PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 23 Mart 2008 Pazar / SPEED WEEKEND - İZMİT KORFEZ DRAG

Sayfa : 1 2 3 [4]

Baran^
23-03-2008, 21:41
Ben burdan otoparktaki su birikintisinde epeyce eğlenen o corollalı arkadaşa teşekkür ediyorum hayatımda öle bi karakter görmedim cok eğlendim walla :):)

M3CSL
23-03-2008, 21:41
kadır abı ılk olarak derecelı-chıp-kısa olan (burgaztunıng)rs le kalkmıs.onu gecmış.

daha sonra s2000 le kalkmıslar.vıdeodan gordugum kadarıyla fınıse cok yakın gırmısler.
ama kadır abı elenmıs malesef.s2000 de si ve kırmızı taypardan sonra 3.olmus.

olsun ya s2kla kalkmak kolay deıl...
typerla kalksa daha iyi olurdu herhalde...

onurdestan
23-03-2008, 21:42
çok harika bi gündü son saatlerde artık arabada uyumaya başladım pistin içindeydim msupra burnumun ucundan geçti defalarca o araba hakkında yorum yapılıcak gibi değil yürümeye başladımı savaş çıkıyo ve maşallah sürücüsü gerçekten inanılmaz bi pilotajı var helal olsun ismail abiydi sanırım onun dışında sınıf 9 da 2. olan kardeşim uğuru ve er 306 sıyla erelimi kutluyorum golfle olan yarışlarını izledim :)
dönüşte stiloyu gördüm malesef s2000 ve gökmen abi dfalanda durdular ama tanıyolarmı bilmiyorum elbet tanıyan çıkar arabanın hali berbattı

ef186
23-03-2008, 21:44
çok harika bi gündü son saatlerde artık arabada uyumaya başladım pistin içindeydim msupra burnumun ucundan geçti defalarca o araba hakkında yorum yapılıcak gibi değil yürümeye başladımı savaş çıkıyo ve maşallah sürücüsü gerçekten inanılmaz bi pilotajı var helal olsun ismail abiydi sanırım onun dışında sınıf 9 da 2. olan kardeşim uğuru ve er 306 sıyla erelimi kutluyorum golfle olan yarışlarını izledim :)
dönüşte stiloyu gördüm malesef s2000 ve gökmen abi dfalanda durdular ama tanıyolarmı bilmiyorum elbet tanıyan çıkar arabanın hali berbattı

bizde durduk s2000 li arkadaşımızın arkadasıymıs yolda kaza yapmıs stilo ...
stilo pert ancak yaralı bile yok sans eseri buna sevindik en azından ....

Göki,ZD
23-03-2008, 22:05
Ben burdan otoparktaki su birikintisinde epeyce eğlenen o corollalı arkadaşa teşekkür ediyorum hayatımda öle bi karakter görmedim cok eğlendim walla :):)

orda kırmızı tayyar vardı araba tertemizdi sol tarafı çamur oldu hep :D hiç görmedimi acaba araba orda öle şeyler yapıyor gdip arabamı çekeyim die :confused:

Baran^
23-03-2008, 22:10
Walla bilmiyorumda corolla çılgındı :) arabayı carpana kadar yada polis yaka paça götürene kadar yılmıcak dedimde yıldı ahuauauh

ST
23-03-2008, 22:24
Guzel bir gündü hernekadar cok abuk subuk insan izlemeye gelmiş olsada otopark sorunu olsada.S2000i başarılı kalkışlarından M suprayı herseyıyle beyaz 106yı başarısından Tayyarları ses ve görüntü olarak ziyafet yaşattıkları için kutluyorum başarılarının devamını diliyorum.

Aynen katılıyorum abi,aşırı derecede küfür edenler vardı bir ara dönüp yerleştiriyim dedim suratının ortasına sonra vazgeçtim ne biçim ağız var yav herşeye bir küfür buluyorlar..

Göki,ZD
23-03-2008, 22:28
arabadan rakı ile indi zaten kadehi gösteriyor :D ondan sonrada birisi ordan bağırıyor lpg değil benzinli die ahaha

Jam da Joker
23-03-2008, 22:29
Walla bilmiyorumda corolla çılgındı :) arabayı carpana kadar yada polis yaka paça götürene kadar yılmıcak dedimde yıldı ahuauauh

Çok bekledim seyyar kamyonete girip sucukları dağıtıcak diye ama olmadı :D

ST
23-03-2008, 22:31
Asdassdads :D

Tipik ya valla alkışlayın beee diye bağırması falan :D

TarikS
23-03-2008, 22:31
Çok bekledim seyyar kamyonete girip sucukları dağıtıcak diye ama olmadı :D

O adam da iyi para kırdı, millet laf atıp duruyordu.. :D

Baran^
23-03-2008, 22:32
Ya arabadan indi halkı selamladı sonrada güldü ha! ha! hauuu! allahım dedim böle tipler olmasa hayat gecmez :)

Göki,ZD
23-03-2008, 22:33
o değil en bomba ŞAHİN STI dı :D
sti yazısını gören var mı :D

ZaZy
23-03-2008, 22:40
arkadaşlar ŞAHİN vardıya o 1.4 mi idi _?

ayhantogan
23-03-2008, 22:41

106 şahini iki kere geçmiş sanırım ama şahin tur atlamış??????

likedead
23-03-2008, 22:43
çok güzel bir gündü günün en çok tutan araçları Msupra ve şahindi sanırsam:Dşahin herkesi şasırttı ...ama Msupra için söylenecek söz yok zaten anlatılmaz yaşanır ..:D
evet bi kaç kendini bilmez insanlar vardı ama her toplulukta araya karışıyolar illaki bişey yapamıyosun...son olarak böyle güzel bi gün düzenleyen kişilerin eline emeğine sağlık diyorum teşekkürler..

ef186
23-03-2008, 22:44
Aynen katılıyorum abi,aşırı derecede küfür edenler vardı bir ara dönüp yerleştiriyim dedim suratının ortasına sonra vazgeçtim ne biçim ağız var yav herşeye bir küfür buluyorlar..

Kendini bilmez coook ....

Bu organizasyondaki guvenlik onlemlerini sıkı almamız scma sapan tiplerin bircok girişimini engelledi sanırım huzru dolu bi gun gecti .
Emegi gecen her arkadaşıma Emniyet kuvvetlerine teşekkürler ....

STeaM
23-03-2008, 22:44
sınıf 7

1. turbo 106

2. turbo civic

3. mini cooper s R 56

hımmm bnm için bu açıklama yetti :)

ef186
23-03-2008, 22:45
çok güzel bir gündü günün en çok tutan araçları Msupra ve şahindi sanırsam:Dşahin herkesi şasırttı ...ama Msupra için söylenecek söz yok zaten anlatılmaz yaşanır ..:D
evet bi kaç kendini bilmez insanlar vardı ama her toplulukta araya karışıyolar illaki bişey yapamıyosun...son olarak böyle güzel bi gün düzenleyen kişilerin eline emeğine sağlık diyorum teşekkürler..

biz teşekkür ederiz ....

