Orijinalini görmek için tıklayınız : 23 Mart 2008 Pazar / SPEED WEEKEND - İZMİT KORFEZ DRAG
bugra sen pistin neresine pusucaksın onu mrk ediyorum :D
aferım halt ettın :D
etimmi canım sagole :D sen biliyosun okul bınasını :D
bugra sen pistin neresine pusucaksın onu mrk ediyorum :D
her yerinde yarıs direktorlugu agır bir yuk ogün pistte olan her hareketin oldugu noktadayım ...
okul binasında brifingi verirkende ordayım yarış sonunda katılımcıları ugurlarkende ogün tüm pist bana emanet Allah yüzümüzü kara cıkartmasın tugral senıde beklıyorum benı bul mutlaka yaw :D
direktor yazmasının anlamı belli geminin kaptanı ne ise pistin kaptanı ben olucam severek bu yukude gururla alırım herzaman iddada ederim trde kim nasıl yapıyorsa benım kadar adil benim kadar kurallara baglı baglanamaz kimse babam olsa tanımam acık ve net kimse şimdidien solıyım kırılıp gücenmesin STP tarif etsin bilenlerden :D
nıye ben bılenım anlamadım :D
nıye ben bılenım anlamadım :D
olm okul binası brifingde yokmuydun ondan dedim dragların bas kovalayanı :D uheuheuheuhe
neyse ozamn salla :D
haa hanı ulan su goruntusuyle konusması tutmayan bı tıp vardı oramı :D
Bugra elinize emeginize saglık simdiden, orda olacagız :)
Ekipler cam filminden baglamaz dimi :D
CS atalım yahu, pusmak dediniz de :)
Bugra elinize emeginize saglık simdiden, orda olacagız :)
Ekipler cam filminden baglamaz dimi :D
CS atalım yahu, pusmak dediniz de :)
bugra zaten yazılıcak en onemli seyleri yazmıs.
ilk basta o gun katılımcı ve seyirci olan herkes bizim dostumuzdur. bu ulusal bi yarıs degil oyuzden işi bilmeyen daha once draga katılamaıs ve o heycanı yasamamıs insanalr degiliz.
katılımın erken kapatılması: onceden katılanların fikirlerini almak. bu cok onemli.
ogun eş leşen araclar arasında anlasmazlık olabilir once 2 tarafta kabul ederse ve zamanımız yeterse, herkezi mutlu bi şekilde yollamaya calsııcaz.
bu sene kesinlik le drag yapmıcaktım, ama gecenelrde otobandaki denemede gordumki hem gercekten tehlikeli hemde yarısan yada izlemye cıkan hiç kimse zevk alamadı.
ayrıca biz yapmasaydık bu sene boş gecicekti, 1.4cc binek 1.6 sınıfları cok onemli, sektoreun gelişmesi acısından.
eger bşarı saglanırsa, bu sene yatırım yapılıcak, ve insanalr istedigi anda eşlesip piste gidip kendini deneyip geri gelicek hale gelicek.
LUTFEN PİSTE GELİRKEN SEHİR İÇİNDE COK SAKİN GELİN ORDAKİ İNSANALR BİZE HİÇ DE DOSTCA YAKLASMIYO SAKİN GELİRSENİZ POLİS İLE DERT OLMAZ, ZATEN ONLARDA PİSTE OLUCAK.
bugra zaten yazılıcak en onemli seyleri yazmıs.
ilk basta o gun katılımcı ve seyirci olan herkes bizim dostumuzdur. bu ulusal bi yarıs degil oyuzden işi bilmeyen daha once draga katılamaıs ve o heycanı yasamamıs insanalr degiliz.
katılımın erken kapatılması: onceden katılanların fikirlerini almak. bu cok onemli.
ogun eş leşen araclar arasında anlasmazlık olabilir once 2 tarafta kabul ederse ve zamanımız yeterse, herkezi mutlu bi şekilde yollamaya calsııcaz.
bu sene kesinlik le drag yapmıcaktım, ama gecenelrde otobandaki denemede gordumki hem gercekten tehlikeli hemde yarısan yada izlemye cıkan hiç kimse zevk alamadı.
ayrıca biz yapmasaydık bu sene boş gecicekti, 1.4cc binek 1.6 sınıfları cok onemli, sektoreun gelişmesi acısından.
eger bşarı saglanırsa, bu sene yatırım yapılıcak, ve insanalr istedigi anda eşlesip piste gidip kendini deneyip geri gelicek hale gelicek.
LUTFEN PİSTE GELİRKEN SEHİR İÇİNDE COK SAKİN GELİN ORDAKİ İNSANALR BİZE HİÇ DE DOSTCA YAKLASMIYO SAKİN GELİRSENİZ POLİS İLE DERT OLMAZ, ZATEN ONLARDA PİSTE OLUCAK.
aynen ole Gürkan kardeşimde yazmış Aynen bole durum ....
Trafikte insanlara saygılı durun ki rahatca yarısabilelim pistlerde ....
http://img153.imageshack.us/img153/368/techflyerspeedweekendsw2.jpg
Sevgili Adrenalin Tutkunları ;
Geçen Sezonda İlki yapılmış olan ve yogun katılım ve izleyici ile geçen Organizasyonumuzun 2.sini yapmaktayız.
Türkiyedeki hemen hemen her sınıf ve katagorıde merak edilen aracların katılıcagı organizasyonumuzda sizleride katılımcı / izleyici olarak gormekten mutluluk duyarız.
23/03/2008 Pazar Organizasyon Planı
İdari Kontrol 08:30-09:30
Teknik kontrol 08:30-10:00
Görevlilerle brifing 09:30-10:00
Brifing ve start eşleşmelerinin belirlenmesi 10:15-10:45
Yarışma Startı 11:00
Neticelerin İlanı 18:00
Ödül Töreni 18:15
KATEGORİLER
STOCK CAR (A3 , Megane , Golf , Polo vs...)
SINIF 1 0 – 1400 cc Benzinli
SINIF 2 1401 – 1800 cc Benzinli
STOCK DIESEL CAR
SINIF 3 0 – 1400 cc Diesel
SINIF 4 1401 – 2000 cc Diesel
STREET STOCK CAR ( GTI, VTI, SI, GSI, CTR…vs)
SINIF 5 0 – 1800 cc Benzinli
SINIF 6 1881 – 2800 cc Benzinli
PROCOMP
SINIF 7 0 – 1800 cc 2 çeker aşırı beslemeli (cooper S, colt czt ,Saxo Turbo , VtiTurbo, A3 1,8T vs...)
SINIF 8 1800-2000 cc 2 çeker aşırı beslemeli (s2000 Turbo ,200Sx (s14), TypR Turbo vs ....)
