Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 97 oktan Reg 106 &noslu Ue 106

Sayfa : 1 [2] 3

azrail
29-07-2012, 18:51
"alışveriş yapılmaması gereken kullanıcılar" konusu vardı
birde "roll yapılmaması gereken kullancılar" konusu açılması gerekiyor sanırım.

Bu işin şakası olurmu. O kadar emek var. Takip eden o kadar insan var.
Diyelimki şaka yapıldı hemen arkasından söylenmesi gerekmez mi ?
Deneyen iki kişiyide tanımıyorum.
Reg in sahibini ve ustasını tebrik ederim

BAR22
29-07-2012, 18:53
az biraz adam olsaydınızda geçilseydiniz veya yanımda yürüseydiniz ne olurdu dünyanın sonumu oluyo geçilince amk ne REG miş sana bu kadar dert olmuş bu alemde bu işin en büyük ******luğu budur ötesi yoktur bu saatten sonra ne senle ne ahmetle işim olmaz he sikinizde olur olmaz oda beni beğlamaz ustasınız adamsınız araba yapıyosunuz ya gördük hep birlikte ne olup ne bittiğini yazıklar olsun be bizde parayı sokaktan toplamıyoruz CRM de babasının hayrına iş yapmıyo ahmetin emeği varsa o dükkandada 4 kişinin emeği var böyle kahpelikle olmaz bu işler ayıptır. yine diyorum adaletli adam gibi bir şekilde deneme olduğunda REG in önüne geçebilecek bir arabanız yok olamazda bu kafayla giderseniz

nasıl reg'in önüne geçicek arabaları yok olum basar nosu içinden geçerler.. :D

şu konulu bi video vardı noldu konusumu değişti onun?

Redbull
29-07-2012, 18:58
Bu isin lami cimi yok sakasida olmaz ortada bir iddia var garajlar var isimler var olmadı bu açıkcası. Selcuk kardesimi tebrik ediyorum aracından ve ahlakından dolayı.

BAR22
29-07-2012, 19:03
Arkadaşlar kim neye nasıl kızıyo kullak asmıyorum
burada sanki dunyanın sonunu ben getirmişim muamelesi yapmaktan vaz geçin artık
nos u bastıysam ben istedimde bastım İsanları karalamak 1 saniyelik iş ama Korumak çok zor
BU işi ben Açtım AHM nin başına benim temizlemem gerekir.

nos u getitirdim ve ahm ye gittim ilk başta tepkisi büyük oldu bağlamam etmem konusunda
ama ortada bir samimiyetinden zorla olsada nosu bağlattım ayarlarını yaptırdım
ama oldu mermi ama ben beceremedim kullanmayı limitörsüz çhip oluncada kırmaktan biraz çekindim açıkcası zaten nosu getiren adam kırmayı göze alır bende almıştım
ama burada amaç reg i insan gibi geçmemek
öyle 1 boyla değil ki öylede oldu
geçtim nos sıkarak sıkmasam belki yanyana yürüyecektim belki bi
boy arkasında ama nos un keyfinide almadım değil Ve AHM ye rica minnet samimiyetle kullanmaya ikna ettim. işin özeti yani
neyse

şu nu söyleyeyim Şuzmana kadar hiç bir araçta NOS kullanılmadı Sadece Reg de deneme yaptım onuun dşında kimseye kullanmadım
AHM yi kötülemeyin adamın başını ben yaktım İhale ona kaldı bi laf söyleyeceksenin
bana söyleyin adama suçlu muamelesi yapıp durmayın bu iş canımı çok sıktı
sıkmasının sebebi söylenen laflar değil günahsız bi insanı kendi egolarım yüzünden zorduruma sokmam beni sıkıntıya sokan AHM ye daha fazla yorum yapmayın bi sıkıntınız varsa
bana söyleyin....
Kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum...
Selcuk abiden de özürdiliyorum öyle kimseye atarım giderim yok ustalar yapar biz keyfimize bakarız ama finalde zaten ben bunun açıklmasını selcuk ebiye yapıcaktım ama işler farklı yere dönmeye bşladı yok garaj yok usta flan derken işler iyice boka sardı o yüzden herkezden özür diliyorum amacım bu değildi ama bi anda konun rengi değişti bende bişy yapamadım
kimse de çarptmasın sağa sola konuyu tekrar diyorum AHM benim hatrıma yaptı ne yaptıysa
adamın ekmeğiyle oynamış olmayım......

