Orijinalini görmek için tıklayınız : Gece Çalışanlar Buraya......
ProdriveSTI
16-11-2012, 02:46
valla bak ama kafayi siyirma :)
20.000 tl civari
FINN.no - Mulighetenes marked (http://www.finn.no/finn/car/used/viewimage?finnkode=34825388)
gtr değil bu ya ama fiyatlar ne öyle offf :mad: neden almıyorsun ki ?
sifirlar hemen hemen aynida 1 yas dustumu fiyatta yuzde 20 yuzde 30 a kadar bi dusum oluyo :) hele yasli arabalar beles civic eg 3.000 tl hesap et ama ole bi memleket ki sigara 50 tl orantisini sirkeledigimin memleketi :)
aynen öyle yaşlı arabalar inanılmaz uygun fiyatla satılıyor ama bakarsanız gerçekten yurtdışında yaşlı arabalar trafikte daha çok insanlar bir kenara çok zor atıyorlar..
tayreep_john
16-11-2012, 02:47
beyler muhabbet güzel ama , 2 orta 1 sade hadi bana müsade :D
beyler muhabbet güzel ama , 2 orta 1 sade hadi bana müsade :D
kalsaydın daha çay gelicekti :D
tayreep_john
16-11-2012, 02:50
kalsaydın daha çay gelicekti :D
kalırdımda uyku tatlı geliyo yarında ders yok akşama kadar uyurum :D
kalırdımda uyku tatlı geliyo yarında ders yok akşama kadar uyurum :D
o zaman sana iyi uykular tatlı ruyalar :D
murat_ileri
16-11-2012, 02:52
hayırlı geceler
bayler ben kacar allaha emanet olun. ulkeme cok iyi bakin ona yani dogmus bir bebege bakamis gibi narin bir sekilde bakar gibi iyi bakin. kirmayin uzmeyin ulkemi. gece gece nihat dogan kacti icime yatti ben allaha emanet.
tayreep_john
16-11-2012, 02:53
o zaman sana iyi uykular tatlı ruyalar :D
uyuyamassam salça olurum hala ayakta olursanız :D hadi sal artık gidiym :p
hayırlı geceler
oooo hayırlı geceler gecelerin hızlı adamı nerelerdesin :D
uyuyamassam salça olurum hala ayakta olursanız :D hadi sal artık gidiym :p
sıkıntı yok ben zebaha kadar burdayım :d
ProdriveSTI
16-11-2012, 02:53
işte budur yaa :mad:
http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=27825046
Shadow_Dancer
16-11-2012, 02:55
vay be iyimiş,citiar'ların fiıyatı nedir ? r34'ün özellikle :D
Aleyküm Selam Soner abi nasılsın :D
Sagol kardesim, bekliyoruz ucaklari bakalim
gtr değil bu ya ama fiyatlar ne öyle offf :mad: neden almıyorsun ki ?
almis ken en iyisi olsun haci bunlari garajim bitince hobi olarak alip restore edicem :) buyuk projeler var kafamada :) tr gelince goruselim ugrarim cafe ye bu sefer allaha emanettt.
murat_ileri
16-11-2012, 02:55
bayler ben kacar allaha emanet olun. ulkeme cok iyi bakin ona yani dogmus bir bebege bakamis gibi narin bir sekilde bakar gibi iyi bakin. kirmayin uzmeyin ulkemi. gece gece nihat dogan kacti icime yatti ben allaha emanet.
nereye hocam, bizim yengeçleri göndermedin diye kaçmana gerek yok :D
oooo hayırlı geceler gecelerin hızlı adamı nerelerdesin :D
pek takılmıyorum onur eski tadı tuzu kalmadı, seninle son konuştuğumuz mevzudan dolayı dersem anlarsın zannedersem.
ProdriveSTI
16-11-2012, 02:56
Sagol kardesim, bekliyoruz ucaklari bakalim
Allah kolaylık versina bi :)
almis ken en iyisi olsun haci bunlari garajim bitince hobi olarak alip restore edicem :) buyuk projeler var kafamada :) tr gelince goruselim ugrarim cafe ye bu sefer allaha emanettt.
Amin inş,beklerim tabi ki :D
işte budur yaa :mad:
Nissan Skyline GTR V-spec 1999, 93 000 km, kr 230 000,- - (http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=27825046)
66.000 ytl ama 50 ye direk alirsin hic kendini uzmeden 6 ay icinde de arabada problem ciktimi sorgusuz sualsiz iyade et :) devlet burda hep son kulanicinin arkasinda :)
ulaaa muro dukkanda mısın diye sordum hala yazıcan be gulüm :d
anladım abi sıkıntı sorun yok uzun zamandır görmüyorum merak ettim :D
ProdriveSTI
16-11-2012, 02:57
66.000 ytl ama 50 ye direk alirsin hic kendini uzmeden 6 ay icinde de arabada problem ciktimi sorgusuz sualsiz iyade et :) devlet burda hep son kulanicinin arkasinda :)
iyice kötü oldum bedava yahu,al şunu getir tr'ye gözünü seveyim azcık inceleyelim :(
ulaaa muro dukkanda mısın diye sordum hala yazıcan be gulüm :d
panpa görmedim ya gtr'a bakınca halen inceliyorum fiyatlar acayip ucuz :(
evdeyim :D
iyice kötü oldum bedava yahu,al şunu getir tr'ye gözünü seveyim azcık inceleyelim :(
panpa görmedim ya gtr'a bakınca halen inceliyorum fiyatlar acayip ucuz :(
evdeyim :D
arabayı gördün aklın gitti len gönderelim seni yurtdışına :d sığınmacı olarak alırlar lan seni :d
ben bu parayi burda buna versem arkadaslar bana valla salak der niye biliyormusun adamlar bunu alamk yerine 2012 model huyndai alirlar :) burda yeni olsun gerisi bos.