SINIF 9 4 X 4 Turbo ve NOS uygulamalı arabalar
SINIF 10 3000 cc ve üzeri Atmosferik arabalar
***Onemli Not : 3 Arac Altında Kalan Gruplar Bir üst Sınıf İle birleştirilicektir ...
Katılım Şartları:
Eylence Gününe katılmak isteyen Katılımcıların , kayıt formunu tam olarak doldurarak en geç yarışma öncesi 18/03/2008 SALI günü saat 17:00’ye kadar dekont ile birlikte fax yada mail yolu ile ulaştırmalıdırlar. Bunun sebebi ise son anda gelen birkac arac için pisti ve diyer katılımcıları bekletmemek seri ve düzenli bir biçimde organizasyonumuza devam edebilmenizi sağlamaktır.Katılım Formunu ve Yönetmeliğini Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz .....
Katılım Formu :
İndirmek için Tıklayınız (http://rapidshare.com/files/96803899/23-03-2008_drag.doc.html)
Katılım ücreti :
120Ytl
Hesap No :
finans bank erenkoy subesi
sube kodu: 928
hesap no :14193635
Gurkan Samurtalı
****ÖNEMLİ : Bilgi bolumune mutlaka Katılacak aracı ve Sürücüsünün ismini not Düşünüz...
Organizasyon
Gürkan Samurtalı
E-mail : gurkan@turbokitstr.com
Gsm : 0533 745 13 23
Yarış Direktörü
K.Buğra Yıldırım
E-mail : byildirim@advancedtuningparts.com
Gsm : 0554 400 8009
Fotograf Ekibi & Destek
Tholl-ga Ve Techturkey Foto Team :D
Not : Tecturkey e Desteğinden Dolayı Teşekkür Ederiz ...
Mapped By Oz' uheuheuhe
Mapped By Oz' uheuheuhe
ehehue :D heryerde mapler :D
Gelicem gelicem yerimi ayırttım bile :D İstanbul Sponsorumuz Gürsele, Drift sponsorum mechanix'e , pist sponsorum bugraya ayrıca selamlar :D Fotoğraf makinam ve ayakkabılarımla ordayım :D Mouse da getiricem ordan CS ye kacalım bi iki head atam size :D (mapper kralı OZ'a duyrulur landan atıcaz hileci diyemiceksin bidaha :hahaha: )
Gelicem gelicem yerimi ayırttım bile :D İstanbul Sponsorumuz Gürsele, Drift sponsorum mechanix'e , pist sponsorum bugraya ayrıca selamlar :D Fotoğraf makinam ve ayakkabılarımla ordayım :D Mouse da getiricem ordan CS ye kacalım bi iki head atam size :D (mapper kralı OZ'a duyrulur landan atıcaz hileci diyemiceksin bidaha :hahaha: )
kardeşinide getir tuğral:D
Ahahahah Jason da gelsin mi :D
ordayızzz cok güzel olucak inş.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=9917
bu ayrışa cagırılanlar gelecejkmi????
Bu organizasyon zaten o yapılması konusulan organizasyondan farklı ayrı grupların organizasyonu degil.
buraya cagırdık suraya cagırdık die bişey yok.
Biz zaten her marka model aracı olan insanalrı orda bulusturmayı hedefliyoruz.
Aracları hazırsa tabiki gelirler, niye gelmesinleriki?
Gürkan,sana özel mesaj attım.
Aybars
Bende orada olacağım inşallah sizinle tanışmak istiyorum :)
arkadaslar kayıt yaptırmak isteyenler, banka ya internetten gonderemezse filan;
biri toplarsa, bana ulasıp gec olamdan bana verebilir.
Yada mantar gkmgarage veya ümraniyede speedy garage ye bırakabilir (KAYIT FORMU İLE BERABER)
eger karsıdan boyle bi talep gelirse, karsıdan da biyer bulmaya calısırım.
geçen gün ödeme yapacaktık ama gökmende form yoktu bilginize
geçen gün ödeme yapacaktık ama gökmende form yoktu bilginize
ibrahimcim msnden de gorusuyoruz ***** form internetten indiriliyor ama durumu biliyosun :D ben gebzede gelip form kayıt tum işleri bi aksamda cozucem :D seninde yardımlarınla
gorusmek üzere ....
gokmene yada yazdıgımız baska biere para bırakıcak arkadaslar.
orda verin kayıt paranızı, bugranın telefonları burda var. verirken telefon edin bugra kayıt listesine eklesin sizi.
formuda bi şekilde indirin aracınızda tutun, mutlaka alırız yarıstan once
SerkanKurt
11-03-2008, 22:00
kesin geliyorum izlemeye...
yarışmaya katılcak araç olmadığı için katılamıyorum tabiki :(
arabam yetişirse geliorum bekleyın!!
arabam yetişirse geliorum bekleyın!!
e yetiştir sülü :D yaparsın sen be :D
elde olmayan nedenler ıle katılamıyorum ama ızlemeye ve desteklemeye oradayım :)
elde olmayan nedenler ıle katılamıyorum ama ızlemeye ve desteklemeye oradayım :)
olsun olm sıkma canını sen gel destegın yeter :D
ödül var mı ödül ::)
katılıyomusun ?
evt katılcam :) boşuna mini almadık :)
evt katılcam :) boşuna mini almadık :)
e ozamn hızlı bi miniyse madalya yada kupa var henuz belli deıl 10 sene sonra bile evinde durabilicek :D
ok anlaştık:)
e ozaman kayıt formu vb. prosedurleri hallet maili bekliyorum :D getir bakalım hızlı miniyi yaw :D
Arkadaşlar 18 Mart 2008 de Kapanıcak kayıtlar 20 arabada 100 arabada 5 arabada olsa 19 mart 2008 de kayıt alınmıycak gec kalmayın sonra sizlere mahcup olmak istemem varsa pisti ozleyen o havayı soluyacak insan buyursun eklesin kendini ulassın bize son gun gelen 120 deıl 12 bin verse imkanı yok iceri girebilmesinin ....
İmkdan dolayı bu iş bole uyarmadı demeyın ben ayarlamak isterim ancak bizlede alakalı deıl bilginiz ola kırılma gucenme olmasın sonra .....
yasin306GTI
12-03-2008, 20:27
bende katılımı gerçkleştirdim hyrlısı..:)
olm ben katılamayacam zaten sen benı gececem dıe kım bılır naptın arabaya:)?
drag oncesi bozmayına arabaları:)
kayıtlar kapanmadan mutlaka konuşalım
bana yada bugraya istediginiz zaman ulasabilirsiniz, pazar gunu ile ilgili her turlu istek ve oneri için, numaralar var.
arkadaslar, biliyorsunuz dizel, 1400, normal 1600cc araclar için sınıflar var yani, herkes girebilir herkes eşit.