kardeş rahat ol kimse kimsenin ekmeğiyle oynayamaz...
zamanında bunun örnekleri yaşandı bu sitede...
kaanın port polish yaptığı kapağın tirbülans yaptığından tutta yakıt hattı olayıyla dalga geçildi adamanın ekmeğiyle oynamaya çalışmıştı Nos Performance...Allah büyük işte herkes ne yaparsa kendine yapar bugün birinin ekmeğiyle oynama falan muhabbeti varsa oda kendi hatanızdandır o yüzden şimdi kimseye konuşmayın etmeyin deme gibi bi lüksünüz yok...

ramo35
29-07-2012, 19:05
Zaten videolarda belli ama bastırmasaydın bu konu buralara gelmezdı sanıyorum.Agresif N/A bir arac 2 3 te yavas olup 4.viteste ara kapatması ::D:D.tabiki igrenc abuk subuk sanzuman oranı olması lazım ve senden en az bir 40 50 hp fazlası olması lazım cıkıp kapatsın ama arkadaslarada helal olsun sıkı calısmıslar.:D

raptor_98
29-07-2012, 19:06
nasıl reg'in önüne geçicek arabaları yok olum basar nosu içinden geçerler.. :D

şu konulu bi video vardı noldu konusumu değişti onun?

film tersine döndü ,adı da anca Kahpe Bizans olur :))

percussionali
29-07-2012, 19:06
nos u bastıysam ben istedimde bastım İsanları karalamak 1 saniyelik iş ama Korumak çok zor

nos u getitirdim ve ahm ye gittim ilk başta tepkisi büyük oldu bağlamam etmem konusunda
ama oldu mermi ama ben beceremedim kullanmayı limitörsüz çhip oluncada kırmaktan biraz çekindim açıkcası zaten nosu getiren adam kırmayı göze alır bende almıştım
boy arkasında ama nos un keyfinide almadım değil Ve AHM ye rica minnet samimiyetle kullanmaya ikna ettim. işin özeti yani
neyse

şu nu söyleyeyim Şuzmana kadar hiç bir araçta NOS kullanılmadı Sadece Reg de deneme yaptım onuun dşında kimseye kullanmadım
AHM yi kötülemeyin adamın başını ben yaktım İhale ona kaldı bi laf söyleyeceksenin
sıkmasının sebebi söylenen laflar değil günahsız bi insanı kendi egolarım yüzünden zorduruma sokmam beni sıkıntıya sokan AHM ye daha fazla yorum yapmayın bi sıkıntınız varsa
bana söyleyin....
Selcuk abiden de özürdiliyorum öyle kimseye atarım giderim yok ustalar yapar biz keyfimize bakarız ama finalde zaten ben bunun açıklmasını selcuk ebiye yapıcaktım ama işler farklı yere dönmeye bşladı yok garaj yok usta flan derken işler iyice boka sardı o yüzden herkezden özür diliyorum amacım bu değildi ama bi anda konun rengi değişti bende bişy yapamadım
kimse de çarptmasın sağa sola konuyu tekrar diyorum AHM benim hatrıma yaptı ne yaptıysa

anladığım kadarıyla Uruc selçuka la yan yana veya arkasında gitmektan hoşlanmıyo :D o yüzden nos basmış :)
olum bu b..k u yiyecen hevesin varsa gidersin keyfine göre sıkarsın yaparsın
ama insanlarn ekmeğiyle oynama egon tatmin olacak diye adamı karalamışın bununda farkındasın zaten....

