Orijinalini görmek için tıklayınız : Gece Çalışanlar Buraya......
Tuncer M.
24-10-2012, 01:36
adaşıma yüklenmeyin derken kendi üstüne çekiyorsun bizi:D:D
Sağ elinize attım ben topu! :cool:
ProdriveSTI
24-10-2012, 01:37
:D ule ne adamsınız,gelirim ben sonra.
Sağ elinize attım ben topu! :cool:
o konuların uzmanı senin adaş ortalıkta niye yok sanıyorsun adam kendi ağzıyla söyledi aklıma sokmayın diye :icon_tup:
:D ule ne adamsınız,gelirim ben sonra.
ya gel buraya nereye çavuş kaçmıyor olm :D
ProdriveSTI
24-10-2012, 01:40
gelicem azcık işim var,aklınıza gelen değil ama biriyle konuşuyorum.:D
gelicem azcık işim var,aklınıza gelen değil ama biriyle konuşuyorum.:D
hadi bakalım hiç inandırıcı gelmedi ama :eek:
Hakan Burak
24-10-2012, 01:44
Üniforma takıntın mı var lan? Mesleklerde mi deva arıyorsun yoksa ha Murat? :D
Üniforma takıntın mı var lan? Mesleklerde mi deva arıyorsun yoksa ha Murat? :D
onun deva aramadığı yer kalmadı'ki nereye sarılacağını şaşırdı artık:D
erken bosalma var beyler :D
tayreep_john
24-10-2012, 01:47
selam veriym mi :D
selam veriym mi :D
aleyküm selam sen vermek istersinde biz almaz mıyız:D
Hakan Burak
24-10-2012, 01:59
Murat kanka 4'ünde gel benim memlekete Drag'a da bu kadro'yu toplayalım, birde reel'de makara yapalım seninle :p :D
tayreep_john
24-10-2012, 02:18
aleyküm selam sen vermek istersinde biz almaz mıyız:D
ahaha selamın aleyküm yine yırtık don vakası gibi muhabetin tam ortasına girdim :D
ahaha selamın aleyküm yine yırtık don vakası gibi muhabetin tam ortasına girdim :D
valla şansına ya ortasına giriyorsun yada arasına:D
tayreep_john
24-10-2012, 02:24
valla şansına ya ortasına giriyorsun yada arasına:D
bu muhabbet hiç hoş bi yere gitmiyo :D :D :D :D
bu muhabbet hiç hoş bi yere gitmiyo :D :D :D :D
muhabbet zaten hoş bir yerde değil sen dua et murat yok :D
iyi geceler herkeseee
eyw bak araya girmeyi seven bir arkadaş daha geldi :D:D
tayreep_john
24-10-2012, 02:29
muhabbet zaten hoş bir yerde değil sen dua et murat yok :D
geçen ki muhabbetler gibi olsaydı zaten selam bile vermezdim :D geçen günkü gibi boka sarardı sdfsdfsfsff :D
geçen ki muhabbetler gibi olsaydı zaten selam bile vermezdim :D geçen günkü gibi boka sarardı sdfsdfsfsff :D
arada sırada boka sarması normal :D
tayreep_john
24-10-2012, 02:33
iyi geceler herkeseee
iyi geceler başkan :)
eyw bak araya girmeyi seven bir arkadaş daha geldi :D:D
siz açın ben kalın kalın girerim :D :D bence kapatın konuyu :D :D
genelde arada kalıyorsun yanlız:D neyse hadi kapatalım bari
tayreep_john
24-10-2012, 02:35
obaaaaa :D bi sohbetin daha sonuna geldik beyler 2 orta bi sade hadi bana müsaaaaade :D kafada olmuş uçan daiire ..
ben sadece bacak arasına girerim bunu bilin :D uzatmayın beyler iğrenclesmenin gereği yok bence konu kapansın cidden. :D
nasılsınız iyimisinz abiler :)
tayreep_john
24-10-2012, 02:42
ben sadece bacak arasına girerim bunu bilin :D uzatmayın beyler iğrenclesmenin gereği yok bence konu kapansın cidden. :D
nasılsınız iyimisinz abiler :)
yok canım ne iğrençleşmesi estafurullah sen yukardaki cümleyi söylemedinki nerden çıktı şimdi iğrençleşmek :D
yok canım ne iğrençleşmesi estafurullah sen yukardaki cümleyi söylemedinki nerden çıktı şimdi iğrençleşmek :D
görende o cümleyi o değil biz kurduk sanacak neyse iyidir kardeşm senden naber
Murat nereye gitti yav :D
ProdriveSTI
24-10-2012, 02:55
beyler yatıyorum ben,başım ağrıyor geniz akıntım var bide offfff :mad:
tayreep_john
24-10-2012, 02:55
ortalık sakinledi :D
beyler yatıyorum ben,başım ağrıyor geniz akıntım var bide offfff :mad:
la oglimmmmmmmmmmmm :D
ProdriveSTI
24-10-2012, 02:57
:D hadi iyi uykular hepinize
cok şükür :D bi de şu arabayı satarsam tam iyi olcam :D
tayreep_john
24-10-2012, 02:59
aynı dertten bendede var :) bayram üzeri satılsa çok iyi olur
ProdriveSTI
24-10-2012, 03:00
senin profile tıkladığımda konuda olduğun gözüküyor ama konuda altta nickin yer almıyor ne enterasan :confused:
ben yatıyorum :eek:
ya satmak da istemiyorm cnkü ciddi temizlikde ve orjinallik de ama maddi imkanlar buna zorluyor. yerine ya si alcam ya da yine ucuza bi 1.4 alıp sohc vtec yapmayı düşünüyorum .herşeyin hayırlısı.
senin profile tıkladığımda konuda olduğun gözüküyor ama konuda altta nickin yer almıyor ne enterasan :confused:
ben yatıyorum :eek:
ilginç ...
sagsaglimi izledim simdi tek part isler gucler beyazi izliyim bari vakit gecmiyo...
7de dukkani acicam,lafa bak ztn dukkandayim AHHAAH
ProdriveSTI
24-10-2012, 03:07
sagsaglimi izledim simdi tek part isler gucler beyazi izliyim bari vakit gecmiyo...
