Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Etiler Yıkama

alp1903
27-07-2012, 12:38
Arkadaşlar Etiler civarında güzel bir otoyıkama mevcutmu acaba? Önerebiliceginiz yer neresi?

darkmoon
27-07-2012, 12:43
ilk başda tane tane isim vererek yazdımda sonra sildim kısaca bende leventte oturuyorum etiler leventte yıkamaya girmediğim yer azdır çoğu yıkamada detaylı iş yapmıyor üstün körü bir temizlik yapıyor.

mody
27-07-2012, 12:45
Sonax | Levent, Beşiktaş, İstanbul - Avrupa, Türkiye | Oto Yıkama ve Bakım | Yellow.com.tr | Sedir Sok. No:4 (http://www.yellowpages.com.tr/profile/MTUwOTMxNQ==/Sonax.html)

etilerin arkasında hemen sonax iyidir, linkte yeride mevcut, çilekli shellin orda

burkaykalyon
27-07-2012, 12:46
metrocity'nin altındaki yıkamacı iyi diye biliyorum ya da levent değil ama cevahir'in altındaki de iyi diye duymuştum.isimlerini hatırlamıyorum maalesef... :(

Low-Rider
27-07-2012, 12:49
Cevahirden fulyaya inerken var bir yıkamacı.

ÖYle marka falan bir yer değil ama bildiğin jantın içine elini sokup tabanın temizliyorlar.

Yavuz öğretmişti orayı bana gidiyorum sık sık.

Ama şimdi tarif et dersen edemem,google mapsten falan edebilirim:D

alp1903
27-07-2012, 12:50

ÖYle marka falan bir yer değil ama bildiğin jantın içine elini sokup tabanın temizliyorlar.

Sagol Özgür, Sonaxı begenmez isek sana danışıcam o zaman tekrardan :) Siz begendiyseniz vardır bi bildiginiz kesin :)

metrocity'nin altındaki yıkamacı iyi diye biliyorum ya da levent değil ama cevahir'in altındaki de iyi diye duymuştum.isimlerini hatırlamıyorum maalesef... :(

Teşekkür ederim, daha sonrada orayı deneyebiliriz.

Tamamdır cok teşekkür ederim, Sonaxa ugruyalım biz şimdi.

mody
27-07-2012, 12:50
bu arada bahsettiğim sonaxta veyron, phantom gibi arabalarla yanyana yıkatma şansınızda olabilir :D

alp1903
27-07-2012, 12:53
bu arada bahsettiğim sonaxta veyron, phantom gibi arabalarla yanyana yıkatma şansınızda olabilir :D

Bi tur verirlerse tekrar gideriz oraya :D

burkaykalyon
27-07-2012, 12:56

abi tarif isticem senden ama mümkün diil diosun ama fulyayı falan iyi bilirim tanıdık bi yer sölersen çözerim :D

bi de otimde var bi tane o çok iyi.kahve dünyasının tam karşısı.

Burak E.
27-07-2012, 12:58
zincirli kuyudan akmerkeze giderken solda galerilar var ışıklardan önce sonaxta ykatmıştım güzeldi yıkamaları ince detayda bile kir yoktu

mody
abi tarif isticem senden ama mümkün diil diosun ama fulyayı falan iyi bilirim tanıdık bi yer sölersen çözerim :D

bi de otimde var bi tane o çok iyi.kahve dünyasının tam karşısı.

sanırım bahsettiği yer cevahirin ortaklar caddesine doğru paralelinde aşağı doğru inerken solda bir yıkamacı var, orasıda güsel yıkar, ama arabaları yıkayan elemanlar devamlı değişiyolar, ama ne söylersen yapıyolar :) yönlendirmek lazım sadece

Low-Rider
Sagol Özgür, Sonaxı begenmez isek sana danışıcam o zaman tekrardan :) Siz begendiyseniz vardır bi bildiginiz kesin :)

Ya elemanlar bildiğin keko ama yapılı arabaya falan baya ilgililer acaip ilgileniyorlar,2-3kere gittikten sonra yalayıp yutuyorlar:D

Haritadan buldum yerini şimdidden koyiyimde sonra unuturum:D

İstanbul Bilim Üniversitesi (http://www.istanbulbilim.edu.tr/akademik.php?bid=2.4&lan=tr)

Şu hastanenin 100metre falan aşağısında solda kalıyor.

darkmoon
27-07-2012, 12:59
shellin arkasında sonax.. ordan rahat bulursun.

Low-Rider
mekan burası

http://g1207.hizliresim.com/z/v/b4fgc.jpg

mody
zincirli kuyudan akmerkeze giderken solda galerilar var ışıklardan önce sonaxta ykatmıştım güzeldi yıkamaları ince detayda bile kir yoktu

orası kapanalı baya oluyor, eger aynı yerse, otoparkın içindeydi, şu anda o otoparkın yerine bina dikiyolar eğrisel :)

mody
27-07-2012, 13:00
ewt lowriderin sölediği yer benim bahsettiğim yerle aynıymış :)

burkaykalyon
27-07-2012, 13:01
hee tamam anladım abi.giderim ben bu haftasonu.bi deneyelim bakalım.

