PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kemalcan fragmancılara son noktayı koydu.

ademsezer
14-06-2012, 08:38
ek20 - h22eg - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/ek20-h22eg_2387683.htm)

CocoRe
14-06-2012, 08:53
kerim o gün çok çok nokta koydu helal olsun gardaşıma

MeRtCaN
14-06-2012, 08:54
h22 de Nos varmıydı ?

DENON
14-06-2012, 08:55
h22 de Nos varmıydı ?
vardı mertcan

despe
14-06-2012, 08:58
h22 de Nos varmıydı ?

evet mertcan nos vardı h22 de, seedingte kullanmıştı, beyinden tetiklenip 4. viteste basıyordu, ama 2 li kalkışlarda kullandı mı bilmiyorum,

vht li bi pistte sürelerin neredeyse 1 saniye indiğini varsayarsak h22 nin düşük 12 ler çıkarması gerekirdi, bi problem olduğu aşikar.

miniks
14-06-2012, 09:36
MTM süresini geliştirir daha

310 hp daha hafif arac

muhtemelen nosunda problem yaşamıştır

kanashibari
14-06-2012, 09:40
Kalkşta duyduğum kadarıyla viteslere girmiyor h22.

ygtkrmdnz
14-06-2012, 09:52
iki aracada maşallah k20 konyada 13.5 yapmıştı süreyi iyi çekti aşağıya

MeRtCaN
14-06-2012, 10:32
H22 De sorun vardı sanırım
ben cok umutlıydım hatta kemalcan ıle yan yana geldıgınde h22 geçebılecegınız dusunuyordum

Bır sonrakı yarısta problemsır hallolur

Erol
14-06-2012, 10:33
bu denon la despe yapışık ikizlermiş zamanında :D sonradan ayırmışlar ama sadece bedenleri :D:D ikiside iyi arkadaşımız ama.. nazar degmesin..

video ya gelince

kemalcan geçen seneki yarışdan sonra hem aracı hemde sürücülügü bir hayli gelişmiş,aracı çok güzel bir derece yakaladı mşllh.

h22'nin bende daha iyi gitmesini bekliyordum(kemalcanın aracına göre deil) aracı bir gözden geçirsinler inş. ciddi bir sorun çıkmaz

DENON
14-06-2012, 10:38
o gun yanı pazar sabahı h22 nın nos selenoıdı bozuldu aşırı basınctan oldugunu söyledi ismail abi , saga döndük sola döndük ALLAH razı olsun mustafa birsesli buldu sanırım mavi subarudan ( emın değilim) selenoıd işi çözüldü lakin yenıden map yapmak için zaman yoktu , birde vıtes geçmeme gibi sorunlar cıkınca süreler bu oldu , bır daha kı yarışa inşallah butun aksaklıkları giderilir keyıfle izleriz

som306
14-06-2012, 10:40
h22 2.vitese atsaydı belki birazdaha çekişmeli olurdu ama kemalcanın sürüşüne karşılık yine hiç şansı yoktu:)

E0041
14-06-2012, 10:55
öncelikle h22 yi yakından bilen ve elektronik kıısmıyla uğraşan birisi olarak şunları ekleyim..

h22 ile seeding lerde aracı kasıtlı olarak zorlamadık lastik yakmadan direk kalkarak rahat olarak bir süre çıkarmak istedik nitekimde 12.3 sn çıkardık..

yarışlarda ise tekerleri ısıtıp daha iyi bir süre ve nos devirlerimizi değiştirerek 11.9-12 sn leri hedefledik fakat adı üstünde mekanik bir spor ve aksilikler oluyor lastikleri yaktığımızda debrajımız fazla ısınmış 9000 devir döndüğümüzden dolayı vites geçişlerinde sıkıntı oldu buda 13 lerde süre yapmamıza neden oldu

bizler bunun farkındayız diğer araçtada sıkıntı cıkabilirdi fakat biz sıkıntı cıktıgını görür ona göre yorum yapardık yarış bu viteste kaçar birşeylerde kırılır önemli olan bu değil neyin ne olduğunu görebilmek kemalcanı canı gönülden tebrik ediyoruz

fakat viteslerinde sıkıntı çıkartan aracın videolarını fragman bilmem ne tarzında forumlara koyup bundan medet uman insanlarda mevcut onlarında seviyeleri budur diyorum o araç üzerinde çok emek var emek ile dalga geçmek butür insanlara yakışır..
biz sizin seviyenizde değiliz aracınızla ilgili yorumlar yapmayacağız inş. daha iyi süreler çıkartınız diyorum
OKAN YILMAZ