7de dukkani acicam,lafa bak ztn dukkandayim AHHAAH
kötü oluyor o durum :ofk:
bende dükkanda kaldığımda,kepenkleri kaldırıyorum birden gözüme ışık vuruyor sinirleniyorum,zaten uyumamışım hiç :mad:
kötü oluyor o durum :ofk:
bende dükkanda kaldığımda,kepenkleri kaldırıyorum birden gözüme ışık vuruyor sinirleniyorum,zaten uyumamışım hiç :mad:
ya yok uyusam uyurum cekyat yorgan yastik hersey mevcutta sinir bozuk keyif tikirinda olmayinca olmuyo iste..
bekcide ayri gevsek ztn kameradan izliyorum gevsek uyudu anasini satiyim.. disari cikip sovesim bile yok..
ProdriveSTI
24-10-2012, 03:10
bi cs server'ımız olsaydı sinir adına bişey olur muydu :(
almasak mı :p
yokyaa benim icin eskidendi cs koreldim artik..he oynasam gene bilek alisir kulak alisir o ayri davada..
amaan yemisim cs`sini keyifsiz olduktan sonra.. arabaya cila atiyim dedim mis gibi yatiyo garajda onla bile ilgilencek keyfim yok.. neyse ben bi bekciye kalayi kayiyim geliyim:D uyuz oldum :hehe:
ProdriveSTI
24-10-2012, 03:17
:hahaha: aynen güzel olurdu.
ama burda hava kızıl ve esmiyor benim başım ağrıyo ve midem bulanıyo..aklıma bişey geliyo korktum valla. uykuda kaçtı :(
MURAT gel alalım bir sv :D
günkut abi memnunmusun rexden :D
sansami diyim olayami diyim ben disari ciktim bekciyi uyandirdim 2kez ustuste arabanin biri dukkanin onunden yavaslayip manevra yapti.. vay ak
ProdriveSTI
24-10-2012, 03:23
4-5 kişi bulursak siteden alalım 2 ay. :D
siz alın ben oynarım :D :D:D : D:
ProdriveSTI
24-10-2012, 03:28
sansami diyim olayami diyim ben disari ciktim bekciyi uyandirdim 2kez ustuste arabanin biri dukkanin onunden yavaslayip manevra yapti.. vay ak
dükkan ne üzerine,bekçinin görevi de uyumakmıymış yahu :D
dükkan ne üzerine,bekçinin görevi de uyumakmıymış yahu :D
pvc pencere uzerine.. adam bildigin agir uyudu hemde cama tikliyorum uyanmadi en sonunda tas attim firlayisi gormeniz lazimdi :hehe:
ProdriveSTI
24-10-2012, 03:30
pvc pencere uzerine.. adam bildigin agir uyudu hemde cama tikliyorum uyanmadi en sonunda tas attim firlayisi gormeniz lazimdi :hehe:
:hahaha: yazık yahu ama o araba ne işti acaba :cool:
:hahaha: yazık yahu ama o araba ne işti acaba :cool:
bilmem belkide paranoya ,bida gelmedi :D
yazikta arkadas ben burda olmasam fosurfosur uyuyodu,,gunduz gelince kameradan kayitlari gecenin oyle bi hizlicana izliyormda illa gozden kacan oluyodur yani..
günkut abi memnunmusun rexden :D
valla daha binip gazlamak kısmet olmadı dısardan güzel ama içerden berbat diyebilirim sag kule ucmus bir kaç kazasınıda biliyorum aracın filan falan yürürü cok bozuk vs derken daha bitiremedik aracı birde gelirken önce yatak sarmıs sonra blok patlatmıs yolda kalmıslar hepsini hallettik sayılır suan rodajdayız ama sag kule tamamen bitik saselerine bakamadımki tahminimce onlarda yamuktur.
ama genel olarak dısardan bilmeyen adam için cok güzel allahı var :).
motor yaparken yükleyelim dedik birazdaha p29 piston filan kullandık toplarken üst kapakta port polish var denmiş bizim arkadasa kapaga baktım misler misi kapak :D
söylencek cok sey var ama arac sahiplerinin hiç günahı yok yanlıs anlasılma olmasın öküzlük bizimkinde :D
genel olarak güzel bayramdan sonra otobana cıkıp sıkıcaz videoları atarım buraya fikir sahibi oluruz :D
ProdriveSTI
24-10-2012, 03:36
:D oyy kamera kayıtları bomba oluyor,bu senenin başında kia sorento yanaşmış gece 3'te,adam karıya iyi bi muamele yaptırıp bide güzel çaktı peçeteyi de dükkanın önüne attı gitti :D:D iyi sövmüştüm :hahaha:
:D oyy kamera kayıtları bomba oluyor,bu senenin başında kia sorento yanaşmış gece 3'te,adam karıya iyi bi muamele yaptırıp bide güzel çaktı peçeteyi de dükkanın önüne attı gitti :D:D iyi sövmüştüm :hahaha:
uhahuauhauh bizde 31lik malzeme cikmiyo yaa :hehe: iyimis ama :hehe: sesli guldum valla :D
valla daha binip gazlamak kısmet olmadı dısardan güzel ama içerden berbat diyebilirim sag kule ucmus bir kaç kazasınıda biliyorum aracın filan falan yürürü cok bozuk vs derken daha bitiremedik aracı birde gelirken önce yatak sarmıs sonra blok patlatmıs yolda kalmıslar hepsini hallettik sayılır suan rodajdayız ama sag kule tamamen bitik saselerine bakamadımki tahminimce onlarda yamuktur.
ama genel olarak dısardan bilmeyen adam için cok güzel allahı var :).
motor yaparken yükleyelim dedik birazdaha p29 piston filan kullandık toplarken üst kapakta port polish var denmiş bizim arkadasa kapaga baktım misler misi kapak :D
söylencek cok sey var ama arac sahiplerinin hiç günahı yok yanlıs anlasılma olmasın öküzlük bizimkinde :D
genel olarak güzel bayramdan sonra otobana cıkıp sıkıcaz videoları atarım buraya fikir sahibi oluruz :D
rtt bizimdi zaten. valla nasıl o hale geldi bilmiyorum. motor daha yeniydi zaten. sık sıkabildiğin kadar, sıkıntı olmıcak cinstendi. neyse hayırlısı neyse o olsun. tekrar yürüdüğünde cok can yakacak o kesin :)
ProdriveSTI
24-10-2012, 03:42
uhahuauhauh bizde 31lik malzeme cikmiyo yaa :hehe: iyimis ama :hehe: sesli guldum valla :D
:hahaha: muamele sahnesi çok iyidi keşke tarihi hatırlasam da bulup eklesem :D
rtt bizimdi zaten. valla nasıl o hale geldi bilmiyorum. motor daha yeniydi zaten. sık sıkabildiğin kadar, sıkıntı olmıcak cinstendi. neyse hayırlısı neyse o olsun. tekrar yürüdüğünde cok can yakacak o kesin :)
sizdeysen sag kulenin altında yırtık varmıydı ?