Bunun için her forum belirledigi 10 tane arac, bildirirse. Gun sonunda derceye giren araclara puan vererek en hızlı, forumu belirleyebiliriz.
bu forumda ozel madalya yada kupa alır.
Böyle bir istek gelir ise lutfen ilandaki telefonlara yetkililer ulassın.
ama bu sekilde bi istek olursa en gec p.tesi aksamı bize ulasmalı
bu arada aklıma takılan bır soru var. ogun tum sınıflar bıttıkten sonra bellı bır sure ısteynlerı bırbırı ıle kaldırcakmısınız?
eger zaman kalırsa zaten ordan bzimde yetişicegimiz biyer yok:) yani imkan olursa zaten orda en sonuna kadar kullanırım.
butur ve daha sı butun istekler yerine gelsin insanlar drag istiyo diye boyle bi organizasyon yaptık ama drag yapılsınmı konuları budakinden daha cok yazı var, katılan arkadaslar kendi drag ları gibi istedigi yorumu yapsın.
neden boyle oluyo anlamaıoyrum
http://img153.imageshack.us/img153/368/techflyerspeedweekendsw2.jpg
Sevgili Adrenalin Tutkunları ;
Geçen Sezonda İlki yapılmış olan ve yogun katılım ve izleyici ile geçen Organizasyonumuzun 2.sini yapmaktayız.
Türkiyedeki hemen hemen her sınıf ve katagorıde merak edilen aracların katılıcagı organizasyonumuzda sizleride katılımcı / izleyici olarak gormekten mutluluk duyarız.
23/03/2008 Pazar Organizasyon Planı
İdari Kontrol 08:30-09:30
Teknik kontrol 08:30-10:00
Görevlilerle brifing 09:30-10:00
Brifing ve start eşleşmelerinin belirlenmesi 10:15-10:45
Yarışma Startı 11:00
Neticelerin İlanı 18:00
Ödül Töreni 18:15
KATEGORİLER
STOCK CAR (A3 , Megane , Golf , Polo vs...)
SINIF 1 0 – 1400 cc Benzinli
SINIF 2 1401 – 1800 cc Benzinli
STOCK DIESEL CAR
SINIF 3 0 – 1400 cc Diesel
SINIF 4 1401 – 2000 cc Diesel
STREET STOCK CAR ( GTI, VTI, SI, GSI, CTR…vs)
SINIF 5 0 – 1800 cc Benzinli
SINIF 6 1881 – 2800 cc Benzinli
PROCOMP
SINIF 7 0 – 1800 cc 2 çeker aşırı beslemeli (cooper S, colt czt ,Saxo Turbo , VtiTurbo, A3 1,8T vs...)
SINIF 8 1800-2000 cc 2 çeker aşırı beslemeli (s2000 Turbo ,200Sx (s14), TypR Turbo vs ....)
SINIF 9 4 X 4 Turbo ve NOS uygulamalı arabalar
SINIF 10 3000 cc ve üzeri Atmosferik arabalar
***Onemli Not : 3 Arac Altında Kalan Gruplar Bir üst Sınıf İle birleştirilicektir ...
Katılım Şartları:
Eylence Gününe katılmak isteyen Katılımcıların , kayıt formunu tam olarak doldurarak en geç yarışma öncesi 18/03/2008 SALI günü saat 17:00’ye kadar dekont ile birlikte fax yada mail yolu ile ulaştırmalıdırlar. Bunun sebebi ise son anda gelen birkac arac için pisti ve diyer katılımcıları bekletmemek seri ve düzenli bir biçimde organizasyonumuza devam edebilmenizi sağlamaktır.Katılım Formunu ve Yönetmeliğini Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz .....
Katılım Formu :
İndirmek için Tıklayınız (http://rapidshare.com/files/96803899/23-03-2008_drag.doc.html)
Katılım ücreti :
120Ytl
Hesap No :
finans bank erenkoy subesi
sube kodu: 928
hesap no :14193635
Gurkan Samurtalı
****ÖNEMLİ : Bilgi bolumune mutlaka Katılacak aracı ve Sürücüsünün ismini not Düşünüz...
Organizasyon
Gürkan Samurtalı
E-mail : gurkan@turbokitstr.com
Gsm : 0533 745 13 23
Yarış Direktörü
K.Buğra Yıldırım
E-mail : byildirim@advancedtuningparts.com
Gsm : 0554 400 8009
Fotograf Ekibi & Destek
Tholl-ga Ve Techturkey Foto Team :D
Mapped By Oz' uheuheuhe
Sınıflardan sonra istedikleri ile kalkabileceklermi sorusunu bende merak ettim ?
yasin306GTI
16-03-2008, 19:23
dragdan önce son 2 gün kayıt için bence forumun girişine link vea reklam şeklinde afiş yapın daha fazla katılım...
Sınıflardan sonra istedikleri ile kalkabileceklermi sorusunu bende merak ettim ?
eger zaman kalırsa zaten ordan bizimde yetişicegimiz biyer yok yani imkan olursa zaten orda en sonuna kadar kullanırım.
butur ve daha sı butun istekler yerine gelsin insanlar drag istiyo diye boyle bi organizasyon yaptık ama drag yapılsınmı konuları budakinden daha cok yazı var, katılan arkadaslar kendi drag ları gibi istedigi yorumu yapsın.
neden boyle oluyo anlamaıoyrum
ama kayıt olmazsa ben drag isteyenlere nasıl yardımcı olabilirim yada 400metre pist isteyenler 300mt reye girmeden nie 400 istiyo?
SerkanKurt
16-03-2008, 20:26
7 gün kaldı heyecan dorukta :) katılan arabaları çok merak ediyorum
ankaradan katıLan arkadaşlarımız varmı acaba?
arkadaşlar banada yeriniz varmı veya gelmemi isterseniz seve seve
sadece msuprayı gormek icin gelen birsürü kisi var :) yetisirde gelirsin umarım
gel tabi ismail abi o ne demek ya:)
ankaradan katıLan arkadaşlarımız varmı acaba?
