Orijinalini görmek için tıklayınız : araç plakasından kişiyi nasıl bulabiliriz tecrübesi olan
Mivec_4G63
14-06-2012, 00:42
Bugün başıma talihsiz bir olay geldi, Allah kimsenin başına vermesin. Şile mevkiinde sağ şeritte 70 km hızla giderken, emniyet şeridinde 4lüler yakık vaziyette kasalı bi transit yanaştı, ve ben tam yanından geçmek üzereyken bi anda önüme kırdı, sola kaçayım dedim arabalar vızır vızır geçiyor son çare frene olanca kuvvetimle bastım 5-10 cm kala durabildim arkadaki araçta acı bi frenle son anda durdu. Neyse arabayı sağa çekip indim aşağı, bu kamyonetin arkasında bi tane ticari daha varmış ulan bi baktım iri yarı iki tane tipi bozuk üzerime koşuyor, ne sağa çekiyon lan yürü falan bi anda 10 kişi oldular kadın erkek.Adamlar hem suçlu hem güçlü sinirden kendimi kaybettim. Arabada çocuklar vardı, birşey yapamadım haliyle.. Daha sonra sizi savcılığa şikayet edeceğim deyip plakalarını aldım 2 aracında. Bu lafı duyduktan sonra transitin şoförü geldi tamamen ben suçluyum özür dilerim falan. Dedim yok abicim ben sizi şikayet edicem, lavuğun annesi geldi bi yandan askere gidecek oğlum falan diyor. Neyse o sinirle polisi aradım plakalarla ihbar ettim, ancak çok sallayacaklarını düşünmediğimden bu kişiler hakkında ne yapılabilir elimde sadece 2 araç plakası var.
By_HaNNibaLL
14-06-2012, 00:47
Polisin bişey yapacağini zannetmiyorum.
Babamla köye gidiyoruz arkamizdan bi doğan geliyo 5 tane lavuk var içinde uzunlari yakmişlar arkadada yük var arabanin önü kalkmiş havaya yolu göremiyorum flaşörleri yapiyorum umrunda değil.
Yol verdim bi caktim uzunlari gidemiyo önümde babam dedi yapma kaza yapacaklar ben bastim gitti bi yerde durduk biz yine denk geldik bu sefer atarlilar hareketler falan babam aradi polisi hiç kimsenin S..knde değil jandarmayi aradi sonra durum bu eğer ilgilenmezseniz bursadan cözecem ben ertesi gün bulmuşlar bizi aradilar buldum yanimizda falan diye 3 4 maddeden ceza yazmişlar
Mivec_4G63
14-06-2012, 00:50
Polisin bişey yapacağini zannetmiyorum.
Babamla köye gidiyoruz arkamizdan bi doğan geliyo 5 tane lavuk var içinde uzunlari yakmişlar arkadada yük var arabanin önü kalkmiş havaya yolu göremiyorum flaşörleri yapiyorum umrunda değil.
Yol verdim bi caktim uzunlari gidemiyo önümde babam dedi yapma kaza yapacaklar ben bastim gitti bi yerde durduk biz yine denk geldik bu sefer atarlilar hareketler falan babam aradi polisi hiç kimsenin S..knde değil jandarmayi aradi sonra durum bu eğer ilgilenmezseniz bursadan cözecem ben ertesi gün bulmuşlar bizi aradilar buldum yanimizda falan diye 3 4 maddeden ceza yazmişlar
Zaten konuşmalarından belli, plakayı alıyor tamam diyor. Ne bi iletişim bilgisi aldılar ne bişey. Bu tip magandalar bunların sayesinde hala tükenmediler...
By_HaNNibaLL
14-06-2012, 00:54
Zaten konuşmalarından belli, plakayı alıyor tamam diyor. Ne bi iletişim bilgisi aldılar ne bişey. Bu tip magandalar bunların sayesinde hala tükenmediler...
Üst makam iş yapacak biri varsa bulurlar yoksa 15 dakikada bir arasan üşenmeden ayni cevabi verirler sana
timucintt
14-06-2012, 01:50
savcı kankan olacak anca öyle bulur şikayetde bulunursun 1 saatde adamı karakola çıkarırlar... polise gidersen hiç bir *** çözülmez....
