PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eski ve Kullanılmayan Eşyalarımızın İhtiyaç Sahiplerine Dağıtılması

CaNeR54
16-07-2012, 19:53
Herkese merhabalar ,

Biliyorsunuz önümüzde bayram var. Çocukken bayram kelimesi duyduğumuzda herkesin tek akla gelen şey bayramlık kıyafetlerimizdi.

Nitekim bu hayatta bırakın bayramlığı giyicek kılık kıyafeti olmayan insanlar bile var.
Bizde PD Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma derneği olarak bir kampanya düzenledik.

Eski ve Kullanılmayan Eşyalarımızın İhtiyaç Sahiplerine Dağıtılması Kampanyası.

Mobil mağazalar ile veya çarşı merkezinde tır yanaştırarak ramazan ayı içinde kılık kıyafet toplayıp ihtiyaç sahiplerine dağıtıcağız.

Herkesten ufak bi bayramlık hediyesi eşyalar çıkar. Çoğumuzun giymediği , ufak büyük gelen veya küçük tamirlerde düzeltilebilecek kılık kıyafet ayakkabıları vardır bunlar ihtiyaç sahiplerine verip sevindirirken sizlerinde desteğini bekliyoruz.

Sizden kişisel ricam asıl iş kendi kıyafetlerimiz değil de çevremizdeki insanlarında kullanmadığı kıyafetlerin toparlanmasıdır.

Şöyle yaptık bu etkinliği ;

2 = Seçenekte ise 26 Ağustos Körfez pistinde Buğra abinin düzenlediği time trial organizasyonuna sizlerin gelirken getirmesi.Sağolsun Buğra abi bu konuda bize destek vererek time trial günü bizlere stant vererek gerekli yardımları orda toparlamamızda yardımcı oluyor kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Sizlerin getirdiği bu eşyaların bayrama yetiştirilmediği için ama sonucu gene değiştirmiyeceği için ihtiyaç sahiplerine dağıtılması.

Not : Kolilerin üstüne bilgi kağıtları yazarsanız ayırmamız düzenlik açısından daha rahat olur.
( Örn ; 3 mont M beden , 1 ayakkabı 42 numara 2 tshirt L beden gibi. )

Şunu özellikle söylemek istiyorum.

PD YARDIM Şaffaf bir plartformdur !

Bu dernek bizim değil herkesin. Duvar kağıtlarını xor Koray abi sağolsun gönderdi , despe osmanlı turası gönderiyor , gene sitemiz üyesi aycan abi nux medya olarak bizim logo tasarımından tüm internet işlerimizi hallediyor , deeperblack baskı tabela vs işlerimizi üstlendi. Mobilyalar Adapazarında esnaflar tarafından karşılandı. Aklıma gelmeyen burdan başka insanlarda var özür diliyorum k bakmayın hatırlayamadığım için ama burda herkesin emeği var isteyen gelip masaya oturup ne olup ne bittiğini inceleyebilir herkese açığız kimsenin aklında en ufak bir soru işareti bırakmak istemiyoruz...

Ve son olarak sadece projelere tek tek odaklanıyoruz yavaş yavaş büyüceğiz. Bu dernek sadece engelliler adına değil tüm dezavantajlı insanların derneğidir.

Çevrenizde yardıma her konuda muhtaç biri varsa bize söyleyin elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

Bizlere desteğinden dolayı techturkey ailesine tekrar teşekkür ederiz..

http://i299.photobucket.com/albums/mm295/brigante054/derneklogo-2.jpg

ef186
16-07-2012, 19:57
Evet arkadaslar bu konuda hepimiz elimizden geleni yapalim 26 Agustosta korfez organizasyonu icinde stand alaninda esyalari teslim edebilirsiniz .

Cogumuzun dolaplarinda kullanmadigimiz bir suru esya var ihtiyac sahiplerine gitsin istiyorsaniz alin bir koli icinde getirin teslim edin derim ben ...

