Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf MK1 GTD
cant lastik dahil orjinal jant lastikleride dahil 7500 gayme :D aldığım fiyat yane
cgnozdmr
13-09-2012, 18:46
yeni fotolar keyifff:icon_tup:
Süper oluyor...
Ön lip ve orijinal ölçüde bir GTi yada GTD yazısı ile bana kalırsa çok daha güzel pozlar verecektir.
VAG candır...
Trance-R
13-09-2012, 18:56
ooo süper , ortaya çıktı araba :)
yannız , o panjurdaki yazı değişmesi lazım :)
kazasız belasız ,
tdipower
13-09-2012, 18:58
cant lastik dahil orjinal jant lastikleride dahil 7500 gayme :D aldığım fiyat yane
hayırlısı olsun buradan mk1 almak isteyenlere benim aracın benzinli replikası diye satabiliriz :D
yeni fotolar keyifff:icon_tup:
gozukmuyorsun hiç :)
Süper oluyor...
Ön lip ve orijinal ölçüde bir GTi yada GTD yazısı ile bana kalırsa çok daha güzel pozlar verecektir.
VAG candır...
ooo süper , ortaya çıktı araba :)
yannız , o panjurdaki yazı değişmesi lazım :)
kazasız belasız ,
panjur amblemleri yurtdışı dahil olmak üzere biraz karaborsa olmuş durumda eğer uygun denk gelirse alırım yoksa 45€ bir yazıya da veremem :) lip bakınıyorum onu alıcam sanırım en kısa zamanda
Trance-R
13-09-2012, 19:06
panjur amblemleri yurtdışı dahil olmak üzere biraz karaborsa olmuş durumda eğer uygun denk gelirse alırım yoksa 45€ bir yazıya da veremem :) lip bakınıyorum onu alıcam sanırım en kısa zamanda[/QUOTE]
45 euro değilde , bi GTD yazısı çıkma bile olsa çok net olur :)
bideki mk1 jetta 1.6 dizel oldugu için DIESEL yazısı var sadece :(
babam ile görüşürüm , arkadaşlarında GTDci çok , belki çıkar birşeyler ;)
tdipower
13-09-2012, 19:07
çıkma diyorsun da piyasada kaç tane gtd var ki zaten :D mk2 olsaydı onların yazısı kıyamet gibi araç da çok zaten ama mk1 olunca biraz zor sen yinede bak bulursan sevinirim tabiki ;)
Trance-R
13-09-2012, 19:33
çıkma diyorsun da piyasada kaç tane gtd var ki zaten :D mk2 olsaydı onların yazısı kıyamet gibi araç da çok zaten ama mk1 olunca biraz zor sen yinede bak bulursan sevinirim tabiki ;)
olsun bakacaz işte :)
GTD olsun o kocaman yazılılardan :D
araştıralım bakalım ,
tdipower
13-09-2012, 19:34
kocaman olsun benim olsun :D
civic@ef
14-09-2012, 13:55
malı batsın zenci yapıyor :D
cgnozdmr
14-09-2012, 14:48
gozukmuyorsun hiç :)
bizim yerimiz yurdumuz belli :D bi ara biraz başını ağrıtcam aradığım ilaç sende varmış öyle duydum :D sen şu canavara mola verınce haber ver :D
tdipower
14-09-2012, 17:04
malı batsın zenci yapıyor :D
hazır almıyoruz biz yapıyoruz ince ince :D kaporta kokusunu içine çekeceksin adamım :p
bizim yerimiz yurdumuz belli :D bi ara biraz başını ağrıtcam aradığım ilaç sende varmış öyle duydum :D sen şu canavara mola verınce haber ver :D
yok bende ilaç milaç satıp arabayı uzaklara gidecem valla :hahaha:
cgnozdmr
15-09-2012, 00:36
yok bende ilaç milaç satıp arabayı uzaklara gidecem valla :hahaha:
yok varmış varmış sende o ışık varmış :D
tdipower
15-09-2012, 20:38
bakın ne buldum :D
http://i51.tinypic.com/2450evc.jpg
fotodan cıkaramadım senin aracı etiketleseydin :D
MeTHea35
17-09-2012, 01:14
maşallah kolay gelsin Abi birde ön tamponun altına uzun karlıklardan bulursan kaçırmadan al derim müthiş degiştirir ön kısmı ;)
ilker AKTAŞ
17-09-2012, 02:57
teşekkür ederim.. pas dönüştürücü korozyon olayını durdurmak için kullanılıyor kısaca pasın içine nüfuz edip reaksiyona giriyor kuruduğunda hafif parlak siyah bir zemin oluyor bu zemin rahatça boyanabiliyor ve birdaha çürümüyor/paslanmıyor :)
markası ve fiyatı nedir acaba ben würth kullanıcam tavsiye eder misiniz?
tdipower
17-09-2012, 17:21
fotodan cıkaramadım senin aracı etiketleseydin :D
sağ arkadan 4.ye iyi bak :D
maşallah kolay gelsin Abi birde ön tamponun altına uzun karlıklardan bulursan kaçırmadan al derim müthiş degiştirir ön kısmı ;)
evet karlık zamanı geldi artık :)
markası ve fiyatı nedir acaba ben würth kullanıcam tavsiye eder misiniz?
benim kullandığım amerikan malı ismini unuttum şimdi würth de kullanabilirsiniz tabiki işlevleri aynı zaten
tdipower
17-09-2012, 22:43
.................................................. ....
tdipower
19-09-2012, 18:23
oy oyyy bugün ne ciciler aldım neler yaptım bir bilseniz :D çok ayıp şeyler yarın fotolar gelir :p
Bi ilan gormustum sanki ben :D
erdem325
19-09-2012, 21:01
vw ler yurusun :)
naptin cep herkulune bi anlatsan artik?
tdipower
19-09-2012, 21:05
Bi ilan gormustum sanki ben :D
kanka o bir aile faciası sonrası sinirle kontrol dışı açılmıştı sildim onu farkedince :D
vw ler yurusun :)
naptin cep herkulune bi anlatsan artik?
cep herkülü yaaa turbo üfürünce surat ifaden çok iiydi :D garip napar yapıyoruz birşeyler yaa
erdem325
19-09-2012, 21:09
cep herkülü yaaa turbo üfürünce surat ifaden çok iiydi :D garip napar yapıyoruz birşeyler yaa
bi ben garip olamadim zaten :)
yeni turbolarla ufurunce bakalim artik nasi olur surat ifadem :D
varmi setup hakkinda kafanda biseyler?
kendi blogunami yuklencen napcan simdi?
yada patlatana kadar kendi bloguna basip daha sonra 1.9 a mi geccen napcan ?
