Orijinalini görmek için tıklayınız : Çanakkale Assos,Ayvalık
Burak K.
28-06-2012, 19:29
Bu iki yerden birisine kız arkadasımla hafta sonu kaçmayı düşünüyoruz 1-2 günlüğüne. Özellikle assos da uygun olarak nerede kalabiliriz ? Nerelere gidilir ne yapılır bi de Bursa dan nasıl gidilir assos'a araba kiralayıp gitmeyi düşünüyorum ? Bilgisi olanlar veya daha önce gitmiş olanlar bilgi verebilirse çok sevinirim. :)
Burak K.
28-06-2012, 21:38
Yok mu hiç bilgisi olan ? İnternetten araştırabildiğim kadarıyla Assosda 2 kişilik odalarda kişi başı 95 falan diyolar ?
Ahmet Saraçoğlu
28-06-2012, 21:47
kardeşim arabayla gideceksen bozcaadaya git , daha makul ve çok daha güzel bi yer.Emin ol 2 3 günden daha fazla kalmak istiyceksin.
kelalper
28-06-2012, 23:51
Assos Sokakağzına git. Orada güzel pansiyonlar var. Bizim yazlıkta orada. Orada Sokakağzı motel de Hüseyin abi var. Özlem motel de Ömer abi var. alper dora nın tanıdığıyım de oda varsa yardımcı olurlar. Bursadan 450km civarında. Balıkesir Edremit üzerinden ya da çan Bandırma üzerinden gidebilirsin.
Yol olarak bence balıkesir edremit tarafı daha cazip, çan bandırma yolunu hiç sevmiyorum :)
Assos taraflarına 2-3 kere gittim, bizimde küçükkuyu tarafında yazlık var, küçükkuyu altınoluk taraflarına göre biraz daha sakin sanki assos..
Ben ayvalık tarafına gittiğimde pek beğenmemiştim açıkçası.. Çok ana baba günüydü plaj..
Burak K.
29-06-2012, 00:09
kardeşim arabayla gideceksen bozcaadaya git , daha makul ve çok daha güzel bi yer.Emin ol 2 3 günden daha fazla kalmak istiyceksin.
Orayıda seçeneklere dahil ettim abi. Orada tavsiye edeceğin pansiyon var mı peki ?
Assos Sokakağzına git. Orada güzel pansiyonlar var. Bizim yazlıkta orada. Orada Sokakağzı motel de Hüseyin abi var. Özlem motel de Ömer abi var. alper dora nın tanıdığıyım de oda varsa yardımcı olurlar. Bursadan 450km civarında. Balıkesir Edremit üzerinden ya da çan Bandırma üzerinden gidebilirsin.
Teşekkür ederim,not alıyorum Assos'a gidersem gideceğim dediğin yerlere abi.
Yol olarak bence balıkesir edremit tarafı daha cazip, çan bandırma yolunu hiç sevmiyorum :)
Assos taraflarına 2-3 kere gittim, bizimde küçükkuyu tarafında yazlık var, küçükkuyu altınoluk taraflarına göre biraz daha sakin sanki assos..
Ben ayvalık tarafına gittiğimde pek beğenmemiştim açıkçası.. Çok ana baba günüydü plaj..
Assos'da gece hayatı nasıldır peki ?
Kadırga Koyunu tavsiye ederim ama deniz olarak, bunun dışında aktivite fln yoktur. Otel fiyatları değişken ama deniz olarak bence muhteşem temizlikte biraz su soğuktur
Murat Özcan
29-06-2012, 02:50
assosun denizi kadar temiz deniz görmedim ben
assosun denizi kadar temiz deniz görmedim ben
Assosu öneririm arkadaşa kesinlikle katılıyorum deniz çok temiz suyu biraz soğuk ama alışılıyor :)
rockford34
29-06-2012, 07:42
asos behram kale kadırga koyu dönmek istemeyeceksin
asos sokakagzına gidin derim çok sakin ve kafa dinlenesi biryer 4-5 sene önce orda bir pansiyona gitmiştik aile işletiyordu orda o tarz yerler çok ve geceleri okadar yıldız gözüken yer sayılıdır sanırım:)
olm erdeğe git oraya gitceene
pesimist206
29-06-2012, 08:18
assos bır ıkı gunluk tatıl yapılabılecek en guzel yerlerden bırı ama kıralık arabayla gıdecegım demıssınız ben en son gıttıgımde yolları baya vırajlı ve bozuktu yola cıkmadan kıraladıgınız arabaya ıyıce bı baktırın allah korusun bı sıkıntı yasamayın
Kadırga koyu güzeldir. Denizi mavi bayraklı fakat soğuktur. Gece hayatı pek yoktur.
Ahmet Saraçoğlu
29-06-2012, 09:12
Orayıda seçeneklere dahil ettim abi. Orada tavsiye edeceğin pansiyon var mı peki ?
Kardesim Liman'dan iner inmez heryer pansiyon , hepsi hemen hemen aynı , amanden en son Şenol pansiyonda kaldım , memnun dum.ust katlarda biyer istediğin zaman hepsi guzel.
kardeşim benım memleketım olarak söyluyorum assos olsun bozcaada olsun mılletın abartmasından baska bı *** degıl az bıraz sakın sessız yesıllık dıye dunya para ıstıyolar. gıdıceksen ayvalık cundaya falan gıt olmadı dahada guneye ın assosda adada bı tane bıraya 20 lıra vereyım dıosan ona sözum yok
Shadow_Dancer
29-06-2012, 12:23
Bende bozcadayi tavsiye ederim ama gercekten esnafi pek insafli degil, yazin para kazandiklari icin fena geciriyolar..
Bursadan gitceksen susurluk-Balıkesir-edremit üstünden gitmeyi tercih etmelisin...Gezilcek yer olarakda herkes sölemiş ama bozcaadaya gezmeye kesınlıkle gıtmelısın.Bozcaadaya ek olarak yol ustunde güre'de akçayda doga harikası yerler var hasanboğuldu şelalesi felan eger zaman olursa buralarada bakabılırsın
Burak K.
29-06-2012, 19:57
Bugün son anda karar değiştirdik avşaya gitmeye karar verdik. :) Açıkçası sessizlik,sakinlik istemiyoruz pek gece hayatı canlı olsa daha iyi olur. :) Teşekkür ediyorum herkese önerileri için.