Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamlar, Buda Benim Kız Arkadaşım..
Luuk DeLon
16-07-2012, 13:54
Selamlar .................................................. ...............
Maşallah kazasız belasız. 7bin çip için biraz fazla değil mi?
7bin lira chip`e veripte replika brock he tck tck tck yakistiramadim hic.Kazasiz belasiz.
arac 7K TL sonrasi baya guclenmistir :)
Luuk DeLon
16-07-2012, 14:04
Maşallah kazasız belasız. 7bin çip için biraz fazla değil mi?
Teşekkürler, Arabayı Alıken ki İlk İzlenimim Benimde Dalga Geçer Gibi Oldu Açıkçası Fakat Bu İşin Piiri Olan Bir Kaç Abimize Danışıp Kontrol Ettirdiğimde Ederinin Karşılığının O Olduğunu Söylediler..
Sana motec yerine çip yapmışlar
Luuk DeLon
16-07-2012, 14:06
7bin lira chip`e veripte replika brock he tck tck tck yakistiramadim hic.Kazasiz belasiz.
arac 7K TL sonrasi baya guclenmistir :)
Teşekkür Ederim. Arabayı Aldığımdan İtibaren Sadece Bir Kaç Kez Xenonlarla ve Jantlarla Oynadım Extra Bir Yatırımım Olmadı Açıkçası Yoksa O Parayı Vereceğime Model Yükseltmeyi Tercih Ederim.. (: Ayriyeten Paylaştığım Videonun Yan Videolarında Belki Görmüşsünüzdür. 4. Viteste Arabayı Kasmadan 210 u Görebiliyorum. (:
Luuk DeLon
16-07-2012, 14:07
Xenon lardan kurtulsan?
Bu Aralar O Fikirdeyim Abicim Önerebileceğin Birşey Varsa Merak Ederim.
KGüneyli
16-07-2012, 14:09
ALLAH kaza bela göstermesin.
7000 tl, beyin alirsin chip yerine. Alman marka derken hangi marka?
Luuk DeLon
16-07-2012, 14:24
7000 tl, beyin alirsin chip yerine. Alman marka derken hangi marka?
Kendimi Yanlış İfade Ettim Sanırım Beyin + Çhip in Değeri Budur Hocam Düzeltiyorum Hemen. Alman Cartec
O ne yahu 7000 tl ye gel senin arabana 2 tane stand alone ecu bağlanır. Bir de ECU almışsın , neden chip? Ecu yapınca chip'e gerek yok ki?
Erdem K.
16-07-2012, 14:52
aracınız güzelmiş, üzerinde uğraşıldığı belli ama beyin+chip baya pahalıymış :beuj:
başka yürür videoları var mı? dyno sheet fln çok merak ettim doğrusu...
bende su yazilimi yapan yerin web sitesini merak ettim baktim baktim bulamadim...
Luuk DeLon
16-07-2012, 14:56
aracınız güzelmiş, üzerinde uğraşıldığı belli ama beyin+chip baya pahalıymış :beuj:
başka yürür videoları var mı? dyno sheet fln çok merak ettim doğrusu...
https://www.facebook.com/photo.php?v=208346882574742
Yan Videolara Baktığında Görebilirsin Erdem Abi Daha Prof Çekimler ve Videolarını Yükleyeceğim. Ben Sadece Jant ve Xenonlarla Oynadım Onlarda Normal Bişey Motora Girmem Arabada Benden Önceki Sahibi Baya Para Harcamış..
Bu Aralar O Fikirdeyim Abicim Önerebileceğin Birşey Varsa Merak Ederim.
Standart halojen ampul..
Bir de klavye bozuk mu?
Low-Rider
16-07-2012, 14:59
alman beyin takarak iyi yapmışsın
ben iskandinav takmıştım yeterki verimi alamadım,biziğm ülkemiz şartlarına uygun değilmiş
160 hp olduysa o zaman stock vti la yürür bu araç.Belki filtre egzozlularla kafa burun gider. Biraz karışsın ortalık :D
Emrecan-R
16-07-2012, 15:04
160 hp olduysa o zaman stock vti la yürür bu araç.Belki filtre egzozlularla kafa burun gider. Biraz karışsın ortalık :D
konu fitillenmesin abi :D
Luuk DeLon
16-07-2012, 15:11
alman beyin takarak iyi yapmışsın
ben iskandinav takmıştım yeterki verimi alamadım,biziğm ülkemiz şartlarına uygun değilmiş
Araba Bana Yapılı Hazır Geldi Abi Memnunum Nazar Değmesin.
Luuk DeLon
16-07-2012, 15:12
Sadece Aracımın Resimlerini Paylaştım İddaam Yok Benim Kendi Çapımda Bana Yetsin Yeter Hesabı Aman Hocam Sular Durulsun Meydan Okumalar Başlayacak Uğraşamam İşim Gücüm Var .. :D
Yiğit Ş.
16-07-2012, 15:14
iyi chiplemişler senin kızı :D
Aynı zamanda stock 160 hp lik DSG VW'ler ile de yürür bu araç.
