Adana dönüşü ufak bir deneme hafıf eğimle beraber 257km yi gördüm .
Polo GTI Max Speed 257km/h - YouTube
Adana dönüşü ufak bir deneme hafıf eğimle beraber 257km yi gördüm .
Polo GTI Max Speed 257km/h - YouTube
Yok artik!!!
Muthis rakam Polo icin...
Daha erken 7 ye atsan iyi olurmus...
Ama yagi her 1-2000 km bir gozle kontrol et. Bujileri 7-8 binde... Filtreyi 10 binde guzelce temizle...
Tekrar masallah![]()
benim aracım stock ben 236 gormustum dahada gitmez diye düşünüyodummaşallah
Only Flying is Better...
Bir ara 240 ta ayağımı cekip geri bastım arabalar selektör kullansan da solu tutturup çekilmiyorlar 239 a düştü geri hızlandım belli oluyo video da yoksa 258-259 olurdu gibi, dahada gitmez zaten .
Teşekkürler Murat abi ,245 ten aşağı 7 ye atarsam bekliyor baya çok denedimYağı sürekli kontrol ediyorum maşallah eksilme yok, buji için de Yıldayla görüşücem kısa zamanda iridyum BKR7 ile deiştiricem 30 bin bakımını bekliyorum 2000km kaldı .Fitreyi takalı 7 bin oldu ,BMC temizleme kiti gerek, sizde mevcut mudur ?
maşallah 6 vites son sanıyodum 7 yi görünce şaşırdım rahat rahat gider dahada devir gayet uygun aracı yormadan 240 yapıştır git ne güzel![]()
Buji Yildada var,fiyatida uygun.
Yagi ihmal etme...
Kit yerine temizlet ama Mersinden nasil olucak? Kit var elinde,yarin ara...
Yazilim guzel olmus,kac km oldu yaptirali?
Ah biraz hacim olsa...
19000 de yapıldı şuan 27500 de maşallahı var sorun yokBen de dikkat ediyorum, servise 10binde 1 girmeyi düşünüyorum. bujileri 15000 de 1, filtreyi de 8-10bin de bir temizleyip böyle devam edeceğiz kısmetse ,yağ olarak ta 5-40 a geçmeyi düşünüyorum, koyarlarsa servisten talep edeceğim,koymazlarsa ben sonradan motul marka tedarik edeceğim.
maşallah.
..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)