PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Geleneksel Hosbulduk Konusu :)

borayuksel
01-06-2012, 07:15
Selam dostlar..

aranizda cok eskiyim fakat eminim kimse beni tanimaz, belki 1 kac kisi disinda..
ismim bora yuksel dogma buyume sariyerliyim, rahmetli babam sagolsun beni tam 1 otomobil canavari yapti. Babam yaklasik 40 senelik sofordu, zamanindan bu yana besiktas vapur iskelesinde 2 taksimiz, daha sonrasinda taksim – sariyer hattinda minibusumuz oldu, Allah babamdan razi olsun onun sayesinde sanayi de buyudum, her ustayla calistim, cok sey öğrendim ve daha 8 yasinda magirus ile umraniye sanayi de fink atiyordum..

araba tutkusuna boyle basladim..

asil meslegim bilgi islem, ailemde 2 kisi bilgisayar sektorunun ilklerinden, 1i suan ki casper in kurucularindan, diğeri halen ozel 1 firmada yonetici, bende onlarin yaninda cekirdekten yetistim. IT yim, meslegimin bile sifati it :) ben de ozel 1 sirketin bilgi islem yoneticisiyim, bilgisayari yedim yuttum her turlu konu da yardim ederim. atasehir’de calisiyorum, her gun hardcore olarak sariyer-atasehir arasinda trafige daliyorum, günde 4 saatim trafikte geciyor,her aksam zubeyir i goruyorum pis pis gazliyor :)

liseyi nisantasi macka akif tuncel atl de, üniversiteyi besiktas ta bahcesehir üniversitesinde okudum forum olaylarina 2002 de modifiyem.com dan girdim, kardeslerim ve abilerim beni bu modifiye olayina asiladi, tam 1 honda fanatigiyim, honda fanatigi olmami da forumun eskileri tanirlar “orkoo” okan abimdir.. kendisinin ilk arabasi fairway di, ikinci arabasi ise 97 model lacivert civic vti idi. Plakasi ise 34tb6006 idi, tb6006 beni cocuklugumda hondaya asik etti. senelerce vti a bindim sayesinde 2002-2006 yillari arasinda cok guzel 1 ortamimiz vardi ve okulumunda mackada besiktasta olmasindan her gunum ortakoy de gecerdi..

yaninda buyudugum okan abim(tb6006), irfan abim, korkut abim(aln33 golf4, gyr20 vti vs.) barcin abim (yj386 vti, bar vti vs.) elcin abim (vm vti), durumcu yakup :) ve daha sayamadigim buyuklerim sayesinde bu dunya icine girmistim, halen kendileriyle gorusurum..

hondam.com un basindan beri uyesiydim.. sitede yakin abim olan “mehmet ertan erdogan” nam-i diger HONDAMENON du , laci civic si vardi :), halen de gorusurum kendisi ile..

beni hatirlarsa belki ozgun hatirlar :) msn den baya muabbet ederdik, belki moderatorler hatirlar, sword murat abim hatirlar belki :) ben onun o flash ini hic unutmadim mesela :) :), aybek abim hatirlar, mertcan hatirlar yor plaka pug u vardi 2004 2005 gibi de al vti i almisti, mechanix mustafa nin ts vtec i vardi, daha sayamadigim 1 suru eski insan var..

ozgun siteyi 2005 te kurdugundan beri teche hic uye olmadim, belki de ilk uye oldum ama daha hic login olmadim, eski uyeligim silinmis olabilir yada zaman asimindan misafire dusmustur :) ozgun’den Allah razi olsun bu kadar kaliteli, ansiklopedi kadar zengin bilgi iceren, gerci son zamanlar baya makara ve ergen konu problemleri :) olsa da ozunden hic 1 sey kaybetmeyen, 1 cok bilgiyi edinebilecegimiz bu platformu var etti, techturkey.com u kurdu cok emek verdi ve sizlerle bugunlere getirdi..

sona baglayayim yemin ediyorum yazarken ben bunaldim kimbilir siz okurken ne hale geldiniz :)

siteye uye olmak bugune nasipmis, fazla kalabalik yapmak istememistim ama uye oldum, olmama en buyuk neden de yillardir hesabini kullandigim kardesim orcundur (orc) :) siteye benim kadar hergun giris yapmaz yapinca da dogal olarak yeni mesajlari göremez :) :) :) sonrasinda beynimi s….r..

herkese sevgiler saygilar, 7/24 aranizdayim ama fazla post atacagimi sanmiyorum, bilmiyorum :)

bora

p.s. mutlu oldun mu orc?