1.6 dan 160 HP iyi almışlar. Seviyorum bu Alman mühendislerini...
Firma ismi olarak Performans Tuning | Chip Tuning, beyin tamiri, digital kilometre programlama, ChipTuning, Otomatik anzman Mekanii, Beyin Sat, Airbag Beyin Sat, dinamometre, Carbon Clean, Ultrasonic Clean, ChipTuning Dizel Tuning, Mekanik Tuning, Yakt Tasarruf Progra (http://www.performanstuning.com/) bunu yollammissin da 2500euro. Hayirlisi :D bende japon aldim da allahtan benim araba japon iyi geldi
Low-Rider
16-07-2012, 15:19
lamborjin ve veyrona çip attırmış adamlar
bende bir görüşiyim
Low-Rider Senin chip markası Olafyersenson muydu?
Low-Rider
16-07-2012, 15:45
Low-Rider Senin chip markası Olafyersenson muydu?
aynen abi doğrudur
ingiltere krali, rahmetli baskan kennedy, tacsiz kral pele, backenbauer, kaleci mayer, nadia komanaçi, brigitte bardot, fenerbahçeli cemil.
hepsi kullanmış bende güvenerek aldım ama olmadı
aynen abi doğrudur
ingiltere krali, rahmetli baskan kennedy, tacsiz kral pele, backenbauer, kaleci mayer, nadia komanaçi, brigitte bardot, fenerbahçeli cemil.
oramakomaburamako markası gibi oldu diyorsun....
http://www.performanstuning.com/fileadmin/templates/images/top/traktor.png
kingg
Maşallah, kazasız belasız....
aynen abi doğrudur
nadia komanaçi ve brigitte bardot'un bi yerde yazılarını okumustum kullandık cok memnunuz diyorlardı.
63owen63
16-07-2012, 15:53
Beyine okadar para verilir mi,
Hani beyin bedavaydı ?
Haydi ateistler bunu da acıklayın : )
golfcu0101
16-07-2012, 15:59
maşdlldh emek sarfedildiği belli.kazasız belasız
AhmetYılmaz
16-07-2012, 16:48
Maşallah. Allah kaza bela vermesin.
Gece yolculuğunda orjinal olmayıp sonradan takılan xenonlar acaip gözümü alıyor. Görüntü güzel tabi ama imkan varsa orjinale dönülmeli. Güle güle kullanın
MPower's
16-07-2012, 17:52
Can hoşgeldin hayırlı forumlar kardeş. Aracına da maşallah. Seni aramızda görmek güzel :) Emre ben.
Trance-R
16-07-2012, 18:17
kazasız belasız ,
Bu konudaki yorumlardan o kadar çok imza çıkarki :)
Luuk DeLon
16-07-2012, 23:30
Can hoşgeldin hayırlı forumlar kardeş. Aracına da maşallah. Seni aramızda görmek güzel :) Emre ben.
Eyv Emrem hoşbulduk.
Herkese Teşekkürler..
maşallah ama o farlar öndeki aracı epey rahatsız edebilir :)
7.000lira çipe mi verdin para? geçmiş olsun :)
4te kasmadan 210 gören 1.6 focus 5te 250 260 rahat görür o zman :D şanzuman orjinal mı_?
Birde " hız artırıcı " nedir _?
kazasız belasız cezasız.
Alper DEMİR
17-07-2012, 01:27
Maşallah kardeş..brocklardan kurtulmalısın..
Stok sanzumanla 4 te 210 nasil oluyo 200 de bitiyo diye biliyorum. Kazasiz belasiz on tarafta ufak tefek degisiklikler yapsan daha guzel olur
Luuk DeLon
17-07-2012, 02:32
Stok sanzumanla 4 te 210 nasil oluyo 200 de bitiyo diye biliyorum. Kazasiz belasiz on tarafta ufak tefek degisiklikler yapsan daha guzel olur
Bu Şekilde Hocam. > https://www.facebook.com/photo.php?v=286776714731758
Ön Arka ve Marş. İçin Rs Döktürmeyi Düşünüyorum.
Kadranda hata yoksa devir bandı artınca çevirir abi.
Maaşallah bu arada... 7 Bin liralık çip olayı değişik olmuş :)
H22Power
17-07-2012, 10:51
7000rpm çiptir o :)
Luuk DeLon
17-07-2012, 11:51
Allah razı olsun abilerim arkadaşlarım önerilerinizi dikkate alacağım..
İyi forumLar..
Teşekkür Ederim. Arabayı Aldığımdan İtibaren Sadece Bir Kaç Kez Xenonlarla ve Jantlarla Oynadım Extra Bir Yatırımım Olmadı Açıkçası Yoksa O Parayı Vereceğime Model Yükseltmeyi Tercih Ederim.. (: Ayriyeten Paylaştığım Videonun Yan Videolarında Belki Görmüşsünüzdür. 4. Viteste Arabayı Kasmadan 210 u Görebiliyorum. (:
sen ilk iş aracını servise götür ve deki; "ben jant lastik değiştirdim 16' jant ve şu şu ölçülerde lastik taktım, hız göstergemi yeniden kalibre edin."
