PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SS 306 Gti vs KB Rs

Sayfa : 1 [2]

SEÇKİN172
24-07-2012, 14:14
hahaha:D harbiden ben seni tanımadım ya sende demedin ki kanka ben seçkin diye:D

bira< daha hızlanmaya bakıcaz seçkinim inşallah.

yafrum maşşallah arabana daha arabanın gideri var senin daha egzatrigin var nelerin var nelerin :icon_tup:

JDM VTİ
24-07-2012, 14:16
yafrum maşşallah arabana daha arabanın gideri var senin daha egzatrigin var nelerin var nelerin :icon_tup:

yok oğlum bizim bu araba gitmiyor adamlar pistonsuz kapaksız tr'nin en sağlıklı arabalarından biriyle kafa kafaya gidiyor stok motorla, yapamamışız olmamış hahahaha ahm performance ve ppr motorsport bu işi bilmiyor haberin olsun:D

vtecburac
24-07-2012, 14:16
Alicanim bi konuda yanilma. Ruzgar tuneli 2 de 3 te kendini gostermez. 4-5-6 da gosterir. Hele 5 ve 6 da bariz fark ortaya cikar. Birbirine yakin araclar birbirinden sirf bu tunel yuzunden kopmaz. Arkadan ondekinin yanina gelir ama gecemez.

Sen bilerek yapiyosun demiyor zaten kimse. Farkinda olmadan tunel oluyor dolayisi ile 4 te. 5 te RS e yaklasman seni yaniltmasin. En olmadi tekrar denersiniz. Belki de biz yaniliyor olabiliriz.

aynen oyle bora abı rs ın 2. vitesi 306nın 1. vitesi kadar hızlı rs basar basmaz çıkıyor ve açmaya başlıyor 306da devrini tam almaya basladıgında arka camurluktan ruzgarın destegıyle tutunuyor ve uzundada yanına gelmeye baslıyor aralarında 1 şerit olsa şu polemıklerın hıc bırısı olmaz rs basar basmaz en az 2 boy açar ilk gaz tepkılerınde bellı oluyor zaten hee sonrasında rs ılerıde tıkanır 306 3-4 boyluk farkı gelır kapatırsa o zaman tebrık ederız ona lafımız olmaz ama oda saglıklı bır denemede bellı olur ancak bu tarz denemeleri videoyulup koymamak lazım boyle kavga gürültü çıkıyor sonra, bu videdoda varsayım üzerine konusuyor herkes kımın gecıp gecmedıgı bellı bıle degıl, 5 atsaydık ben gecerdım felan fılan bunlar bos muhabbet denemeden bellı olmaz..

vtecburac
24-07-2012, 14:17
Maşallah 2 makinayada iyi gidiyorlar evet benim arabada 1160 çıkmıştı kanka hatırlıyorsan

en ağır senınkıydı:D:D

SEÇKİN172
24-07-2012, 14:17
yok oğlum bizim bu araba gitmiyor adamlar pistonsuz kapaksız tr'nin en sağlıklı arabalarından biriyle kafa kafaya gidiyor stok motorla, yapamamışız olmamış hahahaha:D

olsun kanka ya sıkıntımı ben maşşalah diorum senin aracına kb yede maşşallah neys eartık KB ile ben denerim seninle kb yi benim arkadaşıma alıyoruz:icon_tup::icon_tup:

JDM VTİ
24-07-2012, 14:19
e tamam sizin arkadaş alıyorsa tekrar deneriz problem yok o zaman başkası almıyormuş ya la :D ama önce kapaklı king kimse onunla bi basayım da:)

SEÇKİN172
24-07-2012, 14:21
e tamam sizin arkadaş alıyorsa tekrar deneriz problem yok o zaman başkası almıyormuş ya la :D ama önce kapaklı king kimse onunla bi basayım da:)

yok kanka ya seninle herzaman sıkıntısız basarız geçilirsek tebrik ederiz olur biter

JDM VTİ
24-07-2012, 14:23
yok kanka ya seninle herzaman sıkıntısız basarız geçilirsek tebrik ederiz olur biter

sağolasın panpa video bile koymayız gerekirse problem yok:icon_tup:

JDM VTİ
24-07-2012, 14:25
vtecburac@ bana kapaklı rs basar basmaz 2 boy acamadı egzosum kopuk filtrem 44derece iatla yürürken, kapak işli olmayan mı acacak :) sen önce kendini kandırmayı bırakıp spec saklamamayı öğren dostum. karsında işi bilmeyen bebe yok yemiyor yani kimse bu ayakları. senin araba hazırladığın yerlerde eşimizin dostumuzun ahbabı arkadşı vs... kolpa king :)çarşınız pazar olsun. bu arada kaan abiyide işin içine katma konusmasın o adam yani bence :)

SONE-R
24-07-2012, 14:30
egzosum kopuk filtrem 44derece iatla yürürken

egzozum aynı kaderim aynı
iatım aynı, geceler aynı
sarı kaputlum hasretimsin sen
karadantel sokağında gazlarken ben... :D :D

benzinin de bp'nin 95 oktanlı benzinidir :D :D

JDM VTİ
24-07-2012, 14:32
egzozum aynı kaderim aynı
iatım aynı, geceler aynı
sarı kaputlum hasretimsin sen
karadantel sokağında gazlarken ben... :D :D

benzinin de bp'nin 95 oktanlı benzinidir :D :D

yok o shell 97 :D

44derece iat ne demek bilenler bilir abi, pejoda egzosun öneminide bilenler bilir. honda reno vs gibi değil bu meretler malesef zaten satıp typer alıcam sadece filtre egzosla dbs typer'la aynı yürüycem inandım başarıcam:D:D

SONE-R
24-07-2012, 14:35
antalyadaki alper isimli 106 sahibi arkadaşı örnek alın. adam geçildi ama bahane bulmuyor çekinmeden diğer araba daha hızlı diyebiliyor.. :icon_tup: :icon_tup:

JDM VTİ
24-07-2012, 14:37
bana mı diyorsun soner abi? benim bu denemde bahanem yok ki :S :D zaten ben filtremi de egzosumuda düzelttim çoktan:D ayar işim var baskada bişeyim yok sahsen.

SONE-R
24-07-2012, 14:38
bana mı diyorsun soner abi? benim bu denemde bahanem yok ki :S :D zaten ben filtremi de egzosumuda düzelttim çoktan:D ayar işim var baskada bişeyim yok sahsen.

herkez(s)e diyorum.. :D

vtecburac
24-07-2012, 14:38
vtecburac@ bana kapaklı rs basar basmaz 2 boy acamadı egzosum kopuk filtrem 44derece iatla yürürken, kapak işli olmayan mı acacak :) sen önce kendini kandırmayı bırakıp spec saklamamayı öğren dostum. karsında işi bilmeyen bebe yok yemiyor yani kimse bu ayakları. senin araba hazırladığın yerlerde eşimizin dostumuzun ahbabı arkadşı vs... kolpa king :)çarşınız pazar olsun. bu arada kaan abiyide işin içine katma konusmasın o adam yani bence :)

içimden gecenlerı sana burda soylersem klavye delıkanlılıgı olucak sana dıyorumkı eger bır paerca erkeksen bu lafları yuzume soyle??