KCANN_220
14-06-2012, 10:57
herkez sorun sıkıntı yasıyor ara ara mekanık spor bu sonucta cumartesı sedınge bnde akıs kestım zar zor pazara yetıstı taktık aynı sıkıntıyı bı daha yasamıyalım dıe arabayı tam acamadık zaten..
bnm kımseyle bı sıkıntım olamaz herkez bnm abım kardesım hep bole gordum bole davrandım;
onemlı olan emegının karsılıgını almak ıc huzur rabbıme sukurler olsun kı buda nasıp oldu bıze Allah ıns herkeze nasıp eder..:icon_tup:

elpadre
14-06-2012, 11:07
herkez sorun sıkıntı yasıyor ara ara mekanık spor bu sonucta cumartesı sedınge bnde akıs kestım zar zor pazara yetıstı taktık aynı sıkıntıyı bı daha yasamıyalım dıe arabayı tam acamadık zaten..
bnm kımseyle bı sıkıntım olamaz herkez bnm abım kardesım hep bole gordum bole davrandım;
onemlı olan emegının karsılıgını almak ıc huzur rabbıme sukurler olsun kı buda nasıp oldu bıze Allah ıns herkeze nasıp eder..:icon_tup:

kemalcan mekanık spordur bu guzel sure cıkarttın maşallah ınsallah daha guzel sureler cıkartırsın yuce rabbım nasıp ederse ama konuyu acan arkadasın kafası guzel yada ortalık s......yor galıba neyın kafasını yasıyorsa artık bılemem ;)

Bulut Y.
14-06-2012, 11:12
punishe-R'da nos yok methanol yok ayarını yapan edo_typer konuya yazar arabanın dibini görmedik henüz akis birdaha kopar kırılır diye sonuna kadar açmamış kendisi iyide yapmış allah razı olsun ellerine sağlık.

h22 söksün nosu öyle konuşalım yoksa zaten araçlarda kategori farkı var.

biri n/a diğeri aşırı besleme.

despe
14-06-2012, 11:14
punishe-R'da nos yok methanol yok ayarını yapan edo_typer konuya yazar arabanın dibini görmedik henüz akis birdaha kopar kırılır diye sonuna kadar açmamış kendisi iyide yapmış allah razı olsun ellerine sağlık.

h22 söksün nosu öyle konuşalım yoksa zaten araçlarda kategori farkı var.

biri n/a diğeri aşırı besleme.

sakin ol şampiyon.

katagori eskidendi, seedinglerde yapılan sürelere göre oluyor artık sıralama.

Bulut Y.
14-06-2012, 11:17
sakin ol şampiyon.

ben sakinim zaten de sen ordan gerilme istersene bu tarafa dogru.

bizim öle üstten üflemeyle alttan fıslamayla işimiz olmaz güç dediğin koldan kranktan pistondan gelir. Ciğerden gelir.

Allah affeder, Punishe-R affetmez. ! m3üde yiycektikte nos tüpüne dua etsinler :) :)

edo typer
14-06-2012, 11:20
Kemalcanin aracinin masallahi var fakat cok eksigide var ozellikle yuruyen konusunda.. Vht nin bittigi yere kdr sararak geliyor ki vht olmasa ctesi gunude gorduk dis yolda sikinca 3 tede sariyor..

Ayar deneyerek yapilir fakat kemalcanin aracta deneme sansimiz hic olmadi cunku aks kesti arac.. Ctesi orda olanlar gormustur 5 turda ayari yaptik ve denemeye calisirken aks kesti arac..

Konyada 13.5 cikmasinin nedenlerinden biriside aracin ayari idi bence hem rakimdan dolayi hemde yaklasik 10-12 derece vtc acisi degistirdim vtc haritasi tumuyle hataliydi.. Vtc acisi degisince arac 17 afrye oturdu baya guc geldi, aracta kendini hissetirdi. Buna ragmen yeni vtc haritasi denemek isterdim fakat aks yuzunden basarili olamadik..