Onumuz kis yazlik kislik ayrimi olmadan kullanmadiginiz ama baskalarinin ihtiyaci olabilecek tum giyim esyalarinizi getirebilirsiniz ...

krm106
16-07-2012, 20:00
Bir Koli Hazırlamıştım Ben ŞAhsen Kendim Gelemesem Bile Time Trial Organizasyonuna Gidicek Bİr Arkadaşımla Göndericem.. Böle Bi Organizasyona İmza Atıldıgı İçinde Ayrıyetten Ben Teşekkür Ederim.

metinalan
16-07-2012, 20:05
Kargo ile gondermek isterim bende kıyamet gibi fazla giysim var

nitrO_Oxide
16-07-2012, 20:12
Çok guzel bencede

Kullanılmayan mont ayakkabı tisortler guzelce koli yapılsa
üzerlerinede bilgiler yazılsa

örneğin 2 çift ayakkabı 41 numara
S beden tisort

ona gore dagıtılır cokta faydalı olur

CaNeR54
16-07-2012, 20:14
Çok guzel bencede

Kullanılmayan mont ayakkabı tisortler guzelce koli yapılsa
üzerlerinede bilgiler yazılsa

örneğin 2 çift ayakkabı 41 numara
S beden tisort

ona gore dagıtılır cokta faydalı olur

Söylemeyi unuttum , bilgi notları yazılırsa çok daha kolay olur ayırmamız.

Teşekkürler şimdiden herkese.

Dodoo
16-07-2012, 20:18
Helal olsun tebrik ediyorum caner seni ve tabi destek olan katilan tum uyelerimizi.. bende iletebildigim kadar kisiye ileticem bu olayi kurulusu, bende eve gidince bir bakayim giysilere..

RottingChrist
16-07-2012, 20:20
Ikinci el oyuncak olur mu acaba. Bozulmamis yipranmamis oynanabilir durumda.

CaNeR54
16-07-2012, 20:22
Olabilir tabi ki benim aklıma gelmemişti o tarz ama güzel çocuklarımız için iyi olur birlikten kuvvet doğar , tebrikler. Size mantıklı gelen herşeyi gönderebilirsiniz diyelim o zaman.

XoR
16-07-2012, 20:29
Rica ederiz kardeşim,

Bende eşyaları hazırlayıp ayrımı yapacam. Kargo durumu netleşdiğinde yollarım.

eyup58
16-07-2012, 20:36
Çok güzel bişey bu yaptığınız bende bir koli hazırlayıp size ulaştırmaktan büyük mutluluk duyarım.

Talih.b16
16-07-2012, 21:37
arkadaşlar dernegin ismiyle ilgili bir kac sikayet duyduk bugraylada konustum sagolsun anlayısla karsıladı hak verdi.biz kimse yokmu gibi falan diil daha yerel kucuk capta yapıyoruz ismede takılmayın onunda arkadas sakaryada tanındıgı icin kıralamıyacak biri oldugu icin ismi verildi.kendinizin komsunuzun akrabanızın veya yardıma ihtiyacı olan kımse burda bi pm le kim oldugu nerde oldugu gözetilmeden kars sakarya van istanbul fark etmez yardım elden geldigi sekilde yapılacaktır bireysel calısılarak arastırılarak.yaptıgınız yardımı nereye gider ne olur diye merak eden varsada pm le ulasın yardım yapılırken orda olun iciniz rahat etsin yada makbuz isteyin.tesekkuler

CaNeR54
17-07-2012, 10:54
Rica ederiz kardeşim,

Bende eşyaları hazırlayıp ayrımı yapacam. Kargo durumu netleşdiğinde yollarım.

Senide çok uğraştırdık abi geldiğinde bol bol bi ıslama köfte yiyelim :)

mgnPower
17-07-2012, 11:13
yilsonuna dogru yurtdisina yerlesmeyi planliyorum. Hersey planlandigi gibi giderse 7 yaslarinda erkek cocuk ve bay bayan komple gardrobumuzu bagislamak isterim. Takim elbiselerden gomleklere abiye fiyafetlerden gundelik kot kazak mont anorak yazlik kislik bir cok ayakkabi bot terlik vs. olarak hatta elimizde mevcutta muhtelif olarak kalacak esyalarida bagislamak isterim. su anda tek tuk birseyler cikabilir ama kargo ile gonderim yapabnilirim onlarida.

TC_VTEC
17-07-2012, 11:21
İnşallah 26 Agustosta korfez deyiz elimiz den geleni yapmaya hazırız.

CaNeR54
17-07-2012, 13:41
Teşekkür ederiz herkese kimse unutmasın bir gün onların yerinde bizde olabiliriz !

erhanarici18
18-07-2012, 19:15
koliler hazır kargo adresini bekliyoruz :)

ef186
18-07-2012, 19:19
İnşallah 26 Agustosta korfez deyiz elimiz den geleni yapmaya hazırız.