JDM VTİ
24-07-2012, 14:41
içimden gecenlerı sana burda soylersem klavye delıkanlılıgı olucak sana dıyorumkı eger bır paerca erkeksen bu lafları yuzume soyle??

yok bende aynı şeyleri düşünüyorum o yüzden yazmadım klavye delikanlısı olmayalım diye ;)

işine gücüne bak adamın canını sıkma ramazan ramazan ;)

vtecburac
24-07-2012, 14:43
yok bende aynı şeyleri düşünüyorum o yüzden yazmadım klavye delikanlısı olmayalım diye ;)

işine gücüne bak adamın canını sıkma ramazan ramazan ;)

aksam gel senle bı goruselımmı??
canın sıkılınca neler yapıosun bakalım bi??

JDM VTİ
24-07-2012, 14:48
ben oraya da gelirim merak etme atar yapıp mekana çağırmam;) daha yazma. yüzyüze konusucaz ;)

vtecburac
24-07-2012, 14:50
sanamı sorucam lan yazıp yazmıcamı adam gıbı konusmasını ogren ben senı adam ederım sen merak etme..

peugeotefe
24-07-2012, 14:52
sanamı sorucam lan yazıp yazmıcamı adam gıbı konusmasını ogren ben senı adam ederım sen merak etme..

Sen ALİ KIRAN BAŞKESEN misin ?

JDM VTİ
24-07-2012, 14:55

bana adamlığı öğretecek adama bak, yakın arkadaşların. arkandan demediği kalmıyor. dönde aynaya bak... yazma diyorum yüz yüze konusucaz diyorum sen hala burdan yazıyorsun. madem adamsın yazma daha, yüzyüze anlatırsın hepsini işte;)

D.CaN
24-07-2012, 14:56
varsa kendıne ve cebıne guvenen DELIKANLI ADAM koyalım masanın ustune on bın goturup baktıralım arabaya, bos beles hala muhabbet yapıyosunuz bır oncekı postumada cvp vermedınız jdm vtı ve jdm_5 nıcklı arkadaslar.

JDM VTİ
24-07-2012, 15:01
varsa kendıne ve cebıne guvenen DELIKANLI ADAM koyalım masanın ustune on bın goturup baktıralım arabaya, bos beles hala muhabbet yapıyosunuz bır oncekı postumada cvp vermedınız jdm vtı ve jdm_5 nıcklı arkadaslar.

doğancan sende konusma aslanım, abi abi diyip duruyordun, gfj'yi alınca bi havalara girdin bi konuşman değişti??? önce kendin bi araba yap sonra konus sen araba yapmak hazır araba almaya benzemez;)neyi var neyi yok bilemezsin. girme muhabbete sen.

ben gfj'de su var bu yok demedim rs'le yürürse speclerine inanmam dedim ki emg gsi'la gördük noldugunu biz neyin noldugunu biliyoruz adam size ağzını acıp bişey demedi;) ben emre değilim o yüzdende konuşuyorum, o öyle bi delikanlı bozmadı sizi, bizde böyle bi delikanlıyız var mı problem?

hani vtecburacta bu işleri biliyor da işine geldiği gibi konusyor.

vtecburac
24-07-2012, 15:03
doğancan sende konusma aslanım, abi abi diyip duruyordun, gfj'yi alınca bi havalara girdin bi konuşman değişti??? önce kendin bi araba yap sonra konus sen araba yapmak hazır araba almaya benzemez;)neyi var neyi yok bilemezsin. girme muhabbete sen.

ben gfj'de su var bu yok demedim rs'le yürürse speclerine inanmam dedim ki emg gsi'la gördük noldugunu biz neyin noldugunu biliyoruz ;)

aslanım sende daha 3 senesıne kadar bıze abi abi dıyordun demı ?? ben sana bunu soyledıgımde sende bozuluyordun demı??

bızde araba yapmasını bılmıyoruz bılenler herkes bılıyor ben hıc bır zaman araba yapmasını bılıyorum demedım kaan abıne sor o soler sana kaan abın sana yanlıs bılgı vermıs o yuzden senın bu gazın..

melih
24-07-2012, 15:03
alican hayırdır tuturmuşsun bi gizli spec gidiyosun yıllardır neymiş bunlar yazda bilelim kaan abin ne biliyomuş bildiklerini yazsa neler olurmuş görelim merak ettim bildiklerinizi

JDM VTİ
24-07-2012, 15:05
alican hayırdır tuturmuşsun bi gizli spec gidiyosun yıllardır neymiş bunlar yazda bilelim kaan abin ne biliyomuş bildiklerini yazsa neler olurmuş görelim merak ettim bildiklerinizi

melih abi zaten bi senle konusabiliyoruz adam gibi tartışabiliyoruz:icon_tup:

söyliyim madem öyle. en vteci f-h-e diye yazıldı sürekli, aranın motor acıldıgında contayı kapağın halini vs. bilenler biliyor. ki araba crm'de yapıldı neyin noldugunu ordanda biliyoruz.:icon_tup:

vtecburac
24-07-2012, 15:05
adamın suçu yok bu adamı doldurmuşlar oda ınanıp ınanıp aradan seneler gecsede ısıtıp ııtıp onumuze koyuyor

vtecburac
24-07-2012, 15:09
crm suat usta buraya üye ya ALLAH aşkına suat abi desınkı bana evet o arabanın kapagını actım desın ben sıteden uyelıgımı sıldırıcem ya:)

vtecburac
24-07-2012, 15:11
bu bilenler biliyor kim bunlar ya su bılenlerı bı yazda bıze bılelım varsayım uzerıne konusma bosuna ek648 selcuk da bılıyor neyı var neyı yok o yzasın buraya o arabayı en cok selcujkla denemısımdır ıcınede bınmıstır..

JDM VTİ
24-07-2012, 15:12
adamın suçu yok bu adamı doldurmuşlar oda ınanıp ınanıp aradan seneler gecsede ısıtıp ııtıp onumuze koyuyor

ben 2.3.şahıslarlan iş yapmıyorum onların lafına güvenipte konusmuyorum bu kadar diyorum bilemesem konusmam;) hee umrumdada değil nasıl yürüttüğün. ama ben başkası değilim, sen burda hata yapıyorsun varsa bildiğim bişey arkandan konusmam söylerim yüzüne. ki öyle yaptığım için kanka değiliz ;)

melih
24-07-2012, 15:13
melih abi zaten bi senle konusabiliyoruz adam gibi tartışabiliyoruz:icon_tup:

söyliyim madem öyle. en vteci f-h-e diye yazıldı sürekli, aranın motor acıldıgında contayı kapağın halini vs. bilenler biliyor. ki araba crm'de yapıldı neyin noldugunu ordanda biliyoruz.:icon_tup:

alican sen sen ol hiç bi zaman kulaktan duyma şeylere inanma ağzı olan konuşur bu piyasada, ona bakcak olursan senin araban içinde typr geçicek fena gidecek diyolarda boşwer sen milletin dediklerini sana tek bişe eğer söylediklerimi inanırmısın bilmiyorum ama burak bu zamana kadar aldığı araçlarada hiç bi zaman üst kapak açmadı hep ilave yaptı he geçmişte kapak taşlanmıştır conta değişmiştir en vtec için bişe diyemem eski sahiplerine sormak lazım onuda..

boş yere kalp kırmaya gerek yok alican

SONE-R
24-07-2012, 15:16
EN vtec benim eski vitecimdi sanırım..