bizde kaza filan olmadı sadece yolda giderken yatak sarıyor yaglamayı kesip sonrada yagsız gidince kolu kırıp blogu patlatıyor.
sizdeysen sag kulenin altında yırtık varmıydı ?
benim bildiğim hiç bi sıkıntısı yoktu ama güner abiye sorarım yne bi. rtt le benim aracın 1 2 fotosu var atim şimdi burdan :)
olan oldu siklmiş götün davası olmaz demişler :D :D
aynen öyle :D fotolar can sıkıntısına cep telefonuyla cekildi :D
http://e1210.hizliresim.com/12/s/f7huu.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://e1210.hizliresim.com/12/s/f7huv.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://e1210.hizliresim.com/12/s/f7huy.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Hakan Burak
24-10-2012, 23:24
Hayırlı akşamlar beyler. Yok mu kimse? :)
ProdriveSTI
24-10-2012, 23:24
yakşamlar herkese ben varım :D
Hakan Burak
24-10-2012, 23:26
yakşamlar herkese ben varım :D
Protoro hala bakmadın mı lan Face'den arabanın resmine, parlaklığına. Bir maşallah de, yorum yap :D
ProdriveSTI
24-10-2012, 23:28
Protoro hala bakmadın mı lan Face'den arabanın resmine, parlaklığına. Bir maşallah de, yorum yap :D
geç kaldın be panpo,ay yıl olcak nerdeyse :D
Hakan Burak
24-10-2012, 23:31
geç kaldın be panpo,ay yıl olcak nerdeyse :D
Bugün tatildi, arabayı temizledim falan. şaftım kaydı be. :D
ProdriveSTI
24-10-2012, 23:33
:D hiç içimden gelmiyo araba yıkamak parlatmak falan iyi uğraşıyosunuz ha :D
Hakan Burak
24-10-2012, 23:36
:D hiç içimden gelmiyo araba yıkamak parlatmak falan iyi uğraşıyosunuz ha :D
Onun zevki başka be. Nazar değecek diye garajdan çıkartmadım arabayı düşün. :D
Özlemişim keratayı ama. Yüksek olsada hızlanması bana göre iyi maşallah. 97 oktan rulezz. :D
ProdriveSTI
24-10-2012, 23:37
yap işte incik boncuk bişiler,bas yere filan :D
İyi geceler beyler. Bugün mesai olmaz heralde yatın uyuyun artık yarın sabah namaz var :)
Hakan Burak
24-10-2012, 23:45
yap işte incik boncuk bişiler,bas yere filan :D
Hiç içimden gelmiyor buna birşey yapmak be. Orjinalliğini hiç bozmak istemiyorum aslen. Eskiden heves vardı da, bitti gitti. Şimdi orjinal opar marşpiyelleriyle sisleri takılacak. Ön cam otomatikleri falanda takılacak. Birde açık cam filmiyle, orjinal nova trafik plakasını çıkarttırıcam. Turuncu park lambası aldım şimdi. Sisleride Turuncu veya sarı folyoyla kaplarım. Tesisat zaten var üstünde in-dash teyp falan. Premio jant kapaklarınıda taktırdım mı Yeter bana böyle. :)
golfcu0101
24-10-2012, 23:45
selamun eleyküm gece tayfası
Hakan Burak
24-10-2012, 23:50
Aleyküm selam başkan. :) Ne var ne yok ?
ProdriveSTI
24-10-2012, 23:51
Hiç içimden gelmiyor buna birşey yapmak be. Orjinalliğini hiç bozmak istemiyorum aslen. Eskiden heves vardı da, bitti gitti. Şimdi orjinal opar marşpiyelleriyle sisleri takılacak. Ön cam otomatikleri falanda takılacak. Birde açık cam filmiyle, orjinal nova trafik plakasını çıkarttırıcam. Turuncu park lambası aldım şimdi. Sisleride Turuncu veya sarı folyoyla kaplarım. Tesisat zaten var üstünde in-dash teyp falan. Premio jant kapaklarınıda taktırdım mı Yeter bana böyle. :)
Sen bilirsin ama albea güzel oluyo yapıldığında :D
Aleyküm Selam abem hoşgeldin :D
golfcu0101
24-10-2012, 23:51
binlerce şükür arife gecesi mesayi yapıyoruz:D
sizler nasılsınız benim angara erkem nerde ?
golfcu0101
24-10-2012, 23:52
Aleyküm Selam abem hoşgeldin :D
la nerdesin sen kerata:D :D :D
ProdriveSTI
24-10-2012, 23:53
burdayım abem sen nerdesin :D
golfcu0101
24-10-2012, 23:53
burdayım abem sen nerdesin :D
işteyim nihahahaha:hahaha:
ProdriveSTI
24-10-2012, 23:56
kıyamam :(
ismail abimi var yanında :D
golfcu0101
24-10-2012, 23:58
kıyamam :(
ismail abimi var yanında :D
hayır :D :D ilahi sen:hahaha:
ProdriveSTI
24-10-2012, 23:59
noldu abi :D
Hakan Burak
24-10-2012, 23:59
Kıyamıyorum be kardeşim bu kadar basit. Gözüm gibi bakıyorum. :)
2009 Ocak'ta aldım ben kendi şahsıma. Şu an 23100 Km'de.
Muayene'ye götürdüğüm de şaşırdılar. Babanın arabası falan mı diye sorular, kendimin dedim. Ağızları açık kaldı. Bir tane taksici 20.000 TL verdi, satmadım. Halbuki ben zaten kasko dahil 18.650 TL'ye aldım. :D Ve araba boşunda boşu. Klima dahi yok. Ön camlar otomatik değil, teyp yoktu, ben taktırdım. Sen olsan kıyar mısın şimdi? :D
Maşallah arabama. 97 oktan'dan başka benzin kullanmadım. O kadar titiz baktım düşün. :D
golfcu0101
25-10-2012, 00:01
noldu abi :D
sen biliyorsun nolduğunu:D:D
Kıyamıyorum be kardeşim bu kadar basit. Gözüm gibi bakıyorum. :)