Oytun
23-03-2008, 22:45

Bazılarının ağzını tıkamak lazım girişte

eS-aR
23-03-2008, 22:48
benim anlamadıgım kadir abi ile neden s 2000 i kaldırdılar:S

sulhi
23-03-2008, 22:52
arkadaşlar izmitteki ilk kupamLa tabiki sevındım tek üzücü oLansa 2ci vitesimin kırılması cekicimi cağırdım ustune attım yenı geldım yorumları okudum emeği gecen bugun herkeze candan teşekkür ederim cok güzel bi gündü...cok eğlenceli ve heyecanlı geçti...tum arkadaşlarımı tebrik edıyor basarılarının devamını diliyorum..

Low-Rider
23-03-2008, 22:53
sülü elimde bi foton var buraya koymiyim alırlar kupanı :D

sulhi
23-03-2008, 22:53
koy kanka canın sağolsun:)

Tholl-ga
23-03-2008, 22:54
sülü beter yapar valla

eS-aR
23-03-2008, 22:54
arkadaşlar izmitteki ilk kupamLa tabiki sevındım tek üzücü oLansa 2ci vitesimin kırılması cekicimi cağırdım ustune attım yenı geldım yorumları okudum emeği gecen bugun herkeze candan teşekkür ederim cok güzel bi gündü...cok eğlenceli ve heyecanlı geçti...tum arkadaşlarımı tebrik edıyor basarılarının devamını diliyorum..aynen katılıyorum sulhi senin arabayı çıplak gözle görmek ayrı bi güzelmiş:) bu arada geçmiş olsun.

Göki,ZD
23-03-2008, 22:57
arkadaşlar izmitteki ilk kupamLa tabiki sevındım tek üzücü oLansa 2ci vitesimin kırılması cekicimi cağırdım ustune attım yenı geldım yorumları okudum emeği gecen bugun herkeze candan teşekkür ederim cok güzel bi gündü...cok eğlenceli ve heyecanlı geçti...tum arkadaşlarımı tebrik edıyor basarılarının devamını diliyorum..

rüzgar geçmiş olsun ya forumda örendim üzüldüm kardeşim :(

Schumi
23-03-2008, 22:58
Şahin zaten fotolarda çok güzeldi. Acaba video sunu yada daha iyi fotosunu çeken varmı.

Schumi
23-03-2008, 23:01
Çok geçmiş olsun. Dün mantar'a accent ile gelmiştin. Çok neşeliydin. Belliydi kupa geliceği sanki :)

Berkan
23-03-2008, 23:05
o deilde bitane bora vardı sacma sapan kornalı yardı gecti :hahaha:

Göki,ZD
23-03-2008, 23:09
benim anlamadıgım kadir abi ile neden s 2000 i kaldırdılar:S

neyle kalkıcaktı ki ?

eS-aR
23-03-2008, 23:12
neyle kalkıcaktı ki ?typer ile kalkıcanı düşünmüştü benim gibi herkez ama yanımdakilerde dahil çok şaşırdık.

gurcell
23-03-2008, 23:13

Haydaaa, kupayı almana çok sevindik ama 2. vites dişlisine üzüldük Sulhicim yahu. Nazar değdirdik sana bagajda helical cut var, straight cut var diye diye kırıldı dişlin. :(

Zaten dog alıcam diyordun, bahanen olmuş olur. Tekrar kutluyoruz seni..

B!Rtan
23-03-2008, 23:17
sulhi hakkatten çok güzel yürüdün bugün tebrik ederim seni..

Vtec-SEDAN
23-03-2008, 23:22
sulhi aracın çok güzel ve derecede yakıştı, tebrik ederim. aracında ki aksaklık içinse geçmiş olsun..

Tansu
23-03-2008, 23:23
video yok mu video?

InsipiD
23-03-2008, 23:25
evet beyler resim ve video isteriz, gelemedik bari bişiler görelim :)

Berkan
23-03-2008, 23:26
vidyolar ve resimler bölümüne bakın bulcaksınız :D

VeNoM_35
23-03-2008, 23:26
Güzel bir gün olmuş fotolar da çok güzel. Sonuçlar açıklanacakmı acaba ben durumları merak ettim de:)

ef186
23-03-2008, 23:30
typer ile kalkıcanı düşünmüştü benim gibi herkez ama yanımdakilerde dahil çok şaşırdık.

Acaba arac neydi motor hacmi neydi ?
kusura bakmayın kafamda artık kapı numaraları ve isimler ucusuorda ....

Eray Yümsel
23-03-2008, 23:31
emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim... çok eğlenceliydi beyaz 106 lı arkadaşıda tekrardan tebrik ederim... gerçekten iyi yürüyo maşallah. tahmin ettiğimden daha güzel bir gündü gerçekten buğra, gürkan, oytun vs. ismini sayamadığım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum böyle profesyonel bir organizasyon düzenleyip mutlu ve eğlenceli bir gün geçirmemizi sağladıkları için...

iynn-RS
23-03-2008, 23:33
Acaba arac neydi motor hacmi neydi ?
kusura bakmayın kafamda artık kapı numaraları ve isimler ucusuorda ....

clio rs .

s2000 den once bı taypar ıyı olurdu ama kura ceklıyo sonucta sans ısı

sulhi
23-03-2008, 23:34
evet arkadaşlar dier kalkışlarımda cok zorlamadım ama yumusak hakanla cidden asıldım 2 ye attım anında kırıldı anlaşıldı dog cidden lazım artık hakan kacamassın oLm gene kalkıcaz senle izmitte panter gibi atlıycam onune gene :)

ef186
23-03-2008, 23:36
clio rs .

:D e ben ne yazıyım yazmıssınız aynen
oyle tabi 2litre sınıfında oda bende bi an dedim acaba bi hata mı yaptık :D
kısmet o arabanın marka modeli farketmiyo ***** kaputun altındaki onemli ....

emreekin
24-03-2008, 00:01
jones...eger bana videolarda slm yollamadıysan öptüm seni...:D

ahmetuygur
24-03-2008, 00:29

kanka biz neler gorduk bi bilsen lavuklar yanımızdan telefon acıyor konusma su

*lan angaralı su gri bemeve emüçle benim şahin citiayı galdırak mı gecermi beni :D

dedim aybereke yuru kacalım burdan biraz sonra adam f16 getirin kalkıcam bn fgalan diycek :D:D

Dragger
24-03-2008, 08:37
aynen öle sen tanzerin yanına geldin ama konusmadık:(

O tanzerin varya ben :Deli:

Arabanın kaputa kocaman gencler otocam diye sticker yapıstırmıs :eek:

Gidicem söktürücem bugun :heyoo:

Keske tanıssaydık :)

Dragger
24-03-2008, 08:48
civic hakkatten çok güzeldi,maşallah

http://i220.photobucket.com/albums/dd169/rugzo/speedweekend/DSCF5148.jpg

Bayıldım buna :icon_tup:

Dragger
24-03-2008, 08:53

Sahin GTI idi sanırım, griden bahsediyorsan 4. olan?

likedead
24-03-2008, 09:03
Şahin zaten fotolarda çok güzeldi. Acaba video sunu yada daha iyi fotosunu çeken varmı.

videosu var arkadaşta alınca koyarım..