Yiğit Ş.
01-06-2012, 08:44
hoşgeldin meslektaş :)

sLp
01-06-2012, 08:46
dolu dolu yazıya dolu dolu bi hoşgeldin demek gerek, iyi sohbetler dilerim :)

orhan_guney
01-06-2012, 08:49
hoşgeldin keyifli forumlar.gazetede köşe yazısı okurmuş gibi hissettim kendimi :)

nemonomani
01-06-2012, 08:55
Selam dostlar..

aranizda cok eskiyim fakat eminim kimse beni tanimaz, belki 1 kac kisi disinda..
ismim bora yuksel dogma buyume sariyerliyim, rahmetli babam sagolsun beni tam 1 otomobil canavari yapti. Babam yaklasik 40 senelik sofordu, zamanindan bu yana besiktas vapur iskelesinde 2 taksimiz, daha sonrasinda taksim – sariyer hattinda minibusumuz oldu, Allah babamdan razi olsun onun sayesinde sanayi de buyudum, her ustayla calistim, cok sey öğrendim ve daha 8 yasinda magirus ile umraniye sanayi de fink atiyordum..

araba tutkusuna boyle basladim..

asil meslegim bilgi islem, ailemde 2 kisi bilgisayar sektorunun ilklerinden, 1i suan ki casper in kurucularindan, diğeri halen ozel 1 firmada yonetici, bende onlarin yaninda cekirdekten yetistim. IT yim, meslegimin bile sifati it :) ben de ozel 1 sirketin bilgi islem yoneticisiyim, bilgisayari yedim yuttum her turlu konu da yardim ederim. atasehir’de calisiyorum, her gun hardcore olarak sariyer-atasehir arasinda trafige daliyorum, günde 4 saatim trafikte geciyor,her aksam zubeyir i goruyorum pis pis gazliyor :)

liseyi nisantasi macka akif tuncel atl de, üniversiteyi besiktas ta bahcesehir üniversitesinde okudum forum olaylarina 2002 de modifiyem.com dan girdim, kardeslerim ve abilerim beni bu modifiye olayina asiladi, tam 1 honda fanatigiyim, honda fanatigi olmami da forumun eskileri tanirlar “orkoo” okan abimdir.. kendisinin ilk arabasi fairway di, ikinci arabasi ise 97 model lacivert civic vti idi. Plakasi ise 34tb6006 idi, tb6006 beni cocuklugumda hondaya asik etti. senelerce vti a bindim sayesinde 2002-2006 yillari arasinda cok guzel 1 ortamimiz vardi ve okulumunda mackada besiktasta olmasindan her gunum ortakoy de gecerdi..

yaninda buyudugum okan abim(tb6006), irfan abim, korkut abim(aln33 golf4, gyr20 vti vs.) barcin abim (yj386 vti, bar vti vs.) elcin abim (vm vti), durumcu yakup :) ve daha sayamadigim buyuklerim sayesinde bu dunya icine girmistim, halen kendileriyle gorusurum..

hondam.com un basindan beri uyesiydim.. sitede yakin abim olan “mehmet ertan erdogan” nam-i diger HONDAMENON du , laci civic si vardi :), halen de gorusurum kendisi ile..