2009 Ocak'ta aldım ben kendi şahsıma. Şu an 23100 Km'de.
Muayene'ye götürdüğüm de şaşırdılar. Babanın arabası falan mı diye sorular, kendimin dedim. Ağızları açık kaldı. Bir tane taksici 20.000 TL verdi, satmadım. Halbuki ben zaten kasko dahil 18.650 TL'ye aldım. :D Ve araba boşunda boşu. Klima dahi yok. Ön camlar otomatik değil, teyp yoktu, ben taktırdım. Sen olsan kıyar mısın şimdi? :D
hayırdır albea mı yapıyoruz:beuj:
golfcu0101
25-10-2012, 00:02
selamınn aleykummm
vış kimler gelmiş aleyküme selam gardaşşş;)
Hakan Burak
25-10-2012, 00:02
hayırdır albea mı yapıyoruz:beuj:
Yapalım senin arabayı diyor da, bekar kalsın, orjinal kalsın diyorum ben abi. :D
golfcu0101
25-10-2012, 00:05
vallaha adanada bizim mahallede gümüş gri bir albea vardı far karartma amerikan park çok tatlı kıvamında bir filim ve inan bir jant arabaya böylemi yakışır bi jantı vardı ama bi okadarda kıvamında basıktı çok beyeniyordum vaktinde:icon_tup:
yaptıktan sonra olmıcak diye birşey yok;)
Hakan Burak
25-10-2012, 00:13
vallaha adanada bizim mahallede gümüş gri bir albea vardı far karartma amerikan park çok tatlı kıvamında bir filim ve inan bir jant arabaya böylemi yakışır bi jantı vardı ama bi okadarda kıvamında basıktı çok beyeniyordum vaktinde:icon_tup:
yaptıktan sonra olmıcak diye birşey yok;)
Şimdi ben bu arabayı bassam, eminim bir yere sürterim altını. Gece uyuyamam ondan sonra. :D Zaten benim arabanın farları orjinalinden karatmalı. Yerinde şeyler yapıcam da, basmam bu arabayı. Spor yayları da doğru dürüst düşürmüyor zaten. İstediğim kıvamda düşürse spor yay takarım ama. Yay kestirme, amortisörle oynama taraftarı da değilim. Böyle kalsın, başka araba alır, yaparız ileriki zamanlarda. :)
golfcu0101
25-10-2012, 00:14
vallaha ben kılın önde gideniyim ben bile kıyıyor ve kıymayıda göze alıyorsam dicek bişi yok:D
Hakan Burak
25-10-2012, 00:17
vallaha ben kılın önde gideniyim ben bile kıyıyor ve kıymayıda göze alıyorsam dicek bişi yok:D
Büyük konuşmayayım da, şimdilik imkanlar basmayı kesinlikle el vermiyor. :D
ProdriveSTI
25-10-2012, 00:19
sen biliyorsun nolduğunu:D:D
noldu abi anlamadım :D
golfcu0101
25-10-2012, 00:19
ozaman yapacak bişi yok en sadesinde cilala parlat bin :D
golfcu0101
25-10-2012, 00:20
selamınn aleykummm
noldu abi anlamadım :D
oğlum bak git:D
ay çok banallaştı bu lafta:D:D
Hakan Burak
25-10-2012, 00:24
ozaman yapacak bişi yok en sadesinde cilala parlat bin :D
Öyle yaparak yeni bir tarz yarattım. :D Hedef kitlem emekli s.p.e.c. insanlar. :D
golfcu0101
25-10-2012, 00:25
Öyle yaparak yeni bir tarz yarattım. :D Hedef kitlem emekli s.p.e.c. insanlar. :D
nihahuahahi:hihih:
neyse hadi en güzel geceler ve şimdiden hayırlı bayramlar
la bebe ben kaçar gidem iki gezem;)
ProdriveSTI
25-10-2012, 00:25
oğlum bak git:D
ay çok banallaştı bu lafta:D:D
abi noldu yahu neyi biliyormuşum ben :D
golfcu0101
25-10-2012, 00:27
abi noldu yahu neyi biliyormuşum ben :D
özel pm ledim:D
ProdriveSTI
25-10-2012, 00:38
ee napıyorsunuz bakalım nasıl gidiyor.
Bayramınız mübarek olsun.
Hakan Burak
25-10-2012, 00:41
ee napıyorsunuz bakalım nasıl gidiyor.
Bayramınız mübarek olsun.
Eyvallah senin de ama git erken uyu lan bir günde. :D Sabah namaza git mis gibi. :)
Ne yapalım yarın ki kavurma şenliğini düşünüyorum. :rolleyes:
ProdriveSTI
25-10-2012, 00:43
:D son müşteri var çıksında gidecem eve :D
tayreep_john
25-10-2012, 01:39
hayırlı bayramlar beyler cümleten selamın aleyküm :)
ProdriveSTI
25-10-2012, 01:45
Aleyküm Selam beyler
tayreep_john
25-10-2012, 01:54
muhabbet durdu = )
vış kimler gelmiş aleyküme selam gardaşşş;)
hoş geldıkk panpaa :D ben geldım sen kacmıssın amaa :D
ProdriveSTI
25-10-2012, 02:07
napıon ergün bay
napıon ergün bay
hec panpa sahıbındene gırdım öle sikibinlere bakıom :D sen nabunn
ProdriveSTI
25-10-2012, 02:32
hec panpa sahıbındene gırdım öle sikibinlere bakıom :D sen nabunn
napayım bende scirocco'lara baktım birazcık,seneye süpriz yapıcam :hehe:
Merhaba,
Arkadaşlar ben bir ürün aldım ama kredi kartımın limiti doldu,
Eğer hattınız Turkcell ise numaranızı verebilirmisiniz ?
Size mesaj gelecek evet yazıp cevaplarsanız sevinirim.
Bu işlem olduktan telefonunuza hiçbir reklam vs. gelmeyecek merak etmeyin, sadece referans olmuş olacaksınız.
İyi geceler,
Hakan Burak
25-10-2012, 08:05
Merhaba,
Arkadaşlar ben bir ürün aldım ama kredi kartımın limiti doldu,
Eğer hattınız Turkcell ise numaranızı verebilirmisiniz ?