emre_
29-07-2012, 19:09
Bu ise baska karisanlar varmi ? Ben dunya para harcayip araba yapicam 500 liralik nos kitiyle beni gecicek bide yukarimi cikicak ? Kimse kusura bakmasin boylar havada ucusunca ben supheye duserim bundan sonrada dikkatli davranirim ue ile denemek istiyodum arabami ama istemiyorum deneme falan

Selcuk_RoL
29-07-2012, 19:13
http://i1133.photobucket.com/albums/m590/jobyan/f442b522.jpg

Oy veren arkadaslar helal yere gitmis oyunuz Ahm yapmis dersine calismis

emre_
29-07-2012, 19:14
Selcuk dostca deneme boyleymis onlarda demekki

Alicanrs
29-07-2012, 19:17
En güzeli oy vermemekmiş :D

mehzent
29-07-2012, 19:18
Sesli guldum :) Selcugum helal olsun :)

Selcuk_RoL
29-07-2012, 19:19

neyse

bana söyleyin....

az biraz adam olsaydınızda geçilseydiniz veya yanımda yürüseydiniz ne olurdu dünyanın sonumu oluyo geçilince amk ne REG miş sana bu kadar dert olmuş bu alemde bu işin en büyük ******luğu budur ötesi yoktur bu saatten sonra ne senle ne ahmetle işim olmaz he sikinizde olur olmaz oda beni beğlamaz ustasınız adamsınız araba yapıyosunuz ya gördük hep birlikte ne olup ne bittiğini yazıklar olsun be bizde parayı sokaktan toplamıyoruz CRM de babasının hayrına iş yapmıyo ahmetin emeği varsa o dükkandada 4 kişinin emeği var böyle kahpelikle olmaz bu işler ayıptır. yine diyorum adaletli adam gibi bir şekilde deneme olduğunda REG in önüne geçebilecek bir arabanız yok olamazda bu kafayla giderseniz

Tuncer M.
29-07-2012, 19:21
Ben ankette 3 tır boyu fark olduğu için ue'ye vermiştim. 2 aracı tanıdığımdan değil. :D

imprez30r
29-07-2012, 19:26
Sabahtan beri Buğra ile ban ı kaldırması için kavga ediyorum kaldırmadı. Konuya yazıcam yazamıyorum çıldıracaktım. En sonunda Ufuk un nick i kullanmak zorunda kaldım kusura bakmayın.

Sabah ilk izledim Selçuk a diyecektim olm senin araban zaten ısıyı sevmiyor bu sıcaklarda denedin yine aynısı oldu. Çünkü daha önce Orçunla denemelerine benzerlik gösteriyordu. Öne fırlayıp yavaşlıyordu. Sonra zaman tuttum baktım iyi denemelerine göre çok çok az oynama var. O zamanda aklıma başka şeyler geldi nos gibi. Ama koca nos tüpü sökük arabada görünür Selçuk atlamaz dedim içimden. Ama aklım almadı 1 boy geriye düşen aynı setuptaki arabanın yakalayıp geçmesi. Sonra gerçek ortaya çıktı. İlk aklıma gelen zamanın PPR kaanın ne kadar haklı olduğunu göstermesi idi ve Kaan a mesaj attım. Bu ahm daha önce kaana söylemediğini bırakmadı aynı şekilde SS306 Alicanda. Ama ne oldukları zamanla ortaya çıktı.

