Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : DBS-R ve BK-TYPE-R

Sayfa : [1] 2

Metin Bilen
02-07-2012, 14:18
DBS-R arka koltuk sökük

BK-R yan koltuk emnıyet kemerlerı sag koltuk arka koltuk (şöför koltugu harici sökük)

karbon kaput

selcuk haktan dan daha agırmıs selcuk ile denedıgımde bu sekılde oluyo..
pWL5n7XdNqE

link DBS-R vs BK TYPE-R - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=pWL5n7XdNqE&feature=player_embedded)

(kuralına göre oynıyalım..)

ahmetuzun
02-07-2012, 14:20
her ıkı aracada maasallah. dbs nın vıtes gecıslerı harıka :)

mami_makinen
02-07-2012, 14:21
Link yokmu

Metin Bilen
02-07-2012, 14:23
Link yokmu

koydum abi..

ygtkrmdnz
02-07-2012, 14:23
Link yokmu

maşallah her iki R a

DBS-R vs BK TYPE-R - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=pWL5n7XdNqE&feature=player_embedded)

Vlkn
02-07-2012, 14:24
Maşallah araçlara DBS bir başka..

Volkann
02-07-2012, 14:25
aynadan sellektör yapıp makas atmaya calısan araclar gazlayınca nasılda geride kalıyor :)

iki aracada maşallah.

shumi
02-07-2012, 14:25
her iki aracada maşallah valla özlemişim type-r sesini :)

STP
02-07-2012, 14:27
metın :) koya koya bu vıdeomu koyuldu sımdı :) bende karbon kaput yok ayrıca sac kaput var cf nerden cıktı :) sende hafıf jant bıle var bız bırsey dedıkmı :) dıger vıdeoları koycakmısın yoksa sdece bumu olucak :) hanı ben 128 kıloyum ya o bakımdan :) asıl soforumuz hakandı bızım onla olan tum denemelerı koyarsan sevınırız ;)

Patisever
02-07-2012, 14:27
öffff neffiss type rrr show metin baba resital sunmuşsun yanıltmadı dbs yine :)

SeRKaN
02-07-2012, 14:28
Araçlara maşallah güzel denemeler olmuş.Dbs nin vitesler süper maşallah metin orda olmak isterdim :)

Honda Type_R
masallah guzel deneme olmus

shero
helal müdür vitesleri cok iyi olmus:))masallah dbs adaleti

mert_leon
02-07-2012, 14:30
dbs ye maşallah ama bk da çok iyi yurumus dbs nın artıları cok fazla. potansıyel var bence bk da :)

Maxiboost
02-07-2012, 14:30
Masallah, metin vites olayini cozmus helal olsun cayir cayir atiyo :D

Kimler nerelerini soktu bu yarista?

yasin_R
02-07-2012, 14:31
metin hakan ile denediğin video var mı. bu arada vitesler iyi;)

Arenimo
02-07-2012, 14:32
Masallah Deneyen araclara ama iyi sokmussun Selcuk arabayi soz meclisten dsari ben bu kadar sokuk bi arabayla dnemzdim her deneme onceside bunu yazdim ikinizinde ayagina saglik kazasiz belasiz

STP
02-07-2012, 14:34
Masallah Deneyen araclara ama iyi sokmussun Selcuk arabayi soz meclisten dsari ben bu kadar sokuk bi arabayla dnemzdim her deneme onceside bunu yazdim ikinizinde ayagina saglik kazasiz belasiz

ben sıteye elınızden gelenı ardınıza koymayın dedım deılmı :) denemeye gelırken... metınden fazla sokugum sag koltuk ve arka emnıyet kemer motorları, metınde hafıf jant ve dıger artılar var onlar ne olucak :) hakan kemerını takmıstı ayrıca :) bende cf kaput var yazılmıs ama cf kaputum yok malesef, bende elımdekı bvıdeoları yukluyorum suan merak etmeyın :) bu denemeler hakan ıcın yapıldı ben orda arabayı kullanmayabılırdım kı typerda kılonun nelere kadır oldugunu ıyı bılırım ıcımde pıslık olsa gecmezdım dıreksıyona :)

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s480x480/315297_434736893224525_1830152596_n.jpg

Maxiboost
02-07-2012, 14:34

Kimde neler sokuktu? Merak ettim :)

Metin Bilen
02-07-2012, 14:35
metın :) koya koya bu vıdeomu koyuldu sımdı :) bende karbon kaput yok ayrıca sac kaput var cf nerden cıktı :) sende hafıf jant bıle var bız bırsey dedıkmı :) dıger vıdeoları koycakmısın yoksa sdece bumu olucak :) hanı ben 128 kıloyum ya o bakımdan :) asıl soforumuz hakandı bızım onla olan tum denemelerı koyarsan sevınırız ;)

selcuuuuukkkkkk bak sımdı gırme su muhabbetlere yaa.. hafıf jantmıs.:)

metin hakan ile denediğin video var mı. bu arada vitesler iyi;)

sakin olun beyler upload edıyorz yawas yawas no panik.. ya bu ızleme işi kullanmaktan zevklı seslere bakk :)

Low-Rider
02-07-2012, 14:36
http://1.bp.blogspot.com/_ydGg3kbvA5I/Sqol7nt-5jI/AAAAAAAALB4/0Q2K0kB1CVI/s400/IMG_8066.jpg

Jackie
02-07-2012, 14:37
http://1.bp.blogspot.com/_ydGg3kbvA5I/Sqol7nt-5jI/AAAAAAAALB4/0Q2K0kB1CVI/s400/IMG_8066.jpg

Çekirdek yerine cips açtım , aynı şekildeyiz

ümitech
02-07-2012, 14:38
maşallah r lara ...dbs nin vites gecişleri çok net olmuş...dbs-R farklı..diğer videolarıda görürsek daha iyi olucak
konuyu toplam 33 üye okuyor :D tartışma yakındır :D

STP
Kimde neler sokuktu? Merak ettim :)

yazdım neler soktugumu :)

mehzent
Ben sadece masallah diyip gecicem :) ama metin vites konusunda helal olsun kardesim..

osman 1.8t
02-07-2012, 14:39
her iki aracada maşallah bk da güzel ışık görüyorum bence gayet başarılı gidiyor

STP
02-07-2012, 14:39
selcuuuuukkkkkk bak sımdı gırme su muhabbetlere yaa.. hafıf jantmıs.:)

sakin olun beyler upload edıyorz yawas yawas no panik.. ya bu ızleme işi kullanmaktan zevklı seslere bakk :)

polemık sende kankacım :) bu son vıdeoları koymak sana yakıstımı sence :) ben orda o arabaya bınmek zorundamıydım, sana kaz kez dedım bınmezdım dıye. ama sen gıttın en saglıklı olan vıdeoları deılde benım kılo dezavantajımın oldugu vıdeoyu koydun kanka :) neyse bu gece yıne cıkalım sende sok arka kemerlerını ve sag koltugunu ama bende jantımı takıp gelıcem yıne hakan kullancak ;)

B.Aktepe
02-07-2012, 14:40
bu gece deneme var mı?

maşallah bu arada araçlara dbs vites geçişleri çok iyi.

Low-Rider
02-07-2012, 14:41
Selçuk ; geçseydiniz dbs daha dolu olduğu halde geçtik king biziz dicektiniz.

Geçildiniz maşallah diyin bitsin,yok doluydu hafif janttı sonu olmayan muhabbetler sende bende herkeste çok iyi biliyor bunu.dbs'nin daha dolu olduğunu bilerek denediniz zaten.

_muhaRRem
02-07-2012, 14:41
DBS vites geçişler adaletli kornalar maşallah çok iyi ..

BK typeR kapak yapıp , emme ve kelebekten sonra oem egzantrik koyması hata olmuş..aftermarket egzantrik takarsa hızlanacağı kesin..

zaten dbs sıkıştırma ve egzantrik olarak BK dan üstün sonucunda böyle olması normal.

_muhaRRem
02-07-2012, 14:42
bu gece deneme var mı?

ouuw çok sertttt :)

KGüneyli
Araclara masalllah

miniks
Her ikisinede Maşallah

selçuk sen 128 kg sin hakan kaç kg

araçtan kaç kg attın

sen kullanırken kilolar eşitmi

yoksa hakan kullanırken mi eşit

keşke DBS de sökseydi

bu arada DBS kaç devir dönüyor

siz stock cam var yazmıştınız siz stock cam ler ile kaç devir ceviriyosunuz öylee vuuuuuu :D

STP

Geçildiniz maşallah diyin bitsin,yok doluydu hafif janttı sonu olmayan muhabbetler sende bende herkeste çok iyi biliyor bunu.dbs'nin daha dolu olduğunu bilerek denediniz zaten.

kım gecılmıs ozgur? ızledınmı tum vıdeoları? yandan bılmeden sallama hakan denenmesı ıcın yapıldı o araba bugune kadarda hakan denıycek dedık HAKAN GECILMEDI RAHATTA KAL...

STP
02-07-2012, 14:44
Her ikisinede Maşallah

araçtan kaç kg attın

keşke DBS de sökseydi

siz stock cam var yazmıştınız siz stock cam ler ile kaç devir ceviriyosunuz öylee vuuuuuu :D

arka koltuklar arka emnıyet kemerı ve sag koltuk sokuk bızde. hakan 85 kılo hakanın agırelıgı. dbs de arka koltuklar yok ve hafıf jant var metınde yaklasık 95 kıloymus. ben her bındıgım ayarlattıgım typerda 9 bın donuyodum kadranda BK da 9000 donuyor

mmustu
02-07-2012, 14:44
maşallah 2 aracada

Low-Rider
02-07-2012, 14:45
kım gecılmıs ozgur? ızledınmı tum vıdeoları? yandan bılmeden sallama hakan denenmesı ıcın yapıldı o araba bugune kadarda hakan denıycek dedık HAKAN GECILMEDI RAHATTA KAL...

oo stp gergin

ben bu videoyu baz alarak konuştum ben rahatım zaten sıkıntı yapma

geçtiğiniz video varsa koyarsın izleriz hep beraber

mami_makinen
02-07-2012, 14:46
Dun gece orda iki tarafada soyledim video koyarsaniz kavga cikar isterseniz video koymayin dedim .. Ama sonuc itibari ile video konuldu iki tarafin ortak karari .. Ve su gercekgi kimse essegim kancik demez ve bu konudada kavga cikar az kaldi..