JDM VTİ
24-07-2012, 15:17
alican sen sen ol hiç bi zaman kulaktan duyma şeylere inanma ağzı olan konuşur bu piyasada, ona bakcak olursan senin araban içinde typr geçicek fena gidecek diyolarda boşwer sen milletin dediklerini sana tek bişe eğer söylediklerimi inanırmısın bilmiyorum ama burak bu zamana kadar aldığı araçlarada hiç bi zaman üst kapak açmadı hep ilave yaptı he geçmişte kapak taşlanmıştır conta değişmiştir en vtec için bişe diyemem eski sahiplerine sormak lazım onuda..

boş yere kalp kırmaya gerek yok alican

abi ne ben, ne kaan ustam nede ahmet ustam typer geçicez demedik:icon_tup:

varsa port polishi olmayan f-l'lu bi typer deneyelim görelim sonucu ama.

bu speclerde ki clio rs'in f-e'lu typerla nasıl gidiceği belli çünkü ya yanyana gidicek belli süre sonra geçilcek, ya önde gidip bi süre sonra geçilcek:icon_tup:

rs'çiler daha iyi bilir benden bunuda.

melih
24-07-2012, 15:23
abi ne ben, ne kaan ustam nede ahmet ustam typer geçicez demedik:icon_tup:

bu speclerde ki clio rs'in f-e'lu typerla nasıl gidiceği belli çünkü ya yanyana gidicek belli süre sonra geçilcek, ya önde gidip bi süre sonra geçilcek:icon_tup:

rs'çiler daha iyi bilir benden bunuda.

bak işte aynı yere çıkıyoruz sonuç olarak sen kaan ustan demiyor başkaları diyor kardeşim başkalarının sözünede inanma diyorum bende bu zmana kadar gizli spec falan olmadı zaten kendini kandırırsın başka bişe değildir bu

JDM VTİ
24-07-2012, 15:25
aslanım sende daha 3 senesıne kadar bıze abi abi dıyordun demı ?? ben sana bunu soyledıgımde sende bozuluyordun demı??

bızde araba yapmasını bılmıyoruz bılenler herkes bılıyor ben hıc bır zaman araba yapmasını bılıyorum demedım kaan abıne sor o soler sana kaan abın sana yanlıs bılgı vermıs o yuzden senın bu gazın..

biz abi diyordukta bi araba alıp değişmedik;) senle tartışmamız oldu diyaloğu kestik bu kadar benim büyüğüme saygısızlık ettiğim tek bir adam göremezsin piyasada ;)

Okan D.
24-07-2012, 15:26
aga derlerdıkı hep clıo rs konusu oldumu kacga cıkıyo ula burdada kavga var ama clıo rs den deıl ama olsun adı gecyo en basında konunun :D:D:D

beyler bıraz sakın olun herkezın sınırları aşılmış durumda zaten ıftara kalmış 4 saatten bıraz fazla bı sürecik :D

vtecburac
24-07-2012, 15:27
sana basarılar kardesım sen yoluna devam et ama agzını bozupta ınsana sinir harbi yaşatma, yüz yüze gelirsek o zaman herşey serbest sana;)

JDM VTİ
24-07-2012, 15:28
bak işte aynı yere çıkıyoruz sonuç olarak sen kaan ustan demiyor başkaları diyor kardeşim başkalarının sözünede inanma diyorum bende bu zmana kadar gizli spec falan olmadı zaten kendini kandırırsın başka bişe değildir bu

abi yukarıda yazdım 2.3. şahıslarlan bilgilerle konusmuyorum ben diye. ne kaan ne bi başkası, ortamda konusulmuş şeyler dğeil bunlar. :icon_tup: neyse yine söylüyorum beni bağlamıyor ama kuyruk acısı yapıp tuhaf tuhaf yazmaya gerek yok:)

ben tünel yapmışım videoda burağa göre acıdan öyle gözüküyor ama görüşüne saygı duyuyorum bişey demedim.

gfj girdi konunun içine rs'lerle yürürse speclerine inanmam dedim bu da benim görüşüm saygı duyulmalı.

olan biten bu, celallenen senin arkadaşların.

PPR engineering
24-07-2012, 15:30
Alican gfjnin specleri ne denildiyse o yavrum ben basindan sonuba biliyorum ayrica en vtec olayi ise burakin yaptigi islemler emme temizligi termal conta burakla biz konustugumuzda burak onlardan benim haberin yok ben yapmadim dedi hatirlarsan sormustun bende aynen bole yanitlamistim.

vtecburac
24-07-2012, 15:31
evet büyüğünü bilen büyüğünden büyüktür, ama sen nasıl hitap ediceğini bilmiyorsun burada kendıne yer edınmeye çalısıcagına inasanın kalbinde biraz yer edinmeye çalış KARDEŞİM.

D.CaN
24-07-2012, 15:34

ben gfj'de su var bu yok demedim rs'le yürürse speclerine inanmam dedim ki emg gsi'la gördük noldugunu biz neyin noldugunu biliyoruz adam size ağzını acıp bişey demedi;) ben emre değilim o yüzdende konuşuyorum, o öyle bi delikanlı bozmadı sizi, bizde böyle bi delikanlıyız var mı problem?