ReFiK
24-03-2008, 10:19
Bayıldım buna :icon_tup:

normalde 1.4 sanırım iyi yüklemişler:)

Schumi
24-03-2008, 10:24
normalde 1.4 sanırım iyi yüklemişler:)
evt 1.4 şu an 2.2 turbo. :)

trgy
24-03-2008, 10:37
O tanzerin varya ben :Deli:

Arabanın kaputa kocaman gencler otocam diye sticker yapıstırmıs :eek:

Gidicem söktürücem bugun :heyoo:

Keske tanıssaydık :)

sağlık olsun abi tanışırız.hepsine yapıştırcaktıda kalmadı:D

Gariban
24-03-2008, 10:48
evet arkadaşlar dier kalkışlarımda cok zorlamadım ama yumusak hakanla cidden asıldım 2 ye attım anında kırıldı anlaşıldı dog cidden lazım artık hakan kacamassın oLm gene kalkıcaz senle izmitte panter gibi atlıycam onune gene :)

OHA SULHİ BENMİ SENDEN KAÇIYORUM SENMİ BENDEN BİDE ÖNE ÇIKTIM DEMİŞSİN NASIL YALAN HEMDE BEN STANDART EVO 9 TURBOSUYLA NEYSE BİTİRDE ARABANI TEKRAR DENEYELİM
HAKAN ERYÜCE.

yancı
24-03-2008, 11:12
clio rs .

Şans ve kura ile alakası yok aynen isteyen kişilerin isteyen kişilerle kaldırılması lafı gibi.. Bu nasıl bir sözdür brifingte söylenen söz ve birazda amatörcülüğe bağlıyorum isteyenin isteyen ile kalkması saçmalıktan başka birşey değil oraya 120ytl para vermiş millet 2.0 katagorisi berbat edildi kavga bile çıkıyordu. başta iki yüklü rs in birbiriyle kaldırılması bile saçmaydı ? Peki neden kaldırıldılar kuramı hayır ? Başta o typerlara tanınan birbiriyle kalkma şansı herşeyi batırdı en başından kura çekilir ve o kuraya ve eşleşmelere göre kalkılır ve üst turlar belirlenir ve ben eminim izlediğim clio rs ler yürüyüşlerine göre ve s2k ile yürüyüşlerine göre 6 tayyarın 4 tanesini kafadan eleyecek güçlere sahiplerdi ve elerlerdide. Onun haricinde organizasyon süperdi geç başlaması dışında ama 2.0 katagorisi berbat edildi başka bişi söylemiyorum inşallah diğer organizasyonlara ders çıkarılır.

ef186
24-03-2008, 12:54
Şans ve kura ile alakası yok aynen isteyen kişilerin isteyen kişilerle kaldırılması lafı gibi.. Bu nasıl bir sözdür brifingte söylenen söz ve birazda amatörcülüğe bağlıyorum isteyenin isteyen ile kalkması saçmalıktan başka birşey değil oraya 120ytl para vermiş millet 2.0 katagorisi berbat edildi kavga bile çıkıyordu. başta iki yüklü rs in birbiriyle kaldırılması bile saçmaydı ? Peki neden kaldırıldılar kuramı hayır ? Başta o typerlara tanınan birbiriyle kalkma şansı herşeyi batırdı en başından kura çekilir ve o kuraya ve eşleşmelere göre kalkılır ve üst turlar belirlenir ve ben eminim izlediğim clio rs ler yürüyüşlerine göre ve s2k ile yürüyüşlerine göre 6 tayyarın 4 tanesini kafadan eleyecek güçlere sahiplerdi ve elerlerdide. Onun haricinde organizasyon süperdi geç başlaması dışında ama 2.0 katagorisi berbat edildi başka bişi söylemiyorum inşallah diğer organizasyonlara ders çıkarılır.

kavga bile cıkıyodu dersen ozaman insanlara yanlıs bilgi vermıs olursun .....
Orda kimse kimseyle hırlasıp gurlesmedi gurlesmesinede biz izin vermezdik .....
tartışma herzaman olur fikir ayrılıkları herzaman olur konusulur cozulur ama kavga değil ...
bunları karıstırmaman lazım bence ....
Ayrıca makinası diyerlerinden daha az guclu olan 2-3 kişi hariç herkez mutlu mesuttu ogun ....
biz hatalarımızdan ders alırız o sorun deıl ama bu işi ilk defa yapmıyoruz emin ol solediğin seyler sadece sahsi yorumun organizasyon ile olmus bi hata eksik deıl .....

hantypR
24-03-2008, 13:24
her seye ragmen guzel organızasyon du bugra emegine saglık kardesım

onur_toros
24-03-2008, 14:02
Güzel bir organizasyon oldu emegi geçenlere tşk.

yancı
24-03-2008, 15:02
kavga bile cıkıyodu dersen ozaman insanlara yanlıs bilgi vermıs olursun .....
Orda kimse kimseyle hırlasıp gurlesmedi gurlesmesinede biz izin vermezdik .....
tartışma herzaman olur fikir ayrılıkları herzaman olur konusulur cozulur ama kavga değil ...
bunları karıstırmaman lazım bence ....
Ayrıca makinası diyerlerinden daha az guclu olan 2-3 kişi hariç herkez mutlu mesuttu ogun ....
biz hatalarımızdan ders alırız o sorun deıl ama bu işi ilk defa yapmıyoruz emin ol solediğin seyler sadece sahsi yorumun organizasyon ile olmus bi hata eksik deıl .....

organisayon güzeldi düşüncene sağlık hatta böyle birşeyi organizasyonlamak bile gerçekten emek istiyor ve dikkat uğraş gerektirio ve bunu öncelikle başardınız ama şu noktalar sizce doğrumuydu yoksa bizmi yanlış biliyoruz..

1- Eşleşme kura çekimlerinde adı üstünde kura çekileceğine sadece sınıf 6 da 4 typerın birbirini istemesi yüzünden onları arka planda tutup diğerlerine kafadan sayı vermek ve rakiplerinizi kendiniz belirleyin lafı ? Bu nasıl bir kuradır ? Herkes mutlumuydu acaba düşünülmedimi diğer yeni katılanlar ne düşünecek bu konuda ? En başından adil bir kura çekimi ile eşleşmeler olacak denilmişti halbuki ?

2- Gti sınıf 5 ve ctr sınıf 6 lara milletin zevki ve aynı arabaların 9-10 kere kalkmasını beklettirmek ? Show ve lastik yakarken millet arka tarafta sıra bekliyor daha 3 sınıf yarışacak ve yağmur riski bile var hala bekletiliyorlar.. Halbuki brifing te söylenen lastik yakmak yasak hız yapmak yasak sizce buna uyuldumu yada buna aykırı davrananlar cezalandırıldımı diskalifieye edildimi ?

3- Araçlar A dan Z ye kontrol den geçecekti ve öyle yarışa alınacaktı ama hiç bir aracın motor kaputu bile açılmadı ?? Kontrol falan yoktu.