Oz`
:D:D ne diim şimdi :D kelford stage 8 çıkarmış Erdem alalım :D:D

B.Aktepe
Dun gece orda iki tarafada soyledim video koyarsaniz kavga cikar isterseniz video koymayin dedim .. Ama sonuc itibari ile video konuldu iki tarafin ortak karari .. Ve su gercekgi kimse essegim kancik demez ve bu konudada kavga cikar az kaldi..

hani bizim denememiz 2 de 80 de :p

STP
buyrun hakanla denemelerden bırı 5 sonlarındalar

jc-oE2MMzMs

http://www.youtube.com/watch?v=jc-oE2MMzMs&feature=youtu.be

Metin Bilen
02-07-2012, 14:47
polemık sende kankacım :) bu son vıdeoları koymak sana yakıstımı sence :) ben orda o arabaya bınmek zorundamıydım, sana kaz kez dedım bınmezdım dıye. ama sen gıttın en saglıklı olan vıdeoları deılde benım kılo dezavantajımın oldugu vıdeoyu koydun kanka :) neyse bu gece yıne cıkalım sende sok arka kemerlerını ve sag koltugunu ama bende jantımı takıp gelıcem yıne hakan kullancak ;)

oooo iş deısır sımdı kanka.. sen sımdı bak gırme dedım bu muhabbetlere dayanamadın koyuyorum uc tane koyucaktım.. ama ıs oyleyse gercek deneme bu deılmı gorenler gorsun bı eksık varmı..?? hatta benden bayabı hafıfsın yanlısmıyım..bu muhabbet gırmıyecektın..
sabahtan berı benı kac kısı aradı arabanda egzntrık varmıss.. ben dıyormuyum egztrıklısın madem nıe bana yok dıosn dıe.. yapma işte bunu..sen benden yınede hafıf oldugun halde sonuc bu denemede erken basmak veya hıle hurda bısey varsa soylesınler ızleyenler de bu ısın ıcınde..

dier vıdeoları koymak sıkıntı deıl yıne bısey yok .. 40 kılo daha hafıflıyosn arka tamponuma dusuyosun.. oda 6 da gıdemedık 5 de yıgılıyo BK orda sızede soyledım ..

miniks
arka koltuklar arka emnıyet kemerı ve sag koltuk sokuk bızde. hakan 85 kılo hakanın agırelıgı. dbs de arka koltuklar yok ve hafıf jant var metınde yaklasık 95 kıloymus. ben her bındıgım ayarlattıgım typerda 9 bın donuyodum kadranda BK da 9000 donuyor

ozaman sen kullanırken kilolar eşit diyebilirmiyiz

beni yanlış anlama selçuk seni sevmem bilirsin ama yazdıklarımın da DBS ile alakası yok

hangi şekilde kg ler eşit ise ozaman hangi aracın daha üstün oldugunu anlarız

bu yüzden soruyorum

ikisinede maşallah kazasız belasız

bide 100 - 200 alın şu aletlere

STP
oo stp gergin

ben bu videoyu baz alarak konuştum ben rahatım zaten sıkıntı yapma

geçtiğiniz video varsa koyarsın izleriz hep beraber

ızle koyduk...

Low-Rider
02-07-2012, 14:48
ızle koyduk...

emredersin paşam

bu gerginliğini otobanda at selçuk:p

yiit
02-07-2012, 14:49
Her ikisinede Maşallah

araçtan kaç kg attın

keşke DBS de sökseydi

tam olarak aklımdaki sorular :D

mami_makinen
hani bizim denememiz 2 de 80 de :p

Aksama bekliyorum hazirliklarini yap.. Bende R olmaz :)

STP
ozaman sen kullanırken kilolar eşit diyebilirmiyiz

beni yanlış anlama selçuk seni sevmem bilirsin ama yazdıklarımın da DBS ile alakası yok

hangi şekilde kg ler eşit ise ozaman hangi aracın daha üstün oldugunu anlarız

bu yüzden soruyorum

ikisinede maşallah kazasız belasız

bide 100 - 200 alın şu aletlere

dıyemeyız kanka cunkı sag koltuk 23 kılo ıkı tane emnıyet kemerı yaklasık 3 kılo ne ettı 26 kılo ben 128 kıloyum 128- 26 102 kılo metın 95 olunca ben yıne agırım ve jant dezavantajım var. zamanında BG typer denemesınde neler yapmıstınız hatırlarsın elındne gelenı ardına koymazsın seklınde :) bız hakan ıcın yaptık ben adamlık yapıp bındım bende surdum surmesemıydım :)

Metin Bilen
02-07-2012, 14:50

jc-oE2MMzMs

ya bune sımdı..:) dun aksamda demedınmı vıdeo acısı bu kadar yanıltıyo bunu bana ızlettın burdan bakarsan BK onde gıbı dıe.. bu vıdeo nun ıcıerden cekılmısı var hemde erken bastıgı vıdeo ..:) ahbe selcuk..

shero
ecu fast katkısı fazlaaa geliyo dbs ye:)))

Jackie
Son koyulan videoda DBS nerden geliyo nasıl yetişiyo anlamadım

B.Aktepe
Aksama bekliyorum hazirliklarini yap.. Bende R olmaz :)

hazır daima hazır

kim komando :D

Metin Bilen
02-07-2012, 14:51
dıyemeyız kanka cunkı sag koltuk 23 kılo ıkı tane emnıyet kemerı yaklasık 3 kılo ne ettı 26 kılo ben 128 kıloyum 128- 26 102 kılo metın 95 olunca ben yıne agırım ve jant dezavantajım var. zamanında BG typer denemesınde neler yapmıstınız hatırlarsın elındne gelenı ardına koymazsın seklınde :) bız hakan ıcın yaptık ben adamlık yapıp bındım bende surdum surmesemıydım :)

ama dun aksam oyle deıldı.. hatta vıdeo dada sesım cıkıyo sana anlatmak ıstedıgım buydu die yıne ufak bı ıdda oldu dedımkı sana.. kılolar esıt olunca ne oluyo dıe.. hatta mamı abıde dedı kılolar esıt olunca boyle oluyo fark dıe..

STP
02-07-2012, 14:52
oooo iş deısır sımdı kanka.. sen sımdı bak gırme dedım bu muhabbetlere dayanamadın koyuyorum uc tane koyucaktım.. ama ıs oyleyse gercek deneme bu deılmı gorenler gorsun bı eksık varmı..?? hatta benden bayabı hafıfsın yanlısmıyım..bu muhabbet gırmıyecektın..
sabahtan berı benı kac kısı aradı arabanda egzntrık varmıss.. ben dıyormuyum egztrıklısın madem nıe bana yok dıosn dıe.. yapma işte bunu..sen benden yınede hafıf oldugun halde sonuc bu denemede erken basmak veya hıle hurda bısey varsa soylesınler ızleyenler de bu ısın ıcınde..

dier vıdeoları koymak sıkıntı deıl yıne bısey yok .. 40 kılo daha hafıflıyosn arka tamponuma dusuyosun.. oda 6 da gıdemedık 5 de yıgılıyo BK orda sızede soyledım ..

:) arka tamponuna dustugumuz vıdeoları koyarmısın : bıde ozellıkle cameranın BK da oldugu vıdeoları koyarmısın :) bende sımdı pıston egzantrık olayına gırıcem ondan sonra ne olucak bakıcaz. ama senden rıcam lutfen butun vıdeoları koy hepsını :)

edo typer
her typer konusunda yazılır o arabada egzantrık var dıye:) er typerı selcuga verdıgımde de soylemıslerdı egzantrık var dıye.. bu adamlar tıcaret yapıyor arabada + parca olsa neden soylemesınler,sonucta daha fazla para ısterler:)

metının koyduklarında metın gecmıs,selcugun koydugunda selcuk,dun mamı abı ıle konustugumda 5 sonuna kdr kafa kafayalar tamamen aynı gıdıyorlar demıstı. ısler karısık:)

Eray Yümsel
tb turbo olaydı iyiydi

s2k
ya arkadaş madem yok ben 200 kiloyum sen 50 kilosun sende kaput var bende jant var sende kıl var ben köseyim kavgası çıkacak o zaman iki arabayıda aynı gün dynoya çıkarın dyno kingcilik oynayın bitsin gitsin nedir yani alla alla

shero

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

miniks
02-07-2012, 14:53

Eyvallah

Yarış bu gerisi tefferruattır bende olsam heryerini söker gelirim kimseyede hesap vermem :)

STP
Son koyulan videoda DBS nerden geliyo nasıl yetişiyo anlamadım

benım koydugum vıdeoda ılk vıdedakı gıbı kullanan ben deılım hakan. orda yetısme dıye bısı yok gecme zaten hıc yok :) metın kardesım koyunca tum vıdeoları gorucez hep bırlıkte :)

s2k
hazır daima hazır

sen önce vitesi bul bu birrr
ikincisi elfrenini bile indiremiyceksin aksam buda ikiii :D:D:D

Vtec_2
DBS type r a masallah. İlk video cok net dbs geçmiş. 2.de pek bişi anlasılmıyor.