Size mesaj gelecek evet yazıp cevaplarsanız sevinirim.
Bu işlem olduktan telefonunuza hiçbir reklam vs. gelmeyecek merak etmeyin, sadece referans olmuş olacaksınız.
İyi geceler,
Bizde bunu yedik.. :beuj::icon_wack :heyoo:
Abi hangisine inandın ? :D
Şaka yaptığıma mı yoksa gerçekten söylediğime mi :D :D
Hakan Burak
25-10-2012, 10:54
Abi hangisine inandın ? :D
Şaka yaptığıma mı yoksa gerçekten söylediğime mi :D :D
Ne bileyim kardeşim, Gerçekten birisi senin profilinden reklam kasıyor sandım. O kadar çoğaldı ki bu vakalar, hesap ele geçirmeler falan. Gerçekten forumlara konu açanlar falan bile çıkıyor. İnanmakta haklıyım. ;) Neyse hayırlı bayramlar. :)
Haklısın abi bende biraz inandırıcı yazmışım böyle kibarlıkla falan :D :D Hayırlı bayramlar abi sana da :)
ProdriveSTI
25-10-2012, 22:00
Selamlar...
ProdriveSTI
25-10-2012, 22:03
napıyorsunuz beyler,nasıl gidiyor.
ziyaretleri bittikten sonra kendimi iş yerine attığımda bu kdr mutlu olacağım aklıma gelmezdi :D
ProdriveSTI
25-10-2012, 22:19
bayram ziyaretlerinde geriliyor insan ve çabuk sıkılıyor :D
Hakan Burak
25-10-2012, 22:54
İyi geceler beyler. Bu sinüzit ağrısı çok kötü birşey yahu. Başım çatlıyor. Nasıl geçer bilen var mı?
ProdriveSTI
25-10-2012, 23:59
geçmiş olsun panpo,bende de var yapcak bişi yok,ilaç falan da kullanmam.
Hakan Burak
26-10-2012, 00:04
geçmiş olsun panpo,bende de var yapcak bişi yok,ilaç falan da kullanmam.
Çok lanet birşey ya. Artistlik yapacağız diye ağrı sahibi olduk boşu boşuna. Saçları yıka, kış günü çık. Aha işte tam şekilli oldu şimdi ağrılarla beraber.. :o
ProdriveSTI
26-10-2012, 01:13
Bende genelde saçlarımı yıkayıp çıkıyorum dışarı direk,kurulama falan yok hafif nemli bırakıyorum.
Sonra da sinüsler azıyor :D
E.Bozoglu
26-10-2012, 01:17
s.a iyi çalışmalar
ProdriveSTI
26-10-2012, 01:21
Aleyküm Selam eve geldim şimdi,Ankara bitmiş sokaklar bomboş :D
Tuncer M.
26-10-2012, 01:40
Merhabalar!!
ProdriveSTI
26-10-2012, 01:41
Merhaba'da o ünlem noluyor arkadaş ?
Tuncer M.
26-10-2012, 01:43
Merhaba'da o ünlem noluyor arkadaş ?
Sert giriş yaptım. Sen hayırdır birader? :ofk:
ProdriveSTI
26-10-2012, 01:46
Sert giriş yaptım. Sen hayırdır birader? :ofk:
Sert ayaklar bize sökmez qardash !
Tuncer M.
26-10-2012, 01:48
Sert ayaklar bize sökmez qardash !
Aha! Yarın beni 7de uyandırsana bro. Oraya göre 8de. Kurs var la yarın. Gidemeyeceğim bu gidişle. :eek:
ProdriveSTI
26-10-2012, 01:48
seni uyandırmak için benim de uyanmam lazım,beni kim uyandırcak panpo :D
Tuncer M.
26-10-2012, 01:52
Yarın bayramın 2. günü değil mi? Ayakta olman lazım erkenden!
ProdriveSTI
26-10-2012, 01:54
tamam abi pardon :(
ben makarna sosu hazırlayıp gelcem gitme bi yere :D
Tuncer M.
26-10-2012, 02:33
Red Full Housing Faceplate for Blackberry Bold 9700 | eBay (http://www.ebay.com/itm/Red-Full-Housing-Faceplate-BlackBerry-Bold-9700-/350446746564?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3 D1%26asc%3D27%26meid%3D3001587851457443520%26pid%3 D100033%26prg%3D1011%26rk%3D2%26sd%3D190744156804% 26)
Şunu alsam mı yahu?
ProdriveSTI
26-10-2012, 02:38
one be öyle kız mısın sen renge bak :p :D
Tuncer M.
26-10-2012, 02:46
Ya bi git bebe!
Telin üstünde izler çoğalmaya başladı. Değiştireyimz diyorum. Renge karar veremedim. Siyah mı alsam? :D
ProdriveSTI
26-10-2012, 02:53
android al olm ucuzdur orda
Tuncer M.
26-10-2012, 03:24
android al olm ucuzdur orda
Ne işim var androidle yahu. :P Telefon alamam. Yan masrafım çok. :D Sadece kapak bakıyorum. :D
ProdriveSTI
26-10-2012, 03:34
Allah cezanı vermesin emi :D
Mavi varsa onu al :D
E.Bozoglu
26-10-2012, 05:43
Gece Calısanlar Depremi hisseden varmı
redbaron
26-10-2012, 06:03
Gece Calısanlar Depremi hisseden varmı
ben hissettim bir kere sert vurdu.merkez üssü gemlikmiş 4.0 şiddetinde
E.Bozoglu
26-10-2012, 06:32
evet salladı biraz bitti hemen
Hakan Burak
26-10-2012, 23:27
İyi geceler, hayırlı bayramlar herkese. Çalışmaya devam. :)
otomania
27-10-2012, 00:15
iyi bayramlar hayırlı geceler.
ProdriveSTI
27-10-2012, 00:21
Selam genclik
Trance-R
27-10-2012, 00:26
selamınaleyküm,hayırlı bayramlar ahali.
napıyonuz bakim , şuan çalışmıyorum ama yarın GC çalışıcam antremandayım :D
Tuncer M.
