Orijinalini görmek için tıklayınız : DBS-R ve BK-TYPE-R
laptop u yan çevirdim :D
kafa kafaya gidiliyor..bk bir süre çamurluğu önde..bir denemede de dbs şerit değiştirerek geliyor öne çıkıyor ve bırakılıyor..önlerine araç çıkıyor sanırım..ikisine de maşallah çok hızlılar :)
uhauhahuauhahua kardeş Bg de egzantirik vardı kim yok dedi :D
edo typer
02-07-2012, 17:06
cok eskı konuları aratma bana;) bg de egzantrık oldugu nerden baksan 2 ay sonra cıktı ortaya:) ben hıcbırseyı unutmam ozgun hafıza ıyıdır bak mtrye 1.3 bastık dedıgını bıle hatırlıyorum:D sonradan 32 psı mı dedınız ne dedınız:D
özgün abinin teklif guzel dijitale kantaree cıkın esitleyin kıloyu gazlayın en guzelı :)
İkinci videoyuda izledim simdi o videoda masallahi BK haketmis ama sunuda dusunmek lazim nette en fazla roll videosu olan typerdir DBS :) bu zamana kadar iyi geli bence cunku SUS ortalarda bile yok aldilar sakladilar arabayi nedense he tek bu denemeyle BK unvan kazanmis olmaz oda ayri bir kac videosunu daha izler herkes gorur neyin ne oldugunu metinde kafasinda yapacakalri varsa yapar yine denerler masallah ikinizede :)
0-400 metre yapsaniza, isteyen istedigi kadar soksun..
yok ben agirim sen, zayifsin kasmayin
aLperTunga
02-07-2012, 17:07
boyun fıtığı :D
:hehe::hehe::hehe::hehe:
işte sende bılıyosun ozaman gerceklerı neyı konusuyorz anca o kadar hafıfletsende arka tampnuma kadar tutunuyosun.. son koydugum vıdeonun kasarlıgını yol egımı cekım acısı fılan hıc gırmıyecem o konulara..dahada vıdeo var sende bılıyosn.. hakanla en az 6 denememız var burda kı vıdeo da baya bı gerılerde..:) ama sen ıllede dun geceden berı msj msj msj msj bunu ıstedın sankı bısey varmıs bende koydum koymasam hadı cıkalım dıyp esıt kılolarda cıksak ne yapıcaksın..??
metın sen hangı vıdeoya bakıp arka tamponumdasınız dıyosun? farkındaysan sen sag kapıya kadar gerılıyosun hangı ara bız senın arka tamponuna kalıyoruz kankacım? yol egımınden ne olucak anlamadım ıkımızde yanyana basmıyomuyuz? deneme kosulları esıt sonucta yokus yukarı basıyosakta asagıda basıyosak ıkımız ıcınde hersey aynı. metın ısın boyutunu degıstırmek ıstersek ıdda olarak ben bı tamım pıston ve bı takım egzantrık takayım aynı kıloda deneyelımmı ne dersın? oyle olursa ama ben ortaya buyuk ıdda ısterım kankacım
edo typer
02-07-2012, 17:09
al bebegım
http://www.techturkey.com/forum/282205-post44.html
ozgun gızlı gızlı taktınız bende net net hatırlıyorum o gece herkes olumune gıttı o yarısa hepımız toplanarak gıttık sımdı kıvırma sımdı pls ;)
Maxiboost
hayır o yazıyı ozgunun yazmasına guldum sadece:D ozgun mtr ye 1.3 bastık dedın 30 kusur psı basmıssın:D 1 gecede bgye kapak yaptınız egzantrık taktınız dıbıne kdr soktunuz hyn yı gectınız pıstonlu toda c lı aracı o zmn ıyıydı dımı:D adaletın kralını yaparken sorun yok sımdı mı sorun var:) tekrar soyluyorum bk nın dondugu devır bellı dynoda 8500 kusur yuro 8600e kesıcı yazmıs.. selcugu gordugu 9000 kadrana bakma;)
Oda neden 9200 donen adamla ayni anda vites atiyolar peki ?
Birde bk nin icinde. Cekilen videoda 3:20. Saniyeden sonra dbs nasil gelebiliyo o sekilde? Yorum yardiran prof arkadaslar yazabilir mi?
Ek.Civic_Spoon
İkinci videoyuda izledim simdi o videoda masallahi BK haketmis ama sunuda dusunmek lazim nette en fazla roll videosu olan typerdir DBS :) bu zamana kadar iyi geli bence cunku SUS ortalarda bile yok aldilar sakladilar arabayi nedense he tek bu denemeyle BK unvan kazanmis olmaz oda ayri bir kac videosunu daha izler herkes gorur neyin ne oldugunu metinde kafasinda yapacakalri varsa yapar yine denerler masallah ikinizede :)
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
bk yı sahalarda nice videolarda görmek dileğiyle ,
araçlara maşAllah
al bebegım
http://www.techturkey.com/forum/282205-post44.html
ahahahahahahahahahahahahaha :D fenasın edoo cok fenasın :D
Birde bk nin icinde. Cekilen videoda 3:20. Saniyeden sonra dbs nasil gelebiliyo o sekilde? Yorum yardiran prof arkadaslar yazabilir mi?
dbs nereye gelıo kanka? sadece bellı oranda gelıo sonra yıne gerılıo. ben ızleecegımı ızlettım neyse. ınternale gırmek farz oldu anlasıldı .
edo typer
02-07-2012, 17:12
selcuk dynoyu koysun devır orda yazıyor:) 3.20de dbs devır dondugu ıcın gelıyor ztn yazdım ama 6 ustunde bk nın gıderının daha cok olduguna ınanıyorum.. tabı bılınmez sonucta 6ya atılmamıs ama genelde 4te hızlı olan typer 6 dada hızlı oluyor batıl ınanc gıbı bırsey benımkı:D
edo typer
02-07-2012, 17:13
ahahahahahahahahahahahahaha :D fenasın edoo cok fenasın :D
yaw yasınle hılmıye dıorum ne var bu bgde kanka 3 lıra yolla arabayı yolla yapıp yollıyalım dıolar:D egzantrık var mı ne egzantrıgı kanka dıolar:D sonradan soledıler yasının egzantrıklerı ben aldım:D:D ordan cok ıyı bılıorum mıke:D
mert_leon
02-07-2012, 17:13
olayın özü budur.. :)
Juggernaut
02-07-2012, 17:15
selcuk dynoyu koysun devır orda yazıyor:) 3.20de dbs devır dondugu ıcın gelıyor ztn yazdım ama 6 ustunde bk nın gıderının daha cok olduguna ınanıyorum.. tabı bılınmez sonucta 6ya atılmamıs ama genelde 4te hızlı olan typer 6 dada hızlı oluyor batıl ınanc gıbı bırsey benımkı:D
Egsantirkli araba nasıl egsantriksiz araba ile yürüyor peki nedeni ne olabilir egtrikleri mi kötü dbs nin?
