Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galeri ve araç hakkında yardım.

Alicanakm
07-07-2012, 14:36
Arkadaşlar öncelikkle herkese merhaba. Forumu uzun süredir dışarıdan takip ediyodum. Fakat üye olup konu açmak bu güne nasipmiş. Linkte ilanı bulunan aracı ciddi anlamda düşünüyorum. Gidip gördüm kullandm pazarlığımıda yaptım son aşamaya geldim sayılır. Fakat herhangi bi ustaya veya servise göstermedim. Galerideki satış danışmanın söylediği bi cümle kuşkulanmama sebep oldu. Araç piyasada çok dedikodusu olan bi araç dedi. 4 parça boya var değişen yok dedi. Borusan otodan premium selection onayı alıp araca expertiz de yaptırmışlar. Fakat satış danışmanın çok dillenmiş ve uzun süre ilanı kalmış ve satılmamış bi araç demesi bende kuşku uyandırdı. fiyatıda o km ve model deki bi araç için çok uygun geldi bana. Bu konuda forumda çok bilgili arkadaşlar mutlaka vardır. O tarz spor arabaları çok iyi bilen arkadaşlarda mevcut o yüzden bu konuyu açmak istedim. Yardım ederseniz çok sevinirm. Şimdiden teşekkürler.

BMW M Serisi Z4 M 2007 Model 47.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 90143156 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-otomotiv-cikisli-2007-bmw-mz4-ss-motors-da-90143156/detay)

07_AlligatoR
07-07-2012, 14:44
Araç fotoğraflarda güzel görünüyor.Ancak fotoğrafla gerçek arasınd afark olabiliyor.İnceledim demişsiniz.Bence bir daha bakmaya gittiğinizde bir ustaya götürün.Eğer ustaya götürmek nasip olmassa boyalı olan kısımları elinizle yavaşca okşayın.Yamukluk yada herhangi bir şey olursa belli eder kendini.Birde motor içersinde motorun belli kısımlarının sökülüp takıldığını anlamak için vidalara bakın yakından.Eğer açılmışsa vidanın altında illaki iz vardır..

Alicanakm
07-07-2012, 14:47
Yani yakından bakıldığında boyası okadar iyi durmuyo. Yada aracın pasta cila eksiğide olabilr belki emin diilm tam. fiyat olarak çok uygun geldi bana içi daha sıfır kokuyo aracın çok temiz km side çok düşük ve az bulunan bi araç tabi geçmişi nasıldır asıl önemli soru o bence.

07_AlligatoR
07-07-2012, 15:02
Evet geçmişi önemli.Bence bu kadar para verdiğin aracı çok dikkatli seçmelisin.Aracın eski sahibini öğren derim.Yada eğer galeridekiler izin verirse tramer.com üye olan bir sigortacı filan arkadaşasınız varsa beraber sorgulatın derim.Yani aldıktan sonra bir önemi olmaz bunların.Zaten araçta fazla bir şey olduğunu sanmıyorum ama araç 5 yaşında 15 bin km de aşağı yukarı.Yani 5 senedir yatıyo.Ve Muhtemelen kazası varsa 2007 de ilk senesinde yapılmışdır.Çünkü bu spor araçla 15 bin km yi 5-6 ayda yapabilirsiniz.

.::EmrE::.
07-07-2012, 15:04
Trammer sorgusu yaptınız mı?

Ben de benzer şekilde bir TT bulmustum. Fiyatı çok uygundu,araçta boya vs yok demişlerdi. Anlastık expertize götüreceğim günün öncesinde tanıdık birine sorgulattım doğuştan. Araçta sağ sol çamurluk kaput tampon,ön cam ve yolcu kapısı değişmiş... Açıkçası galerilere hiç güvenmiyorum. Almadan önce mutlaka yetkili serviste expertiz yaptırmanızı öneririm.

Berk7767
07-07-2012, 15:07
kazalı diye hatırlıyorum ama emin değilim arkadaşa sorıym bi:)

edit:arkadaşla konustum sanzıman değişmişti galiba diyor kazası yoktu diyor ama emin değiliz:)

A K N
07-07-2012, 15:09
Geçen hafta borusan istinyede ekspertiz yapılıyordu araca.

Alicanakm
07-07-2012, 15:32
Plakadan bişi çıkmadı. Ön kaput, sol kapı, sol arka çamurluk ve bagaj kapağı boyalı dediler bana. Borusandan expertizde premium selection onayı almış. Artık nası aldı orası meçhul. Şanzumanı da değişti dediğinize göre. Fiyatın biraz uygun olma sebebi buymuş demekki

-batu-
07-07-2012, 15:43
Z4M dusunuyosaniz Kaanin aracini değerlendirin derim.

AHMET1907
07-07-2012, 17:48
Sitede ilani olan Z4M bakin sahipleri alirken cok arastirdi ve gozu gibi baktilar araca