tehlikeli adamsin :D
tdipower
19-09-2012, 21:11
motor stock yaa birşey yapmadım :p spor yay amörtisör aldım yarın sabah geliyor bir takım aktarım zımbırtıları ön panjura kırmızı şerit yaptım falan incik boncuk işte :)
erdem325
19-09-2012, 21:13
heeee iyi bakalim :)
bi ara denk gelince bakayim bende su aktarim zimbirtilarina bi :D
tdipower
19-09-2012, 21:16
iki golf çıkarız 120-130 3 şerit değiştirip bir bakarız durumlara aktarım zımbırtılarımı görebilirsen peşimden gel :D
erdem325
19-09-2012, 21:17
iki golf çıkarız 120-130 3 şerit değiştirip bir bakarız durumlara aktarım zımbırtılarımı görebilirsen peşimden gel :D
ahahahhaha :D
kirmiziyle gelirim ben, digeri su an taklaci guvercin gibi :D
tdipower
19-09-2012, 21:21
kırmızıyla foto yapalım artık yan yana baya can alıcı dururlar :)
erdem325
19-09-2012, 21:23
kırmızıyla foto yapalım artık yan yana baya can alıcı dururlar :)
olur olur guzel olur ;)
cila operasyonu yapiyim da bi once sorasi kolay :)
tdipower
21-09-2012, 18:05
hacııı eskilerin nerdeeeeee
tdipower
21-09-2012, 22:06
hacııı eskilerin nerdeeeeee
eskileri sattım gitti :D
erdem325
21-09-2012, 22:49
cok terbiyesiz adamsin :D
fiyatlar ne civarda ogrenebilirmiyiz serdar bey :)
birde nasi dunyasi degistimi arabanin??
tdipower
21-09-2012, 22:54
cok terbiyesiz adamsin :D
fiyatlar ne civarda ogrenebilirmiyiz serdar bey :)
birde nasi dunyasi degistimi arabanin??
fiyatları hiç sorma içimde bir sızı oluyor ahaha :D dünyası değişti tabi logar kapaklarından geçerken tıs tıs ses çıkartan amörtisörlerim 100 le giderken 3 şerit değiştirebilen bir golf mk1 gerçekten şaşırtıcı hem konforlu hem hayvan gibi yol tutuyor
erdem325
21-09-2012, 23:00
fiyatları hiç sorma içimde bir sızı oluyor ahaha :D dünyası değişti tabi logar kapaklarından geçerken tıs tıs ses çıkartan amörtisörlerim 100 le giderken 3 şerit değiştirebilen bir golf mk1 gerçekten şaşırtıcı hem konforlu hem hayvan gibi yol tutuyor
mk1 e bunu yapam mk2 ye neler yapar artik :P
iyi iyi valla sevindim guzel olmus..
tdipower
21-09-2012, 23:01
sana bir sır vereyim arkalar aynı zaten mk2 ile :)
erdem325
21-09-2012, 23:03
sana bir sır vereyim arkalar aynı zaten mk2 ile :)
vw valla beklerim hic de sasirmam :D :D
tdipower
21-09-2012, 23:08
öndeki gti amblemini sökücem erdem ben vw motors amblemi buldum oraya. gti sana vereyim tak panjuruna güzel olur :)
erdem325
21-09-2012, 23:10
öndeki gti amblemini sökücem erdem ben vw motors amblemi buldum oraya. gti sana vereyim tak panjuruna güzel olur :)
valla guzel olur serdar, hatta cok da guzel olur yani :D
Blackbird
22-09-2012, 10:59
Monroe ler çok güzel seçim tıs tıs sesleriyle hem konfor hemde düşük yaylarla sorunsuz kullanım. :)
Yine optimum bir seçim yapmışsın sen bu işi biliyorsun. :)
eskileri sattım gitti :D
vay mınako :D
tdipower
22-09-2012, 20:42
Monroe ler çok güzel seçim tıs tıs sesleriyle hem konfor hemde düşük yaylarla sorunsuz kullanım. :)
Yine optimum bir seçim yapmışsın sen bu işi biliyorsun. :)
eyvallah :)
vay mınako :D
mınkomu yaa spor yay diye birşey var bilinmi :D
tdipower
22-09-2012, 20:46
Neler olmus burda boyle iki gun bakmadim araba safkan tdi gti olmus :D kanka dokturmussun eline saglik filtrenin keyfi gayet yerinde gozukuyo :D makas kingmi olcan mk1 le :D
tdipower
22-09-2012, 21:33
güzel oldu kanka yaa yapıyoruz elden geldiği kadar :p aktarım şart üst ön üst arka gergileride yaparsam süspansiyon olayı tamamdır :D
Gergiler sart artik kanka :) ekstra sirkelenmelerfen kurtulmak gerek :D
tdipower
22-09-2012, 21:39
kız arkadaşları yan camdan çıkarırcasına bir test yaptım çok sert :D tutuyor biraz yeri galiba
çok güzel gidiyorsun abi ilgiyle takip ediyorum. :)
tdipower
22-09-2012, 21:55
çok güzel gidiyorsun abi ilgiyle takip ediyorum. :)
eyvallah kardeşim :)
bende Mk2 var aman aman coiller ile inanılmaz yol tutuyor. Helede birde kalın lastikle go-kart gibi oluyor yoldan çıkaramıyrsun
tdipower
22-09-2012, 23:31
bende Mk2 var aman aman coiller ile inanılmaz yol tutuyor. Helede birde kalın lastikle go-kart gibi oluyor yoldan çıkaramıyrsun
coil ile güzel yol tutar peki ya konfor? günlük kullanıyorum ben ve ***** ülkemizin güzel yolları yüzünden arabaya işkence etmek istemedim açıkçası :) bu şekilde hem konfor elde ettim hemde yol tutuşu.
tdipower
23-09-2012, 23:29
bugün hatunların ozel ılgısıyle ufak bir şehir turu yaptık :D arka koltukların sökük olması oldukça avantajlı diyollarr 6 kişi bindik ahahah yaşasın 80ler
erdem325
23-09-2012, 23:39
serdar onu bunu bosver de ses nasi oldu ses??
filtresiz gibi oldumu yine :D
tdipower
23-09-2012, 23:43
serdar onu bunu bosver de ses nasi oldu ses??
filtresiz gibi oldumu yine :D
turbo sesi fenalarda erdem :D camlar kapalıyken bile çığırıyor valla ahah
erdem325
24-09-2012, 00:08
turbo sesi fenalarda erdem :D camlar kapalıyken bile çığırıyor valla ahah
cok iyi o zaman ;)
filtre olmus bu durumda ahuahaha :D
coil ile güzel yol tutar peki ya konfor? günlük kullanıyorum ben ve ***** ülkemizin güzel yolları yüzünden arabaya işkence etmek istemedim açıkçası :) bu şekilde hem konfor elde ettim hemde yol tutuşu.
orta şekerli full rahatsız diyemem, çukurlara sert girince bam ediyor o kadar. Sekme falan yok gayet memnunuz
tdipower
24-09-2012, 20:47
zazy elimde mk2 parçaları var tek tük yakıt ve hararet göstergeleri km göstergesi falan ihtiyaç olursa haberim olsun :)
civic@ef
25-09-2012, 07:49
o bidonları değiştir artık kanka yeni mallarda çiçek olmuş iyi tepin üstünde ahahusdahd :D
OffLineR
25-09-2012, 08:39
http://s17.postimage.org/p31jqjbtr/golf1.jpg (http://postimage.org/)
Bu ne güzelliktir.