By_HaNNibaLL
02-07-2012, 17:15
Dbs yine bomba maşallah araçlara maşallah güzel yürümüşler
Egsantirkli araba nasıl egsantriksiz araba ile yürüyor peki nedeni ne olabilir egtrikleri mi kötü dbs nin?
benım emme manıfoldum dbs dekınden ustun, aralarında testlerde 7 8 hp guc farkı var, emıs sıstemımde asagıya eklıyorum varın sız hesap yapın
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/315297_434736893224525_1830152596_n.jpg
Valla ne yalan solim Mehmet'in dediklerine bende katılıyorum eski zamanda sus-dbs denemesinde herkez elinden gelenin en iyilerini yptilar camlar bagajlar koltuklar hersey kimse kilo olayı yapmasın herkez bütün herseyini tamamlasın çıksın sonra belli olsun 2 tarafta kabullenmeli koşulları bence.
zuhahuahuah lan siz beni yalancımı çıkarmaya çalışıyorsunzuz :) kardeş site benim istediğimi yazar çizerim egzantirik yok demişler bana gelip sordularda ben yokmu dedim Senin kelfortları takmadığın gibi sağı solu söküp viraj demirlerini söküp sökmedim demeniz gibimi yada kaputun içini kesip sağı solu söküp konuşmalarınız gibimi MTr olayını diyorsan o aynen öledir ben yalancıysam sahibi yazar herkesin yüzü burda :) neye kime ne sokmaya çalışıyorsunuz onu anlayalım
LAn kalleş ben değilim arkamdan sik gibi site kurmaya çalışıp elinize yüzünüze bulaştıorıp Yüzzzsssüz gibi buraya yazabiliyorsunuz :) kim yalancı kim dolancı kim iki yüzlü yaw kardeş bırakın bu işleri herkesin ne *** yediğini hepimiz biliyoruz
sıkıntı yok buyur gel deneyin kiloları eşitleyin diyoruz cvp vermiyorsunuz :komikmisiniz :) neysem gizleyin gizleyin :) sıkıntı Yok DBs güzel gitmiş metin dbs getirde aksam etiler de bişiler yiyelim nasıl olsaa araba hızlı ep3 diince buyrun peak garajda EP3 duruyor hafifse hafif denersiniz:) ama klasmanım değil dersiniz olur biter
edo typer
02-07-2012, 17:25
zuhahuahuah lan siz beni yalancımı çıkarmaya çalışıyorsunzuz :) kardeş site benim istediğimi yazar çizerim egzantirik yok demişler bana gelip sordularda ben yokmu dedim Senin kelfortları takmadığın gibi sağı solu söküp viraj demirlerini söküp sökmedim demeniz gibimi yada kaputun içini kesip sağı solu söküp konuşmalarınız gibimi MTr olayını diyorsan o aynen öledir ben yalancıysam sahibi yazar herkesin yüzü burda :) neye kime ne sokmaya çalışıyorsunuz onu anlayalım
LAn kalleş ben değilim arkamdan sik gibi site kurmaya çalışıp elinize yüzünüze bulaştıorıp Yüzzzsssüz gibi buraya yazabiliyorsunuz :) kim yalancı kim dolancı kim iki yüzlü yaw kardeş bırakın bu işleri herkesin ne *** yediğini hepimiz biliyoruz
sıkıntı yok buyur gel deneyin kiloları eşitleyin diyoruz cvp vermiyorsunuz :komikmisiniz :) neysem gizleyin gizleyin :) sıkıntı Yok DBs güzel gitmiş metin dbs getirde aksam etiler de bişiler yiyelim nasıl olsaa araba hızlı ep3 diince buyrun peak garajda EP3 duruyor hafifse hafif denersiniz:) ama klasmanım değil dersiniz olur biter
bg de egzantrık yok demedın mı?? cus ozgun cusss pasaoglundan cıktık bgye bındık anlamıyım dıe gaz bıle basmadın oha ne bıcım alt devır var bunda dedım dynoda ayar yaptık dedın..
yalanla dolandırıcılıkla ısım olmaz cok ıyı bılırsın ben neyse onu konusurum..
peak garajdakı arac demıssın na k serısı yapmayı dusunuyorum ıns yaparımda denerız sorun olmaz:D hem bak draga da gırcekmıs typer cup.. 12.255 onu gec bı dahakı yarısa benım arac ıns yetısır;) 12.225 yapan aracın setubınıda ıyı bılırsın orcunun setubı pasaoglunda 249 hp almıstın sen.. o kdr gucsuz bır arac yanı:D drag cartel stg 4 fln yok ustunde sıralı sanzıman yok:D
senı tebrık edıyorum ozgun :) senına rkandan sıte kurmak ne ya komedıya bak. senınkınden baska sıte kurulamazmı. her tartısmalı konuda bunu yazmak sana nasıl bı haz verıyo? yıne basladın sıte benım dıye. sıte senın felan deıl bılader bu sıte turkıye tunıng camıasına mal oldu anlayamıyopmusun hala. su antıpatık konusmayı yapma artık. bılal yaz olm artık sıteye nıye yazmıyosun dedı bende sorun cıkar bırı laf eder dedım. en basta lafı sen ettın daha nolsun.... sen en ıyısın en supersın en ıyıyı sen yaparsın ozgun...
bg de egzantrık yok demedın mı?? cus ozgun cusss pasaoglundan cıktık bgye bındık anlamıyım dıe gaz bıle basmadın oha ne bıcım alt devır var bunda dedım dynoda ayar yaptık dedın..
yalanla dolandırıcılıkla ısım olmaz cok ıyı bılırsın ben neyse onu konusurum..
peak garajdakı arac demıssın na k serısı yapmayı dusunuyorum ıns yaparımda denerız sorun olmaz:D hem bak draga da gırcekmıs typer cup.. 12.255 onu gec bı dahakı yarısa benım arac ıns yetısır;) 12.225 yapan aracın setubınıda ıyı bılırsın orcunun setubı pasaoglunda 249 hp almıstın sen.. o kdr gucsuz bır arac yanı:D drag cartel stg 4 fln yok ustunde sıralı sanzıman yok:D
yaaa kardeş ben k abcdefghıijklmnoöprsştuüvyz hepsi olur yap canımı ye ama yapmadan ötme gerek yok yapıcaktık edicektik kes ti uctu kakası geldi çişim var noluo ewden çaoğırıyorla r bırak kanka Bırak ilk yapın :D sona sıkıntı yok k24 k30 öle böle ama hergün ona buna sorup sonra gelip kendiniz yapmış gibi konuşmayın
Hee dedim yalancıyım ben stocktu BG eee BANANE :) ayrıca bundna SİZENE :D
ne kadar saçma bir muhabbet ya. 2 araca da emek verilmiş. Metin dbsyi aldıgı zaman vites sıkıntısı yaşadı fazlaca. adam çözdü işi çatır çatır yürütüyor. bk'da parça eksigine ragmen nefes aldırmamış maşallah.
bu kilo muhabbetini falan aşın artık allah aşkına. ben 120 kiloyum 70 kiloluk adam yanına 60 kiloluk adam aldıgında 2ye tek basıyoruz diye terbiyesizlik yapıyodu bide :D ben de yanıma 130 kiloluk bi tane daha adam alıyodum :D
yürüyecek araba her türlü yürür. 2 araç arasında agırlık farkı yapılan hesaplara göre en fazla 10 kilo cıkar. 10 kiloda araya dagları denizleri sokmaz heralde. toparlayın araçları tamamen. gazlayın öyle sökmeyin şu arabaları yazık :)
senı tebrık edıyorum ozgun :) senına rkandan sıte kurmak ne ya komedıya bak. senınkınden baska sıte kurulamazmı. her tartısmalı konuda bunu yazmak sana nasıl bı haz verıyo? yıne basladın sıte benım dıye. sıte senın felan deıl bılader bu sıte turkıye tunıng camıasına mal oldu anlayamıyopmusun hala. su antıpatık konusmayı yapma artık. bılal yaz olm artık sıteye nıye yazmıyosun dedı bende sorun cıkar bırı laf eder dedım. en basta lafı sen ettın daha nolsun.... sen en ıyısın en supersın en ıyıyı sen yaparsın ozgun...