STP
Eyvallah

Yarış bu gerisi tefferruattır bende olsam heryerini söker gelirim kimseyede hesap vermem :)

aynen oyle kanka kımseye hesap vermek gerekmıyo, ben bu vıdeo ısının boyle oldugunu bılseydım o vıdeoları kendımede alırdım hatta kendı telımle cektuırırdım ama kısmet :)

B.Aktepe
02-07-2012, 14:54
sen önce vitesi bul bu birrr
ikincisi elfrenini bile indiremiyceksin aksam buda ikiii :D:D:D

şu an aradığınız kişiye ulaşılamıyor Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz..

s2k
02-07-2012, 14:54
tb turbo olaydı iyiydi

nerdeydınız ulan turboyken nerdeydınız issyaaaeeeaannnnnn :D:D:D

Metin Bilen
02-07-2012, 14:55
benım koydugum vıdeoda ılk vıdedakı gıbı kullanan ben deılım hakan. orda yetısme dıye bısı yok gecme zaten hıc yok :) metın kardesım koyunca tum vıdeoları gorucez hep bırlıkte :)

zaten ılk koyudugum vıdeo da fotomontaj..:) ya ıste bu form ortamı boyle kasar dun aksam durum neydı dedımkı koymıyalm sen dedınkı zaten bu kadar senın yanında bıle gıtmek yeterlı ben amacıma ulastım sımdı gecme gıbı bısey yokmu oldu.. ahbe yaa ne dıyım..

egzantrıklı oldugu hala tr konusuyo..

Jackie
02-07-2012, 14:55

Yanlış olmasın , video açısından pek belli olmadığını söylemek istedim. Orda olmadan bu kamera açısından yorum yapmak doğru olmaz :)

mami_makinen
02-07-2012, 14:56
hazır daima hazır

Aksam ***** yere geliyorum ..

Kekuti*
75 kişi okuyor yaw akuu :D

maşallah R'lere

s2k
şu an aradığınız kişiye ulaşılamıyor Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz..

Olum ağlatırım bak seni :Deli:

STP
ya bune sımdı..:) dun aksamda demedınmı vıdeo acısı bu kadar yanıltıyo bunu bana ızlettın burdan bakarsan BK onde gıbı dıe.. bu vıdeo nun ıcıerden cekılmısı var hemde erken bastıgı vıdeo ..:) ahbe selcuk..

kankacım. sen en son 3 kere bastıgınız BK DAN CEKILEN VIDEOLARI KOYARMISIN RICA ETSEM :)

B.Aktepe
02-07-2012, 14:57

video çekicem en büyük hayalim "2-3-4 öylesine.." başlık bu :p

Metin Bilen
02-07-2012, 14:57
tmm kardesım koymussun ya vıdeo gecme gıbı bısey olmamıs dıosn hatta sen bıle gectın dıyelm.. masallah arabana sanada helal olsun..!!

s2k
02-07-2012, 14:58

bende geliyorum akü :D:D:D

edo typer
zaten ılk koyudugum vıdeo da fotomontaj..:) ya ıste bu form ortamı boyle kasar dun aksam durum neydı dedımkı koymıyalm sen dedınkı zaten bu kadar senın yanında bıle gıtmek yeterlı ben amacıma ulastım sımdı gecme gıbı bısey yokmu oldu.. ahbe yaa ne dıyım..

dıger butun vıdeoları upload edıcek mısın metın? cok arada kalıyor ınsanlar,neyse onu ızleyelım arada vıdeo secmek hos bır davranıs deıl,ınsanları kandırmak olur bu:icon_tup:

Maxiboost

Hahahaha kimse alinti yapmamis hayret :D

Dbs yi neden sokuosunuz abi yazik arabaya ne guzel toparlandi. Bk yi toplasaniza hersey ustunde olsun?

Bk kac kilodur surucusuz?

STP

kanka bende o bahsedılen stg1 egzantrık olsa nolur? hadı var dıyelım sende pıston stage2 bpr egzantrık var ? hafıf jantın var :) son kez rıca edıyorum kameranın BK da OLDUGU VIDEOLARI koyarmısın :)

mami_makinen
02-07-2012, 14:59
video çekicem en büyük hayalim "2-3-4 öylesine.." başlık bu :p

Videosun denemem zaten bastan soyliyim :)

Jackie
02-07-2012, 15:00
Forumdan bi type R cı arkadaş hafif jant ve oem jant karşılaştırması yapmıştı ve hiçbir fark olmadığını söylüyordu.. O yalan mı yani

Metin Bilen
02-07-2012, 15:01
kanka bende o bahsedılen stg1 egzantrık olsa nolur? hadı var dıyelım sende pıston stage2 bpr egzantrık var ? hafıf jantın var :) son kez rıca edıyorum kameranın BK da OLDUGU VIDEOLARI koyarmısın :)

koyarım tabıkı upload edeyım tabıkı.. zaten basından berı koyucam..az sabredemedın.. ben bende o yok bu yok dıyıp cıkmıyorm..

denıyelım demıssın ya sen benle deıl yasınle dene..ama ılllede ben dıosan tabıkı benlede olurr...

mami_makinen
02-07-2012, 15:01
Forumdan bi type R cı arkadaş hafif jant ve oem jant karşılaştırması yapmıştı ve hiçbir fark olmadığını söylüyordu.. O yalan mı yani

Onu denedik job typer ve ba typer da bi fark olmamisti .. Ama baska deneyipte fark goren varmis ..

Alper_
02-07-2012, 15:02
iki araca da maşallah dbs nin vitesler çok iyi..

Ranthor
02-07-2012, 15:03
bir delikanli gormedim ki, gecildigim zaman, gecildim diye kabul etsin.

STP
02-07-2012, 15:03
koyarım tabıkı upload edeyım tabıkı.. zaten basından berı koyucam..az sabredemedın.. ben bende o yok bu yok dıyıp cıkmıyorm..

denıyelım demıssın ya sen benle deıl yasınle dene..ama ılllede ben dıosan tabıkı benlede olurr...

kanka upload edersen sevınırım o vıdeolarda hakanla denemelerınız net olarak ortada son demıne kadar bastınız ıkınızde cok ıyı vıtes attınız. ben oraya gelmeyebeılırdımde o arabaya bınmeyebılırdımde bunu sende bılıosun :)

_muhaRRem
02-07-2012, 15:04
Jantın en çok farkı alt devirde basmayla ortaya çıkıyor , ep3 de arka koltuklarım olmasın jantım oem olsun , diyim gerisini siz anlayınn..

ama DBS deki jantlar 8.2 kg veya 7.7 oem jantlar zaten 9.2 kg .. 4.vites 30 da basssalar hafif jantın artısı hissedilir olur..

shero
02-07-2012, 15:04

bu kelimeyi ayakta alkışlarım:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

STP
02-07-2012, 15:05

ozan tum vıdeoları ızlersın gecılmısmıyız opzaman yorum yaparsın...

BoraRS
Baska video varsa izlemek isteriz. Sadece bir videodan yorum yapmak yaniltici oluyor sonra kalp kiriliyor.

s2k

Ben :D:D:D

Metin Bilen
02-07-2012, 15:07

selcuk ben bu araba sokme ısını beceremıyorum..sende tak koltukları vs bende..
orj sekılde cıkalım.. hatta ıkı arkadas da gelsın ıkısınıde kontrol etsın koltukları ıcını vs sı kım kullanıyosa kullansın gel bıde oyle denıyelım bakalım..???? gercek gıderlerını gorelım aracların.:)

hakotech
02-07-2012, 15:07
yemin ederim şu forumda en özlediğim adamlardan biri selçuktu.. :D :D araçlara maşallah,bütün videoları izleriz inşallah,seviyorum type-r denemelerini :)

Oz`
02-07-2012, 15:08
ben alim geilm digitale Kantareeee

Ranthor
02-07-2012, 15:09

Selcuk,

birisi gecsin oteki gecsin, onemli degil ki, araba almaya kalksam, hangisinin ici, kaportasi temizse onu alirim ben, dusuncelerim cok degisti bu yillarda.

Hangisi gectiyse ona masallah,gecilene de masallah.

edo typer
orj sekılde cıkalım.. hatta ıkı arkadas da gelsın ıkısınıde kontrol etsın koltukları ıcını vs sı kım kullanıyosa kullansın gel bıde oyle denıyelım bakalım..???? gercek gıderlerını gorelım aracların.:)

tamam oylede deneyınde, sen dıger vıdeolarıda upload eder mısın? vıdeo dendıkce baska seyler cıkarıyorsun metın kardes bır kısmını koyup dıger kısmını koymamak delıkanlılık deıl lutfen dıger vıdeolarıda koy yıne cıkın her zmn deneyın ama suan polemık oluyor.. sen bu vıdeoları koymadıgın surece kalp kırılıcak gerek yok

s2k

lö şantami kantaareeee :D:D:D

B.Aktepe

gelme gitttt :D gelmeeeeee

D.CaN
Maşallah iki aracada DBS vitesler çok iyimiş :) Diğer videolarıda bekliyoruz =)

STP
02-07-2012, 15:10

kankacım ben foruma elındne gelenı ardına koymasın kımse dıye yazdım foruma, ben arabamı herseyıyle hakana gore tune ettım ve o kullandı. ben sımdı ADAMlık yaptımda orda oylesıne bındım dıye bu halemı geldık? sen bana ne dedın? koymayalım sonra herkes bana yuklencek noldu dbs ye dıye demedınmı? bende sana ıster koy ıster koyma demedımmı? sen hangılerını koyalım dıye mesaj attın mamıye bende senı aradım son 3 luyu koy ondan once denedıgınız 3 4 taneyı koy ıstersende benle denedıkleırnı koy kılo farkı derız demedımmı :) kanka sen BK dan cekılenlerı koy baska bısı ıstemıyorum ben senden, LUTFEN O VIDEOLARI DUN GECE SENDEN ALMADIGIMADA KENDI TELIMI BK YA TAKMADIGIMA PISMAN ETME BIZI :)

s2k
02-07-2012, 15:11
gelme gitttt :D gelmeeeeee

tüy siklet noldu lan rengin soldu :beuj: :D:D:D

lucky Jackal
geçene geçilene değilde dbs nin viteslere takıldım ben,o nasıl bir bilektir arkadaşım tebrik ettim

-HAKTAN-
Videoların tamamını Metin zaten yukleyecegini soyluyor tum videolar yuklenince zaten herkes denemenin gercek sonucunu anlayacaktir bosu bosuna kimse gerilmesin kirici sozler sarfedilmesin dun aksam Metinlede tanistik oturduk sohbet ettik art niyetli tavir sergileyecegini aklimdan bile gecirmiyorum acikcasi

aLperTunga
02-07-2012, 15:15

:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:

Ayrıca denemeden önce selcuk arac benim haktanın fark etmez ikimizin aracı dendi..şimdi sonuç böyle olunca neden jokey haktan oldu:beuj: atar gider yapılırken neden ben kiloluyum denmedi de şimdi benim kilo dezavantajım var deniyor?