Maaşallah, nazar değmesin.
Blackbird
25-09-2012, 08:47
o bidonları değiştir artık kanka yeni mallarda çiçek olmuş iyi tepin üstünde ahahusdahd :D
Bidonları değiştirirken silecek su deposunu gizlersen süper olur akü altı kısmı veya başka bir yere. :)
Şuanki silcek su deposunun yerine hava filtresi için ısı yalıtımlı bir kutu harika olur
ön panjur ve çamurluk iç tarafından hava borusuda çekersen ice box olur. :)
Burdan anlatırken kolay oluyor :D sanada kolay gelsin. :)
tdipower
25-09-2012, 11:13
söz vermişti birileri onların yenisi için ama unuttu herhalde :D
Bu ne güzelliktir.
Maaşallah, nazar değmesin.
çok teşekkür ederim :)
Bidonları değiştirirken silecek su deposunu gizlersen süper olur akü altı kısmı veya başka bir yere. :)
Şuanki silcek su deposunun yerine hava filtresi için ısı yalıtımlı bir kutu harika olur
ön panjur ve çamurluk iç tarafından hava borusuda çekersen ice box olur. :)
Burdan anlatırken kolay oluyor :D sanada kolay gelsin. :)
onların yeriyle oynamam artık böyle güzel duruyor kaputu açınca :) fitre sıcak çekmiyor oradan egzoz motorun arkasında zaten o kısım gayet serin. yakın zamanda cooler monte edicem o zaman şuanki iat değerinden 30 derece civarı eksiye iner önceki araçlarımda gördüğüm kadarıyla o kadar fark oluyor.. evet anlatırken kolay sen yapsana kendi arabanı :p yapda görelim :cool: hıı
tdipower
25-09-2012, 11:30
bu arada beni rahatsız eden mecburiyetten kullandığımız gti yazılarından kurtuluyoruz GTD amblemlerimiz hazır gibi :cool::cool:
crazydog
25-09-2012, 11:34
Maşallah maşallah :)
Blackbird
25-09-2012, 13:20
yakın zamanda cooler monte edicem o zaman şuanki iat değerinden 30 derece civarı eksiye iner önceki araçlarımda gördüğüm kadarıyla o kadar fark oluyor.. evet anlatırken kolay sen yapsana kendi arabanı :p yapda görelim :cool: hıı
Cooler güzel olur iat tan 30 c iyimiş, coolerden sonra çok azda olsa basınç düşer sanırım birazda basınç açarsın belki :)
Benim mk1 sattım :D böyle forumdan konuşması daha kolay oluyor kim uğraşıcak yaşlı otomobille yeni model bir şey alırım bir jant bir pres king olurum. :D:D:D
Şaka bir yana inşallah isteğim gibi bir mk1 bulur yaza yetiştiririm.
tdipower
25-09-2012, 21:04
Cooler güzel olur iat tan 30 c iyimiş, coolerden sonra çok azda olsa basınç düşer sanırım birazda basınç açarsın belki :)
Benim mk1 sattım :D böyle forumdan konuşması daha kolay oluyor kim uğraşıcak yaşlı otomobille yeni model bir şey alırım bir jant bir pres king olurum. :D:D:D
Şaka bir yana inşallah isteğim gibi bir mk1 bulur yaza yetiştiririm.
basınç düşmez biraz lag olabilir :) zaten oem basınç çok düşük ben baya basınç basıcam büyük turbo ile.. inşallah bulursun sende gönlüne göre temiz bir mk1
tdipower
26-09-2012, 20:19
Adam yapmis yaw eline saglik kanka gtd fenalarda :D
tdipower
26-09-2012, 20:35
Adam yapmis yaw eline saglik kanka gtd fenalarda :D
kanka yine kimsede olmayan bulunmayan eskilerden bile kalmayan sıfır GTD amblemini koydum panjura gitti :D
hasta işi valla yaa :)
aynen :)
kanka yine kimsede olmayan bulunmayan eskilerden bile kalmayan sıfır GTD amblemini koydum panjura gitti :D
İyi ettin :D
Kanka zaten kimsede olmayan bulunmayan demek sende sakli demek :D
tdipower
26-09-2012, 20:45
İyi ettin :D
Kanka zaten kimsede olmayan bulunmayan demek sende sakli demek :D
kanka ne malzemeler buldum daha görsen şok olursun :D
Maşallah çok güzel :)
teşekkkürler..
tdipower
26-09-2012, 20:47
bu arada audi 80 quattro fren disklerimiz büyük arka diskler büyük fren merkezi bilimum zımbırtıları toparlayıp kemersiz binenleri camdan çıkartmayı planlıyorum :D
Buldugun malzemeler kalsin buldugun yerde gelicem oraya :D
tdipower
26-09-2012, 21:00
kanka aktarım olayını bitirdim gibi frenleride hallediyim bugün pompa için onay aldım çok fena planlarım var gene beni izlemeye devam edin :D :D
İzlemeye devam kanka eline saglik istanbulda senin biliyosun :)
cok seviyorum bu mk1 leri ya, istediğin gibi oyna :D maşallah
tdipower
26-09-2012, 21:39
cok seviyorum bu mk1 leri ya, istediğin gibi oyna :D maşallah
eğlenceli araçlar aynen :)
İlbey Dinçer
26-09-2012, 21:59
sürekli yorum yazmıyorum ama takip ediyorum aracını maşallah insan mk1 toplamak istiyor baktıkca çok güzel gidiyor kolay gelsin :)
Blackbird
26-09-2012, 22:27
GTD amblemi yakışmış, maşallah. özel yapım gibi duruyor amblem. :)
tdipower
26-09-2012, 22:54
sürekli yorum yazmıyorum ama takip ediyorum aracını maşallah insan mk1 toplamak istiyor baktıkca çok güzel gidiyor kolay gelsin :)
konuyu okurken kolay toparlarken de bir o kadar zor ve eğlenceli diyelim teşekkür ederim :)
GTD amblemi yakışmış, maşallah. özel yapım gibi duruyor amblem. :)
eyvallah :) özel yapım bunlar alt zemin piano black
Ö.öztüRk
27-09-2012, 00:30
Emeğin karşılığı bu işte kendi ellerinle neler yapmışsın maşallah allah kaza bela vermesin boncuk gibi olmuş..
EMRE KAAN
27-09-2012, 16:03
serdar nereye gidiyo araba böyle araba golf 3 olmuş :D
tdipower
29-09-2012, 12:52
Emeğin karşılığı bu işte kendi ellerinle neler yapmışsın maşallah allah kaza bela vermesin boncuk gibi olmuş..