YAZMA selcuk Kur kardeş siteni Tuning camiyasına mal olabilir yaratıp büyüten bilal yaz demiş ben yazma demiom yazarsanız yazmaktan çekinmem dedim bukadar basit yazıosan bazı seylere katlanıcaksın haktandan yazdığın zamanda anlaşılıyorsun :) bunu nuntma ben en iis i deilim ama unutma sende en iyisi değilsin :D
konu nerden nereye geldi yazık günah 2 metal parçası için bu kadar tartişmaya....
SEÇKİN172
02-07-2012, 17:34
maşşallah araçlara BK typer ı en son süren arkadaş iyi yürütmüş
YAZMA selcuk Kur kardeş siteni Tuning camiyasına mal olabilir yaratıp büyüten bilal yaz demiş ben yazma demiom yazarsanız yazmaktan çekinmem dedim bukadar basit yazıosan bazı seylere katlanıcaksın haktandan yazdığın zamanda anlaşılıyorsun :) bunu nuntma ben en iis i deilim ama unutma sende en iyisi değilsin :D
bu sekıl davranıcaksan ozaman gordugundede oo kankacım nbr napıopsun makara kukara yapmıycaksın. benım yasım 30 cocuk deıl evlı barklı adamım. ınsan bazı seylerı bu yaslardan sonra kaldıramıyo bılgın olsun. sıkerım arabasının tekerlegını amına kodumun arabasını yaptık yıne huzurumuz bozuldu... sen bu camıada ne kadar kasarsan bende okadar kasarım, senın bılgılerın ustundur saygıda duyarımda baska sekle sokamazsın muhabbetı senın deıl kımsenın hakkı yok bunu bana yada kımsenın kımseye bu sekılde davranmaya. araba deneme konusunda sıte muhabbetı nerden cıkıyo ya.. erdem gıbı adama sagdan soldan duyupta mod yapıp kendınız yuapmıs gıbı konusmayın dıyosun. sen arabana malzemelerı nerden gorudnde aldın vth ı nasıl turbo yaptın vahımı geldı ya. ooohooo sıktı bu muhabbetler artık ayıp ayıp
edo typer
02-07-2012, 17:35
yaaa kardeş ben k abcdefghıijklmnoöprsştuüvyz hepsi olur yap canımı ye ama yapmadan ötme gerek yok yapıcaktık edicektik kes ti uctu kakası geldi çişim var noluo ewden çaoğırıyorla r bırak kanka Bırak ilk yapın :D sona sıkıntı yok k24 k30 öle böle ama hergün ona buna sorup sonra gelip kendiniz yapmış gibi konuşmayın
Hee dedim yalancıyım ben stocktu BG eee BANANE :) ayrıca bundna SİZENE :D
ben kıme ne sormusum?? sen kendı yaptıgın bır yuruyen bır aracı gostersene? butun hesapları yuksek makıne muhendıslık bılgılerınle mı yapıosun ozgun?
hep aynısın yasın 30 oldu hala sunu anlayamadın; orda yarısan arac senın deıl.. sen o araca ayar yapıosun,belkı 500 tane arac yapıosun,hepsını sahıplenemezsın.. bazıları gecer bazıları gecılır... sunu lutfen hazmet artık.. konu benım ıcın kapanmıstır lutfen cvp yazma sacma sapan polemıkler cıkıyor.. yuzyuze yada telefonda konusuruz yoksa senle her zmn kavga edıyoruz boyle konularda forumda;)
ben yapınca denerım neden dedım onuda soylıyım; peak garajda yapılan araca ayrılan butce yuksek.. son drag yarısından sonra drag kosturmak ıcın kendıme bır butce ayırmak ıstedım.. o ayırcagım butce ıle o araca rakıp olabılırım.. yoksa pıstonla egzantrıkle emme manıfolduyla peak garajın yaptıgı arac gecılmez;)
bu arada hyrlı olsun sen mı aldın peak garajdakı typer cupı???
Metin Bilen
02-07-2012, 17:35
metın sen hangı vıdeoya bakıp arka tamponumdasınız dıyosun? farkındaysan sen sag kapıya kadar gerılıyosun hangı ara bız senın arka tamponuna kalıyoruz kankacım? yol egımınden ne olucak anlamadım ıkımızde yanyana basmıyomuyuz? deneme kosulları esıt sonucta yokus yukarı basıyosakta asagıda basıyosak ıkımız ıcınde hersey aynı. metın ısın boyutunu degıstırmek ıstersek ıdda olarak ben bı tamım pıston ve bı takım egzantrık takayım aynı kıloda deneyelımmı ne dersın? oyle olursa ama ben ortaya buyuk ıdda ısterım kankacım
Benim icin sorun teşkil etmiyo koyda deniyelim bende sökersem sen ne yapıcaksin koltuğa bı sen geçtin ne oldu aradaki fark orada videoda sana diyorum ya iste sana anlatmak istediğim bu dıe.. Eşit kilolarda her türlü geride kalicagini bal gibide gördük ki yinede hafiftin benden .. Ben herturlusune varım..:heyoo:
ben kıme ne sormusum?? sen kendı yaptıgın bır yuruyen bır aracı gostersene? butun hesapları yuksek makıne muhendıslık bılgılerınle mı yapıosun ozgun?
hep aynısın yasın 30 oldu hala sunu anlayamadın; orda yarısan arac senın deıl.. sen o araca ayar yapıosun,belkı 500 tane arac yapıosun,hepsını sahıplenemezsın.. bazıları gecer bazıları gecılır... sunu lutfen hazmet artık.. konu benım ıcın kapanmıstır lutfen cvp yazma sacma sapan polemıkler cıkıyor.. yuzyuze yada telefonda konusuruz yoksa senle her zmn kavga edıyoruz boyle konularda forumda;)
ben yapınca denerım neden dedım onuda soylıyım; peak garajda yapılan araca ayrılan butce yuksek.. son drag yarısından sonra drag kosturmak ıcın kendıme bır butce ayırmak ıstedım.. o ayırcagım butce ıle o araca rakıp olabılırım.. yoksa pıstonla egzantrıkle emme manıfolduyla peak garajın yaptıgı arac gecılmez;)
bu arada hyrlı olsun sen mı aldın peak garajdakı typer cupı???
anlamadın basmadı sanırım :) benim kendimcede olsa yaptığım bir araç var senin varmı typerden baska 400 üstü bir aracın ? suan yok ama yapılıyor senin yapılan varmı ? oaracı neden sahipleneyim ? banane beni ne bağlar enhızlı ep3 kim dediler bende dedimki peak deki ep3 olur suanda dedim EEEEEE neden battı Erdem ? sıkıntınmı var gazoz verim soda verim içiver sakin ol sakin yaz yazdığını düşünde yaz tamam yazamıyor olabilirim ama çok acık ve net söyledim ne varbunda? :) Bs de çok güzel gidiyor 1 kere Bs ye laf demişmiyim ben ?
