Orijinalini görmek için tıklayınız : Mercedes C250 Coupe 204Hp vs Bmw E92 320d 184Hp Rolling&Drag @Kayseri
Dün gece boş boş Dolaşırken Genç Arkadaşlarla denk geldik arabaları denedik eğlenceli bir video oldu fakat Mercedes gözümde performans acısından yine düştü
İyi Seyirler ;)
Not: Araçlar tamamen stock 2 şer kişidir.
6eopW271O60
CeM öZeR
20-06-2012, 13:39
Mercedes'i alacakların amacı performanssa bence şu videoda gördüğüm kadarıyla hayal kırıklığı olur. Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 160-170.000 tl civarı. Sen geldin mi ağa? Denenen araç uğurun kuzeni 19-20 yaşında eleman vardı o mu? Bonus kafa olan? polo gti alcam diyordu :D Zevkli deneme olmuş..
Benım gordugum bı yerden sonra ara sbt sonra merso gelıokı gelmesı normal..
Mercedes bi tık daha iyi gibi. Çünkü geçilsede toparlayıp gelmeye başlıyor. Oda zaten 20 hp için normal bir sonuç.
ClioRs182
20-06-2012, 17:14
heyt be bmw ye bak ya nasıda geçiyo öle :D arada 500 lt hacim 20 hp fark olmasına ramen çok iyi yürüyo bi kez daha bmw ye olan aşkım kabardı :D
Bulut Y.
20-06-2012, 17:17
5 yıl sonra görelim o bmw yi ama turbosu bitik motor yağdanlığa dönmüş trimleri kabarmış vs vs.
mersoda heralde hala radyatör suyu eksilmemiş sekilde gazlıyo olur :)
masallah araclara.
neye gore mercedesi performanssız buldunuz anlamadım
mercedes c250 benzinli - 205hp-310nm-ağırlık 1550 kg
bmw 320d dizel - 184 hp - 380nm-ağırlık 1430 kg
edit:merso da turbolanmış demek:)
Maşallah araçlara c olması gerektiği gibi bence ışık cezasımı yedi :)
Mercedes 1.8 Turbo bu arada
c250 yazdığına bakmayın
edo typer
20-06-2012, 18:08
belkı c250 cdi dır:) belkı deıl 204 hp yazıldıgına gore cdi arac 2143 cc 500nm tork:)
320d copueye bınıyorum 184luk yazılımlı,bunu satıp dızele bınmeye dwm edersem alıcagım arac merco 250 cdi coupe:) merso bı baska bence varsın yavas olsun;)
edit: 250cgi de 204 hpmıs:) gelde cık ıcınden sımdı:D
BMW cok seviyorum performans olarakta Mercedesle kıyaslamam ama Mercedes araba yaaa kaldıkı hacmine görede it gibi gidiyor daha ne olsunki..Yuksek suratte onun kadar stabil araba kullanmadım buna audi bmw hepsi dahil.
Rabbit33
20-06-2012, 18:37
Bu işte bir terslik var E250 CGI bizzat kullandım 4 kisi 100 er kilo olmamıza ragmen araba iyi gidiyordu BMW 320d de surdum bu sekilde yurumesi bana mantık dısı geliyor BMW de yazılım olmadıgına eminmisiniz :D
C250 ye guzel bır yazılım gerek,bıraz kendıne gelsın....
7G degılmı Merc?
coolvtec
20-06-2012, 19:04
mercedes ya 1800cc benzinli ya da 2200cc dizel. ben de mercedesi tercih ederim açıkcası, bir yazılım vb. tamamdır.
Mercedes korkunç stabil bir araç maşallah arabalara
tolga900
21-06-2012, 00:01
mercedes kilo farkına rağmen iyi gitmiş 1 dakika daha devam edilse mercedes 2 direk rahat uzar
Yiğit G.