27-10-2012, 00:53
İyi bayramlar cümleten arkadaşlar.
selamunaleyküm, hayırlı bayramlar muhteremler :D
Hakan Burak
27-10-2012, 01:32
Rusya.. Seni görmek ister her bahtı kara! :D
Ben moda girdim. :D Size hayırlı sohbetler.
iyi geceler iyi bayramlar
ProdriveSTI
27-10-2012, 01:36
Gran Turismo 5'te,STI'm la arkadaşın evosuna saplayıp geliyorum pistte beyler :D
tayreep_john
27-10-2012, 02:39
İyi geceler :))
ProdriveSTI
27-10-2012, 02:49
Geberiyorum acliktan ve uykusuzluktan daha yeni kalktilar musteriler :(
Trance-R
27-10-2012, 02:52
Geberiyorum acliktan ve uykusuzluktan daha yeni kalktilar musteriler :(
saldır etlere :D
Et işi yeni bitti seneye kadar et demeyin bana
ProdriveSTI
27-10-2012, 03:46
saldır etlere :D
Saldirdim panpa,Allah olmayanlara da versin.
Trance-R
27-10-2012, 03:54
Saldirdim panpa,Allah olmayanlara da versin.
afiyet olsun kardeşim , allah olmayanlara da versin , çok şükür bu sene kestik mübareğimizi , allah güç kuvvet verdi ... allah kabul etsin.
inşallah hep beraber nice bayramlara :)
ProdriveSTI
27-10-2012, 03:55
Eyvallah panpo.
Amin hep beraber ins.
Onur nerelerde,gozukmuyo hic :D
E.Bozoglu
27-10-2012, 04:17
S.a iyi geceler iyi Bayramlar
Trance-R
27-10-2012, 04:18
Eyvallah panpo.
Amin hep beraber ins.
Onur nerelerde,gozukmuyo hic :D
bütün gün gezdi , şimdi horluyodur :D
kesin , ağzı açıktır şimdi :D
Tuncer M.
27-10-2012, 04:25
Ben de kilometrelerce ötede kavurma yaptım. Bayram geleneğini yaşatmaya çalıştım ama olmadı ya la. Hiç aynı tadı vermedi. :(
E.Bozoglu
27-10-2012, 04:47
Gene Deprem Oldu arkadaslar warmı duyan ?
Gene Deprem Oldu arkadaslar warmı duyan ?
kac dk once ??
E.Bozoglu
27-10-2012, 05:02
10 dakika falan abi
Hakan Burak
27-10-2012, 23:40
İyi geceler beyler. Keyifler yerindedir inşallah? :)
ProdriveSTI
27-10-2012, 23:41
ehh sayılır,nabersiniz :D
fastchild
27-10-2012, 23:48
herkese iyi geceler bu akşam kahveye takıldık 2-2:30a kadar buralardayım bende
Hakan Burak
27-10-2012, 23:49
ehh sayılır,nabersiniz :D
Nabak, bir çılgınlık yaptık. Bizim ağabey 320D aldı 2011 model, çok iyi be. :)
Kurtlar Vadisini yaşıyorum kanka :D BBS'lerinide çakıcaz hayırlısıyla. :)
Trance-R
28-10-2012, 00:13
selamınaleyküm :)
varmı sabah 09'a kadar kapışacak :D
euro truck 2 oynayanların dikkatine 1.1.3 nolu yama çıktı daf artık lisanslandı :) paket 500 mb kadar bişey.
Hakan Burak
28-10-2012, 00:29
euro truck 2 oynayanların dikkatine 1.1.3 nolu yama çıktı daf artık lisanslandı :) paket 500 mb kadar bişey.
bu oyunun ortasında kod istiyor, onu nasıl çözeceğiz?
key mi ? he birader oyun ayarlarında news der hani yeni bir gelişme varsa otomatik sana bilidiriyor update filan çıkarsa belirler aynı zamanda oyun kaçaksa sürekli yeni key ister. onu kapat bir defa daha key git bitti gitti.
buda yeni güncelleme: http://www.simulasyonturk.com/1783/euro-truck-simulator-2-1-1-3-guncelleme-paketi-yayinlandi
Hakan Burak
28-10-2012, 00:41
key mi ? he birader oyun ayarlarında news der hani yeni bir gelişme varsa otomatik sana bilidiriyor update filan çıkarsa belirler aynı zamanda oyun kaçaksa sürekli yeni key ister. onu kapat bir defa daha key git bitti gitti.
buda yeni güncelleme: Euro Truck Simulator 2 - 1.1.3 Güncelleme Paketi Yayınlandı | Simülasyon TÜRK - SCANİA Truck Driving Simulator,Euro Truck Simulator 2,Oyun Modları,Tır Simülasyonları,SCS Software (http://www.simulasyonturk.com/1783/euro-truck-simulator-2-1-1-3-guncelleme-paketi-yayinlandi)
Kardeşim bak benden 4.seviyeye geldiğimde, oyunun demo bölümünün bittiğini, etkinleştirmek için ise key lazım olduğu yazdı. Ben internetten bulduğum birkaç key girdim, kabul etmedi. O nasıl olacak ben onu soruyorum. Oyuna giremiyorum ki, güncelleştirmeyi falan iptal edeyim. :D
Kardeşim bak benden 4.seviyeye geldiğimde, oyunun demo bölümünün bittiğini, etkinleştirmek için ise key lazım olduğu yazdı. Ben internetten bulduğum birkaç key girdim, kabul etmedi. O nasıl olacak ben onu soruyorum. Oyuna giremiyorum ki, güncelleştirmeyi falan iptal edeyim. :D
o zaman kullandığın keyler kara listeye düşmüş :) crack bul..
Hakan Burak
28-10-2012, 00:48
o zaman kullandığın keyler kara listeye düşmüş :) crack bul..
Nereden bulucaz bu kırıkları, ben anlamam pek onlardan. :D
turbo&quattro
28-10-2012, 02:03
Yarinki kasirga oncesi halloween kutlamalari :)
http://i1214.photobucket.com/albums/cc483/bekliyorum02/193BF9A6-38B2-4685-9F4E-FF0F60691DE5-416-000000170A6D8DDA.jpg
murat_ileri
28-10-2012, 02:15
hayırlı geceler
Yarinki kasirga oncesi halloween kutlamalari :)
http://i1214.photobucket.com/albums/cc483/bekliyorum02/193BF9A6-38B2-4685-9F4E-FF0F60691DE5-416-000000170A6D8DDA.jpg
bi zahmet ortadaki mezar taşını bana yollayıver, baş ucuma asacam :D
böyle hayatın içine ......
turbo&quattro
28-10-2012, 02:20
Yahu Kadir bildim bileli depresifsin noldu yine ?