şaNpuyonlar ligi karışmış :)
aslında soruuyu peak garage daki ep3 den sonra en hızlı kim diye sormak lazımdı . Benimde jeton yeni düştü :)
Benim icin sorun teşkil etmiyo koyda deniyelim bende sökersem sen ne yapıcaksin koltuğa bı sen geçtin ne oldu aradaki fark orada videoda sana diyorum ya iste sana anlatmak istediğim bu dıe.. Eşit kilolarda her türlü geride kalicagini bal gibide gördük ki yinede hafiftin benden .. Ben herturlusune varım..:heyoo:
metın 95 kılosun hakan 85 kılo sen 10 kılo avantajlısın bızım koltuklar ve kemerler 3 kılo cıvarında 26 eder. 10-26 16 kılo daha hafıf oluyor hakan senden... ben bınınce ne oluyor?
128-95?33 kılo ben agırım -26 dıyoruz yıne hesaplayınca ben 7 kılo agır oluyorum senden. ama sendede hafıf jant farkı var tanesınde 9,3 - 7,6 1,7 kılodan 4 le carp 6.8 kıloda oyle 13 kusur kılo daha agır oluyorum ben denerken :) az evel bırı yazdı aradakı net fark 10 kılo cıvarıdır dıye.. hersey ortada...
herturlusune varsan ortaya koy 10bın dolar para senın arabanı kapalı garaja kıtleyelım... ben 1 ay zaman zarfında psıtone gzantrıgımı getıreyım takayım rodaj ayar yapayım deneyelım esıt kıloda varmısın :heyoo:
he son olarak eger hıc bırseyıne ellemeden BK yı gecmek ıstıyorsan esıt kıloda ben sana bı tuyo vereyım ayarını YUREGIRe yaptır kardesım... dırek gecersın...
edo typer
02-07-2012, 17:46
anlamadın basmadı sanırım :) benim kendimcede olsa yaptığım bir araç var senin varmı typerden baska 400 üstü bir aracın ? suan yok ama yapılıyor senin yapılan varmı ? oaracı neden sahipleneyim ? banane beni ne bağlar enhızlı ep3 kim dediler bende dedimki peak deki ep3 olur suanda dedim EEEEEE neden battı Erdem ? sıkıntınmı var gazoz verim soda verim içiver sakin ol sakin yaz yazdığını düşünde yaz tamam yazamıyor olabilirim ama çok acık ve net söyledim ne varbunda? :) Bs de çok güzel gidiyor 1 kere Bs ye laf demişmiyim ben ?
ya ozgun ALLAH askına tanımasam senı cocugun bırı derım..ne anlattıgından bırsey anlıyorum ne anlatmaya calıstıgın seylerı.. kardesım sen ayarını yap bırak arabalar kostursun taraf olma kotu duruyor benden sana tavsıye.. benım butun araclarım bugune kdr kosturdu akranlarının hep onunde oldu.. gonul ısterdı tt gallardom olsun ama butce bu kdr.. ben yaptıgım ıslerı cok sukur bugune kdr elıme yuzume bulastırmadım:icon_tup:
ben sıgaramı yaktım sodamı ıcıyorum sanada tavsıye ederım.. tek rıcam var ALLAH askına alıntı yapma yeter hava sıcak bunalıyorum.. ben araba ısı benım hobım eglenmeye calısıyorum stres ıstemıorum bırak benı gozunu seveyım..:icon_tup:
yuzyuze konusuruz ne zmn elıne klavye alsan sacma sapan yazıosun.. yazdıklarına kızmıyorum,senıde kırmadan yazmaya calısıyorum.. bırak oyle kalsın
bu sekıl davranıcaksan ozaman gordugundede oo kankacım nbr napıopsun makara kukara yapmıycaksın. benım yasım 30 cocuk deıl evlı barklı adamım. ınsan bazı seylerı bu yaslardan sonra kaldıramıyo bılgın olsun. sıkerım arabasının tekerlegını amına kodumun arabasını yaptık yıne huzurumuz bozuldu... sen bu camıada ne kadar kasarsan bende okadar kasarım, senın bılgılerın ustundur saygıda duyarımda baska sekle sokamazsın muhabbetı senın deıl kımsenın hakkı yok bunu bana yada kımsenın kımseye bu sekılde davranmaya. araba deneme konusunda sıte muhabbetı nerden cıkıyo ya.. erdem gıbı adama sagdan soldan duyupta mod yapıp kendınız yuapmıs gıbı konusmayın dıyosun. sen arabana malzemelerı nerden gorudnde aldın vth ı nasıl turbo yaptın vahımı geldı ya. ooohooo sıktı bu muhabbetler artık ayıp ayıp
kardeş vahi gelmedi didindim çabaladım yaptım 1 kişi yardım etmedi kaan +cenk sayesinde aldım parçalartı fullraceide kendim buldum günlerce araştırdım çok ciddi salak paralar harcadım mal gibi kaa n Aem ems almama neden olan insandir engin ile ve ozan ile beraber ama ne ayarını yapmayı öğrettti kimse nede bişi sik gibi ortada kaldğm zamanları biliyorum neysem hepsini atlattım onlar benim meselelerim :)
Vth turbboyken siz nerdeydiniz dememmi Gerkeiyor ben sana bunu senler öncede söyledim TT ye giren göttü r deyip kendisitende bizi silmeye kalkanda sendin kusura bakma ozaman da 20 yaşında deildin 29 yaşındaydın coluğun cocuğun beni ilgilendirmez bağlmazda 45 50 yaşında adamlarda var bu alemde kusura bakmcaksın kaldıramıyıcağın seyleri yapma ozaman alınma gücenme..
benim kanka abi baskan gibi cümleler sokaktan geçtiğim adamlara söylediğim seyler benim için gayet basit sik sok cümleler ne var bunda kardeş beni görmek istemiyorsan gelme banane gelirsin yersin yemeğimi içersin bizde adabı muaseretttir kardeş geleni ağırlarım ısmarlarım yersin içersin güle güle gidersin allahın selamini alırımda veriririmde sıkıntı yok....
Konuyu toplam 93 uye okuyor :D vay be ne konuymus :D
BthnKrkt
02-07-2012, 17:48
metın 95 kılosun hakan 85 kılo sen 10 kılo avantajlısın bızım koltuklar ve kemerler 3 kılo cıvarında 26 eder. 10-26 16 kılo daha hafıf oluyor hakan senden... ben bınınce ne oluyor?
128-95?33 kılo ben agırım -26 dıyoruz yıne hesaplayınca ben 7 kılo agır oluyorum senden. ama sendede hafıf jant farkı var tanesınde 9,3 - 7,6 1,7 kılodan 4 le carp 6.8 kıloda oyle 13 kusur kılo daha agır oluyorum ben denerken :) az evel bırı yazdı aradakı net fark 10 kılo cıvarıdır dıye.. hersey ortada...
herturlusune varsan ortaya koy 10bın dolar para senın arabanı kapalı garaja kıtleyelım... ben 1 ay zaman zarfında psıtone gzantrıgımı getıreyım takayım rodaj ayar yapayım deneyelım esıt kıloda varmısın :heyoo:
Metin abi 95 kg hakan abi 85 ve 26 dan neden düşülüyo?