Sende konusma aslanım derken ? Kımseyı ılgılendırmez hazır araba almam. Kımseye kendımı ıspatlama gıbı bı durumum yok az cok muhabbet ettıgım kısıler bılır nasıl bı kısılıge sahıp oldugumu. Insan kendı arabasında neyın ne oldugunu bılmıyosa bı terslık vardır zaten. Ben lafımın arkasındayım teklıfım gecerlı...

vtecburac
24-07-2012, 15:34
adamın biri alo sigara bırakma hattını aramış, bana bi karton sigara bırak demiş melih:)

s2k
24-07-2012, 15:35
Görende sanki uranyum falan takmış arabaya sanacak ne specmiş arkadaş ...

by_hayali
24-07-2012, 15:37
Alican seni severim bilirsin kardeşim ama şu gizli spec falan sana hiç yakışmıyor arabalarda ne olduğunu söyleniyosa o var ne eksik ne fazla Burak öyle yalan dolan iş çevirecek adam değil sen kimden nerden duyuyorsan bunları git onları sorgula eğer benim dediklerime azda olsa itimatın varsa ;) ağzımız oruçlu kalp kırmaya gerek yok sanal ortamda gidere falan hiç gerek yok kim ne olduğunu biz biliyoruz tekrardan söylüyorum kapl kırmayın ;)

melih
24-07-2012, 15:38
neyse boşwerin büyük küçük olaylarını bu konu uzar gider kalp kırmaya falan gerek yok yeri gelecek birbirimize işimiz düşecek fani dünya...

alican eğer olursa bir gün yine vtec veya 306 yaparsak yaptıklarımızı ve gideşini beraber test ederiz kardeşim biz her zman bu konuda şefafız boşwer gerisini sen

JDM VTİ
24-07-2012, 15:39
neyse boşwerin büyük küçük olaylarını bu konu uzar gider kalp kırmaya falan gerek yok yeri gelecek birbirimize işimiz düşecek fani dünya...

alican eğer olursa bir gün yine vtec veya 306 yaparsak yaptıklarımızı ve gideşini beraber test ederiz kardeşim biz her zman bu konuda şefafız boşwer gerisini sen
:icon_tup::icon_tup::icon_tup: yazmıyorum zaten daha abi ben.

PPR engineering
24-07-2012, 15:42
emeğe saygı duyarız kaan güzel gitmiş ss ama bende hep okuduklarımda en kotu fıltre egzozlu typerı rahat gecer dıyolardı rsle bu sekıl yurumesı cok bır basarı degıl bence bu benım fıkrım bu araba GFJ ıle kafa burun yürür sende ıyı bılırsın bunu;)

evet burak beraber konusmustuk ben rs kadar olacagini o aksam saba solemistim tahminim o sekildeydi benmi yanlis hatirliyorum.gfj den biraz daha hizli benim gozumde daha net ayari bitmis bile degil ustelik typer kadar gitti aslinda kb rs zy typer la yakin gitmislerdi.

D.CaN
24-07-2012, 15:43
he bu arada emg denedıgım zaman ne goruldu ? Emre abı konuya bı acıklık getırırsen sevınırım denedık okadar sohbet ettık herhangı bırsy konusulmadı tuhafıma gıttı sımdı.

vtecburac
24-07-2012, 15:43
Alican seni severim bilirsin kardeşim ama şu gizli spec falan sana hiç yakışmıyor arabalarda ne olduğunu söyleniyosa o var ne eksik ne fazla Burak öyle yalan dolan iş çevirecek adam değil sen kimden nerden duyuyorsan bunları git onları sorgula eğer benim dediklerime azda olsa itimatın varsa ;) ağzımız oruçlu kalp kırmaya gerek yok sanal ortamda gidere falan hiç gerek yok kim ne olduğunu biz biliyoruz tekrardan söylüyorum kapl kırmayın ;)

sen hangı arabalarda neler vardı benden daha ıyı bılıyorsun mustafa bendende daha bılgılısın, bu konular ıcın yemın edıpte kendımı düşürmekte istemıyorum. sadece şaşırıyorum bızım arabamızı bızden daha ıyı bılenler varmıs altı ustu gazlı bı vtecdeı arabada lpg vardı:):)

melih
24-07-2012, 15:44
sen hangı arabalarda neler vardı benden daha ıyı bılıyorsun mustafa bendende daha bılgılısın, bu konular ıcın yemın edıpte kendımı düşürmekte istemıyorum. sadece şaşırıyorum bızım arabamızı bızden daha ıyı bılenler varmıs altı ustu gazlı bı vtecdeı arabada lpg vardı:):)

kanka iftara gidek bi yerlere hadi boşwer arabayı sen motorcusun artık :)

vtecburac
24-07-2012, 15:46
kanka iftara gidek bi yerlere hadi boşwer arabayı sen motorcusun artık :)

gidelim kanka bı toplu ıftar yapalım çengelköy şarlodaki gibi organize ya mustafa yada sen:)

JDM VTİ
24-07-2012, 15:48
he bu arada emg denedıgım zaman ne goruldu ? Emre abı konuya bı acıklık getırırsen sevınırım denedık okadar sohbet ettık herhangı bırsy konusulmadı tuhafıma gıttı sımdı.

emre bişey dedi dedim mi ben?

uzatma mevzuyu kapandı gitti.

melih
24-07-2012, 15:52
gidelim kanka bı toplu ıftar yapalım çengelköy şarlodaki gibi organize ya mustafa yada sen:)

kanka bugun boşum yapalım isterseniz bişeler :)

by_hayali
24-07-2012, 15:56

kanka Alican'da birilerinin dolduruşuna gelmiş anladın sende zaten :) bizim alnımız açık dediğim gibi ne diyosan o ne fazla ne eksik ;)

kanka bugun boşum yapalım isterseniz bişeler :)

akşam beni alın canım sıkılyo zaten Melihhh iftarlar senden :D

İBRAHİM_MEY_GTİ
24-07-2012, 16:05
ulan gine tartısma nedir bu ya anlam veremiyom braz sakin beyler oruc lu oruclu millet giderleniyo birbirine

ProDriver
24-07-2012, 16:09

.

VTC Type-R var istersen görelim sonucu ?
Hem bakkal hesabı yaparsak filtre egzos SS Clio RS le aynı gidiyordu. Bakalım sen filtre egzos lu rs kadar varmısın ? Ama ben senin VTC ye 5 saniye bile tutunamayacağının garantisini veriyorum denemesi bedava ne zaman sıkıyoruz ? sen anlaşılan fazla hayal dünyası içine girmişsin birisi uyandırması gerek seni gerçek dünyaya dönmen lazım.

http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=107542902723714

http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=107345569410114

İBRAHİM_MEY_GTİ
24-07-2012, 16:16
VTC Type-R var istersen görelim sonucu ?
Hem bakkal hesabı yaparsak filtre egzos SS Clio RS le aynı gidiyordu. Bakalım sen filtre egzos lu rs kadar varmısın ? Ama ben senin VTC ye 5 saniye bile tutunamayacağının garantisini veriyorum denemesi bedava ne zaman sıkıyoruz ? sen anlaşılan fazla hayal dünyası içine girmişsin birisi uyandırması gerek seni gerçek dünyaya dönmen lazım.

Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren (http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=107542902723714)

Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren (http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=107345569410114)

okan saga sola atar yapma ortamı germe;)rahat dur braz...

JDM VTİ
24-07-2012, 16:16
okan sen rs'in geçilemeyeceğine '' inananlardansın '' :)

sabret deniycez kısmetse kapak işli rs'lerle videoları izler yorumunu yaparsın.

vtc typerdan bahsetme zaten. aryıca bu videolar da vtc yürümüyor hiç sonra hani bakım yapıp 227 hp aldınız ya kendini kandır bu videolarla sen:) o videodaki hali olsada deneseydik vtc ile:D:D

YavuzNaz
24-07-2012, 16:23
bende arabayı okuyorum her gece ramazan bitince hatim edicem inşallah ozaman deli gibi yürüyecek inanıyorum..