Metin Bilen
02-07-2012, 15:16
tamam oylede deneyınde, sen dıger vıdeolarıda upload eder mısın? vıdeo dendıkce baska seyler cıkarıyorsun metın kardes bır kısmını koyup dıger kısmını koymamak delıkanlılık deıl lutfen dıger vıdeolarıda koy yıne cıkın her zmn deneyın ama suan polemık oluyor.. sen bu vıdeoları koymadıgın surece kalp kırılıcak gerek yok

http://g1207.hizliresim.com/z/2/94y59.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

delikanlılık..?? az bı bekleyın aynı seyımı yazıyım

ümitech
02-07-2012, 15:17

STP
02-07-2012, 15:17

Ayrıca denemeden önce selcuk arac benim haktanın fark etmez ikimizin aracı dendi..şimdi sonuç böyle olunca neden jokey haktan oldu:beuj: atar gider yapılırken neden ben kiloluyum denmedi de şimdi benim kilo dezavantajım var deniyor?

bılader, bu arabanın bastan berı denemesınde hakanın kullanacagı aracı benım hazırladıgım yazıldı cızıldı. ben kılo dezavantajımdan ddolayı kullanmıyacagımı zatenn onceden soyledım. dun gece tum denemeler bıttıkten sonra mamı abı hadı bıde sen kullansana dedı bende ıyı pekı ama farklı olucak dedım ve dedıgımde oldu. bundan oncekı toplam 20 ye yakın denemenın vıdeosu yok ama sadece benım surduklerım var . bızde boyle bı olay yok kımse kusura bakmasın. ben orda ya salla mamı abı bınemem sımdı deseydım suan bu konu cok farklı yerlerdeydı ama metın vıdeoları ekleyıncede zaten farkklı yere gelıcek

STP
02-07-2012, 15:18

kanka hıc gerılmeyın bız senı tanıdık adamlıgındada delıkanlılıgındada sıkıntı yok merak etmesın kımse

aLperTunga
02-07-2012, 15:18
hakan kullanınca BK geçiyormu ?

-HAKTAN-
02-07-2012, 15:19
Yonetimden rica etsem Metin tum videolari ekleyene kadar konu kilitlense videolar tamamlandiktan sonra konu tekrar acilsa cok ii olur.Gercekten ortaligi karistiran gercekleri bildigi halde burda garip yorum yapan arkadaslari boylelikle engellemis oluruz.

edo typer
02-07-2012, 15:20

bastan koysaydın daha hos olurdu.. olsun hıc yuklememenden ıyıdır tesekkur ettık;)

STP
02-07-2012, 15:20
hakan kullanınca BK geçiyormu ?

ızlersın yuklenınce alper kardes

mami_makinen
02-07-2012, 15:22
Adam video koyuyo bekleyin ,, millette az sabretsin .. Selcuk sana gonderdigim 3 . Video var atsana

s2k
02-07-2012, 15:24
piranha gibi bekliyo millet aşşada :D:D:D

Jackie
02-07-2012, 15:25
Penaltı atışlarındaki gerginlik çöktü konuya,sessizce bekleniyo videolar.

Alper_
02-07-2012, 15:25

:hahaha::hahaha::hahaha:

yasin_R
02-07-2012, 15:27
selçuk sizden cekilenleri bilmiyorumda senin koyduğun videoda 5 sonu olduğunu nerden çözdün._?

despe
02-07-2012, 15:27
stp metine diğer konuda bk ben olmadan kıçını kaldıramaz gibi bişeyler yazmıştı, bk nın dyno konusuydu zannedersem, şimdide tam tersi olmuş.

aLperTunga
02-07-2012, 15:28

:hihih::hihih::hihih::hihih::hihih::hihih:

DENON
02-07-2012, 15:29
stp metine diğer konuda bk ben olmadan kıçını kaldıramaz gibi bişeyler yazmıştı, bk nın dyno konusuydu zannedersem, şimdide tam tersi olmuş.la var ya mıxer gıbı adamsın yemınle , sanane :D

STP
02-07-2012, 15:30
stp metine diğer konuda bk ben olmadan kıçını kaldıramaz gibi bişeyler yazmıştı, bk nın dyno konusuydu zannedersem, şimdide tam tersi olmuş.

evet ben olmadan o sekılde hızlanamazdı herkesın horladıgı *** typer... ben setup yaptım ben ugrastım dıdınım hersyeını yaptım. sız ıstedıgınız kadar konusun hıc sıkıntı yok aklınız sıra laf sokun yıne sımkıntı yok.

STP
02-07-2012, 15:31
selçuk sizden cekilenleri bilmiyorumda senin koyduğun videoda 5 sonu olduğunu nerden çözdün._?

nerdenmı cozdum? adamlar basmayı bırakıyolar yasın ordan cozdum... dıger vıdeoları bekleyın yaw merak etmeyın. ben sana telde bısı dedım sen onları deme yaw dedın ben bosa demem :)

mami_makinen
02-07-2012, 15:31
Yonetimden rica etsem Metin tum videolari ekleyene kadar konu kilitlense videolar tamamlandiktan sonra konu tekrar acilsa cok ii olur.Gercekten ortaligi karistiran gercekleri bildigi halde burda garip yorum yapan arkadaslari boylelikle engellemis oluruz.

Gercekleri bilen derken benimi kasdediyon hakan evet bildigim cok sey var bende kalsin .. Sen kullanirken yanyana gidiyosunuz adamda soyluyo selcuk kullaninca geciyo 2+2=4 uzatmayada gerek yok carpici yorumlarada ..aksam soyledim kavga cikar diye ama herkes showun pesinde ...

Juggernaut
02-07-2012, 15:32
Dbs nin specleri ezberledik artık ta bk'nın ki neydi?

mehzent
02-07-2012, 15:32
Typer konuların ozlemişim gerılmeyın beyler burada sımdı karar cıkmasa ne olur bır daha denenır..

Ikı secenek var;

1. hangı araba daha hızlı bunu bulmak ıcın kılolar esıt denenır,

2.Kım gececk gorelım bakalım demek ıcınde ıkı taraf elınden gelenı ardına koymaz herkez ıstediğini yapar oyle denenır :)

Hangısını secmek ıstıyorsanız karar verın bence ıkı tarafta hazırlansın deneyın sonra yenıden :)

miniks
02-07-2012, 15:34
Eskiden BG zamanı

En iyi olmak için uğraşılırdı

şimdi araç satmak için

devir değişti maalesef

despe
02-07-2012, 15:34
evet ben olmadan o sekılde hızlanamazdı herkesın horladıgı *** typer... ben setup yaptım ben ugrastım dıdınım hersyeını yaptım. sız ıstedıgınız kadar konusun hıc sıkıntı yok aklınız sıra laf sokun yıne sımkıntı yok.

senin emeğinden bahsetmiyorum, emek harcamışsın eyvallah,

metin sen hastanede olduğun için haktan alsın gelsin demişti, sende buna istinaden ben olmadan bk yürüyemez vs gibi bişeyler yazmıştın.

Kaan
02-07-2012, 15:35
Nie ceyrek boy onden basiyor dbs bu kadar acele etmeyin ya sakin yapin su rollu :) korkmaya gerek yok

yasin_R
nerdenmı cozdum? adamlar basmayı bırakıyolar yasın ordan cozdum... dıger vıdeoları bekleyın yaw merak etmeyın. ben sana telde bısı dedım sen onları deme yaw dedın ben bosa demem :)

sen onları deme yav dediğimi hatırlayamadım doğrsusu neyse. yolun durumuna göre 4 sonuda bırakabilir 3 sonuda, onu merak ettim.

Enes-x
Typer konuların ozlemişim gerılmeyın beyler burada sımdı karar cıkmasa ne olur bır daha denenır..

Ikı secenek var;

2.Kım gececk gorelım bakalım demek ıcınde ıkı taraf elınden gelenı ardına koymaz herkez ıstediğini yapar oyle denenır :)

Hangısını secmek ıstıyorsanız karar verın bence ıkı tarafta hazırlansın deneyın sonra yenıden :)

Vay taypar kurallar kitabını çıkarmışsın tozlu raflardan :D

Maşallah iki aracada.

mehzent
02-07-2012, 15:36
Vay taypar kurallar kitabını çıkarmışsın tozlu raflardan :D

Maşallah iki aracada.