21-06-2012, 00:53
bence mercedes kötü gitmiyor yarışlar kısa sürüyor :) o yarışlar biraz daha uzun süre mercedes rahatlıkla gelip geçerdi gibi.
neye gore mercedesi performanssız buldunuz anlamadım
mercedes c250 benzinli - 205hp-310nm-ağırlık 1550 kg
bmw 320d dizel - 184 hp - 380nm-ağırlık 1430 kg
edit:merso da turbolanmış demek:)
bmw 2.0 merso 1.8 motor bu arada ;) vee maalesef ibocum turbo çıktı mertlik bozuldu kısmı baya yaygınlaştı :D yeni bmw motorlarıda 116 dan itibaren tamamen turboya döndü :)
bende c250 nin gitmesi gerektiği kadar gittiğini düşünürum ;)
c250 cdi Tr de yok diye biliyorum. Araç 250 cgi dir. Bence iyi gitmiş kullanan çocuğun acemiliğinide işin içine katmak gerek
5 yıl sonra görelim o bmw yi ama turbosu bitik motor yağdanlığa dönmüş trimleri kabarmış vs vs.
masallah araclara.
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
C250 CDI bir dönem geldi türkiyeye, ötv zammından sonra siparişle geliyor. bu arada deneyimlerimden yola çıkarsak, 320d fazla iyi yürümüş bu videoda...
Beyler Merso 1.8 Turbo Benzinli 204 HP Dizel Değil..
Uzunda hertürlü alıcak zaten Uzunda dizeller ciddi bitiyor ama 190 a kadar yanyana gidiyor 320d ile..
Birde yeni motorlu 2012 bir 320d olsa BMW birazdaha acar Hatırlarsanız 2012 ile 2010 dizel BMW videolarını koymustum 2012 320d 2 boy civarı daha iyi gidiyordu...
Bu arada mersodaki sürücü ve yolcunun kiloları max 140 150
Bizim kilolar 210 civarı belirteyim :)
Ayrıyeten Mersonun tepkimesi bayagı kotu BMW ye gore hep geç
Merc konfor agırlıklı surusu benımseyen fırma,yanı Merc'in bılerek yaptıgı bır uygulama...
Uzunda tabıkı Merc yuruyecektır.
Bmw nın 201o 5. aydan ıtıbaren urettıgı dızeller bıraz daha verımlı guc acısından...
Merc yazılım ıle motor-sanzıman daha keyıflı hale gelır,tabı BMW ye de yapıldıgında oda ona yıne sakalar yapar 200 lere kadar ;)
dragon07
21-06-2012, 13:10
merso 7 vites oldugu için hangi devirde hangi viteste basıyosunuz çok önemli :)
c180nin rakibi bmw 320dir bide onunla gazlayın...
merso 7 vites oldugu için hangi devirde hangi viteste basıyosunuz çok önemli :)
c180nin rakibi bmw 320dir bide onunla gazlayın...
Vitesler zaten hiç uyuşmuyor birbirinden cok farklı 2 şanzıman ve devir oranları:)
320d c180 i parçalar gerçi bizde var C180le denemek lazım eğlencesine :D
2 aracta guclerıne gore cok ıyı gıden araclar motor verımlerı cıddı yuksek..
top speedler arasında barız fark var zaten guc farkıda var, 320 mesela 177lık olsaydı merso rahat uzardı. e250 coupedede cok ıyı ısler yapıor bu makıne 247 top speed olması lazım aerosu rekor zaten:D
temız e36 328 e250coupe denemesı 190a kdr yanyana sora merso cıkıo ek bılgı..
Mercedesin verilerine göre biraz daha iyi gitmesi bekleniyor ama genel olarak çoğu modelinde olası şeyler şaşırmadım
Pazar günü silivriden dönerken e350 cdi 4 matic takıldı peşime GTI ile dönüyordum 10-15 dakka çırpındı resmen sonuç hüsran oldu bende şok oldum resmen beklemiyordum ama ne zaman yanlarıma gelse 2 tane kelli felli adam Allah allah nasıl olur diye bakıp bakıp durdular onlarında aklı kesmedi
Şahsen benimde kesmedi :)
e250 cdi ların çok iyi gitmedğini çok iyi bilirdimde e350 cdi bu yahu :)
Polo ıyı gıdıyor dıyelım ;)
Bırde 4 ceker ve devasa agırlık....
Sonucta 250HP cıvarı,o agırlık ıcın anca....
