Orijinalini görmek için tıklayınız : Omur plaza wurth cam filmi problemi
11.01.2012 tarihinde omur plaza altindaki wurthte aracima cam filmi yaptirdim sol on kapidaki film 2 ay gecmeden kalkti gittim zorlada olsa yaptirdim 1 cam filmi icin 2 saat laf doktum akillara gelmicek yalanlar dolanlar soylediler yapmamak icin yaptilar aradan zaman gecti film yine kalkti o sira samsunda oldugum icin gidemedim ve film dahada cok kalkti bende gidene kadar idare etsin diye kalkan yeri kestim ve simdi wurthteyim adamin bna dedigi keske kesmeseydin onu yapistirirdik ole deyince bi anda cildirdim laf dalasina girdik mekan sahibi bnm filmi kestigimi soyledi kastim varmis gibi bi anda 3 kisi oldular doveceler nerdeyse ben boyle terbiyesiz isveren boyle bir is yeri gormedim burdan iceri daha ancak olum girer bilmeyen arkadaslari uyarmak istedim yakini esi dostu olan varsada kusura bakmasin bu boyle
Blackbird
04-07-2012, 11:41
Geçmiş olsun.
Ucuz et - yahni ............. Çok laf - yalansız
63owen63
04-07-2012, 11:45
geçmiş olsun. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz ,boşver bir de dayak yeme orada.Salla gitsin:)
mert_leon
04-07-2012, 11:46
geçmiş olsun ben bu würth hakkında tek olumlu birşey duymadım bu güne kadar.
bende aynı yerle sorun yaşadım, motor temizliği için ayakkabı boyası mı kullanmışlar ne yaptılarsa motorda garip bir madde duruyor hala,
würth'ün şirket aracını benzinlikte görünce onlara da şikayetimi ilettim şu anda mahkemeliğiz bizimle bir alakası yok oranın bizim ürünleri bile kullanmıyorlar dedi.
2 yıl önce aynı yerde bende cam filmden aynı sıkıntıyı yaşamıştım, yaptıkları işin arkasında durmuyorlar daha sonra da işim olmadı zaten onlarla kimseye de tavsiye etmem
Sahibi hala ayni kisi mi? En son sinan di sanirim adi
cembozbey
04-07-2012, 15:11
kaca yabtırdınız ?
semih1469
04-07-2012, 16:56
2 sene önce sahibindende şu meşhur cam filmi ilanını görüp gitmiştim.. Göya 300 TL'lik cam filmi 79 TL'di.. Bi gittim ilk başta KDV koydular gtmişken bişey demedim yaptırıyım dedim. Sonra usta geldi istersen 150 TL'lik 300 TL'lik filmlerde var dedi. Bu sefer yaptırmışken kalitelisini yaptır falan dedi bende yaptırmadan çıktım.. Kampayadaki 100 TLLik filmlerinin diğer sanayideki filmlerden bi farkı oldugunu sanmıyorum..
79 tl ye ancak pazar poşeti kaplarlar kaliteli cam filmi zor.