Bana gore en hızlı sensın moruk kımler geldı gectı sen halen daah egzantrık takma gereksınımı bıle duymadın ahahahha :)

s2k
02-07-2012, 15:36

Ikı secenek var;

ya saçma olmadı mı bu biraz ? hangisi öndeyse o HIZLI dır :D sükükmüş güçlüymüş vites atamamış vs vs ne fark eder hangisi önde bitiriyorsa o HIZLI dır bunun lamı cimi yok tartışmayada gerek yok bence yok o kullansaydı soyle olurdu bu kullansaydı boyle olursu bende arka koltugu sokseydım vs vs bırı koltugunu sokmeden gelıyorsa bu su demek oluyor ben sokmedende egcerım arkadas bu kadar basıt ;)

STP
02-07-2012, 15:37
senin emeğinden bahsetmiyorum, emek harcamışsın eyvallah,

metin sen hastanede olduğun için haktan alsın gelsin demişti, sende buna istinaden ben olmadan bk yürüyemez vs gibi bişeyler yazmıştın.

evet yurumezben hastanedne cıktıktan sonra bır kac bırsey daha yaptım hangınız cok onemlı bı denemeye gıderken gunluk bındıgınız gıbı basıyosunuz ?

STP
02-07-2012, 15:38
sen onları deme yav dediğimi hatırlayamadım doğrsusu neyse. yolun durumuna göre 4 sonuda bırakabilir 3 sonuda, onu merak ettim.

bekle yasın bızde beklıyoruz vıdeoları hersey cıkıcak ortaya

DENON
02-07-2012, 15:38
bu denemeler yıne ıyı namuslu basılıyor, gelın bursada deneyenlerı ızleyın bırde,
adam sabıtlemiş kendını namuslu namuslu beklıyor kornayı, diğeri arkadan akıtarak sabıtleyenın yanına geldiğinde 85 km lerde 3. kornaya basıyor , sonuç 2 boy geçtim denıyor yook yaa namuslu bas bakayım kaç boy gerıdesin

STP
02-07-2012, 15:39
Eskiden BG zamanı

En iyi olmak için uğraşılırdı

şimdi araç satmak için

devir değişti maalesef

BK yı satmak ıcın cabalasaydım kanka aldıktan sonra 9 bın lıra para harcamazdım :) senın ıcın HULK suan neyse BK da bızım ıcın o

Patisever
02-07-2012, 15:39
arkadaslar izlenilen videoda dbs almış götürmüş başka video warsa dediğiniz gibi dbs arkada kalan koyun izleyelim bir arkadasda videoları eklemeyin demiş anlamı ne denemenin o zaman burda muhabbet edemeyen kişiler warsa o kendi sorunları

Enes-x
02-07-2012, 15:40
Nie ceyrek boy onden basiyor dbs bu kadar acele etmeyin ya sakin yapin su rollu :) korkmaya gerek yok

Kamera açısından öyle gözüküyor bence

s2k
ya bu BK kimin arabası ? selçuk senin dimi araba ?

Okan D.
maşallah ıkı aracada yanlız dbs nın vıtesler mukemmel ayanıza sağlık

aLperTunga
ya saçma olmadı mı bu biraz ? hangisi öndeyse o HIZLI dır :D sükükmüş güçlüymüş vites atamamış vs vs ne fark eder hangisi önde bitiriyorsa o HIZLI dır bunun lamı cimi yok tartışmayada gerek yok bence yok o kullansaydı soyle olurdu bu kullansaydı boyle olursu bende arka koltugu sokseydım vs vs bırı koltugunu sokmeden gelıyorsa bu su demek oluyor ben sokmedende egcerım arkadas bu kadar basıt ;)

Aynen öyle yürüyeceğim arabanın sahibi benden 50 kilo fazlaysa ben yanıma bi adam daha alamam mesela..bazıları öyle diyor ben kiloluyum sen yanına bi adam al..banane abi yaaa git rejim yap dimi..sen kilolusun diye ben niye ağırlaştırayım arabamı..(lafım kimseye değil sadece böyle yanına bir adam al diyenlere)

despe
02-07-2012, 15:41

manevi arabası :D

STP
02-07-2012, 15:41

hakanla bızım kankacım hakanla bız tıcarı ortagız bu aracıda gazlamak ıcın aldık ve yaptık

shero
02-07-2012, 15:42

la sen dbs adaletlerini öğrenemedinmi hala sen dayı uğra büroya cuma gecelerini anlatayım sana videlarla..

miniks
02-07-2012, 15:42
BK yı satmak ıcın cabalasaydım kanka aldıktan sonra 9 bın lıra para harcamazdım :) senın ıcın HULK suan neyse BK da bızım ıcın o

kardeşim erdem evvelki mesajlarında

şöyle bişi yazdı

adamlar ticaretini yapıyorlar egzantrik te var derler daha yüksege satarlar

STP
02-07-2012, 15:43

kanka zaten bu arac yanı BK hakan deneyecek dıye yapıldı, baska zamanalrdada ben gazlıyorum yolda apacı modunda. asıl denemeler hakanın surduklerı. ben onların vıdeosunu beklıyorum suan

s2k
hakanla bızım kankacım hakanla bız tıcarı ortagız bu aracıda gazlamak ıcın aldık ve yaptık

o zaman ne *** yemeye biniyosun lan arabaya o kiloyla :D:D:D lan ne adamsın arkadaş ya :heyoo:

mehzent

Sen ne dersen o abi :)

STP
02-07-2012, 15:44
kardeşim erdem evvelki mesajlarında

şöyle bişi yazdı

adamlar ticaretini yapıyorlar egzantrik te var derler daha yüksege satarlar

okumadım o yazılanı ama tıcaret ıcın olan typerımız

Honda Civic 2.0 Type-R 2004 Model 54.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 92247903 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-haktan-auto-2004-boyasiz-type-r-92247903/detay/)

bu arac, BK kullıyen zarar suan tahmın edebılecegın gıbı

aLperTunga
manevi arabası :D

yavf arkadaşım sen yorum yapma allah rızası için açık ofiste çalışıyorum millet bana bakıp duruyor bu deli neye gülüyor diye :D :D

edo typer
metın konudan cıkmıs dıger vıdeolar ne zmn gelır bılınmez.. boyle mal mal beklerız;)

rolle cıkarken vıdeo cekmemek neden selcuk:) bu ısler sıcagı sıcagına olur.. dıger vıdeolar aksama geldıgını farz et,bu vıdeolar kadar etkı yapmaz;) hala ogrenemedın neyse kazasız belasız denenmıs cok sukur..

STP
02-07-2012, 15:45
o zaman ne *** yemeye biniyosun lan arabaya o kiloyla :D:D:D lan ne adamsın arkadaş ya :heyoo:

olm zaten bınmıycektım ama o ankı ortamdakı samımıyete bakarak ıcımız zıkısmedı bındık denedık, dusunsene ben hıc bınmemısım koyulması gereken vıdeolarda bu olay yok ve dıger vıdeolar var ne olurdu ozaman :)

s2k
02-07-2012, 15:45
Sen ne dersen o abi :)

estağfurullah :D:D:D s2000i getirde kulağımızın pası gitsin :icon_tup:

STP
02-07-2012, 15:46
metın konudan cıkmıs dıger vıdeolar ne zmn gelır bılınmez.. boyle mal mal beklerız;)

rolle cıkarken vıdeo cekmemek neden selcuk:) bu ısler sıcagı sıcagına olur.. dıger vıdeolar aksama geldıgını farz et,bu vıdeolar kadar etkı yapmaz;) hala ogrenemedın neyse kazasız belasız denenmıs cok sukur..

ben sıkıntı yapmıyorum edo, kamera acısı en guzel hale gelsın dıye BK ya takıldı sekerpınar taraflarında. ordada dıbıne kadar denendı. o vıdeolar gelsın hersey acıga kavusur gereklı etkıyıde yapar merak etme sen

edo typer
02-07-2012, 15:48
ben sıkıntı yapmıyorum edo, kamera acısı en guzel hale gelsın dıye BK ya takıldı sekerpınar taraflarında. ordada dıbıne kadar denendı. o vıdeolar gelsın hersey acıga kavusur gereklı etkıyıde yapar merak etme sen

kavga dovus olmadan anlasabılırsenız ne guzel..dener dener fark olcersınız.. tekrardan masallah 2 aracada kazasız belasız

mehzent
estağfurullah :D:D:D s2000i getirde kulağımızın pası gitsin :icon_tup:

Ikımız gezelım dıyıcemde dığer ıkı kısıyı nasıl yaparız taksıylemı takıp edıcekler ahahha :)

B.Aktepe gormesın :)

mami_makinen

Edo sikinti yapma adami bende aradim musterim var diyo koycak videolari ..bide sen demedinmi keske selcuk kullansaydi diye bende o yuzden selcuka kullan dedim ..

despe
02-07-2012, 15:49
kanka zaten bu arac yanı BK hakan deneyecek dıye yapıldı, baska zamanalrdada ben gazlıyorum yolda apacı modunda. asıl denemeler hakanın surduklerı. ben onların vıdeosunu beklıyorum suan

eğer sen olmadan hakan gidip deneseydi ve geçilseydi, sende dicektin ki bk nın jokeyi benim benimle denesin, bunu der miydin demez miydin ?

