PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : EMG&BA son video

zübeyir
21-06-2012, 01:49
Geçen geceden olan deneme bu.bujimi değiştirdim japantuner Kaanla o gün akşama doğru sonra denemeye gelmiştim.2. video araç içi çekim.youtubeden yuklenınce sıkıntı yapıyor o yuzden rapidshareden yukledım becebılen bırı varsa buraya yuklesın daha guzel olur

ilk video anca bugun elime geçtiği için şimdi koyabildim ikisinide. varsa arenin elinde başka video veya dışarıdan çekilmiş koyarlar atık.bendekiler bunlar.videoların sonundaki hızımız 200 km civarı.

Arencim aracına maşallah..

hdOqc-9rSes&feature

https://rapidshare.com/files/2145369978/PICT0012.AVI

TC_VTEC
21-06-2012, 06:15
Maşallah iki araca'da kazasız belasız

Arenimo
21-06-2012, 08:04
Sagol kankacim ama link var mi telefondan giriyorum izleyemedim:) bende arac ici cekim yok sanki yektalarin geldigi audiden cekilen bi video var ole gormustum :)

Kekuti*
21-06-2012, 08:16
Pompacı ne ara denediniz lo :)

İki pampamada Maşallah..

Züb ayakkabıyı buldun mu bro :D

luca55
21-06-2012, 08:44
200 e kadar kafa kafaya mı gıdıyorsunuz?vıdeonun sonunda pek bellı olmuyor.araçlarınıza maşallah.Aren'in emeklerinin sonuç vermesi güzel.

Arenimo
21-06-2012, 08:46
Ben hala izleyemedim videoyu :D yok mu link atıcak kimse

XoR
21-06-2012, 08:49
Ben hala izleyemedim videoyu :D yok mu link atıcak kimse

Açma video'yu +18 olmuşsun :D

Maşallah deneyen araçlara :)

Selcuk_RoL
21-06-2012, 08:50
Link diyoruz baska bsy demiyoruz:) birde bu deneme ne zaman oldu?

yearone
21-06-2012, 08:51
EMG&BA - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=hdOqc-9rSes&feature=player_embedded)

Arenimo
21-06-2012, 08:51
Açma video'yu +18 olmuşsun :D

Maşallah deneyen araçlara :)

Valla ben videoyu izlmedim ama Zübeyirde görse yazar ben kafa burun gittiğimi hatırlamıyorum :D hep öndeydim +18 lik bi durum söz konusu diğl

Arasts61
21-06-2012, 08:52
EMG&BA - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=hdOqc-9rSes&feature=player_embedded)

Selcuk_RoL
21-06-2012, 08:56
E yine emg bi citir onde ama sonunda ne oluyo goremiyoruz?

BoraRS
21-06-2012, 08:56
Ben de bunu anlamiyorum. Videoda kafa burun gitmissiniz ama hala hatirlamiyorum diyorsun. Acaba videolarda montaj filan mi var kafasi karisiyor insanin ister istemez. Kime inanacagini sasiriyor insan...

Neticede Aren bir burun daha hizli gibi.

Arenimo
21-06-2012, 08:57
Ben de bunu anlamiyorum. Videoda kafa burun gitmissiniz ama hala hatirlamiyorum diyorsun. Acaba videolarda montaj filan mi var kafasi karisiyor insanin ister istemez. Kime inanacagini sasiriyor insan...

Ben kafa burunu nedense bu son videodada görmedim ki o gece canlı şahit 50 tanede adam var Zübeyire bırakıyorum kafa kafaya gidiyoruz derse ben daha yazmicam bu videoda kafa kafaya gittiğimizi nereden görüyosun onu anlmadım Bora abi bende

yearone
21-06-2012, 08:58
İzlediğim videolara göre, MCS'i boy boy geçen s2000 görmedim. Genelde kafa kafaya

BoraRS
Ben kafa burunu nedense bu son videodada görmedim ki o gece canlı şahit 50 tanede adam var Zübeyire bırakıyorum kafa kafaya gidiyoruz derse ben daha yazmicam bu videoda kafa kafaya gittiğimizi nereden görüyosun onu anlmadım Bora abi bende

Aren ben baska video mu izliyorum anlamadim walla. Diyorum ya neye inanacagini sasiriyor insan.

Selcuk_RoL
Aren bu bizim oldugumuz gecemi ilk gece hani fogla cuk la denemeden oncekimi?

BoraRS
21-06-2012, 08:59
İzlediğim videolara göre, MCS'i boy boy geçen s2000 görmedim. Genelde kafa kafaya

Al iste. Serkan da benimle ayni videoyu izlemis demekki :) videoda araclar kafa burun gitmis. Arada boy boy farki nerede goruyosun Aren bu videoda?

Arenimo
21-06-2012, 09:00
Aren bu bizim oldugumuz gecemi ilk gece hani fogla cuk la denemeden oncekimi?

Son gece kanka seninde olduğun ben anlam veremiyorum 500 metre arkadan bi video var izleyebildiğim ki basar basmaz eski videolarımla aynı görüntü var ben bişey diyemiyorum araç içi video çekmek farz oldu ya

Selcuk_RoL
21-06-2012, 09:01
Al iste. Serkan da benimle ayni videoyu izlemis demekki :) videoda araclar kafa burun gitmis. Arada boy boy farki nerede goruyosun Aren bu videoda?

Ya bora abi fanatiklik yapma s2000 e biniyosun diye:):) saka bi yana abi emg basinca direk arka tampona aliyo gibi nerdeyse resmen onde iste bende mi yanlis goruyorum:)

Arenimo
21-06-2012, 09:03

Ben hiç bişey demiyorum abi hemde hiç bişe tamam EMG at arabası herkezinki uçak 2 gündür geçtiğim arabalar ya geçildim yada kafa burun gittim benle muharrem basarken 3 lu kalktığımızda oldu Zübeyir hep geride kaldı o gece herkez ordaydı bana kimse BA ile kafa kafaya EMG yürüdü diyemez başka bişey yazmıyorum sıktınız ya cuma cumartesi yokum burda pazar yada pazar tesi CUK ve BA ile tekrar denicem 2 tane GO PRO bağlicam dahada konuşamazsınız kafayı burunu göstericem yeter arkadaşlığımı bozucaksınız şu denemeler yüzünden

BoraRS
21-06-2012, 09:04
Ya bora abi fanatik yapma s2000 e biniyosun diye:):) saka bi yana abi emg basinca direk arka tampona aliyo gibi nerdeyse resmen onde iste bende mi yanlis goruyorum:)

Ya Selcuk neyin fanatikligi Allah askina. Ben diyorum Aren beni gecer. Mami deler. Boyle fanatiklik mi olur? Eski videoda Aren gercekten basar basmaz ayiriyordu. O zaman Masallah dedik kimse ses etmedi. Bu videoda boule bi durum yok diyorum hemen basliyosunuz tepki vermeye. Yapmayin boyle.

Arenimo
21-06-2012, 09:04
Ya bora abi fanatiklik yapma s2000 e biniyosun diye:):) saka bi yana abi emg basinca direk arka tampona aliyo gibi nerdeyse resmen onde iste bende mi yanlis goruyorum:)

Selçuk yazdığından farklı birşey yok bastığımzda arka tamponuma alıyorum geçreği yazıyorum herneyse ya 1 km geriden videoda millet nasıl kafayı burunu gördü PES

Selcuk_RoL
21-06-2012, 09:05
Ya Selcuk neyin fanatikligi Allah askina. Ben diyorum Aren beni gecer. Mami deler. Boyle fanatiklik mi olur? Eski videoda Aren gercekten basar basmaz ayiriyordu. O zaman Masallah dedik kimse ses etmedi. Bu videoda boule bi durum yok diyorum hemen basliyosunuz tepki vermeye. Yapmayin boyle.

Abi ben sana takiliyorum kimse babamin oglu ne tepkisi vericem ben

Arenimo
21-06-2012, 09:05

Abi bastığımız anı bidaha izle bak lütfen toplantıya giricem yine saçma sapan strese soktunuz

BoraRS
21-06-2012, 09:07
Ben hiç bişey demiyorum abi hemde hiç bişe tamam EMG at arabası herkezinki uçak 2 gündür geçtiğim arabalar ya geçildim yada kafa burun gittim benle muharrem basarken 3 lu kalktığımızda oldu Zübeyir hep geride kaldı o gece herkez ordaydı bana kimse BA ile kafa kafaya EMG yürüdü diyemez başka bişey yazmıyorum sıktınız ya cuma cumartesi yokum burda pazar yada pazar tesi CUK ve BA ile tekrar denicem 2 tane GO PRO bağlicam dahada konuşamazsınız kafayı burunu göstericem yeter arkadaşlığımı bozucaksınız şu denemeler yüzünden

Aren dikkat edersen bak iki gundur CUK ile olan hicbir muhabbetine dahil olmuyorum cunku gereksiz. Bence sen s2000 lerden gercekten hizlisin ama 220 ye kadar. Aracina Masallah da dedik. Yine denersiniz gorursunuz. Bu videoda ben boy farki gormedim. Bi tik ondesin onu gordum ve onu soyledim. Yani sak sak yapmayinca mi degisiyor isler anlayamadim?

Insallah araban en hizli s2000 nin icinden gecer Arenim. Bunlar problem edilecek seyler degil bunu anlayamamissin hala.

Redbull
21-06-2012, 09:09
Sonuç hep aynı arkadaşlar mcs s2k ile 200-220km kadar tutunuyor kafa kafaya sonra mcs ye elsalla :)

life is life
bu videoya göre kafa kafaya giden göremedim ben..maşallah araçlara. kazasız belasız..