ProdriveSTI
16-11-2012, 03:01
arabayı gördün aklın gitti len gönderelim seni yurtdışına :d sığınmacı olarak alırlar lan seni :d
pfff tanıdık falan olsa akraba falan şerefsizim 1 dakika durmam burda.
ben bu parayi burda buna versem arkadaslar bana valla salak der niye biliyormusun adamlar bunu alamk yerine 2012 model huyndai alirlar :) burda yeni olsun gerisi bos.
tabi adamlar doymuşlar herşey elinin altında,biz açız gtr'a falan ondan olsa gerek :D
1 kere bile düşünmem direk alırım :(
tayreep_john
16-11-2012, 03:02
murat abiyi görünce geri geldim :)
o her yerde aynı aslında insanlar ruhu karakteri olmayan arabalara binmey tercih ediyorlar çünkü onlar için sadece gitsin yürüsün....
hayırlı işler cümleten benim mesai sabah 8 de ama , evde uğraştığım ek iş anca bitti, ben de gececi sayılırım bi bakıma :)
hayırlı işler cümleten benim mesai sabah 8 de ama , evde uğraştığım ek iş anca bitti, ben de gececi sayılırım bi bakıma :)
o zaman hoşgeldin diyelim sohbete :D
murat_ileri
16-11-2012, 03:04
gümrük olaylarından anlayan kim var aramızda?
gümrük olaylarından anlayan kim var aramızda?
abi hiç anlamıyorum ama mera etmiyor değilim çünkü bir iki şey almam lazım yurtdışından varsa süper olur anlayan biri
eskişehirde deprem oldu az önce yatak sallandı çok şiddetli olsa ne olurdu düşünmek istemiyorum gene sabaha karşı insanlar uykudayken kötü hissettim kendimi
pfff tanıdık falan olsa akraba falan şerefsizim 1 dakika durmam burda.
tabi adamlar doymuşlar herşey elinin altında,biz açız gtr'a falan ondan olsa gerek :D
1 kere bile düşünmem direk alırım :(
niye biliyomun burda servis o kadar pahali ki anlatmanin mumkunati yok. adamlar 5.30d lin balata diskler yag filtresi hava filtresi degisimine bana 40.000 kron fiyat cikardilar 12.000 tl gittim malzemelri aldim 3.000 tl ye ben kendim halletim 9.000 tl iscilik. burda bir kisi saatlik 400 kron aliyor yani 120 tl . onun icin kimse eski araba alip servise gitmeyi goze alamiyor.
murat_ileri
16-11-2012, 03:06
abi hiç anlamıyorum ama mera etmiyor değilim çünkü bir iki şey almam lazım yurtdışından varsa süper olur anlayan biri
sen 1 2 parça ile yırtarsında, benim bayagı bir malzeme siparişi geçme durumum olacak :(
sen 1 2 parça ile yırtarsında, benim bayagı bir malzeme siparişi geçme durumum olacak :(
abi sorun yırtmak değil işyleyişin nasıl olacağı önemli hayırdır senin malzeme durumu nedir ?
eskişehirde deprem oldu az önce yatak sallandı çok şiddetli olsa ne olurdu düşünmek istemiyorum gene sabaha karşı insanlar uykudayken kötü hissettim kendimi
allah yardımcınız olsun o an gerçekten insanın eli ayağı kitlenip kalıyor... çok mu hissettirdi
ProdriveSTI
16-11-2012, 03:09
geçmiş olsun kardeşim.
niye biliyomun burda servis o kadar pahali ki anlatmanin mumkunati yok. adamlar 5.30d lin balata diskler yag filtresi hava filtresi degisimine bana 40.000 kron fiyat cikardilar 12.000 tl gittim malzemelri aldim 3.000 tl ye ben kendim halletim 9.000 tl iscilik. burda bir kisi saatlik 400 kron aliyor yani 120 tl . onun icin kimse eski araba alip servise gitmeyi goze alamiyor.
Hmm anladım...Burda herşey pahalı o nasıl olacak :D araba,benzin,parçalar...
geçmiş olsun kardeşim.
Hmm anladım...Burda herşey pahalı o nasıl olacak :D araba,benzin,parçalar...
burada pahalı olmayan birşey yok'ki panpa bana oyun lazım yahu
murat_ileri
16-11-2012, 03:12
abi sorun yırtmak değil işyleyişin nasıl olacağı önemli hayırdır senin malzeme durumu nedir ?
iyi niyet kurbanı oldum :D arkadaşa bir araç aldık komple baştan toplanacak, ***** tr'de iyi geçiriyorlar. yurtdışından getirtememiz durumunda 3de 1 oranına kadar düşürüyoruz maliyeti, vergiler kargo vs herşey usule göre uygun olavak şekilde sipariş edilecek ama gümrük mevzuatı biraz fazla karışık o yüzden bilgi almam lazım.
o zaman hoşgeldin diyelim sohbete :D
ne sohbeti yaw yarın iş var yatıyodum selam verim dedim :D
iyi niyet kurbanı oldum :D arkadaşa bir araç aldık komple baştan toplanacak, ***** tr'de iyi geçiriyorlar. yurtdışından getirtememiz durumunda 3de 1 oranına kadar düşürüyoruz maliyeti, vergiler kargo vs herşey usule göre uygun olavak şekilde sipariş edilecek ama gümrük mevzuatı biraz fazla karışık o yüzden bilgi almam lazım.
abi ben senin yerinde olsam bu kadar detaylı parça durumuna gireceksen gidip bir gümrük firmasına danışıırım yoksa sıkıntı yaşarsın
ne sohbeti yaw yarın iş var yatıyodum selam verim dedim :D
o zaman aleyküm selam...
ProdriveSTI
16-11-2012, 03:19
burada pahalı olmayan birşey yok'ki panpa bana oyun lazım yahu
ne oyunu yahu :D
ne oyunu yahu :D
ne oyunu olabilir panpa ps3 şöyle ikinci el oyun lazım yok mu cafede
ProdriveSTI
16-11-2012, 03:21
ne oyunu olabilir panpa ps3 şöyle ikinci el oyun lazım yok mu cafede
off topik satılıklarda konum var orda sattığım oyunlara bak istersen:D
murat_ileri
16-11-2012, 03:22
abi ben senin yerinde olsam bu kadar detaylı parça durumuna gireceksen gidip bir gümrük firmasına danışıırım yoksa sıkıntı yaşarsın
gümrük firmasında çalışan arkadaşlarla görüştük, ama onların branşı dışında kaldı. otomotivde yedek parça ve modifiye parçası olarak saçma bir değerlendirme olayı mevcutmuş. görüştügüm kişiler net bilgi vermeyence sormak istedim.
off topik satılıklarda konum var orda sattığım oyunlara bak istersen:D
offf topikmiş arkadaş illa uğraştırıcan yahu :D linkini at bare aratma gece gece:D
gümrük firmasında çalışan arkadaşlarla görüştük, ama onların branşı dışında kaldı. otomotivde yedek parça ve modifiye parçası olarak saçma bir değerlendirme olayı mevcutmuş. görüştügüm kişiler net bilgi vermeyence sormak istedim.
abi tanıdık olmasına gerek yok herhangi bir firmadan bilgi alınabilir diye düşünüyorum...