Emir_b16a
14-06-2012, 02:10
siha taşısan katil ederler adamı geçmiş olsun
işin çok zor polis umursamaz bile hatta bazı memurlar ters bile yapabilir inat edersen şikayet edicem die
driftboy
14-06-2012, 02:17
Biri hayatımıza kastetse kimse sallamaz ama Ama şerefsizleri biri arasa kavşakta bi araba yanladı biri eksoz bağırtıyo dese 100 mt ilerde 3 ekip durdurur. !!
GörkemT.
14-06-2012, 03:02
1 tane şüpheli görsunler 10 ekip arabası giderler ama 20 30 kısı kavga etsın 1 tane ekip arabası gitmez.
robosapien
14-06-2012, 07:05
sigortacinizi ararsaniz araba kime kayiltliysa bulur numarasini,,
drummer582
14-06-2012, 07:22
Kisiyi bulmaniza gerek yok elinizde plakalar var polis merkezine gidip sikayetci oldugunuzda yasal surec baslar,sikayetci olmazsaniz hickimse bisey yapmaz
Biri hayatımıza kastetse kimse sallamaz ama Ama şerefsizleri biri arasa kavşakta bi araba yanladı biri eksoz bağırtıyo dese 100 mt ilerde 3 ekip durdurur. !!
Neyin kafasını yasiyo bunlar anlamis degilim..
BosphorusBoys
14-06-2012, 08:04
dostum öncelikle geçmiş olsun.
plakalardan kimin adına olduğunu bulabilirim
şayet emin bir şekilde şikayet edeceksen plakaları pm yoluyla gönder.
GokhanRS
14-06-2012, 08:08
şikayetçi olursan sonuç çıkarmı bilmiyorum.
ancak nişanlıma araçtan laf atanın plakasını almıştık ve emniyete gittik şikayetçi oldu. bi şikayetimiz yetti. hiç savcılıkla filan bizi uğraştırmadan dava açıldı. şimdi lavuk mahkemelerde sürünücek. sicilinede tacizden dava açıldı diye işlicek.
konuyla alakası yok ama genede araç içinden birine laf atan olursa bin kere düşünsün.
İbrahim33
14-06-2012, 09:24
bence hiç boşuna uğraşma , unut gitsin , savcılığada versen hiçbir şey çıkmaz , ortada birşeyde yok zaten...daha sonra belki , düşman olurlar sana başında ağrır...çamura taş atma üstüne sıçrar...
snan1910
14-06-2012, 09:42
hiç boşuna uğraşmayın şikayetçi olsanız bile takipsizlik gelcek :) malesefki 2 kere yaşadık. aracımıza çarpıp kaçtılar. 2side takipsizlik kararı verdi hakim bey . plakadan adres bulmanın en kolay yolu varsa tanıdığınız noter her şeyini bulursunuz..
böyle olunca insanlar kendi cezasını kendi kesmeye kalkacak daha kötü şeyler olacak. şikayet merci savcılık, emniyette iş kördüğüm oluyor. buna benzer bi olayda karakola gidip plaka verdik önce polisler sonra komser bişey çıkmaz uğraşma deyip bizi geri dönderdiler. adamlar trafikte burundan dalış yaptı, kornaya basıncada ,inip öncamı yumrukla patlattı ve bunun cezası yok. ama arabandaki eksozun ucu 2 cm. geniş olsun araba trafikten men edip cezayı yapıştırmayı iyi biliyorlar.
Mivec_4G63
14-06-2012, 13:32
Öncelikle yorum yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bugün bir avukatla olayı konuştum, ortada bir darp, hakaret olmadığı için şikayet edilse bile takipsizlik çıkacağını söyledi. Demekki bu tip durumlarda, sorunu kendimiz çözmemiz gerekiyor. Maalesef türkiyede işler böyle yürüyor
Mivec_4G63
14-06-2012, 13:32
böyle olunca insanlar kendi cezasını kendi kesmeye kalkacak daha kötü şeyler olacak. şikayet merci savcılık, emniyette iş kördüğüm oluyor. buna benzer bi olayda karakola gidip plaka verdik önce polisler sonra komser bişey çıkmaz uğraşma deyip bizi geri dönderdiler. adamlar trafikte burundan dalış yaptı, kornaya basıncada ,inip öncamı yumrukla patlattı ve bunun cezası yok. ama arabandaki eksozun ucu 2 cm. geniş olsun araba trafikten men edip cezayı yapıştırmayı iyi biliyorlar.