BoraRS
Abi ben sana takiliyorum kimse babamin oglu ne tepkisi vericem ben

Ne bilim oglum bir anda fanatiklik yapma deyince hemen savunmaya mekanizmasi calisiyor ister istemez :) Yoksa beni az cok tanirsin Selcuk millet icimden gecse gikim cikmaz :D

Kekuti*
21-06-2012, 09:12
şuan da izledim videoyu ve işler değişir. Ben cuma günü denediklerinde yan arabadan yanlarında izledim Aren 2 boy öndeydi.

bu videoda'da öne atlıyor öyle gidiyorlar, sonrasında 2 km fark var ve boy hesabı mı yapılıyor ?

Redbull
21-06-2012, 09:12
Bu arada Aren senin anlamadığın kimse senin arabana kötü demiyor diyemezde çok iyi giden bir aracınvar yaptıkların ortada herkes seni tebrik ediyor daha ne istiyorsun.

Kekuti*
21-06-2012, 09:15
Sonuç hep aynı arkadaşlar mcs s2k ile 200-220km kadar tutunuyor kafa kafaya sonra mcs ye elsalla :)

Engin abi yanlış anlama ama sen çok fena kafalar yaşıyorsun bence :D
yazacaklarımı mini seveni olarak düşünme, s2000'i daha çok severim :)

Tutunma diyorsun önde olan mini nasıl tutunuyor s2000'e onu anlamadım, söylediğiniz terimleri gözden geçirin birdaha ;)

Dün bak Aren bir örnek verdi. Birtane Maserati Gran Turismo ile Supercharger s2000 denesin..

s2000 2 tır sokacaktır 250'ye kadar.. zaten yaptıgı max 272 falan.. eee Maserati 330 yapıyor. sonuna kadar basıcaz mı diyecek ? :D

Neyin peşindesiniz anlamıyorum?

Arenimo
21-06-2012, 09:17
Engin Abi tamam senin araban el salliyo bize benim arabam yavas 190 da bitiyo sen gectin BA da bnle kafa kafaya

Su videoya kafa burun diyosunuz ya bastigim anda one atliyorum 2 km gidiyoruz kafa kafaya eyvallah abi eyvallah

Arenimo
21-06-2012, 09:19
Yeter ya satiyorum lan arabayi 320d cabrio alicam mal gibi gezicem he top speed isteyen varsa granturismoyu cikartiyorum gelin salalim uzuna

PPR engineering
21-06-2012, 09:20
masALLAH araclara emg eskisine oranla ne kadar hızlandı kardesım kıstas aldıgın bkm var sanırım denedinmi?? benim gozumde eskıssine oranla hızlansada hızlanmasada basarılı bır arac .. ba buji degisiminden sonra cok fark etti normalde bu kadar olmaz ama bujiler maymuna donmus cıkanlar..

Semii
21-06-2012, 09:21
Yeter ya satiyorum lan arabayi 320d cabrio alicam mal gibi gezicem he top speed isteyen varsa granturismoyu cikartiyorum gelin salalim uzuna

adama isyeeaaaan ettirdiniz :D

olm sende çok hızlı çıktın hergece hergece yollardasın :)

Redbull
21-06-2012, 09:22
Engin abi yanlış anlama ama sen çok fena kafalar yaşıyorsun bence :D
yazacaklarımı mini seveni olarak düşünme, s2000'i daha çok severim :)

Tutunma diyorsun önde olan mini nasıl tutunuyor s2000'e onu anlamadım, söylediğiniz terimleri gözden geçirin birdaha ;)

Dün bak Aren bir örnek verdi. Birtane Maserati Gran Turismo ile Supercharger s2000 denesin..

s2000 2 tır sokacaktır 250'ye kadar.. zaten yaptıgı max 272 falan.. eee Maserati 330 yapıyor. sonuna kadar basıcaz mı diyecek ? :D

Neyin peşindesiniz anlamıyorum?

Bak cnm benim önce uslubununa dikkat ediceksin sana yazılmayan bir şeyde daha çok dikkat edieceksin ben adama kötü kafa yaşatırım.

Gelelim 272km mevzusuna bununla minin 220km bırakmasının ne alakası var mini 240-250km yapabilen bir araç top speed görmeden bırakmak farklı.

Kekuti*
21-06-2012, 09:22
masALLAH araclara emg eskisine oranla ne kadar hızlandı kardesım kıstas aldıgın bkm var sanırım denedinmi?? benim gozumde eskıssine oranla hızlansada hızlanmasada basarılı bır arac .. ba buji degisiminden sonra cok fark etti normalde bu kadar olmaz ama bujiler maymuna donmus cıkanlar..

normalde bayaa hızlandıda :) herif kapak yaptı, dünya para harcadı.. ama ayar yok öyle boş boş gazlıyor :D

şu ayar olsa bu konuşmalar dönmezdi zaten..

Redbull
21-06-2012, 09:25
Bakın burada çok güzel bir örnek var.

BT Cooper vs ezn s2k

Bt yarım boy önde giderken bırakmıyor s2k öne çıkıyor 2 boy yine bırakmıyor deneme böyle yapılır bir örnek.

S2000 EZN & CooperS BT Part I - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=d21kLth_ahE)

Kekuti*
21-06-2012, 09:25
Bak cnm benim önce uslubununa dikkat ediceksin sana yazılmayan bir şeyde daha çok dikkat edieceksin ben adama kötü kafa yaşatırım.

Gelelim 272km mevzusuna bununla minin 220km bırakmasının ne alakası var mini 240-250km yapabilen bir araç top speed görmeden bırakmak farklı.

uslübta sıkıntı yok ABİ yazıyorum farkındaysan...

Bu videodan bu özeti bana yapıyorsanız istersen 70 yaşında ol aynı şekilde yazarım.. Saygısızlık olarak algılanıcak birşey yok, kötü kafa yaşatmalara hiiç gerek yok ;)

r53 230 max' var, kim dedi sana 220'de bırakıldı diye ? o gün denediği adam söylüyor 230 yaptık diye? uzunda geçeceğini biliyoruz ne ispatlamaya çalışıyorsunuz onu söyleyin siz ?

PPR engineering
21-06-2012, 09:27
normalde bayaa hızlandıda :) herif kapak yaptı, dünya para harcadı.. ama ayar yok öyle boş boş gazlıyor :D

şu ayar olsa bu konuşmalar dönmezdi zaten..

afr ne durumlarda?

Arenimo
21-06-2012, 09:27
Birak kerem biz Engin abiyle 330 a kadar basicaz skinti yok:)

Redbull
21-06-2012, 09:29
uzunda geçeceğini biliyoruz ne ispatlamaya çalışıyorsunuz onu söyleyin siz ?

Yazdığını kardeşim 220km ye kadar tutunursun sonra s2k geçer anlamak nekadar zor bunu.

Oz`
21-06-2012, 09:30
Kardesim ben iki videodada hatta hepsindede ordaydim aren arka camurluguna alip gidiyorki bunun sikintisi nedr anladim. Sabredin antalyaya gidiyorum cumartesi donucem erken gelebilirsem methanolunu felan bitirelim ondan sonra emin olunki daha farkli olur sikintisi olanlar var sanriim hangi s2000 300 yapmis ;)) komik komik yazmayin burada gercekten komik oluyorsunuz

Arenimo
21-06-2012, 09:30
afr ne durumlarda?

Hava yakit kafasina gore zenginiz suanda ben 1.5 senedir ayni ayarla yuruyorum o yazilim uzerine benim istegimle yakit verdik safe olsun diye alev makinesi gibiyim zaten bicik videoda gorebilirsin bi is benim hobim ama goruyorum ki fobim olmaya basladi isime konsantre olamiyorum yeter

Oz`
21-06-2012, 09:31
Kamera koyari gps koyari deneriz sikinti ?

Yeni nesil beyonler sfrlerini lambdadan okuyup ayarlio napicaksini afr yi ?

Redbull
21-06-2012, 09:32
Birak kerem biz Engin abiyle 330 a kadar basicaz skinti yok:)

Yok Aren denemeye gerek yok artık cnm.

Kekuti*
21-06-2012, 09:34

bana bu kısmı açıklarmısınız Sayın Engin Bey ?

videoyu izlediğine eminmisin abi tekrar soruyorum :) Cuma gecesi sen yokken bu adamlar yanımda bastı. 2 boy vardı. Taraf tutuyorsun deme, çünkü Zübeyir'e asla yanlış konuşmayacağımı kendisi iyi bilir. Doğrular bunlardır.

+ ayar yok meth yok, bir mini'nin özellikle r53'ün s2000'lere bu kadar dert olduğunu gördüm ya, gözüm arkada kalmayacak :D

PPR engineering
21-06-2012, 09:35
Hava yakit kafasina gore zenginiz suanda ben 1.5 senedir ayni ayarla yuruyorum o yazilim uzerine benim istegimle yakit verdik safe olsun diye alev makinesi gibiyim zaten bicik videoda gorebilirsin bi is benim hobim ama goruyorum ki fobim olmaya basladi isime konsantre olamiyorum yeter

baya hızlandırır ozgun o zaman aslında keremı dınleseydın daha ıyı ıdı ben bır cok yerde onun senı uyardıgını gordum bole gazlama dıye haklıda gıderı max. oldugunda cıkıcaksın aslında.Ote yandan tartısmaya gerek yok zaten vıdeolardan bellı tartıstıkca sınır bozucu bır hale gelıyor her kez ıcın gecerlı.denedıgın s2000 lerın hepsının uzerınde emek var bole yurumesı bıle sevınırıcı kı daha gıderı cok var oda bellı..