Şimdi uruçta diyorki ahmetin suçu yok. Ahmetin nasıl suçu yok ben anlamadım. Arabayı kullanan Ahmet nosu basan ahmet deneme sonrası buraya yazan herkese teşekkür eden emeklerimizin karşılığını aldık diyen ahmet. Aman ahmetin suçu yok. Ahmetin suçu yoksa o zaman denemeden sonra Selçuka derdi ki kardeşim geçtik ama kendini üzme nos bastık derdi. Ya da buraya yazarken geçtik ama söylemedik nos bastık diye yazardı. Hiç birini yapmadı. Ne oldu Ahmet suçsuz. Kimse kusura bakmasın 106 ım olsa dünya da da tek 106 ustası Ahmet kalsa yine de arabamı o kapıdan sokmam bu olaydan sonra. Bi de arkadaşız diolar ya ona daha çok gülüyorum.

kelalper

@JapoN
29-07-2012, 19:27
Maşallah REG'e.

yiit
29-07-2012, 19:32
hemen hemen aynı speclerdeki iki 106 nın diğerini üstlerde öyle bi geçme modeli zaten olamaz bunu biraz bilgi sahibi olanların videoyu ilk izleyişinde anlaması lazım. Maşallah Reg e.

williamss
29-07-2012, 19:35

Şu mübarek ramazan ayında zaten kimsenin hakkı kimsede kalmaz belli oluyor...
yumurta dayanınca gizli kamera gibi çıkıpta teselli etmekte olmaz...
Reg ztn kendini ispatlamış 106 seviyesinden üst bi araçtır :D

İşin garibi Zm 106 denemesindede ilginçtirki diger araç 4. vitesde açmıştı arayı http://www.techturkey.com/forum/videolar/123034-arnavut-cigericrm-performance-zm-106-a.html ...

Painkiller
29-07-2012, 19:38
Şahısları tanımadığım için şimdiye kadar yorum yapmaktan çekinmiştim ama bu yapılan büyük ayıp. REG'e çok büyük maşallah, bu saatten sonra UE rakibi bile olamaz gözümde.

PPR engineering
29-07-2012, 19:39
Sabahtan beri Buğra ile ban ı kaldırması için kavga ediyorum kaldırmadı. Konuya yazıcam yazamıyorum çıldıracaktım. En sonunda Ufuk un nick i kullanmak zorunda kaldım kusura bakmayın.

Sabah ilk izledim Selçuk a diyecektim olm senin araban zaten ısıyı sevmiyor bu sıcaklarda denedin yine aynısı oldu. Çünkü daha önce Orçunla denemelerine benzerlik gösteriyordu. Öne fırlayıp yavaşlıyordu. Sonra zaman tuttum baktım iyi denemelerine göre çok çok az oynama var. O zamanda aklıma başka şeyler geldi nos gibi. Ama koca nos tüpü sökük arabada görünür Selçuk atlamaz dedim içimden. Ama aklım almadı 1 boy geriye düşen aynı setuptaki arabanın yakalayıp geçmesi. Sonra gerçek ortaya çıktı. İlk aklıma gelen zamanın PPR kaanın ne kadar haklı olduğunu göstermesi idi ve Kaan a mesaj attım. Bu ahm daha önce kaana söylemediğini bırakmadı aynı şekilde SS306 Alicanda. Ama ne oldukları zamanla ortaya çıktı.

Şimdi uruçta diyorki ahmetin suçu yok. Ahmetin nasıl suçu yok ben anlamadım. Arabayı kullanan Ahmet nosu basan ahmet deneme sonrası buraya yazan herkese teşekkür eden emeklerimizin karşılığını aldık diyen ahmet. Aman ahmetin suçu yok. Ahmetin suçu yoksa o zaman denemeden sonra Selçuka derdi ki kardeşim geçtik ama kendini üzme nos bastık derdi. Ya da buraya yazarken geçtik ama söylemedik nos bastık diye yazardı. Hiç birini yapmadı. Ne oldu Ahmet suçsuz. Kimse kusura bakmasın 106 ım olsa dünya da da tek 106 ustası Ahmet kalsa yine de arabamı o kapıdan sokmam bu olaydan sonra.

kelalper

Çok doğru yazmıssın ben yine bir sey yazmayacaktım yinede uzuldum bu olaya ama bu vıdeoda bellı oluyor cocuk dahil anlar ama şu karedeki talihsizlik için.
Dune kadar bana telefon acıp seni bıtırcem deyip sımdı geldiği durumları gorunce uzuluyorum.selçuk bazı olaylara manı oldugun için şimdi kendine sormussundur.