4- Belli bir saatten sonra araç alınmıcak dendi biz sabahın köründe boşuna orda olduk çünkü Sİ ın ne zaman yarışa alındığı ***** onuda geçtik araç kalkmak için ne koltuk koymuş doru dürüs nede kapı içi var hertaraı sökülmüş nerdeyse iskelet kalktı ve o araç gitti 1. liği aldı 6. sınıfta budamı doğruydu ?

Bunları sormak istedim bu 4 şıkta kurallar dahilindeydi diyorsanız eyvallah.. Ama birdahaki organizasyonlarda bu tür şeylere dikkat ederiz hataydı bunlar dersenizde eyvallah..

Size kalmış ..organizsyona genel bakınca güzel gibiydi ama dışarıdan bakınca öyleydi.. Her organizsyonda ufak tefek hatalar yanlışlaıklar olur mutlaka ama bunlar biraz fazlz değilmiydi sizcede ?

iynn-RS
24-03-2008, 15:28
kura cekılmedımı sınıf 6 da?
herkes ıstedıgı araclamı kalktı?
kılo lar olculdumu?
motorlara en azından nos olup olmadıgana bakıldımı?

chiefkadir
24-03-2008, 15:36
kadett(stok) ile astra gsi ile Utyper ve Bg typer kendi isteği ile eşleşti..Kalan araçlar kapı numarası çekti..Kapı numarasına göre eşleşme oldu... 39-40 .....43-44 gibi ..
Kilo ölçülmez eğlence gününde :)
Nos pos takan kendini kandırır zaten..Öyle noslu gibi giden araç yoktu...

Göki,ZD
24-03-2008, 15:38
[QUOTE=chiefkadir;249128]Kilo ölçülmez eğlence gününde :)
QUOTE]

heya sonunda birisi dedi şu lafı :icon_tup::icon_tup::icon_tup:

yancı
24-03-2008, 16:08
ben hala cevap alamadım

tool
24-03-2008, 16:12
ben hala cevap alamadım

arkadasim önce üyeler kısmında kendini tanıt lütfen;
ilk mesajinda bu konuya basladin, ilgili arkadas cevabi vericektir...

iynn-RS
24-03-2008, 16:52
arkadasim önce üyeler kısmında kendini tanıt lütfen;
ilk mesajinda bu konuya basladin, ilgili arkadas cevabi vericektir...

uyenın kım oldugu bellı zaten :D:D:D

iynn-RS
24-03-2008, 16:56
[QUOTE=chiefkadir;249128]Kilo ölçülmez eğlence gününde :)
QUOTE]

heya sonunda birisi dedi şu lafı :icon_tup::icon_tup::icon_tup:

eğlence gunuyse nıye koltuklar kapı ıclerı sokuluyokı.
dırek gel eglencesıne.

STP
24-03-2008, 17:13
uye kım olcak 39 plaka RS ın sahıbı... bana msndede dedı aynı lafı typerlardan 4unu gecebılırdım ben dıye. hayallerde yasama...

yancı
24-03-2008, 17:18
uye kım olcak 39 plaka RS ın sahıbı... bana msndede dedı aynı lafı typerlardan 4unu gecebılırdım ben dıye. hayallerde yasama...

ne diyosun arkadaşım ben yarışmadım neyden bahdediyorsun sen bunları arkadaşlar tarafından öğrendim orada olsam çekilirdim zaten

STP
24-03-2008, 17:27
heee sen orda yoktun ve sana bunları dırek anlattılar harfı harfıne :) pekı :D

ST
24-03-2008, 17:30
39 plaka RS yarıştı diye gördüm ben :S

iynn-RS
24-03-2008, 17:34
ama gercekten rs ler bırbırlerıyle deılde tayparlarla deneseydı daha guzel olurdu.

miniks
24-03-2008, 17:37
arkadaslar bu bır yarıstır bu kadar uzatmaya gerek yok bence. bu tıp organızasyonlarda herseyı yapmak serbest bunu herkes bılıyor. ısteyen ıstedgını soker. adı ustunde yarıs elınden gelenı yapıcaksın. nos olayına gelınce oyle nos basan bır arac var gıbı gozukmuodu.

+ olarak

U yasin ve BG yasin yarışa sadece birbirleri ile kalkmak için girdiler. bunu herkes biliyordu. burda bunu ornek vermen bence yanlıs. ıkı yasıne de burda tesekkur etmek duser.

ST
24-03-2008, 17:40
Minikslere aynen katılıyorum :)
Önemli olan eğlenmekti bence :)

Berkan
24-03-2008, 18:00
2- Gti sınıf 5 ve ctr sınıf 6 lara milletin zevki ve aynı arabaların 9-10 kere kalkmasını beklettirmek ? Show ve lastik yakarken millet arka tarafta sıra bekliyor daha 3 sınıf yarışacak ve yağmur riski bile var hala bekletiliyorlar.. Halbuki brifing te söylenen lastik yakmak yasak hız yapmak yasak sizce buna uyuldumu yada buna aykırı davrananlar cezalandırıldımı diskalifieye edildimi ?

lastik ısıtma yok denmediki lastik ısıtma icin belli bi alan vardı ztn herkes yaptı orda yapacagını

Ozan'S
24-03-2008, 18:00
valla arkadaslar cok eglencelı bı yarıstı gecmek gecılmek degılde aldıgın tad cok onemlı bole organızasyonlardan hırs yapılması normal ama cok uzatmaya gerek yok cok guzel bı organızasyon oldu emegı gecen herkese cok tesekkurler... bu arada merak edenler var bana soruyolar msuprayı gecmıssın ıkıncı kalkısta dıye onu ızah edım yanlıs anlasılma olmasın seyretmeyenler ıcın ısmaıl sagolsun benden baya sonra kalktı kaldıkı 50 metre daha yolumuz olsaydı cok rahat gecerdı :)

MiaMi
24-03-2008, 18:10
Bişey sorcam ben öylesine Buğraya takılmıştım. Benim araba iskeletor gibi getireyim öyle yarışayım diye. Buğra o zaman sadece sürücüler diyet yapsın demişti. Şimdi ise olanlar bu söylemle örtüşmüyor.

MiaMi
24-03-2008, 18:14
hafıfletme serbestmı bu arada?

Yonetmelik var İlk sayfada hertürlü detay orda bulunmakta indirip bakabilirsin kanka ....

ohooo bıldıgın drag olmush bu yaa yapsanıza kardesım outlaw seklı hafıfletsınler doya doya :)

Bu örnek olarak.

Eray Yümsel
24-03-2008, 18:17
Bu örnek olarak.

üşenmeden gittin buldun ha helal sana :)

Speedlyboy
24-03-2008, 18:20
Valla Rs lerin kalkısı cok iyiydi bnm cok hosuma gitti sesleride cok farklıydı cok hosuma gitti!!!!

MiaMi
24-03-2008, 18:21
üşenmeden gittin buldun ha helal sana :)

Eke bende sordum o mesajıma bakmadım. STP nin mesajını gördüm ilk.

Speedlyboy
24-03-2008, 18:22
Bu örnek olarak.