beni hatirlarsa belki ozgun hatirlar :) msn den baya muabbet ederdik, belki moderatorler hatirlar, sword murat abim hatirlar belki :) ben onun o flash ini hic unutmadim mesela :) :), aybek abim hatirlar, mertcan hatirlar yor plaka pug u vardi 2004 2005 gibi de al vti i almisti, mechanix mustafa nin ts vtec i vardi, daha sayamadigim 1 suru eski insan var..

ozgun siteyi 2005 te kurdugundan beri teche hic uye olmadim, belki de ilk uye oldum ama daha hic login olmadim, eski uyeligim silinmis olabilir yada zaman asimindan misafire dusmustur :) ozgun’den Allah razi olsun bu kadar kaliteli, ansiklopedi kadar zengin bilgi iceren, gerci son zamanlar baya makara ve ergen konu problemleri :) olsa da ozunden hic 1 sey kaybetmeyen, 1 cok bilgiyi edinebilecegimiz bu platformu var etti, techturkey.com u kurdu cok emek verdi ve sizlerle bugunlere getirdi..

sona baglayayim yemin ediyorum yazarken ben bunaldim kimbilir siz okurken ne hale geldiniz :)

siteye uye olmak bugune nasipmis, fazla kalabalik yapmak istememistim ama uye oldum, olmama en buyuk neden de yillardir hesabini kullandigim kardesim orcundur (orc) :) siteye benim kadar hergun giris yapmaz yapinca da dogal olarak yeni mesajlari göremez :) :) :) sonrasinda beynimi s….r..

herkese sevgiler saygilar, 7/24 aranizdayim ama fazla post atacagimi sanmiyorum, bilmiyorum :)

bora

p.s. mutlu oldun mu orc?

Çok güzel bir yazı çok hoşuma gitti ve söylediğinin aksine zevkle okudum hoş geldin

onur200sx
01-06-2012, 09:25
Ne güzel yazmışsın be kardeşim hoşgeldin :)

B.Aktepe
01-06-2012, 10:39
Hoşgeldin iyi forumlar.

Ek.Civic_Spoon
01-06-2012, 10:46
hoşgeldin :) iyi forumlar

Crx-Si
01-06-2012, 11:22
hoşgeldin bora...

eskiler iyidir.

raptor
01-06-2012, 11:24
Hoşgeldin iyi forumlar , sarıyer de nerede oturuyorsun ?

borayuksel
01-06-2012, 12:29
hoşgeldin meslektaş :)

hosbulduk :)

borayuksel
01-06-2012, 12:35
dolu dolu yazıya dolu dolu bi hoşgeldin demek gerek, iyi sohbetler dilerim :)

eyvallah dostum hosbulduk :)

hoşgeldin keyifli forumlar.gazetede köşe yazısı okurmuş gibi hissettim kendimi :)
Hosbulduk, baya kasmisim yazarken :)

Çok güzel bir yazı çok hoşuma gitti ve söylediğinin aksine zevkle okudum hoş geldin

hosbulduk, sevindim :)

Ne güzel yazmışsın be kardeşim hoşgeldin :)

Hosbulduk dostum tesekkurler

Hoşgeldin iyi forumlar.
Hosbulduk Bilal tesekkurler

hoşgeldin bora...

eskiler iyidir.

hosbulduk dostum, aynen oyle :)

Hoşgeldin iyi forumlar , sarıyer de nerede oturuyorsun ?

hosbulduk dostum, buyukdere'deyim itfaiye ve belediyenin sokaginda, sen?

aLperTunga
01-06-2012, 12:58
okurken yorulmadım desem yalan olmaz cok akıcı olmuş yazı zaten..

hoşgeldin,keyifli formlar.

SkY
01-06-2012, 13:04
hoşgeldin..

Ahmet_28
01-06-2012, 13:11
hoşgeldin bora kardeşim.pek böyle hoş geldin beş gittin yazıları yazmam ama böyle içi dışı dolu olunca es geçmemek lazım :)

kerimvtec
01-06-2012, 13:12
hoşgeldınız..

