Orijinalini görmek için tıklayınız : Çift Bass Kabin?
Aracımda Jvc 30 cm 750 watt bass kulanıyorum. İnsanoğlu doyumsuzuz tabi gittim aynısından bir bass daha aldım. Edison 802 a mono bassi amfisi ve sound stream kapasitör aldım. Kabin gerekiyor bana nasıl birşey olmalı yönlendirebilceğiniz yerler var mıdır? Yüksek meblaglar ödemek istemiyorum bir kabine şimdiden teşekkürler.
-HAKTAN-
03-06-2012, 23:29
extreme sound sınınevler
Fiyat bilgin var mıdır abi ?
o işin merkezi şirinevlerdiye biliyorum en uygunuda orası
murat_ileri
04-06-2012, 13:35
kabinle beraber bütçe el veriyorsa anfide değişirse iyi olur, kabinide mutlaka bu işi bilen birisine yaptır hazır kabinlerde istediğin sesi alamayabilirsin.
goldbergbrk
04-06-2012, 14:20
çok ucuz 40 liraya satılan tekli plastik portlu kabinlerden alma 2 tanesi yapıcak 80 90 lira ama boş yere masraf ypcaksın ses alamıcaksın kutu yaptrcaksan aracına ve elndeki ürünlere göre güzel bir tasarım yapıp kaç litre kaç hz isteniyorsa yarışmamı cadde tipimi ne amaçla kullanıcaksan soylersin ona göre bir kabin yaparım sana mükemmelde ses alırsın özel programlarda çalışıyorum kabin tasarımları yapıyorum uygun olacak bir fiyat verebilirim hem uyguın hemde iyi ses alırsın özel msj at bana kutu istersen
Şirinevlerde direk pandizotçu var Melih benim aracın pandizotu yapan yer.Reklam olmasın diye koymuyorum buraya ama istersen özelden iletirim
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler. Tam istediğim gibi bir kabin buldum onu aldım uyguna.
Hayırlı olsun melih :D
Evren hakkını nasıl ödicem bilmiyorum valla yarın sabah arabayı bırakıyorum tesisat için bakalım :)
Evren hakkını nasıl ödicem bilmiyorum valla yarın sabah arabayı bırakıyorum tesisat için bakalım :)
Olm bişey yapmadık ki yapamadık daha doğrusu :D
Hadi gönlüne göre olur inşallah :)
melih güven pandizota git en iyi işçiliği onlar yapıyor senelerdir