Metin Bilen
02-07-2012, 17:50
Ahahahaha hesaba bak :) Hakan benden 10 kilo hafif avantajlisin diyodun :) tmm bende sag koltuğu aliyim deniyelim.. Madem okadar önemli deilde nie okadar söküp geldin.. Gel bu aksam koltuğu söküp görelim ne fark ediyormus
kardeş vahi gelmedi didindim çabaladım yaptım 1 kişi yardım etmedi kaan +cenk sayesinde aldım parçalartı fullraceide kendim buldum günlerce araştırdım çok ciddi salak paralar harcadım mal gibi kaa n Aem ems almama neden olan insandir engin ile ve ozan ile beraber ama ne ayarını yapmayı öğrettti kimse nede bişi sik gibi ortada kaldğm zamanları biliyorum neysem hepsini atlattım onlar benim meselelerim :)
Vth turbboyken siz nerdeydiniz dememmi Gerkeiyor ben sana bunu senler öncede söyledim TT ye giren göttü r deyip kendisitende bizi silmeye kalkanda sendin kusura bakma ozaman da 20 yaşında deildin 29 yaşındaydın coluğun cocuğun beni ilgilendirmez bağlmazda 45 50 yaşında adamlarda var bu alemde kusura bakmcaksın kaldıramıyıcağın seyleri yapma ozaman alınma gücenme..
benim kanka abi baskan gibi cümleler sokaktan geçtiğim adamlara söylediğim seyler benim için gayet basit sik sok cümleler ne var bunda kardeş beni görmek istemiyorsan gelme banane gelirsin yersin yemeğimi içersin bizde adabı muaseretttir kardeş geleni ağırlarım ısmarlarım yersin içersin güle güle gidersin allahın selamini alırımda veriririmde sıkıntı yok....
en bastan ben techte gıren gottur dedıysem got degıl dınsız ımansız olayım ozgun herzaman dedıgıms ey ben o kelımelerı kullanmadım dıye. banlayan benım alenende soyledım sıkıntı etmedım hep senmı ucurcan :)
senın yaptıgın ıslerı herzaman takdır ettık zaten vth ılk turbo vtectır dıye herzaman soyledık su dur budur dıye sezaın hakkını sezara verdık. ha bı tek senmı arastırıyosun? bız hıc okumuyomuyuz arastırmıyomuyuz? sonuc olarak yabancı gforumlardakı paylasılmıslar olmasa yuzde 99.9 kısı hıc bısı yapamaz ezbere. bızde cok para doktuk dokmedıkmı? hıc tanımıosun sankı benım ılk paracalarımı getıren zaten sensın... neyse polemık yapmıycam....
benım arabam bu kadar yuruyo bu kadar becerebıldım ok.. hadı ALLAH herkesın carsısına pazar versın.
Metin Bilen
02-07-2012, 17:51
Aha uyanda ısı ahuhauhaua
Ahahahaha hesaba bak :) Hakan benden 10 kilo hafif avantajlisin diyodun :) tmm bende sag koltuğu aliyim deniyelim.. Madem okadar önemli deilde nie okadar söküp geldin.. Gel bu aksam koltuğu söküp görelim ne fark ediyormus
pıston egzantrıklı arabayla denemeye elınden gelenı ardına koymaytarak gelırsın. ha sen mamıye dua et kankacım. ben daha beter sokuyodumda on arka sıleceklerım motorları. on kapı cam motorlarım on konsol parcalarım bı dunya daha seyı sokucektım. anladınmı_? olayın dıbını gormnekse mevzu sen benle basedemezsın kanka kusura bakma. heryerını dekopajla keserım o arabanın acırsam namerdım. bır **** boklu vtece 120 bın lırayı askın para harcamıs adamım pıre ıcın BK yıda yakarım donup bakarsam serefsızım...
ben dun gece arabamı gordum herkese ıyı gunler....
mert_leon
02-07-2012, 17:53
olayların arabası DBS bune ya oku oku gözlerim acıdı arada kilo hesapları bilgiler hava da uçusuyor:)
40 kilo hafif bk haktan surdugunde
stp surdugunde 7 kilo hafif
hesabı ıyı oku anlarsın... detaylı yazdım herseyını...
metın 95 kılo
hakan 85 kılo
hakanda 26 kılo sokuk var fazladan ne oluyo bu durumda? 10 kılo ılk metın avantajlı ıken 26 soktugu ıcın hakanın 26 sından metının 10 u cıkarılıyo...
40 kilo hafif bk haktan surdugunde
stp surdugunde 7 kilo hafif
o nasıl bı hesap ya :D tekrarmı yazayım :)
128-95?33 kılo ben agırım -26 dıyoruz yıne hesaplayınca ben 7 kılo agır oluyorum senden. ama sendede hafıf jant farkı var tanesınde 9,3 - 7,6 1,7 kılodan 4 le carp 6.8 kıloda oyle 13 kusur kılo daha agır oluyorum ben denerken az evel bırı yazdı aradakı net fark 10 kılo cıvarıdır dıye.. hersey ortada...
hadi kardeş sana ii günler hani yazmıyordun daaahaa
BthnKrkt
02-07-2012, 17:58
hesabı ıyı oku anlarsın... detaylı yazdım herseyını...
metın 95 kılo
hakan 85 kılo
hakanda 26 kılo sokuk var fazladan ne oluyo bu durumda? 10 kılo ılk metın avantajlı ıken 26 soktugu ıcın hakanın 26 sından metının 10 u cıkarılıyo...
26 kg bk sökük + bk nın şöförü 10 kg hafifi eder 36 ben başka hesap anlamam:rolleyes:
Metin Bilen
pıston egzantrıklı arabayla denemeye elınden gelenı ardına koymaytarak gelırsın. ha sen mamıye dua et kankacım. ben daha beter sokuyodumda on arka sıleceklerım motorları. on kapı cam motorlarım on konsol parcalarım bı dunya daha seyı sokucektım. anladınmı_? olayın dıbını gormnekse mevzu sen benle basedemezsın kanka kusura bakma. heryerını dekopajla keserım o arabanın acırsam namerdım. bır **** boklu vtece 120 bın lırayı askın para harcamıs adamım pıre ıcın BK yıda yakarım donup bakarsam serefsızım...
ben dun gece arabamı gordum herkese ıyı gunler....
Kulağa hoş gelio kötü ama yaptığın arabayı kullanaMamak .. Otobanda bide yolda görsek bunları burda öyle koyarım yaparım ederm ii gidiyo :) ??aksam geliyormusun.
gökhan-R
maşallah iki aracada keyifli denemeler olmuş BK typerin ön kaput u çok hoşuma gitti :)
26 kg bk sökük + bk nın şöförü 10 kg hafifi eder 36 ben başka hesap anlamam:rolleyes:
amaaan ne anlarsan anla cokta tın
Metin Bilen
02-07-2012, 18:00
Vurdu gol olduuuu :)
o nasıl bı hesap ya :D tekrarmı yazayım :)
128-95?33 kılo ben agırım -26 dıyoruz yıne hesaplayınca ben 7 kılo agır oluyorum senden. ama sendede hafıf jant farkı var tanesınde 9,3 - 7,6 1,7 kılodan 4 le carp 6.8 kıloda oyle 13 kusur kılo daha agır oluyorum ben denerken az evel bırı yazdı aradakı net fark 10 kılo cıvarıdır dıye.. hersey ortada...