Allah razı olsun kazasız belasız bir ömür binerim inşallah :)
serdar nereye gidiyo araba böyle araba golf 3 olmuş :D
sonu yok nereye gidiyor bende bilemedim :D
audi 80 quattro diskleri filan arkadasım satıyor istersen iletişime geç dostum.
satılıklardada var. yavuz364 nickli üye..
tdipower
29-09-2012, 20:45
audi 80 quattro diskleri filan arkadasım satıyor istersen iletişime geç dostum.
satılıklardada var. yavuz364 nickli üye..
ilanı gördüm benim ihtiyacım olanlar eski kasa audi :) onlarıda buldum zaten sadece alıp takılması lazım diş ameliyatı oldum biraz toparlayım o işide halledicem hemen
cgnozdmr
30-09-2012, 01:05
olum söyleseydin işlerdim iki dakkada o gtdleri ben:p
Trance-R
30-09-2012, 01:35
GTD gelmiş , hadi hayırlısı :)
güzel olmuş ;)
tdipower
30-09-2012, 12:35
olum söyleseydin işlerdim iki dakkada o gtdleri ben:p
yapsaydın olum söylemem mi lazım :D
GTD gelmiş , hadi hayırlısı :)
güzel olmuş ;)
tdipower
01-10-2012, 17:00
araca swap yapmaktan vazgeçtim arkadaşlar kesip biçmek için kıyamam bu saatten sonra amaaa:) üstündeki motorla yüksek devir dönen dizel setup hazırlıyorum..
tdipower
02-10-2012, 17:20
Kanka link eklermisin meraktan oldum stok :D
tdipower
02-10-2012, 21:23
Kanka link eklermisin meraktan oldum stok :D
al kanka :D
golf mk1 gtd third gear accelaration fully stock - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=GjcNUwkICqc&feature=player_embedded)
Kanka stoc ama yazilimli cogu arabayi deler :D masallah mk1 e yakinindan bi gorucem insallah :)
tdipower
02-10-2012, 22:41
Kanka stoc ama yazilimli cogu arabayi deler :D masallah mk1 e yakinindan bi gorucem insallah :)
kanka stock bile yürüyor sanki ya bilemedim :D
tdipower
04-10-2012, 19:24
abi Maşallah elinden her iş geliyo severek izliyoruz :)
civic@ef
04-10-2012, 19:42
lanet zenci
tdipower
04-10-2012, 19:56
abi Maşallah elinden her iş geliyo severek izliyoruz :)
lanet zenci
şit
tdipower
06-10-2012, 19:46
Klima takaydik kanka ceyranli acmisken :D
Eline saglik kankam :)
Trance-R
06-10-2012, 20:06
o kadran saati yıllardır tıkır tıkır işlediydi bizde :)
allah tekerine taş değdirmesin , kondisyonu süper , iyi gidiyor belli :)
bir sonraki video , egzosdan çıkan duman videosu olabilir mi :D ( duman varmı yokmu bilmiyorum ;) )
tdipower
06-10-2012, 20:11
Klima takaydik kanka ceyranli acmisken :D
Eline saglik kankam :)
kanka ağırlık eklermiyim ben hiç arka sökük zaten biliyosun :rolleyes: kırbaç zamanı yaklaşıyor bu fıstık diğerinden hızlı olacak :D:D:D
o kadran saati yıllardır tıkır tıkır işlediydi bizde :)
allah tekerine taş değdirmesin , kondisyonu süper , iyi gidiyor belli :)
bir sonraki video , egzosdan çıkan duman videosu olabilir mi :D ( duman varmı yokmu bilmiyorum ;) )
o kadranı değiştircem yakında devir saatlisiyle :) kondisyonu gerçekten iyi durumda maşallah diyelim şaşırtıyor herkesi bir sonraki video çok farklı olacak bu halindan bir direk hızlı olur tahminim
Abi insanın mk1 golf alası geliyor baktıkça senin araca :D maşallah kazasız belasız bu orijinal motoru ile ne kadar yakıyor ayıptır sorması bide hidrolik direksiyon takmak mümkün mü ?
tdipower
06-10-2012, 20:40
Abi insanın mk1 golf alası geliyor baktıkça senin araca :D maşallah kazasız belasız bu orijinal motoru ile ne kadar yakıyor ayıptır sorması bide hidrolik direksiyon takmak mümkün mü ?
eyvallah :) yakıt kullanıma bağlı olarak 4.5-5 litre civarı yakıyor hidrolik direksiyon ihtiyacı duymadım ben hiç gayet rahat kullanımı, ama takılabilir tabiki istenirse.
ChtArdARSL
06-10-2012, 20:43
Serdar kalorıferın ordan su alıyor ustunde bır plastık daha olması lazım
tdipower
06-10-2012, 20:45
Serdar kalorıferın ordan su alıyor ustunde bır plastık daha olması lazım
oda var Cahit yıkayıp taktım en son :)
ChtArdARSL
06-10-2012, 20:46
oda var Cahit yıkayıp taktım en son :)
cogu parcadan onemlıdır o :)
eyvallah :) yakıt kullanıma bağlı olarak 4.5-5 litre civarı yakıyor hidrolik direksiyon ihtiyacı duymadım ben hiç gayet rahat kullanımı, ama takılabilir tabiki istenirse.
Sen yetkili bi abiye benziyorsun :D peki bize maliyeti ne olur hidrolik direksiyonun ve verimli olur mu? (konunu piç etmeden son sorum olsun)
tdipower
06-10-2012, 20:51
Sen yetkili bi abiye benziyorsun :D peki bize maliyeti ne olur hidrolik direksiyonun ve verimli olur mu? (konunu piç etmeden son sorum olsun)
500 lira civarı yer :) gerekli parçaları bulup monte ediceksin o kadar :D
civic@ef
06-10-2012, 20:55
yok kardeş olmamış yürümez bu fındık
tdipower
06-10-2012, 20:56
hondayı beyaza boyamasaydınız keşke dumanı basınca yazık olacak..
civic@ef
06-10-2012, 21:16
kendi dumanında boğulma dikkat etde :D
tdipower
06-10-2012, 21:37
şanzıman dayanırsa hiç şansınız yok öyle söyleyim :D
civic@ef
06-10-2012, 21:45
Bence senin hiç şansın yok pampa :D beklemede kal ;)
tdipower
06-10-2012, 21:45
hadi bakalım :D sığarmı pampa?
http://www.futurez.fi/images/Tuotealue_kuvat2/bulls-holset01.jpg
civic@ef
06-10-2012, 21:59
hadi bakyım neden sığmasın pampa i-vtec diyorum genede :D olmadı ca18det :D
Bugün atlantiste gördüm çok diri duruyor :)
Abi mükemmelsin ya
ZKjyKQMgQDg
ChtArdARSL
08-10-2012, 00:27
şanzıman dayanırsa hiç şansınız yok öyle söyleyim :D
1 kere kırdım,1 kere volant egdım,1 kere baskı kırdım ve 1 kerede balata kırdım yaylardan :)
Bende buyuk turbo wardı ve enjektor ward basınc ve ykıt maxmumdaydıı.. Ama senınkı daha kuveltı olur sanırım..
tdipower
08-10-2012, 11:12
Bugün atlantiste gördüm çok diri duruyor :)
teşekkür ederim :)
Abi mükemmelsin ya
eyvallah
1 kere kırdım,1 kere volant egdım,1 kere baskı kırdım ve 1 kerede balata kırdım yaylardan :)
Bende buyuk turbo wardı ve enjektor ward basınc ve ykıt maxmumdaydıı.. Ama senınkı daha kuveltı olur sanırım..