PPR engineering
29-07-2012, 19:42
bu arada reg için yorum yapmadan gecemeyeceğim zm yı cengızler tekrardan hazırlıyor yusufla bende yardımcı oluyorum teknık bakımdan işimiz zor ama ilerliyen günlerde iyi videolar izliyeceğiz inşALLAH..

ibooo
29-07-2012, 19:43
Ahm garajda tarihteki yerini aldı bi araba için bunları yapmak heleki dükkan sahibi için büyük eksi

raptor
29-07-2012, 19:44
Vay be konu nereden nereye gelmiş , önce başarılıydı , sonra yakıtlı dendi , en sonunda noslu olduğu anlaşıldı.

REG 106 tebrikler , noslu araçla bile böyle yürüyebilmişsin bence hiç üzülme dostum

Selcuk_RoL
29-07-2012, 19:44
Çok doğru yazmıssın ben yine bir sey yazmayacaktım yinede uzuldum bu olaya ama bu vıdeoda bellı oluyor cocuk dahil anlar ama şu karedeki talihsizlik için.
Dune kadar bana telefon acıp seni bıtırcem deyip sımdı geldiği durumları gorunce uzuluyorum.selçuk bazı olaylara manı oldugun için şimdi kendine sormussundur.

Kimin ne oldugunu gorduk gul gul olduk kanka:)

mad_max1978
29-07-2012, 19:45
itiraf ediyorum:ue ye oy verdiğim için pişmanım.yapılan çok büyük ayıp bana görede.yıllarca unutulmaz bence bu yapılan camiada

Kekuti*
29-07-2012, 19:46
lan videonun başını izledim, dedim tamam Selcuk yine yarıyor kapattım :D

sonra baktım konu hala güncel Allah Allah dedim, videoya bidaha baktım. yoh ebbbbesnnin amcası..

Selcuk adamsın !

Selcuk_RoL
29-07-2012, 19:52

Şimdi uruçta diyorki ahmetin suçu yok. Ahmetin nasıl suçu yok ben anlamadım. Arabayı kullanan Ahmet nosu basan ahmet deneme sonrası buraya yazan herkese teşekkür eden emeklerimizin karşılığını aldık diyen ahmet. Aman ahmetin suçu yok. Ahmetin suçu yoksa o zaman denemeden sonra Selçuka derdi ki kardeşim geçtik ama kendini üzme nos bastık derdi. Ya da buraya yazarken geçtik ama söylemedik nos bastık diye yazardı. Hiç birini yapmadı. Ne oldu Ahmet suçsuz. Kimse kusura bakmasın 106 ım olsa dünya da da tek 106 ustası Ahmet kalsa yine de arabamı o kapıdan sokmam bu olaydan sonra. Bi de arkadaşız diolar ya ona daha çok gülüyorum.

kelalper

Abi yine nokta atisi yapmissin eyv:icon_tup:

Selcuk_RoL
29-07-2012, 20:00
Ahm garajda tarihteki yerini aldı bi araba için bunları yapmak heleki dükkan sahibi için büyük eksi
Aynen kanka noscu tayfasi:)

Vay be konu nereden nereye gelmiş , önce başarılıydı , sonra yakıtlı dendi , en sonunda noslu olduğu anlaşıldı.

REG 106 tebrikler , noslu araçla bile böyle yürüyebilmişsin bence hiç üzülme dostum
Eyv sagol

itiraf ediyorum:ue ye oy verdiğim için pişmanım.yapılan çok büyük ayıp bana görede.yıllarca unutulmaz bence bu yapılan camiada
Adami bu isten sogutuyorlar

lan videonun başını izledim, dedim tamam Selcuk yine yarıyor kapattım :D

sonra baktım konu hala güncel Allah Allah dedim, videoya bidaha baktım. yoh ebbbbesnnin amcası..