26 Agustosta Korfez pistinde Herkezin Elinde bir koli gormek en buyuk beklentim ...

Ben kendi kolimi hazirliyorum sizdende ayni duyarliligi gostermenizi rica ediyorum arkadaslar ...

Validenizin babanizin kardesinizin esyalarinida gozden gecirmelerini rica edin emin olun dolapta durucagindan cok cok daha faydali olacaktir bu destek ;)

Turk-Look
18-07-2012, 22:08
Takipteyim..

CaNeR54
19-07-2012, 11:51
ot : Kolilerin üstüne bilgi kağıtları yazmayı unutmayalım. ayırmamız düzenlik açısından daha rahat olur.
( Örn ; 3 mont M beden , 1 ayakkabı 42 numara 2 tshirt L beden gibi. )

erhanarici18
23-07-2012, 22:01
sanırım kargo adresi hâlâ belli değil
körfezede gelemiycem.
arkadaşlar körfeze giden varsa benim hazrıladıklarımıda götürürse sevinirim.
kartal da oturuyorum yakın çevrede buluşup verebilirim eşyaları

Killah
23-07-2012, 22:16
Cok var giyilmeyen sapasaglam seyler, cevremdekilere de soylerim zaten ailemin cevresi de firsat buldukca yardim etmeye calisiyo, elimizden geldiginde yardimci olmak isterim.

CaNeR54
24-07-2012, 00:41
sanırım kargo adresi hâlâ belli değil
körfezede gelemiycem.
arkadaşlar körfeze giden varsa benim hazrıladıklarımıda götürürse sevinirim.
kartal da oturuyorum yakın çevrede buluşup verebilirim eşyaları

Kargo adresinde problem yok kargo işinde problem var.
Açıkcası yep yeni bir yer yaptık kendi cebimizden veriyoruz ve şu an maddi olarak yeni bi oluşum olduğu için de sıkıntılar var.
İşin özü kargo paralarına ayırıcak bütcemiz kalmadı.
Kargo firmalarına mail attım gelicek kargoların bedelsiz olması konusunda bi yurt içi kargo aradı genel müdürlük telefonlarını verdiler ama 3 gündür 50 kere aramama rağmen sektetere ve ya başka bir birime bağlanamıyorum deli oldum tekrar mail yolladım.

Bu sebepten ben birşey yazmadım yurt içi ile görüşmeye çalışıyorum..

63owen63
24-07-2012, 00:50
Adres vs bellli mi ? Bir koli yapıp otobüsle veya kargoyla yollamayı düşünüyorum,nasipse

CaNeR54
24-07-2012, 00:57
Adres vs bellli mi ? Bir koli yapıp otobüsle veya kargoyla yollamayı düşünüyorum,nasipse

adress belli tabi , otobüsle alabiliriz dediğiniz şekil de olabilir.

ef186
24-07-2012, 01:00
26 Agustosta korfeze gelecek arkadaslar yaninizda getirebilirsiniz kargo fiyatlari koli olunca ***** yaninizda getirin kargoya vericeginiz para ile de bagis yaparsiniz ;)

63owen63
24-07-2012, 01:01
Otobüsle veya kargoyla nasıl örgütlenip yollayabilecegimiz konusunda bir kaç cümle düşülse ilk mesaja yerinde olur. Bu hafta içi yollamak isterim ben ufak nacizane ,Osmaniyedeyim.. Bayram öncesinde cok büyük hayra geçiyorsunuz, Allah razı olsun

Colin McRae
24-07-2012, 01:10
çok güzel düşünülmüş tebrik ederim,herkesin vardır kullanmadığı bir şeyler piste gelirken getirsek kime teslim edicez orada.

ef186
24-07-2012, 01:16
çok güzel düşünülmüş tebrik ederim,herkesin vardır kullanmadığı bir şeyler piste gelirken getirsek kime teslim edicez orada.

Sponsorlarin bulundugu arka padok alaninda yer ayirdik stand olucak orda hem kolileri hemde bagislari teslim alabilecekler.

Zero
24-07-2012, 01:20
Yaklasik bir ay var ama yinede programli olmak lazim Sariyerden veya bu cevreden koli gonderecek arkadaslar varsa yaris gununden birkac gun once bulusur eger sigdirabilirsem bir aksilik olmazsa alirim esyalari korfeze goturmek adina.Pm le haberlesebiliriz bu konuda.

