Orijinalini görmek için tıklayınız : 96-00 1.6 ies te s 2000 ve diğer egzos sesleri nasıl !
hasan genç
20-06-2012, 08:57
Arkadaşlar cok aradım fakat bulamadım .bu s 2000 egzosunu 1.6 ies te kullanan arkadaşlar varsa bi yardım ediverin cok aramama rağmen bi link bulamadım belki gerek görmediler video cekip koymaya ! varmı bildiğiniz bir video sesini duyabileceğimiz ? aracımda K&N kutu içi filtre + crx heders +51 düz boru +51 orta susturucu yivsiz + vti orj fab. son susturucu var . s 2000 egzosu takmayı düşünüyorum , aşırı sesi kafam sürekli kaldır madığından bu specteyim su an fena değil . orta susturucusuz da kullandım bu specte cızırtılı benim pek hoşuma gitmedi acıkcası onun için şu s 2000 egzos sesi nasıl olur bi duyabilsem sesi kafama göre ayar cekecem . vanalı ,veya varex seslerini de dinledim uygulamalı valla benim hoşuma gitmedi cok tok sayin spec gibi geldi .sayinciler alınmasın o ses onlara ait onlara özel . Söyle apex n1 carbon sesine veya hks hi power sesine yakın bi sesi varsa alıcam s2000 egzosunu tabiki olamaz onlar gibi . apexi yi alırım koyarım da bende sırf silinger takılı olsa bile egzosa ceza yazan zagolara abi söle abi böle abi abi cekmek istemiyorum . ss magnum replika da fena değil ancak onuda hep düz borulu kullanmışlar orta susturucuz cok cazırdıyor , ortalı sesi nasıl olur acaba onun da videosunu bulamadım ? yada orj ss magnum da alabilirim bulamadım arkadaş bi video sesleri duyalım arkadaşlar buraya buldukca 1.6 ies te OTTO ,HKS ORJ SSMAGNUM SESLERİNİ link veya video atarsanız cok mükemmel olacak yardımcı olan olmayan arkadaşlara teşekkür ederim kolay gelsin .:)
ykavcioglu
20-06-2012, 09:03
s2k egzozuda zırlıyor, ses yok açıkcası..
hasan genç
20-06-2012, 09:12
s2k egzozuda zırlıyor, ses yok açıkcası..
vti ile orta düz yivsiz susturuculu zırlamıyor iyi fena değil . düz boruyuda senin arkadaşta mevlana da yaptırdım boru dönüşleri az kayıpla yaptırdık iyi .bu arada bende kartal dayım mumcu da senle konuşmuştuk gene orta boru mevzusunu . müsayit sen görüşelim bu gün inicem sanayi ye orlarda isen cay içip tanışmış oluruz
snan1910
20-06-2012, 09:17
ben düz boru s2000 son susturucu kullandım mazdada fena cızırdıyordu. sende orta susturucu da oldugu için daha az cızırdar dıye düşünüyorum..
alt devirler ben de orjinal egzozdan farksızdı çok sessizdi..
hasan genç
20-06-2012, 09:21
ben düz boru s2000 son susturucu kullandım mazdada fena cızırdıyordu. sende orta susturucu da oldugu için daha az cızırdar dıye düşünüyorum..
alt devirler ben de orjinal egzozdan farksızdı çok sessizdi..
Anladım arkadaşım saol yorumun için .:)
hasan genç
21-06-2012, 19:59
Arkadaşlar yokmu yardımcı olacak başka forumdaş ! olmadı bu topiği atmosferik beslemeye taşıyabilirlermi medratör arkadaşlar uygun mudur ? :)
s2000 egzozu düz boruyla beraber çok hafif tatlı bir zırıltı çıkarıyor o kadar.. orijinal 1.4 tsi lardan çıkan sese benziyor ama onun daha fazlası..
hasan genç
22-06-2012, 02:07
s2000 egzozu düz boruyla beraber çok hafif tatlı bir zırıltı çıkarıyor o kadar.. orijinal 1.4 tsi lardan çıkan sese benziyor ama onun daha fazlası..
Durum anlaşıldı vti ile s2k egzosu arasında ses acısından fark yok ama ferformans s2k da daha iyidir o zaman .