Selcuk adamsın !
Kanka sagolasin

emre_
29-07-2012, 20:06
Baslik guncellendi :D

BAR22
29-07-2012, 20:08
Baslik guncellendi :D

NOS Performance sunar... :D

F-4-R
29-07-2012, 20:11
Maşallah UE ye öyle böyle şöyle sonuçta geçmiş

bladerk
29-07-2012, 20:15
bu gerçekten ayıp olmuş bunun üzerine en hızlı 106yı yapsanız da herkesin içinde şüphe kalır

SONE-R
29-07-2012, 20:15

SS okan yeni nickiyle yine aramızda :D :D

emre_
29-07-2012, 20:19

Yaw okan ne diyon :D boyle gecmek varmi sence ? Sende rs olsa nosla bole gecseler ne derdin :D

Emre İlbi
29-07-2012, 20:20
SS okan yeni nickiyle yine aramızda :D :D

Soner abi nasıl nokta atışı yapıyosun abi,
bu adam ne zaman ortaya çıksa, ilk sen biliyosun :D :D

SONE-R
29-07-2012, 20:21
okan kendisini saklamıyor ki zaten.. istenmediği yere gelip gelip duruyor.. :D

F-4-R
29-07-2012, 20:22
valla bilmiyorumda nos yada yakıt sonuç olarak UE plakası REG plakasının önündeydi o gece bende ordaydım.
Ha diğer ayrıntıları bilemem benide nosla geçseler speclere şuan başlıktaki gibi nos yazarım yine tebrik etmesini bilirim.
Bu şuna benziyor aa sende piston varmış saylanmaz bu yarış..

Cem.B
29-07-2012, 20:23
Nos tan baska bisi olamaz ztn belliydi oyle gecme stili olabilirmi

Cem.B
29-07-2012, 20:25
Seneler once 2 typer videosunda patlak vermisti bu U typer BG typer arasi saniri

JDM VTİ
29-07-2012, 20:26
Kelalper@

Benim kaan abiyle olan diyaloğumdan sanane? Adama söylediği kalmadı demişsin benim olayım ayrıydı kaan abiyle, o güne kadarda işini,firmasının adını ağzımdan dşürdüğüm yoktu, reklamını yapmadıgım yer yoktu bunları neden söylemiyorsun? madem adaletli konuşucaz birbirimizi kırdırmıycaz bunlarıda söyle.? ki söylemesende önemi yok herkes neyin noldugunu biliyor.

Kaan abiyle benim mevzuma kimse karışamaz onla aramızda;) nedenini söyler kaan abi sana isterse.

İki aracada maşallah, ben yine garajımın ustamın yanındayım, selçuk abi sende uruçun kusuruna bakma:icon_tup: denilebilecek tek şey bu benim için.

herkese keyifli forumlar.

Emre İlbi
29-07-2012, 20:27
okan kendisini saklamıyor ki zaten.. istenmediği yere gelip gelip duruyor.. :D

:D :D :D

10krktr

ibooo
29-07-2012, 20:27
seneler once 2 typer videosunda patlak vermisti bu u typer bg typer arasi saniri

han vs hdf :d

Cem.B
29-07-2012, 20:30
han vs hdf :d

Onlarda vardi ibo bidr u typer bg typer vardi galiba

Selcuk_RoL
29-07-2012, 20:31
Kelalper@

Benim kaan abiyle olan diyaloğumdan sanane? Adama söylediği kalmadı demişsin benim olayım ayrıydı kaan abiyle, o güne kadarda işini,firmasının adını ağzımdan dşürdüğüm yoktu, reklamını yapmadıgım yer yoktu bunları neden söylemiyorsun? madem adaletli konuşucaz birbirimizi kırdırmıycaz bunlarıda söyle.? ki söylemesende önemi yok herkes neyin noldugunu biliyor.

Kaan abiyle benim mevzuma kimse karışamaz onla aramızda;) nedenini söyler kaan abi sana isterse.