Bi dahaki yarisa akslarin acisi ayarlanicak ve 11 li saniyeleri nossuz goruruz diye tahmin ediyorum.. Nasip bakalim:)

despe
14-06-2012, 11:21

bizim öle üstten üflemeyle alttan fıslamayla işimiz olmaz güç dediğin koldan kranktan pistondan gelir. Ciğerden gelir.

Allah affeder, Punishe-R affetmez. ! m3üde yiycektikte nos tüpüne dua etsinler :) :)

ben gerilmiyorum, ama sen bi hayli gerginsin, neyse ben uzatmayacağım bilal aktepe kızıyor sonra.

yorumunda çok komik gerçekten :)

E0041
14-06-2012, 11:22

arkadaş kendinize neden insanları düşman ediyorsunuz bırak kim ne yaptıysa yapsın bahsettiğin araç şu an 254hp ve h22 nin 300 hp dynosuda var N/A olarak biz dert etmiyoruz siz neden geriliyorsunuz allah affeder punisher affetmezmiş :hahaha: kraldan çok kralcı olmayın

edo typer
14-06-2012, 11:24
Heee 11 yapsada 11 grubunda yarismasini istemem cunku suan gucumuz yetmez 260-270 hp bandindadir gucumuz.. Kemalcanin elinin altina 50 direct port versek, yakit kullansak 11.5 lara iyi bir lastik ile inebilir fakat once n/ a olarak yapabileceklerini gormek istiyor kemalcan ve tumuyle katiliyorum.. Daha setup olarak yapilacak cok sey var n/a da

edo typer
14-06-2012, 11:27
arkadaş kendinize neden insanları düşman ediyorsunuz bırak kim ne yaptıysa yapsın bahsettiğin araç şu an 254hp ve h22 nin 300 hp dynosuda var N/A olarak biz dert etmiyoruz siz neden geriliyorsunuz allah affeder punisher affetmezmiş :hahaha: kraldan çok kralcı olmayın

Na olarak h22 nin motor olarak verimliligini bilmiyorum bu konuda yorum yapamam fakat yaris gunu noslu halinin kemalcana yaklasamadigina tanik oldum.. Bizim tek korkumuz aks kesmesi ve k20 hastaligi olan 2 nin kacmasi idi.. Start arkasi kameralarinda cikti mi bilmiyorum ama kemalcan 2 ye sokunca biz seviniyoruz cunku o grupta sc m3 harici kemalcanin ustte gecicek arac yoktu bana gore;)

E0041
14-06-2012, 11:33
Na olarak h22 nin motor olarak verimliligini bilmiyorum bu konuda yorum yapamam fakat yaris gunu noslu halinin kemalcana yaklasamadigina tanik oldum.. Bizim tek korkumuz aks kesmesi ve k20 hastaligi olan 2 nin kacmasi idi.. Start arkasi kameralarinda cikti mi bilmiyorum ama kemalcan 2 ye sokunca biz seviniyoruz cunku o grupta sc m3 harici kemalcanin ustte gecicek arac yoktu bana gore;)

h22 vites kaçırdığını görmediyseniz birşey diyemeyeceğim zira viteslerimiz girmedi kısmet mekanik spor kemalcanı tebrik ediyoruz bizim hedefimiz 11.9 lara inmekti hedefimizi gerçekleştiremedik tek üzüntümüz bu

edo typer
14-06-2012, 11:35
h22 vites kaçırdığını görmediyseniz birşey diyemeyeceğim zira viteslerimiz girmedi kısmet mekanik spor kemalcanı tebrik ediyoruz

2 seferde de girmedi mi?? Ben fark edemedim ki vites kacirmayi fark etmemek zordur:) gecmis olsun diyelim nosu soktugunuz gun 70-250 deneriz:) viteslerde girer

chare
14-06-2012, 11:37
Kemalcanin aracinin masallahi var fakat cok eksigide var ozellikle yuruyen konusunda.. Vht nin bittigi yere kdr sararak geliyor ki vht olmasa ctesi gunude gorduk dis yolda sikinca 3 tede sariyor..

Ayar deneyerek yapilir fakat kemalcanin aracta deneme sansimiz hic olmadi cunku aks kesti arac.. Ctesi orda olanlar gormustur 5 turda ayari yaptik ve denemeye calisirken aks kesti arac..