63owen63
24-07-2012, 01:23
facebookta 1bin civarı arkadaşımı davet ettim hatta adanadan falan bir kaç arkadaşımla yazıştık bile, göndermek isteyen mutlaka cıkacaktır, ama kargo firması ayarlansa falan cok daha hoş olur. Otobüsle de yollanır ama bu sefer iki taraflı otogara gidilip yollanıp,alınması gerekecek.

CaNeR54
08-08-2012, 20:55
Kargo ile görüştüm cevap olumsuz oldu :(

Sponsorluk kapsamına giriyor bu yüzden de olumlu cevap alamadım.

Bizim kargolari karşılıycak bütcemiz şimdilik olmadiği için en iyisi 26 sında körfez seçeneği oluyor sanırım...

CaNeR54
21-08-2012, 13:50
http://www.medyatime.com/wp-content/uploads/2012/08/hana.jpg

" kampanya kapsamında ismi açıklanmayan 783 yoksul vatandaşın giyim yardımı 365 ailenin de gıda yardımı aldığı öğrenildi. "

Arkadaşlar rakamlar burada gerçekten beklediğimizin üstünde bir kampanya oluyor hala dünya kıyafet elimizde var. Bu kampanyada milka ve bim marketlerine hediye çekleri için teşekkkür ederiz. İş adamlarımızdanda kumanyalar için allah razı olsun ailelerin bayramda yüzü güldü..

Şimdi geldi bize 26 sınde körfeze kolileriniz ile gelmeyi lütfen unutmayın...

PD Yardım muhtaçları sevindirmeye devam ediyor | SAKARYA HABER ve ULUSAL HABER sitesi Medya Time – Haber zamanı (http://www.medyatime.com/pd-yardim-muhtaclari-sevindirmeye-devam-ediyor.html)

CaNeR54
22-08-2012, 12:33
26 ağustos günceli..

XoR
22-08-2012, 12:47
Şirketin Fiorino'yu ayarlamaya çalışıyorum. O gün piste gelemeyip koli göndermek isteyen olursa ben götürebilirim. Cumartesi gündüz teslim alırım pazar sabah 06:00 Merter'den çıkıcam.

XoR
22-08-2012, 13:32
Araba ok koli göndermek isteyenler bana ulaşırsa sevinirim.

0533 669 55 44

XoR
23-08-2012, 07:41
Şirketin Fiorino'yu ayarlamaya çalışıyorum. O gün piste gelemeyip koli göndermek isteyen olursa ben götürebilirim. Cumartesi gündüz teslim alırım pazar sabah 06:00 Merter'den çıkıcam.

Günceldir ,,,

aslan
23-08-2012, 07:43
Koray abi konvoya katılmayacakmısın?

Day Walker
23-08-2012, 07:48
Katılamayacağız Aslan erkenden gitmemiz lazım.

XoR
23-08-2012, 07:51
Koray abi konvoya katılmayacakmısın?

Yok kardeşim biz Oğuz'la pistte Buğraya yardıma gitmemiz gerekiyor, Göki olmayacak bu yarışta yerini 2 kişi doldurmaya çalışıcaz :)

aslan
23-08-2012, 07:54
Tamam abi orda görüşürüz

CaNeR54
24-08-2012, 18:35
Tsk ederiz Koray abi ,

Son günceller..

Frid
08-06-2014, 22:58
2014 günceli.

Şu sıralar aktif olan, kullanılmış kıyafet bağışı yapacak yer arıyorum. bilen var mı? google araştırmalarım sonucu aktif bir bağış bulamadım.

alper_pug
18-07-2017, 12:19
2017 günceli.

Google dan güncel yerler bulamadım. Evdeki kıyafetleri çöpe atmamak için bağışlamak istiyorum bir yere. Anadolu yakasında bildiğiniz yerler var mı?

Talih.b16
18-07-2017, 12:31
Vallaha çok eşya toplandı dağıtıldı.
Ben artık pek aktif değilim, yapacak olan varsa destekler yardımcı olmaya çalışırım.

alper_pug
18-07-2017, 12:55
Kadıköy belediyesiyle iletişime geçtim. Onlar beni yönlendirdi hallettim sayılır yani :)

gökan
18-07-2017, 13:55
böyle bie konuaçmıştım köydeki çocuklarımız için öğretmenim siteden yardım çok olmuştu seneye yeni dönemede tekrar ıhtıyacları belırleyıp dıle getırmek ıstyrm gıyılmıs ayakkabı kıyafet vs