İki aracada maşallah, ben yine garajımın ustamın yanındayım, selçuk abi sende uruçun kusuruna bakma:icon_tup: denilebilecek tek şey bu benim için.

Siz o inandiginiz garajda takilin yada cole gidin ustana soyle o anlar

BoraRS
29-07-2012, 20:40
kardeş rahat ol kimse kimsenin ekmeğiyle oynayamaz...
zamanında bunun örnekleri yaşandı bu sitede...
kaanın port polish yaptığı kapağın tirbülans yaptığından tutta yakıt hattı olayıyla dalga geçildi adamanın ekmeğiyle oynamaya çalışmıştı Nos Performance...Allah büyük işte herkes ne yaparsa kendine yapar bugün birinin ekmeğiyle oynama falan muhabbeti varsa oda kendi hatanızdandır o yüzden şimdi kimseye konuşmayın etmeyin deme gibi bi lüksünüz yok...

Mert walla agzimdan aklimdan aldin butun dusuncelerimi. Zamaninda Kaanimin isine gucune ekmegine haksiz yere saldirdilar da Kaanim yine metanetini koruyup kendisini ve hakliligini savundu isinin ve konusunun en iyisi oldugunu herkese yuruttugu arabalarla kanitladi. Hatta cok kizmistim ona bukadar sakin olma tepkini koy diye ama beni dinlemedi. Kimsenin ekmegine dil uzatmayacaksin. Kimsenin hakkini kotulemeyeceksin. Rabbimin sopasi yok.

REG bu saatten sonra 20 boy da gecilse gonullerde yerini aldi. Gerisi tiri viri benim icin...

Göki,ZD
29-07-2012, 20:50
ahuahuahua selçuk ne oldu lan hesap tutmadımı kamerayı geriye yöneltmişsin :D

Oyumu dogru araca kullanmışım.. REG pawa

Merak ettiğim bişey var yıllardır 106 ile Vtec (b16) kıyaslanır(dı).. bi tane vtec çıksa ya rokete bağlasın bu araçlar alayını..

Reg,selçuk ve Crm ye tebrikler..

Ue yede maşAllah

Allah kaza bela vermesin..

Göki,ZD
29-07-2012, 20:57
Bu arada islak mi kurumu bastiniz nosu selenoid i nerden verdiniz

Selcuk_RoL
29-07-2012, 20:59

Merak ettiğim bişey var yıllardır 106 ile Vtec (b16) kıyaslanır(dı).. bi tane vtec çıksa ya rokete bağlasın bu araçlar alayını..

Ue yede maşAllah

Ya kanka senelerdir boyle bi kasarlik gordunmu:)

emre_
29-07-2012, 20:59
Bu arada islak mi kurumu bastiniz nosu selenoid i nerden verdiniz

Gunun yorumu oldu :D

VA_VTİ
29-07-2012, 21:02
Ya kanka senelerdir boyle bi kasarlik gordunmu:)

ofiste seni bekliyorum şanpiyon ..

Selcuk_RoL
29-07-2012, 21:12
ofiste seni bekliyorum şanpiyon ..

Ohaa:) abi ben daha karsidayim ya valizide yapmadim daha ee ugriycaz:)

zeipower
29-07-2012, 21:17
maşallah araçlara

VA_VTİ
29-07-2012, 21:23
Ohaa:) abi ben daha karsidayim ya valizide yapmadim daha ee ugriycaz:)

kalk gel ofise arabaları bırakım ewe ugrar halederiz valiz işini.hadi ofisteyim ben ulen
:Deli:

imprez30r
29-07-2012, 21:28
Kelalper@

senin kaanla olan ilişkinden bana mı ne? Buraya boy boy konu açan beni dolandırdı etti diyen sen değil misin? Ne demek sana ne? Adamın ekmeği ile oynamaya utanmadın mı hala abi abi diosun. Aranızda kalmasını istiyorsan buraya konu açmayacaktın. Seninde ne olduğunu deneme videolarında anladık koruduğun garajda zaten ne olduğunu gösteriyor merak etme. Arabanla uğraşırlar 1 hafta, anca nosla geçer. Sen de dene görürsün farkını hiç değilse geçemediğin Clioları geçersin.