D.CaN
24-07-2012, 16:25

emre bişey dedi dedim mi ben?

uzatma mevzuyu kapandı gitti.
Bize birşey söylemedi Maşallah'tan başka. öyle bi yazmışsınki başkalarına şu var bu var o arabada gibi aksetmişsin.
Emir kipiyle konuşmazsan sevinirim.ortaya bi laf atıp sonra mevzu kapanmaz açıklanır ondan sonra kapanır.

İBRAHİM_MEY_GTİ
24-07-2012, 16:28
Bize birşey söylemedi Maşallah'tan başka. öyle bi yazmışsınki başkalarına şu var bu var o arabada gibi aksetmişsin.
Emir kipiyle konuşmazsan sevinirim.ortaya bi laf atıp sonra mevzu kapanmaz açıklanır ondan sonra kapanır.

dogancan yeter ama kanka valla bokunu çıkardınız tamam 2 nizde aracı çok güzel yürüyo saglılklı yuruyo;)

D.CaN
24-07-2012, 16:30
Mevzu arabanın yürümesi değil kanka sıkıntı başka ;)

__FrK__
24-07-2012, 16:31
bende arabayı okuyorum her gece ramazan bitince hatim edicem inşallah ozaman deli gibi yürüyecek inanıyorum..

hacı Bilal in imzası aklıma geldi :D
"dualarla arabalarınız değil imanınız güçlenir " :D:icon_tup:

Can's
24-07-2012, 16:31
@alican

adaş yc rs'le deniyormusun ne zaman çıkıyorsunuz .. bu gece olurmu kapaklı king diyordun yc hazır ..denemek istiyorsan alo dersin bana..

JDM VTİ
24-07-2012, 16:32
Mevzu arabanın yürümesi değil kanka sıkıntı başka ;)

doğancan abilerinle biz hallettik zaten sen mevzunun dışındasın zaten senlik bişey yok;)

JDM VTİ
24-07-2012, 16:33
@alican

adaş yc rs'le deniyormusun ne zaman çıkıyorsunuz .. bu gece olurmu kapaklı king diyordun yc hazır ..denemek istiyorsan alo dersin bana..

kanka volkan yazmıştı konuda ya. deniycez ama şimdi dğeil;)

Can's
24-07-2012, 16:34
kanka volkan yazmıştı konuda ya. deniycez ama şimdi dğeil;)

cumhurla konuştumda ayarla deneyelim bu akşam dedi hee zamanı var diyorsan bekleriz sorun değil :)

D.CaN
24-07-2012, 16:40
doğancan abilerinle biz hallettik zaten sen mevzunun dışındasın zaten senlik bişey yok;)

Benim sattıgım araba hakkında konuştuğuna göre cvp verme hakkına sahibim ayrıca istanbula döndüğüm zaman görüşmek isterim senle.

life is life
24-07-2012, 16:46
maşallah araçlara..

JDM VTİ
24-07-2012, 16:47
Benim sattıgım araba hakkında konuştuğuna göre cvp verme hakkına sahibim ayrıca istanbula döndüğüm zaman görüşmek isterim senle.

kalbini kırarım doğancan. uzatma. gel görüşürüz

YavuzNaz
24-07-2012, 17:08
hacı Bilal in imzası aklıma geldi :D
"dualarla arabalarınız değil imanınız güçlenir " :D:icon_tup:

yanlışın var hacı içimden bir his her vites çekişimde arkadan bi tekme yemiş gibi öne atlayacaksın diyor :D

Not:Ramazan çıkmadan bi akşam oturalım derim müsait olursanız. :)

D.CaN
24-07-2012, 17:09
kalbini kırarım doğancan. uzatma. gel görüşürüz

Benim kalbim cam tabak değil kırılmaz rahat olabilirsin ;)
internet cafeye geldim videoyu şimdi izleyebildim Maşallah iki aracada RS resmen bariyerle akraba olucakmıs sağdan tünel olduğu bariz belli bilerek yada bilmeyerek.
bu specte ben daha hızlı bekliyodum sakın yanlış anlama amacım aracı kötülemek değil ama daha iyi olmalı..

JDM VTİ
24-07-2012, 17:16
cumhurla konuştumda ayarla deneyelim bu akşam dedi hee zamanı var diyorsan bekleriz sorun değil :)

panpa sadece ayar işim var baska bişeyim yok. ahmet abi ayara götürcek onu bekliyorum. aslına bakarsan ben kb'yle ayar öncesi sonrası diye kıstas almak istiyordum ama mevzu kaydı oralara buralara. ayarımı yaptırıyım önümüzdeki h.içi çıkarız denemelere Allah'ın izniyle. öpüyorum seni. cumhur kim tanımıyorum bu arada arabanın sahibi volkan değil mi.

ProDriver
24-07-2012, 17:52
okan saga sola atar yapma ortamı germe;)rahat dur braz...

sana noluo ibo hayırdır ?

__FrK__
24-07-2012, 17:56
yanlışın var hacı içimden bir his her vites çekişimde arkadan bi tekme yemiş gibi öne atlayacaksın diyor :D

Not:Ramazan çıkmadan bi akşam oturalım derim müsait olursanız. :)

:D
agam allah razı olsun ayın 7 sine kadar her gece iftar sahur programları var siz bi tertip yapın geç meç dahil olmaya çalaşayım inşallah

EMG
24-07-2012, 18:05

alican beni niye karıştırdın onu anlamadım, ben sana gfj de söylemedikleri bişey var demişim gibi anlaşılıyor dışardan bakınca, öyle bişey demedim ve öyle olduğunu düşünmüyorumda zaten, ben sadece o akşam gfj yi çoğu denemede 4-5 boy geçtim ama videolarda ilersi pek gözükmüyodu doğancan ve burak yabancı olmadıkları için bişey demedim eğlendik geçti gitti büyütmeyin şu araba deneme mevzularını bu kadar

JDM VTİ
24-07-2012, 18:08
emre seni karıştırmadım da yazım biraz dediğin gibi anlaşılmaya müsait olmuş şimdi tekrar okudum. zaten senin bişey demediğinide söyledim, problem yok yani.

kutsal
24-07-2012, 19:02
anlamsız atışmalar anlamsız kalp kırmalar ayar bıttıkten sonra cıkılıp basılır rs ılede typer ılede ama alıcan senın yazımından sanırım bıraz yazdıkların ters anlasılıyo.yada ters konusuyosun bılerek.