şanzımanı hali hazırda birkere cortlattım indirip yaptım sonra 3ve4. vitesleri pırtlattım şuan cırtlıyor yeniden indircem o zaman debriyajıda yapıp şanzımanı baştan yapıcam :)
tdipower
14-10-2012, 01:16
Serdar jantlar hayırlı olsun
Yandakı ince cıtalar mat sıyah olsa
sankı ınce bır detaymı olur
daha guzel duracagını dusunuyorum
veya hıc olmasa on camurlukta yok daha guzel duruyor gıbı :)
tdipower
14-10-2012, 01:22
Serdar jantlar hayırlı olsun
Yandakı ince cıtalar mat sıyah olsa
sankı ınce bır detaymı olur
daha guzel duracagını dusunuyorum
veya hıc olmasa on camurlukta yok daha guzel duruyor gıbı :)
eyvallah güzel oldu gibi :) siyah çıtayı aldım evde duruyor yarın hava iyi olursa onuda değiştireyim jantların rengini değiştirsem mi bilemedim ama :rolleyes:
Ben Gri arabaya Beyaz jant yakıştıramam ama cok kotude durmuyor :)
durabılır
sıyah cıtaları beklıyorum 4 gozle :)
tdipower
14-10-2012, 01:27
valla bende takarken umutsuzdum ama kasa yapısından oyuncak araba gibi sevimli oldu :)
http://i627.photobucket.com/albums/tt352/semsas77/golfgtd_zps08e11f8d.jpg
tdipower
14-10-2012, 01:50
parklar açık kalmış fatih :D hiç söylemiyosun
toj fena olmuş kanka maşallah :)
cgnozdmr
14-10-2012, 11:06
sinsii jantların hayırlı olsun şirin durmuş :D
tdipower
14-10-2012, 11:12
toj fena olmuş kanka maşallah :)
wrc gibi oldu kanka değişik bilemedim :D
sinsii jantların hayırlı olsun şirin durmuş :D
sağol sinsi senin fokus kadar olmasada işte yapıyorz bişeyler :D
güzel olmuş jantlar ama yırtıcı bir renge de boyanabilir ;)
tdipower
14-10-2012, 11:32
gun metal falan olabilir belki :)
Cankaraca
14-10-2012, 12:43
Jantlar yakısmıs Masallah , takipteyim :)
civic@ef
14-10-2012, 12:49
mal fena ya canlı gordumde koprunun altında süzülüşü yıktı geçti :D
Maşallah maşallah güzel olmuş. Tatlı sert duruyor :-)
tdipower
14-10-2012, 19:12
Jantlar yakısmıs Masallah , takipteyim :)
mal fena ya canlı gordumde koprunun altında süzülüşü yıktı geçti :D
yıkar geçerim :D
Maşallah maşallah güzel olmuş. Tatlı sert duruyor :-)
egzoz diye geldik şu olanlara bak :cool: yıkayınca güzel oldu hakkaten :)
tdipower
14-10-2012, 19:19
tdipower
14-10-2012, 23:14
o vida nedir orada?
jantları malesef yakıştırmadım kardeşim senin arabaya :(
(jantların modeli 10 numara)
Serdar abi fren speclerını yazsana ne gıbı değısıklıkler yaptın ve neler yapacan :)
tdipower
14-10-2012, 23:36
o vida nedir orada?
jantları malesef yakıştırmadım kardeşim senin arabaya :(
(jantların modeli 10 numara)
o vida diskleri sabitleyen vida her araçta vardır ya hani ustalar genelde takmaz jantı sökünce disk sarkar ta kendisi :) jantların rengi beyaz olduğu için biraz sırıtıyor sanırım gun metal veya siyah yapabilirim bakalım
Serdar abi fren speclerını yazsana ne gıbı değısıklıkler yaptın ve neler yapacan :)
bitireyim de öyle yazarım :)
gaza geldın dımı çıtalar için :)
cok guzel olmus şimdi hatlar bellı olmaya basladı arabanın gule gule kullan :)
arkaları dısk yapmayı dusunuyormusun ve yapması zormudur :)
tdipower
14-10-2012, 23:51
arka diskleri yapması çok kolay ama şart değil. onun yerine ön diskler kaliperler büyük fren merkezi vs. bunları upgrade etmek fazlasıyla yetiyor :)
abi biliyosun benm mk1 de vestenhaus yoktu bende 22 lik GTI ana merkez ve buyuk vestenhaus aldım ıst donucem bu hafta takıcam nasıl ıyı olurmu baska neler yapmalıyım sence :)
tdipower
15-10-2012, 00:06
onları takınca baya farkeder şuanki haline göre ama yine zayıf oluyor. mk1 gti yerine herhangi bir mk2 merkez westnhaus alırsan çok etkili olur aralarında baya fark var takmışken öyle yap pedala dokunman yeter o zaman :)
tuner faruk
15-10-2012, 00:07
Yeni jantlarını ben çok yakıştırdım beyaz güzel ama gunmetal çok daha güzel durabilir siyah çıtaylada baya iyi olmuş çamurluklara dodik takılsa aslında çok daha güzel durur birde kapı altına Renault 12 nin kapı altı çıtasını takarsanız çok güzel bir detay olabilir :)
tdipower
15-10-2012, 00:12
Yeni jantlarını ben çok yakıştırdım beyaz güzel ama gunmetal çok daha güzel durabilir siyah çıtaylada baya iyi olmuş çamurluklara dodik takılsa aslında çok daha güzel durur birde kapı altına Renault 12 nin kapı altı çıtasını takarsanız çok güzel bir detay olabilir :)
gunmetal tarzı düşünüyorum bende jant rengini dodikler kargoda yakında elimde olur :) kapı altı çıtası arabayı aldığımda vardı hiç hoş durmuyor valla zaten tüm avrupa iptal etmiş bende öyle yapmıştım
ChtArdARSL
15-10-2012, 00:47
onları takınca baya farkeder şuanki haline göre ama yine zayıf oluyor. mk1 gti yerine herhangi bir mk2 merkez westnhaus alırsan çok etkili olur aralarında baya fark var takmışken öyle yap pedala dokunman yeter o zaman :)
Wastınghouse sıgmaya bılır ıyı dusun derım brıde, 5 bıjon yapıp rs fren ıstonları ve dısklerını taksan ne super olur :) ..