ProdriveSTI
16-11-2012, 03:27
offf topikmiş arkadaş illa uğraştırıcan yahu :D linkini at bare aratma gece gece:D
al sana link :D
http://www.ulker.com.tr/documents/Ulker/link_cilek_250ml.jpg
al sana link :D
http://www.ulker.com.tr/documents/Ulker/link_cilek_250ml.jpg
kötü birşey bekliyordum ama bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim :D:D iğrenç espri murat cemcir kılıklı seni :D:D
ProdriveSTI
16-11-2012, 03:29
ahahauhauha :hehe:
al hadi al :D
http://www.techturkey.com/forum/off-topic-satiliklar/133256-ps3-oyun.html
murat_ileri
16-11-2012, 03:30
abi tanıdık olmasına gerek yok herhangi bir firmadan bilgi alınabilir diye düşünüyorum...
her ürün gamında ithalat şartları farklı, branşı dışında olan işi iplemiyorlar :(
ahahauhauha :hehe:
al hadi al :D
http://www.techturkey.com/forum/off-topic-satiliklar/133256-ps3-oyun.html
ganga baktım ama bunlar işimi görmez yahu fight night iyide ona benzeyen mma var mı elinde yada uncarhted falan :D
her ürün gamında ithalat şartları farklı, branşı dışında olan işi iplemiyorlar :(
hadi ya valla abi branş branş olunca sıkıntı branşı olan adamı nerden bulacan bırde o sorun var
ProdriveSTI
16-11-2012, 03:34
ganga baktım ama bunlar işimi görmez yahu fight night iyide ona benzeyen mma var mı elinde yada uncarhted falan :D
yok panpa ya sadece bunlar satılık :(
yok panpa ya sadece bunlar satılık :(
vay arkadaş koskoca cafede satılık sadece bunlar mı var :D:D
ProdriveSTI
16-11-2012, 03:36
vay arkadaş koskoca cafede satılık sadece bunlar mı var :D:D
aynen,elimizde fazla olanları paraya çeviriyoruz :D
murat_ileri
16-11-2012, 03:37
hadi ya valla abi branş branş olunca sıkıntı branşı olan adamı nerden bulacan bırde o sorun var
tanıdıgım adamların firmaları resmen otu püsürü ithal ediyorlar :D gübre, tohum, yem, yapı malzemesi vs vs :D sen bu adamdan pistonun gelsi için şartı nasıl ögreneceksin :D
aynen,elimizde fazla olanları paraya çeviriyoruz :D
bende'de şans yok arkadaş bu oyunların hepsini oynadım ben yahu :D
tanıdıgım adamların firmaları resmen otu püsürü ithal ediyorlar :D gübre, tohum, yem, yapı malzemesi vs vs :D sen bu adamdan pistonun gelsi için şartı nasıl ögreneceksin :D
o zaman yapıcak birşey yok abi benzin yerine gübre koyup arabayı yürütecek halin yok :D arayışa devam edicen bu adamların seni yönlendireceği kimse yok mu
ProdriveSTI
16-11-2012, 03:40
bende'de şans yok arkadaş bu oyunların hepsini oynadım ben yahu :D
yeni oyun satarsak paylaşırım orada güncel çekerim arada :D
murat_ileri
16-11-2012, 03:41
o zaman yapıcak birşey yok abi benzin yerine gübre koyup arabayı yürütecek halin yok :D arayışa devam edicen bu adamların seni yönlendireceği kimse yok mu
yönlendirdikleri yer direk yetkili servis :D
yeni oyun satarsak paylaşırım orada güncel çekerim arada :D
çek tabi güncel sat para kazan :D sti için para biriktir :D ne oldu naptın 106 ne durumda
[QUOTE=murat_ileri;6378747]yönlendirdikleri yer direk yetkili servis :D[/QUOTE
o zaman büyük sıkıntı abi onlar direk adamı öperler ama belki seni görünce öpmezler oda ayrı bir durum:D:D
ProdriveSTI
16-11-2012, 03:47
çek tabi güncel sat para kazan :D sti için para biriktir :D ne oldu naptın 106 ne durumda
bişey yapmadım yatıyor evin önünde.hiç canım çekmiyor şahsen...kış geldi bide çıkarasım yok.sorunları falan varda sürüş zevki vermiyo.
tayreep_john
16-11-2012, 03:49
hala uyumadınız mı :D
bişey yapmadım yatıyor evin önünde.hiç canım çekmiyor şahsen...kış geldi bide çıkarasım yok.sorunları falan varda sürüş zevki vermiyo.
alla alla ilginç zevkini aldın bence yada seni rs kadar sarmadı diyebiliriz...
hala uyumadınız mı :D
benim uyuma şansım yok çalışıyorum :D:D
ProdriveSTI
16-11-2012, 03:52
yok sardı da,tam performansın da gitmiyor o canımı sıkıyor,şuan herşey kısıtlı yapamıyorum bişey,biraz düzeltmek lazım durumları.
yok sardı da,tam performansın da gitmiyor o canımı sıkıyor,şuan herşey kısıtlı yapamıyorum bişey,biraz düzeltmek lazım durumları.
yavaş yavaş herşey olur kardeşim sıkma canını sen :D durumları düzeltince onuda toplarsın..
tayreep_john
16-11-2012, 03:53
benim uyuma şansım yok çalışıyorum :D:D
bende çok ağır bi yemek yedim ayıptır söylemesi bide üstüne burn içtim şimdi salak saçma oturuyorm :D
murat_ileri
16-11-2012, 03:56
yeter la ben yatıyorum, sizi mi çekecem bu saatte :D
ProdriveSTI
16-11-2012, 03:57
yavaş yavaş herşey olur kardeşim sıkma canını sen :D durumları düzeltince onuda toplarsın..
İnşallah yahu valla,babama'da diyemiyorum,s*çar ağzıma. :(
bende çok ağır bi yemek yedim ayıptır söylemesi bide üstüne burn içtim şimdi salak saçma oturuyorm :D
Afiyet olsun,burn kötü oluyo bu saatte geçen hafta gece 3'de 500 ml burn içtim uykum olduğu halde sabah 10'du uyuduğum. :D
tayreep_john
16-11-2012, 03:58
hep ben gelince böyle yapıon yanlız :eek:
terbiyesize bak sizimi çekicem sen git sayısal çek bu saatte:D
İnşallah yahu valla,babama'da diyemiyorum,s*çar ağzıma. :(
muhtemelen seni darbuka diye çalar peder :D ben moladayım gençler gelince devam ederiz..
murat_ileri
16-11-2012, 04:00
hep ben gelince böyle yapıon yanlız :eek:
napim tipin bozuk :D
terbiyesize bak sizimi çekicem sen git sayısal çek bu saatte:D
işimi şansa bırakmam, garantili işi severim bilirsin :D
neyse ben kaçtı hayırlı geceler.