Headshot
04-07-2012, 17:21
11.01.2012 tarihinde omur plaza altindaki wurthte aracima cam filmi yaptirdim sol on kapidaki film 2 ay gecmeden kalkti gittim zorlada olsa yaptirdim 1 cam filmi icin 2 saat laf doktum akillara gelmicek yalanlar dolanlar soylediler yapmamak icin yaptilar aradan zaman gecti film yine kalkti o sira samsunda oldugum icin gidemedim ve film dahada cok kalkti bende gidene kadar idare etsin diye kalkan yeri kestim ve simdi wurthteyim adamin bna dedigi keske kesmeseydin onu yapistirirdik ole deyince bi anda cildirdim laf dalasina girdik mekan sahibi bnm filmi kestigimi soyledi kastim varmis gibi bi anda 3 kisi oldular doveceler nerdeyse ben boyle terbiyesiz isveren boyle bir is yeri gormedim burdan iceri daha ancak olum girer bilmeyen arkadaslari uyarmak istedim yakini esi dostu olan varsada kusura bakmasin bu boyle
Sinirlenme kardeşim,boşwer.Sen buraya gel ben kendi ellerimle çekicem sana ağlayan cam filmini :)
Demekki 2 yildir adamlar ayni oyunlari yalanlari kullaniyolar bnde ilk gittigimde kdv falan koydular bi anda 150 lik 200 luk filmlere zipladilar bn 79 a yaptirdim kalitesine dicek biseyim yok tabiki ucuz oldugu icin kalite bekleyemem ama sonucta para verdik kalkabilir sorunlar olabilir bu sekilde musteriye ithamlarda bulunamazlar sanki bn bilerek kaldirmisim gibi konusuyolar yapmadan once 5 yil garanti vermeyi biliyolar
multispace
04-07-2012, 17:41
cok geçmiş olsun. malesef yaptıgı işin arkasında duran esnaf zor bu zamanda :S
Sinirlenme kardeşim,boşwer.Sen buraya gel ben kendi ellerimle çekicem sana ağlayan cam filmini :)
Gelicem kardeşim az kaldı ağlayan cam filmi çekicez beraber :):)
Ben 2 sene once yaptirmistim.Herhangi bir sorun cikmadi.Hala kullaniyorum herhangi bir deformasyon yasamadim.Fakat olumsuz yorumlar cogunlukta.Bu elestirilerden sonra tekrar tercih etmem.Gecmis olsun.
huseyinturk
04-07-2012, 19:50
Aksarayın gözünü seveyim. Tamam çekilen filmler çok iyi değil ama en azından ucuz. 2 yıl önce ömür plazanın altındaki yer 100e çekerken maddi durumum kısıtlı olduğundan gidip aksarayda cander otoya çektirmiştim 29 Tl'ye. Ömürde bir arkadaşım çektirdi benden sonra oda sizin gibi sorunlar yaşadı. Benimde film kalktı bir kere 6 aylıkken gittim adamlar gık demeden söktü yeniledi.
Tamam ucuz etin yahnisi güzel olmaz ama o ucuz eti böyle allayıp pullayıp insanları kazıklayanlardan hiç haz etmiyorum...
kelalper
04-07-2012, 19:57
Bir sürü yer 300 e yaparken sen film yapılıp bittikten sonra arabaya bindin ve çıkarken ooh herkesin 300 liraya yaptırdığını ben 79 liraya yaptırdım aklımı seviim dedin ya. İşte o filmin ömrüde o kadar. Kısa metrajlı film çekiolar böyle sonu da hüzünlü oluyor. Piyasada 300 liraya film yaptıranlar aptal bi sen akıllısın. 79 tl lik filmin ne kadar sağlıklı olarak duırmasını bekliodun ki.
huseyinturk
04-07-2012, 20:00
Bir sürü yer 300 e yaparken sen film yapılıp bittikten sonra arabaya bindin ve çıkarken ooh herkesin 300 liraya yaptırdığını ben 79 liraya yaptırdım aklımı seviim dedin ya. İşte o filmin ömrüde o kadar. Kısa metrajlı film çekiolar böyle sonu da hüzünlü oluyor. Piyasada 300 liraya film yaptıranlar aptal bi sen akıllısın. 79 tl lik filmin ne kadar sağlıklı olarak duırmasını bekliodun ki.
Piyasada 40 liraya çekilen filmi 300ede çeken var ama yok değil. Kalite istiyorsan iyi markalara yaptırıcaksın, istemiyorsan aksaray işine devam :)
Vtec-SEDAN
04-07-2012, 20:02
e200 için detaylı temizlik yaptırmıştım. benim her daim yıkma yaptırdığım yerin 10-15 dk fazla uğraşılmış halinde teslim ettiler, gülmüştüm :)
Tam aynı şeyi yazacaktım :)
würthe gelince kullandıkları malzemeler gercekten kalitesiz. Tüketiciyi görsellikle kandırma peşindeler. Sonuç olarak ucuz etin yahnisi...