Jeandan-R
22-06-2012, 02:46
Peki şöyle bir soru sorayım kafan biraz daha karışsın. Bende 1.4 var oem headers, oem orta ve vti sonda ufak cızırdamalar vardı. Ama 4-2-1 headers alınca hepsi gitti. O çızırtı biraz da headerstan kaynaklı olabilir mi
hasan genç
22-06-2012, 14:27
Peki şöyle bir soru sorayım kafan biraz daha karışsın. Bende 1.4 var oem headers, oem orta ve vti sonda ufak cızırdamalar vardı. Ama 4-2-1 headers alınca hepsi gitti. O çızırtı biraz da headerstan kaynaklı olabilir mi
Bak bu Olabilir işte ! zaten hep söyleniyor gözardı ettik vti ler de ebay söle megan böle d-c böyle diye .Ancak bendeki crx headers tabi ebay olsa durum değişir mutlaka cazırtının kaynağı bulundu bence bunu hesap etmemiştik . o zaman tek olan orta susturucuya bi 51 orta daha ilave edim ben artı bunuda yivli takacam bakalım ne olacak .sağolasın jeanden hep egzosa yüklendik bu yanlıştan az daha sıfır vti oem egzosu satıcaktım vazgeçtim :)
Civic 1.6 iES OEM EP3 Typer Exhaust - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=4HTAbAjuEuw)
MPower's
22-06-2012, 15:53
Yeni konu açmak yerine bende bi soru soruyum. 1.4is için önerebileceğiniz güzel ses verecek bi egzos kombinasyonu var mı? Mesela ben komple 51'lik boru, kat iptal, orjinal orta susturucu ve sonda çarub düşünüyorum. Bu nasıl olur?
hasan genç
22-06-2012, 23:01
Civic 1.6 iES OEM EP3 Typer Exhaust - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=4HTAbAjuEuw)
Değişik bir ses .sağ olasın :)
hasan genç
22-06-2012, 23:05
Yeni konu açmak yerine bende bi soru soruyum. 1.4is için önerebileceğiniz güzel ses verecek bi egzos kombinasyonu var mı? Mesela ben komple 51'lik boru, kat iptal, orjinal orta susturucu ve sonda çarub düşünüyorum. Bu nasıl olur?
Valla düz boru olayını 1.4 de 48 lik diyorlar genelde forumda 51lik 1.4 de altları baya öldürüyor deniyordu bladerk Erkut usta 48 lik der . son susturucuda artık videolardan beğenicen ama carub tok ses verir ben canlı duydum sesi cok tok mesela .Bana göre değil :)
Valla düz boru olayını 1.4 de 48 lik diyorlar genelde forumda 51lik 1.4 de altları baya öldürüyor deniyordu bladerk Erkut usta 48 lik der . son susturucuda artık videolardan beğenicen ama carub tok ses verir ben canlı duydum sesi cok tok mesela .Bana göre değil :)
free floww son olmsa iyi olur vti veya typer son ;)
ykavcioglu
26-06-2012, 10:27
manifold contasından:)
Jeandan-R
26-06-2012, 13:44
manifold contasından:)
Oem contayı kullandım üzerinde :D
Yiğit G.
26-06-2012, 14:01
Benim crx de 4-2-1 headers var ve ortadan düz boru , ben bu cızırdamayı hiçbişeye değişmem.
fDrNeIkOXlU
ykavcioglu
26-06-2012, 14:03
Oem contayı kullandım üzerinde :D
diğer manifoltdan çıkan contayımı??
yenilenmiştir o kesin:D
Burak-Akın
26-06-2012, 14:14
Benim crx de 4-2-1 headers var ve ortadan düz boru , ben bu cızırdamayı hiçbişeye değişmem.
fDrNeIkOXlU
Gerçekten güzel bir sesi var.. Maşallah kazasız belasız
Yiğit G.
28-06-2012, 01:26
Gerçekten güzel bir sesi var.. Maşallah kazasız belasız
sağolasın...
Painkiller
28-06-2012, 01:54
Hadi be bu çok iyiymiş. IES'e K20 ruhu girmiş gibi.:D
hasan genç
07-07-2012, 08:27
fDrNeIkOXlU
Cok güzel ses ,sizdeki manifolt oem mi ? son egzost ne marka arkadaşım ? bende alacam bi egzost hala karar veremedim !
Silingerli HKS yi düşündüm giriş 60 lık ve vti deki gibi sinek vızıltısını ies te alamam diye askıda bıraktım :confused: ayrıca devir farkı da bu sesi elde etmemi engellicek sanırım :soru:
OTTO da ise carbon ve titanyum tonlamaları farklı mı ? yoksa kullanan arkadaşlar düz boru ya orta vs koydukları için mi ses farklı cıkıyor ? :soru:
VE ASIL SORUN : egzost giriş capı ile ilgili olarak borular 51 lik egzost da 51 giriş olmalı mı ? yoksa bir fark olmuyormu ? bu konuda MİAMİ nikli arkadaş da var forumda yazılarını okudum yapmadığı kalmamış oda girişi 51 lik olsun der .
NE yapayım ! 51 lik giriş olarak hangi egzost u önerirsiniz ! ss magnum replika sesini dinledim ancak orj ss magnum u ies te henüz bulamadım video :) saygılar.
Yiğit G.
07-07-2012, 08:54
Cok güzel ses ,sizdeki manifolt oem mi ? son egzost ne marka arkadaşım ? bende alacam bi egzost hala karar veremedim !