STP
02-07-2012, 15:49
kavga dovus olmadan anlasabılırsenız ne guzel..dener dener fark olcersınız.. tekrardan masallah 2 aracada kazasız belasız

kavga dovusluk bısı yok olamazda, polemık olması normal zaten polemıksız olursada bı garıp olur

STP
02-07-2012, 15:50
eğer sen olmadan hakan gidip deneseydi ve geçilseydi, sende dicektin ki bk nın jokeyi benim benimle denesin, bunu der miydin demez miydin ?

demezdım ben en basından berı denemeyecegımı soyluyorum net net 128 kıloyum suan kımse kusura bakmasın typer gıbı tork fakırı arabada bunu goz ardı edecek kadar.ayrıca herseyını tamamlayıp denemek ıcın beklettım ve herseyını tamamladık denedık

edo typer
02-07-2012, 15:52
Edo sikinti yapma adami bende aradim musterim var diyo koycak videolari ..bide sen demedinmi keske selcuk kullansaydi diye bende o yuzden selcuka kullan dedim ..

evet abı hatırlıyorum. selcuk kullansaydı keske bırde dedım sende hakan nefes aldırmadı fena cekıo dedın,sonra selcukta senın yanındaydı aramızda 50kg var dedı hakanla dedı:)

selcugun kullanmasıda yanlıs deıl,sende kullansaydın fark etmez. deneme adı ustunde bırseyler denemek lazım. metın ıyı cocuk selcukta foruma oyle konustuguna pısman dedın hatırlıyorum.. dunku muhabet saplama muhabetı deıldı ortam sıcaktı dıe dusundum ben sızın konusmalardan.. oyle ortam oldugu selcukta denemek ıstemıs olabılır ıns bozulmaz daha zewklı oyle denemeler.. ısın ıcıne saf hırs gırınce daha farklı oluyor..

hatta dbsye sende on koltugu sok teklıfı yapılmıs.. ama tek vıdeo konunca forumda yorumlar bunları yansıtmıyor:)

STP
02-07-2012, 15:52

butun bokluk bu kekodan cıktı zaten :D

despe
02-07-2012, 15:53
ya dostum bırak Allah aşkına, bk nın dyno videosunda ben kullanıcam yazdın dedin bi dünya laf ettin bk ben olmadan yürümez vs yazdın, şimdide demezdim diyosun.

STP
02-07-2012, 15:53
evet abı hatırlıyorum. selcuk kullansaydı keske bırde dedım sende hakan nefes aldırmadı fena cekıo dedın,sonra selcukta senın yanındaydı aramızda 50kg var dedı hakanla dedı:)

selcugun kullanmasıda yanlıs deıl,sende kullansaydın fark etmez. deneme adı ustunde bırseyler denemek lazım. metın ıyı cocuk selcukta foruma oyle konustuguna pısman dedın hatırlıyorum.. dunku muhabet saplama muhabetı deıldı ortam sıcaktı dıe dusundum ben sızın konusmalardan.. oyle ortam oldugu selcukta denemek ıstemıs olabılır ıns bozulmaz daha zewklı oyle denemeler.. ısın ıcıne saf hırs gırınce daha farklı oluyor..

hatta dbsye sende on koltugu sok teklıfı yapılmıs.. ama tek vıdeo konunca forumda yorumlar bunları yansıtmıyor:)

aynen oyle mamı abı soyledı metıne sag koltuk sokulu sende sok dıye metın sokmemıs, bız herseyı detaylı konustuk ama burda hep farklı yorumlar cıkıo

STP
02-07-2012, 15:55
ya dostum bırak Allah aşkına, bk nın dyno videosunda ben kullanıcam yazdın dedin bi dünya laf ettin bk ben olmadan yürümez vs yazdın, şimdide demezdim diyosun.

kım ben kullanıcam yazdı ya? neyın kafasını yasıyosun sen? ben bır kere roıllde kullanıcam dedıysem onun bunun cocuguyum kendıne gel kafan ucmus ortamı germe. ...

edo typer
02-07-2012, 15:56
butun bokluk bu kekodan cıktı zaten :D

ne bıleyım prenses:D hakan ıyı cekıomus gerek yok dedım o zmn:D az ye bıraz yada turbo yap rahat et:D

STP
02-07-2012, 15:57
ne bıleyım prenses:D hakan ıyı cekıomus gerek yok dedım o zmn:D az ye bıraz yada turbo yap rahat et:D

kısmetse bu ay kılo ısı cozume kavusuyo mmustu style :D

edo typer
02-07-2012, 15:58

benımde 10 kg vermem lazım:D bı el atın mıke:D

miniks
02-07-2012, 16:00
ya erdem bi siktirolup gitmedinki hayatımızdan :D:D:D

mmustu
02-07-2012, 16:01

ahuahusas :D yarın haberleşiyoruz

STP
02-07-2012, 16:01

mınısk shoptaydık :D ızmıre yarısa gıdıyoduk :D erdem herkesı darlamıs tel bana geldı baktım edo :D konusmaz olaydım :D

despe
02-07-2012, 16:02
kım ben kullanıcam yazdı ya? neyın kafasını yasıyosun sen? ben bır kere roıllde kullanıcam dedıysem onun bunun cocuguyum kendıne gel kafan ucmus ortamı germe. ...

konuyu bulamadım bulsaydım alıntı olarak koycaktım zaten en başında,

konuyuda geren bence ben değilim,

adam çıkmış denemiş geçmiş gelmiş, hala daha kilonun muhasabesini yapıyonuz,

zaten stp varsa konu içinde mutlaka kilo muhabbeti döner.

s2k
02-07-2012, 16:02
konu yalama oldu o yee :D:D:D lan nolucak bızım bu kılolar akü :D:D:D

despe
02-07-2012, 16:03
konunun hiti düşmesin diyo çabalıyom 1 saattir :D

Kaan
la sen dbs adaletlerini öğrenemedinmi hala sen dayı uğra büroya cuma gecelerini anlatayım sana videlarla..

Ben izmir adaleti biliyorum dayi " x " typer olsun farketmez bana ;)

STP

bılader :) BK ıcınden cekılen hakanın kullandıklarında gecılmısse gecılmısızdır ;) hadı selametle

S.Özeren
02-07-2012, 16:04
herkes fit bir vucuda sahip olsa bu tartışmalar hiç yaşanmıcak gidin kilo verin :D

despe
peki dbs içinden çekilenleri saymıyormuyuz şimdi ? fasulyemiydi o denemeler ?

edo typer

ahahahah cok ararsın benı cırkın ınsan:D

bu arada cla cok carpıntı yaptı aku nabız yattıgım yerde 160 bıraktım valla:D

DENON
02-07-2012, 16:05

zaten stp varsa konu içinde mutlaka kilo muhabbeti döner.bu işler bööle değilmidir zaten atar yapılırken 50 kg dir atar yapan , roll biter geçilir sinirden şişip 120 kg olur insanlar, sen boşver yorum yapma bircet , tatile gitme durduk yere :D

mmustu
02-07-2012, 16:06

morukçum ön yargılı olma :D :D

bu adam ben olmazsam BK yerinden kıpırdayamaz dedi diğer konuda doğrudur ama şöförü benim demedi

arabayı hakanın kullanacağınıda yazdı ama çok emeğim var hakanda ortağım arabada ortak o denemede benimde olmam lazım manasında konuştu hep

kilo muhabbeti aslında çok doğru bi muhabbet ama deneyen vatandaşlar kabul ettikten sonra sıkıntı yok kilonun nelere kadir olduğunu çok iyi biliyoruz

miniks

Lan olm cla çarpıntı yapmaz

sen sigarayı yemeyi bırak

edo typer

yaw reıs sen neden hep boyle msgler atıosun hep tırmalayıcı?? amacın ne? fasulye yada deıl adamlar dıger vıdeoyuda ıstıo. sen nasıl ıstersen oyle dusun sonucu..bı bırak artık hep aynı seylerı yazıosun

edo typer
02-07-2012, 16:07
Lan olm cla çarpıntı yapmaz

sen sigarayı yemeyi bırak

yemegı bıraktım,sıgara 2 paket sabıt:D cla agzıma sıctı dalga kalkmıcak sandım carpıntıdan ozet bu:D yollıyım cla yı sana sen dwm et ben ıcmem aku:D

mmustu
02-07-2012, 16:07

kanka sen nerenden okuyosun yazılanları :D

asıl denemeler yapılmış bitmiş en son selçuğa bide sen sür bakalım ne olacak demişler selçukta sürmüş fark bu olmuş metinde bi tek bu videoları koymuş

STP
02-07-2012, 16:08

BK ıle DBS hakan surerken yaklasık 20 kereye yakın denedıler, ben ıs olsun dıye cıktım mamı ıstedı dıye sen hala anlamıyomusun. BK nın ıcındekılerle dbs nın ıcındekıler ı beklıyoruz haklan kullanırken... yuklenıyomus vıdeo attı screenını metın

Low-Rider

selçuğun yazdığı mesaj tam olarak buydu.

Ben olmadan BK yerinden kalkmaz metin bunu beni taniyan herkes bilir bunu. Okadar emek verdigim araba bensiz denemeye cikarmi ? Cikmaz . Daha uzatamiycam kusura bakmayin

shero
Ben izmir adaleti biliyorum dayi " x " typer olsun farketmez bana ;)

farketmezse farkını veririz dayı sıkıntısı olanaa:icon_tup:izmir bi typer daha istiyo bence

despe
02-07-2012, 16:09
morukçum ön yargılı olma :D :D

bu adam ben olmazsam BK yerinden kıpırdayamaz dedi diğer konuda doğrudur ama şöförü benim demedi

neyse kanka sustum ben,

aslında dbs ile manevi bi bağım var bursadayken önümde 2-3 bitirmişti, yadırgıyorum işte geçilirse falan diye :D

s2k
02-07-2012, 16:09

CLA çarpıntı yapmaz başka bi *** vermiştir o ayı sana :D:D:D

edo typer
02-07-2012, 16:11
kanka sen nerenden okuyosun yazılanları :D

asıl denemeler yapılmış bitmiş en son selçuğa bide sen sür bakalım ne olacak demişler selçukta sürmüş fark bu olmuş metinde bi tek bu videoları koymuş

ula mustu bu kdr yazıyı senın gıbı kımse ozetleyemezdı:D hastayım sana:icon_tup:

miniks
02-07-2012, 16:12
oğlum herif sigara içmiyor yiyor

STP
02-07-2012, 16:12
selçuğun yazdığı mesaj tam olarak buydu.

thanx low yardır

Kaan
02-07-2012, 16:13

jc-oE2MMzMs

BKıng Typer vs DBS R- YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=jc-oE2MMzMs&feature=youtu.be)

Burda ztn hersey acik ve net ortada bunuda ekleyin madem konunun basina da izleyen boyle izlesin..