SekoLive
01-06-2012, 13:13
hoşgeldin arkadaş :)

serqan23
01-06-2012, 13:18
hosgeldin keyifli forumlar :)

uluckaban
01-06-2012, 13:19
Hoşgeldiniz :)

borayuksel
01-06-2012, 13:46
okurken yorulmadım desem yalan olmaz cok akıcı olmuş yazı zaten..

hoşgeldin,keyifli formlar.

tesekkur ederim o zaman, hosbulduk :)

hoşgeldin..

hosbulduk..

hoşgeldin bora kardeşim.pek böyle hoş geldin beş gittin yazıları yazmam ama böyle içi dışı dolu olunca es geçmemek lazım :)

hosbulduk , eyvallah o zaman sevindim adima :)

hoşgeldınız..

hosbulduk..

hoşgeldin arkadaş :)

hosbulduk serkan :)

hosgeldin keyifli forumlar :)

Hoşgeldiniz :)

kyhn
01-06-2012, 14:22
O kadar güzel yazmışsınız ki bir çırpıda okudum. Öyle iyi tanıtmışsınız kendinizi hemde baya eskileri tanımanıza rağmen. Sizi hiç tanımama rağmen ''oo abi hoşgeldin!'' diyesi geliyor insanın. Hoşgeldiniz....

E.Bozoglu
01-06-2012, 14:35
Hoşgeldiniz keyifli forumlar. :)

borayuksel
01-06-2012, 14:47
O kadar güzel yazmışsınız ki bir çırpıda okudum. Öyle iyi tanıtmışsınız kendinizi hemde baya eskileri tanımanıza rağmen. Sizi hiç tanımama rağmen ''oo abi hoşgeldin!'' diyesi geliyor insanın. Hoşgeldiniz....

istegim de aslinda bu yonde, dusunsene, guzel olmaz mi hepinizin icinde tanidik 1 insan olmak :) hosbulduk dostum..

Hoşgeldiniz keyifli forumlar. :)

Yahyaaa
01-06-2012, 15:09
Hosgeldiniz bende baya bi zevkle okudum :)

borayuksel
01-06-2012, 15:17
Hosgeldiniz bende baya bi zevkle okudum :)

hosbulduk, tesekkur ederim :)

m. ali öz
02-06-2012, 12:59
sizin gibilerin arasında olmak bizim için bi gurur sayılır, dolu dolu bi giriş olmuş sizden daha yeni olsak da hoşgeldiniz diyorum :) iyi forumlar.

_FrKn_
02-06-2012, 13:10
zevkle okudum hoşgeldiniz .

Met
02-06-2012, 14:42
Hoşgeldiniz. Yazı hiçte bunaltmadı bu arada :)

kadiR_41
02-06-2012, 19:53
Hoşgeldin keyifli forumlar

raptor
02-06-2012, 20:17
Sarıyer merkezde , beşiktaş minibüs durağı karşısındayım bende.

lacticacid
02-06-2012, 21:40
Hoşgeldiniz keyifli forumlar. :) yazmadığın yılların acısını bi kerede çıkartmışsın. :D

borayuksel
02-06-2012, 22:34
sizin gibilerin arasında olmak bizim için bi gurur sayılır, dolu dolu bi giriş olmuş sizden daha yeni olsak da hoşgeldiniz diyorum :) iyi forumlar.

rica ederim dostum benim, hepimiz ayni yolun ayni misyonun adamlariyiz :)

zevkle okudum hoşgeldiniz .

tesekkur ederim, hosbulduk :)

Hoşgeldiniz. Yazı hiçte bunaltmadı bu arada :)

hosbulduk, valla ne bilim daha yazicaktim da neyse dedim ilk post'tan bunaltmayayim :D

Hoşgeldin keyifli forumlar

hosbulduk dostum tesekkurler :)

Sarıyer merkezde , beşiktaş minibüs durağı karşısındayım bende.

ptt sokagindasin yada sifa ya giden cadde de :) gorursem selamlarim dostum :)