Onur senin hakkında şikayet maili atacam gece mesaide çalışmıyor anca geyik yapıyor diye :hahaha:
ProdriveSTI
16-11-2012, 04:02
muhtemelen seni darbuka diye çalar peder :D ben moladayım gençler gelince devam ederiz..
:hehe: senin ben... krize girdim :D
tayreep_john
16-11-2012, 04:08
iyi geceler genç abiler.
iyi geceler kardeşim :)
muhabbetnz bol olsn dicem de herkes sustu bi anda :(
napim tipin bozuk :D
işimi şansa bırakmam, garantili işi severim bilirsin :D
neyse ben kaçtı hayırlı geceler.
Onur senin hakkında şikayet maili atacam gece mesaide çalışmıyor anca geyik yapıyor diye :hahaha:
sıkıntı yok abi :D ben işimi yapmasam burda olmam emin ol ;)
:hehe: senin ben... krize girdim :D
yalan mı olm yanına birde 106'yı alır tef diyede onu çalar:D
iyi geceler genç abiler.
aleyküm selam genç kardeşim:D
ProdriveSTI
16-11-2012, 04:18
Naber gençler :D
ProdriveSTI
16-11-2012, 04:19
yalan mı olm yanına birde 106'yı alır tef diyede onu çalar:D
valla doğru panpa la :D
o değilde ben yokken arabanın anahtarını alıp arabaya binerse çok fena azar işitirim.ala ala bunu mu aldın diye kızar :hahaha:
valla doğru panpa la :D
o değilde ben yokken arabanın anahtarını alıp arabaya binerse çok fena azar işitirim.ala ala bunu mu aldın diye kızar :hahaha:
olum babanın sana kızması için arabaya binmesine gerek yok seni evin içinde görse yeter :D
ProdriveSTI
16-11-2012, 04:22
olum babanın sana kızması için arabaya binmesine gerek yok seni evin içinde görse yeter :D
:hahaha: Yok la hiç yüzüme kızmadı bunca senedir.
Hep arkamdan kızar,Annem'de bana söyler ama sonra :D
adam anlamış senin ne yüzsüz bir evlat olduğunu yüzüne kızmıyor:D
ProdriveSTI
16-11-2012, 04:24
adam anlamış senin ne yüzsüz bir evlat olduğunu yüzüne kızmıyor:D
:hahaha: iyice aşağıladın sende beni gece gece ha :D
tayreep_john
16-11-2012, 04:25
fix baba taktiği kıyamıyorm ama uyandiriym :D :D bende bi 106 nın peşindeyim sadece rengini beğenmicek diye alamıyorm :Deli:
:hahaha: iyice aşağıladın sende beni gece gece ha :D
sen zaten aşağılık bir adamsın lan :D:D şaka şaka panpa takılıyorum sana
fix baba taktiği kıyamıyorm ama uyandiriym :D :D bende bi 106 nın peşindeyim sadece rengini beğenmicek diye alamıyorm :Deli:
iyi senin peder rengini beğenmiyecek diye almıyorsun muro napsın adamın babası arabayı komple beğenmıyor :)
ProdriveSTI
16-11-2012, 04:28
dediklerimi unutma,sonra benim gibi kapının önünde yatırma ciddi söylüyorum bak :(
:hahaha: sıkıntı değil bende takılıyorum :D
tayreep_john
16-11-2012, 04:29
iyi senin peder rengini beğenmiyecek diye almıyorsun muro napsın adamın babası arabayı komple beğenmıyor :)
benim pederinde muratınkinden kalır yanı yok düşman 106 ya küçük rengi kötü hızlı durmuyo bunlar sinek gibi yapışırsın :D bu lafları dicek biliyorm :D o dırdır dan dolayı almıyom bak yeminlen :D :D
dediklerimi unutma,sonra benim gibi kapının önünde yatırma ciddi söylüyorum bak :(
sen hep takılıyorsun panpa :D
benim pederinde muratınkinden kalır yanı yok düşman 106 ya küçük rengi kötü hızlı durmuyo bunlar sinek gibi yapışırsın :D bu lafları dicek biliyorm :D o dırdır dan dolayı almıyom bak yeminlen :D :D
valla önünde canlı örnek murat var iyi düşün derim...
tayreep_john
16-11-2012, 04:31
sen dahil herkez korkutuyo beni murat aklımda dediklerin içim gidiyo bi yandada :( :Deli:
sen dahil herkez korkutuyo beni murat aklımda dediklerin içim gidiyo bi yandada :( :Deli:
ne kadar için gitsede durum değerlendirmesi önemlidir sana katacakları ver götüreceklerini düşünmek lazım...
tayreep_john
16-11-2012, 04:33
ne kadar için gitsede durum değerlendirmesi önemlidir sana katacakları ver götüreceklerini düşünmek lazım...
doğru diyosnz ama hayatımı ertelemekten bıktım beya :D
ProdriveSTI
16-11-2012, 04:34
temiz bişey bulursan ucuza kaçırma,benim aracım tam performansında gitmiyor ama az da olsa tatmin ediyor,namussuz inanılmaz keyifli sesi çok tahrik edici.
doğru diyosnz ama hayatımı ertelemekten bıktım beya :D
doru söze ne hacet:D
dünyaya bir kere geleceğiz o yüzden herşeyden bir kere tat almaya bakmak lazım :D
tayreep_john
16-11-2012, 04:37
doru söze ne hacet:D
dünyaya bir kere geleceğiz o yüzden herşeyden bir kere tat almaya bakmak lazım :D
işte o zaten beni bitiren yok peder ne dicek yok patlak çıkıcak ... düşünmücen 1 kereliğine
aynen murat temiz var bitane de onunda renk faul.... böyle bal köpüğünün koyusu turuncuya yakın ... oda harbi faul ama :D
mevzu ne bilmiorm ama murat abi, araba ferrari olsun isterse, tek kapı oldukdan sonra babalar düşmann : D:D
renk sıkıntı olmaz kaplama yaparsın :D önemli olan ciğeri :D
tayreep_john
16-11-2012, 04:39
ciğeri temiz hiç sigara içememiş kuzu ciğeri gibi mubarek :D
ciğeri temiz hiç sigara içememiş kuzu ciğeri gibi mubarek :D
o zaman sıkıntı yok ciğer temiz ise sorun çıkmaz sigara içilmemişi makbulmuş :D:D
carsı merkez akıllı olsun herkez :D
ProdriveSTI
16-11-2012, 04:41
işte o zaten beni bitiren yok peder ne dicek yok patlak çıkıcak ... düşünmücen 1 kereliğine
aynen murat temiz var bitane de onunda renk faul.... böyle bal köpüğünün koyusu turuncuya yakın ... oda harbi faul ama :D
yahu renge neden takılıyosun,temiz olduktan sonra...:D
hadi kaportayı geç,motor ve yürüyen sorunsuz olsun yeter kaza boya hiç önemli değil.
mevzu ne bilmiorm ama murat abi, araba ferrari olsun isterse, tek kapı oldukdan sonra babalar düşmann : D:D
aynen öyle haklısın,sat bunu 4 kapılı bişey alıyım diyo benim peder. :cool: napacaksam tek başıma 4 kapılıyı.