Arenimo
21-06-2012, 09:38
Bende skinti yok abi denemiceksen yazma ricam olur Engin abi

Arenimo
21-06-2012, 09:40
Hayir arabasina cakiyim Zubeyiri cok seviyorum aramiz acilicak Kaan dogru yazdim :) yorumun icin cok tesekkur ederim :)

BoraRS
21-06-2012, 09:41

Ne olursa olsun saygindan hic odun vermiyorsun tebrik ederim seni Aren. Gerisi hic onemli degil. Istersen 5 boy gec.

Engin uzatma olm sen de tamam. Arenin MCS gercekten hizli. Daha metanol ve ayar yok. Zaten Ozgunun eli degdigi zaman fark cok daha fazla olacaktir. Masallah.

Arenimo
21-06-2012, 09:48
Ne olursa olsun saygindan hic odun vermiyorsun tebrik ederim seni Aren. Gerisi hic onemli degil. Istersen 5 boy gec.

Engin uzatma olm sen de tamam. Arenin MCS gercekten hizli. Daha metanol ve ayar yok. Zaten Ozgunun eli degdigi zaman fark cok daha fazla olacaktir. Masallah.

Bora abi bnden yasca buyuksunuz ben babamin aklina yeni yeni geldgimde siz 8 ve 6 yasindaydiniz sonucta ben seninledr Engin abiylede yuz yuze konustum bu gerginlik sadece bu konularda olur yarin obur gun ben sizin yaniniza geldgimde husumet olucaksa brakalim kullanmayalim bu arabalari :D iyi dileklein icin cok tesekkurler abi:D

Kekuti*
21-06-2012, 09:51
Engin Abi cevap bekliyorum ? :heyoo:

Serhat Y.
21-06-2012, 09:59
yine polemik yine polemik:D takıcaksın araç içi kamerayı alıcaksın görüntüyü Aren anlatamadım sana nelere para harcadın şu işi bi halledemedin.

_muhaRRem
21-06-2012, 10:01
biz arenle her denemede 230 kesiciye girdik oyle 220 de birakma falan yok.

ayricada onceki videolara bakin orada ba s2k emg fog s2k denemesi var . basiyoruzz 120 gibi arkamizda kaliyor hatta

http://www.youtube.com/watch?v=Wt6HnGicaZ4&feature=youtube_gdata_player

denemede bu

Arenimo
21-06-2012, 10:02
Bide ben bu videodaki denemeyi hatrladim en son onune gecip hatta sinyal verip tir solluyorum kafa burun yok yani :)

Arenimo
21-06-2012, 10:06
Engin Abi cevap bekliyorum ? :heyoo:
Kerem lutfen kankacim :)

yine polemik yine polemik:D takıcaksın araç içi kamerayı alıcaksın görüntüyü Aren anlatamadım sana nelere para harcadın şu işi bi halledemedin.
Abi aldim aldim go prolu geceler :)

biz arenle her denemede 230 kesiciye girdik oyle 220 de birakma falan yok.
Muharremde yazmis 200 de hic brakmadim o gece bircok arkadasimizda sahit denemelere daha ne diyim :)

Patisever
21-06-2012, 10:07
masaALLAH bu cooper sahane yürüyor birde dbs de o gece ordaydı sanırım onun videosunu çeken olmadımı

_muhaRRem
21-06-2012, 10:08
Bide ben bu videodaki denemeyi hatrladim en son onune gecip hatta sinyal verip tir solluyorum kafa burun yok yani :)

evet bn arkanizdan basiyordum hatirliyorum onune girdin sinyal verip. senin araba siyah oldugundan o gun bile dedim icimden bayagi yakin gidiolar sanki sinyal verince anladim fark oldugunu

hakikat neyse onu soylemekten cekinmem

sword
21-06-2012, 10:11
o kadar kışı yorum yapmışta zübeyır yazmamış fark ne kadar diye bıde arac sahıbını dınleseydık vıdeoda gozuken cooper onde bır mıktar

Kekuti*
21-06-2012, 10:15
Kerem lutfen kankacim :)

ne lutfeni abi ?
Soruma cevap istiyorum ? Bu videoda Mini tutunuyor diyen zihniyet neye tutunduğunuda söylemeli bence.. Ya herkes farklı link izliyor, ya koalisyon yapılıyor, yada bu işi cidden bilmiyorlar.
kimse uzunda s2000 geçemez demiyor, videodan nasıl boy farkını anlıyorsunuz 1 km geriden onuda merak ediyorum... Açıklayın abi ?

Dünde soru sordum cevaplayan yok (Engin abi için demiyorum) Birisinin 50 tane
s2000 50 tane de jcwsi varmış, ama coopers le jcw arasında ki farkı bilmeden konusuyor ? sonra typeR'la benim stok arabamı deneyecek diye konu değiştiyor ?

Sordugum soruya cevap verilsin başka birşey istemiyorum. Boynum kıldan incedir Engin abi karşısındai büyüğümdür. Saygısızlık anlamış, kötü kafa yaşatacakmış neyse fakat neye dayanarak tutunduğunu belirtiyor, mini tutunuyor diyor ? Konuşalım tartışalım forum bu !

Şu TR'de 2 tane bilemedin 3 tane adam gibi yürüyen Mini var, bu araba yavaş değil. Klasmanı olmayan bir yerde, ayarsız methsiz filtresiz bu sıkıntıları yaşatıyor, bu polemikleri açıyorsa, bayaa bir sıkıntı yaşatmış demektir. :) Ben Aren yada Mini diye savunmuyorum. Benim s2000 hayranı oldugumu ve sevdiğimi çoğu kişi bilir ancak bazen doğruları konuşup tebrik etmek gerek ;)

Saygılar.. Hayırlı işler, dahada yazmıyorum..

BoraRS
21-06-2012, 10:15
o kadar kışı yorum yapmışta zübeyır yazmamış fark ne kadar diye bıde arac sahıbını dınleseydık vıdeoda gozuken cooper onde bır mıktar

Evet ailemizin beygir uzmani ziwordun da yorumu geldi :D Kanka sence son duzlukte ne olur bu yaris :D

luca55
21-06-2012, 10:16

Hayir arabasina cakiyim Zubeyiri cok seviyorum aramiz acilicak Kaan dogru yazdim :) yorumun icin cok tesekkur ederim :)

:icon_tup: Aren Mini almak ıstedıgım zaman telefonla bana cok yardımcı olmustu,ozamandan sonra, sadece bu konu değil Aren'in her konusunu takip ediyorum, hiçbir konuda saygısını uslubunu bozmadı.hep arkadaşlıga,sohbete önem verdi.Böyle kişileri bence kendınıze küstürmeyin,kırmayın.Bi kaç sene daha bu arabalara bıner sonra sıkılınca satarsınız ama Aren gibi (benim gözümde) dostları zor bulursunuz.Bence kıymet bilmek gerekir.Geçse ne olur geçilse ne olur.Araç sahıplerı ''geçtim'' yada ''geçildim'' der olur biter.Kalplerınızı kırmayın bence. :icon_tup:

Kekuti*
21-06-2012, 10:18
Evet ailemizin beygir uzmani ziwordun da yorumu geldi :D Kanka sence son duzlukte ne olur bu yaris :D

:hehe: :hehe: tükürdüğümü yalıyorum yazmıyaacm dedim ama koltuktan düşüyordum :D

sword
21-06-2012, 10:19

kanka şimdi son duzlüğü bılmemde senın nos bastıığın gece bu kadar fark olmamıştı dier araçlarla kaclık tıslamıştın:D

senna
21-06-2012, 10:21
Ne geceymis be masallah hararetiniz eksik olmuyor:D

XoR
21-06-2012, 10:26
Denemek için Mini arıyorum :D

Hararet oranı %75 altı olan mini sahipleri gelmesin :D

Aren sakinleş kardeşim artık 27 yaşında bu kadar stress iyi değil :)

-Günalp-
21-06-2012, 10:34
Cooper s bariz önde gidiyor. Videoda net bı sekilde belli.. Gecti demek için basar basmaz boy boy ayırması mı gerekiyor? Daha onceden yekta da birçok kere denedi gecti bu tip araçları. Şaşılacak bisi yok. Yapınca oluyor r53. Aren çok uğraştın arabanla karşılığını aliosun yavaş yavaş..eksikleri tamamlayinca daha ii olacak.. Maşallah.

BoraRS
21-06-2012, 10:36
kanka şimdi son duzlüğü bılmemde senın nos bastıığın gece bu kadar fark olmamıştı dier araçlarla kaclık tıslamıştın:D

Kanka sorma adam bana nos diye seyyar ocak tupu vermis :D tisladikca araba cakmak gazi kokuyodu :D

:hehe: :hehe: tükürdüğümü yalıyorum yazmıyaacm dedim ama koltuktan düşüyordum :D

Adamin yeminini cok fena bozarim anlayamazsiniz bile :D

Serhat Y.
21-06-2012, 10:42
İki farkli siniftaki araclarin denemesinde dogasi geregi hizli olan aracin yaninda yuruyen diger arac icin tutundu tabiri kullanilabilir, kendi aracimdan ornek vermek gerekirse atmosferik e46 m3 ile olan denememizde 230-240lara kadar yakin gidiyorsam bu benim aracimin m3 e tutundugu anlamina gelir. Yani bu durumda mini s2000 e tutunmustur bence mini belli hiz veya vites araliginda 1boy onde olsa bile.

civic@ef
21-06-2012, 10:45
maşallah ıkı aracada guzel deneme olmuş

BlackEmperor
21-06-2012, 11:01
@bs type-r
arkada kalan araç tutunmaya çalışır evet buraya kadar size katılıyorum. 200 e kadar s2k tutunmuş demeliyiz bence. 200 e kadar Önde olan araç nasıl tutunuyor hızlı olsa bile? . mağmadan mı bakmak lazım olaya sizin gördüğünüz gibi görmek için.

neyse demek 1.6 aşırı beslemeli bolt on diyebileceğimiz bir arabanın ne kadar gidebileceğini görmüş olduk. 2 tarafada maşallah

keyifli sürüşler....

Serhat Y.
21-06-2012, 11:07
@bs type-r
arkada kalan araç tutunmaya çalışır evet buraya kadar size katılıyorum. 200 e kadar s2k tutunmuş demeliyiz bence. 200 e kadar Önde olan araç nasıl tutunuyor hızlı olsa bile? . mağmadan mı bakmak lazım olaya sizin gördüğünüz gibi görmek için.

neyse demek 1.6 aşırı beslemeli bolt on diyebileceğimiz bir arabanın ne kadar gidebileceğini görmüş olduk. 2 tarafada maşallah

keyifli sürüşler....

Genelleme yapmistim ben anlayana sonucta belli biryerden sonra s2000 cikiyor gidiyor minide birakmasa 250kmh.diyelim ornek gidebilecekleri enfazla hiz bu durumda kim kime tutunur.
Farkli bakis acisi diyelim magmadan bakmaya gerek yok gormek istedikten sonra stratosferden de baksan ayni.

Cem.B
21-06-2012, 11:11
Genelleme yapmistim ben anlayana sonucta belli biryerden sonra s2000 cikiyor gidiyor minide birakmasa 250kmh.diyelim ornek gidebilecekleri enfazla hiz bu durumda kim kime tutunur.
Farkli bakis acisi diyelim magmadan bakmaya gerek yok gormek istedikten sonra stratosferden de baksan ayni.

her zmanki lafımı tekrarlıyorum kankacım

hızlı olan 150 ye kadarda 200 e kadarda geçer eğer 230 dan sonra geçiyorsa o çok hızlı olduğundan deil geçilen arabanın topspeed de iddiası olmamasındandır

yani 230 dan sonra geçen için sevinecek bir nokta yok bende miniciyim yani sonuçta biraz boş konuşuluyor

K.O.
21-06-2012, 11:26
minilere biraz haksızlık yapildiğini düşünüyorum + boyundan büyük işler yapiyor resmen.maşallah bütün deneyen araçlara.

BlackEmperor
21-06-2012, 11:30
konu tatlıya bağlandı sayılır. nerden bakarsak bakalım :)

200 e kadar coopers>s2k
200 den sonra S2k>coopers

bu arada msc de tam olarak neler yapıldı detaylı bilen var mı ? aynı şekilde s2kda neler var

hantypR
21-06-2012, 11:32
bu kadar ustune gelmeye gerek yok bu kadar konusmayada gerek yok aren pazartesı gunu denersın konuyu cozerız debrıyaj bosa sarıyo bole
kerem sende sorunun cevabını yuzyuze alırsın sormaya gerek yok
sonucta hepımız arkadasız

Kekuti*
21-06-2012, 11:36
bu kadar ustune gelmeye gerek yok bu kadar konusmayada gerek yok aren pazartesı gunu denersın konuyu cozerız debrıyaj bosa sarıyo bole
kerem sende sorunun cevabını yuzyuze alırsın sormaya gerek yok
sonucta hepımız arkadasız

Saygi duyarim Urfa bey :)

-Günalp-
21-06-2012, 11:36
konu tatlıya bağlandı sayılır. nerden bakarsak bakalım :)

200 e kadar coopers>s2k
200 den sonra S2k>coopers

bu arada msc de tam olarak neler yapıldı detaylı bilen var mı ? aynı şekilde s2kda neler var

Mini nin reçetesi bellidir.
Kasnak, header,filtre egsoz.egzantrik, intercoler, enjektor,kapak, yazilim

matthardy
21-06-2012, 11:37
Bundan 1 yil once aren ortalama s2000lerden 5 boy fark yiyordu.
Adam ugrasti didindi para zaman ve emek harcadi.
Aren yapma cok ugrasir bisey cikartamassin dedik.
Dinlemedi,arastirdi kosturdu.
Artik benim diyen s2000 en kotu 1 boyu var.yurumeyene don lastigi yapiyor zaten.ben artik arenin s2000 vidolarini izlemiyorum bile,altindaki camurluk ben ondeydim kafa burun yorumlarinida onlarida okumuyorum.
Daha yolu var,meth ayar koltuk sokmece falan.

Biraz feyz alin tebrik etmeyi bilin.
Hatta yakin arkadaslari olarak bence gurur dahi duymalisiz,sahsen ben oyle yapiyorum.

Serhat Y.
21-06-2012, 11:56
her zmanki lafımı tekrarlıyorum kankacım

hızlı olan 150 ye kadarda 200 e kadarda geçer eğer 230 dan sonra geçiyorsa o çok hızlı olduğundan deil geçilen arabanın topspeed de iddiası olmamasındandır

yani 230 dan sonra geçen için sevinecek bir nokta yok bende miniciyim yani sonuçta biraz boş konuşuluyor

tabi kanks buda bi görüş saygı duyuyorum bu konunun ucu açık nerden baktıgınla alakalı:icon_tup:

34tb9544
21-06-2012, 12:11
İlk gece denediklerinde bende yanlarindaydim
Aren mamiyle beraber bastığında s2k tek kisi Aren ikis kisi s2k onde oluyodu
Sonra. Mami indi arabadan
Aren tek Zübeyr'i tek Aren one çıkıp öyle kalıyorlardı hatta otoban kenarında terse dönerken Zübeyr gelip tam bese atıp yakalıyorum Aren bırakıyor diyodu arenin bırakması normaldir çünkü arenin araba 6 da duwar
Yani Aren 5 e kadar onde oluyo 1 yada 1,5 boy sonrasına gelirsek s2k arkadan gelip geçebilir ama Mcs oraya kadar gidiyo

BoraRS
21-06-2012, 12:19
Clio RS lerde de oyleydi. 4 sonuna kadar katil 5 e atti mi yeni gelin :hehe:

mody
21-06-2012, 12:39
videonun başında biri kesiciye sokmuş arabayı, ki demektir arabalardan birinin daha gideri var...

iki aracada maşallah

valla böyle olaylardan dolayı denemeye çıkamaz oldum ben ya...

zübeyir
21-06-2012, 12:48
Vay arkadaş sabahtan beri neler dönmüş burada :).videoyu koymamdaki amaç arada o gun dendiği gıbı 3 boy olmadıgını gostermek.sebebide bujideki sıkıntım zaten onuda başta yazmışım.denemelerde olan ı burda bıdaha yazayım.

vıdeolarda bastıktan sonra ufak cıkıp sonra camurluguna dusuyorum arenın 4 sonuna kadar oyle kalıyoruz.sonrada 5 attıktan 2-3 sanıye sonra gaz kesıldı kaldık oylece dedıgım gıbı yaklasık hızımızda ozaman 200 km gıbı oluyor.

BİRBİRİNİZLE POLEMİĞE GİRMEYİN İZLEYİN MAŞALLAH DEYİP GEÇİN BU OKADAR ZOR BİRŞEY DEĞİL..

zübeyir
21-06-2012, 12:50
Birde herhalde kimse 2. videoyu izlememiş.orda neyın ne olduğu belli zaten :)

zübeyir
21-06-2012, 12:52
Bir de 3 kişi basıp benim bıraktığım videoyu baz alanlar var.orda gazı kesmeseydım. 3 s2k 1 mini cooper 1 tane felan olucaktı onun farkında bile değiller.

BoraRS
21-06-2012, 13:10
...BİRBİRİNİZLE POLEMİĞE GİRMEYİN İZLEYİN MAŞALLAH DEYİP GEÇİN BU OKADAR ZOR BİRŞEY DEĞİL..

Adamin son duraaaaaa:D

Kanka seninle sabaha kadar basarim. Yani gaza basarim yanlis anlasilmasin :D

ibooo
21-06-2012, 13:18
Bende şu meşhur geceyi merak ediyorum EZN kimleri geçti bi anda hızlı oldu?

zafa38
21-06-2012, 13:59
sagol kankacim ama link var mi telefondan giriyorum izleyemedim:) bende arac ici cekim yok sanki yektalarin geldigi audiden cekilen bi video var ole gormustum :)

borked :d:d

BMK TypeR
21-06-2012, 14:09
Maşallah iki araçada çok yakın gıdıyorlar, zevklı olmuştur denemeler

mami_makinen
21-06-2012, 14:15
beyler ikinizde 10 numara insanlarsanız tartısmayın yakısmıyo size ...

zübeyir
21-06-2012, 14:20
Adamin son duraaaaaa:D

Kanka seninle sabaha kadar basarim. Yani gaza basarim yanlis anlasilmasin :D

eyvallah kardeşim bilmukabele :D

Züb ayakkabıyı buldun mu bro :D

yok knka or.. evladı çaldı camide ben içerdeyken gitti. kameradan nasıl caldıgınıda izledim :D

mami_makinen
21-06-2012, 14:20
Saygi duyarim Urfa bey :)

o benim lafım :D

Kekuti*
21-06-2012, 14:27
o benim lafım :D

haklısın abi, yoklugundan faydalanmak istedim ama :D

BoraRS
21-06-2012, 18:26
Bende şu meşhur geceyi merak ediyorum EZN kimleri geçti bi anda hızlı oldu?

EZN herzaman hizliydi. Bir gecede olmadi ;)

chiefkadir
21-06-2012, 19:19
Emg Mini çok iyi gidiyo maşallah ,istanbulun s2k larıda zehir gibi :)

s2k msc denemesine ışık vermez ama uzunda nerden sonra koptuğuna örnek açısından bi nostalji yapam :)
Benim eski araba ile alicancalis kardeşimin mcs ile denemelerimizden
Her iki arabadanda çekim var ,kadranlarda aşşa yukarı aynı anda çekilmiş :) (5.vites Kesici sesi :) )
Mini(Cooper S %17 pulley,yazılım,headers vs)
Typer kpro+rbc+headers+cai

v03_722559.
723291

Arenimo
21-06-2012, 19:43
Bundan 1 yil once aren ortalama s2000lerden 5 boy fark yiyordu.
Adam ugrasti didindi para zaman ve emek harcadi.
Aren yapma cok ugrasir bisey cikartamassin dedik.
Dinlemedi,arastirdi kosturdu.
Artik benim diyen s2000 en kotu 1 boyu var.yurumeyene don lastigi yapiyor zaten.ben artik arenin s2000 vidolarini izlemiyorum bile,altindaki camurluk ben ondeydim kafa burun yorumlarinida onlarida okumuyorum.
Daha yolu var,meth ayar koltuk sokmece falan.

Biraz feyz alin tebrik etmeyi bilin.
Hatta yakin arkadaslari olarak bence gurur dahi duymalisiz,sahsen ben oyle yapiyorum.
Sağolasın kardeşim benim burdan birçok kişiye izlemek keyifli geliyo ama emek var bu aracın üzerinde etrafımdakiler bilir çok zaman ve emek var parayı bir kenara bırakın , paradan çok piskoloji çoküyo demoralize oluyosunuz uğraş veriyosunuz ve emeğin karşılığını alıyosunuz gerçekten paha biçilemez bir duygu sağol kankacım iyi dileklerin için

Vay arkadaş sabahtan beri neler dönmüş burada :).videoyu koymamdaki amaç arada o gun dendiği gıbı 3 boy olmadıgını gostermek.sebebide bujideki sıkıntım zaten onuda başta yazmışım.denemelerde olan ı burda bıdaha yazayım.

vıdeolarda bastıktan sonra ufak cıkıp sonra camurluguna dusuyorum arenın 4 sonuna kadar oyle kalıyoruz.sonrada 5 attıktan 2-3 sanıye sonra gaz kesıldı kaldık oylece dedıgım gıbı yaklasık hızımızda ozaman 200 km gıbı oluyor.

BİRBİRİNİZLE POLEMİĞE GİRMEYİN İZLEYİN MAŞALLAH DEYİP GEÇİN BU OKADAR ZOR BİRŞEY DEĞİL..

Kankacım ben o gece 230 dan önce ayağımı hiç gazdan almadım bu 200 polemikleri yüzünden :D yüklenen videoda ilerde sinyal verip önüne geçtim tır çıktığı için :D herneyse 2 arabada bizim aracımız maşallah BA ya her zaman deneriz kanka oturur muhabbette ederiz dostluğumuz araba denemekten ibaret değil sadece :D

Arenimo
21-06-2012, 19:47
[QUOTE=chiefkadir;5970733]Emg Mini çok iyi gidiyo maşallah ,istanbulun s2k larıda zehir gibi :)

s2k msc denemesine ışık vermez ama uzunda nerden sonra koptuğuna örnek açısından bi nostalji yapam :)
Benim eski araba ile alicancalis kardeşimin mcs ile denemelerimizden
Her iki arabadanda çekim var ,kadranlarda aşşa yukarı aynı anda çekilmiş :) (5.vites Kesici sesi :) )
Mini(Cooper S %17 pulley,yazılım,headers vs)
Typer kpro+rbc+headers+cai

Kadir abi iyi dileklerin için çok teşekkür ederim denediğim S2K lar şu anda hep en iyileri olarak gösterilen S2K lar BKM FOG ve BA benim için tatminkar sonuçlar daha giderimiz var kısmet acelemiz yok :D

ama ben şunu söyliyim o gece orada en az 15 tane adam şahit yan arabamda Muharrem şahit 230 da gaz kestik 6 vitese atıp gittik benim için iyi sonuç :D saygılar abi

emre_
21-06-2012, 20:02
Yaw emg ye bak ortaligi karistirdi :D masallah araclariniza ba s2000 cok begeniyorum gercekten hem durus hem gidis
Emg cooper faniyim kucuk ama etkili :D
Kerem adamsin kanka sen ;)

birkan01
21-06-2012, 20:10
heriki aracada maşallah sahipleri de 10 numara insanlar o akşam bende ordaydım gerçekten güzel denemeler oldu ayrıca 200 de gaz kesme yoktu olduysa bile yollar çok kalabalıktı ve gerçekten bende arenle denerken 200 bile göremedik,yani aren gaz kestiyse eminim ki yolun kalabalıklığından kesmiştir...

percussionali
21-06-2012, 20:12
eğer ki DBS YGZ S2000 ler flan olduğu akşamsa hafta için bende bitane video var

birkan01
21-06-2012, 20:13

eeee koysana be abi neden gerilim yapıyosun :p:d

emre_
21-06-2012, 20:15

Percussionali konulumu yapcan yoksa emg ye :D

percussionali
21-06-2012, 20:26
Percussionali konulumu yapcan yoksa emg ye :D

:D yok be şansa çekilmiş bi video var elimde başka araç beklerken onlar geçti yanımdan eğer o video sa koyarım ;)

percussionali
21-06-2012, 20:47
EDİT : FOG S2000 vs EMG CpperS bu

BA değil

fSxIKkDZhpE

TYPERHAKAN
21-06-2012, 21:07
fSxIKkDZhpE

yorum çok güzel ya, ( bastılar geliyolar ama bunlar farklı ) nesi farklı :) ayrıca iki araçta çok güzel gitmiş maşaallah,baya çekişmeli olmuş.RABBİM kaza bela göstermesin.

Arenimo
21-06-2012, 21:19
fSxIKkDZhpE

Yalnız bu BA ile değik FOG ile olan deneme Ali yanlışın var

ümitech
21-06-2012, 21:26
maşallah iki aracada

percussionali
21-06-2012, 21:27
o yüzden sor dum özellikle o akşammı arkadaş hepsi birbirine benziyo gri :D

mami_makinen
21-06-2012, 21:29
o yüzden sor dum özellikle o akşammı arkadaş hepsi birbirine benziyo gri :D

cep telefonun nerde ...........

percussionali
21-06-2012, 21:31
cep telefonun nerde ...........

yanımda hayırdır ?

Metin Bilen
21-06-2012, 21:35

ee hani koy izliyelim..?

Serhat Y.
21-06-2012, 21:39
ee hani koy izliyelim..?

yokmudur ygz&dbs görüntüsü koyulsada izlesek:rolleyes:

Metin Bilen
21-06-2012, 21:41
yokmudur ygz&dbs görüntüsü koyulsada izlesek:rolleyes:

var ama bende deil..bende beklıyorm...
bu arada BS ne alemde bıttımı..

Metin Bilen
21-06-2012, 21:42
yasın bugun percussionalıye bırakıcaktı ama ne oldu bılmıyorm..

Serhat Y.
21-06-2012, 21:45
var ama bende deil..bende beklıyorm...
bu arada BS ne alemde bıttımı..

bitti sayılır;)

percussionali
21-06-2012, 21:46
ARkaadşlar FOG S2000 bu
BA değil Editledim videoyu

Metin Bilen
21-06-2012, 21:47
bitti sayılır;)

bitti derken ne yapıldı bu kadar 300+ oldu heralde.

zübeyir
21-06-2012, 21:48
ben araç içi video ekledim sonunda ama nedendır normal ızlyorum bilgisayardan takılmadan ilerliyor ama yukleyınce sıkıntı oluyo..videonun sonuna dogru duzelıyo gibi. bendemı sadeece boyle çözemedım.

EMG & BA - Dailymotion video (http://www.dailymotion.com/video/xro9mc_emg-ba_auto)

Arenimo
21-06-2012, 21:53
Zubeyir hic bisey belli olmuyo ortasi yok videonun en iyisi bende 2 tane go pro var baglariz cekeriz bu sekilde bi yere varamicaz cunki

Serhat Y.
21-06-2012, 21:54
metin k20 ye yapılcaklar belli zaten aynı şeyler işte bi değişiklik yok.

SeRKaN
21-06-2012, 21:55
ben araç içi video ekledim sonunda ama nedendır normal ızlyorum bilgisayardan takılmadan ilerliyor ama yukleyınce sıkıntı oluyo..videonun sonuna dogru duzelıyo gibi. bendemı sadeece boyle çözemedım.

EMG & BA - Dailymotion video (http://www.dailymotion.com/video/xro9mc_emg-ba_auto)

izlenmiyor bende de takildi

zübeyir
21-06-2012, 21:55
Kankacım ben o gece 230 dan önce ayağımı hiç gazdan almadım bu 200 polemikleri yüzünden :D yüklenen videoda ilerde sinyal verip önüne geçtim tır çıktığı için :D herneyse 2 arabada bizim aracımız maşallah BA ya her zaman deneriz kanka oturur muhabbette ederiz dostluğumuz araba denemekten ibaret değil sadece :D

benimle denerken 230 mu yaptın yani sen onumu diyosun. eğer öyle diyosan ben daha hiç yorum yapmıcam.:).yarında götürücem servise kadranı kontrol ettiricem bozuk demekki kadranım benim :)

zübeyir
21-06-2012, 21:56
Zubeyir hic bisey belli olmuyo ortasi yok videonun en iyisi bende 2 tane go pro var baglariz cekeriz bu sekilde bi yere varamicaz cunki

neyse o ozaman. bu vıdeo zaten ılk sayfadakı vıdeonun altında link halınde var. pc deyken takılmıyor.ordan izlersin belki.. go pro almak lazım dogru dıyosun...

Serhat Y.
21-06-2012, 21:57

2 tane gopronu yiyim ben senin:D

Metin Bilen
21-06-2012, 21:57
metin k20 ye yapılcaklar belli zaten aynı şeyler işte bi değişiklik yok.

ben zaten olanıda bılmıyorm bı lıste yazıver suraya sana zahmet..

Arenimo
21-06-2012, 22:00
Zubeyir neyin pesindesin ben anlamadim ?? Bu kadar mi agarina gitti gecilmek ? Ben gecmedigim hic kimseye gecmeim demedim hem cuma hem pazartesi onca insan gordu hala nedir muhabbet anlmadim ben o gece Muharremlede bastim ona sorarsin yada gorunce yazar ki yazmis 230 a kadar bastik diye !! Birkan TT si olan yazmis 230 kadar basildi diye ama hala uzatiyosun yeter artik hos olmuyo pazartesi aksam deneriz al go pronu gel madem farz oldu kinayeli konusuyosun al tak arabana hep beraber izleyelim ?? Uygun mudur?

Serhat Y.
21-06-2012, 22:01
ben zaten olanıda bılmıyorm bı lıste yazıver suraya sana zahmet..

liste uzun toparlaması zor:D özelden yazarım sana..

Arenimo
21-06-2012, 22:04
Zübeyir tamam yeter deki Areni gectim yada yan yana yuruduk kabul edicem artik ugrasamicam yeter cunki pazartesi deniyoruz sende cek bende Urfayada soylerim gelir arkadanada net ceker yandanda simdi sen nasil gittiysek ole yaz kabulum

Metin Bilen
21-06-2012, 22:06
liste uzun toparlaması zor:D özelden yazarım sana..

:eek: bekliyorum...

zübeyir
21-06-2012, 22:06
Zubeyir neyin pesindesin ben anlamadim ?? Bu kadar mi agarina gitti gecilmek ? Ben gecmedigim hic kimseye gecmeim demedim hem cuma hem pazartesi onca insan gordu hala nedir muhabbet anlmadim ben o gece Muharremlede bastim ona sorarsin yada gorunce yazar ki yazmis 230 a kadar bastik diye !! Birkan TT si olan yazmis 230 kadar basildi diye ama hala uzatiyosun yeter artik hos olmuyo pazartesi aksam deneriz al go pronu gel madem farz oldu kinayeli konusuyosun al tak arabana hep beraber izleyelim ?? Uygun mudur?

Neyin peşinde olucam kardeşim.bana açıkca 230 a kadar denedık yazıyosun.başkası ıle 300 bassan banane benle bastıgın neyse ben onu soyluyorum burda..benımle sen önceki günkü denememizde 215 e kadar bastın. vıdeodakı gunde 200.ağrıma gidicek birşey yok. öyle olsa senın camurlugunda gıttıgım vıdeo koymam. ama sen hala iki yüzlülük yapıyorum gibi konuşuyosun...go promu koyuyosun ne koyuyosan koy sorun degıl. 80 230 basıcam seninle sorun yok benım için.ister bu şekilde bas istersen mthanol koy 3 boy daha kazan yınede denıcem senınle..

zübeyir
21-06-2012, 22:08
Zübeyir tamam yeter deki Areni gectim yada yan yana yuruduk kabul edicem artik ugrasamicam yeter cunki pazartesi deniyoruz sende cek bende Urfayada soylerim gelir arkadanada net ceker yandanda simdi sen nasil gittiysek ole yaz kabulum

Ben bu konuda areni geçtim dıye bırsey dedımmı kardeşim. bak kendın ortaya yem atıyosun sonra ben demısım gıbı gosterıyosun. bugun oglen yazdıgım msjıma bı bak ıstersen amacımın 3 boy olmadıgını gostermek oldugunu yazdım...ben senınlede benım le aynı headers egzos fıltrelı agırlıgı esıt olan herkeslede denerım.. benım ıcın bu kadar basıt. vıdeoda kım koyarsa koysun..

Arenimo
21-06-2012, 22:11
Neyin peşinde olucam kardeşim.bana açıkca 230 a kadar denedık yazıyosun.başkası ıle 300 bassan banane benle bastıgın neyse ben onu soyluyorum burda..benımle sen önceki günkü denememizde 215 e kadar bastın. vıdeodakı gunde 200.ağrıma gidicek birşey yok. öyle olsa senın camurlugunda gıttıgım vıdeo koymam. ama sen hala iki yüzlülük yapıyorum gibi konuşuyosun...go promu koyuyosun ne koyuyosan koy sorun degıl. 80 230 basıcam seninle sorun yok benım için.ister bu şekilde bas istersen mthanol koy 3 boy daha kazan yınede denıcem senınle..

Deneriz Zübeyir hiç fark etmez deneriz sen yeterki konuyu uzatma denedikten sonra konusalim uygun mu?

zübeyir
21-06-2012, 22:11
Ben dışarı cıkıyorum. yazsanda gormem artık sımdılık yazdıklarını.gelınce olurum cvp verırım birşey yazarsan..

zübeyir
21-06-2012, 22:12
Deneriz Zübeyir hiç fark etmez deneriz sen yeterki konuyu uzatma denedikten sonra konusalim uygun mu?

ok tmm. sorun yok benım için..

birde burda yazıyorum bidaha. denemeden once kantara benımle cıkıp esıt agırlıkta olan her headers egzos fıltrelı s2000 le denerım. yeterkı sartlar eşit olsun..gelen o gun gelsın deneyelım:.

Arenimo
21-06-2012, 22:15
ok tmm. sorun yok benım için..

birde burda yazıyorum bidaha. denemeden once kantara benımle cıkıp esıt agırlıkta olan her headers egzos fıltrelı s2000 le denerım. yeterkı sartlar eşit olsun..gelen o gun gelsın deneyelım:.

Zübeyir bu ne sacma bi muhabbet ya senin araban agarsa millet arabaya agarlik alip mi denesin nedir bu ya pazartesi deneriz camurlugumda mi yuriceksin yoksa 3 boy arkamda mi 2 boy mu hepsini cekicez ama uzatma kantar falan komik oluyo

Serhat Y.
21-06-2012, 22:19
zübeyir diğer s2000 ler için dedi sanki aren

Arenimo
21-06-2012, 22:28
Bende onu soyledim olay sanirim benle degil diger s2k lar ile alakali ama simdi zubeyirin araci saniim muzik tesisatindan agar diye baska s2k lar agarlik mi alsin arabaya ben zaten hafifim kg esitlemem cok zor bi s2k ile

zübeyir
21-06-2012, 22:51
Zübeyir bu ne sacma bi muhabbet ya senin araban agarsa millet arabaya agarlik alip mi denesin nedir bu ya pazartesi deneriz camurlugumda mi yuriceksin yoksa 3 boy arkamda mi 2 boy mu hepsini cekicez ama uzatma kantar falan komik oluyo

Niye arkadas sen degilmiydin gecen gun vida bile sokulse denemem diye.sen soyleyince sacma olmuyoda been soyleyincemi sacma oluyo..konu uzadikca amacinin disina cikiyo.pazartesi haber edersin bana.daha fazla uzatma konuyu.gel deneyelim kapansin gitsin.

Arenimo
21-06-2012, 23:14
Tamamda Zubeyir ben sökük arabayla denemem ama senin deniyecegin tum s2k lar oem kilodalar adamlar ne yapsin agarlik mi alsin senin araban tesisattan dolayi agar ben gecen gun soyledim sen bu sekilde bi iyilik yapabilirsin sokersin tesisatini oem kg ya gelirsin yoksa kimseyi kendi kg na cikartsmazsin

yasin_R
21-06-2012, 23:23
yasın bugun percussionalıye bırakıcaktı ama ne oldu bılmıyorm..

metin bıraktım kardeş şimdi birazdan koyar zaten:) daha yeni eve girdim.

percussionali
21-06-2012, 23:42
buyurun DBS vs YGZ videosu ;)

FvelJ-txjEI

Link: DBS Typer vs YGZ Typer --percussionali-- - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=FvelJ-txjEI&feature=youtu.be)

yasin_R
21-06-2012, 23:50
tekrar metin tebrik ederim araban bomba gibi, ben tam 5 atıyorum yol durumundan dolayı seni uyarıyorum:)

chiefkadir
21-06-2012, 23:54
tekrar metin tebrik ederim araban bomba gibi, ben tam 5 atıyorum yol durumundan dolayı seni uyarıyorum:)İki typerada maşallah,..Yasin sende kısa var galiba 5.kesicin kaç devir kaç km ? Kpro ile 8800dd 245 felan yapıyodu yannış hatırlamıyosam

mami_makinen
21-06-2012, 23:57
buyurun DBS vs YGZ videosu ;)

FvelJ-txjEI

Link: DBS Typer vs YGZ Typer --percussionali-- - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=FvelJ-txjEI&feature=youtu.be)

Benim video yokmu

yasin_R
21-06-2012, 23:58
İki typerada maşallah,..Yasin sende kısa var galiba 5.kesicin kaç devir kaç km ? Kpro ile 8800dd 245 felan yapıyodu yannış hatırlamıyosam

bende kısa mı var:):):)

dbs de vardır belki. bende 4.3 final drive var uzun dişli var, ben 4 ü 205 gibi 5 262 gibi bitiriyorum:):)

5 attığımda bin devir araba yığılıyor sonra ki gidişi beni tatmin ediyor:) ama o yolu bulana kadar da iş işten geciyor:)

-HAKTAN-
22-06-2012, 00:00
tekrar metin tebrik ederim araban bomba gibi, ben tam 5 atıyorum yol durumundan dolayı seni uyarıyorum:)

6 ya bı ceksen neler olucak yakalayıp gecıcen :)

_muhaRRem
bende oem heAder dual egzost oldugundan bu sinifa giremiyorum :) header alip tek cikis egzosa gecersem gelebilirim :)

yasin_R
Benim video yokmu
abi aliye söyledim bende ki olan deneme 140-150 lere kadar yoldan dolayı alinin cekimi varsa koysun:)

yasin_R
22-06-2012, 00:01
6 ya bı ceksen neler olucak yakalayıp gecıcen :)

selçuk sensen adam gibi kendi isminle yaz, hakan sensen rica ediyorum benimle yüzyüze gelene kadar yorum yapma. yapıyorsanda iğneleyici olmasın.

STP
22-06-2012, 00:04
selçuk sensen adam gibi kendi isminle yaz, hakan sensen rica ediyorum benimle yüzyüze gelene kadar yorum yapma. yapıyorsanda iğneleyici olmasın.

ben senden adamım yasın hayırdır gucunemı gıttı yazılanlar? kıngsınya? yok tam 5 e attın yol ıcın uyardın felan. ah bıde 5 te yol alıp 6 ceksen gecersın dımı....

chiefkadir
bende kısa mı var:):):)

dbs de vardır belki. bende 4.3 final drive var uzun dişli var, ben 4 ü 205 gibi 5 262 gibi bitiriyorum:):)

5 attığımda bin devir araba yığılıyor sonra ki gidişi beni tatmin ediyor:) ama o yolu bulana kadar da iş işten geciyor:)Dbs fren ışığı yaktığında senin kadranda 220km gözüküyo ben vitesleri yanlış saymış olabilirim o yüzden kısa şanzımanmı var dedim:D

Arenimo
Yasin Metin ikinizinde arabasina kocaman masallah ikiside iyi yuruyen Type R larda pazartesi aksam zaten sampiyonlar ligi gibiydi shell :) DBS uzerindeki parcalarin hakkini vermis YGZ gitmesi gittigi gibi stage 2 egzantrikleri takmanin zamani gelmis kornalar cok adaletli temiz deneme olmus elinize ayaginiza saglik

Arenimo
22-06-2012, 00:06
Bence yeni bir konu acilsin DBS ve YGZ icin

Kekuti*
22-06-2012, 00:07
Aren Zubeyir yarin goruselim canlarim.. Klavyede kalp kiriyorsunuz bence.. İkinizinde birsey ispatlamaya ihtiyaci yok ;)

Efendi olun, adam olun lan :D seviyorum sizi...

yasin_R
22-06-2012, 00:09
ben senden adamım yasın hayırdır gucunemı gıttı yazılanlar? kıngsınya? yok tam 5 e attın yol ıcın uyardın felan. ah bıde 5 te yol alıp 6 ceksen gecersın dımı....

selçuk sacma yorumların sende kalsın ben suna attımmı uzaycam gecicem ucucam diye bişi demedim. polemk yapma,
adamlık konusu tartışılır selçuk yüzyüze tereyağı gibi adamsın net üzerinde aslan parcası, kişilik olarak kalbinde art niyet yok araba konusunda seytansın.

biz güzel güzel yürüdük gecdim gecildim mevzum 5 e attım gecicem değil, her beni gectiğinde arkadan metine sellektör yaptım birinde fena patlıyacaktı neredeyse, aramızda metinle sorun yokken su gereksiz yorumlarınla insanları germek hoş değil...

engin bilgilerini klavyene değil insanlığına yansıt şu araba konusunda;)

percussionali
22-06-2012, 00:09
Benim video yokmu

atıcam birazdan abi hangi birinize yetişeceğimi şaşırdım allh çarpsın yaa :D

arabalarınız hızlı sizlerde hızlısınız yetişilmiyo sizlere:D

Arenimo
22-06-2012, 00:13
Aren Zubeyir yarin goruselim canlarim.. Klavyede kalp kiriyorsunuz bence.. İkinizinde birsey ispatlamaya ihtiyaci yok ;)

Efendi olun, adam olun lan :D seviyorum sizi...

Kanka yarin ***** ben yokum Emrenin dogum gunu var :) haberlesiriz

yasin_R
22-06-2012, 00:14
Yasin Metin ikinizinde arabasina kocaman masallah ikiside iyi yuruyen Type R larda pazartesi aksam zaten sampiyonlar ligi gibiydi shell :) DBS uzerindeki parcalarin hakkini vermis YGZ gitmesi gittigi gibi stage 2 egzantrikleri takmanin zamani gelmis kornalar cok adaletli temiz deneme olmus elinize ayaginiza saglik

aynen sağolasın arencim, olması gereken bu dbs bence net 4 boy hızlanmış.

STP
22-06-2012, 00:14
selçuk sacma yorumların sende kalsın ben suna attımmı uzaycam gecicem ucucam diye bişi demedim. polemk yapma,
adamlık konusu tartışılır selçuk yüzyüze tereyağı gibi adamsın net üzerinde aslan parcası, kişilik olarak kalbinde art niyet yok araba konusunda seytansın.

biz güzel güzel yürüdük gecdim gecildim mevzum 5 e attım gecicem değil, her beni gectiğinde arkadan metine sellektör yaptım birinde fena patlıyacaktı neredeyse, aramızda metinle sorun yokken su gereksiz yorumlarınla insanları germek hoş değil...

engin bilgilerini klavyene değil insanlığına yansıt şu araba konusunda;)

yuzyuze neysem burdada oyum sıkıntı yok... polemıklık durumda yok. gecen bı konuda 5 ım fenadır gerıden gelırım yakalarım dıyodun bs ıle vıdeonu ekledın,burdada tam 5 e attım yol kapandı seklı.. ben baskası gıbı yuzeysel okumuyorum yazıları detaylı bakarım ne anlam cıkıyorsa tam anlarım yasın... ortalıklarda dbs yle yuruyorum dıye konusuyodun arabanın bakımları yapılı olunca adamın ne yaptıgı ortaya cıktı masallah DBS ye. araba konsuunda seytan deıl ısın ******suyum acık ve net. ben senı ıyı bılırım yasın o yuzden bana kendını anlatma ...

ıyı geceler

yasin_R
22-06-2012, 00:16
Dbs fren ışığı yaktığında senin kadranda 220km gözüküyo ben vitesleri yanlış saymış olabilirim o yüzden kısa şanzımanmı var dedim:D

abi aynen öyle dbs 230 tahmini bend 220 gibi bırakıypruz, ben dbs den daha önce gazı bırakıyorum, ne olursa olsun dbs mermi;)

orhan_guney
22-06-2012, 00:19
iki aracada maşallah.

chiefkadir
22-06-2012, 00:21
abi aynen öyle dbs 230 tahmini bend 220 gibi bırakıypruz, ben dbs den daha önce gazı bırakıyorum, ne olursa olsun dbs mermi;)
Orjinal ayna mahrutiye donsen daha iyi olur gibi :)

yasin_R
22-06-2012, 00:24
yuzyuze neysem burdada oyum sıkıntı yok... polemıklık durumda yok. gecen bı konuda 5 ım fenadır gerıden gelırım yakalarım dıyodun bs ıle vıdeonu ekledın,burdada tam 5 e attım yol kapandı seklı.. ben baskası gıbı yuzeysel okumuyorum yazıları detaylı bakarım ne anlam cıkıyorsa tam anlarım yasın... ortalıklarda dbs yle yuruyorum dıye konusuyodun arabanın bakımları yapılı olunca adamın ne yaptıgı ortaya cıktı masallah DBS ye. araba konsuunda seytan deıl ısın ******suyum acık ve net. ben senı ıyı bılırım yasın o yuzden bana kendını anlatma ...

ıyı geceler

selçuk seni dünya alem tanıyo nerde nasıl bir insan olduğunu bende iyi biirim seni bende iyi tanıyorum merak etme;)

bunlar yalan yanlış yorumlarım değil koyulan videolar var, yanlış birsey söylemedim benim dbs ile ilk yürüdüğüm gece metine sor bakiym ben ne demişim kendisine;) göz var nizam var parca listesi var, ben yalan bişi demiyorum, araba konusunda ******musun seytanmısın herneysen nesin, ne lursan ol konu ne olursa olsun ilk önce şu gereksiz sivri dilini sok içeriye, sana kendimi anlatmak gibi bi derdim yok ;) yarın birgün hergün yüzyüze gelen ortak arkadasları ortak çevresi olan insanlarız... sanada iyi geceler

yasin_R
22-06-2012, 00:26
Orjinal ayna mahrutiye donsen daha iyi olur gibi :)

dönücem abi, ama egzantriklerle bir deniycem ondan sonra, (savas usta cok yoğun) onunda etkisi var tabi...

brs_odbs
22-06-2012, 00:46
maşallah araçlara

kelalper
22-06-2012, 04:50

ıyı geceler

ulan selcuk bi forumda da elin ayagin dursun a.q
herkesle kavga gurultu.

STP
22-06-2012, 08:45
herkesle kavga gurultu.

Alper basta sunu soyleyim benle lanli lunlu konusma 10 sene onceki samimiyetimiz yok ayrica yeni yetmede degilim ;) hicbi forumda sevilme derdimde olmadi bu saatten sonrada hic olmaz... Dogru olan ne varsa yazarim bu kimin isine geliosa beni sever gelmeyen sevmez... Dogruyu soyleyen her koyden kovulur misali ... Ayrica bana burda yorum yapiyosun heryerde kavga gurultu vs diye sen kankalarinin her konusunda atar tutar yapmiyomusun karsi taraftakilere ? Neyse sana yada senle ilgili bi konuya yazmadan bana alinti vs yapip bana yazma lanli lunlu konusma...

İyi gunler

dragon07
22-06-2012, 08:57
herkesle kavga gurultu.

bu adamın eline su dökemezsin her msjında bi artislik bi kavga bi laf sokma çabaları içindesin, kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş ..

stp herkese yardım eder bn daha ondan zarar göreni duymadım nedir bu adamı bu kadar çekememezlik ?

Redbull
22-06-2012, 09:33
EDİT : FOG S2000 vs EMG CpperS bu

BA değil

fSxIKkDZhpE

Arkadaşlar bu deneme benim CUK vs EMG videosu. Yanlışlık olmasın
benim video nun bir ilerki araçtan çekilmişi bakın izleyin.

pyaEwnr4rsQ&feature[/QUOTE]

Arenimo
22-06-2012, 09:36
Engin abi ben yazdim BA degil diye ama FOG ile diye hatirliyodum mesele degil :)

kelalper
22-06-2012, 10:39
Alper basta sunu soyleyim benle lanli lunlu konusma 10 sene onceki samimiyetimiz yok ayrica yeni yetmede degilim ;) hicbi forumda sevilme derdimde olmadi bu saatten sonrada hic olmaz... Dogru olan ne varsa yazarim bu kimin isine geliosa beni sever gelmeyen sevmez... Dogruyu soyleyen her koyden kovulur misali ... Ayrica bana burda yorum yapiyosun heryerde kavga gurultu vs diye sen kankalarinin her konusunda atar tutar yapmiyomusun karsi taraftakilere ? Neyse sana yada senle ilgili bi konuya yazmadan bana alinti vs yapip bana yazma lanli lunlu konusma...

İyi gunler

Hayrola şampiyon bana mı sardın. Araya ne girdi de yok 10 sene önceki muhabbetimiz yok diosun . 10 sene önce bişey mi oldu.
Doğrudur 10 sene önce bana msn de abi turbo yapıcaz ne koyalım şunu mu koyalım bunu koyalım şunu koyarsak ne olur bunu koyarsak ne olur diye soruodun. Yardım etmio muyduk. Hayırdır.

kelalper
22-06-2012, 10:42
bu adamın eline su dökemezsin her msjında bi artislik bi kavga bi laf sokma çabaları içindesin, kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş ..

stp herkese yardım eder bn daha ondan zarar göreni duymadım nedir bu adamı bu kadar çekememezlik ?

Ya sen bi sus oradan vırvır. Benimle doğru konuş artistlik falan. Yaşın kaç başın kaç. Delikanlıysan yüzüme söyle o lafları klavye delikanlılığı yapma. Yüzüme söyleyecek cesaretin yoksa bu tarafa geldiğinde klavyeni yanında getir oradan yazarsın. Naaş.

STP
22-06-2012, 10:55
Hayrola şampiyon bana mı sardın. Araya ne girdi de yok 10 sene önceki muhabbetimiz yok diosun . 10 sene önce bişey mi oldu.
Doğrudur 10 sene önce bana msn de abi turbo yapıcaz ne koyalım şunu mu koyalım bunu koyalım şunu koyarsak ne olur bunu koyarsak ne olur diye soruodun. Yardım etmio muyduk. Hayırdır.

alper guldurme kendıne. msnde aktıf olarak konusuyoduk 10 sene evvel her gun gece sana abı dedıgımıde hatırlamıyorum benım ıcın o sıfata naıl olabılen bı kac kısı vardır su alemde malesef sen erısemezsın... sen bugune kadar kendı hangı arabanı yuruttun yada kımın arabasını yuruttunde ben senden akıl aldım? 10 sene once benım vtecım yoktu golfum vardı onuda yurutme amaclı bı amacla kullanmıyodum full bodykıtlı full tesısatlı sekıl arabasıydı. vtecı 2003 te aldım 2007 de turboladım ozamanlardada sen ortalıklarda yoktun. TB TURBOYKEN NERDEYDIN:beuj: sadece 9 10 sene once ortalarda gorunmeyen ghostrıder modunda sozde 300 500 hp volvon vardı ne pıstte ne yolda gorunen. bı meganeın var daha basınc bastıramıyosun ama herkese sole yuruyelım boyle yuruyelımlerde, ıslak pıstte 54 lerdesın... bunları yenı yetmeler cıgnemeden yutar ama eskı kasarlar malı gorunce anlar koklama geregı bıle duymaz... cok sukur arabalarımla anılabılıyorum yaptıklarımla, darısı basına...

hadı by

dragon07
22-06-2012, 11:01
Ya sen bi sus oradan vırvır. Benimle doğru konuş artistlik falan. Yaşın kaç başın kaç. Delikanlıysan yüzüme söyle o lafları klavye delikanlılığı yapma. Yüzüme söyleyecek cesaretin yoksa bu tarafa geldiğinde klavyeni yanında getir oradan yazarsın. Naaş.

ya kelmisin nesin yüzünede söylerim her yerine söylerim ne sanıyon sen kendini ? işi gücü bırakıp seninle mi ugrasayım kaç kere dedik akhisarda çok güzel oluyo böyle şeyler gel görelim yüzüne diyebiliyomuyum diyemiyomuyum?kime güveniyonuz anlamadımki ?

kelalper
22-06-2012, 11:11
alper guldurme kendıne. msnde aktıf olarak konusuyoduk 10 sene evvel her gun gece sana abı dedıgımıde hatırlamıyorum benım ıcın o sıfata naıl olabılen bı kac kısı vardır su alemde malesef sen erısemezsın... sen bugune kadar kendı hangı arabanı yuruttun yada kımın arabasını yuruttunde ben senden akıl aldım? 10 sene once benım vtecım yoktu golfum vardı onuda yurutme amaclı bı amacla kullanmıyodum full bodykıtlı full tesısatlı sekıl arabasıydı. vtecı 2003 te aldım 2007 de turboladım ozamanlardada sen ortalıklarda yoktun. TB TURBOYKEN NERDEYDIN:beuj: sadece 9 10 sene once ortalarda gorunmeyen ghostrıder modunda sozde 300 500 hp volvon vardı ne pıstte ne yolda gorunen. bı meganeın var daha basınc bastıramıyosun ama herkese sole yuruyelım boyle yuruyelımlerde, ıslak pıstte 54 lerdesın... bunları yenı yetmeler cıgnemeden yutar ama eskı kasarlar malı gorunce anlar koklama geregı bıle duymaz... cok sukur arabalarımla anılabılıyorum yaptıklarımla, darısı basına...

hadı by

Evet haklısın. Ne diim. Bizde yalanın bini bin para. Hatırlamıyor olabilirsin ama ben çok iyi hatırlıyorum neler sorduğunu boşver. Ben yürütmek istediğim arabayı yürütürüm. Megane ı bu kadar yürüyebilen çıktı mı Türkiyede. Ben yaptım oldu. Type R larlada koştu bu araba 1 barda. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Islak pist demedim ıslanmaya başlamıştı dedim.Çıktığımda da yağmur çiselemeye başlamıştı. kaydırmaz ama pisti soğutur. 54 diye ben söylemedim transponderlar okudu. 1 tane değil biri sürü transponder okudu hepsi bagajdaydı.
Benle mal lı falan diye de ergen ergen konuşma.

kelalper
22-06-2012, 11:12
ya kelmisin nesin yüzünede söylerim her yerine söylerim ne sanıyon sen kendini ? işi gücü bırakıp seninle mi ugrasayım kaç kere dedik akhisarda çok güzel oluyo böyle şeyler gel görelim yüzüne diyebiliyomuyum diyemiyomuyum?kime güveniyonuz anlamadımki ?

Senden korktuğumdan gelemedim akhisara. Tükürüğümle oldüreceğim adamların burada bana atar gider yapması çok hoşuma gidiyor gerçekten.

STP
22-06-2012, 11:14
Evet haklısın. Ne diim. Bizde yalanın bini bin para. Hatırlamıyor olabilirsin ama ben çok iyi hatırlıyorum neler sorduğunu boşver. Ben yürütmek istediğim arabayı yürütürüm. Megane ı bu kadar yürüyebilen çıktı mı Türkiyede. Ben yaptım oldu. Type R larlada koştu bu araba 1 barda. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Islak pist demedim ıslanmaya başlamıştı dedim.Çıktığımda da yağmur çiselemeye başlamıştı. kaydırmaz ama pisti soğutur. 54 diye ben söylemedim transponderlar okudu. 1 tane değil biri sürü transponder okudu hepsi bagajdaydı.
Benle mal lı falan diye de ergen ergen konuşma.

pekı ALPER ABI... neme lazım aynı yerde denk gelırız yuzune bakamam sonra

selametle

Arenimo
22-06-2012, 11:20
Arkadaşlar sakin olun eski konuda kitlendi buda yakındır

BA ile olan denememizin konusu nereden nereye geldi başka videolar paylaşıldı atışmalar yapıldı , işte Türkiye genelinde şu işlerle uğraşan ve büyük sınıntılarla uğraşıp yaptığımız arbalarımız bizim hobi miz FOBİ ye dönüşmesin yeter

Metin Bilen
22-06-2012, 11:22
beyler bi sakin ya ne oluyo durup bi düşün öyle yazın sinir yapmışşınız etmeyınnn

matthardy
22-06-2012, 11:23
Arkadaşlar sakin olun eski konuda kitlendi buda yakındır

BA ile olan denememizin konusu nereden nereye geldi başka videolar paylaşıldı atışmalar yapıldı , işte Türkiye genelinde şu işlerle uğraşan ve büyük sınıntılarla uğraşıp yaptığımız arbalarımız bizim hobi miz FOBİ ye dönüşmesin yeter

herşey senin yüzünden olum :D

100 bin TL vericem sana emg'yi alıp beşitaşta kartalın orda yakıcam :D

Belamısın :soru:

B.Aktepe
22-06-2012, 11:30
Herkes neyin peşinde çözemiyorum.