PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ankaradan herkese slmlar :))

muratburunce
07-07-2012, 17:45
Techk'e baya önce üye oldum ama tanışma faslını yeni yapıyorum...

Ankarada oturuyorum, 28 yaşındayım ve evliyim... Kısmet olursa 6 ay sonra'da baba olacam :)

Mesleğim grafikerlik balgatta kendi şirketim var...

İlk arabam ankaraya kazandırdığım mat füme bravoydu :) benden sonra ne halde bilmiyorum... (06 E 6577)

Şimdiki Aracımda Corsa GSİ :)

Herkese İyi Forumlar... Gerçekten Çok Güzel Bir Site Adminlerin Ellerine Kollarına Sağlık.... :)

07_AlligatoR
07-07-2012, 17:58
Allah her şeyin hayırlısını versin abi.Çocuğun analı babalı dertsiz tasasız büyüsün.İşin istediğin gibi gitsin.Bu arada abi ben grafikerlik düşünüyorum.Acaba ne gibi alanlara ayrılıyor yada yapabilmek için nasıl bir eğitim lazım?

muratburunce
08-07-2012, 01:30
Allah her şeyin hayırlısını versin abi.Çocuğun analı babalı dertsiz tasasız büyüsün.İşin istediğin gibi gitsin.Bu arada abi ben grafikerlik düşünüyorum.Acaba ne gibi alanlara ayrılıyor yada yapabilmek için nasıl bir eğitim lazım?

Saol kardeşim allah razı olsun... Grafikerliğin pek fazla dalı yok yani web'ciler var 3d çizimciler var genelde proje çizenler (peysaj mimarları mesela) normal grafikerler var birde bu corel, shop kullanan tayfa sana bağlı bir şey aslında hangisine elin yatkınsa ona yönel bence... hepsini bir arada'da yürütebilirsin... ben o tarz yapıyorum corel, shop vb. 3d max ve web'e yöneldim 3'ü bir arda olursa daha sağlam olur :)