Herkesin bekledigi gibi
ankaradan özellikle bekledigimiz turbo vts, gti vs araclar, gelicek dediler. onun dısında yuklu araclar varmıs gelicek.
sanırım yarın katılımlarını gerceklestiricekler.
bende izlemeye gelicem inş :)
hacker-kan
16-03-2008, 21:35
Ankaradan garanti :
1 tane 106 gti turbo
1 tane 106 gti atmosferik
RAKİPLERİ BEKLİYORUZ...
atmosferık grubunda yuklu vtecte yok hıc :(
atmosferık grubunda yuklu vtecte yok hıc :(
nerde bu vtecler ya sitede vtecli arkadaş çok girin işte güsel bigün yaşayalım rekabet olsun..
sen gırıyomusun gokhan? olm NA yuklu vtec kalmadıkı :D
ZAman zamannnnn bir dahakine kısmetse.
kolpa vtec var 110hp o vtec olmamı :) birazcık yüklü tesisat olarak ama :D
oo ıyımıs benım focusun grupta :D
Baylar bayanlar Son 1 Gün salı Günü katılım bitiyorrr Kacırmayın solemedi demeyin ... :D
Ben izlemeye gelicem kayıt yaptırmama gerek varmı :)
egeturbo
17-03-2008, 10:27
şimdi benim aklıma takılan 2 soru var bir dayak nedir 2 neden atılır
birincisi bizim alfa atmosferik 2.0 hangi grupta kalkacak 2.tech turkey mi düzenlenior
Bildiğim kadarı ile sizin aracınıx STREET STOCK CAR sınıf 6 olması lazım yazılanlara göre. sınıf 2 die düşündüm ama 1800ccye kadar orası heralde STREET STOCK CAR'a alırlar sizi tabi düzenleyen arkadaşlar daha iyi bilirler :)
Bildiğim kadarı ile TT nin bi organizasyonu deyil.
kolpa vtec var 110hp o vtec olmamı :) birazcık yüklü tesisat olarak ama :D
tmm işter gecen sezon sınıfında en hızlı arclar bunlardı
Daha once konularda saxo vts turbolar baya yazısmıslardı, sadece onları degil tabi ama, özellikle davet ediyorum
dizeller endişelenmeyin, 330dizel yok, ama gene gecen seneki gibi oldu, sınıf acıldı ama dizel yok
Valla dizel sınıfı cok cok iyi olmus, tesekkürler.
Gönül isterdi katılalım, kısmet olmadı, bu sefer izlemeye gelicem.
aynen bende liste arıyorum
SerkanKurt
17-03-2008, 14:34
yarın açıklanıcak galiba katılan araçlar.
Ben izlemeye gelicem kayıt yaptırmama gerek varmı :)
baran ne guzel araban var işte gel katıl, oraya girmek zaten başlı basına guzel bişey.
burda herkez arkadas katılan herkez dıstumuz, gecmek gecilmek 2. plan:)
arkadaslar benden tiyo 2 ceker turbo sınıfı hem guclu hem normal, nerde bu 200sx ler?????????
_cAgdAsH_
17-03-2008, 15:49
sınıf 9 da iç hafifletme serbest yazıo yonetmelıkte kaput ve bagaj dahilmi buna?
SerkanKurt
17-03-2008, 19:58
23 ünde ortak bi noktada toplanıp piste gidicekmiyiz acaba? ortak bir buluşma yerinden toplanıp gitsek güzel olur bence...
Ferhat_V
17-03-2008, 20:00
toplanılıpta gidilirse yolda şenlik olur :)
allah korusun millet birbirinden gaza gelip basar kaza vs bişe olur eğlence için üzülmeye gerek yok..yolu bilmyenler 2 araç gitsinler bende bilmiyorum mesala arkadaşla gitcez daha kararlaştırmadık...
23 ünde ortak bi noktada toplanıp piste gidicekmiyiz acaba? ortak bir buluşma yerinden toplanıp gitsek güzel olur bence...
bence toplanıp katılım yapın
SerkanKurt
17-03-2008, 20:12
bence toplanıp katılım yapın
benim arabam otomatik ne yazikki :( bende isterim katılım yapmak ama ne yazikki izleyici olarak gelebiliyorum
SerkanKurt
17-03-2008, 20:17
toplanılıpta gidilirse yolda şenlik olur :)
allah korusun millet birbirinden gaza gelip basar kaza vs bişe olur eğlence için üzülmeye gerek yok..yolu bilmyenler 2 araç gitsinler bende bilmiyorum mesala arkadaşla gitcez daha kararlaştırmadık...
hiç bişey olmaz ferhat :) geçen hafta gittik başka bir forumun organizasyonunda herkes bilinçli sağdan sağdan gitti herkes...
Bence sabahtan Çamlıca gişelerini geçtikten hemen ilerde sağda mola yeri var orda toplanabiliriz.
akıllı gideriz denilirse neden olmasın..
Ferhat_V
17-03-2008, 20:20
zamanında başka bi sitenin düzenleidği organizasyonda sitede herkez uslu gitcez yazdı..yola bi çıkıldı civicler makaslarda :)
tabi bu sitedeki arkadaşlar bilinçli kişiler basmazlar ama ne olur ne olmaz diye söyledim ben ateşle barut yan yana durmazz :D
ferhatcım biz ufaktan takılırız arkada giden gider:D
Absinthé
17-03-2008, 20:24
Bence gerekli uyarı yapılırsa kimse bi saçmalık yapmaz... Apaçi yok aramızda... Genel olarak TechTurkey bilinçli... ;)
Kac gibi yola cıkacaksınız, ona göre yollarda görüsürüz :)
yarış 11 de başlayacağına göre saat 9.30 - 10 gibi gibi yollara düşeriz herhalde:)
yarış 11 de başlayacağına göre saat 9.30 - 10 gibi gibi yollara düşeriz herhalde:)
09:00 da katılımcı aracları orda olucak izleyicilerde saat 9 itibari ile tirubunlerdeki yerlerini alabilirler ....
katılımcı olmadığım için biraz geç gelmeyi düşnüyorum..:) azıcık uyuyalım dimi
buğra su katılımci listesini yayınlamayacakmısınız kimlergiriyor ne araçlar var bi güncellerseniz seviniriz
SerkanKurt
17-03-2008, 21:23
Kac gibi yola cıkacaksınız, ona göre yollarda görüsürüz :)
abi bi saat belirlesek ona göre buluşup gideriz ?
Ya ben biraz bu konuda cahil kaldım :D
Bilet falan gerekiyormu izleyici olmak için ?