Masallah gzl olmus ama cok kollu dah ıyı sanırım bence. Cıtalarnı muhakkak tak sıyah onlar gzl olcaktır bırde gtı sertını dusunuyormusun kapı altlarına?
tdipower
15-10-2012, 01:06
zımbırtılar sığıyor cahit yer var sadece fren pedalına takılan flanşı kısaltmak gerekiyor birde disklerin ölçüleri passattan büyük nerdeyse dahada büyüğü sığmaz zaten :D gti şeritleri biraz boğar gibi geliyor :)
Serdar hayırlı olsun azevler çok yakışmış :) siyah yapmayı düşünüyorsan subarunun 18L sedefli siyahı var ondan yap derim, ışıkta çok güzel duruyor :) Java Black Pearl miş adı da :)
Bak şu renk hatta direk olarak,
http://i54.photobucket.com/albums/g104/Metalbikes24/DSC01631.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v90/welz2002/java.jpg
hacı sen coştun mına :D
bende hafta sonuna doğru arabayı boyatıyorum renk sürpriz olsun :D
muratburunce
15-10-2012, 09:33
kanka maşallah süper olmuş araba bayadır takipcinim arabayı çok deli topladın :) eline koluna emeğine sağlık allah kaza bela vermesin
Ertug_T.
15-10-2012, 09:41
Masallah serdar gittikce daha guzel oluyo :) vw yedek parcasi temininde yardimin gerekebilir :D
tdipower
15-10-2012, 11:29
Serdar hayırlı olsun azevler çok yakışmış :) siyah yapmayı düşünüyorsan subarunun 18L sedefli siyahı var ondan yap derim, ışıkta çok güzel duruyor :) Java Black Pearl miş adı da :)
Bak şu renk hatta direk olarak,
http://i54.photobucket.com/albums/g104/Metalbikes24/DSC01631.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v90/welz2002/java.jpg
oo rengi bulduk bu renk bir harika levent :D
hacı sen coştun mına :D
bende hafta sonuna doğru arabayı boyatıyorum renk sürpriz olsun :D
coştum ya asıl motora yapacaklarımı bilsen :D ahahaha adam boyatıyor bizim gibi oem takılmıyor :eek:
kanka maşallah süper olmuş araba bayadır takipcinim arabayı çok deli topladın :) eline koluna emeğine sağlık allah kaza bela vermesin
sağol kanka yapıyoruz ufak ufak :)
Masallah serdar gittikce daha guzel oluyo :) vw yedek parcasi temininde yardimin gerekebilir :D
hallederiz ya :D
Jantlar çok yakışmış maşallah kazasız belasız :)
JusticeForAll
15-10-2012, 17:22
plaka olmasa yabancı derim yani gördüğüm bi sitede. projede başarılar tekrardan
tdipower
15-10-2012, 21:21
Jantlar çok yakışmış maşallah kazasız belasız :)
plaka olmasa yabancı derim yani gördüğüm bi sitede. projede başarılar tekrardan
yolda çevirip almancı sananlar oluyor arka plaka var neyseki :)
Azev :) başkadır bende de 1 takım 17 azev var 1 -2 tane göbek fazladan olması lazımdı Ankaraya gidince bakıyım göbek arıyosan yada eksikse mk1 e bizimde bi hediyeniz olsun:icon_tup:
tdipower
16-10-2012, 17:20
Azev :) başkadır bende de 1 takım 17 azev var 1 -2 tane göbek fazladan olması lazımdı Ankaraya gidince bakıyım göbek arıyosan yada eksikse mk1 e bizimde bi hediyeniz olsun:icon_tup:
aynen azev başka duruyor arabada :) göbekleri yok bulabilirsen deneriz takıp yoksada önemli değil böyle de fena durmuyor hediyelere hayır diyemem ama :D
tdipower
16-10-2012, 17:24
hakkaten borular ölmüş ya, büklüm büklüm olmuş sanki son susturucu girişi, yoksa foto açısından mı :D
tdipower
16-10-2012, 18:00
orası kararmış büzülmüş çürümüş birde telefonla çekince iyice *** olmuş işte ahaha :D
kardeşimm bu sefer işleri ince ayrıtılarıyla yayınla da bişeyler öğrenelim :)
tdipower
16-10-2012, 18:15
kardeşimm bu sefer işleri ince ayrıtılarıyla yayınla da bişeyler öğrenelim :)
yaptıklarımı fotolamaya çalışıyorum ellerim temiz olduğu sürece :) specler filtre egzoz mazot :D
yaptıklarımı fotolamaya çalışıyorum ellerim temiz olduğu sürece :) specler filtre egzoz mazot :D
sadece buyuk turbomu düşünüyosun
enjektör kapak falan motor içi orjinalmi kalıcak ?
tdipower
16-10-2012, 18:50
oem turbo büyük aslında k24 var üstünde onunla biraz yürütürüm, sonra büyük bir turbo olabilir. enjektör gerekmiyor sadece mazot pompasını gıdıklamak lazım bu sayede hem yakıt basıcam hemde devir dönücem. kapak açarsam eğer farklı bir kapak takarım zaten onuda işlerim mutlaka motor içi orjinal kalacak :)
maşallah zevkle takip ediyorum :)
neyle yürür vaziyete gelicek araç tahminince bu ufak dokunuşlarla?
tdipower
16-10-2012, 19:01
şimdi şunla yürür bunla yürür demeyim ama en kısa zamanda bir polo gti denemesi paylaşıcam videolar başlığı altında :)
polo gti mı:D maşallah maşallahhh.
bende bekliyorum ki 1.4is'ler filan diycen :D
tdipower
16-10-2012, 19:05
passat varken poloyla denemek kısmet olmamıştı typer videosundan sonra en azından bunla deneyim diyorum
1.4is mi şaka yapıyor olmalısın :D fabrika çıkışı si kadar yürüyor zaten
şuanki haliyle 1.4 is falan dinlemez zaten bi videosunu görmüştüm geçenlerde serdarın da :D
hacı satmasam tek hayalim 1,3 multijet swap :D
1.9 tdi koy abi :D ne işin var mjet le falan :D
tdipower
16-10-2012, 19:22
şuanki haliyle 1.4 is falan dinlemez zaten bi videosunu görmüştüm geçenlerde serdarın da :D
yok öyle birşey :D
evraklı 1.8t var şanzıman motor set al koy cocukları sevindir :hahaha::hahaha:
bu arabada motor nedir kaç hp orjinalde kaç kilo merak ettim boyle yuruyosa :)
1.6 lt 70hp turbo dizel, 800 kg civarı diye hatırlıyorum ben serdar net olarak yazar :)
Ö.öztüRk
17-10-2012, 02:59
maşallah MK'ya allah kaza bela vermesin
Maşallah kazasız belasız..
tdipower
17-10-2012, 11:18
1600cc 70hp turbo dizel 5 ileri kısa lsd şanzımanı var kasayı aldığım gün tartmıştım 860 çıktı arka koltuk ve stepne sökük biniyorum o şekilde 840 falandır herhalde :) ufak dokunuşlarla bile 130 civarı güç veriyor bu motorlar
maşallah MK'ya allah kaza bela vermesin
Maşallah kazasız belasız..
teşekkür ederim..
