Orijinalini görmek için tıklayınız : izmit otoban busa kaza
Sok icerisinfeyim izmit otobsnda motor kazasi oldi siyah busa partnera yandan vurdu adam oldu galiba
fatihcakin
10-06-2012, 09:16
:( Hadi ya, Allah hayırlara getirsin nasıl oldu acaba,
yusufcan_k
10-06-2012, 09:18
umarum aramızdan birisi değildir körfeze falan gelenlerden.. Hakkında hayırlısı diyelim sabah sabah böyle haber hic hoş olmadı..
Insallah arkadasimiz olmemistir, olay yerinden fotograflar var mi? Nasil oldu gordunuz mu?
yusuf_sti
10-06-2012, 09:26
allah yardımcısı olsun
haber, bilgi sahibi olan var mı?
bLackModeL
10-06-2012, 09:42
:( insallah ölüm yokturr suç kimdeydi net oalrak gordunuz mu kazayı :(
bende sabah 7 gıbı camlıca gıselerdekı kazayı gordum. bengunun ıcınde oldugu kaza. kotuydu ya.
GokhanRS
10-06-2012, 10:01
motorun plakasını alabildinmi? yani siteden bi arkadaşımızmı anlamak için soruyorum. inş yakınımız değildir diyeceğimde yabancıda olsa kötü :(
Sabah sabah böyle haberleri duymak üzücü :(
Beyler suan kendmi zor attm eve kotuyum hala ellerm titriyo .motorcu arkadas yanimzdan hzli gecti 180 190 flndi hzi tam dedk annemle bsi olmsa bari die tak ilerde adama sag bariyere dogru ucarken gordum partner solda gdiodu sag arka tekeri patlamis oda bya hasarliydi indim motorccu hareketsiz yatiyodu ben gidemedim yanima bskalari gtti 100 metrw ilerde sagda polis merkezi gbi bsey vardi tersten ekip gidiodu .allahim ins bisey olmamistir
Ayrica busami tam emin degilim koltugun arkasindaki kisim yuvarlakti busallar gbi siyah motor xenonlu fln .arkafasin onunden bska bi motor gdiyodu krmiziydi ama yarismiyolardi
Hangi istikamette ve nerde oldu kaza? Tam yazabilirmisin?
GokhanRS
10-06-2012, 10:11
Hangi istikamette ve nerde oldu kaza? Tam yazabilirmisin?
+1 izmite doğru mu gidiyordunuz?
İzmit bati sapagina gelmeden sagda bi polis kontrol merkezi gbi biyer var oraya gelmeden 200 merte once oldu izmite gdis istikameti
onursumer
10-06-2012, 10:32
İns sadece yaralanma vardir
Bende sabah piste gelirken otobanda 06 plaka vip bi caravelle takla atmisti
Sus s2k ba typer gecti arkalarindan emg di glba cab e92 gecti e92nin onunde olmu
s olabilr kaza
GokhanRS
10-06-2012, 10:35
o caravellede bengü var dı.
onursumer
10-06-2012, 10:41
Hadi ya ben yandan gecerken cekiciye yukluyorlardi ama durum cok kotuyu ciddi yara almis olabilirler
Sanatçı Bengü kaza yaptı Anadolu Ajansı (http://www.aa.com.tr/tr/haberler/57087--sarkici-bengu-nun-araci-kaza-carpti)
umarım motor sürücüsü hayattadır :(
GokhanRS
10-06-2012, 10:41
bengü kurtulmuş şöförü kurtulmuş. koruması ölmüş.
Bengü trafik kazası geçirdi - Video İzle (http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Bengu-trafik-kazasi-gecirdi-va6W4X2LZOOG.html)
fatihcakin
10-06-2012, 11:19
Bengü bariyerlere girmiş, busa ile alakası var mıdır ki ?
bengünün kazada şoför kemeri takılı airbag açmış ciddi yaralanmış olabilir,
umarım motorcu arkadaşta iyidir geçmiş olsun herkese
GokhanRS
10-06-2012, 11:21
motorla onun kazanın alakası yok. ama aynı zamanlarda kaza yaptıklar için gazeteciler dolayısıyla bengünün peşinden koşmuş.
motorcuyla alakalı bi haber yok.
63owen63
10-06-2012, 11:56
Motorcu arkadaşa ve diğer kazaya karışanlara büyük geçmiş olsun,inşallah yaşıyordur ve iyidir.
Bengü olayı unutturmuş belli ki. nette haber yok hic
orhan_guney
10-06-2012, 11:57
ötmesin diye takmış kemeri arkasından keşke taksaymış.
bengünün kazada şoför kemeri takılı airbag açmış ciddi yaralanmış olabilir,
umarım motorcu arkadaşta iyidir geçmiş olsun herkese
inşallah ciddi bişe yoktur motorcu arkadaşda çok üzüldüm kaza haberlerine..
inşallah ölüm olmamıştır...
ötmesin diye takmış kemeri arkasından keşke taksaymış.
keşke, bir çok kişi emniyet kemerinin takılı olmasının airbagleri tetiklediğini bilmiyor, bahsettiğim de çok şaşıranlar oluyor.
Emre İlbi
10-06-2012, 12:26
motorcuda inşallah bişey yoktur,
bengünün koruması hayatını kaybetmiş :(
araç çok hızlıymış
İzmit otoban yolu tarla gibi millet nasil güvenipte basiyo hayret.
Painkiller
10-06-2012, 13:52
İzmit otoban yolu tarla gibi millet nasil güvenipte basiyo hayret.
+106
Umarım ölüm yoktur.
harbiden o yol çok kötü ya
erhanarici18
10-06-2012, 19:13
yarım saat önce gördüm aynı yerde motorcu puntoya vurmuştu bagaj kapağı yoktu puntoda
dediğin yerdeki olayı gördümde cözmedim ben piste gelirken tam virajların bol olduğu kısımdaki sag cepte 8-10 motor duruyodu birinin basında buymus demekki :(
berkay_aydin
10-06-2012, 19:18
Sabah mecidiyeköy shell'de 3 motorlu vardı biri siyah xenon'lu hayabusaya benziyordu inşallah o arkadaş değildir yanında 2 tane daha motor vardı :( körfeze doğru tekrar gördüm hatta ..
phoenixs
10-06-2012, 19:22
suzuki gsxr 600 almak üzereyim bu tür haberler beni acayip soğutuyor motor dan
bizde tam ordayken oldu ... kemerler malesef arkadan takılıymış .. motorcu arkadaş inşallah sadece yaralanarak atlatır ... allah hepsinin yardımcısı olsun ...
motorcu arkadaş ile ilgi haber yok mu? forumdan birimiydi acaba :( gerçi olsun olmasın fark etmez ama...
silent furious
10-06-2012, 21:00
allah kimsenin başına vermesi üzücü :(
Sabah mecidiyeköy shell'de 3 motorlu vardı biri siyah xenon'lu hayabusaya benziyordu inşallah o arkadaş değildir yanında 2 tane daha motor vardı :( körfeze doğru tekrar gördüm hatta ..
sanırım bahsettigin kişi kazayı yapanlar , ikisi önden gidiyodu siyah motor arkadaydı , motorlardan biri kırmızıydı
Emre İlbi
10-06-2012, 21:43
var mı bi gelişme?
bakıyorum haber sitelerine ama heryerde bengü var , bu kazadan bilgi yok valla
CinAli_06
10-06-2012, 23:49
inşallah motorcuda sadece yaralanmıştır.