JDM VTİ
24-07-2012, 23:10
anlamsız atışmalar anlamsız kalp kırmalar ayar bıttıkten sonra cıkılıp basılır rs ılede typer ılede ama alıcan senın yazımından sanırım bıraz yazdıkların ters anlasılıyo.yada ters konusuyosun bılerek.

kutsal neden insanlara ters konusuyum ki durduk yere kardeşim? araba gitmiyor diyebilirler , araba gidiyor diyebilirler bu önemli değil. önemli olan adaletsizlik olması haksızlık olması benim gözümde. neyse kalp kırdıysam özür diliyorum:icon_tup: kb ile de basarım zaten arkadaşımız seçkinler alıyormuş, diğer rs'lerle de deniycem. yeni videolarda görüşmek üzere

BoraRS
25-07-2012, 00:08
Tamam kapatin konuyu. Kirmayin birbirinizi salak sacma seylerden. Cikin alin 2 ye basin gaza stresinizi yolda atin. Birbirinizin ustunde degil. Ramazan aziz mubarek ayda birbirinizi kirmayin.

Mahallenin imami gibi hissettim kendimi :D

mustafa_yaman
25-07-2012, 00:30
@alican
kb ile haftaya dnersiniz kim kullancak ama:D

JDM VTİ
25-07-2012, 00:32
kb ile kapak işli rs'lerlen denedikten sonra deniycem kardeşim o da ne zaman olur bilmiom valla, inşallah haftaya olur ben hazır olurum çünkü hiç eksiksiz.

Galip
25-07-2012, 00:33
@alican
kb ile haftaya dnersiniz kim kullancak ama:D

Mustafa typr ne zman aliyorsunn :))

Beyler bu tenekeler icin kalp kirmaya deger mi ? Bora abininde dedigi gibi mubarek ramazan ayinda

mustafa_yaman
25-07-2012, 00:38
haftaya bnde inş galip:)

JDM VTİ
25-07-2012, 00:43
haftaya bnde inş galip:)

typerla deniycez mi mustafa ss 306yı ? bi 10boy saplada rahatlıyım :)))

Vlkn
25-07-2012, 00:45
Olsa bi rs'de tüm atmo 306 gti'lere gideri koysak :)

http://www.youtube.com/watch?v=5ZtYoP0AOCw

JDM VTİ
25-07-2012, 00:47
arabası olanda koyuyor olmayanda volkan sıkıntı yok :D

Vlkn
25-07-2012, 00:48
arabası olanda koyuyor olmayanda volkan sıkıntı yok :D

:D Piyasa hızlı yapcak bişe yok :)

mustafa_yaman
25-07-2012, 00:51
typerla deniycez mi mustafa ss 306yı ? bi 10boy saplada rahatlıyım :)))

yok ben rs ve 306 larla yürümem artık:D
dneriz skıntı yok;)

Cliosportve
25-07-2012, 00:54
SS GTİ saplar gardaş:rolleyes:

mustafa_yaman
25-07-2012, 00:56
heh adamım geldi rs olarak bi tek selçukla denicm:D

Galip
25-07-2012, 00:56
yok ben rs ve 306 larla yürümem artık:D
dneriz skıntı yok;)

Hahahahahaah yurumem artik onlarla :)

Vlkn
25-07-2012, 00:58
Alican selçukla kırana kadar gazlarsınız işte :D

Galip
25-07-2012, 00:59
SS GTİ saplar gardaş:rolleyes:

VE rs sampiyon kingg :))) ve rs bambaska gercekten

JDM VTİ
öyle yapcaz zaten ksımetse.:D

o durumunu netleştirsinde bi:icon_tup:

Cliosportve
DK RS bambaşka
Ciğer desen onda
Hırçınlık desen onda
Motor çalışsa sesi bile bi farklı
DK bir başka bambaşka bir araç
Ben olsam kesinlikle DK ile denerim :D

mustafa_yaman
25-07-2012, 01:02
evet evet dk ile ss denesin:D

Cliosportve
25-07-2012, 01:04
Alican selçukla kırana kadar gazlarsınız işte :D

Gıran gırana bir yarış olcak bu
Sana tekrar söylüyorum
Gel yancım ol bırak bu boş işleri :D
Pişman ol

Vlkn
25-07-2012, 01:11
Gıran gırana bir yarış olcak bu
Sana tekrar söylüyorum
Gel yancım ol bırak bu boş işleri :D
Pişman ol

sen deniceğin zaman söyle gelcem :)

Galip
25-07-2012, 01:11
Bu clio rs camiasinin hali ne olucak ya son zamanlarda typerdan bile daha cok gider yapiyorlar :)) @cliosportve ve rs king tek kelimeyle arap beygiri zaten gaza bastiinizda ve rs ten gelen ciger sesini duymayan yoktur :)

34tb9544
25-07-2012, 01:20
beyler bu konuyu buraya yazıyorum vıdeo bende var once alıcan abımız ızlıycek o bana attıgı 1.5 boyu gorucek gece gece buraya yazıyorum tum forum sahıdımdır bı daha boyle coluk cocukla denersem sıksınler benı he alıcan abımız yazmıs abı dedıkce alttan aldıkca ustume geldın dıye ben beyfenıdının pesınden kosucam ya bu gun bu gun dıye oglum alıcan bak buraya yazıyorum senı sıkmessem benı cumle alem sıksın ben oyle klavye kabadayılıgı yapmam bunu burda herkes gorucekde ben sana hıc bı sey soylemıyorum ... anlayan anlar

Cliosportve
25-07-2012, 01:22
sen deniceğin zaman söyle gelcem :)

Cumhur barzosuda gelsin ille
Onsuz basmam aga :D

Bu clio rs camiasinin hali ne olucak ya son zamanlarda typerdan bile daha cok gider yapiyorlar :)) @cliosportve ve rs king tek kelimeyle arap beygiri zaten gaza bastiinizda ve rs ten gelen ciger sesini duymayan yoktur :)

Biliyorsun
Filtremiz yok
Belirli bir egsozt ölçümüz yok
Doğal yollarlan arabayı yürütüyoruz
Barzo filtre + Barzo eksozt ikilemi olmazsa yanmmıştık
Bunu parça parça balkan ülkelerine sattık
Kingliğin yolu barzoluktan geçer
Barzo Amerikaya gitsede gene barzodur mantıgını güddük :D

Vlkn
25-07-2012, 01:22
Onuda alıp gelcem YC ile beraber gelcez :D söz sen ayarla. haber ver.