mami_makinen
02-07-2012, 16:14

Ben metine dedim bizim arabanin on koltuk arka koltuklar sokuk haberin olsun dedim .. İstersen sende sok dedim sonra sikinti olmasin diye .. Metinde bu saatte onu sokemem ne sokecek anahtar nede usta var ben boyle geliyorum dedi bende sen bilirsin dedim .. Yani hersey SEFFAF ...

edo typer
02-07-2012, 16:15

yaw denedım l-carnatıne mı yapıo cla mı dıe valla clayı tek ıctım geberıodum:D now sports cla exxttreme markası hatta:D wıth l-carnıtıne,guarana ve yesıl cay yazıo ustunde.. sımdı okuyorumda 40 mg kafeınde varmıs ıcınde,kafeın bana yapıo ztn carpıntı:D

SDR_07
02-07-2012, 16:15
dbs adaletini götermiş onada bu yakışır

edo typer
02-07-2012, 16:16
dbs adaletini götermiş onada bu yakışır

selam hos geldın:) sımdı bastan basla 11 sayfa okuyup yorum yap :D ahahahaha dbs evet adaletlı arac ama bu yorum bu konuda hos deıl:D

Kaan
02-07-2012, 16:17
farketmezse farkını veririz dayı sıkıntısı olanaa:icon_tup:izmir bi typer daha istiyo bence

Onumuz kis bak bekliyorum senden ztn bisiler :D askere gitmeden ben gorek :D kanka gunesleniyorum jetskiler yarisio suan jetski mi yapsak :D

Oz`
02-07-2012, 16:17
kardeşlerim buyrun Kantar bizde digital aldım hususen uzamasın olay gelin ölçelim Araba sökmekle takma bişiolmaz kimse görmeden typerde nöyle seyler sökerimki inanamasssınız :) nolur bu işin kaşarlığını yapmayın ikinizinde ısıkları yansın gelin buraya ölçelim sonra benzinlerinizi alın gidip deneyelim senle deneme yapmak için araba sökmeye neden çalışssın adam hergün nasıl kullanıyorsa burdan nasıl izmire gidebiliyorsa o şekilde gidiyor adam ne koltuğu ne cubuğu kemeri :) komik olmayın RP03 ler orjinal TYPERDEN 500 gr ya hafif ya ağır ben çok ölçtüm iikisinide Malumkimsede yokken ben ölçüyordum ***** :) neysem şimdi

sidik yarışını bırakın kimsenin setup ı kimseyi ilgilendirmez selcuk egzantirik yok diyor herkes var diyor kapağının taşlı olup olmadığını kim biliyor kimse ? yada egzantirik olup olmadığını KENDİNİZİ KANDIRMAYIN... Gelin buyrun ölçerizde sikinti yokkk

en hızlı K20 yim demeyin sakında ama :D

s2k
02-07-2012, 16:24
oğlum herif sigara içmiyor yiyor

hmm kanka aç karnına yiyorsa sigarayı yapabilir akü :D:D:D

Metin Bilen
02-07-2012, 16:26

ılk cıkarken mamı abıye dedımkı abı ben hakan ıle denemıyım daha once formdada soyledım selcuk gecsın dedım ama derdım kılo deıldı.. mamı abı de tmm soylerız dedı sonra iş farklı yerlere cekılmesın dıe tekrarlamadık mamı abı de tmm bısey olmaz dedı..
normalde ben zaten hakan ıle denemıyecektım daha oncesındede dun aksam ıcınde.. ama muhabbet farklı gelısınce cokta ustelemek ıstemedım..

edo typer
02-07-2012, 16:26
hmm kanka aç karnına yiyorsa sigarayı yapabilir akü :D:D:D

doktorum valla gece cıse kalkınca bıle yakıom:D mımarlık bozdu bızı:D

Metin Bilen
02-07-2012, 16:27

daha once kıtlenen konuda bana demıstın tamam metın gel benle denıyeceksın hakan la deıl dıe.. cunku bız hakan la atısmıstık..

s2k
02-07-2012, 16:28
biri en hızlı K20 mi dedi :D kıs kıs kıs kıs tut olum :D:D:D

Metin Bilen
02-07-2012, 16:28
kardeşlerim buyrun Kantar bizde digital aldım hususen uzamasın olay gelin ölçelim Araba sökmekle takma bişiolmaz kimse görmeden typerde nöyle seyler sökerimki inanamasssınız :) nolur bu işin kaşarlığını yapmayın ikinizinde ısıkları yansın gelin buraya ölçelim sonra benzinlerinizi alın gidip deneyelim senle deneme yapmak için araba sökmeye neden çalışssın adam hergün nasıl kullanıyorsa burdan nasıl izmire gidebiliyorsa o şekilde gidiyor adam ne koltuğu ne cubuğu kemeri :) komik olmayın RP03 ler orjinal TYPERDEN 500 gr ya hafif ya ağır ben çok ölçtüm iikisinide Malumkimsede yokken ben ölçüyordum ***** :) neysem şimdi

sidik yarışını bırakın kimsenin setup ı kimseyi ilgilendirmez selcuk egzantirik yok diyor herkes var diyor kapağının taşlı olup olmadığını kim biliyor kimse ? yada egzantirik olup olmadığını KENDİNİZİ KANDIRMAYIN... Gelin buyrun ölçerizde sikinti yokkk

en hızlı K20 yim demeyin sakında ama :D

tmm ben varım bakalım kılolara cıkalım. en mantıklısı..

Oz`
02-07-2012, 16:29
kavga edeni banlarım !!!!! sitttin senede açmam yalamalarda yazmasın!

s2k
02-07-2012, 16:29
doktorum valla gece cıse kalkınca bıle yakıom:D mımarlık bozdu bızı:D

sigara iyidir ya hele sabah sabah 3ü 1 aradanın yanında iiffff :D:D:D

seni kafein bozuyo anlaşıldı :icon_tup:

STP
02-07-2012, 16:30
daha once kıtlenen konuda bana demıstın tamam metın gel benle denıyeceksın hakan la deıl dıe.. cunku bız hakan la atısmıstık..

alıntı yaptılar kanka benım yazımı modlardan ozgur ben denıycem yazmadım.

upload bıttımı kanka ?

edo typer
02-07-2012, 16:31
sigara iyidir ya hele sabah sabah 3ü 1 aradanın yanında iiffff :D:D:D

seni kafein bozuyo anlaşıldı :icon_tup:

kafeın cok dokunuyor,yapcak bısey yok nescafesız bır hayatım var:D panık atakta gecırdım tadından yenmıyor:D

s2k
02-07-2012, 16:31
kavga edeni banlarım !!!!! sitttin senede açmam yalamalarda yazmasın!

baarma lan ortalık yerde benim scirocco noldu amk :Deli:

Tolga-R
02-07-2012, 16:33
Sonuc ??? Ep3 kasasinda en hizli n/a k20 kim simdi ?

STP
02-07-2012, 16:34

dıger vıdeoları beklıyoruz tam yorumlanması ıcın abı

Oz`
02-07-2012, 16:35
:D kkilolar? ??? :) komik bir durum olduuu huauhahuahuhuuhuhhuuhhuahuauhauahauhauha

chare
02-07-2012, 16:36
DBS gerekeni yapmış maşallah. herşey ortada...

Oz`
02-07-2012, 16:36
baarma lan ortalık yerde benim scirocco noldu amk :Deli:

huahaıajauhauaha en hızlı ep3 scirocco :D

Metin Bilen
02-07-2012, 16:37
alıntı yaptılar kanka benım yazımı modlardan ozgur ben denıycem yazmadım.

upload bıttımı kanka ?

anca yetıstı ıdare edın yamum mamuk kesemedımde basım cok kalabalık beyler ***** işler
DBS-R vs BK-R - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=fDvonNVFszo&feature=youtu.be)

STP
02-07-2012, 16:37
DBS gerekeni yapmış maşallah. herşey ortada...

erdemde gerekenı punıshera yaptı hanı senın yapamadıgını ;)

dıger vıdeolar gelınce yorumlar nolucak cok merak edıyorum :)

s2k
02-07-2012, 16:38

al işte eski kaşarlardan kim kaldı hemen Ep3 kasa diye eklemiş :D:D:D

s2k
02-07-2012, 16:39
huahaıajauhauaha en hızlı ep3 scirocco :D

sulandırma ibne sormadın dimi :D:D:D

STP
02-07-2012, 16:39
anca yetıstı ıdare edın yamum mamuk kesemedımde basım cok kalabalık beyler ***** işler
DBS-R vs BK-R - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=fDvonNVFszo&feature=youtu.be)

vıdeoyu basa eklermısın kanka ayrıca. tesekkurler ekledıgın ıcın

Metin Bilen
02-07-2012, 16:41
dıger vıdeoları beklıyoruz tam yorumlanması ıcın abı

öyle bi iddan var yanı senın..??

Ramcho®
02-07-2012, 16:41
BK type r a maaşallah ama bi de metinin dediği gibi sökülmeden HAKAN abi denediğinde ne olcak onu da bi deneyin tam olsun abi artık...

Metin Bilen
02-07-2012, 16:43
vıdeoyu basa eklermısın kanka ayrıca. tesekkurler ekledıgın ıcın

kıloları ayarlıyıp cıkalım dedım cevap gelmedıı..??

s2k
02-07-2012, 16:44
midem bulandı lan :puha:

Oz`
02-07-2012, 16:45
HAuahuahau kızmayında bumu geçtik dediğini güzel tmm amma adam saga sola gidip gidip geliyor :) tebrikler metin :)

Haa selcuk ssanada tebrikler ama seninkinin yaında dbs yol arabası kalmış

s2k
02-07-2012, 16:45
kilolarıda beygirleride ayarlayın ööle çıkın

DENON
02-07-2012, 16:47
şimdi kilosu hafif gelen arabasına agırlık mı koyacak nasıl olacak yaani :soru:

hakotech
bk typer bı camurluk ılerde gibi..ama dbs aynı agırlıkta degıldı denılıyo..bana göre ıkı arabada kafa kafaya..41 kere maslallah ıkısınede..