:D bak adam söylemiş gerek yok rengine takılma :D
adam na king :D
dağılın ulan:D:D
bizimki de öyleydi. sattırdı 106 yı. :D
ProdriveSTI
16-11-2012, 04:45
panpalar ben yatıyorum uykum geldi iyice.iyi sabahlar herkese öpüldünüz :D
panpalar ben yatıyorum uykum geldi iyice.iyi sabahlar herkese öpüldünüz :D
:icon_tup::heyoo::heyoo::heyoo::heyoo:
bunlar hep amerıkanın oyunları kanka kaldıramıyorum o ıbneler yuzunden :D
işimi halletseler şimdiye kaldırdıydım :D
edit:bu arada plakamda na biliyorsun :D
yok lan, ben gidip type r - tsport o tarz birşey alsam benden çok babam gazlar, eminim yani o derece :D
hatta tsport'a ciddi ciddi baktığımız dönemde, alırız ama dizeli sana veririm buna ben binerim diyordu :D
tayreep_john
17-11-2012, 01:55
selamın aleyküm...
aleyküm selam ... bende bi selamın aleyküm çekeyim :D
erdem325
17-11-2012, 01:58
iyi geceler millet..
vize zamani geldi yine calis calis beynim sulandi spor gazetesi..
isyanlardayim yine :D
neler yapıyorsunuz bakalım
murat_ileri
17-11-2012, 04:22
selam beyler
tayreep_john
17-11-2012, 05:56
selam beyler
abi uyumamışsın yine :D
murat_ileri
17-11-2012, 05:59
her zamanki gibi, gelenek bozulmadı :D
tayreep_john
17-11-2012, 06:02
her zamanki gibi, gelenek bozulmadı :D
o değilde burda kardeşin olarak bağırına basıyosun facebookta takmıyosn o garip :D
murat_ileri
17-11-2012, 06:24
o değilde burda kardeşin olarak bağırına basıyosun facebookta takmıyosn o garip :D
çünki burda resmini görmüyorum, orda resmini görünce face'in bookunu çıkarmış diyorum :D
tayreep_john
17-11-2012, 06:25
çünki burda resmini görmüyorum, orda resmini görünce face'in bookunu çıkarmış diyorum :D
endamım yeterrr :D
Prodrive a ne oldu gene yahu. :D :D
driftboy
17-11-2012, 09:41
Prodrive a ne oldu gene yahu. :D :D
bana çok güldü sadece zamanında başına geldi ahhahaa :D
bana çok güldü sadece zamanında başına geldi ahhahaa :D
Geçmiş olsun diyelim. :p Yakında tekrar gelir gibi. :D :D :D :hahaha:
Hakan Burak
18-11-2012, 02:46
selamın aleyküm....
Ve Aleyküm Selam başkan. Nasılsın keyifler yerindedir inşallah? :)
Ve Aleyküm Selam başkan. Nasılsın keyifler yerindedir inşallah? :)
iyidir saolasın çalışmaya devam seni sormalı :D
Hakan Burak
18-11-2012, 02:51
iyidir saolasın çalışmaya devam seni sormalı :D
Ben izindeyim başkan. Gece çalıştığım için alışkanlık oldu artık uyuyamıyorum da geceleri :D
Ben izindeyim başkan. Gece çalıştığım için alışkanlık oldu artık uyuyamıyorum da geceleri :D
o standart zaten geceye alıştın mı sıkıntı oluyor :D kimse yok mu ses seda yok
Hakan Burak
18-11-2012, 02:57
o standart zaten geceye alıştın mı sıkıntı oluyor :D kimse yok mu ses seda yok
Yarına yarış var ya, millet erkenden uyudu. Ben uyumasamda olur ama, pist kapımın önünde nasıl olsa :D
Yarına yarış var ya, millet erkenden uyudu. Ben uyumasamda olur ama, pist kapımın önünde nasıl olsa :D
sen kapıyı açsan ordasın senin için sıkıntı olmaz ama bildiğin forum en sessiz saatlerini yaşıyor:D
Hakan Burak
18-11-2012, 03:07
sen kapıyı açsan ordasın senin için sıkıntı olmaz ama bildiğin forum en sessiz saatlerini yaşıyor:D
Abartısız 10 dakikalık yürüme mesafesinde pist başkan. Alırım poğaçalarımı, yanına da köpük bardakta çay, hem yürürüm, hem yer içerim :D
Yarın güzel olacak inşallah. Sende gelecek misin?
Abartısız 10 dakikalık yürüme mesafesinde pist başkan. Alırım poğaçalarımı, yanına da köpük bardakta çay, hem yürürüm, hem yer içerim :D
Yarın güzel olacak inşallah. Sende gelecek misin?
yok malesef ben gelemiyeceğim ama fırsatım olsa kaçırmazdım....
Hakan Burak
18-11-2012, 03:19
yok malesef ben gelemiyeceğim ama fırsatım olsa kaçırmazdım....