Hoşgeldiniz keyifli forumlar. :) yazmadığın yılların acısını bi kerede çıkartmışsın. :D

hosbulduk dostum, aslinda evet biraz oyle oldu, sukur ki bu uyelerimiz kisminda post sayisi artmiyor, yoktan yere moderator abilerimizin canini sikmayayim yaza yaza, ondan boyle rahatim konuda :D

FB10ur
03-06-2012, 03:08
hoşgeldin keyifli forumlar,yazıyı baştan sona bir adım'da okudum keyifle akıcı hoş bir yazı, iyi sohbetler şimdiden :):)

borayuksel
03-06-2012, 16:24
hoşgeldin keyifli forumlar,yazıyı baştan sona bir adım'da okudum keyifle akıcı hoş bir yazı, iyi sohbetler şimdiden :):)

hosbulduk dostum, tesekkur ederim :)

Ken_Block
03-06-2012, 18:51
hoşgeldiniz keyifli forumlar:))

melihyilmaz
03-06-2012, 19:27
h.geldin iyi forumlar yazı da arkadasların dedği gibi köşe yazısı tarzında hoş olmus

S.celik
04-06-2012, 11:30
hoşgeldiniz keyifli bilgili forumlar :)

borayuksel
04-06-2012, 15:15
hosbulduk arkadaslar, tesekkurler :)

emirzukak
04-06-2012, 21:10
hoşgeldin arkadaşım çok güzel yazmışşsın eline sağlık

borayuksel
04-06-2012, 22:05
saol dostum hosbulduk :)

Yahyaaa
04-06-2012, 22:25
O degilde konu harbiden baya hit oldu ya abi ne yazmissin ellerine saglik tekrardan :)

borayuksel
05-06-2012, 07:20
O degilde konu harbiden baya hit oldu ya abi ne yazmissin ellerine saglik tekrardan :)

:D saol valla dedigin gibi olacak herhalde

lncdlt
05-06-2012, 08:08
hos geldiniz iyi forumlar

APO
05-06-2012, 08:29
hoşgeldin..

ozzi41
05-06-2012, 09:01
Güzel bir açıklama ile Hoşgeldiniz.

MatraX_07
05-06-2012, 09:19
hosgeldın kardesım acıkca soyleyeyım konuyu gordum bu nedır yaa dedım.Okudum bitti aramıza hosgeldın kardesım demektn kendımı alıkoyamadım:D

ErtugruLBayaR
05-06-2012, 10:48
hosgeldin keyifli forumlar
(bende sarıyerlıyım) :)

borayuksel
05-06-2012, 12:09
hos geldiniz iyi forumlar

hosbulduk tesekkurler

hoşgeldin..

hosbulduk dostum

Güzel bir açıklama ile Hoşgeldiniz.

tesekkurler hosbulduk

hosgeldın kardesım acıkca soyleyeyım konuyu gordum bu nedır yaa dedım.Okudum bitti aramıza hosgeldın kardesım demektn kendımı alıkoyamadım:D

hosbulduk kardesm benim, daha uzun da yazacaktim aslinda :D

borayuksel
05-06-2012, 12:10
(bende sarıyerlıyım) :)

hosbulduk, sende hosgeldin, sariyer'in neresi merkez mi? :)

TC_VTEC
05-06-2012, 19:36

ErtugruLBayaR
05-06-2012, 23:05
Sarıyer/Yeniköy :)

borayuksel
06-06-2012, 11:13

hosbulduk

Sarıyer/Yeniköy :)

komsu sayiliriz o zaman :)

orc
06-06-2012, 16:53
sen iyice duygusala baglamışsın eskiler falan :) hesabımı rahat bırak artık :)
hadi hosgeldin bakalım

SerhatA.
06-06-2012, 17:07
Hoşgeldiniz..

borayuksel
06-06-2012, 22:37
sen iyice duygusala baglamışsın eskiler falan :) hesabımı rahat bırak artık :)
hadi hosgeldin bakalım

eskiler guzeldir zamki, hesabin is free, hosbulduk :)

Hoşgeldiniz..