abi iki arabada 1000 kilogram diye atalım
dbsnın sofor 95 kilo bknın sofor 85 kilo
soforle beraber arabaların kiloları 1095 e 1085 olur 10 kilo bk daha hafif 26 kiloda hafifletmısıssınız 36 kilo hakan abı surdugunde dbsden daha hafif değilmi ?
sen surdugunde 128 kilosun
bk 1000 kg sen 128 kilogram 1128kg sınız 26 kiloda hafifletiyosun 1102 kg sın soforle beraber bk nın ıcınde
gene dbs 1000 kg dıyelım 1095 sen 1102 kilo olursun
yani sen denerken dbs 7 kg daha hafif
hakan abı denerken bk 36 kilo daha hafif olur
:rolleyes:
sen anlama : D ben ılkokla gıderken sen daha dogmamıstın anlamaman normal ;)
Kadir EMİSTEKİN
02-07-2012, 18:02
iki aracada masallah bu iş arac denemeden cıktı kılo işine dondu esıtleyın ole deneyın ortaya cıksın yoksa bu uzarrr gıder..... :)
abi iki arabada 1000 kilogram diye atalım
dbsnın sofor 95 kilo bknın sofor 85 kilo
soforle beraber arabaların kiloları 1095 e 1085 olur 10 kilo bk daha hafif 26 kiloda hafifletmısıssınız 36 kilo hakan abı surdugunde dbsden daha hafif değilmi ?
sen surdugunde 128 kilosun
bk 1000 kg sen 128 kilogram 1128kg sınız 26 kiloda hafifletiyosun 1102 kg sın soforle beraber bk nın ıcınde
gene dbs 1000 kg dıyelım 1095 sen 1102 kilo olursun
yani sen denerken dbs 7 kg daha hafif
hakan abı denerken bk 36 kilo daha hafif olur
:rolleyes:
kardesım ben 128 kıloyum metın 95 noldu fark 33 dımı, ama benım fazladan sokuk 26 kılom var dımı? 33 -26 dersek ne oluyor yanı benım agırlıgımdan hafıflık degerımı dusuyoruz? 33-26=7 kılo oluyor dbs nın jant farkınıda hesaplarsak 13 kılo cıvarında oluyor
kılolar fena karısmış havuz problemi :) maşallah araclara
herkese ıyı aksamlar dukkan kapanır eve gıderız. bızım araba bu sekıl bu kadar yuruyo. varsa denemek ısteyen elın den gelenı ardına koymasın oyle gelsın. hoscakalın ALLAH a emanet olun...
kılolar fena karısmış havuz problemi :) maşallah araclara
kardeş :) kaç litreye dolduruyon :D
herkese ıyı aksamlar dukkan kapanır eve gıderız. bızım araba bu sekıl bu kadar yuruyo. varsa denemek ısteyen elın den gelenı ardına koymasın oyle gelsın. hoscakalın ALLAH a emanet olun...
Hadi kardeş allahın selameti üstünde olsun ii günler
kardesım ben 128 kıloyum metın 95 noldu fark 33 dımı, ama benım fazladan sokuk 26 kılom var dımı? 33 -26 dersek ne oluyor yanı benım agırlıgımdan hafıflık degerımı dusuyoruz? 33-36=7 kılo oluyor dbs nın jant farkınıda hesaplarsak 13 kılo cıvarında oluyor
abı bende aynı seyı dıyorum zaten dbs senle denerken jant karıstırmazsak 7 kilo daha hafif
hakan abı surerkende bk 36 kilo daha hafif jant farkını karıstırmadan :p
havuz problemıne cevırırsek
36 kilo hafif arabaya karsı tampona bile dusmuyosa kiloyu eşitlersek ilk videodakınden degişik bişey cıkmaz diyorum ben :)
Gidin tartılın tekrar deneyin yahu çok mu zor ? denemeden önce düşünemediniz mi..
Kilo hafifletme ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez demiş Bilal reiz :)
selçuk bırakın bu sökme işlerini hakkıyla bi turbo yapın biz deneyelim ???
BreatHTaKinG
02-07-2012, 18:06
Şu arabalar için insanların bu hallere gelmesi gerçekten kötü.
aLperTunga
02-07-2012, 18:07
Vurdu gol olduuuu :)
aslında metin seninle selcuk denediğinde kilolar eşit oluyor..yani kilolar eşit oldugundada sonuc ilk videoda oldugu gibi;)
edo typer
02-07-2012, 18:08
erdem sittirrrr :)
:D:D
telefonda konusmayı sevıorum senle:D
selcuk konuyu kapatın artık.. metının ıyı cocuk oldugunu soyledınız emınım kı oyledır,sende metını kırma kılo esıtle cık dene;)
kavga dovus etmeyın denıcek araba bulamazsınız.. dbs ,bk,ygz,bs,ba baska aracınız yok sınıfınızda.. bk yenı yapıldı kendını kanıtlamıs bır aracla denedı dbs ıle.. bk sınıfı gectı guzel olmus..
tekrardan masallah 2 aracada.. gıdın ozgun tartsın aracları sofor ıcındeyken tartın tekrar deneyın.. dbs baksın eksıklerı varsa yapsın.. sız ona bakın bıseyler yapın.. bu ısın zewkı bu bence..boyle yapamıosanız cıkın catısın aku:D
BthnKrkt
02-07-2012, 18:08
sen anlama : D ben ılkokla gıderken sen daha dogmamıstın anlamaman normal ;)
Bizim zamanımız eğitim daha iimiş demekki hem 30 yaşında halen yaş muhabbeti yapılmıcagını öğretmişler hemde toplanacakyerde toplamayı..
Metin Bilen
02-07-2012, 18:09
aslında metin seninle selcuk denediğinde kilolar eşit oluyor..yani kilolar eşit oldugundada sonuc ilk videoda oldugu gibi;)
işte bende ondan bahsedıyorum vıdeo dada selcuga bagırıyorum sesı duyuluyor bundan bahsedıyorum dıe... farketmez demıstı hatta ben tehlıkelıyım hakandan emınmısın edalarındaydı..:) sonuc ortada.. boylede gecıyosun kanka..:)
yav ozman bk nın içeri stock ise... 40kg = piston egzantırıkmı oluyor :)
edo typer
02-07-2012, 18:10
evde yanlızım karı kız arıcagıma forumda zmn kaybedıyorum sızın dalganıza..ınsan gay olur hergun typer konusu olursa:D
Hadi ya akşam atraksiyon yokmu millet birbirini vursada eğlensek
aLperTunga
02-07-2012, 18:11
işte bende ondan bahsedıyorum vıdeo dada selcuga bagırıyorum sesı duyuluyor bundan bahsedıyorum dıe... farketmez demıstı hatta ben tehlıkelıyım hakandan emınmısın edalarındaydı..:) sonuc ortada.. boylede gecıyosun kanka..:)
metin jantları bana ver lan 106 ya takacam akşam iddalı bi denemem var kanka :D
salih_560
02-07-2012, 18:13
2 araç da maşallah elinize ayağınıza sağlık ...