Veya herhangi bir ücret falan ne biliyim ben.. :S
giriş ücreti 5ytl verip dilediğin gibi eğlenebilirsin
Teşekkürler :) İnşallah orda olucam tanışıp kaynaşmak istiyorum sizinle ehue :D
Zaten beni görürsünüz görünmeyecek tarzda biri olmadığım için asdasdadas :D
ulaaaa bide 5 ytl mi alıcaksınız buğra yapmayın ya ya bide geçen sene girişte araç park ücreti almışlardı valla bu sefer vermem o girişteki belediyenin adamı mı bilmiyorum ezerim onu :D
ulaaaa bide 5 ytl mi alıcaksınız buğra yapmayın ya ya bide geçen sene girişte araç park ücreti almışlardı valla bu sefer vermem o girişteki belediyenin adamı mı bilmiyorum ezerim onu :D
:D :D :D :D Zuha
buğra sölemedi ben söledim gökhan her organizasyonda öle oluyordu şimdide kesin öle olurdie yazdım ama belediyecilerde gerçekten haraç keser gibi para aldılar bizden
adama diyorum ben yarışıcam piste çıkıcam zaten 100 ytl vermişim daha ne alıyosun geç kaldığım için attım öle camdan dışarı bu sefer öle şey olucakmı istanbulda bıktım zaten park ücreti vermekten ama bu sefer çareyi buldum orda park var balık tutmaya geldim dicem :D:D
Ya abi buranın belediyesi öyle bende mantığı anlamadım.
Araçlar modifiyeli geliyor ya adamlarda direk modifiye = para gibi bir mantık uyanıyor.
O yüzden yapıyor olabilirler :)
o otoparkı toplayan neydüü belirsizdi bizde sabah sabah o uykula vermiştik :D
adama diyorum ben yarışıcam piste çıkıcam zaten 100 ytl vermişim daha ne alıyosun geç kaldığım için attım öle camdan dışarı bu sefer öle şey olucakmı istanbulda bıktım zaten park ücreti vermekten ama bu sefer çareyi buldum orda park var balık tutmaya geldim dicem :D:D
Aynen abi balık tutmaya felan geldim de :D Gezmeye geldik istanbuldan falan
eheueheu :D
onların belediyece olduğuda mechulde pek sekilsiz adamlardı istediler verdik şimdi isteseler yine vereceğiz
Hmm abi o zaman otopark mafya şekli olmasın bunlar izmitte bu ara çok türediler :@
onların belediyece olduğuda mechulde pek sekilsiz adamlardı istediler verdik şimdi isteseler yine vereceğiz
bu sefer kafayı alır 3ünde 5 inde değilim de bu sefer mevzu çıkar orda
vermeyiz olur biter ceza yazacak değillerya
Absinthé
17-03-2008, 21:39
Yolunacak kaz'a benzıyoruz demekkı ordan bakınca...
SerkanKurt
17-03-2008, 21:39
bu sefer kafayı alır
:D:D:D:D:D
vermeyiz olur biter ceza yazacak değillerya
ceza kesmezlerde , kendi kafalarına göre ceza kesmeye kalkarlar arabayı çizerler..şerefsiz çok
Bizde çizeriz abi dayağı pek sevmemde kullanmayı iyi bilirim :D
Bizde çizeriz abi dayağı pek sevmemde kullanmayı iyi bilirim :D
arabamı çizdikten sorna gebertsem ne yazar..:)
Orası öyle gerçi ama zannetmem öyle pislik olacağını güzel güne gölge düşürmesinler ya.
körfez bizim mekanımız orda pek bişi olacağını sanmıyorum herkes tanır birbirini
fark etmez biz gelicez maksat eğlenmek:)
Aynen katılıyorum İbrahim abi :)
fark etmez biz gelicez maksat eğlenmek:):icon_tup:
buğra su katılımci listesini yayınlamayacakmısınız kimlergiriyor ne araçlar var bi güncellerseniz seviniriz
Eylence Gününe katılmak isteyen Katılımcıların , kayıt formunu tam olarak doldurarak en geç yarışma öncesi 18/03/2008 SALI günü saat 17:00’ye kadar ....
TURBO CİVİC
17-03-2008, 21:54
ankaradan gidicek arkadaslar anlassak birlikte gitsek guzel olmazmı ???
arkadaşlar belediyenin kestigi parayı bende oduyorum geldigimde sizde odıyceksınız sonucta devlete gidiyo makbuz alın yeter ....
bunu olaylastırmanın anlamı yok kimse kimsenin arabasına falan zarar vermez dagbası deıl orası ...
o nedenle 5 ytl yi ben nasıl oduyorsam herkez oder fakirleşmez devletin kasasına gider diye düşünüyorum ....
Ben son draga geldigimde 5 ytl vermis + geldigimde sibop kapakları calınmıs, arabanın heryeri kurcalanmıs bulmustum.
İceri parkedersek sorun diil ama dısarı parketmeye o parayı kesinlikle vermem.
muhtemelen kalabalıkolucak erken gitmek lazım.. acaba benim canavarıda getirsemmi arabda bırakırım kimse yaklaşamaz:D
aslında çalınan sibop kapaklarını ufak çocuklar çalıyorlar bilinçli yapıyorlar onlarada mani olamayızki bi siboptan bişi olmaz hoş görün onlar daha çocuk
gelen araclar 5 ytl vermez ise bi anda piste giden yolda yol boru direk vs calısma baslayı geden tek yolu kazıyolar:):):):):)
aslında çalınan sibop kapaklarını ufak çocuklar çalıyorlar bilinçli yapıyorlar onlarada mani olamayızki bi siboptan bişi olmaz hoş görün onlar daha çocuk
bizde sibob kapakalrını önceden sökeriz yahu:D:D
karlı çıkarsın sibopkapaklarıda çalınmamış olur iyi fikir valla :)
gelen araclar 5 ytl vermez ise bi anda piste giden yolda yol boru direk vs calısma baslayı geden tek yolu kazıyolar:):):):):)
gürkan orda park var ben balık tutmaya geldim desem :D:D:D olmaz mı
gürkan orda park var ben balık tutmaya geldim desem :D:D:D olmaz mı
yemezler bence :D
Walla benim kapaklar yerli yerinde duruyodu
Neyse sorun diil, 9 gibi geliriz iceri cimlere gireriz.
Zaten öyle eskisi gibi süslü sibop kapaklarım yok :D
Polis arkadasla gelcem muhtemelen, yolda biraz cevirme yaparız haha :D
bizde katılıcaz işallah dizel 1600den
geçen sene CRN 54'ü çevirdiler gözümün önünde zaten :S
Haftasonuna kadar yağmurlu gözüküyor. Cumartesi güneşli gibi.
http://www.meteoroloji.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-turkiye.aspx
Yurt genelini içeren bu tahminler 17.03.2008 günü saat 22:40 itibarı ile güncellenmiştir.