Hayırlısı olsun :) Kararsızım bende arabayla mı geçsem piste yoksa yürüyerek mi diye :D Arabam da orjinal oğlu orjinal. Kime neyi göstereceğim ki :D
Hayırlısı olsun :) Kararsızım bende arabayla mı geçsem piste yoksa yürüyerek mi diye :D Arabam da orjinal oğlu orjinal. Kime neyi göstereceğim ki :D
kimseye birşey göstermek zorunda değilsin ayrıca zaten burdaki insanlarda öyle insanlar değil;)
yürüyerek git o günün keyfini çıkar bence:D:D
Hakan Burak
18-11-2012, 03:27
kimseye birşey göstermek zorunda değilsin ayrıca zaten burdaki insanlarda öyle insanlar değil;)
yürüyerek git o günün keyfini çıkar bence:D:D
Kardeşim şaka yapıyorum zaten. Buradaki insanların öyle olmadığını zaten biliyorum ve benim Albea'nın nesi önemli de göstereyim? ;) :)
Ben yatıyorum kardeşim sana kolay gelsin iyi geceler . :D
Kardeşim şaka yapıyorum zaten. Buradaki insanların öyle olmadığını zaten biliyorum ve benim Albea'nın nesi önemli de göstereyim? ;) :)
Ben yatıyorum kardeşim sana kolay gelsin iyi geceler . :D
önemli olan senin olması ;) bu bile yeterli ona değer vermen
allah rahatlık versin
tayreep_john
18-11-2012, 04:25
varmı kimseler :D
murat_ileri
18-11-2012, 04:27
va
:D:D:D:D
olmaz mı yaa :) hep sabahlarım..
tayreep_john
20-11-2012, 02:47
varmı kimseler :)
murat_ileri
20-11-2012, 02:53
var dersem ne olacak ona göre yazacam :D
tayreep_john
20-11-2012, 03:04
var dersem ne olacak ona göre yazacam :D
merhaba murat bey canlansın artık buralar şu videoyuda bi de burdan yollasana izlesin herkez :D dsaddasdsd :hahaha:
murat_ileri
20-11-2012, 03:12
hangi videoyu, o kadar çok video var ki :D en iyi hotspot shield'i yüklemek :D:D:D
tayreep_john
20-11-2012, 03:13
hangi videoyu, o kadar çok video var ki :D en iyi hotspot shield'i yüklemek :D:D:D
:eek: ahahah sen biliyosn hangi video olduğunu :D
murat_ileri
20-11-2012, 03:18
:eek: ahahah sen biliyosn hangi video olduğunu :D
o kadar çok yolladım ki hangisi oldugunu açıklamazsan bulamam :D
tayreep_john
20-11-2012, 03:36
o kadar çok yolladım ki hangisi oldugunu açıklamazsan bulamam :D
tmm vazgeçtim :icon_tup: :D
Selamın aleykum.
Acayip yoruldum yahu. Bir an önce eve gidip yatmak istiyorum. :(
tayreep_john
20-11-2012, 03:55
Selamın aleykum.
Acayip yoruldum yahu. Bir an önce eve gidip yatmak istiyorum. :(
aleyküm selam
Prodrive ve Koker den ses yok mu yahu. :D :D
tayreep_john
20-11-2012, 04:08
Prodrive ve Koker den ses yok mu yahu. :D :D
prodrive murat kardeşimiz facebooktan eşlik ediyo bize :) sayılı günü kaldı dönücek aramıza :D :D
Gözümüz yollarda. :p Hadi hayırlısı. :)
tayreep_john
20-11-2012, 04:25
Gözümüz yollarda. :p Hadi hayırlısı. :)
aynen :icon_tup:
Hakan Burak
21-11-2012, 01:03
İyi geceler beyler. Keyifler nasıl?
driftboy
21-11-2012, 21:10
Nerdesiniz beylerrrrrrrrrrrr
GokhanRS
21-11-2012, 22:54
birde gececilere laf ederler ama bu aralar farkındaysanız gece kafasını hep gündüz yaşıyorlar açılan konulara ithafen diyorum.
Selamin aleykum cemat-i tech :)
murat_ileri
21-11-2012, 23:07
birde gececilere laf ederler ama bu aralar farkındaysanız gece kafasını hep gündüz yaşıyorlar açılan konulara ithafen diyorum.
gece yaşıyoruz diye birde sen vurmasaydın :D
Hakan Burak
21-11-2012, 23:52
İyi geceler beyler. :) Nasılsınız?
otomania
22-11-2012, 01:11
İyi geceler beyler. :) Nasılsınız?
sağol sen nasılsın hayırlı geceler.
tayreep_john
22-11-2012, 01:28
selamın aleyküm :)
Hakan Burak
22-11-2012, 01:33
sağol sen nasılsın hayırlı geceler.
Şükür Allah'a geçinmeye devam ediyoruz. İş, güç. :)
E.Bozoglu
22-11-2012, 02:17
S.a kolay gelsın arkadaşlar
driftboy
22-11-2012, 21:39
Beyler mesai başladı kart basmayan kalmasın
Selamın aleykum. :)
Bu hafta gece mesaisine pazardan başladık. :p Yarın akşam gelmeyeceğiz. Bütün cumartesimi sanayide geçireceğim. :D :D :D
selamın aleyküm diyelim bizde katılalım sabah 8 e kadar :)
Erbay duy sesimi, mesaj kutun dolu :D
driftboy
22-11-2012, 23:48
söyledim erbay'a boşaltıp geliyo :D
söyledim erbay'a boşaltıp geliyo :D
Mesaj kutusunu di mi :D
driftboy
22-11-2012, 23:52
Mesaj kutusunu di mi :D
herşeyi :D :D
Esselamu aleykum. Safları siklastiralim mübarekler :D
herşeyi :D :D
Senden sonra boşaltmış hakkat :no:
:D
Ve aleykum selam buğra :)
driftboy
22-11-2012, 23:54
Nerde eski gece çalışanlar konusu.. f5 tuşum silinmişti
Senden sonra boşaltmış hakkat :no:
Ve aleykum selam buğra :)
biz paralel çalışıyoz ben söylüyom o boşaltıyo o söylüyo ben boşaltıyom hahaha :D
Nerde eski gece çalışanlar konusu.. f5 tuşum silinmişti
Gece uyuyanlar konusu açarsan belki tutar :D Felaket uykum var, rapor yazmam lazım, sınav var, ohooo ben bitmişim :)
@ driftboy Kıs geldi ya, herkes erken yatmaya başladı haci.
@dogukan Allah kolaylık versin kardesim :)
@ driftboy Kıs geldi ya, herkes erken yatmaya başladı haci.
Bi an bize ayı dicen diye korktum araya kışı falan katıyosun :D aaaa :D
oppaa selam ..