Konyada 13.5 cikmasinin nedenlerinden biriside aracin ayari idi bence hem rakimdan dolayi hemde yaklasik 10-12 derece vtc acisi degistirdim vtc haritasi tumuyle hataliydi.. Vtc acisi degisince arac 17 afrye oturdu baya guc geldi, aracta kendini hissetirdi. Buna ragmen yeni vtc haritasi denemek isterdim fakat aks yuzunden basarili olamadik..

Bi dahaki yarisa akslarin acisi ayarlanicak ve 11 li saniyeleri nossuz goruruz diye tahmin ediyorum.. Nasip bakalim:)

ya erdem allah aşkına saçma sapan konuşma bilader yanlıştı vs idi. madem çok biliyon yapsaydın sıfırdan bir map?? ne kurcalıyon benim haritamı o zaman.

salaklık bende iyiniyet işte şifre koymadık. vtc ayarı diosun komik olma lütfen.

araba konyadan sonra 70 kg hafifledi kapı baca söküldü. rakım düştü vs vs vht döküldü. bi düşün 106 lar 13 e düştü sen düşün artık..

burda geliyosun ayar mayar yanlış.

13.5 yaptı diyosun rakım 1100 pistte gram ayarlayamadık arabayı. pistin içine indi araba 1 gün önceden gelmedi araç anladınmı?

kemaldan driftbox bağlasın antalyada bi denesin bakalım 13 altı yapabiliyomu çok ta bilmeyin yaaaaa...

not :bizim tayfadan kimse bana cevap yazmasın istemiyorum...

chare
14-06-2012, 11:39
deveye diken insana skn. yaranır boşa demezler...

MTMSUPRA
14-06-2012, 11:40
adem sen insanları birbirlerine düşürmek için yaratılmışın bizim kimseyle sorunumuz yok bu işi spor olarak görüyoruz herkeze bol şans iyi olan kazansın senin içinde bu fesatlık oldukça rabbim işini rast getirmez seni alaha havale ediyorum sen para harcamaya devam et belki işe yarar

edo typer
14-06-2012, 11:41
ya erdem allah aşkına saçma sapan konuşma bilader yanlıştı vs idi. madem çok biliyon yapsaydın sıfırdan bir map?? ne kurcalıyon benim haritamı o zaman.

salaklık bende iyiniyet işte şifre koymadık. vtc ayarı diosun komik olma lütfen.

araba konyadan sonra 70 kg hafifledi kapı baca söküldü. rakım düştü vs vs vht döküldü. bi düşün 106 lar 13 e düştü sen düşün artık..

burda geliyosun ayar mayar yanlış.

13.5 yaptı diyosun rakım 1100 pistte gram ayarlayamadık arabayı. pistin içine indi araba 1 gün önceden gelmedi araç anladınmı?

kemaldan driftbox bağlasın antalyada bi denesin bakalım 13 altı yapabiliyomu çok ta bilmeyin yaaaaa...

not :bizim tayfadan kimse bana cevap yazmasın istemiyorum...

senın harıtanı fln kurcalamadım sıfırdan map yaptım.. ztn neyını kurcalıcam onu anlamadım senın egzantrık acın 50 ıle baslıyor benım kı 40 ıle:) neyın harıtasındasın?? kemalcana soyledım ılk log alırken dua et sıbop cakmamıs olsun dıye cunku ıps k2ler ıle 50 derece max vtc desteklemez sen ne anlatıosun:)

E0041
14-06-2012, 11:45
2 seferde de girmedi mi?? Ben fark edemedim ki vites kacirmayi fark etmemek zordur:) gecmis olsun diyelim nosu soktugunuz gun 70-250 deneriz:) viteslerde girer

evet 2 seferdede girmedi biz dert etmiyoruz sizler dert ediyorsunuz + olarak bilgin olsun finish tarafından izleyenleriniz vardır sorarsınız vites girdikten sonra h22 bariz olarak yaklaşıyor arkadan ama yine diyorum biz dert etmiyoruz vitesler girmedi girmesi gerekirdi bunuda mazeret olarak görmüyoruz sadece çarpıtılmasına karşıyız.. vitesleri girmedi bu süreyi yaptı eyw..

