Orijinalini görmek için tıklayınız : civic si, sarı koni vurma sorunu...
fatihfth2005
19-06-2012, 21:14
merhabalar.civic si hatchback sahibiyim, aracı satın aldıgımda ön tarafta sarı koni üzerindede eibach yaylar mevcuttu halada ole kullanıyorum. sorum su tupsekten veyahut viyaduk esneme yerlerınden gecınce sol on koni kut diye vuruyor. özellikle denedım camurluga surtme degıl sankı cekıcle vuruyolar lastıgı sokup takıma baktım bısey yok.ust salıncaga baktım ız yapmamıs. sert uzun donuslerdede arac zıplama yapıyor? yorumlarınızı beklıyorum tessekurler
tdipower
19-06-2012, 21:18
amörtisör görevini yapmıyor belli ki söküp yaptırabilirsin
civic@ef
19-06-2012, 21:21
amortisöründe sorun var muhtemelen ve ne olduğu belirsiz kişilere yaptırma tavsiyem iş yaptırılmış birilerine gidin
bLackModeL
19-06-2012, 21:27
sertlik yumusaklık ayarına bak bı iş yapmazın bırı bu neymıs dıye oynaya bılır ?
fatihfth2005
19-06-2012, 21:41
tdipower konilerinde diger amortisorler gibi tamırı olabılıyormu ?civic@ef eger tamir oluyorsa tavsiye edebılcegın bırısı warmı ? bLackModeL dedigin gıbı olmus en yumusaktaymıs 1.5 tur dondurup orta sertte getırdım ancak pek degısmedi galıba amortisorler sona vuruyor
tdipower
19-06-2012, 21:48
tamir oluyor yaptırdık kafası çalışan bir amörtisörcü gayet rahat onarabilir
fatihfth2005
12-12-2012, 10:06
Arkadaslar sorunu buldum kac ay sonra. Yaylari orjinale cevirmek icin soktuk baktim ust salincaklar saseye iz yapmis ama asil ses yaylarin yuzunden. Benim yaylarim alttan sik baslayip bi yerden sonra aralari genisliyor. Iste bu sik yerler birbirine vurmus izlerden belli. Boyle bi sorunu olan arkadas varsa yararlansin sorularinizi bekliyorum butun techturkey ailesine tessekkurler
alfonso4474
13-12-2012, 18:43
bizim de caddyde bole bı sorun var anı kalkış ve frende soldan ses gelıyo baktık ust yayın bialt baklaya dıgerıne cok yakın snırım değiyor ses yapıyo kut dıye ,siz naptınız peki