Gangnam style aleykum selam :D
Bi an bize ayı dicen diye korktum araya kışı falan katıyosun :D aaaa :D
Hahhahah ulan. :D sınavlar nasıl geçiyor :)
@taytay a.selam
Hahhahah ulan. :D sınavlar nasıl geçiyor :)
@taytay a.selam
Bi iyi bi kötü, çifte şans beraberlikte iade :D
Benimkilere kıyasla çok i̇yiymis hacı. Benimkiler zencili konulu filmler gibi geciyor :D
Gangnam style aleykum selam :D
eyv :) sabahı bekliyoruz yine uykusuz gecelerrr :(
Benimkilere kıyasla çok i̇yiymis hacı. Benimkiler zencili konulu filmler gibi geciyor :D
4 senede bitireyim başka derdim yok :D
driftboy
23-11-2012, 00:12
benim kankam gelmiş hızlı balık çipuranın sahibi beni çüklememiş
4 senede bitireyim başka derdim yok :D
Onu sadece sen değil herkes istiyor :)
selam verdik cvp gelmedi ben gidiom :D
edit : Mbuğra a.selam sonradan gördüm gece çalışmanın etkileri :)
driftboy
23-11-2012, 00:16
beni hala siklemedi
beni hala siklemedi
len yukarda sana gönderme yaptım anlamadı :) Bursa nasıl napıon :D
İbrahim Erdem
23-11-2012, 00:19
bitmeyecek gece ve gene sınavlarım :(
driftboy
23-11-2012, 00:21
len yukarda sana gönderme yaptım anlamadı :) Bursa nasıl napıon :D
bursa napıyo bilmiyorumda ben suan sakaryada 205 sesi dinlyom analı avratlı sökmüş egzozu çatara patara geziyo :D
bursa napıyo bilmiyorumda ben suan sakaryada 205 sesi dinlyom analı avratlı sökmüş egzozu çatara patara geziyo :D
facede yazıoz oralı olmuosun baska baska insanlar begenior yazımı ahaha :D
Vayt nabıyon benim memlekette :D
bu arada bende aslen sakaryalıyım :)
Ooo ekledim sizi favorilere beyler :D
Edit: Driftboy u eklemeyebilirim, o bursalıymış sanırım :p
driftboy
23-11-2012, 00:28
facede yazıoz oralı olmuosun baska baska insanlar begenior yazımı ahaha :D
Abi valla farketmedim gece gece biton olay geldi başıma :D :D
Vayt nabıyon benim memlekette :D
okuyom ben yaa :D
Ooo ekledim sizi favorilere beyler :D
Edit: Driftboy u eklemeyebilirim, o bursalıymış sanırım :p
:icon_tup:
sakaryayı sevmior zaten drfit salla :D
Abi valla farketmedim gece gece biton olay geldi başıma
ne oldu la günay varmıydı yanında ? :)
o deilde seni banlı görmeye alışmışım online görünce garipsiyorum :D
:icon_tup:
sakaryayı sevmior zaten drfit salla :D
ne oldu la günay varmıydı yanında ? :)
o deilde seni banlı görmeye alışmışım online görünce garipsiyorum :D
Orda okuduğu için bi seferlik bişi demeyebiliriz bence, okulu bitsin, sonra düşünürüz :D :cool:
Orda okuduğu için bi seferlik bişi demeyebiliriz bence, okulu bitsin, sonra düşünürüz :D :cool:
gerek yok okulu bitince sürekli sövücek memlekete biliyorum :D
gerek yok okulu bitince sürekli sövücek memlekete biliyorum :D
Gerçi o da doğru, öğrencilik sıkıntılı geçiyorsa mezun olunca niye sevsin, daha beter sövecek giden yıllara :D Neyse iyidir iyidir, öğrenciler ek gelir kaynağı :D
Köfteci mustafaya git ama köfte yeme, sütlü kadayıf ye driftboy :D Favorim :D
driftboy
23-11-2012, 00:36
Yok yaaa sakaryayı seviyorum, zaten araba ortamından herkes beni sakaryanın yerlisi sanıyo akü :D millet sen yerlisi degilmisin yaaa yapıyo :D adamlar nereye gitse beni görüyolar :D
yok abi bea okulun itiraf sayfasında karının teki beni tarif ediyo evin adresini benim bölümü vs veriyo biton onla ugrastım faceden göndereyim :D
Gerçi o da doğru, öğrencilik sıkıntılı geçiyorsa mezun olunca niye sevsin, daha beter sövecek giden yıllara :D Neyse iyidir iyidir, öğrenciler ek gelir kaynağı :D
Köfteci mustafaya git ama köfte yeme, sütlü kadayıf ye driftboy :D Favorim :D
hacı ben orları hiç bilmiyorum :)
çark caddesi duruyormu :)
hacı ben orları hiç bilmiyorum :)
çark caddesi duruyormu :)
Valla bende senede maksimum 2-3 kere gidiyorum ama çark caddesi duruyor, bunu söyleyebilirim :D :hahaha:
driftboy
23-11-2012, 00:40
çark caddesi duruyoda oyle caddeyi .................
çark caddesi duruyoda oyle caddeyi .................
en güzel cadde orasıydı ben öyle biliyorum :)
serdivan avm falan açılmış bayadır gelmedim ben ya o kadar İstanbula gittim geldim uğramadım özledim valla dur bi geleyim linktte attın şimdi heveslendirdin beni :D
driftboy
23-11-2012, 00:43
Serdivanın göbeğinde oturuyo kankan sen buraya gelmiyon olmadı şimdi. Kahve diyarının üst katında oturuyorum heryerim kafe, parmak ile işaret ediyorum yukarı çıkıyolar o derece
otomania
23-11-2012, 00:45
hayırlı geceler
serdivanın göbeğinde oturuyo kankan sen buraya gelmiyon olmadı şimdi. Kahve diyarının üst katında oturuyorum heryerim kafe, parmak ile işaret ediyorum yukarı çıkıyolar o derece
tm .. .
driftboy
23-11-2012, 00:54
ajsuhdaushduashduasdhs :D hemen trip mode :D :D: D:
Dükkanı erken kapadınız, hayırlı geceler/sabahlar herkese :)
tayreep_john
23-11-2012, 01:58
selamın aleyküm :)
noldu yaaa herkez bayıldımı_?
tayreep_john
23-11-2012, 03:49
noldu yaaa herkez bayıldımı_?