Tahmin tutarlılığı 1, 2 ve 3. Günler için %80-85, 4 ve 5. günler için %60-70 civarındadır.
oktay_ctv34
18-03-2008, 08:24
inşşalah hava güzel olur ve sagalm bir org olur fotoları bekliyoruz artık :D
dragon07
18-03-2008, 10:37
hava durumu nasıl beyler yagarmı
bi tahmınde bulunun o kadar yol gelıp izleyemezsek yazık olur
Ben yağarkende seyrettim çok zevkli oluyor. Biraz ıslanıyorsun ama güzel.
dragon07
18-03-2008, 11:01
nasıl kalkcek makinalar
O Makinalar Kuruturlar daha önce kuruttular pisti.
yağmur gorunmuyo o gun ıcın ...
ayrıca bi iki bişi demek istiyorum katılım listesinde meshur 200sxlerden hiçbiri yok ayrıca ısrar ve ıstek uzerine actıgımız dizel kategorisine katılan arac yok gene ....
bıdaki yarısta hybrit sınıfıda istenir herhalde .....
kayıt sayısı kaçlarda şu an üstad?
kayıt sayısı kaçlarda şu an üstad?
25 suları gorunuyor suan için ancak kayıtları kapatıcaz sonrasında ben gene biliyorum telefon msn mail durmıycak neden son dakkaya bırakırlarkı yok yani salı gunu yanı bugun aksam 5 son otesı yok işte anlatamıyoruz ....
bugracım alayım 200sx i her yarısına sokucam :D
25 mi Sadece bu siteden 25 araç çıkar diye düşünüyorum.
25 mi Sadece bu siteden 25 araç çıkar diye düşünüyorum.
Cogu lafta kaldı sanırım .. :)
SerkanKurt
18-03-2008, 12:54
niye katılım az oldu böyle gerçekten
Böyle bir organizasyonda ben üzülüyorum arabam yetişmedi diye. Arabası olanlar girmiyorlar bence değerlendirilmeli. Özel organizasyonlar heleki ilk organizasyon yılın nasıl geçeceğini az çok belli eder.
İsterdimki bi 13 mart gibi olsun 114 araç. Sanırım GTI,VTI,GSI lar bitiyor artık :( :( veya gerçekten kimse para verip yarışmak istemiyor.
şuan için durum bu artıyor her gecen sanıye telefonlar susmuyo bugun baya gelen var benim katılımdan cekıncem yok arac sayısı yeterlı hatta uzerinde bile olabilir benim solemk istediğim neden son dakikaya kadar beklerki insan ? organize bi iş yapmaya calısıyoruz ama kimse organize deıl anladıgım kadarıyla ... ben bunu kastetmıstım ..
burhan bey katılımcı lıstesını alabılırmıyız acaba
burhan bey katılımcı lıstesını alabılırmıyız acaba
Alamazsınız kamyoncu ozan sabredin kayıtlar kapanınca acıklıycaz suan kayıtlar acık aksam 5 e kadar ...
yogunluk devam etmekte ...
Mechanix
18-03-2008, 13:36
yağmur gorunmuyo o gun ıcın ...
ayrıca bi iki bişi demek istiyorum katılım listesinde meshur 200sxlerden hiçbiri yok ayrıca ısrar ve ıstek uzerine actıgımız dizel kategorisine katılan arac yok gene ....
bıdaki yarısta hybrit sınıfıda istenir herhalde .....
Buğracım biliyorsun benim ki drag için uygun değil.Aynı günde de bizim drift antreman ve video çekimimizin olması kötü oldu.Yoksa yalnız bırakmazdım seni biliyorsun.
Buğracım biliyorsun benim ki drag için uygun değil.Aynı günde de bizim drift antreman ve video çekimimizin olması kötü oldu.Yoksa yalnız bırakmazdım seni biliyorsun.
Biliyorum Musti eyvallah :D
Böyle bir organizasyonda ben üzülüyorum arabam yetişmedi diye. Arabası olanlar girmiyorlar bence değerlendirilmeli. Özel organizasyonlar heleki ilk organizasyon yılın nasıl geçeceğini az çok belli eder.
İsterdimki bi 13 mart gibi olsun 114 araç. Sanırım GTI,VTI,GSI lar bitiyor artık :( :( veya gerçekten kimse para verip yarışmak istemiyor.
sondakkalarda ole bi atak oluyor sanırım suan telefonlar mailler ortalık karıstı gene :D
Devam devam şöyle ya işte. Temiz temiz yarışsın arkadaşlar . Ben kudurdum arabam yetişmedi imkan var katılın arkadaşlar.
Yok illa full hafifletilmiş arabayı getirteceksiniz bana boyacıdan çıkartıp macunlu macunlu.
tayfun hafıfmı dedı bırı :D
burhan bey yeni uye sana kaydımı ? yoksa kayıtlar kapandımı :)
burhan bey yeni uye sana kaydımı ? yoksa kayıtlar kapandımı :)
yeni kayıtlar geliyo bu aksama kadar UCU acık sende gel istersen :D
Kaydimi Yaptirdim Umarim Guzel Bi Yariş Olur:)
Herkeze şimdiden başarılar..s2000 izliyebilecekmiyiz bugra abim :)
katılırsan ızlıycez baran :D
selçuk sen katılmıyormusun..
1.6 focus power bendenız :D
katılırsan ızlıycez baran :D
arabama kıyamam ben :D
1.6 focus power bendenız :D
bende 1.4 lemi girsem acaba:D
arabama kıyamam ben :D
yuh olm yuh :D
SerkanKurt
18-03-2008, 14:58
ah ulan ah ya :( alfamı satmasaydım keşke birtane manuel araba bulabilsem direk katılıcam ama yok işte yokkk :(
bth mustafa
18-03-2008, 15:04
kategoriler deki araçlar yarış öncesi açıklanacakmı dizel sınıfı 1,0/1,4 1,4 /2,0 olarak belirtilmiş aracım 1.5 megane dizel 1470cc olması lazım hangi kategori uygun gözüküyor?
1.4 dizel + sınıfına girersin sanırım, yani 1.6 dizellerle kalkarsın.
arabaya kıyamamak ne demek onuda anlamam hıc hangı amacla alınıyor o arabalar arkadaslar bence katılın cok keyıflı bı organızasyon
bth mustafa
18-03-2008, 15:17
1.4 dizel + sınıfına girersin sanırım, yani 1.6 dizellerle kalkarsın.
anladığım kadarıyla 1400/2000 sınıfı olacak 1400/1600 1600/2000 sınıfı olsaydı 1600 sınıfına girebilirdim 2 yıldır draglara katılmıyorum eğer 1600 sınıfı olursa katılıcam
Mustafa sen başka bi nick ile üye değilmiydin siteye.