Mıllet basmıyor bana kalırsa..Bana verin 350cdi 4 matic bakalım bir.Senelerdir otobandan Sapancaya gidip geliyorum sürekli yazlığa, C200k var BMW 3 serisi var evde..daha peşimde 10dk gelebilen olmadı spor arabalar haricinde.Yolu bilmek gerekiyor arabayı tanımak gerekiyor düzde yapıştır babam yapıştırla olmuyor köküne vurdurucan kadranı cıkıcak ak *** kara *** :)
Köküne kadar basmakla olmuyor çünkü bahsi geçen yol yardır git yolu değil önünüze zırt pırt araba çıkar sürekli yavaşlayıp hızlanırsınız (yazlığım orda senelerdir git gel git gel ezberledim)
Bunun sonucunda doğal olarak 1900 kg lık bir araç ne kadar güçlüde olsa ( 3.0 265 hp 620 Nm) ani hızlanmalarda ağırkanlı oluyor
Şahsen çok arabayı tanımaya gerek olduğunu düşünmüyorum 7G-Tronic vites varken ne yapılabilirki bas gaza bitti elden koldan değiştirmeyle bir yere varılacağını sanmıyorum
Malumunuz zaten bu 520d sahipleri bile sürekli uçarım kaçarım herkesi sıkıştırıp geçerim modundalar e250 lerdede farklı değil ama İstanbul sınırında 250 li hızları gece bile görecek şartlar oluşmuyorken yemez güçleri..
Öte yandan dümdüz yol olsa e350cdi ile yürüyecek araç sayısı çok azdır uzunda yüksek süratte yakalamak için ciddi bir araç lazım...
Yok zaten ben normal şartlar için konustum doğrusu bu denemeyi izlerken yarıda kestim Mercedes yarış değil keyif arabası.
Öte yandan dümdüz yol olsa e350cdi ile yürüyecek araç sayısı çok azdır uzunda yüksek süratte yakalamak için ciddi bir araç lazım...
250'lerde aynı şekilde yani mercedes'lerin olayı sanırım aero'ları çok iyi... Uzunda tedirgin olmak yerine tam tersi araç dahada güven veriyor ve son vites devir alabildiği kadar gidiyor...korkunçlar....
edo typer
22-06-2012, 15:46
Mıllet basmıyor bana kalırsa..Bana verin 350cdi 4 matic bakalım bir.Senelerdir otobandan Sapancaya gidip geliyorum sürekli yazlığa, C200k var BMW 3 serisi var evde..daha peşimde 10dk gelebilen olmadı spor arabalar haricinde.Yolu bilmek gerekiyor arabayı tanımak gerekiyor düzde yapıştır babam yapıştırla olmuyor köküne vurdurucan kadranı cıkıcak ak *** kara *** :)
aynen katılıyorum yolu ıyı bılmek gerekır;) narlıdere cesme arasında hangı arac olursa olsun farketmez cok can yaktım:)
edo evo yol secmez canavar gibi alet zaten.Bildiğim kadarıyla onunda meselesi uzun süre top speed gidememek yanılıyormuyum?
250'lerde aynı şekilde yani mercedes'lerin olayı sanırım aero'ları çok iyi... Uzunda tedirgin olmak yerine tam tersi araç dahada güven veriyor ve son vites devir alabildiği kadar gidiyor...korkunçlar....
Bmw gıdemıyormu yani yada audi:D mersonun farkı nedir, eski alışkanlıklardan kurtulmak lazım bence..:rolleyes:
BMW lerin sprint özelliğinin iyi olup Mercedeslerin uzunda daha performanslı olduğu herkes tarafından bilinen birşey zaten.Dünyayı tekrar yaratmadık :)
tolga900
22-06-2012, 22:25
gençler sizler kiremithane tüneli bilirmisiniz :) top speed de 210 kasa 186 hp lik kompressorla 200 hp üstü t sportları geçmiştim
BMW lerin sprint özelliğinin iyi olup Mercedeslerin uzunda daha performanslı olduğu herkes tarafından bilinen birşey zaten.Dünyayı tekrar yaratmadık :)
ayni gucte, 2 side benzinli yada disel, birinin dierini topta gecmesi icin aero ustunlugu ya guc egrisi yada egriye uygun sanziman orani lazim..
arac arac kiyaslamk lazim bnce durumu, e coupeyi saymam 0.24 cw:D
ayni gucte, 2 side benzinli yada disel, birinin dierini topta gecmesi icin aero ustunlugu ya guc egrisi yada egriye uygun sanziman orani lazim..
arac arac kiyaslamk lazim bnce durumu, e coupeyi saymam 0.24 cw:D
Aero mania:D
ALPER-VNS
23-06-2012, 05:08
masallah araclara.