ahahah galiba öyle olmuş :D
ahahah galiba öyle olmuş :D
kaldıramıosanız içmeyin diye boşa demiyom ben yaaaa :D :D :D
Ahowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/59406_495890663768465_109361250_n.jpg
bu sana lambro afiyet olsun hacı :D
Ahowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/59406_495890663768465_109361250_n.jpg
bu sana lambro afiyet olsun hacı :D
Hacı bill şu anın fotosunu yükliyemiom ama içinde olduğum durumu sen az cok tahmin edersin yarasın kardeşimmmm.... :heyoo: :heyoo:
Trakyayada bekleriz :D benzemez bursaya yasını bilmiom ama gürsel abiye sor durumu anlatsın abi ahhahaha 24 saat uyurmu bi adam aqmk :d
Trakyayada bekleriz :D benzemez bursaya yasını bilmiom ama gürsel abiye sor durumu anlatsın abi ahhahaha 24 saat uyurmu bi adam aqmk :d
:D o topraklarda senden bikaç sene daha eskiyimdir muhtemelen keşan enez :D
haa ciger saglamdır o zaman :D
son fiyat gürsel fazla gelmemiş bizim buralara belli jashduahs ne adam ya :D
sen nerdesin bizim yakada_?
sizin yakayı bilmemde okanın düğüne gelmiştim bursaya o gün oldu ne olduysa .D
edirne merkz benım bizim burası :D
suan sen nerdesın ?
ben şimdi istanbuldayımda kar düşsün diye bekliyorum gelicem yine keşana... Okanın düğünde ben yoktum ama gürsel aganın masa üstünde yattığını falan biliom :D
ben şimdi istanbuldayımda kar düşsün diye bekliyorum gelicem yine keşana... Okanın düğünde ben yoktum ama gürsel aganın masa üstünde yattığını falan biliom :D
hahahahhaha bu tarafa gelirken muhakkak haberım olsun haberleşelim tanısalım gürsel abiyle içtigimden içeriz yine ama sende beni unutma lütfen :D :D
hahahahhaha bu tarafa gelirken muhakkak haberım olsun haberleşelim tanısalım gürsel abiyle içtigimden içeriz yine ama sende beni unutma lütfen :D :D
uahsudhaushduahsd o ne demek la sende beni unutma ihtiyar seni nerde unuttu :D
buda bayıldı sanırım sıradaki lütfen :D
Yok la bişey olmaz bana 1 duble daha çektim çivi hesabı :d
düğün salonunda unuttu benı :d
lavaboya die gittim bi geldim kimse yok aq :D
Yok la bişey olmaz bana 1 duble daha çektim çivi hesabı :d
düğün salonunda unuttu benı :d
lavaboya die gittim bi geldim kimse yok aq :D
yaşlılığına vericen alzheimer başlangıcı var adamda :D
uashdaushduhas kral adam gene ya :D
driftboy
23-11-2012, 11:26
düğünde içtiğinizi direk su bardağına koyup sek yuvarladıgınızıda biliyoz günkut hahaha :D
Hakan Burak
24-11-2012, 01:42
İyi geceler beyler. Yok mu kimse? :)
Kendi kendime tribe bağladım bu gece. Hadi bakalım gijeler! :D
maoa7f6Rl1w
murat_ileri
24-11-2012, 02:10
sanada hayırlı geceler
hayırlı geceler herkeslere içimizde avea'nın yeni telefonunu almayı düşünen varmı veya bi yorumu olan ? hazır gececiler buradayken fikir danışayım saçma bi konu açmayayım dedim :) bu arada telefon Avea İnTouch
murat_ileri
24-11-2012, 02:18
hayırlı geceler herkeslere içimizde avea'nın yeni telefonunu almayı düşünen varmı veya bi yorumu olan ? hazır gececiler buradayken fikir danışayım saçma bi konu açmayayım dedim :) bu arada telefon Avea İnTouch
kısa ve öz olarak, yok :D
03:25 günceli hayırlı geceler olsun :)
Hakan Burak
24-11-2012, 02:38
sanada hayırlı geceler
Başkanım nasılsın, görüşemiyoruz :)
tayreep_john
24-11-2012, 03:00
iyi geceler varmı kimseler :D
Hakan Burak
24-11-2012, 03:12
Ben buralardayım da, kimseler yok piyasa da.
tayreep_john
24-11-2012, 03:32
Ben buralardayım da, kimseler yok piyasa da.
uyumak en iyisi galiba :D
Sercanius
24-11-2012, 04:32
sen benim geceleri uyuduğumu mu zannediyorsun memati - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=w6wQIvPdxaE)
İbrahim Erdem
24-11-2012, 04:44
gece 12 de yattım şimdi kahvaltı yaptım ve bi 500ml lik monster açım bi daha uyumayım diye. Gündüz 2 tane sınav var :(
bayadır offline burası online yapmak lazım :)
saat 02:00 sularında arabamla uğraşmaya başladım deposunda işlem yapmıştım geri bağladım
sonra havada ayaz yoktu araba kirliydi yıkama makinasınıda görünce üşümeyi göze alıp arabayı yıkadım :D üstünede hızlı cilasını attım :) çokta keyifliyim pişman değilim hakim bey :)
bir yoklama çekelim kimler burda :) uzun zamandır tık yok
canı sıkılıyor günceli :)
selam beyler ne var ne yok keyifler nasıl
iyilik sağlık seni sormalı?
tayreep_john
30-11-2012, 02:34
bi güncel yapalım selamın aleyküm :D
iyilik sağlık seni sormalı?
aynı koşuşturmaya devam ofisteyim :)
bi güncel yapalım selamın aleyküm :D
aleyküm selam :)
noluo orda yaaa
ne olmasını isterdin :):)
ProdriveSTI
30-11-2012, 02:38
Selam beyler.
Selam beyler.
sonunda hasret bitmiş panpa :D
tayreep_john
30-11-2012, 02:39
onur nasılsın??? ... Neyse Murat Geldi Ben kaçar :D :D
ProdriveSTI
30-11-2012, 02:40
:D napıyonuz canlarım
onur nasılsın??? ... Neyse Murat Geldi Ben kaçar :D :D
saol kardeşim iyiyiz seni sormalı ya gelsin murat ne olcak sen nereye :)
:D napıyonuz canlarım
ulan trt sanatçısı gibi konuşuyosun :)
ProdriveSTI
30-11-2012, 02:42
ulan trt sanatçısı gibi konuşuyosun :)
:hahaha: nedeyim olm başka :D
tayreep_john
30-11-2012, 02:43
ahahaha trt sanatçısı ve murat :D :D :D kola burnumdan çıktı gülmekten ..
:hahaha: nedeyim olm başka :D
sende haklısın tabe kardeşim :) hasret son bulmuş bakıyorum yavru :D
ahahaha trt sanatçısı ve murat :D :D :D kola burnumdan çıktı gülmekten ..
bende bir an düşününce öyle bir gülme geldi :)
ProdriveSTI
30-11-2012, 02:46
sende haklısın tabe kardeşim :) hasret son bulmuş bakıyorum yavru :D
)
aynen sen nerelerdesin gözükmüyosun bayadır.