şuanki hali ile dogru göstermiyor kadranın, 195/60/R15 jant lastiğe göre ayarlı yada eski sahibi 17' jant takmışsa ona göre ayarlatmış olabililir..
7.000lira çipe mi verdin para? geçmiş olsun :)
4te kasmadan 210 gören 1.6 focus 5te 250 260 rahat görür o zman :D şanzuman orjinal mı_?
Birde " hız artırıcı " nedir _?
kazasız belasız cezasız.
"hız artırıcı" +1 diyorum. focus şanzımanı izin vermiyor.. orjinal jant lastikle 185te kesiciye giriyor (kadran sapmalarından dolayı belki biraz daha yüksek görülebilir 190-200 arası..)
16' jantlarla muhtemelen 190 civarı kesicide kalır :) 210lar hayal :)
Luuk DeLon
17-07-2012, 13:27
Arabanın hiç Bir kusuru yok, Servise vs ye götürmeye hiç gerek yok Allaha Şükür. BakımLarı gününün çok öncesinden yapılan bir araç. Devir 6 k da 200 Km/h dahi olsa 210 da kesecek elektriği Kadran hatalı yok vs gibi net konuşmak lüzumsuz..
konu çok saptı neyse hayırlı günler iyi forumlar. (:
Arabanın hiç Bir kusuru yok, Servise vs ye götürmeye hiç gerek yok Allaha Şükür. BakımLarı gününün çok öncesinden yapılan bir araç. Devir 6 k da 200 Km/h dahi olsa 210 da kesecek elektriği Kadran hatalı yok vs gibi net konuşmak lüzumsuz..
konu çok saptı neyse hayırlı günler iyi forumlar. (:
kadranı sapması araçta bir hata/bi kusur olduğu anlamına gelmez, kilometre verisi vites kutusu üzerinden alınır focuslarda. vites kutusundaki(yada tam olarak nerdeyse) sensör devir ile tekerin bir turda aldığı mesafeyi çarparak aracın süratini gösterecektir. Aracın jant/lastik çapını değiştirirseniz, tekerin bir turda alacagı mesafe artacagindan yada azalacagından kadranda gördügünüz suratler yanlış olacaktır.(gerçek hızdan daha yüksek yada daha az)
sözümü yanlış anlamayın, aracınıza maşallah kazasız belasız. burada herkes birbirini bilgilendirmeye çalışıyor..
şanzuman hakkında bilginiz varmıı yokmu bilmiyorum, bi şanzuman belli bi devirde hep aynı surati yapar, baglı olan motor 10hp de olsa aynı devirde aynı sürati yapar, 10.000hpde olsa aynı şanzuman aynı devirde aynı sürati yapar.
focus1in şanzuman oranları,
1-3.58,
2-1.93,
3-1.32,
4-0.95,
5-0.76,
geri-3.62
son dişli oranı 4.06
205/55/R16 janta göre mil cinsinden sürat hesabı.
Speed/RPM Calculator (http://www.car-videos.net/tools/speedrpm.asp?Car=Select&Num1=205&Num2=55&Num3=16&AxleRatio=4.06&Ratio1=3.58&Ratio2=1.93&Ratio3=1.32&Ratio4=0.95&Ratio5=0.76&Ratio6=&Ratio7=&Redline=6600&Increment=500&B1=Recalculate)
mph'ı kmh'a çevirmek için;
Convert miles to km - Conversion of Measurement Units (http://www.convertunits.com/from/miles/to/km)
buda orjinal jant ölçüleriyle..
195/60/R15 (http://www.car-videos.net/tools/speedrpm.asp?Car=Select&Num1=195&Num2=60&Num3=15&AxleRatio=4.06&Ratio1=3.58&Ratio2=1.93&Ratio3=1.32&Ratio4=0.95&Ratio5=0.76&Ratio6=&Ratio7=&Redline=6600&Increment=500&B1=Recalculate)
biz söyleyecegimizi söyleyelim,inanıp inanmamak size kalmış.. isterseniz farklı yerlerden araştırınız, isterseniz sabit fikirli olun bize göre değişen bişey yok :)
kazasız belasız, selametle
Maşallah kazasız belasız. Dış görünüş olarak brocklar hoş durmamış bana göre. Onun dışında araç hoş duruyor maşallah. Ufak bir tavsiye bagaj açıkken tesisata o kadar yüklenme bassları yakarsın. Tesisatçıda gördüğüm tecrübeyle sabit.
Luuk DeLon
17-07-2012, 16:01
Maşallah kazasız belasız. Dış görünüş olarak brocklar hoş durmamış bana göre. Onun dışında araç hoş duruyor maşallah. Ufak bir tavsiye bagaj açıkken tesisata o kadar yüklenme bassları yakarsın. Tesisatçıda gördüğüm tecrübeyle sabit.
Eyv Allah razı olsun değiştirmeyi planlıyorum tesisatı sıfırdan nakit sıkıntısını çözdükten sonra