MeTHea35
17-10-2012, 13:43
maşallah abi güzel ilerliyor :)
maşallah hadi bakalımm görelim neler yapıyo ufaklık :)
muratburunce
17-10-2012, 14:02
kanka jantlar 10 numara olmuş stock haliyle kapışak bi ara :D
tdipower
17-10-2012, 18:41
maşallah abi güzel ilerliyor :)
sağol kardeşim elden geldikçe yapmaya devam :)
maşallah hadi bakalımm görelim neler yapıyo ufaklık :)
bugün biraz gıdıkladım fena olmadı :)
kanka jantlar 10 numara olmuş stock haliyle kapışak bi ara :D
artık stock değil cok gec :rolleyes:
tdipower
17-10-2012, 18:45
tdipower
17-10-2012, 18:50
öndeki transporter mal olmuş birden yaklaşınca şimdi farkettim :D
BthnKrkt
17-10-2012, 18:53
Eksoz sistemi düz boru mu yapıldı? Fark ettimi?
tdipower
17-10-2012, 18:56
Eksoz sistemi düz boru mu yapıldı? Fark ettimi?
egzozu düz boru yapıyoruz şuan turbonun arkasından yere verdik yarın sabahtan borulamayı yapıcaz :) tabiki fark etti kilit olmasına rağmen 1-2-3 sarmaya çalışıyor
muratburunce
17-10-2012, 23:01
tühh geç kaldım :) kaç hp çıkardın kanka :cool:
tdipower
17-10-2012, 23:04
gsi duruyorsa onla bi deneyelim :)
muratburunce
17-10-2012, 23:08
gsi duruyorsa onla bi deneyelim :)
yok kanka gsi gitti yaa :( hondaya geçiş yaptım ben isteresen 1.6ies war kanka :)
tdipower
17-10-2012, 23:21
ciğerli ies var diyosun yani :)
muratburunce
17-10-2012, 23:24
ciğerli ies var diyosun yani :)
çokta cierli değil kanka sadece bigtube war :)
tdipower
17-10-2012, 23:25
benimki de stock zaten filtre egzoz mazot :D keyifli olur deneyelim
muratburunce
17-10-2012, 23:26
benimki de stock zaten filtre egzoz mazot :D keyifli olur deneyelim
deneyelim kanka maksat muabbet olsun görüşmüş oluruz bu bahaneyle ne zmndır görüşemiyoruz (.
yavru mürekkep balığı üflemeye başlamış :)
tdipower
17-10-2012, 23:38
yavru mürekkep balığı üflemeye başlamış :)
emrenin yavruya epey üfürdük birazda buna üfürelim :)
1.6 tdi dumansız kaç hp verir?:)
tdipower
18-10-2012, 00:02
1.6 tdi dumansız kaç hp verir?:)
dumansız 130 civarı olabilir gündelik :)
dumansız 130 civarı olabilir gündelik :)
Oo güzel güzel rakam.:icon_tup:Bu motor bir harika dostum:D
tdipower
18-10-2012, 00:11
bu motorlar çok sağlam ve verimli tek kusurları gürültülü çalışıyor biraz :D
bu motorlar çok sağlam ve verimli tek kusurları gürültülü çalışıyor biraz :D
Beygirler içeride koşuyor desenize :D
MeTHea35
18-10-2012, 05:42
abi 1.9 enjektörleri ile sesin biraz daha seviyesini kısabiliyormuşuz sanırım dogrumu? :)
tdipower
18-10-2012, 10:23
abi 1.9 enjektörleri ile sesin biraz daha seviyesini kısabiliyormuşuz sanırım dogrumu? :)
doğru biraz azalır :)
muratburunce
18-10-2012, 12:34
ne zmn kapışıyoruz kanka (.
tdipower
18-10-2012, 20:00
civic@ef
18-10-2012, 20:59
adam tek tek yapıyor yaaa :D
tdipower
18-10-2012, 21:04
yapıyorum malı batsın :D
caglargungor
18-10-2012, 21:12
eksozcu osman :D:D:D
drummer582
18-10-2012, 21:15
maşallah kazasız belasız merakla takip ediyorum
Blackbird
18-10-2012, 21:23
eee buda güzel olmuş. :)
1987 model den sonra kullanılmaya başlayan mk2 çift yağlama kanallı üst kapağınıda bulursun şimdi sen, güç olarak bir şey getirmez belki ama daha ince yağ kullanma imkanı ve daha iyi yağlamaya faydası olur. :)
tdipower
18-10-2012, 21:28
eksozcu osman :D:D:D
kaç kez sordu lan kaynaklarım nasıl diye adamı delirtmişiz demekki :D
maşallah kazasız belasız merakla takip ediyorum
çok teşekkür ederim haber vericem ben sizin egzoz işi için :)
eee buda güzel olmuş. :)
1987 model den sonra kullanılmaya başlayan mk2 çift yağlama kanallı üst kapağınıda bulursun şimdi sen, güç olarak bir şey getirmez belki ama daha ince yağ kullanma imkanı ve daha iyi yağlamaya faydası olur. :)
üst kapak için çok daha iyi planlarım var :)
1600cc 70hp turbo dizel 5 ileri kısa lsd şanzımanı var kasayı aldığım gün tartmıştım 860 çıktı arka koltuk ve stepne sökük biniyorum o şekilde 840 falandır herhalde :) ufak dokunuşlarla bile 130 civarı güç veriyor bu motorlar
Şanzıman kodunu alabilirmiyim standartta çok zor LSD çıkması. Yanlışlık olmasın diye yazıyorum. Liftteyken tekerlekleri çevirince bakıyorsanız benim araçta öyle fakat yerdeyken işler değişir.
tdipower
18-10-2012, 21:49
şanzıman kodunu hatırlamıyorum onuralp ama hayatımızda kilit görmeyen insanlar değiliz biliyosun sende :) sohc vtec olsun diğerleri olsun garajdaki tüm araçlarda kilit var. bu gtdlerin bir kısmı lsd şanzımanla piyasaya çıkmış ve bende o şanslı kişilerdenim. parlak otopark zemininde bile sarmadan kalkıyor neredeyse ve iki tekerin birden cıvıyıp yere sıvandığını net bir şekilde görebilirsin.
ayrıca liftte tekerlerden birini tutunca diğerini hiçbirşekilde çeviremiyorsun. yerde de tek tekerden kriko ile kaldırıp vitese takıp motor çevirmeye çalışmıştık o zaman farkettik zaten kilit olduğunu ilk aldığımız gün. %60 civarı olsa gerek
Maşallah ses görüntü güzel.Allah kaza bela vermesin Kolay gelsin :)
şanzıman kodunu hatırlamıyorum onuralp ama hayatımızda kilit görmeyen insanlar değiliz biliyosun sende :) sohc vtec olsun diğerleri olsun garajdaki tüm araçlarda kilit var. bu gtdlerin bir kısmı lsd şanzımanla piyasaya çıkmış ve bende o şanslı kişilerdenim. parlak otopark zemininde bile sarmadan kalkıyor neredeyse ve iki tekerin birden cıvıyıp yere sıvandığını net bir şekilde görebilirsin.
ayrıca liftte tekerlerden birini tutunca diğerini hiçbirşekilde çeviremiyorsun. yerde de tek tekerden kriko ile kaldırıp vitese takıp motor çevirmeye çalışmıştık o zaman farkettik zaten kilit olduğunu ilk aldığımız gün.