Geçmiş olsun.
Ucuz et - yahni ............. Çok laf - yalansız
Geçmiş olsun.Herkes esnaf olamıyor ..
gecmıs olsun ne yazıkkı ucuz etın yahnısı olayı olmus .
mert_leon
04-07-2012, 20:53
abi haklısında bu adamların olayı farklı. her yerde ilanları kampanya ilanları söyle kaliteli filmi şu kadara yapıyoruz filan yalan dolan. Bide sorun çıktığında oraya gidip bişey söylediğinde arkadaş dövmeye kalkmışlar bumu esnaflık. Kimse okadar iyi bilmek zorunda değilki şurda şu kadarmış kaliteli yada değil diye. Würth yazmış adam iyi marka çoğu kişi girer yaptırır.
ChtArdARSL
04-07-2012, 20:54
Ben 3 aracımada yaptırdım..Hıc problem yasamadım hatta hırsızlar teyp caldı eskı arabamda ucretsız yaparız bıle demıstı telde.. Kısmet bu ısler tabıkı gecmıs olsun bnde artık gıtmıyorum.
bence dövmemiz lazım:D
20 liraya filmmi olur ya resmen kazık.Gidin 5liraya sprey boya alıp içten boyayın camları mis
Trance-R
04-07-2012, 21:37
würth'den bahsediyoruz.
würht'ün müşteri hizmetleri vardır illaki ,
darkmoon
04-07-2012, 22:00
ora hakkında o kadar çok birebir gerçek hayatta böyle forumlarda internette değil yani o kadar çok çevremden olumsuz yorum duydumki ama esas hata orada değil esas hata konuyu açan şikayetçi olan kardeşlerim gibi insanlarda..
kusura bakmayında 50-60 tl lik film mi görüp koşturup gidip yaptırırken o filmin ömrüde 50-60tl lik kadar oluyor orası atıyor burası kalkıyor dökülüyor v.b.. 70-80 tl lik detaylı temizleme gördünüzmü o temizlemede ancak işde yıkamacındaki 15 tl ye verdiğiniz temizlemeden bir parmak yüksek olur..
forumda bas bas bagiriyoruz nerelerde cam filmi yaptirmak gerek diye, nerelerden uzak durulmali diye, keske biraz arastirsaydiniz bilmediginiz bir yerde is yaptirmadan once, gecmis olsun.
ben normalde cam fılmı sevmem ama eskı araclarımdan bırıne seyrantepe dekı sanayıde bı amcaya aklımda hıc yokken 40 tl ye yaptırmıstım.
yaklasık 8ay o sekılde kullandım ve aracımı satmıstım, hıc bı sorunla karsılasmadım.
bana göre 30 ile 80,90tl arasında degısen fılmlerın hepsı aynı, he 250-300 luk fılmler daha kalıtelıdır tabi.
mert_leon
04-07-2012, 23:02
film ne kadar kaliteli olursa olsun işçilik çok önemli. gittik en kaliteli filmi yaptırdım bi dünya para verdim kamil tozlu arabnın üstüne koydu filmi öle yaptı daha ne beklersin yapan biraz usta olucak.
semih1469
05-07-2012, 08:54
ora hakkında o kadar çok birebir gerçek hayatta böyle forumlarda internette değil yani o kadar çok çevremden olumsuz yorum duydumki ama esas hata orada değil esas hata konuyu açan şikayetçi olan kardeşlerim gibi insanlarda..
kusura bakmayında 50-60 tl lik film mi görüp koşturup gidip yaptırırken o filmin ömrüde 50-60tl lik kadar oluyor orası atıyor burası kalkıyor dökülüyor v.b.. 70-80 tl lik detaylı temizleme gördünüzmü o temizlemede ancak işde yıkamacındaki 15 tl ye verdiğiniz temizlemeden bir parmak yüksek olur..