Aynen dediğin gibi...
çok doğru söylemişsin...
zirvecol
15-06-2012, 10:48
Bugün başıma talihsiz bir olay geldi, Allah kimsenin başına vermesin. Şile mevkiinde sağ şeritte 70 km hızla giderken, emniyet şeridinde 4lüler yakık vaziyette kasalı bi transit yanaştı, ve ben tam yanından geçmek üzereyken bi anda önüme kırdı, sola kaçayım dedim arabalar vızır vızır geçiyor son çare frene olanca kuvvetimle bastım 5-10 cm kala durabildim arkadaki araçta acı bi frenle son anda durdu. Neyse arabayı sağa çekip indim aşağı, bu kamyonetin arkasında bi tane ticari daha varmış ulan bi baktım iri yarı iki tane tipi bozuk üzerime koşuyor, ne sağa çekiyon lan yürü falan bi anda 10 kişi oldular kadın erkek.Adamlar hem suçlu hem güçlü sinirden kendimi kaybettim. Arabada çocuklar vardı, birşey yapamadım haliyle.. Daha sonra sizi savcılığa şikayet edeceğim deyip plakalarını aldım 2 aracında. Bu lafı duyduktan sonra transitin şoförü geldi tamamen ben suçluyum özür dilerim falan. Dedim yok abicim ben sizi şikayet edicem, lavuğun annesi geldi bi yandan askere gidecek oğlum falan diyor. Neyse o sinirle polisi aradım plakalarla ihbar ettim, ancak çok sallayacaklarını düşünmediğimden bu kişiler hakkında ne yapılabilir elimde sadece 2 araç plakası var.
onlar o kadar erkek iste 1 kisiye 10 kisi geliyorlar ya dolu olucan cihazı cıkarıcan eve kadar yusuf atarlar bakalım bi daha öyle yapaniliyorlarmı.Tecrubelerle sabittir...
Onurkk06
15-06-2012, 10:54
hastaneden falan darp raporu alın sonra karakola gidin dava açılsın ondan sonra görelim atarlı gençleri köpek olurlar
Onurkk06
15-06-2012, 10:55
onlar o kadar erkek iste 1 kisiye 10 kisi geliyorlar ya dolu olucan cihazı cıkarıcan eve kadar yusuf atarlar bakalım bi daha öyle yapaniliyorlarmı.Tecrubelerle sabittir...
bu işler o kadar kolay değil arabada çoluk çocuk var ise onların piskolojisi falan hadi adamlar daha da üstüne geldi mecbur cıkarıp sıkacak duruma gelirsin bu işlerin sonu yok
zirvecol
15-06-2012, 10:57
bu işler o kadar kolay değil arabada çoluk çocuk var ise onların piskolojisi falan hadi adamlar daha da üstüne geldi mecbur cıkarıp sıkacak duruma gelirsin bu işlerin sonu yok
coluk cocuk olması zaten sorun çıkartıyo coluk cocuk olmasada 10 kisiyse yapçak bişey yok :D:D anca elinde makine olucak baska türlü paketsin her türlü :) ALLAH KORUSUN ama böle şeylerden.
Aynen , Allah muhafaza..
katakunti
15-06-2012, 12:23
Plakaları özelden yolla istersen araçların kimin adına kayıtlı olduğunu hangi acenteden sigorta yaptırdığını öğrenebilirim sizin için...
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun.. Yanında aile varken yapılan tartışmalarda adam öldürsen hak veririm o derece karşıyım. Hele bide bahsettiğin gibi üzerine 1 den fazla kişi geldiyse.. S..tir et boşver dicem oda olmıcak. Ama polisi ararsan hiçbirşekilde uğraşmaz ve sonuç alamazsın..Sözüm meclisten dışarı onlar anca haklı adamın ustune gıderler. Sonuca ulasmak ıstıyosan eğer. Msjlarda kişilerin ısımlerını bulabılcegını soyleyen arkadaslar msj atmıs. Bence onlardan kişilere ulaş ve tenhada sıkıştırıp bide öyle konus bu sefer sen kalabalık ol. En güzel böyle soğur için. Onun dışında atıcağın her adımdan kanuni olarak hiçbir sonuç alamazsın. Uğraştığınla kalırsın. Tecrübeyle sabit :)