arabaya kıyamamak ne demek onuda anlamam hıc hangı amacla alınıyor o arabalar arkadaslar bence katılın cok keyıflı bı organızasyon
arabaya kıyamamak şu demek,ben arabamı gazlıyıp hevesimi alıp satmak için almıyorum sıfır aldım o yuzden ve binmek için aldım.Dragta debriyaj lastik elbet hırpalanıyor.Yoksa cok güzel bir organızasyon katılımcılara başarılar dilerim izleyici olarak oradayım ;)
valla ben katılıyorum bu degıl f430 lada katılırım mucıalago olsada kuvvetlı ne arabam olursa olsun katılırım bole organızasyonlara herzaman tam destek hep destek
bth mustafa
18-03-2008, 15:27
Mustafa sen başka bi nick ile üye değilmiydin siteye.
son 1 senedir girmiyordum forumlara nick imi unuttum mail adresini girince bu nick çıktı hatırlamıyorum :)
8.000rpm
18-03-2008, 15:50
saat kaçta gidiliyor? konvoy olacak mı? buluşulup mu gidilecek? :):):):):)
saat 5 i geçti liste ne zmn açıklanıcak :D
Bakalım kimler geliomuş kimler gelmii bakalım. Gerildim korkuyorum öle çok güçlü araba olmasa bari :D
Katılımcılar yarında kayıt olurunu zorluyorlardır.Buğra full boost stress şuan. :)
yasin306GTI
18-03-2008, 17:08
liste hazırlandımı
SerkanKurt
18-03-2008, 17:19
listeyi bekliyoruz :D
Evet hep beraber el ele tutuşalım bakalım kutudan ne çıkacak :D
Bankanın teklifi neydi :D
yasin306GTI
18-03-2008, 17:37
ilk defa bukdr büyük açıcam:Dmauhauhauha:D
Bu gün verilmicek galiba ?
valla ben katılıyorum bu degıl f430 lada katılırım mucıalago olsada kuvvetlı ne arabam olursa olsun katılırım bole organızasyonlara herzaman tam destek hep destek
sen katıl kardeşim her ay araba değiştiriyosun zaten ben artık takip edemiyorum :D ben kıyamıyorum arabama ama buğracığıma tam destek orada olacağım..
Heyecan dorukta liste nerde
Liste daha belli olmadı mı :(
burhan bey katılımcılar bellı olmadımı hakkınızda paraları alıp lactı dıye soylentı basladı lutfen kamuoyunu aydınlatın
arkadaslar, kayıtları erken kapatmaktaki amac kapı numarası kupa madalya ne olursa erkenden hazırlanması start listesini hazırlayıp pazar gunu hızlıhızlı yarısa baslamaktı.
bu sayıyı vermiş yrnda kayıt devam eder. sonra acıklanır ama sunu soyliyim;
dizel, normal 1400 ve 1600 lere arac bekliyoruz sonra liste cıkar, bu normal araclar s
dısındaki sınıflar guzel bence denk yarıslar izlicez, araclar arasında ucurumlar yok sanırım
ben katılmasam da 4 cekerler kımler merak edıyorum
sulhı bu burhan paraları aldı kactı galıba ses seda yok baksana :)
paralarda listelerde bende, tam duzgun bi liste cıktıgı anda yayınlanacak,
1-2 yatırması gereken arklar var onalrı bekliyorum ki tam liste cıksın bizde hazırlıkları onlara gore bitirelim
yada pazar gunu orda gorulsun araclar supriz olsun.
_cAgdAsH_
18-03-2008, 22:23
süüürpriiiizzzzz =)
yanı yarısı cıddıye almadı resmen herkes ya ben anlamadım bu olayı hayatımd aılk defa bu kadar sallanan bı yarıs gordum cocuklar okadar ugrastılar ama yalan oldu yanı kav haftada ancak bu kadar kısı toplandı ayıp ya
Evet bi acayiplik var eskiden can atardı herkes yarış olsunda girsek diye. Şahsen ben gti katagorisinde en az 30 35 ara bekliyordum. 2000 cc de ise en az 10 15 araç olmalı diye düşünüyordum :(
girecek aracları yazsalardı ıyı olucaktı mılette heveslenıp gırerdı belkı
okadarda soylendı yanı son gun salı gunu dıye nasıl bu kadar vurdumduymaz olunuyorkı
ben yani ondan merak edıorum bi kere hatırlarsanız auto-drom da ne kalabalık olmustu ya ben onu hiç unutmuorum..
Haftasonuna kadar toparlanır diye düsünüyorum.
Ben de cok isterdim dizel sınıfında olmayı, aracım da 1.4 sınıfına kadar baya iddialı, ama iste bu ara durumlar biraz sıkısık :) İnsallah baska bir yarısa :)
Bence son hafta teşvik olsun diye liste yayınlanabilirdi. Bide meydan okuma çok geri planda kaldı teşvik için liste kişi araç vs. olabilirdi.
sulhi pistdekıler deılde park alanı guzel olcak heralde kanka:D
Haftasonuna kadar toparlanır diye düsünüyorum.
Ben de cok isterdim dizel sınıfında olmayı, aracım da 1.4 sınıfına kadar baya iddialı, ama iste bu ara durumlar biraz sıkısık :) İnsallah baska bir yarısa :)
kanka sıkısıklık yuzunden gıremıyorsan gır sorun degıl hallederız lafımı olur... ;)
harbi öle he ahahahah
burhan bızı korfeze gotur :)
yarışa katılacak herkese başarılar tribünden bol bol foto çekmeye çalışıcam :)
sagol canım baya ıhtıyacım olucak o grupta :)
burhannnn bana torpıl yap :)
Tholl-ga
18-03-2008, 23:26
volkan sizin araçları locaya alırlar ;)
nitrO_Oxide
18-03-2008, 23:39
hadi hayırlısı bakalım :)
Arkadaşlar Şuan Kayıt noktalarından ulaşıp alamadıgım kayıtlar var o nedenle listeyi acıklamıyoruz bilginize ....
katılan kişi sayısı belli mi ?
25-30 arac, suanki durum tam toparlanıcak
nitrO_Oxide
19-03-2008, 09:27
gene katılım cok az
2 sınıfa kayıt yaptırdım kırk yılın bası oluyor nası iştir anlamadım ya...
burhan beyyyyyyyy
ne oldu lıste
Evet Merak Içersinde Listeyi Bekliyoruz:)
hotsauce
19-03-2008, 11:45
hala bekliyoruz
Katilmadiğima çok Pişmanim. Aracimla Ilgili Ailesel Problemlerim Oldu Biraz Maddi Kaynakli Ama şimdi çözüldü Fakat Yetişemedik Son Güne üzüldüm Açikçasi Ve Listeyide çok Merak Ettim.
evet bızde merak edıyoruz.. belki bi ek kontenjan açılır??
emresener
19-03-2008, 15:37
Katilmadiğima çok Pişmanim. Aracimla Ilgili Ailesel Problemlerim Oldu Biraz Maddi Kaynakli Ama şimdi çözüldü Fakat Yetişemedik Son Güne üzüldüm Açikçasi Ve Listeyide çok Merak Ettim.
bence bi şansını dene belki katılım azlığından dolayı istisnalar kabul edilir ;)
bence bi şansını dene belki katılım azlığından dolayı istisnalar kabul edilir ;)
aynen katılıyorum büyük ihtimal kayıt süresi uzatılır...