sorun 60 70 tllik filmlerden yaptırmak değil sanayide ucuza yaptıranların şikayet etmeyede hakları yok ne kalite beklenirki.. asıl sorun cam filminde kampanya var son 2 gün 300 tllik filmleri 70 tlye yapıyoruz diyen firmada
80-90 liraya film yapanları duydum bir gün denk geldim adam cam hizasında kesip yapıştırıyor çok saçma bi film şekli, benim bildiğim (yani eskiden öyleydi) kapı içi sökülür cam çıkarılır camın tamamına yapılır film sonra geri takılır. parça pinçik olmaz.. dı....
yani adam o parayı alıp detaya inmez uğraşmak istemez , ilk başta o parayı vermeyip oraya yaptırmasaydınız keşke..
würthe gelince kullandıkları malzemeler gercekten kalitesiz. Tüketiciyi görsellikle kandırma peşindeler. Sonuç olarak ucuz etin yahnisi...
würth adi değil ucuz etin yahnisi de değil, kocaman Alman firması meguiarsı 50 kere satın alır. Adam oraya würth afişi asınca onun ürünlerini kullanmış olmuyor.
80-90 liraya film yapanları duydum bir gün denk geldim adam cam hizasında kesip yapıştırıyor çok saçma bi film şekli, benim bildiğim (yani eskiden öyleydi) kapı içi sökülür cam çıkarılır camın tamamına yapılır film sonra geri takılır. parça pinçik olmaz.. dı....
yani adam o parayı alıp detaya inmez uğraşmak istemez , ilk başta o parayı vermeyip oraya yaptırmasaydınız keşke..
artık cam sökülmüyor işinin ehli olan herkes sökmeden yapıyor.
bende 2 sene önce orda boya koruma yaptırmıştım kampanya vs. yine, arabanın kaputu hep hare kalmıştı.
ayrıca 1 sene öncede b.evler goldun arkasındaki ultra garageda film yaptırdım film attı bende aynı şekilde rahatsız olduğum için kestim daha sonra müsait olduğum bi ara gittim polismi söktü bunu filan dedi ben açıkladım durumu o zaman yaptılar.hatta 2 numaraydı filmler gece aynayı görmekte zorlandığım için 1 numara olsun dedim o şekilde yaptılar.ucuzluğuna göre bence en azından würthteki gibi davranmadılar
Avcılar'da Drag Tuningde 150TL verip peder beyin A6 sına film yaptırdım. Sağ ön camdaki film kalktı. Götürdüm, sormadılar bile "aga bu nedir" diye. Hemen değiştirdiler, daha bir sorun görmedim.
Ucuz etin yahnisi farklı birşey ben oraya giderkende kafamda 300liralik filmi 80e yaptırıyorum ne zekiyim demedim tabiki o fiyata kaliteli film bekleyemem ki bana orda dendiki normalde 150tl olan film bu paraya düştü eyv dedim yaptırdım yapana kadar ömür boyu garantilermi dönmedi akıllara gelen bütün garantiler verildi ben filmin kalkmasına bişey demiyorum olabilir yapan usta yapamamıştır ben gidipte bu ne lan film kalktı dandik demedimki güzelce izah ettim kusura bakmayın değiştirelim diceklerine biri filmi kesmeseydin yapıştırırdık dedi biri sen yapmışsın dedi diğeri kafasına göre öğütler verdi benim tartıştığım filmin iyiliği kötülüğü değil mekan sahibinin tavırları ve şunada eminim film ne kadar dandik olursa olsn yapan adam işini biliyosa film kalkmaz çok çok morarır özelliğini kaybeder ama kalkmaz benim fikrim
Hemen hemen ayni yer hakkinda her forumda sikayet var
Herkese Merhaba,