2009 c180 in içi dökülüyo 50.000de araba sunroof bozuk tık tık tık diye ata ata açılıo kapanıyo.. kalorifer ızgaralarının ayar yerleri kopmuş vs.. 2008 c200 aynı kasa onun da far açma düğmesi yoktu mesela başka bi arkadaşımın arabası... :) 2004 model benim arabam ama ne trimlerimde ne de ızgaralarımda far düğmemde bilmemneremde bi sıkıntım yok :icon_tup:
Benım arabam 2008 C200k taş gibi.Mercedesi dökmek için onu insan gibi kullanmamak lazım emin ol.Bizde 2 tanede 3 serisi var az cok biliyoruz BMW yide.Bu arabaları dökmek bozmak zordur.Servislere gidip geliyorum sürekli hangi marka daha cok arıza cıkarıyor cok iyi biliyorum.BMW de Mercedeste arabanın sonudur.İkisinden birine dökülüyor diyen benım gözümde pek arabadan anlamıyordur.
ALPER-VNS
23-06-2012, 15:07
Benım arabam 2008 C200k taş gibi.Mercedesi dökmek için onu insan gibi kullanmamak lazım emin ol.Bizde 2 tanede 3 serisi var az cok biliyoruz BMW yide.Bu arabaları dökmek bozmak zordur.Servislere gidip geliyorum sürekli hangi marka daha cok arıza cıkarıyor cok iyi biliyorum.BMW de Mercedeste arabanın sonudur.İkisinden birine dökülüyor diyen benım gözümde pek arabadan anlamıyordur.
Ayni seyi soyluyoruz.. 50.000 de ici bitik c de var 150.000 de temiz de.. Bmw de ayni sekilde nasil baktiginla alakali markaya b.k atmak ayip oluyo..
bwm kullanıcıları araçlarını daha çok zorluyolar mercedes kullanıcılarına göre. bmw nin mercedese gore daha hızlı eskimesinin sebebi bu bence.
darkmoon
23-06-2012, 15:25
mercedes gayet güzel gitti bence.. neticede konfor merkezli üretilen bir araç..
birkan01
23-06-2012, 15:32
safa hiç boş durmuyon usta ya:D
bwm kullanıcıları araçlarını daha çok zorluyolar mercedes kullanıcılarına göre. bmw nin mercedese gore daha hızlı eskimesinin sebebi bu bence.
+111
bmw malmi bile bile omursuz arac yapsin. hedef kitlenin ne istedigi ile alakali bir seye onem veriyosan dieri biraz eksik kalir illaki, 8500 donucek isen omurde illaki birazcik az olur:D
Dur Kanka daha seri yapıcam.
Roll cekmek için galaxys3 aldım HD :D:D:D:D
bizde x5 var,97 binde,bundan öncede a6 vardı,x5 in çeşitli yerlerinde soyulmalar başladı,a6 da böyle bir sorun yoktu,ikisini de babam kullandı.başka bir mercedeste de böyle bi sıkıntıya rastlamadık
Merc genel olarak Bmw den daha dayanikli yada kaliteli oldugu asikar...
Bmw nin spor surus tarzi cok farkli. Zaten kullanicililar cogu bunu tercih ediyor.
Mutlaka zamansiz bozulan Merc yada Bmw ler vardir ama ortalamaya vurursak,Bmw nin istatistigi daha kotudur.
Bir cok Merc yada Bmw modeli kullandim,alternatif diger markalarida denedim,her markanin bir konuda ustunlugu var mutlaka...
Merc genel olarak Bmw den daha dayanikli yada kaliteli oldugu asikar...
Bmw nin spor surus tarzi cok farkli. Zaten kullanicililar cogu bunu tercih ediyor.
Mutlaka zamansiz bozulan Merc yada Bmw ler vardir ama ortalamaya vurursak,Bmw nin istatistigi daha kotudur.