Ewet bende bu konuya takıldım bi civictede bagajı karton gibi yapmıstı :S

Göki,ZD
24-03-2008, 18:30
[QUOTE=göki;249130]

eğlence gunuyse nıye koltuklar kapı ıclerı sokuluyokı.
dırek gel eglencesıne.

koltukj kapı içi varmıydı normalde o arabanın die sorsan daha mantıklı olur :D olmayan şeyi takamaz yani kısacası bu :)

tool
24-03-2008, 18:35

üyeler kısmında önce kendinizi tanitirmisiniz lütfen !

Speedlyboy
24-03-2008, 18:38
üyeler kısmında önce kendinizi tanitirmisiniz lütfen !

Tanıttım ;)

34GUN34
24-03-2008, 18:41
resmi sonuçlar kimsede yokmu acaba ??*

iynn-RS
24-03-2008, 18:48
organızsyon ıyıde sonuclar halen yok gercekten.

cok yorulmuslar demekkı halen dınlenıyorlar:D

Oytun
24-03-2008, 19:18
Ya arabadan indi halkı selamladı sonrada güldü ha! ha! hauuu! allahım dedim böle tipler olmasa hayat gecmez :)

sen iyi taktın corollaya :D

B!Rtan
24-03-2008, 19:39
walla tribün arkası bagaj kapağı,koltuklar,kapı döşemeleri doluydu.
eğer bi kural getiriliyorsa detaylı olarak kontrol edilmeli.

Dragger
24-03-2008, 19:43
Ben de farkettim, kontrol edilen bir 07 civic ve 106 gördüm.

07 civicin egsozu kopmustu hatta telle falan tutturdular.

Eglence günü ama bazıları cok ciddi calıstılar orada hafifletmek adına :)

STP
24-03-2008, 19:55

hafıfletmede arabanın bellı baslı parcalarını sokemezsın kurallarda... koltugu sokemezsın mesela ıcınden , bagajı kaputu fıber yada turevı malzemeler ıle kullanabılırsın onemlı olan yerınde olmasıdır ;) sen merak etme bılder bız ulusal yarıs kovaladık neyın ne oldugunu cok fazlasıyla ıyı bılırız , bahsettıgın bagaj asagıda bı bak ıstersen. cıkma bagajın ıcı kesılmıs acık yerlerı mukavva ıle kapatılıp kullanılır hale gelmıs ;)

http://img394.imageshack.us/img394/8510/fotoraf0052vu3.jpg
http://img394.imageshack.us/img394/9516/fotoraf0054gd0.jpg

Dragger
24-03-2008, 20:04
hafıfletmede arabanın bellı baslı parcalarını sokemezsın kurallarda... koltugu sokemezsın mesela ıcınden , bagajı kaputu fıber yada turevı malzemeler ıle kullanabılırsın onemlı olan yerınde olmasıdır ;) sen merak etme bılder bız ulusal yarıs kovaladık neyın ne oldugunu cok fazlasıyla ıyı bılırız , bahsettıgın bagaj asagıda bı bak ıstersen. cıkma bagajın ıcı kesılmıs acık yerlerı mukavva ıle kapatılıp kullanılır hale gelmıs ;)

http://img394.imageshack.us/img394/8510/fotoraf0052vu3.jpg
http://img394.imageshack.us/img394/9516/fotoraf0054gd0.jpg

Güzel olmus ben begendim :D

Gecmis olsun aksilikler icin de kardesim, bi dahaki yarısa beraber gireriz artık :)

STP
24-03-2008, 20:29
hersey nızamı bro strese gerenk yok :D bıdahakıne TB olmayacak ALLAH kısmet ederse ;)

Göki,ZD
24-03-2008, 20:35
hersey nızamı bro strese gerenk yok :D bıdahakıne TB olmayacak ALLAH kısmet ederse ;)

3üne 5ine bakma sat diyorum sat sat al bi tayyar

STP
24-03-2008, 20:38
yaw alıcam alıcamda sımdı azap olmak ıstemıyorum bazı R cılara :D ben ole headers egzoz kpro ıle yetınmem kanka bılıyosun.... suanda bıle kenarda ust kapak ıcım hazır ;)

AyB_Tv
24-03-2008, 21:41
yapan yarışan izliyen kısaca emeği geçen herkesi kutlarım.. güzel bir gündü..

unutamıcağım 3 şey var

1- msupra
2- çamur rezaleti,gitti yeni ayakkabılarım bilsem direk kanalizasyon botu alıp gelirdim :)
3- ahmet denen şahsın,rejim yaptığımı bilebile 10 tane çokoprens yemesi.. lanet olsun auhaauh :D

Baran^
24-03-2008, 22:06
Benımde gitti 1gunluk ayakkabılarım ve kotumun paçaları :) arabayı yıkatmamışım allahtan yoksa sağlam küfrederdim :D

STP
24-03-2008, 22:09
lan hepınız bayram bebelerı gıbı yenı pabuclamı geldınız :D

AyB_Tv
24-03-2008, 22:12
Benımde gitti 1gunluk ayakkabılarım ve kotumun paçaları :) arabayı yıkatmamışım allahtan yoksa sağlam küfrederdim :D

lam olm dışardaki her esikibine snin die gezdik aametle bulamadık :D

AyB_Tv
24-03-2008, 22:12
lan hepınız bayram bebelerı gıbı yenı pabuclamı geldınız :D

bayramlıklarımı giydim ben kopmle evet :hahaha: draglara olan saygım sonsuz :D

STP
24-03-2008, 22:16
bayramlıklarımı giydim ben kopmle evet :hahaha: draglara olan saygım sonsuz :D
bende 4 senelıklerı gıydım :D

AyB_Tv
24-03-2008, 22:18
ulam bi laf ettik topic moda topiğine döndü :D neyse benim moda ikonum özgün beyfendidir ama :D :D

Tholl-ga
24-03-2008, 22:36
http://i232.photobucket.com/albums/ee73/tholl-ga/ayb-2.jpg

concon spec

Low-Rider
24-03-2008, 22:36
ahahahaha :D

AyB_Tv
24-03-2008, 22:58
http://i232.photobucket.com/albums/ee73/tholl-ga/ayb-2.jpg

cincon spec

mauahuahuah :D olum senin elinde f.makinası olduunu gördüüm an 5 km en az uzaklaşıcam.. hayya reklam olduk iimi bu zoom ne olum bööle auahuahua :hahaha:

Tholl-ga
24-03-2008, 23:01
gönüllerdesin :)

sulhi
24-03-2008, 23:04
kanka küpeye bak paril paril yolda kaldın para yok cağır cekıcıyı cıkar kulaktan ver adam senı kapıya kadar bıraksın:)

AyB_Tv
24-03-2008, 23:08
gönüllerdesin :)

seviyorum seni :D

kanka küpeye bak paril paril yolda kaldın para yok cağır cekıcıyı cıkar kulaktan ver adam senı kapıya kadar bıraksın:)

auhauhaa :D halbuki küpenin değeri bi sahte xenon ampülü kadar değil :hahaha:

ama harbi nekadar büyükmüş maşallah,zoomdan kaynaklanıo herhalde :)

Baran^
24-03-2008, 23:34
Muahuauha küpeye bak kaç kilo cekiyor olm o :) iyi o tellerde oturan cocuk cekip almamış kulağından walla gerceksanıp huahuauhaa

ef186
25-03-2008, 00:42
organisayon güzeldi düşüncene sağlık hatta böyle birşeyi organizasyonlamak bile gerçekten emek istiyor ve dikkat uğraş gerektirio ve bunu öncelikle başardınız ama şu noktalar sizce doğrumuydu yoksa bizmi yanlış biliyoruz..