JDM VTİ
25-07-2012, 01:24
sana yarın deneyelim diyorum işte kim kimi sikiyor görelim? kardeşim deyip sonra mokoko yapmaya gerek yok. istedin bende cıkalım diyorum işte, arabaya çivi çakmadım. demediğim laflarla bana gelip konusuyorsun zaten gökhan abi mi yazıyor onun bile şüphesindeyim suan. ama

mesut demişti zaten bi iyiyken bi anda değişir kanka ona göre muhabbet kur diye, dinlemedik yanlış yaptık

fuatvts
25-07-2012, 01:25
beyler bu konuyu buraya yazıyorum vıdeo bende var once alıcan abımız ızlıycek o bana attıgı 1.5 boyu gorucek gece gece buraya yazıyorum tum forum sahıdımdır bı daha boyle coluk cocukla denersem sıksınler benı he alıcan abımız yazmıs abı dedıkce alttan aldıkca ustume geldın dıye ben beyfenıdının pesınden kosucam ya bu gun bu gun dıye oglum alıcan bak buraya yazıyorum senı sıkmessem benı cumle alem sıksın ben oyle klavye kabadayılıgı yapmam bunu burda herkes gorucekde ben sana hıc bı sey soylemıyorum ... anlayan anlar

Geçmiş olsun alican bi teneke parçası için büyük bi düsman kazandın

JDM VTİ
25-07-2012, 01:26
Geçmiş olsun alican bi teneke parçası için büyük bi düsman kazandın

o da büyük bi kardeş kaybetti problem yok.

teneke parçasına bi insanı da hiçbi zaman değişmedim değişmem buda böyle biline.

Galip
25-07-2012, 01:26
[QUOTE=Cliosportve;6062875]Cumhur barzosuda gelsin ille
Onsuz basmam aga :D

Biliyorsun
Filtremiz yok
Belirli bir egsozt ölçümüz yok
Doğal yollarlan arabayı yürütüyoruz
Barzo filtre + Barzo eksozt ikilemi olmazsa yanmmıştık
Bunu parça parça balkan ülkelerine sattık
Kingliğin yolu barzoluktan geçer
Barzo Amerikaya gitsede gene barzodur mantıgını güddük :D[/QUOTE

Öldurdun beni gulmekten yaa :):):):) bambaska bi rs vardi onun plakasi neydi abi :)

Vlkn
25-07-2012, 01:28
Arkadaşlar yakışıyormu size böyle küfürlü yazışmalar yazık günah. gerek yok ne araba sevdalılıgı bu boşverin.

34tb9544
25-07-2012, 01:30
benı bılen blıyo bu sıtede kımseye ne gıder yaptım nede terbıyeszlık ama bu satten sonra alıcanı bı allahın kulu alamaz elımden

JDM VTİ
25-07-2012, 01:32
benı bılen blıyo bu sıtede kımseye ne gıder yaptım nede terbıyeszlık ama bu satten sonra alıcanı bı allahın kulu alamaz elımden

kimsenin almasına gerek yok yarın gelicem yanına zaten :icon_tup: yani ben gökhan abinin yazdığına bile şüpheliyim ya her neyse,yarın tel'de açıcam. gece gece şimdi aramıycam.

mustafa_yaman
25-07-2012, 01:33
sakin olun beyler gece gece ne grek var

34tb9544
25-07-2012, 01:35
kimsenin almasına gerek yok yarın gelicem yanına zaten :icon_tup:

gel canımın ıcı gel o bır bucuk boyuda getır o mesutunda aq adam dıye selam verıyoz bana ayrı sana ayrı konusyor bı mesuta bı sana baska bı sey demıyorum alıcan bunun ustune bı sey yazma yarın konusucam senınle nerdeysen gelırım hıc sorun degıl vıdeonu ızle bana yarın o 1.5 boyu acıklarsın

Cliosportve
25-07-2012, 01:38
Öldurdun beni gulmekten yaa :):):):) bambaska bi rs vardi onun plakasi neydi abi :)

Bambaşka Rs - ZY var aga
İlk o başlattı dogruya dogru
Seçkin yüzünden hep bu hallere geldik
Def etmek lazım onu :D

SEÇKİN172
25-07-2012, 01:40
hakikatten çok ayıp etmişiniz gerek varmı böyle şeylere yahu hepimiz birbirimizi tanıyoruz ya ulan mustafa hep sen karıştırdın ortalıgı :)

SEÇKİN172
25-07-2012, 01:41
Bambaşka Rs - ZY var aga
İlk o başlattı dogruya dogru
Seçkin yüzünden hep bu hallere geldik
Def etmek lazım onu :D

ulan zaten def ettiniz beni 20 gün sonra askerim utanmaz :) askerdeyken arkdamdan konuşma geldigimde yoksa biliyosun kırbaçlarım :)

JDM VTİ
25-07-2012, 01:41
gel canımın ıcı gel o bır bucuk boyuda getır o mesutunda aq adam dıye selam verıyoz bana ayrı sana ayrı konusyor bı mesuta bı sana baska bı sey demıyorum alıcan bunun ustune bı sey yazma yarın konusucam senınle nerdeysen gelırım hıc sorun degıl vıdeonu ızle bana yarın o 1.5 boyu acıklarsın

bana başka sana başka derken, mesut benim için sana ne diyor onu anlamadım???

Vlkn
25-07-2012, 01:42
hakikatten çok ayıp etmişiniz gerek varmı böyle şeylere yahu hepimiz birbirimizi tanıyoruz ya ulan mustafa hep sen karıştırdın ortalıgı :)

seçkin ayarla ZY'yide bi 10 boy atiyim sana :D

SEÇKİN172
25-07-2012, 01:43
seçkin ayarla ZY'yide bi 10 boy atiyim sana :D

geriden atma kanka 10 boyu ama :)

Alicanrs
25-07-2012, 01:43
Gokhan bosver kardsm yakisiyormu sana salla gitsin yavrum yaa ne gerek var snirlenme bosu bosuna olanlar belli iste denemessin herkezle birdaha iste .. Senide bole gordum ya bse demiorm araba icin sktr et kanka

Vlkn
25-07-2012, 01:44
geriden atma kanka 10 boyu ama :)

geri vites dişliside kısa sorun yok kanka :d

mustafa_yaman
25-07-2012, 01:44

ayda yılda bi denemeye çıkalım dedik olanlara bak hep alican olum o kullandı kb yi:)

Alicanrs
25-07-2012, 01:47
Zevkine deneyen gecme gecilme problemi olmayan su sakin adamda yoldan ciktiysa bse demiyorum walla hatayi kendnde arasin insan bnce;)

SEÇKİN172
25-07-2012, 01:49
alican mahkeme kararı ile suçlu seni seçtik kanka cezan büyük :)

vtecburac

gökhan sana yakışmıyor sakin ol fevri davranma boşver yanlış anlaşılmalar olmuştur.