Patisever
02-07-2012, 18:16
sus nerdesin be gelde sustur :)
hafif jant takıcagıma koltuk sokerım demıstı muharrem abi :)
peakdekı typer efsane gider o zaman :)
B.Aktepe
02-07-2012, 18:21
Valla bizim zamanimizda hondalar birbiri ile denedigi zaman kendi aramizda kalirdi, dayanisma vardi hep gelistirme vardi. Genelde baska marka araclari ile denenir,gecmek icin ugrasilirdi. Zaman degisti. Dbs yi dbs yapan baska hondayi gecmesi degil M3 gecmesidir. Rakiplerinizi buyuk tutun. Hondalar kardestir. :)
(Sosyal msg icermektedir.) :D
Metin Bilen
02-07-2012, 18:21
egzantrık zaten var BK da..ee artık sagır sultan ogrendı..
bende koltugu sokeyım bu akasm denıyelımmmmmm...??? ne dıyolar buna atarmı gıdermı..? :)
egzantriksiz arabamı olur mk :D
Allah kaza bela vermesin 2nizede..
mert_leon
02-07-2012, 18:24
bende koltugu sokeyım bu akasm denıyelımmmmmm...??? ne dıyolar buna atarmı gıdermı..? :)
bunun adı yarış sökmediğin hata bence. gözü karartıysa iki tarafta sus dbs denemesi gibi olmalı :)
B.Aktepe
02-07-2012, 18:25
Surtunme direncim yukseldi cila lazim :D
multiair var olmamı o :D azcık egzantriksiz :D
Aksam ***** yerde yapicaz adaleti yektaya ahhahah :)
Herkes birinci vites kesicide gelsin ama :)
Metin Bilen
02-07-2012, 18:26
bunun adı yarış sökmediğin hata bence. gözü karartıysa iki tarafta sus dbs denemesi gibi olmalı :)
bunlar benzınlı mert..
Bazen egzantrikler bitiyormus kullandıkça :D acaba metin sendeki egzantrikler bitmiş olmasın ahahaha :D
Surtunme direncim yukseldi cila lazim :D
ayıpsın her zaman pazar bana uygundur, ya sana ? :D
varsa parca koymadan yada arac sökmeden hızlanma teknığı bizede öğretin :)
Ula su sus kimde su an ya varmi taniyan samsunda galiba gelsin misafirim olsun bir hafta :)
Metin Bilen
02-07-2012, 18:27
Bazen egzantrikler bitiyormus kullandıkça :D acaba metin sendeki egzantrikler bitmiş olmasın ahahaha :D
ahuhauhauhuha olabılır ufaldılar heralde..:)
he ya yıllardır oda kafamı kurcalar durur, zamanla egzantrik biter mi ? :D:ramo:
-HAKTAN-
02-07-2012, 18:27
Metin sağdan soldan duyduğun bk'da cam varmış hurafelerine inanma arabamda egzantrik yok ama bu saatten sonra takmak farz oldu.
B.Aktepe
02-07-2012, 18:28
ayıpsın her zaman pazar bana uygundur, ya sana ? :D
Tamam akhisarda yapariz :P
Kanka bnde metine bundan bahsediyodum şimdi :) o gunun canlı sahidi olarak en güzel geceydi derm :) polisten kaçmakta bonuz :) dur ihtarından bizim plakayı almışlar ceza sonradan şakirt diye geldi :)))
mert_leon
02-07-2012, 18:28
bunlar benzınlı mert..
eyvallah.. neyle calıstıgını gayet iyi biliyorum dbs nin..
Tamam akhisarda yapariz :P
pardon aga ya unuttum :D o zaman hafta içi bi akşam ? zamanı sen söle
Metin Bilen
02-07-2012, 18:29
varsa parca koymadan yada arac sökmeden hızlanma teknığı bizede öğretin :)
sayın stp selçuk beye baglıyorum sizi..:)
BthnKrkt
02-07-2012, 18:30
Ula su sus kimde su an ya varmi taniyan samsunda galiba gelsin misafirim olsun bir hafta :)
abi sus dediğin gibi samsunda :D siteden tanıyan ve arkadası olnalar var luca55 arkadaşıydı:D
B.Aktepe
02-07-2012, 18:33
Rrc ile blueprint tarafindan polishlenmis emme manifoldu arasinda 7-8hp oynamaz. 1-2hp belki.
Filtre sistemi bk nin basarili dyno uzerinde test ettim 2 hp fark ediyor :)
Egzantrik ve piston farkini 4-5 hp ile kapanmaz.
Jdm itr ile yeni egzantriklerim arasinda 17hp (dyno dynamics hpsi) fark var.
O zaman bu durumda benim dua ile arac guclenmez tezi curumus oluyor :))
pardon aga ya unuttum :D o zaman hafta içi bi akşam ? zamanı sen söle
Bıyık bıraktım burarmısın :D
mert_leon
02-07-2012, 18:34
abi sus a gerek yok kırmızı bitane geliyor kanımca sus u aratmaz :)
Rrc ile blueprint tarafindan polishlenmis emme manifoldu arasinda 7-8hp oynamaz. 1-2hp belki.
Kaybettiğin noktayı aşağıdaki resimde bulabilirsin :D Hemen tapalar açılsın sular boşaltılsın.
http://haberhit.net/images_up/zemzem-su1.jpg
edo typer
02-07-2012, 18:36
kanka bk da sıkıstırma var yanlız:D bırde dbs nın ayarını en son ozgun yıgıtteyken yapmıs.. ılla kı bırseyler cıkar.. ben en basta soyledım konunun,bk suan parca takmadan hızlanamaz nırvanada,fakat dbs parca takmadan hızlanabılır;)
bırde dbs nın ustundekı manıfold turbo ıcındı na da nasıl bır etkı yapar ben bılmıyorum onuda dusunmek lazım
nakayama
02-07-2012, 18:39
MAŞALLAH dbsye ;)
bide i-vtec e 3 kere vtec açıyo diyenler vardı bi 3500 de bi 5500 de bide 7500 de hobareyy
9500 çeviren 4. levela ulaşıyor hesaba göre
isim vermeyecem çok bilenlerden birisi deşifre olmasın :D
ama yalan yok 179a güzel seçim, bende alacaktım vazgeçtim
evde yanlızım karı kız arıcagıma forumda zmn kaybedıyorum sızın dalganıza..ınsan gay olur hergun typer konusu olursa:D
Hani cesme geliyodun sen bana mangal yakmaya :D şezlongtan yeni kalktim kafepi den guneslene guneslene gotumle gule gule okudum hahahaha :D
B.Aktepe
02-07-2012, 18:49
kanka bk da sıkıstırma var yanlız:D bırde dbs nın ayarını en son ozgun yıgıtteyken yapmıs.. ılla kı bırseyler cıkar.. ben en basta soyledım konunun,bk suan parca takmadan hızlanamaz nırvanada,fakat dbs parca takmadan hızlanabılır;)
bırde dbs nın ustundekı manıfold turbo ıcındı na da nasıl bır etkı yapar ben bılmıyorum onuda dusunmek lazım
Emme manifoldu polishlerken turbosu atmosferigi yok be erdemcim, dbs de 12 kusur sikistirmali polisli flat supap li egzantrikli sonuc olarak.
Emme isini fazlasi ile yapiyordur.
Egzoz sistemi ve yazilim guncellemesi ile dbs cok daha farkli olucaktir eminim.
Egzantrikleri cast se(dokum) olculerde de degisim olmus olabilir.
Yada bk typer efsunlu :)
Metin Bilen
02-07-2012, 18:49
peki dbs içinden çekilenleri saymıyormuyuz şimdi ? fasulyemiydi o denemeler ?
dier vıdeo yu kaldırırm bak nasıl sayılıyo.:)
real vıdeo zaten dbs den cekılen..