1- Eşleşme kura çekimlerinde adı üstünde kura çekileceğine sadece sınıf 6 da 4 typerın birbirini istemesi yüzünden onları arka planda tutup diğerlerine kafadan sayı vermek ve rakiplerinizi kendiniz belirleyin lafı ? Bu nasıl bir kuradır ? Herkes mutlumuydu acaba düşünülmedimi diğer yeni katılanlar ne düşünecek bu konuda ? En başından adil bir kura çekimi ile eşleşmeler olacak denilmişti halbuki ?

3- Araçlar A dan Z ye kontrol den geçecekti ve öyle yarışa alınacaktı ama hiç bir aracın motor kaputu bile açılmadı ?? Kontrol falan yoktu.

4- Belli bir saatten sonra araç alınmıcak dendi biz sabahın köründe boşuna orda olduk çünkü Sİ ın ne zaman yarışa alındığı ***** onuda geçtik araç kalkmak için ne koltuk koymuş doru dürüs nede kapı içi var hertaraı sökülmüş nerdeyse iskelet kalktı ve o araç gitti 1. liği aldı 6. sınıfta budamı doğruydu ?

Bunları sormak istedim bu 4 şıkta kurallar dahilindeydi diyorsanız eyvallah.. Ama birdahaki organizasyonlarda bu tür şeylere dikkat ederiz hataydı bunlar dersenizde eyvallah..

Size kalmış ..organizsyona genel bakınca güzel gibiydi ama dışarıdan bakınca öyleydi.. Her organizsyonda ufak tefek hatalar yanlışlaıklar olur mutlaka ama bunlar biraz fazlz değilmiydi sizcede ?

ben hala cevap alamadım

Birilerine cevap yetiştirmek için forum basında beklemiyorum azcık sabret cevabı zaten yazıcam meraklanma dimi ama...

bu 4 sorun ile ilgili cevap yazarken alttaki mesajını gordum :

ne diyosun arkadaşım ben yarışmadım neyden bahdediyorsun sen bunları arkadaşlar tarafından öğrendim orada olsam çekilirdim zaten

Ve sadece sunu demek istedim sana yarışmacı değilsen neden bukadar sorun yaptın ?
kimseyi zorla yarıştırmadık biz ayrıca resmi itiraz etmek isteyen kimsede olmadı .
bu yarıstan daha adilini yapın bende katılıyım sizlere dısardan neyin nasıl yapıldıgını bilmeden eleştirmeyin ...

Bişey sorcam ben öylesine Buğraya takılmıştım. Benim araba iskeletor gibi getireyim öyle yarışayım diye. Buğra o zaman sadece sürücüler diyet yapsın demişti. Şimdi ise olanlar bu söylemle örtüşmüyor.

işin başı SALı gunu kayıt yapılmaması ile kactı cunkü piste geldik kayıt al liste belirle
liste belirledikten sonra kuraları cek aracları ayıkla basında beklemeyen sahiplerini ara bul içine bindir starta getir ve yarıştır ....
ben sabah 6:30 da evden cıktım 7 sularındada pistteydim ....
benim elimde liste olsa kapıda saat 8:30 da kapanabilse yarıs planımız uzamazdı
teknik kontrol yapamadık ama araclar gozlemledik ayrıca itiraz eden olmadı orda şimdi burda yarısa girmemiş insanlar itiraz ediyo anlamıyorum ...
Fazla yemin ederim bu işi yapmamak lazım ulusalda gidin 1 milyar verin bi yarısa girin demek lazım ....

Ayrıca
***Gti sınıf 5 ve ctr sınıf 6 lara milletin zevki ve aynı arabaların 9-10 kere kalkmasını beklettirmek ?
bu lafa fena takıldım ben ....
bana 5:30 saatte 250 kalkıs yaptırabilicek birini bul 10 farklı sınıfta ondan sonra konusun ...
ulusal yarısa katılmıs olanlar cok iyi bilir max 20-25 araba vardır yarıs sabah 8de baslar girişlerle aksam 6 da biter ....

sakin kalıcam susucam dedikce sacma sapan yazılar geliyo bilip bilmeden
birbucuk dakikada bir araba kalktı o pistte ogun buyrun kaldırın gozu kesen varsa .....
daha seri nasıl olunur ?
Grupların kalkıs sırasını bozmamızın tek sebebi yagmuryagma ihtimali idi kimseye izahat vermek zorunda oldugumuzu sanmıyorum yarısmacılar bunların neden oldugunu biliyor otesı bos ....

STP
25-03-2008, 00:44
arkadasım hanı sen start yerındekı sacı sakalı bırbırıne karısmıs sapkalı o tıpmısın :D

ef186
25-03-2008, 00:50
arkadasım hanı sen start yerındekı sacı sakalı bırbırıne karısmıs sapkalı o tıpmısın :D

evet o benim :D sende kupa alamadan eve donen selcukmusun yoksa :D
kupana tukurucektım olmadı moruk :D içimde kaldı bidakina alda tukuru verim :D

Low-Rider
25-03-2008, 00:52
buğra yanlız start verirken cok cooldun,sırtın araçlara dönük 1 2 3 eller aşada :D

ef186
25-03-2008, 00:52
bişeye daha acıklık getirmek istiyorum bu arada :
Bana kura cekilmedi diyen arkadaslar kura ulusal yarıs vb drag yarıslarında nasıl cekilir bi anlatsın bende oreniyim ????

Numaralar kura ile dagıtılır yani :
ondeki listeye gore kura cekilir kuraya gore sıra ile numaralar dagıtılır ve numaralar ard arda gelen gruplarındaki araclarla kaldırılır ....
bu yazıdan anlasılıcagı gibi numaraların ard arda olması kura cekilmediğini gostermez ...
bilmem anlatabildimmi ....

miniks
25-03-2008, 06:49
kardesım hersey dort dortluk te olsa mutlaka elestırıler cıkar. daha ben bı organızasyona da herkesın cok ıyı ıdı superdı dedıgını gormedım. madem bastan eslesmelerı begenmedınız bastan ıtıraz etseydınız. ıs ısten gecmıs bunları konusup orda emek harcayan arkadaslarımızı germeyı nıe gerekmıs gıbı yapıosunuz. haklı da olabıırsınız ama varsa daha ıyı org. ona katılırsınız yoksa susmak en guzelıdır.

vtanju
25-03-2008, 07:08
selam herkeze,

bence cok guzel ve zevkli bir organizasyondu, tum ekip elinden geleni eksiksiz yapti ve kimseyi bu eglence gununde sıkı kurallar ile bogmadilar. döner kebab bile vardi ve superdi, daha once hic bir organizasyonda boyle guzel döner yemedim, 2001 mahalli haric. Bugra ya tessekurler.