Yakın zamanda tüm camları komple film çektirdim .1 numara en iyi kaliteden super oldu meraklıydımda iyi güzel herşey havamı da attım.Taki arka camda sorun çıkana kadar.Film çektirdiğim yerde birkaç kişi vardı çalışan,arka camı farklı elemanlar yaptı tabi tecrübede ona gore ... Filmciden çıktm lekeli, baloncuklar falan var... adamlar dedi ki birkaç gun sonra gecer öyle de oldu.Ama 2-3 sonra arka cama baktıgımda çizikler oluştu.... neyse sıcak havada onlarda gecer dedim hatta gittim gösterdim.En iyi kalite ya ömür boyu garantili ya sonra gel değiştirelim dediler.1 ay sonra gittim çizikler hala orada bana denilen "abi sökelim yeniden takarız" tamam dedim tanıdık vasıtasıyla gitmişyim ne de olsa sorun yoktu yani güveniyoruz ya....Abi arka cam filmini başladı sökmeye olan oldu arka rezistanslar filmde kaldı iletkenliği sağlayan o boya tarzında çizgiler filmde kaldı ben "dur yapam" diyene kadar iş işten gecti .Söyledim rezistansları bozdunuz diye adam mal mal baktı sadece ne diyeyim içim gitti resmen .Neyse mecburen söktü söktükce içim gitti bütün rezistanslar koptu .Öyleydi böyleydi ben sakinliğimi koruyorum güzel yoldan çözmeye çalışıyorum adamlar "abi kaskon varmı" diye soruyor.Neyse kaskodan değiştirecektik ama kasko kırık camı değiştiriyor rezistans için değiştirmiyor "abi kırarız" dediler.Bukadar cahilce geri zekalıca bir durum olabilirmi.Oldu abi benim başıma geldi.Neyse olanları cok fazla uzatmadan anlatayım.Ben ordan tanıdık burdan tanıdık bir şekilde arka camı değiştirdim.Tabi orjinallik kalmadı.Orijinal cam 3000 tl fiyatı var gittiler muadil 300 tl lik cam taktılar.Onuda geçtim yine benim sayemde camı kırdırmadan kasko uzeridnen değiştirdim.İyi güzel rezistanlar calısıyor gittim adamlara :) "abi cam değiştirmişsin hemen takalım" diyor dedim "dur orda film takrımıyorum sizin ne yapacagınız belli değil.Diğer filmleride sokun paramıda iyade edin" dedim .Hopaaa orda adamlar bozuldu.ne diyeyim şimdi neyse söktürdüm diğer filmleride camları temizlediler ama ağızlarndan tek kelime cıkmıyor.Şerefsizler filmleri sökene kadar parayı vermeyeceklerini soylmediler.Sonra başladı öyleydi de boyleydi de ya dedim" bu filmler size maliyeti nekdar 50 tl olsun daha bile azdır" yok okadar değilmiş 250 ymiş.Neyse çok detaya girmeyecem sonuçta parayı vermediler.Adamlar namazında niyazında birilerine benziyorlar inanmayın arkdaşlar bu dünyada imanında olanlar bile senden benden daha çok haram yiyor.
Sonuç olarak dedim onalara ben bu olayı yaşadım ama sizin yuzunuzden sizin tecrübesisliğinizden cahilliğinizden dolayı yasadım dedim cam değişti arabamın orijinalliği gitti kaskom olmasaydı ne oclaktı camın fiyatını karşılayacaklarmıydı hayır.
sonuç olarak dedim ki siz 300 tl nin hayırını görecekseniz kalsın dedim ben ne 300 tl ile olucam nede aç kalırım. ama siz evnize ekmek görürüyorsunuz bu para size haram dedim bu dunyada hesaplaşmam kimseylse öteki tarafta sorarım hesabımı dedim.adamlar okadar rahattı ki anlatamam.bide gelmiş elimi sıkıyo küslük olmasın diyo lan ne güsü yüzünüzü bile görmek istemiyorum. ben bu dunyada 300 tl den oldum ama onlar o paranın hesabını veremezler haram ediyorum.gitsin ibadet ederken onunda helalliğini istesin bakalım oluyomu.dükan da iş yapıyorlar bide.yalancılıkla sahtekarlıkla dünen iş nereye kadar gider.