Trance-R
28-10-2012, 02:23
fransız likörü , içen bilen varmı aranızda ?
Yahu Kadir bildim bileli depresifsin noldu yine ?
6 sene bir çırpıda silinince böyle oldu
bildiğin cengiz dinliyorum şuan :D
E.Bozoglu
28-10-2012, 02:27
S.a iyi sabahlar iyi çalışmalar
turbo&quattro
28-10-2012, 02:29
fransız likörü , içen bilen varmı aranızda ?
Milyon tane fransiz likoru var hangisi ?
Sallaaa.. Biri gider daha iyisi gelir . Tecrube ile sabittir .
Hakan Burak
28-10-2012, 02:49
Aynı dert bende de oldu. Bir anda unutamazsın. Dost acı söyler ama sıkıntılı günlere hazır ol. Ben nişanı attım, o bile zor oldu yani.
Aynı dert bende de oldu. Bir anda unutamazsın. Dost acı söyler ama sıkıntılı günlere hazır ol. Ben nişanı attım, o bile zor oldu yani.
Yapacak birşey yok artık önümüzdeki maçlara bakacağız :)))
saatleri geri aldınız mı ? :D
E.Bozoglu
28-10-2012, 03:25
evet 1 saat daha fazla çalışıcam :)
ProdriveSTI
28-10-2012, 03:28
saat kaç şuan tel pc aynı bayadır saate bakmıyorum da:D
DetailEF
28-10-2012, 03:31
saat kaç şuan tel pc aynı bayadır saate bakmıyorum da:D
Saat 3.30 biraderim :)
ProdriveSTI
28-10-2012, 03:33
Maşallah,2 ye alcam diye seviniyorum oysa ki :( ne çabuk geçmiş zaman :D
DetailEF
28-10-2012, 03:36
Maşallah,2 ye alcam diye seviniyorum oysa ki :( ne çabuk geçmiş zaman :D
4'te geri alınacak saati nasıl 2'ye alıyosun olm roll mü bu :D Ya da 2 saat mi geriye alıyosun diye sorabilirim :D
ProdriveSTI
28-10-2012, 03:38
4'te geri alınacak saati nasıl 2'ye alıyosun olm roll mü bu :D Ya da 2 saat mi geriye alıyosun diye sorabilirim :D
yok len şuanki zamana göre 2 dedim ben :D
DetailEF
28-10-2012, 03:39
yok len şuanki zamana göre 2 dedim ben :D
Yine aynı kapıya çıkar, saatler zaten 4'te geriye alınacaktı, saat daha 3.39 yine bekleyecektin o saat yine 2 olmayacaktı akıllı bıdık :D
ProdriveSTI
28-10-2012, 03:40
Almıyorum saati geriye,ben önden gitcem siz geriden takip edin beni :D
sokayım kaderime hem bayramda çalışıyom hemde 1 saat bize kaçtı bedevi benden daha şanslı yemin ediyom
DetailEF
28-10-2012, 03:43
Almıyorum saati geriye,ben önden gitcem siz geriden takip edin beni :D
Sen almasanda olur, bilgisayarın telefonun kendi otomatik olarak alıyo zaten beyinsiz :D
DetailEF
28-10-2012, 03:43
sokayım kaderime hem bayramda çalışıyom hemde 1 saat bize kaçtı bedevi benden daha şanslı yemin ediyom
Hahahahahaha isyeeeeaaağğğnnn :D
ProdriveSTI
28-10-2012, 03:44
Sen almasanda olur, bilgisayarın telefonun kendi otomatik olarak alıyo zaten beyinsiz :D
standalone kullanıyorum oysa ki :(
DetailEF
28-10-2012, 03:46
standalone kullanıyorum oysa ki :(
Ayarın yok demek ki base map hala :D
Hahahahahaha isyeeeeaaağğğnnn :D
sen yan yan ben alayına isyan:mad:
ProdriveSTI
28-10-2012, 03:50
Ayarın yok demek ki base map hala :D
:hahaha::hahaha:
alooooooooooo nabıonuz amk :D
ProdriveSTI
28-10-2012, 03:51
iyidir panpo sen napıyosun
bir trakyalı ne yapıyorsa onu yapıorum kanka :D
bombay saphire +soda+meyve tabagı orhan gencebay bir ömür :D
DetailEF
28-10-2012, 03:01
bir trakyalı ne yapıyorsa onu yapıorum kanka :D
bombay saphire +soda+meyve tabagı orhan gencebay bir ömür :D
Gümrükte neden takılma olmadığı belli oldu herkes 400 promil orda :D
esra el önün foyası meydana cıkmıs arkadaşlar twitter yıkılıyor telekızmış heralde eskiden
DetailEF
28-10-2012, 03:22
esra el önün foyası meydana cıkmıs arkadaşlar twitter yıkılıyor telekızmış heralde eskiden
hafta oldu öğreneli :D
hafta oldu öğreneli :D
iyi imiş gercekmi ama acaba ?
DetailEF
28-10-2012, 03:35
iyi imiş gercekmi ama acaba ?
ATAsını saymayan insandan herşeyi beklerim :)
Trance-R
28-10-2012, 23:13
selamınaleyküm....
nerdesiniz hele ?
ProdriveSTI
28-10-2012, 23:20
Aleykum Selam genclik,dukkan spec takiliyorum ben :D
selam panpişler naber:)
Trance-R
28-10-2012, 23:22
dükkan sipek mi ... o mis hayırlı işler...
bizde geldik ofise neyin :) yardırmaca :D
ProdriveSTI
28-10-2012, 23:22
iidir gülüm sen napiyorsun :D
ProdriveSTI
28-10-2012, 23:23
dükkan sipek mi ... o mis hayırlı işler...
bizde geldik ofise neyin :) yardırmaca :D
Vayy ofis spec ha :D
Eyvallah panpo,isler guzel bu aralar Allah'a sukur.