volkan

MiaMi
25-03-2008, 08:34
Birilerine cevap yetiştirmek için forum basında beklemiyorum azcık sabret cevabı zaten yazıcam meraklanma dimi ama...

bu 4 sorun ile ilgili cevap yazarken alttaki mesajını gordum :

Ve sadece sunu demek istedim sana yarışmacı değilsen neden bukadar sorun yaptın ?
kimseyi zorla yarıştırmadık biz ayrıca resmi itiraz etmek isteyen kimsede olmadı .
bu yarıstan daha adilini yapın bende katılıyım sizlere dısardan neyin nasıl yapıldıgını bilmeden eleştirmeyin ...

işin başı SALı gunu kayıt yapılmaması ile kactı cunkü piste geldik kayıt al liste belirle
liste belirledikten sonra kuraları cek aracları ayıkla basında beklemeyen sahiplerini ara bul içine bindir starta getir ve yarıştır ....
ben sabah 6:30 da evden cıktım 7 sularındada pistteydim ....
benim elimde liste olsa kapıda saat 8:30 da kapanabilse yarıs planımız uzamazdı
teknik kontrol yapamadık ama araclar gozlemledik ayrıca itiraz eden olmadı orda şimdi burda yarısa girmemiş insanlar itiraz ediyo anlamıyorum ...
Fazla yemin ederim bu işi yapmamak lazım ulusalda gidin 1 milyar verin bi yarısa girin demek lazım ....

Ayrıca
***Gti sınıf 5 ve ctr sınıf 6 lara milletin zevki ve aynı arabaların 9-10 kere kalkmasını beklettirmek ?
bu lafa fena takıldım ben ....
bana 5:30 saatte 250 kalkıs yaptırabilicek birini bul 10 farklı sınıfta ondan sonra konusun ...
ulusal yarısa katılmıs olanlar cok iyi bilir max 20-25 araba vardır yarıs sabah 8de baslar girişlerle aksam 6 da biter ....

sakin kalıcam susucam dedikce sacma sapan yazılar geliyo bilip bilmeden
birbucuk dakikada bir araba kalktı o pistte ogun buyrun kaldırın gozu kesen varsa .....
daha seri nasıl olunur ?
Grupların kalkıs sırasını bozmamızın tek sebebi yagmuryagma ihtimali idi kimseye izahat vermek zorunda oldugumuzu sanmıyorum yarısmacılar bunların neden oldugunu biliyor otesı bos ....

Buğra araba kalkışını ve drag organizasyonunu bana hiç söyleme, 1 günde 114 araç yarıştıran bir insan olarak seni çok iyi anlarım ve saçma sapan yazılarını üstüme almıyorum.
Ancak ilk mesajımı göndermemin sebebi sizin diğer organizasyonlarınızda göz önünde bulundurmanızı sağlamak.

ahmetuygur
25-03-2008, 09:54
yapan yarışan izliyen kısaca emeği geçen herkesi kutlarım.. güzel bir gündü..

unutamıcağım 3 şey var

1- msupra
2- çamur rezaleti,gitti yeni ayakkabılarım bilsem direk kanalizasyon botu alıp gelirdim :)
3- ahmet denen şahsın,rejim yaptığımı bilebile 10 tane çokoprens yemesi.. lanet olsun auhaauh :D

kanka 10 tane icinde wardı 8ini yedim 2sini çöpe attım 1150 kcal aldım o gün hesaplarıma göre :D

Muahuauha küpeye bak kaç kilo cekiyor olm o :) iyi o tellerde oturan cocuk cekip almamış kulağından walla gerceksanıp huahuauhaa
:D:D:D:D

KAAN_M3
25-03-2008, 10:25
bugra okey oynamayi bilmesende kardeşim bu drag organizazyonundan anlıosun teşekkür ederiz cnm...

_cAgdAsH_
25-03-2008, 12:51
eğlenceli bi gündü her ne kadar yarıs yolunda aldıgımız benzinden dolayı sorun yasayıp cekiciyle subiyi geri yollamak zorunda kalsakta... hal böyleylen sulhiserindere 1. olur tabi :P tebrıkler abi :)
organizatörlere tesekkürler...
tek canımızı sıkan olay,3.kalkısta 106lı arkadasımızn gecmesıne ragmen elenen olması ......

http://img228.imageshack.us/img228/8751/adsznk7fz8.png

sülüman
25-03-2008, 13:18
senin ben de bi videon var abi o ses tonu ne öleya sahine gecilirsen gelme lan:):)

_cAgdAsH_
25-03-2008, 13:22
napim kanka gerildim cok.

B!Rtan
25-03-2008, 13:52
hakkatten videolardanda izledim,106ya yazık olmus.
Bariz 1 metre önde giriyo finishe. Neyse olur bu tür hatalar bidaha olmaz umarım.
Basarılarının devamını dilerm.

ef186
25-03-2008, 14:34
Buğra araba kalkışını ve drag organizasyonunu bana hiç söyleme, 1 günde 114 araç yarıştıran bir insan olarak seni çok iyi anlarım ve saçma sapan yazılarını üstüme almıyorum.
Ancak ilk mesajımı göndermemin sebebi sizin diğer organizasyonlarınızda göz önünde bulundurmanızı sağlamak.

Yok zaten yazım sana deıl kankacum sana denk geldi sanırım alınma ustune doldum baya ...

ef186
25-03-2008, 14:39
selam herkeze,

bence cok guzel ve zevkli bir organizasyondu, tum ekip elinden geleni eksiksiz yapti ve kimseyi bu eglence gununde sıkı kurallar ile bogmadilar. döner kebab bile vardi ve superdi, daha once hic bir organizasyonda boyle guzel döner yemedim, 2001 mahalli haric. Bugra ya tessekurler.

volkan

Volkan abi biz teşekkür ederiz starta gecince geri donemedim kusuruma bakma bu arada ...
Ayrıca O neguzel bir bebiş maşallah geleceğin yarışcısı :D

MiaMi
25-03-2008, 14:51
Yok zaten yazım sana deıl kankacum sana denk geldi sanırım alınma ustune doldum baya ...

Kanka Daha iyilerini hep beraber yaparız inşallah. :icon_tup: Ciddi bir iş .

ef186
25-03-2008, 14:53
Kanka Daha iyilerini hep beraber yaparız inşallah. :icon_tup: Ciddi bir iş .

inşallah sağol :icon_tup:

Ozan'S
25-03-2008, 15:58
burhannnn kupamı sana bagaslıyorum .......ne gore tam :)

Tholl-ga
25-03-2008, 17:15
ozan ben onu kuruyemiş kasesi yaptım masada duruo :)

Ozan'S
25-03-2008, 17:34
ıyı yaa bende cok var problem degıl bıde zaten ıkıcılık bana hep antıpatık gelmıstır :) ne o ole eleman gıbı :)

ZaZy
25-03-2008, 17:44
ya arkadaşlar bişi sorcam;
beyaz CİVİC security car V-TEC mi idi emin misiniz_? biz kardeşimle baktığımızda çok şaşırdık arka tekerlek balata frendide....

grkm
25-03-2008, 17:48
beyaz CİVİC security car V-TEC mi idi emin misiniz_? biz kardeşimle baktığımızda çok şaşırdık arka tekerlek balata frendide....

ek kasa 1.4is ==> h22 swap + turbo demişlerdi.