iannmayına rkdaşlar cam film öyleymiş boyleymiş yalan hepsi arabanız orjinal ise bırakın oyle kalsın.hikayy ehepsi cam film takınca sıkcamış sogukmuş yok içerde tutuyormuş bunlar hep sizi etkileyecke şeyler bedne etkilendim ama başıma gelince sonra her taş yerine oturuyor.bu olay bursada başıma geldi adamlar eski yalova yolu üzserinde 260 numara osmangazi bursada lar yeni adliye tarafından aşağıya doğru inerken sağda kalıyorlar.köşe dükkan .okdar cahiller ki kartlarına yazdıkları e-mail adres şöyle :) e-mail:kardeslercamfilmleri.com eline fıs fısı alan gitmiş filmci olmuş. biz mersedeslere yapıyoruz biz bmw lere yapıyoruz hepsi hikaye ben gözümle gördüm adamlar kaplama yapmışlar bütün arabaya tekrar söküp yenidne yapıyorar.adam memnun değilmiş tekrar yaptırmış.bu arada benim en iyi kalite dediğim film yan camdanda ayrılmaya başlamıştı anlayın yani en iyi kalide dedikleir bile cin malı uzu film amerikanmmı yok avrupaymıs yalan aib hepsi filmin üzeridne yazmıyor nemalı oduğu koy kutusunun içine ömüşteri nerden anlıycak kalitelimi diye.böyle arkdaşlar karar sizin bir anlık zevk ugruna gidipte film taktırmayın taktırcaksanız bile gidin isim yapmış yerelere boyle tanıdık diy wuyduruk yerelre gitmeyin.arka camlarda sorun olursa bırakın kalsın söerlerse daha kötü.
[b]BURSADA KARDEŞLER CAM FİLM bu işi yapan yer.olan benim parama ve arabama oldu. onlar hala helal ekmek peşindeler.paranın son kruşuna kadar HARAM OLSUN.
yorum sizin..
ha şunuda söyleyeyim bu işlerden once benim bir arkadaşımda aynı söylemişti arabanın orjinalliğini bozacak modifiye diye tabir edilen birşey yapma dedi ben 0 aldım arabaya yaptım araba döküldü film olsun başka birşey olsun arabayı rezil ettim dedi sakın sakın yapma demesine ramen ben yaptım.eşşeklik birazda bizde .bide iki arkdaş gittik diğer arkadaşımsa 0 arabayı yaptırdı onunda arka cam aynı sorunla gittik onuda soktuler onun arabasında 2-3 rezistans gitti:)
herkese hayırlı günler.ben bu yazımı yayınlayabildiğim heryerde yayınlayacağım.ibret olsun herkese ki bir kaç kişi boyle bir durumla karşılaşmaması benim için kyafi en azındna başkaları yanmasın.
KARDEŞLER CAM FİLMLERİ & ARAÇ KAPLAMA SİSTEMLERİ (http://www.bursaotohaber.com/?newUrun=1&Id=422832&CatId=bs161193&Fstate=&/KARDE%C5%9ELER-CAM-F%C4%B0LMLER%C4%B0--ARA%C3%87-KAPLAMA-S%C4%B0STEMLER%C4%B0)
Emre Ekrem
02-11-2012, 14:56
haklı, fena sıkılmış
GokhanRS
02-11-2012, 15:16
şirinevler tuningcilerin olduğu cadddede 60 70 tl ye yapan yere 4-5 araba yaptım ne baloncuk oldu bu güne kadar nede filmler kalktı. üstüne üstlük polis ceza yazmaya kalktığında tırnağımla zorlayıp çekip çıkardım çıkarmasıda kolay oldu.
daha önce lumara 500 600 veriyordukda noluyordu. ceza yiyince bide sökemiyorduk gidip bide film söktürme parası bayılıyorduk.
her ucuz dandik olcak diye bişey yok. ömür plaza esnaflık olarak kötüdür. şirinevler tuningcilerin olduğu caddedeki o dandik dükkanda yaptırdığım filmler hep on numara oldu. solanda olmadı bu güne kadar kalkanda. tavsiye ederim.