KUPALAR BUGUN YAPILMAYA BASLADI
ARKADASLAR KAYIT ALABİLİRİZ FAKAT BANKADAN GONDERİN CUMAYA KADAR. yada yeni cıkan fatura odeme merkezinden gonderip dekontu arac ve isim bilgisi ile mail atın (komisyon almıyo)
bankadan gelen kayıtları hemen işleyeibliyoruz fakat elden pazar gunu filan zor.
kayıtları acıklarız ama eksikler var. biryere para bırakıp listede adı olmayanlar nereye bıraktıklarını mail atsın
lısteyı goremedıkkı ama... dolayısıyla ısmımızınde var olup olmadıgını gormedık?
http://img516.imageshack.us/img516/6192/listexr5.jpg
Link : http://img516.imageshack.us/img516/6192/listexr5.jpg
gecici olarak Süpriz isimlerin bulunmadıgı liste budur suan için gecici dememin sebebi listeye eklemediğimiz araclar bulunmaktadır ....
sonunda lıste meydanda :D
SerkanKurt
19-03-2008, 21:59
msupra yokmu ?
msupra yokmu ?
Süprizleri acıklamayın olmuyor ama tabiki var geliyor .....
Süprizleri acıklamayın olmuyor ama tabiki var geliyor .....
LİSTE TAM LİSTE DEILDIR GECİCİ VE EKSİKTİR BİLGİNİZE !!!
KUPALAR BUGUN YAPILMAYA BASLADI
ARKADASLAR KAYIT ALABİLİRİZ FAKAT BANKADAN GONDERİN CUMAYA KADAR. yada yeni cıkan fatura odeme merkezinden gonderip dekontu arac ve isim bilgisi ile mail atın (komisyon almıyo)
bankadan gelen kayıtları hemen işleyeibliyoruz fakat elden pazar gunu filan zor.
kayıtları acıklarız ama eksikler var. biryere para bırakıp listede adı olmayanlar nereye bıraktıklarını mail atsın
liste ile ilgili:)
dragon07
19-03-2008, 22:03
listede 4 çeker hep çeker göremedik varmı hiç suprise?
Corsalar 1.7 motor, o nasıl olacak :D
katılan herkese başarılar sınıf 7 güzel olur inş cooper s leri görelim :D
http://img516.imageshack.us/img516/6192/listexr5.jpg
Link : http://img516.imageshack.us/img516/6192/listexr5.jpg
gecici olarak Süpriz isimlerin bulunmadıgı liste budur suan için gecici dememin sebebi listeye eklemediğimiz araclar bulunmaktadır ....
oooo iyi iyi sınıf 2deki rakiplerim yabancı değil hallderiz a.ş :D
tek rakibim canbaba ayırcam zarttt diyeeee :p
dragon07
19-03-2008, 22:08
toyota corollada deli gider haa hiç yabana atılmaz tikkat:D
corsalar nasıl 1.7? lıstedekıler 1.7 mı?
yaw nos lu aracın benim katagoride ne işi var :)
e hani 4 cekerler nerde ya ben göremedım ?
nos ta asırı besleme ;) nosta turboda sc de 1.7 katsayı ;)
cooperin S in atmosferik deılse aynı gruptasınız :rolleyes:
e hani 4 cekerler nerde ya ben göremedım ?
subaru var suan form bırakan
aşırı besleme zaten nos turbo sc hepsi aynı kapı, sadece yontem farklı biri tupten soguk hava cıkıo biri turbo eg. gaz ile basıo, degiride kaytısyan gelen guc ile:) sonuç aynı
hocam nolucak yaa nos un lafına yapma bize :D:D:D
yasin306GTI
19-03-2008, 22:59
Arkadaşlar daha ismi yazılmayan biçok arkadaşımız var cumaya kadar tahminim listeyi tekrar yenileyip koyarlar..
bugra daha 15 20 araba daha var lısteyı verınce yazarsınız tekrardan
sınıf 5 en cekısmelı olucak orası kesın
Arkadaşlar daha ismi yazılmayan biçok arkadaşımız var cumaya kadar tahminim listeyi tekrar yenileyip koyarlar.. aynen kanka öle olacaktır zaten
aynen kanka öle olacaktır zaten
Aynen oyle ....
corsalar nasıl 1.7? lıstedekıler 1.7 mı?
2 corsa da 1.7 :)
Hatta biri 140hp civarı...Turbo falan degisik :)
Basınc vs acıp 160-170hp olurlar :D
2 corsa cok can yakacak gibi :D
1.6 benzinli sınıfında bir palio olsa da 975kg ile alayını gecer o sınıfta :heyoo:
2 corsa da 1.7 :)
Hatta biri 140hp civarı...Turbo falan degisik :)
Basınc vs acıp 160-170hp olurlar :D
2 corsa cok can yakacak gibi :D
1.6 benzinli sınıfında bir palio olsa da 975kg ile alayını gecer o sınıfta :heyoo:
ıbızayımı soksak ne :D
ıbızayımı soksak ne :D
Bitmedi mi o araba hala?
Tam süper olurdu :)
Senin sınıfa da bi palio gelirmis ahahah :D
walla kanka :D dızelın kralı gelsın ne yazar :D neyse şiiii ;)
walla kanka :D dızelın kralı gelsın ne yazar :D neyse şiiii ;)
Yok lan 1.6 benzinli 103hp 975kg :D
115hp focus vs palio 103hp :D
Ahahah bi de dereceliymis palio :D
Ozel araclar o listede yok yarış ruhunu seven gelsin ogun bize 1 araba için gelen adam lazım deıl bu işi gonlumuzle yapıyoruz cuzdanımıza giricek 1 ytl yok ....
o nedenle listeye yazmadık bazı aracları ozel olarak bilerek ve isteyerek ogunku suprızlerı sadece gonlunde otomobil sevdası olanlar izleyecek yada aynı pistte olucak .....
Ozel araclar o listede yok yarış ruhunu seven gelsin ogun bize 1 araba için gelen adam lazım deıl bu işi gonlumuzle yapıyoruz cuzdanımıza giricek 1 ytl yok ....
o nedenle listeye yazmadık bazı aracları ozel olarak bilerek ve isteyerek ogunku suprızlerı sadece gonlunde otomobil sevdası olanlar izleyecek yada aynı pistte olucak .....
Ordayız, elinize emeginize saglık :)