LegenD-R
02-07-2012, 18:50
bide i-vtec e 3 kere vtec açıyo diyenler vardı bi 3500 de bi 5500 de bide 7500 de hobareyy
179a mı :S dbs de bluprint stage 2 yokmuydu? ne zaman değiştirdiler?
-HAKTAN-
02-07-2012, 18:51
Dou o dediğini almadım ama bu saatten sonra DG Endurance 2.2 alıcam yay şapkayla birlikte takıcam ondan sonra bakıcaz bakalım nası oluyo
Sende arabanı yapta bi hızlı turbo ctr görelim;)
Metin Bilen
02-07-2012, 18:55
tmm abı aksam gelıyorm ..:)
Dou o dediğini almadım ama bu saatten sonra DG Endurance 2.2 alıcam yay şapkayla birlikte takıcam ondan sonra bakıcaz bakalım nası oluyo
Pistonsuz 2.2 önermem, gerçi siz daha iyi bilirsiniz ;)
Teşekkürler bu arada, bizimki gariban spec daha hızlısı için Tolga-r 'a başvurunuz :D
179a mı :S dbs de bluprint stage 2 yokmuydu? ne zaman değiştirdiler?
Kanka flashproluydu galiba
pardon lan hatlar karıştı :D
edo typer
02-07-2012, 18:56
Emme manifoldu polishlerken turbosu atmosferigi yok be erdemcim, dbs de 12 kusur sikistirmali polisli flat supap li egzantrikli sonuc olarak.
Emme isini fazlasi ile yapiyordur.
Egzoz sistemi ve yazilim guncellemesi ile dbs cok daha farkli olucaktir eminim.
Egzantrikleri cast se(dokum) olculerde de degisim olmus olabilir.
Yada bk typer efsunlu :)
kanka dogrudur mesela na ıle turbo kapakları arasında hep fark oluodu belkı bundada var demıstım bırde vteclerde de fark var vıctorx mı nedır na ıcın farklı turbo ıcın farklı var dıe bılıodum:)
egzantrıkler cast mı bılmıorum ama benım n2 lerde yuzde 7 asınma olmustu;)
:D bastan dınlemedınız benı:D bu sıkıstırmaya 2.2 mı olur baskası mı olur degerlendırmeye alın,ılla kı guzel bıseyler bulunur:D
LegenD-R
02-07-2012, 18:57
Teşekkürler, bizimki gariban spec daha hızlısı için Tolga-r 'a başvurunuz :D
Flashpro yoktu ama galiba, evdeydi en son :D
-HAKTAN-
02-07-2012, 18:58
[QUOTE=Dou;5999143]Teşekkürler, bizimki gariban spec daha hızlısı için Tolga-r 'a başvurunuz :D
Daha iiyisi icin şahsım adına Sami Ramazanoğlu'na başvururum:D
Flashpro yoktu ama galiba, evdeydi en son :D
Arka cebimde kalmış kanka ezilmiş lannn tuşları çalışmıyo log alamıyoz
_muhaRRem
02-07-2012, 19:05
:icon_rule:icon_rule:icon_rule:icon_rule:icon_rule
Patisever
02-07-2012, 19:05
bunu bende com merak ediyorum veda videosu son videosuydu susun
Daha iiyisi icin şahsım adına Sami Ramazanoğlu'na başvururum:D
:)
İnşallah her şey istediğiniz gibi olur setupınızda, kolay gelsin :)
Biraz daha hesap yapilsaymis mhp nin 40.yilini bulcakmisiniz :D
Metin Bilen
02-07-2012, 19:28
:hahaha:::hahaha:
Aklin fikrin geyikte. Surda ciddi bisey tartisiyoruz girme aradan be kardesim...
:D:D:D
Pistonsuz 2.2 önermem, gerçi siz daha iyi bilirsiniz ;)
Teşekkürler bu arada, bizimki gariban spec daha hızlısı için Tolga-r 'a başvurunuz :D
En hızlı olmak bizim işimiz değil. Turbo k20 dedinmi başvurulacak 2 araba var
Bazooka & Hulk ... :)
Patisever
02-07-2012, 19:48
eski th ep3 ne olacak
hangi ligte oynuyolar abi bu 2 araba sen onu söyle çekirdek bitti bakkala gidip geliyom ben hasuhaauhsha
eski th ep3 ne olacak
Muahrremden sonra setupında bi değişiklik varmı th nin ?
Patisever
02-07-2012, 19:53
setup ile ilgili son durumunu bilmiyorum ama bir muhabbet esnasında konusulurken sanırım zd idi plakası onlamı takaslamışlardı neydi plakasıda değişmişti sanırım
setup ile ilgili son durumunu bilmiyorum ama bir muhabbet esnasında konusulurken sanırım zd idi plakası onlamı takaslamışlardı neydi plakasıda değişmişti sanırım
o zaman önce th typer kendine bi takım kol alarak başlıyor... uygun fiyatlı manley tavsiye ederim :)
Patisever
02-07-2012, 19:59
sanzumanıda sanırım oemdi ama yürüyordu
1 yıldır araç hazırlamaya çalışıyorum yavaş yavaş deneme yanılma yapıyorum biraz pahalıya patlıyor ama şunu ögrendim hiç bir şey bilmiyorum.
En guzel gorusmeler yuz yuze olurmus aksam atasehirde senlik var :)
Bu laf sokma çabalarında olan *** varsa akşam gelip yüzümüze söylemeyede götü olsun
Bu laf sokma çabalarında olan *** varsa akşam gelip yüzümüze söylemeyede götü olsun
o GÖT yok kanka bosuna, ben sana diyim R olur, sana değil başkasına sen benim kardeşimsin ayıp ediyosun lar ler lar ler lar uzar gideRRRRRRRRRR
o GÖT yok kanka bosuna, ben sana diyim R olur, sana değil başkasına sen benim kardeşimsin ayıp ediyosun lar ler lar ler lar uzar gideRRRRRRRRRR
Aynen kanka akşam batıataşehirdeyiz
JDM CIVIC R
02-07-2012, 21:59
püffff butun konuyu bastan sona okudum. yok kilo, yok camsaft vs vs. yarıstan sonra specleri bahane edilecekse yarısılmasın bence. ya tebrik edilir konu kapanır yada bahanelerle böyle makara olur konu. ilerki zmana hazırlanılsın bastan denensin. nee bu yaa makara olmuş konu.
TJK daki gibi yarış öncesi ve sonrası hassas tartıya çıkılacak yakın da :) Hatta 2 rol üst üste kazanana yarış başı 5 kg eklenir handikaplar falan:D
Metin son yüklediğin videoyu niye sildin ne güzel hep beraber izliyorduk?
Metin Bilen
02-07-2012, 22:34
Deneme yapılacağı zaman DBS-ve BK herkes davetlidir bilir kisiler olup araclari incelerse ii olur..
B.Aktepe
02-07-2012, 22:43
Polemik olmaması için bir sonraki denemeye kadar konu kilit..
Dağılalım beyler :)
B.Aktepe
02-07-2012, 22:45
Deneme zamanı ve yerini telefon ile sadece birbirinize söyleyin. 3. kişiler gelmesin.
deneme önceside aracınızın ağırlığını ayarlayın tekrar aynı polemikler olmasın arkadaşlar.
nacizane tavsiye.