Bir cok Merc yada Bmw modeli kullandim,alternatif diger markalarida denedim,her markanin bir konuda ustunlugu var mutlaka...
en cok bozulan da audi sanırım
+11111
Adam gözüne perde inik geziyo :D:D
Vallahi sırf video koysun diye forum sitesi açıcam:D:D
+11111
Adam gözüne perde inik geziyo :D:D
Vallahi sırf video koysun diye forum sitesi açıcam:D:D
Sen nasil bir insansin yaa biraz bos biraktk hemen cagsadin:)))
Gel gel sira sende video vakti:D
ceyhun737
26-06-2012, 13:53
c250 nin sahibi halit bıyık mı hocam?
Eyup Duygun
26-06-2012, 14:14
C250 fıyatı 183bin TL ıdı Mercedes Mengerlerde bakmıstım.İlk sayfada biri yazmıstı dogrulayım..
13bin km'dir c180 cgi suruyorum ort. yakıt 9.2 litre 14xx kg arac bence harıka yapmıslar.
Birde sanırım bütün CGİ'ler 7 ileri vitese sahip.
Mercedesde dip gaz tuşa basarsanız yanı S moda alıp dıp gaz yapıp sureyım olayında cok yavas kalıyor tepkısı.Manuel moda alıp sadece dıp gaz yaparsanız tepkı cok daha ıyı.
Vıdeolarda gayet sonuclar normal olması gerekdıgı gibi.Uzun ömür acısından bilemicem ama yakıtın bu denlı pahalı oldugu ülkemde varsın 3 boy yavas gıtsın dizel olsun bizim olsun ;)
Walla bilmiyorum ismini hocam ama 18 19 yaşlarında bir genç
Bmw gıdemıyormu yani yada audi:D mersonun farkı nedir, eski alışkanlıklardan kurtulmak lazım bence..:rolleyes:
:D siz kurtulun abicim ben mutluyum
ceyhun737
26-06-2012, 16:47
Walla bilmiyorum ismini hocam ama 18 19 yaşlarında bir genç
hocam kısa boylu sesi ince demi?
burak özer
26-06-2012, 17:07
hocam kısa boylu sesi ince demi?
Evet dostum araç sahibi Halit Bıyık.
ceyhun737
26-06-2012, 19:55
Evet dostum araç sahibi Halit Bıyık.
Aynı okuldayız istanbulda biz plakadan tanıdım bizdde deneyecektik ama deneyemedik arabası daha 500 km de oldugu için
.::EmrE::.
26-06-2012, 20:12
Komik. Mercedes 2 denemede de önde,en sondakinde arkada kalsa da alıp yürüyüp gider zaten.
Neyini beğenmediniz o ağırlığa bence güzel performans.
.::EmrE::.
26-06-2012, 20:14
Vitesler zaten hiç uyuşmuyor birbirinden cok farklı 2 şanzıman ve devir oranları:)
320d c180 i parçalar gerçi bizde var C180le denemek lazım eğlencesine :D
istanbuldayım pazartesi o hafta bi deniyelim merak ettim :D 3.20d parçalar bence de
ceyhun737
26-06-2012, 20:43
istanbuldayım pazartesi o hafta bi deniyelim merak ettim :D 3.20d parçalar bence de
Bende gelebilirim 192 beygir kompressor. Halitle konuştum geriden bastıklarım onlar dedi bende de videolar var dedi aynı anda bastıgımızda hep geçtim dedi.
alper1001
26-06-2012, 22:13
açıkcası mercedes benim beklentimden çok daha iyi performans göstermiş, ben 320d ye üstünlük sağlayabileceğini ummazdım fakat, videoda görünenlere göre, çok fazla olmasada, net bir fark göstermiş. Mercedes kullanıcılarının performans yanında aldıkları, randıman ve sorunsuzluğu da göze alırsak, o meblağlara çıkıldığında mercedes daha tercih edilesi duruyor. Denemeler için elinize sağlık.
Hikmet Gönül
26-06-2012, 23:36
Bmw. :icon_tup:
mercedes iyi yürümüş yinede
edo typer
27-06-2012, 14:49
edo evo yol secmez canavar gibi alet zaten.Bildiğim kadarıyla onunda meselesi uzun süre top speed gidememek yanılıyormuyum?
Tabiki uzun sure top speed gidilmezdi ama 260 sabit rahatti:) suan 320d var 184luk yazilimli bunlada adalet yapilio:)
?
masallah araclara.
-
mercedesin dizeline bunların hicbiri olmuyo birtek BMW ye oluyo yani?