GokhanRS
02-11-2012, 15:23
würthün malları kalitelide o adamlar würth filan kullanmıyor. würthün bayiliğini iptal ettiği bir şirket yüzünden würthü kötülemek pek doğru değil.
arkadaşda yazmış würthe şikayet ettim ama meğerse onlarla alakaları yokmuş würth dava açmış diye belirtmiş.
bu memlekette çık yola istanbulda 250 tane meguiars bayisi bulursun. meguiarsı ara hiç birinden haberi yoktur. orjinal bayileri zaten sitesinde yazıyor onlarda 10 tane filan sanırım.
isim hakkını haksız kullanıp dolandırıcılık yapan cok.
Aman diyeyim arkadaşımada 100 tl ye anahtar çiziklerini boyasız halledıyoruz dedıler, sacma salak rengı tutmayan bı rotus atıp ustune kalın pasta yapmıslar boyayı ıncelte ıncelte gıdermısler cızıgı. Ikı kapı arasında bı ton renk farkı oldu.. Şikayetimvar.com da cok sıkıntı var ömürdeki würthle alakalı
.::EmrE::.
06-11-2012, 00:32
Bizde kuzene yaptırmak için gitmiştik, 79 TLlik olan 1 numaraymış sadece hesapta, 150 TL'ye 3 numara çektirmişti kuzen. Çok berbat bir film dalga dalga görünüyor ve morlaşmaya başladı 1 sene sonra.
Yaklasik iki dakika once wurth genel merkezi aradi dun attigim sikayet maili icin. Bahcelievlerdeki wurth resmi bayimiz degildir ve bize bagli bir kurum degildir. Bu tip sikayet mailleri, telefonlari avukatlarimiz tarafindan tek tek toparlanmaktadir. Hukuki surec basladi. Tesekkur ediyoruz dediler. Herkesin bilgisi olsun
GokhanRS
06-11-2012, 10:31
Yaklasik iki dakika once wurth genel merkezi aradi dun attigim sikayet maili icin. Bahcelievlerdeki wurth resmi bayimiz degildir ve bize bagli bir kurum degildir. Bu tip sikayet mailleri, telefonlari avukatlarimiz tarafindan tek tek toparlanmaktadir. Hukuki surec basladi. Tesekkur ediyoruz dediler. Herkesin bilgisi olsun
demekki neymiş? sahtekarlar yüzünden dev gibi uluslar arası würthü boklamamak gerekmiş :)
tşkler bilgi için.
demekki neymiş? sahtekarlar yüzünden dev gibi uluslar arası würthü boklamamak gerekmiş :)
tşkler bilgi için.
Aynen öyle, adamlar da bu tip şikayetlerin delil niteliğinde kullanılacaklarını soyledıler. Siz ve arkadaşlarınız herhangi bir sorun yaşamışsa muhakkak bize bildirsinler dediler.
Pederin sigara kaynaklı kirlilikten dolayı tavan halısını temizletip halının kalkmasına yol açan, adı sanı olmayan bir yerde düzeltime gittiğimizde personelin"abi keşke kendiniz temizlemeye kalkışmasaydınız" dedirten yerdir.
immortalboss
06-11-2012, 19:13
Hocam öncelikle geçmiş olsun.Würth kesinlikle kalitesiz bir marka değil.Würth de bu konuda mağdur olmuş gibi görünüyor.İnternetin bu özelliğini çok seviyorum.Biraz uyuz olduğum için çok araştırıyorum.En son 3-5 kuruş fazla para verip herşeyin de orjinalini almaya çalışıyorum.