34tb9544
Zevkine deneyen gecme gecilme problemi olmayan su sakin adamda yoldan ciktiysa bse demiyorum walla hatayi kendnde arasin insan bnce;)

o gece kb ıle denedım
canla t sportla denedım hatta havalımanına kadar bastım

kb benı gectı bı laf duymadım
alıcanla 2 kere vıtes kacırdım adam agzını acmadı bana ben kımseye gectım demedım

34tb9544
25-07-2012, 01:52
gökhan sana yakışmıyor sakin ol fevri davranma boşver yanlış anlaşılmalar olmuştur.

burak kanka bu gun sen gırdın konuya eywah dedım yanlıs oldu yanlıs yapıldı neyse ama bı yere kadar kanka lımıtlerımız var bız kımseye terbıyesızlık yapmadık sıtede kımseyı gecmeden gectım demedım hıc bı zaman maksat gecme gecılme degıl en azından arkadaslarımızı gorduk mesut efendıyı tanıdık

JDM VTİ
25-07-2012, 01:52

alican boş konuşma mevzuyu bilmeden.

melih
25-07-2012, 01:54
yaw şu küfürleri silin ayıp be kardeşim sinirlenip yazmayın msn değil burası

vtecburac
25-07-2012, 01:55
burak kanka bu gun sen gırdın konuya eywah dedım yanlıs oldu yanlıs yapıldı neyse ama bı yere kadar kanka lımıtlerımız var bız kımseye terbıyesızlık yapmadık sıtede kımseyı gecmeden gectım demedım hıc bı zaman maksat gecme gecılme degıl en azından arkadaslarımızı gorduk mesut efendıyı tanıdık
kanka bana kendını anlatma bılıyoruz senı yanı, sen 1.4 le bıle taşşagına makarasına deneyen bı adamsın benım içinde 10 numara bı adamsın:icon_tup:

Alicanrs
25-07-2012, 01:57
alican boş konuşma mevzuyu bilmeden. banane senden olm genelleme diorm sorun sende demekki adam kizmis gecme gecilme mevzusu umrmda dgl kari gbi arsba denemiorz xkip skiyoruz orspu gbu eve glnce hemen pc acip yazmiorz gctm ettm vs inandirma psikolojisi yapma mllete hyndan vzgc ii bse dgl araba deniosn her zmn dostuz .. Beni snn mevzun ilgilendirmio ben genelleme olrk soledim .. Gokhanlada dnedk canlada sorun ckmio gokhani bliorm cnku adam gbi adam agzini acmio dsenle nednse bole oldu bana uzatma ben sana bise demiorm her gun bi laf atma cabandan vazgc ..

34tb9544
25-07-2012, 01:58
kanka bana kendını anlatma bılıyoruz senı yanı, sen 1.4 le bıle taşşagına makarasına deneyen bı adamsın benım içinde 10 numara bı adamsın:icon_tup:

bak o gun sızınle bastım yanımda kız arkadasım vardı sayende tarantınoyu tanıdım ne oldu turbo iesın butun elektrık tesısatını cektı kanka adamlarla sabaha kadar sıkıyım senınle olumune bılıyosun kanka ewll

JDM VTİ
25-07-2012, 02:01
banane senden olm genelleme diorm sorun sende demekki adam kizmis gecme gecilme mevzusu umrmda dgl kari gbi arsba denemiorz xkip skiyoruz orspu gbu eve glnce hemen pc acip yazmiorz gctm ettm vs inandirma psikolojisi yapma mllete hyndan vzgc ii bse dgl araba deniosn her zmn dostuz .. Beni snn mevzun ilgilendirmio ben genelleme olrk soledim .. Gokhanlada dnedk canlada sorun ckmio gokhani bliorm cnku adam gbi adam agzini acmio dsenle nednse bole oldu bana uzatma ben sana bise demiorm her gun bi laf atma cabandan vazgc ..

ben rs'le olan deneme videosunu koydum yorumları ben mi yaptırıyorum adamlara anasını satıyım. gören gördüğünü yazıyor.

Alicanrs
25-07-2012, 02:03
ben rs'le olan deneme videosunu koydum yorumları ben mi yaptırıyorum adamlara anasını satıyım. gören gördüğünü yazıyor. iste herkezin yorumu farkli takilma herseye diyorum alttan al uzarmaya gerk yk gecti gitti ..

JDM VTİ
25-07-2012, 02:04
iste herkezin yorumu farkli takilma herseye diyorum alttan al uzarmaya gerk yk gecti gitti ..

kanka takıldığım mevzuları anlayamamışsın, aynı şeyden bahsediyoruz aslında neyse salla:icon_tup::icon_tup:

mustafa_yaman
25-07-2012, 02:05
biraz daha uzarsa konu kilide doğru gdior zten

vtecburac
25-07-2012, 02:09
bak o gun sızınle bastım yanımda kız arkadasım vardı sayende tarantınoyu tanıdım ne oldu turbo iesın butun elektrık tesısatını cektı kanka adamlarla sabaha kadar sıkıyım senınle olumune bılıyosun kanka ewll

eyw kanka sagol, sen yınede sakın ol bosver, alicanda iyi bi kardes bıraz gaza gelıyor fevrı davranıyor tek sıkıntısı o, oda onu antipatik yapıyor, söylediğimizdede kötü oluyoruz yanlısım varsa forumda okuyanlar desınkı yanlıs soyluyorsun eyw dıcem, sabahta bana kolpa king yazdı güldüm geçtim:) yanlış adamlara yanlış yazılar yazıyor biraz daha mütevazi olsa hıc bır sıkıntı olmuycak ama zamanla oda olur artık...

by_hayali
25-07-2012, 02:13
eyw kanka sagol, sen yınede sakın ol bosver, alicanda iyi bi kardes bıraz gaza gelıyor fevrı davranıyor tek sıkıntısı o, oda onu antipatik yapıyor, söylediğimizdede kötü oluyoruz yanlısım varsa forumda okuyanlar desınkı yanlıs soyluyorsun eyw dıcem, sabahta bana kolpa king yazdı güldüm geçtim:) yanlış adamlara yanlış yazılar yazıyor biraz daha mütevazi olsa hıc bır sıkıntı olmuycak ama zamanla oda olur artık...

sen gizli specsin kardeşim niye yalan konuşuyon :D

34tb9544
25-07-2012, 02:19

hahahhahaha kanka gızlı spec kıng :D helal power ıman spec :D

vtecburac
25-07-2012, 02:22

bi araba almayı düşündüm bugün bu sefer gerçekten gizli spec yapıcam:D

melih
25-07-2012, 02:22

yokki turbo teğimiz :D

by_hayali
25-07-2012, 02:45
hahahhahaha kanka gızlı spec kıng :D helal power ıman spec :D

iman powır olmazsa olmazı kanka :) he bide torpido gözünde piknik tüpü var :D

bi araba almayı düşündüm bugün bu sefer gerçekten gizli spec yapıcam:D

senden korkulur kanka ama sakallarıda okutmamız lazım sonra o iş tamam :D

yokki turbo teğimiz :D

bende varda ne oluyo yüzüne bile bakmıyorum ceza verdim :D

vtecburac
25-07-2012, 02:51
aynne kanka sakalları okutalım:D

JDM VTİ
26-07-2012, 01:32
bugun gokhan abiyle gorustk knustuk. Benim anlttigmla gokhan abınin anlattignn farkli oldgnu gordk. Burdanda ozur diliyorum abi senden.
öne cıktıgım videolarda vites kaçırmış ama bırakmayıp devam etmiş gökhan abi. olayın düğüm noktasıda burasıydı zaten. denediğimiz gece gökhan abi söylemiş ama ben o heyecanla artık duymadım :) K.bakma tekrar abi:icon_tup: