Orijinalini görmek için tıklayınız : CIZIRTI başımı ağrıttı yardım paşaoğlundan geldi
nemonomani
23-06-2012, 23:06
Evet arkadaşlar uzun zamandır ha gc8 ha rs megane derken ufak tefek ve ciddi güçlere ulaştığını öğrenerek czt aldım ama başım yandı aracın daha önce kol kırdığını ve elektrik arzalarının olduğunu öğrendim (sakın arkamdan mal kendini etiket ediyo aracı satarken elinde patlayacak vs. şeyler söylemeyin ben 3 kuruş için şereffimi satamam)aracın sıkıntılarından bir kısmı halledilmiş ama güvenemediğim için en azından yataklarını değiştirmek için Bekir PAŞAOĞLU ndan yardım aldım ve pazartesi aracın alt kapağı sökülecek üzerindeki bonalume kitde sökülecek inşallah ramazan ayında cihazım koşar vaziyete gelecek bu aracı sadece içimdeki yufka yüreğim ve insanlara olan güvenim yüzünden aldım bana söylenmemişti bunlar ama olsun köprü başında 1e 700 alınıcağı için sorun yok araçtan kit söküldükten sonra autobahn88 manifolt komple eksoz evo9 dumpvalve evo9 enjektör walbro pompa ve özgün abinin sihirli ellerinden 240 hpleri almayı düşünüyorum ki alamazsamda alana kadar devam edecem bana patlak araba aldım diye alay eden arkadaşları delip gecene kadar durmak yok he bu arada aracın bu haliyle eksoz ve yazılımlı vrs ye 5 boy attık :D plakayıda yazayım muhtemelen çoğunuz tanır 34mnd84 başınızı ağrıttım kalın sağlıcakla
EDİT:Bonalume kit satılıktır
Hayirli ugurlu olsun oncelikle alinan alinmistir kazasiz belasiz bin komple arabayi dagitip toplayacaksan eger kapagini mutlaka isle turbo olarak farkli biseylerle cok guzel gucler alirsin ve gayette keyifli olur :)
CasabLanca
23-06-2012, 23:17
adamsın kardo..
63owen63
24-06-2012, 00:02
Allah yardımcın olsun, seviyorum böyle samimi konuları.
patlak satanı patlatmadınız mı ?
ahmet3425
24-06-2012, 00:11
mnd yakın bir arkadasım kardesimdeydi ondayken boyle sıkıntıları yoktu siz aracı Hakan diye birinden almadınız dimi yada abisi Hasan?
yine de cok gecmis olsun.
Hakandan sonra galeriye gitti araba ordanda baskasi aldi onuda taniyorum ordanda bi baskasina sonrada bu arkadasa yanlisim varsa duzeltir kendisi zaten
ahmet3425
24-06-2012, 00:27
Hakandan sonra galeriye gitti araba ordanda baskasi aldi onuda taniyorum ordanda bi baskasina sonrada bu arkadasa yanlisim varsa duzeltir kendisi zaten
dogrudur ztn hakanda bi sıkıntısı yoktu arabanın iyi biliyorum bi cok kez aldım gezdim vs abisi hasan sürekli kullanıyordu birlikte takılırdık falan hiç bi derdi yoktu arabanın ki bu arkadaslar arabaya cok abanacak tiplerde değildir
vaybe neler gelmis mnd nin basına:S
nemonomani
24-06-2012, 06:16
Araba hamitcanda kurulmus ama satarken soylememis bana ozgun abının orda bi cocuk anlattı olan oldu butce bu arabada turbo buyutunce dokusu tutmuyor
nemonomani
24-06-2012, 06:18
patlak sataný patlatmadýnýz mý ?
Patlak satanýnda haberi yok cocuk teselli olsun diye para gonderdi mevzu hamitcanda yani ki kaba kuvvet sadece baþýmýzý agrýtýr bu saatten sonra gercekten ugrasýlmaz
Edit kıymetli bu abimin sozudur ufak paraların pesinde kosanlar ömürlerini etkisiz eleman olarak gecirirler bir adamın yanında deger kazanırlar
Emir_b16a
24-06-2012, 06:20
kupası düzgün araba her daim düzelir
Araba hamitcanda kurulmus ama satarken soylememis bana ozgun abının orda bi cocuk anlattı olan oldu butce bu arabada turbo buyutunce dokusu tutmuyor
Ustad bibyanlis anlama var galba sende araci derme catma satmadi hamit kol egdi piston alindi yapildi yatak sardi yataklar yapildi satildi yani hamit bseyi eksik yapip satmamisti skildi artik bunlardan satti anladin aracida biDen almadin maslakta bi cocuk soledi diosin ya o benim senin yas 40 mi da biz cocuk olduk bi arkadas yazsan daha mantikliydi bence bu arada hersey gonlunceolur insallah
Geçmiş olsun. Biraz da imla işareti kullanılsaydı daha rahat okunurdu......
nemonomani
24-06-2012, 09:08
Ustad bibyanlis anlama var galba sende araci derme catma satmadi hamit kol egdi piston alindi yapildi yatak sardi yataklar yapildi satildi yani hamit bseyi eksik yapip satmamisti skildi artik bunlardan satti anladin aracida biDen almadin maslakta bi cocuk soledi diosin ya o benim senin yas 40 mi da biz cocuk olduk bi arkadas yazsan daha mantikliydi bence bu arada hersey gonlunceolur insallah
Lafın gelişi cocuk dedim özür dilerim alma hakaret olarak algılama ve hamit elektrik tesisatını yaptıramamışuzun zaman uğraşmışlar olmamış hamit arabanın krank kecesipatlak olarak satmış söylememş sarmadan once gttgı ustayı buldum baktırmış yaptırmadan satmış araba yatak sarmış satarken söylememiş sonuç olarak olan oldu benden buyuksun bm lafın gelişi cocuk dedim tekrar özür dilerimbana ciddi yardımların oldu çok sağol
Lafın gelişi cocuk dedim özür dilerim alma hakaret olarak algılama ve hamit elektrik tesisatını yaptıramamışuzun zaman uğraşmışlar olmamış hamit arabanın krank kecesipatlak olarak satmış söylememş sarmadan once gttgı ustayı buldum baktırmış yaptırmadan satmış araba yatak sarmış satarken söylememiş sonuç olarak olan oldu benden buyuksun bm lafın gelişi cocuk dedim tekrar özür dilerimbana ciddi yardımların oldu çok sağol
ben sana bıldıklerımı soledım soledım kı yarın obur gun skıntı yasama dıye ama hamıt benım tamırcımde yaptrdı aracı ben sana bugun ne yapıldı ne eksık kaldı hepsını orenır arar solerım ama dedıgım gıbı hamıt pıston olayında herseyı tam anlamıyla yaptı yatak sardında ne yapıldı net bılmıyorum onuda net orenırım bu arada ozelden no n at ban yada mesaj at bana ararım bugun senı 05305151820 okan
nemonomani
24-06-2012, 09:40
Okan cok sağol bana evo9 enjektör bulursan haber verirsin
Okan cok sağol bana evo9 enjektör bulursan haber verirsin
tamamdır aklımda bakıcam pazartesı donus yaparım sana
Aranan konusu ac istersen evo9 enjektor rahat bulursun o zaman okan gerekli aciklamalari yapmis zaten daha dicek bisey kalmadi dedigim gibi kapak isle arabada birseyler yapicaksan faydasini gorursun
nemonomani
24-06-2012, 10:09
Aranan konusu ac istersen evo9 enjektor rahat bulursun o zaman okan gerekli aciklamalari yapmis zaten daha dicek bisey kalmadi dedigim gibi kapak isle arabada birseyler yapicaksan faydasini gorursun
Bana telini pm atarmısın
Mnd nin ilk sahibi menderes diye biri sonra ozan abi aldı hatta kiti zamanında tolga abiyle beraber getirtmişlerdi ama ondan sonra tahmin ediyorum 8 9 el degistirdi. Bence normal sonuç telefisi olamayan seyler diil tabi insan mal alırken bilmek ister dogrusunu bu arada evo 9 enjektörü kullanmayin rc 550cc isini görür evo9 baya bi ugrastirdi beni zamaninda ufak bi tavsiye ;) basınc açıcaksan gm 3port selenoidi unutma simdiden kolay gelsin zor günler seni bekliyo:)
hocam helal olsun, açık açık yazmışsın, doğru dürüst adam sayılı kaldı... İşallah istediğin hale getirirsin. Bu arada aracın eski sahibi forumdan mıydı?
kelalper
24-06-2012, 12:05
benim anlamadığım size arabayı kol eğri yatak dökük olarak mı verdiler. Daha önce bunlar olduysa ve tamir edilip satıldıysa o zaman neden bir daha yatak değiştiriyorsunuz. Ben hiç bişey anlamadım. Modifiye arabada bunlar olabilecek şeyler. Deseler ki motoru 10 numara problemi yok iki gün sonra gümlerse ok de problemi olmayan bir motor için neden bu kadar yazdınız anlamadım.
nemonomani
24-06-2012, 12:24
benim anlamadığım size arabayı kol eğri yatak dökük olarak mı verdiler. Daha önce bunlar olduysa ve tamir edilip satıldıysa o zaman neden bir daha yatak değiştiriyorsunuz. Ben hiç bişey anlamadım. Modifiye arabada bunlar olabilecek şeyler. Deseler ki motoru 10 numara problemi yok iki gün sonra gümlerse ok de problemi olmayan bir motor için neden bu kadar yazdınız anlamadım.