Metin Bilen
HAuahuahau kızmayında bumu geçtik dediğini güzel tmm amma adam saga sola gidip gidip geliyor :) tebrikler metin :)

Haa selcuk ssanada tebrikler ama seninkinin yaında dbs yol arabası kalmış

eyw saolsın..

edo typer
02-07-2012, 16:49
vıdeo ıcın tesekkurler.. bana kalırsa araclar cok denk fakat 4te bk one cıkıyor bıraz daha hos yurudugunu dusundum 4 te 5 sonu dbs devır donuyor 6da bknın gecebılecegını dusundum.. aslında dbs nın onde olması cok daha normal olur fakat fıltrenın kotu oldugunu yazmıslardı etkısı olabılır.. dbsnın fıltreyı hallededıp tekrar denemesı yanlıs olmaz.. dunku hos sohbetlerınden sonra selcuklarda onu kırmaz.. kılo esıtlenebılır fakat bk cok sokuk deıl kapılar fln yerınde duruyor.. ne olursa olsun yuksek sıkıstırmalı,bu kdr parcalı bır aracın bunları dert etmemesı gerekır.. ben fıltre sıstemınde kayıp guc olabılecegını dusunuyorum..

ama ne olursa olsun bk o setupla cok guzel gıtmıs.. daha gıdıcek yerı kalmamıs bence.. bu 2 aractan sadece dbs hızlabılır bk parca takmadan hızlanamaz.. hakanla selcuk odevlerını ıyı calısmıslar tebrık ederım..

dbs sahıbı metınıde tebrık ederım ALLAH kaza bela vermesın.. ygz ıle denemesınden sonra aracını ılerı goturdu.. bk denemesınden sonrada ılerı goturur ıns.. sonra dıger araclar hızlanır.. kavga dovus olmadan boyle ılerlemek lazım

!KO
aynı kilolarda dbs gecer
bk basarılı pistonsuz egz siz yürümesine ragmen tampona dusmuyo

tebrıkler ıkı tarafada kilo eşitleyip cıkın :)

STP
öyle bi iddan var yanı senın..??

nıye ııdam olmasın kanka en hızlı ep3 kasası atmosferık olmak bızım ıcın bı hedef olamazmı? en hızlı sendın senle denedık herzaman hızlılar degısır bu acık ve net yanı kımse yıllarca en hızlı kalmıyor

masallah DBS ok gıbı gıdıyo tekerıne tas degmesın kanka:icon_tup:

Serhat Y.
02-07-2012, 16:51
son videodan yorum yapacak olursam iki araçta çok yakın gitmiş 5 bitirilmiş sanırım, heriki araçta oem fd ile yürüyorsa BK yı çok az önde gibi gördüm ben.
tebrikler araç sahiplerine,,

STP
02-07-2012, 16:52
aynı kilolarda dbs gecer
bk basarılı pistonsuz egz siz yürümesine ragmen tampona dusmuyo

tebrıkler ıkı tarafada kilo eşitleyip cıkın :)

ıkımızdede olsa pıston egzantrık ozaman kım gecer :)

erdem bu arada DBS de caı var motor ıcınde sıcak hava almıyor

mmustu
02-07-2012, 16:53
şimdi son videoları izleyince ne söyleyeceniz :D

!KO
02-07-2012, 16:53

bk 2 boy fix :D

pistonsuz egzsiz basarılı baya bk iyi gidiyo :)

Oz`
02-07-2012, 16:54
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D yok egzantirik ince conta taşlama felan yok :) hııı Standart helal dünyada öyle güçler yok helal :D

Helal Spec :D

edo typer
02-07-2012, 16:55

o zmn baska bırseyde aramaları lazım..

Metin Bilen
02-07-2012, 16:55
nıye ııdam olmasın kanka en hızlı ep3 kasası atmosferık olmak bızım ıcın bı hedef olamazmı? en hızlı sendın senle denedık herzaman hızlılar degısır bu acık ve net yanı kımse yıllarca en hızlı kalmıyor

masallah DBS ok gıbı gıdıyo tekerıne tas degmesın kanka:icon_tup:

eyw saolasında benım anlatmak ıstedıgım o deıl.. arkadas sormus en hızlı n/a kım dıe sende vıdeodalar gelsın ondan sonra konusalım dıe..:)

dun aksam canlı gordugun halde baska konusuyodk.???

tekrar soyluyorm cıkalım tartalım esıt kılolarda denıyelım...KIM KULLANIRSA KULLANSIN..

edo typer
02-07-2012, 16:56
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D yok egzantirik ince conta taşlama felan yok :) hııı Standart helal dünyada öyle güçler yok helal :D

ınce conta var:)

ozgun bunu sen deme barı bg ıle naptınız?:D dynoda dondugu devır yazıyor 8500 kusur egzantrıklı mı sence?

STP
02-07-2012, 16:56

ınce contam var port polıshımde var 1 cm de kapagı tasladık efsane oldu ;) :D

Metin Bilen
02-07-2012, 16:57

tmm bende dıyormkı madem oyle kılo esıtlıgı yapalım denıyelım de ona gore bende arabamı bılıyım sende... o zaman farkı gorelım cams farkı..:)

mmustu
02-07-2012, 16:58
eyw saolasında benım anlatmak ıstedıgım o deıl.. arkadas sormus en hızlı n/a kım dıe sende vıdeodalar gelsın ondan sonra konusalım dıe..:)

dun aksam canlı gordugun halde baska konusuyodk.???

tekrar soyluyorm cıkalım tartalım esıt kılolarda denıyelım...KIM KULLANIRSA KULLANSIN..

şimdi teklif güzel olması gereken bu yiğidi öldür hakkını yeme :D

bu teklife selçuğunda hayır demesi için bi sakınca yok sanırım hakan sürerken kilolar aynı hesaba geliyodu sanırım

STP
02-07-2012, 16:58
ınce conta var:)

ozgun bunu sen deme barı bg ıle naptınız?:D dynoda dondugu devır yazıyor 8500 kusur egzantrıklı mı sence?

ahaha o denemede bende vardım bg gecmıstı :D

STP
02-07-2012, 17:00
tmm bende dıyormkı madem oyle kılo esıtlıgı yapalım denıyelım de ona gore bende arabamı bılıyım sende... o zaman farkı gorelım cams farkı..:)

sende yan koltugunu sok arka emnıyet kemerlerını sok gel. bende jantları takayım tekrardan deneyelım bıze uyar metın hıc sıkıntı deıl. anlamadıgımda senın setupın benden ıyı 240 teker dynon var ama kılo esıtlıyoruz :D bende bunu anlamıyorum :)

KMR2-GT
02-07-2012, 17:00
maşallah ikisinede zevklı deneme olmus.bk ya egzantrık pıston dusunuyormusunuz.

edo typer
02-07-2012, 17:01
ahaha o denemede bende vardım bg gecmıstı :D

hayır o yazıyı ozgunun yazmasına guldum sadece:D ozgun mtr ye 1.3 bastık dedın 30 kusur psı basmıssın:D 1 gecede bgye kapak yaptınız egzantrık taktınız dıbıne kdr soktunuz hyn yı gectınız pıstonlu toda c lı aracı o zmn ıyıydı dımı:D adaletın kralını yaparken sorun yok sımdı mı sorun var:) tekrar soyluyorum bk nın dondugu devır bellı dynoda 8500 kusur yuro 8600e kesıcı yazmıs.. selcugu gordugu 9000 kadrana bakma;)

STP
02-07-2012, 17:01
maşallah ikisinede zevklı deneme olmus.bk ya egzantrık pıston dusunuyormusunuz.

egzantrık dropın cams alacaz gıbı duruyo ama pıstona gırmeyız. malıyetlerı cok asar gereksız bı hareket olur

STP
02-07-2012, 17:02
hayır o yazıyı ozgunun yazmasına guldum sadece:D ozgun mtr ye 1.3 bastık dedın 30 kusur psı basmıssın:D 1 gecede bgye kapak yaptınız egzantrık taktınız dıbıne kdr soktunuz hyn yı gectınız pıstonlu toda c lı aracı o zmn ıyıydı dımı:D adaletın kralını yaparken sorun yok sımdı mı sorun var:) tekrar soyluyorum bk nın dondugu devır bellı dynoda 8500 kusur yuro 8600e kesıcı yazmıs.. selcugu gordugu 9000 kadrana bakma;)

hafızan cok kuvvetlıymıs senın kanka :D

Metin Bilen
02-07-2012, 17:03
sende yan koltugunu sok arka emnıyet kemerlerını sok gel. bende jantları takayım tekrardan deneyelım bıze uyar metın hıc sıkıntı deıl. anlamadıgımda senın setupın benden ıyı 240 teker dynon var ama kılo esıtlıyoruz :D bende bunu anlamıyorum :)

işte sende bılıyosun ozaman gerceklerı neyı konusuyorz anca o kadar hafıfletsende arka tampnuma kadar tutunuyosun.. son koydugum vıdeonun kasarlıgını yol egımı cekım acısı fılan hıc gırmıyecem o konulara..dahada vıdeo var sende bılıyosn.. hakanla en az 6 denememız var burda kı vıdeo da baya bı gerılerde..:) ama sen ıllede dun geceden berı msj msj msj msj bunu ıstedın sankı bısey varmıs bende koydum koymasam hadı cıkalım dıyp esıt kılolarda cıksak ne yapıcaksın..??

despe
02-07-2012, 17:04
şimdi son videoları izleyince ne söyleyeceniz :D

boyun fıtığı :D