Orijinalini görmek için tıklayınız : ocak başı =)
arkadas lar ıstanbul avrupa yakasın da lezzetıne guvendgnz fıyat performans olarak basarılı buldunuz ocakbası mekan tavsıyerlerınıızı beklıorum ....... sımdıden tesskrler ......:D
hddsheriff
26-05-2012, 14:18
Gungoren / koyicinde. Bagdat ocakbasini tavsiye ederim.
onursumer
26-05-2012, 14:20
eğer kebab vs değilde
masamızın ortasında mangal olsun kendimiz pişirebilirz dersen amcamın mangal başını tavsiye ederim avcılar sahilde ozel localarda mevcut tv li vs
EVTA Restaurant & Mangalba, evita kr dnleri, evita avclar, avclar evita, mangalba, siberharita, buradaceel, elitpanorama, avclar restaurant (http://www.evitamangalbasi.com/)
Patisever
26-05-2012, 15:38
develi restaurant yada mavi yeşil balık kuruçeşmede ferahlık olsu nderseniz sarıyerdekı sahil ocakbası yerler semaver çay v.s tavsiye ederim
aksaray sofular horhor bilimum gözünüzü kestirdiğiniz yere girin pişman olmazsınız fiyat uygundur
Anadolu yakasi yer tavsiyesi var mi? Soyle hatunla gidilebilecek cinsten
Patisever
26-05-2012, 15:45
anadolu yakasında kavacıkda yalı balkonlar war eren kardeş cok harika
anadolu yakasında kavacıkda yalı balkonlar war eren kardeş cok harika
Tam olarak ne tarafta? Rest. adi falan ne?
Patisever
26-05-2012, 16:00
2. köprüden giderken son cıkıstan kavacık tabelası ordan cıkıyorsun yukarıya yokus oluyor yuvarlak ada gelecek karsına etrafından dönerek geldiğin yöne dogru ağagı gidiyorsun e5'e geri cıkmadan soldan devam ediyorsun aşagıay doğru iniyor yol devam ediyorsun zaten oralarda sorsa nherkesöyler o tarz yerleri benim dediğim restden ziyade balkon sefası gibi tuzladada war oylew deniz içinde oturuyorsun mesela ayakların suda fantastik bi yer
2. köprüden giderken son cıkıstan kavacık tabelası ordan cıkıyorsun yukarıya yokus oluyor yuvarlak ada gelecek karsına etrafından dönerek geldiğin yöne dogru ağagı gidiyorsun e5'e geri cıkmadan soldan devam ediyorsun aşagıay doğru iniyor yol devam ediyorsun zaten oralarda sorsa nherkesöyler o tarz yerleri benim dediğim restden ziyade balkon sefası gibi tuzladada war oylew deniz içinde oturuyorsun mesela ayakların suda fantastik bi yer
Tuzlada orasi nerede? ) sahilde o kadar balikci bilirim oyle yeri inan bilmiyorum. Biraz gezinmek lazim anlasildi:)
Tesekkur ettim
Patisever
26-05-2012, 16:56
eywallah yengeyle gideceksen etkileyicidir tavsiye ederim sahilden tuzlaya giderken postahane yolu war ordan devam ediyorsun tam tarifini yapmakda zor bir arkadas mesaj attım orada oturuyor tarifi yapsın yazacam kardeş
eğer Dürüm yemek istersen Beşiktaşta yes kardeşler var fena dürüm yapıyoarlar :)
eywallah yengeyle gideceksen etkileyicidir tavsiye ederim sahilden tuzlaya giderken postahane yolu war ordan devam ediyorsun tam tarifini yapmakda zor bir arkadas mesaj attım orada oturuyor tarifi yapsın yazacam kardeş
Aynen hatunla gitmeyi planliyorum. Valla cok sevinirim:)
yeşilköyde hanedan var tren yolunun yanında pelit pastanesnin karşisinda kendin pişir kendin ye hesap ta uygun....
Gungoren / koyicinde. Bagdat ocakbasini tavsiye ederim.
+
köyiçinde antepliler de iyi abi ...tavsiye edilir...
eğer Dürüm yemek istersen Beşiktaşta yes kardeşler var fena dürüm yapıyoarlar :)
Evim buraya çok yakın denemişliğim vardır. Dürüm 6 lira, para-çokomel ilişkisine göre çok iyi lezzeti var. Akşam üzeri çok kalabalık olur özellikle arabayla geçen kişiler durup yer, özellikle oraya gelenide duydum.
Kız arkadaşla gelinmesi tavsiye edilmez. NOT: Gelirsede arabada beklemesi tavsiye edilir.
yeşilköyde hanedan var tren yolunun yanında pelit pastanesnin karşisinda kendin pişir kendin ye hesap ta uygun....
belediye yıktı :)
onursumer
26-05-2012, 17:56
belediye yıktı :)
haha harbimi :D ya ben orayı gorunce hayallerim yıkılmıştı yeşilkoyde oyle mekan açmak için yer arıyorum ama belediyenin yıkmayacağı :D
ya ocakbaşı dedigin içkili olur. kebapçı önerilmiş genelde:)
alirizaatilla
26-05-2012, 18:17
yaylada hünkar bahçesi güzeldir :))
darkmoon
26-05-2012, 18:53
ucuz ama kaliteli yer istiyorsan gültepe çeliktepe civarında çokcana kaliteli işinin ehli dürümcü kebabçı vardır.. çeliktepenin girişinde paşam vardır iyi tuzlaması vardır tavsiye ederim bu arada..
beşiktaşda katık mıydı orası var antakya usulü döner yapıyorlar ama feci yağlı ben severim gerçi yağlı ete tadını verirde herkezin damak tadına uymaz bir tane yedinmi fena doyuruyor.. beşiktaşda fazla yer kalmadı aslında çoğu ticari ve pahalı.. sarıyerde sahilde güzel yerler vardır çoğu rakı balık tarzı arkada ibr iki iyi kebapçılarıda var.. leventte oturuyorum ama şahsen etiler levent civarında bence yenilicek damak tadı açısından iyi ibr yer yok çoğu yerler çok gereksiz bir pahalılıkda ve tat tuz lezzet yok.. hisar üstünde öğrenci işi iyi güzel yerler vardır wonderlandin spagettileri güzeldir arkada urfalılar falan var onlarında kebabp acılı ekmek v.b fena değildir.. daha çok sayarımda çoğu yerin tadı tuzu yok o eski samimiyet yok.. horhor hala bozmadı orası güzel paşada bir kaç yer var tam surların orda minnacık bir dükkanı olan amca var kavurması süper ötesi ama arabayla geçerken görmenize imkan yok minnacık bir yeri var gene paşanın içinde güzel bir iki yer var.. :)
yokmu baska tavsyesı olan guncelıı