Yok estağfurullah kilit görmediniz demiyorum ama çoğu gelen araç gümrük aracı olduğu için shim plate'li gelebiliyor standartta olmayan fakat yurtdışında zamanında yapılan işlemler sonucu olan bir şey olmuş olabilir diye dedim. Bu shim plate de zamanında furya olmuş bir olay sadece VW'lere özel ama ucuz yollu kilit sahibi olunmuş bu sayede. Shim plate varsa da zaten %80'lik bir tutunma sağlar ve kilitle arasındaki farkı anlayamazsınız. Sende eğer LSD varsa ne mutlu. Herneyse şanzıman kodunu alabilirsen çok sevinirim işimize yarar. İyi forumlar.
Not; Buradan inceleyebilirsin Peloquin Transaxles (http://www.peloquins.com/products_80.html)
tdipower
18-10-2012, 22:16
şanzıman koduna bir bakayım o zaman :) 3 ve 4.vites senkromeçlerini bozdum sert atmaktan cırtlamaya başladı Alper bende var onun malzemeleri dedi hurdacılarda var bu şanzımanlardan sanıyorum gidip dükkanı kurcalamak lazım
walla bu araba bitince çok can yakıcak eminim maaşallah :)
BüLenT GöReN
18-10-2012, 22:27
o tangıt tungur çalışmasını egsozunda çıkan dumanın gözünü seveyim :)
maşalah
tdipower
18-10-2012, 22:35
walla bu araba bitince çok can yakıcak eminim maaşallah :)
kendi halinde bir dizel işte :)
o tangıt tungur çalışmasını egsozunda çıkan dumanın gözünü seveyim :)
maşalah
Serdar kusura bakma:o İşler biraz karıştı. Eleman ha geldim ha geliyorum yarım saat bir saate ordayım derken işten çıkardım. Argon tüpü de onda kalmış. Bazı işler yarım kalınca ben yapmak zorunda kaldım.Ama bi borcum olsun:)
tdipower
19-10-2012, 17:59
Serdar kusura bakma:o İşler biraz karıştı. Eleman ha geldim ha geliyorum yarım saat bir saate ordayım derken işten çıkardım. Argon tüpü de onda kalmış. Bazı işler yarım kalınca ben yapmak zorunda kaldım.Ama bi borcum olsun:)
önemli değil abi bende haber gelmeyince sıkıntı olduğunu anladım zaten :) cooler borulamasını yaparız artık
civic@ef
19-10-2012, 18:00
alet bi nalet yaaa :D pis zenci yapmış yine
tdipower
19-10-2012, 18:02
alet bi nalet yaaa :D pis zenci yapmış yine
gazlarkenmi gördün yoksa :D
tdipower
19-10-2012, 18:08
civic@ef
19-10-2012, 18:12
incede süzülüşünü gördüm :D
tdipower
19-10-2012, 21:47
inceee çok ince :D
MeTHea35
19-10-2012, 22:01
:D iyi iyi çok iyi
tdipower
19-10-2012, 22:08
neymiş iyi olan :D
maşallah kardeşimm kadranı görseydik dicem ama boyle bile belli ağaçlar vardı bi anda tek ağaca döndü :)
tdipower
19-10-2012, 22:33
kadran karanlık biraz telefonda hesap makinası gibi çekiyor zaten :D gündüz çekerim artık :)
MeTHea35
19-10-2012, 22:58
neymiş iyi olan :D
hacı abi araba iyi sesi de iyi :D
boosted_pug
19-10-2012, 23:53
Masallah tek kelimeyle sifir mk1 olmus allah kaza bela vermesin
tdipower
19-10-2012, 23:54
hacı abi araba iyi sesi de iyi :D
iyi gibi gibi :)
Masallah tek kelimeyle sifir mk1 olmus allah kaza bela vermesin
Allah razı olsun teşekkür ederim..
tdipower
21-10-2012, 19:46
golf gergin :D
yokmu kardeşim yenilik :)
tdipower
21-10-2012, 20:53
yokmu kardeşim yenilik :)
hava yağmurlu sadece pazar gezintisi yapabildim :)
tdipower
22-10-2012, 19:42
23:1 sıkıştırmaya 1.7 bar bastım bugün çok fena :D @6000rpm
chiefkadir
22-10-2012, 20:20
La olm sen insan değilsin, bir ay görüşmedik neler yapmışın öyle :)
Senin 30 lu yaşlarını düşünemiyorum mutlaka çok iyi işler yapacaksın..
Erh Erhana yıllar önce demiştim :) İlerde kendi dükkanını açar başarılı olursun diye şimdi kendi garajının sahibi :D Gel senide kutsayım büyük projelere imza at :D
tdipower
22-10-2012, 20:25
La olm sen insan değilsin, bir ay görüşmedik neler yapmışın öyle :)
Senin 30 lu yaşlarını düşünemiyorum mutlaka çok iyi işler yapacaksın..
Erh Erhana yıllar önce demiştim :) İlerde kendi dükkanını açar başarılı olursun diye şimdi kendi garajının sahibi :D Gel senide kutsayım büyük projelere imza at :D
sen konuyu hiç takip etmemişn abi ya :) neler yaptık neler bakalım belki ilerde diesel garage falan biyer açar kırbaçlarız orda gece gündüz :D bladerk gergin zaten akşam baktım kemerini takmış hemen :hahaha::hahaha: biraz yürüyor galiba araba :rolleyes:
specler filtre egzoz mazot iyimiş :D
tdipower
22-10-2012, 21:21
specler filtre egzoz mazot iyimiş :D
spec şart bilgi vermek lazım :D
tdipower
24-10-2012, 20:48
artık sıfır oem debriyaj kaçırıyor bu güç çok kontrolsüz oldu sanki ..
ygtturbo
25-10-2012, 21:14
serdarım maasallahın var.güle güle bin(fiat 124 coupe)
tdipower
26-10-2012, 11:39
serdarım maasallahın var.güle güle bin(fiat 124 coupe)
eyvallah kanka :)
maşallah gizli gizli projeye devam
gizli birşey yok olum herşey açık ve net :D
herşeyi ortada ver mazotu gitsin yaşasın kara düzen tdi :D
tdipower
26-10-2012, 11:53
kanka benim cokomel nerde yollamadın daha :D başka kapak alıp onu yapıcam gibi big porttt