chare
14-06-2012, 11:46
senın harıtanı fln kurcalamadım sıfırdan map yaptım.. ztn neyını kurcalıcam onu anlamadım senın egzantrık acın 50 ıle baslıyor benım kı 40 ıle:) neyın harıtasındasın?? kemalcana soyledım ılk log alırken dua et sıbop cakmamıs olsun dıye cunku ıps k2ler ıle 50 derece max vtc desteklemez sen ne anlatıosun:)

nerden bilion peki bunları? madem kurcalıosun bide sıfırdan yaptım diyosun. neyse bunuda senden öğrendik. 50 ile başlamazmış :D

subap çakcak araba nerde? sti lar ile denerken rb25det le denerken çoktan çakardı kardeşim.. sen bana boşa yazma bunları.. adam 260a kadar bastı ne diyim....

seWki26
14-06-2012, 11:48
2 aracada maşallah boşuna girdi girmedi tartışması yasıyosunuz 2 aracıda herkes biliyo neler yapabilceğini o yüzden kalp kırmanın gerilmenin anlamı yok mekanik bi spor ugrastıgımız kırılır kopar patlar çatlar düzeltilir tekrardan hedeflenen süreler yapılır bence daha fazla uzatmanın anlamı yok ..

E0041
14-06-2012, 11:50
2 aracada maşallah boşuna girdi girmedi tartışması yasıyosunuz 2 aracıda herkes biliyo neler yapabilceğini o yüzden kalp kırmanın gerilmenin anlamı yok mekanik bi spor ugrastıgımız kırılır kopar patlar çatlar düzeltilir tekrardan hedeflenen süreler yapılır bence daha fazla uzatmanın anlamı yok ..

ağzından öpüyorum seni bizim savunduğumuz noktada bu :)

DENON
14-06-2012, 11:51
benım anlamadıgım bu konunun açılma amacı neydi adem ?

src106
kemoooooooooooooooooooooooooooooooooo

maşallahhhhhhhhh ..............

seWki26
ağzından öpüyorum seni bizim savunduğumuz noktada bu :)

abi ertem şener vakası olmasın :D :D hahahah :D

edo typer
@ chare

bu senın vtc acıların ust cam da

http://e1206.hizliresim.com/y/g/7wxy4.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

bu benım

http://e1206.hizliresim.com/y/g/7wxqp.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

daha konusmaya gerek yok.. zaman olmadıgı ıcın rolantı fln duzgundur umudu ıle alt mapını kullanıcaktık fakat orda bıle cam acıları yanlıs olunca tumden sıfırdan map yazdık..

aradakı vtc acılarının farklarını anlayabılırsın umarım?? alt map prınt screenlerını koymuyorum cunku vtec crossover yapamamıssın benden ogrenme;)

Alper_
iki araca da maşallah ikisinde de çok emek var..

chare
14-06-2012, 11:53
@ chare

bu senın vtc acıların ust cam da
http://http://e1206.hizliresim.com/y/g/7wxmg.jpg

bu benım

http://http://e1206.hizliresim.com/y/g/7wxqp.jpg

daha konusmaya gerek yok.. zaman olmadıgı ıcın rolantı fln duzgundur umudu ıle alt mapını kullanıcaktık fakat orda bıle cam acıları yanlıs olunca tumden sıfırdan map yazdık..

aradakı vtc acılarının farklarını anlayabılırsın umarım?? alt map prınt screenlerını koymuyorum cunku vtec crossover yapamamıssın benden ogrenme;)

resimlerini açamıyorum tekrar başka bir yere upload edermisin?

chare
14-06-2012, 11:54
20 dk döncem..

KCANN_220
14-06-2012, 12:02
uzatmanın luzumu yok tekrardan yazıyorum bızım 2 senelık emegımız war bu aracta amacımız n/a rekoru ıdı cok sukur bunu aldık haa bu demek deıl kı omru bllah elımızde kalıcak ama kalması ıcın ıcın elımızden gelını yapıcaz Allah herkezın gonlune gore wersın..:icon_tup:

bu arada bırı 245 hp falan dıe yazmısta hv plakalı tayyar wardı 245 hp cıkartır h22 yı ogrenmıs guclerını k nında ogrensın 300 luk k da war elımde cok sukur onuda gorursun yakında..;)

edo typer
14-06-2012, 12:02
bu arada 40 dan baslamamın sebebı aracın yapım asamasını fln bılmıyorum.. valve pıston arasındakı mesafeyı bılmıyorum.. kapaktan alınmıs mı? pıston ne marka? valve pocket nedır? 45 te safe olurdu ama emın olmak lazım.;) 6000 devırde sen 50 derecedesın ben 35 derecedeyım bırde kalkmıs benım mapım mı dıosun?