Trance-R
28-10-2012, 23:23
iidir gülüm sen napiyorsun :D
murat o değilde , senin hakkında bişeyler söylendi bana :D
alla alla neler söylendi acaba neler duyuyoruz muro :D:D
ProdriveSTI
28-10-2012, 23:24
Ne gibi panpo
Ne gibi panpo
olm namın buralara kadar gelmiş baksana:D
Trance-R
28-10-2012, 23:26
Ne gibi panpo
yau ne bilim anlamadım bende :D
dedim murat iyi çocuktur , yolda gazlamaz etmez :D
beyaz 106'yı kanatlanmış şekilde görmüşler ... sana yakışıyor mu :D
ProdriveSTI
28-10-2012, 23:27
Ahahaha :D bugun ki x5 olayini diyosan kendi kasindi :D
Trance-R
28-10-2012, 23:27
Ahahaha :D bugun ki x5 olayini diyosan kendi kasindi :D
sen milleti kaşımaya mı çıkıyosun evladım ?
106'ı ne durumda ?
anlat bakim.
sen milleti kaşımaya mı çıkıyosun evladım ?
106'ı ne durumda ?
anlat bakim.
abisi murat evde çavuş tokatlıyor,yolda x5 tokatlıyor sürekli tokatlama durumunda:D
ProdriveSTI
28-10-2012, 23:31
Sucum yok benim :(
Sakin gidiyodum ben taa ki gelip sellektor cekene kadar saga yanastim basti gaza 3e cektim ayirdim gittim himmina :D
Napsin ya duruyor kendi halinde bu aralar yapamiyorum biseyler,dodikleri marspiyelleri taktirip boyatsam guzel olcak aslinda alcagim cok sey var daha :(
Trance-R
28-10-2012, 23:33
Sucum yok benim :(
Sakin gidiyodum ben taa ki gelip sellektor cekene kadar saga yanastim basti gaza 3e cektim ayirdim gittim himmina :D
Napsin ya duruyor kendi halinde bu aralar yapamiyorum biseyler,dodikleri marspiyelleri taktirip boyatsam guzel olcak aslinda alcagim cok sey var daha :(
soldan uyuşuk olarak gidiyorsan atar tabi selektör :D
neyin peşindesin :)
sakin sessiz gitsene , kendi halinde :(
106nın konusu güncel değil , dedim yogunsun uğraşamadın herhalde ?
tuner faruk
28-10-2012, 23:35
S.a beyler 1 haftadır gececi olarak çalışmaya başladım pilavlı sohbete beklerim :D:D
ProdriveSTI
28-10-2012, 23:36
:D ugrasamamak degilde kartin limiti doldurdum dersaneden dolayi aq,butun planimi alt ust etti cogu seyi alirdim yoksa :( pedere de soleyemem para ver diye zaten.bakalim baslarim yakinda gene :D
S.a beyler 1 haftadır gececi olarak çalışmaya başladım pilavlı sohbete beklerim :D:D
a.s kolay gelsin şimdiden pilavlı sohbetler derken:d
ProdriveSTI
28-10-2012, 23:38
Selam,hosgeldin.
Hakan Burak
28-10-2012, 23:39
İyi geceler beyler. Murat hayret lan hız mı yaptın? :D
Logosuz Apachi seni. :D
Trance-R
28-10-2012, 23:39
aleykumselam , pilav mı offf :D
hayırlısı olsun , sektör nedir :)
ProdriveSTI
28-10-2012, 23:40
He panpa iki sıktık :D
Logosuz kaputuma kurban ol :D
Trance-R
28-10-2012, 23:43
ney logosuz , kaput mu ?
murat , git bir köşeye 5 dakika utan gel ya :D
hep sıkıyon zaten :D
Hakan Burak
28-10-2012, 23:43
Ulan millet Logosuz'a logo taktırır, bizimkisi olanı iptal ettirir. :D
Neyse sen beğendiysen sıkıntı yok. :) (Bakma içim kan ağlıyor. :()
Bundan sonra bende dizel spec kanka ohh mis. :) Ağabeyim sağolsun 3 harfiyi çekti kapının önüne. :D
döner bıçaklarıyla dalalım abiğ!!11!!.1
edit: pardon beyler yanlış konu :D
kickbuttowski
28-10-2012, 23:46
kafam öyle 3 milyon beş milyon değil bu konuya salça olayım bari modlar buraya uğramıyordur
tuner faruk
28-10-2012, 23:46
a.s kolay gelsin şimdiden pilavlı sohbetler derken:d
bwps3ENEXH4
Hoşbulduk :)
Selam,hosgeldin.
Sağol hoşbulduk :)
aleykumselam , pilav mı offf :D
hayırlısı olsun , sektör nedir :)
Sağol hoşbulduk Turizm Otel 17:00 den 22:00 ye Üniversite 22:30 dan 09.30 a otel :)
bwps3ENEXH4
Sağol hoşbulduk Turizm Otel 17:00 den 22:00 ye Üniversite 22:30 dan 09.30 a otel :)
allahın bağışladığı nefesimizi boşa harcamayalım:D:d
Hakan Burak
28-10-2012, 23:48
döner bıçaklarıyla dalalım abiğ!!11!!.1
Önceden yapamamış. Ben kızmıyorum ama. Şu bir gerçek ki, bu işlerle uğraşan herkes ilkten bir apachilik dönemi yaşar. Ergenlik gibi birşey. :D
Bende zamanında Toros'a 7 renk, müzik sesine göre ritim veren neon taktırmıştım yalan yok. Sene 2005 galiba. :D Ayaklı pavyon gibiydi, Cengiz Kurtoğlu açıkken çevredeki insanlara yan etki yapıyordu, direk bayılıp, güneşi görüyorlardı. :D :D
ProdriveSTI
28-10-2012, 23:48
3 harfli ne panpo la aklima sadece STI geliyor :p :D
Trance-R
28-10-2012, 23:49
bwps3ENEXH4
hayırlısı olsun tekrardan , program yoğunmuş heee
uppppp selamm
uupp aleyküm selam:d
Hakan Burak
28-10-2012, 23:54
3 harfli ne panpo la aklima sadece STI geliyor :p :D
BMW 320D 2011 desem? Nasıl olur.? Hemde siyah renk. :)
ProdriveSTI
28-10-2012, 23:55
uppppp selamm
Hosgeldin :D
Bana hep k3530 u hatirlatiyosun sen :(
bayram seyran 29 ekim durmak yok yardırmaya devamm mesai spec :)
Trance-R
28-10-2012, 23:56
uppppp selamm
aleykumselam taytay ,