Abi arabanda sıkıntı olmuşsa satarken bu oldu diye söylemezmisin arabanın şu an krank keçesi patlak elektrik arzası var komple tesisat değşmesi gerekebilir 3 kuruş için yalan konuşulması canımı sıktı bu saatten sonra gerekirse stroker kit getirtirim gne yuruturum
nemonomani
24-06-2012, 12:26
Mnd nin ilk sahibi menderes diye biri sonra ozan abi aldý hatta kiti zamanýnda tolga abiyle beraber getirtmiþlerdi ama ondan sonra tahmin ediyorum 8 9 el degistirdi. Bence normal sonuç telefisi olamayan seyler diil tabi insan mal alýrken bilmek ister dogrusunu bu arada evo 9 enjektörü kullanmayin rc 550cc isini görür evo9 baya bi ugrastirdi beni zamaninda ufak bi tavsiye ;) basýnc açýcaksan gm 3port selenoidi unutma simdiden kolay gelsin zor günler seni bekliyo:)
Yunus abi ben ahmet cihanýn arkadaþý ***** arabayý alan kiþi bu selenoid ne olyo
Edit abi şu an tek hedefim seni rollde yakalamak :-)
2 defa okudum konunun acılma sebebını halen anlamadım bızde her gun arabamızı ustaya goturuyoruz eksıklerı var yaptırıyoruz
Yunus abi ben ahmet cihanýn arkadaþý ***** arabayý alan kiþi bu selenoid ne olyo
Edit abi şu an tek hedefim seni rollde yakalamak :-)
Selenoid turbonun basincini acmaya yariyo o olmadan basinc acamassin tabiki deneriz allah gonlune gore versin ama tekrar soyluyeyim zor gunler seni bekliyor
nemonomani
24-06-2012, 13:10
2 defa okudum konunun acılma sebebını halen anlamadım bızde her gun arabamızı ustaya goturuyoruz eksıklerı var yaptırıyoruz
Anlaşılmayan ne başımdan gcnlri sohbet bolumunde paylaştım başınızdan gcnlr bolumu varsa konuyu taşıyın oraya
kelalper
24-06-2012, 13:58
Abi arabanda sıkıntı olmuşsa satarken bu oldu diye söylemezmisin arabanın şu an krank keçesi patlak elektrik arzası var komple tesisat değşmesi gerekebilir 3 kuruş için yalan konuşulması canımı sıktı bu saatten sonra gerekirse stroker kit getirtirim gne yuruturum
Yaw tamamda sen arabandaki her arızayı satarken söylüyor musun. Şu km de yağ karteri contadan kaçırdı fren lambası bozuldu hararet müşürü bozuldu değişti diye. Bu da bir arıza sonuçta. Giderilmiş. Benim demek istediğim sen arabaya ne yapmayı düşünüyorsan güç olarak yap zaten kırılırsa kırılacak. Kaçarın yok. Şimdi belki boşu boşuna masraf yapıyor olabilirsin. Haa adam diyorsaki eğriti topladık ok. Ama sadece yatak değiştirmekle olacakların önüne geçemezsin. İki kere masraf yapma diye söylüyorum. Kırılana kadar devam kırıldıktan sonra kafandakileri yaparsın.
nemonomani
24-06-2012, 18:21
Yaw tamamda sen arabandaki her arızayı satarken söylüyor musun. Şu km de yağ karteri contadan kaçırdı fren lambası bozuldu hararet müşürü bozuldu değişti diye. Bu da bir arıza sonuçta. Giderilmiş. Benim demek istediğim sen arabaya ne yapmayı düşünüyorsan güç olarak yap zaten kırılırsa kırılacak. Kaçarın yok. Şimdi belki boşu boşuna masraf yapıyor olabilirsin. Haa adam diyorsaki eğriti topladık ok. Ama sadece yatak değiştirmekle olacakların önüne geçemezsin. İki kere masraf yapma diye söylüyorum. Kırılana kadar devam kırıldıktan sonra kafandakileri yaparsın.
Abi haklısın da bom hdflgm guc 250+ sıkıntılıysa tekrar kır tekrar yap şimdi paran mı cok dcksn inan borç harç
pegeout 106
24-06-2012, 19:50
mnd hamitteyken ßiliyorum sadece Güzel ßir araçtı Şok Oldum ßu yazıları görünce olan olmuş artık olmuşla ölmüşe çare yok allah yardımcın olsun Moralini ßozma ßence Paşaoğlu Gerekeni Yapar...
kelalper
24-06-2012, 21:53
Abi haklısın da bom hdflgm guc 250+ sıkıntılıysa tekrar kır tekrar yap şimdi paran mı cok dcksn inan borç harç
ya bak anlatamiyorum yataklari degistirmen bi seyi degistirmez. motorun bastan toplanmasi gerek. guce gore yatak boslugunu rektifiyeci verir. bekir vermez. sen sadece alt yataklari degistireceksin karterden. hic bir anlami yok onu anlatmaya calisiyorum. yatak doktuyse komole yag pompasi cart curt degismesi lazim.