zmn olsaydı cam acılarını degıstırmek ısterdım aracın nereyı sevdıgını bulamadım.. belkı +5 derece ıyı gelırdı denemek lazım

ademsezer
14-06-2012, 12:03
adem sen insanları birbirlerine düşürmek için yaratılmışın bizim kimseyle sorunumuz yok bu işi spor olarak görüyoruz herkeze bol şans iyi olan kazansın senin içinde bu fesatlık oldukça rabbim işini rast getirmez seni alaha havale ediyorum sen para harcamaya devam et belki işe yarar

mahir bana nasıl yaklaşıyosanız bende size oyle yaklaşıyorum. yaptığın yapıldığında kızmamayı darılmamayı, ya öğreneceksik yada yapmicaksın.

akdem
14-06-2012, 12:07
Tebrikler Kemalcan

chare
bu arada 40 dan baslamamın sebebı aracın yapım asamasını fln bılmıyorum.. valve pıston arasındakı mesafeyı bılmıyorum.. kapaktan alınmıs mı? pıston ne marka? valve pocket nedır? 45 te safe olurdu ama emın olmak lazım.;) 6000 devırde sen 50 derecedesın ben 35 derecedeyım bırde kalkmıs benım mapım mı dıosun?

zmn olsaydı cam acılarını degıstırmek ısterdım aracın nereyı sevdıgını bulamadım.. belkı +5 derece ıyı gelırdı denemek lazım

evet işte sen bunu kendin söylüyosun. ben araç yapılırken rektefecisinde dahi başındaydım bloğa yapılan kapağa yapılan herşeyi çok iyi biliyorum japantuner kaan abiyle kapak hakkında konuştuğumuzu da teyit eder sana. pistonları bile ben getirtmiştim. o yüzden doğru sen daha hangi deviri vereceğini iyi biliyosun. benim ipsk2 için yaptığım araştırmayı kemalcanda iyi biliyo. 1 saatte ayar yapılıyo. biz günlerce log alıyoz. arabadaki ayar rolling için yapılan ayardı kemalcan sana teyit eder akhisara gelmeden haritayı değiştirmiştim. kemalcana da sor. drag için uğraştığım map değildi zaten. neyse güzel reklam yapıyosun seni takdir ettim..

hakkında hayırlısı olsun. allah gönlüne göre versin.

edo typer
chare bu arada benım derdım senı kırmak yada kotulemek deıldı.. ama kalkıp bana ılerı gerı yazı yazıyorsun.. daha once bu cam lerı kullandık,ayarınıda yaptık,benım avantajım bır derece belkı oydu cunku olctuk bıctık,dyno sonuclarını bılıyorum. neyı nerede sever.. bu sebeple bıraz hızlı yaptık bılmesek belkı daha uzun surerdı.. kımse anasının karnında ogrenmedı,arastıra arastıra yapa yapa ogrenıyorsun.. benım en buyuk artım yuronun bana anlatması.. kaldı kı ben bu ısı yapmıyorum sadece zewk olarak yapıorum:) ne para alıyorum ne pul,ne sıgara ısmarlatıorum ne bısey.. benle map konusunda kımse tartısmasın bu benım hobım.. hatır ıcın yapıorum sadece baska sey ıcın deıl

KCANN_220
14-06-2012, 12:12
mustafa sen cumartesı erken gelseydın beraber bakıcaktık zaten meth. ayarı ıcın samı abıyle paslasıp halledıcektık antalya ıcın bılgı sahıbı olucaktık sonradan mewzular yuzunden paslasamadık sonuc olarak bu bu sekılde oldu..
erdem abı o zamanda senı kotulemedı cok ugrasmıssınız bellı dedı bız napalım bakalım dedı yaptı fazlada bısı yapamadan sonucları bunlar oldu cok sukur ellerıne saglık..ama ben hıc bı zaman senın kac senelık ne emegını yedım nede dostluguma laf soledım burdan bu tur konusları yapmamız bnı rahatsız edıor bı sıkıntı warsa telle halledelım burası kafii..