ZaZy
25-03-2008, 17:57
ek kasa 1.4is ==> h22 swap + turbo demişlerdi.

teşekkürler....

gidişinden belliydi zaten :D ama şimdi 1 kat daha meraklandım standart v-tec'lerin bile durması biraz problemli diye biliyorum acaba bu canavar nasıl duruyor_???

grkm
25-03-2008, 18:13
teşekkürler....

gidişinden belliydi zaten :D ama şimdi 1 kat daha meraklandım standart v-tec'lerin bile durması biraz problemli diye biliyorum acaba bu canavar nasıl duruyor_???

muhtemelen zorlanıyordur :)

sulhi
25-03-2008, 18:34
benımkını dukkana astım bile gelenn giden bakıo:D sora da videoları ac dıolar:D

Vtec-SEDAN
25-03-2008, 18:43
tebrikler sulhi

sülüman
25-03-2008, 19:06
koy kanka canın sağolsun:)

harbi beter yapar ama garizma sıfır :D

ef186
25-03-2008, 19:27
benımkını dukkana astım bile gelenn giden bakıo:D sora da videoları ac dıolar:D

Sülü beter bocük :D

B!Rtan
25-03-2008, 23:07

B20 eg civic e herkesin si dediği gibi :D

http://img529.imageshack.us/img529/3331/sv108060uc5.jpg

ef186
25-03-2008, 23:20
burhannnn kupamı sana bagaslıyorum .......ne gore tam :)

ozan sana gore bi sopam var kocaman gel al bi ara onu sıkıldıkca yerleri supurur seversin :D

ef186
25-03-2008, 23:21
B20 eg civic e herkesin si dediği gibi :D

http://img529.imageshack.us/img529/3331/sv108060uc5.jpg

bbu o deıl karıstırdın sen .....

şimdi guvenlik aracı olan beyaz arac 1,4 normalde ama uzerinde h22 var ve turbo ...
bu resimdeki arac ise b20 makinalı ve bildigimiz eg ....
kabaca yımırta kasa :D

B!Rtan
25-03-2008, 23:24
sen yanlış anladın :D
bende ondan bahsediyorum
bunada orda herkes si diyodu.
B20 li ex bu araba.

egdeniz
25-03-2008, 23:25
ne oli bakim burda :D

ef186
25-03-2008, 23:26
sen yanlış anladın :D
bende ondan bahsediyorum
bunada orda herkes si diyodu.
B20 li ex bu araba.

:hahaha::hahaha::hahaha: dorudur racır det :D

I-HANN
26-03-2008, 11:32
org. emegeği geçen arkadaşlara tşk. cok eylenceliydi izleyici olarak geldik yarışan ark. başarılar

tem otoyolundaki kazada allaha şükür önemli bişe yok makasa girmekde tereddütde kalan hb civic tırın arka lastıklerının altında kaldı ordan fırlayıp barıyerlere ordanda orta serıde savrulunca arkadan gelen diğer honda ile çarpıştı kaza yaralanan falan yok allaha şükür geçmiş olsun diyelim

opel kadet gsı ile yarışan baran abiyi tebrik ediyorum 4 senedir aynı araç la hiç bir değişiklik yapmadan draglara katılıyo inşallah biraz daha uğraşır aracıyla :) ( kadet gectiği videoları bulamadım elinde olan varsa upload ederse sevinirim)

e30 318is eray kardeşimide tebrik ediyorum inşallah bidahaki sefere debriyajı sağlam girer :)

Eray Yümsel
26-03-2008, 11:40
org. emegeği geçen arkadaşlara tşk. cok eylenceliydi izleyici olarak geldik yarışan ark. başarılar

tem otoyolundaki kazada allaha şükür önemli bişe yok makasa girmekde tereddütde kalan hb civic tırın arka lastıklerının altında kaldı ordan fırlayıp barıyerlere ordanda orta serıde savrulunca arkadan gelen diğer honda ile çarpıştı kaza yaralanan falan yok allaha şükür geçmiş olsun diyelim

opel kadet gsı ile yarışan baran abiyi tebrik ediyorum 4 senedir aynı araç la hiç bir değişiklik yapmadan draglara katılıyo inşallah biraz daha uğraşır aracıyla :) ( kadet gectiği videoları bulamadım elinde olan varsa upload ederse sevinirim)

e30 318is eray kardeşimide tebrik ediyorum inşallah bidahaki sefere debriyajı sağlam girer :)

I-HANN's Team :) .... eyw abim saol. sağlık olsun mekanik spor bu sefer olmazsa bidahaki sefere gene deneriz mühim olan eğlenmekti gayette güzel geçti tekrardan bende tebrik ederim emeği geçen herkezi...

sülüman
26-03-2008, 12:09
o mavi senin miydi ilk msuprayla kalkan

Eray Yümsel
26-03-2008, 12:18
o mavi senin miydi ilk msuprayla kalkan

yok reis bizimki ayes

http://s198.photobucket.com/albums/aa219/draggerpunto/?action=view&current=MOV00245.flv

sülüman
26-03-2008, 12:36
o mavi cok güzeldi msupranın ardın dan cok güzel yürüdü eger amerikanlarla kalkasydı ilk basta gecerdi büyük ihtimallle

Eray Yümsel
26-03-2008, 12:39
oda iyidir. adı yasin çok uğraştı arabayla ama istediği güçleri alamıyo bitürlü üzerinde M30 B35 motor yani 3500cc turbo var genede güzel yürür ama maşallahı var

Low-Rider
26-03-2008, 20:34
Sorunu olan özelden halletsin,bundan sonra taılan gereksiz mesajlar silinecektir..

facom
27-03-2008, 00:15
2. sınıf 1401-1800cc bilen varmı ?

STP
27-03-2008, 00:33
.......yok :D

nitrO_Oxide
27-03-2008, 09:20
2. sınıf 1401-1800cc bilen varmı ?

1. beyaz civic
2. gri civic
3. yeni kasa civic

atilatilgan
14-04-2008, 11:32
Arkadaşlar ;

Sınıf 5 ... Ali Alper ÖZÜÇER - Peugeot 106 GTI
Sınıf 9 ... İsmail ÇAM - MSupra

diğer sınıfları bilen varsa yazabilir mi ?

Buğrada da sonuçlar yokmuş dergi için gerekli de...

G_TT_I
14-04-2008, 18:39
ben kupa torenini goremedim bile, organizasyon ile aramda 1-2 anlasmazlık cıktı, ama sonucları not almayanalra kızamam gonullu arklar kupa torenini ben yookken en guzel sekilde yapıp bitirmiş.

gorevli arklarda sonucları alıp gitmiş. eger sonucları bulursam dergiye iletirim gec olamdan