Silingerli HKS yi düşündüm giriş 60 lık ve vti deki gibi sinek vızıltısını ies te alamam diye askıda bıraktım :confused: ayrıca devir farkı da bu sesi elde etmemi engellicek sanırım :soru:
OTTO da ise carbon ve titanyum tonlamaları farklı mı ? yoksa kullanan arkadaşlar düz boru ya orta vs koydukları için mi ses farklı cıkıyor ? :soru:
VE ASIL SORUN : egzost giriş capı ile ilgili olarak borular 51 lik egzost da 51 giriş olmalı mı ? yoksa bir fark olmuyormu ? bu konuda MİAMİ nikli arkadaş da var forumda yazılarını okudum yapmadığı kalmamış oda girişi 51 lik olsun der .
NE yapayım ! 51 lik giriş olarak hangi egzost u önerirsiniz ! ss magnum replika sesini dinledim ancak orj ss magnum u ies te henüz bulamadım video :) saygılar.
Dc 421 manifolt ve 50 lik düz boru var manifolttan.Son susturucum orjinal ama içi boşalmış artık 10-15 senelik.
hazır egzoz konusu bulmmusken vtec 2 den güzel bi ses almak için hangi egzozu ve + olarak ne kullanmak gerekir ?
hasan genç
07-07-2012, 09:11
Dc 421 manifolt ve 50 lik düz boru var manifolttan.Son susturucum orjinal ama içi boşalmış artık 10-15 senelik.
Anladım Yiğit sağol bilgiler için bakalım bende yapcam işte de 60 lık giriş egzostlar vti crx gibi üst devir bandına ve onla beraber düzgün bi headers a bakıyor anlasılan .Bakalım ies ciler de bilgileri ve videolarını paylaşmasını bekliyorum specleri ile beraber bende ona göre uygulıcam saol seste cok güzel güle güle kullan arkadaşım :)
hasan genç
07-07-2012, 14:11
Evet yokmu başka honda civic 1.6 ies te HKS ,OTTO ,ORJ SS MAGNUM kullanan arkadaşlar ses videosu ve link ekleyecek ! :)
Jeandan-R
07-07-2012, 14:29
1.4 var abi. 4-2-1 headers, 51lik düz boru, orta susturucu ve oem son var. Ayrıca son susturucadan önceki büklümde 60lık düz bir çıkış ve cut out var orda da. Cut out açık kapalı video çekerim istersen akşam :)
Bu arada senin amortisörlere bakamadım abi, yarın bakıcam :)
hasan genç
07-07-2012, 14:48
1.4 var abi. 4-2-1 headers, 51lik düz boru, orta susturucu ve oem son var. Ayrıca son susturucadan önceki büklümde 60lık düz bir çıkış ve cut out var orda da. Cut out açık kapalı video çekerim istersen akşam :)
İyi olur valla cekersen videoyu sağolasın . Evet bi bakıver de serisini sana zahmet öm atarsın gene :)
hasan genç
08-07-2012, 20:45
Güncel arkadaşlar bu Yiğit arkadaşımızın aracındaki gibi sesi nasıl alırım :soru: :)
HondatugraL
08-07-2012, 23:29
fDrNeIkOXlU
senin stop sınyali ile çamurluk sınyalın uyumlu yanmıyo :D
hasan genç
10-07-2012, 02:57
Yokmu başka video ekleyecek nerdesiniz ies ciler ! :) tatildeler anlaşıldı :D
Evet yokmu başka honda civic 1.6 ies te HKS ,OTTO ,ORJ SS MAGNUM kullanan arkadaşlar ses videosu ve link ekleyecek ! :)
ss typer sonun daha sessizi daha dogrusu ses yok gibi birsey ufaktan bir cizirti ;)
Hadi be bu çok iyiymiş. IES'e K20 ruhu girmiş gibi.:D
tesekkurler swapladik :D
Yiğit G.
11-07-2012, 19:56
senin stop sınyali ile çamurluk sınyalın uyumlu yanmıyo :D
hehhe hakkaten öyle imiş :D
hasan genç
15-07-2012, 14:19
Evet ies ciler ss magnum replika ve orjinal ss magnum , hks küçük kazan ve hks hi pover slingerli ,slingersiz ve diğer egzos markalarıda olur ses videolarınızı bekliyoruz forumdaşlar nerdesiniz :D video istiyozzz !
hasan genç
17-07-2012, 20:17
Evet ies ciler ss magnum replika ve orjinal ss magnum , hks küçük kazan ve hks hi pover slingerli ,slingersiz ve diğer egzos markalarıda olur ses videolarınızı bekliyoruz forumdaşlar nerdesiniz :D video istiyozzz !
Güncel arkadaşlar 1.6 ies ss magnum replika ve orj ss magnum ve 51 girişli free flow egzos sesleri için link veya video lütfen :)
hasan genç
17-07-2012, 20:21
jeanden hani noldu video ! sendeki headaers ne marka bu arada ?:)
fatihcakin
17-07-2012, 20:25
Kırmızı crx deki cızırtıyı bende mazdamda denemiştim 323 1.6 16v 93 beygirlik araçımda orjinal headers düz boru+orji son ile aynı çızırtı vardı
hasan genç
27-07-2012, 01:01
Güncel arkadaşlar :)