Burak E.
orası kapanalı baya oluyor, eger aynı yerse, otoparkın içindeydi, şu anda o otoparkın yerine bina dikiyolar eğrisel :)

o inşaatın hemen arka yanına taşınmışlar :Dtabela hala duruyor bi kaç temizlenen arac gördüm :D kücük bir yer 1 arabalık gibi nerdeyse :D

Low-Rider
ewt lowriderin sölediği yer benim bahsettiğim yerle aynıymış :)

Valla ben çok memnunum ya , hatta geçen başka yerde yıkattım arabayı jantları temizliyemediler güzel.Götürdüm elemanlara yaladılar resmen.

Burak E.
27-07-2012, 13:03
Valla ben çok memnunum ya , hatta geçen başka yerde yıkattım arabayı jantları temizliyemediler güzel.Götürdüm elemanlara yaladılar resmen.

senin jantlara ben bile temizlerim :D o ne güzel jantlar öyle :D bal dök yala olur walla :D

sacımı süpürge ederim o jantlar için :D:D:D

burkaykalyon
27-07-2012, 13:04
şu otimdekini de deneyin derim.ben bayadır oraya yıkatıyorum güzel bence işçilikleri :) en azından camların iç kısmında bez izi bırakmıyorlar.en nefret ettiğim şey...

Low-Rider
27-07-2012, 13:05
senin jantlara ben bile temizlerim :D o ne güzel jantlar öyle :D bal dök yala olur walla :D

sacımı süpürge ederim o jantlar için :D:D:D

maşallah de nazar değmesin:D

darkmoon
27-07-2012, 13:05
ben isim vermiyim sadece şöyle diyim aracımdaki filmleri sökdürdüm arka camda film pütürdüleri kaldı etiler ve levent civarında burda bahside geçen yerlerin çoğuna aracımı sokdum hiç biri o pandizottaki pütürtüleri temizlemedi kasti bende söylemedim aklınıza gelicek çoğu yere sokdum aracı bakalım hangisi temizliycek diye hiç biri temizlemedi detayları o noktada bitiyor.
altı üstü bir süpürge vurucakdı.. en son mkm nin arkasındaki polycarda dedim şuraya süpürge vururmusunuz diye..

Burak E.
27-07-2012, 13:06
maşallah de nazar değmesin:D

maşallah maşallah :D 41 kere maşallah :D

burkaykalyon
27-07-2012, 13:06

hemen hemen her haftasonu fulyadayım zaten.arabayı yıkatmak için de en uygun yeri arıyordum o taraflarda..bi deneyelim bakalım.öneri için çok sağol abi bu arada.

Low-Rider
27-07-2012, 13:07
ben isim vermiyim sadece şöyle diyim aracımdaki filmleri sökdürdüm arka camda film pütürdüleri kaldı etiler ve levent civarında burda bahside geçen yerlerin çoğuna aracımı sokdum hiç biri o pandizottaki pütürtüleri temizlemedi kasti bende söylemedim aklınıza gelicek çoğu yere sokdum aracı bakalım hangisi temizliycek diye hiç biri temizlemedi detayları o noktada bitiyor.
altı üstü bir süpürge vurucakdı.. en son mkm nin arkasındaki polycarda dedim şuraya süpürge vururmusunuz diye..

ee napak panpa:D

yine gereksiz bir dipnot geçtin:D

Burak E.
27-07-2012, 13:08

mkm deki yere bıraktım bi kaç kez bende pantizotu söylemeden temizlemişlerdi pikink dönüşü camur sıcramıştı poşetten geldigimde cicek gibiydi

darkmoon
27-07-2012, 13:13
ee napak panpa:D

yine gereksiz bir dipnot geçtin:D

o dipnot gereksiz değil detaylı temizlik diyorlarda detayları bir noktada bitiyor kaporta jant temizlemeyle araba temizlenimiyor :)

TünayK
27-07-2012, 13:33
Valla ben çok memnunum ya , ......... Götürdüm elemanlara yaladılar resmen.

magazin muhabiri mode on

noliyiii laaaa!!!2!1!!:D

Low-Rider
27-07-2012, 13:36
o dipnot gereksiz değil detaylı temizlik diyorlarda detayları bir noktada bitiyor kaporta jant temizlemeyle araba temizlenimiyor :)
sen götür dediğim yere ,beğenmezsen ben vericem parasını:)

magazin muhabiri mode on

noliyiii laaaa!!!2!1!!:D
:hehe::hehe:

darkmoon
27-07-2012, 13:39
sen götür dediğim yere ,beğenmezsen ben vericem parasını:)

:hehe::hehe:

oo beleş diyorsan illaki beğenmem :D