JDM VTİ
29-07-2012, 21:41
senin kaanla olan ilişkinden bana mı ne? Buraya boy boy konu açan beni dolandırdı etti diyen sen değil misin? Ne demek sana ne? Adamın ekmeği ile oynamaya utanmadın mı hala abi abi diosun. Aranızda kalmasını istiyorsan buraya konu açmayacaktın. Seninde ne olduğunu deneme videolarında anladık koruduğun garajda zaten ne olduğunu gösteriyor merak etme. Arabanla uğraşırlar 1 hafta, anca nosla geçer. Sen de dene görürsün farkını hiç değilse geçemediğin Clioları geçersin.

ben beni dolandırdı demedim hiçbir zaman??? öyle bi kelime göster??

kaan abi beni hala arar bende ararım, o bana kızdı ben ona kızdım, konuşmamız gerekenleri konustuk? konuyu ben açmadım ayrıca? benim açtığım konu dolandırmalıkla filan alakası yoktu zaten:icon_tup:

SS 306'nın konuyla alakası ne bu arada? çok dert oldu rs'çilere, gören gördü o gece :icon_tup:

Hata uruçun, nos mevzusundada, ahmet abi napsın bi nos bastı diye dükkanı mı kapatsın adam? zamanında çok büyük adamların denemelerindede oldu, 16-17-18yaşlarındayken efsane olarak dinlerdik küçük olarak.

hatanın yüzde 90ı uruçta yüzde 10u ahmet abide bence. o da uruçu kırmamasından dolayı bu olayı gerçekleştirmesi.

rica ediyorum daha benle kaan abinin olayına yorum yapma alper abi konuda o değil zaten boşa konuşuyoruz :icon_tup:

chare
29-07-2012, 21:43
benimle olan denemede de nos basıldı o zaman..vay arkadas :)

vay be abi bende çok şaşırdım bu nos olayına şimdi..

Alper_
29-07-2012, 21:51
vay be abi bende çok şaşırdım bu nos olayına şimdi..

yapacak birşey yok üzüldüm sadece..

şizofren
29-07-2012, 21:52
Öncelikle araçlara maşallah ama REG 106 ya yapılan bu sekilde muameleyi yakıştırmadım etikte bulmadım ..nos a rağmen REG 106 yine koşturmuş maşallah Selçuk fakat Selçuk kardesim sana da sunu söyleyim yüz yüze bakıyoruz telefonla konuşuyoruz devamlı ama sen cok hirslisin bazen kaptırıyorsun kendini Alper e yazdığın yok gelsin sizin KARTOPU nuz geçsin falan hoş olmamış sonuçta geçilecekse hersey paraya bakar ikincisi ustaya ustamıza da laf yok ;) kartopunun yürüru de belli İzmir de de baya can yakmış aydan abimin ayağına saglık :) neyse Selçuk tekrardan maşallah REG e ;) bu arada haluk35 nickli kardesim kartopu benim aracım evet Sakarya'da araç ama bakim için aydan abime gönderdim arabayı sonuçta arabayı yapan o başka el değmesini istemem denemissiniz kartopu yla arabaya bakim yapıldı bu bilinsin kırılmadı cok şükür gözü olanın gözünü ...... Anlayan anlasın stroker falan demişsiniz :) komik gülüyorum ama kenarda motorum war direk stroker yapıcam susuz magirus motoru Ota boka sikacam :) merakınızı yenın diye yazıyorum selametle....

Selcuk_RoL
29-07-2012, 21:53

kaan abi beni hala arar bende ararım, o bana kızdı ben ona kızdım, konuşmamız gerekenleri konustuk? konuyu ben açmadım ayrıca? benim açtığım konu dolandırmalıkla filan alakası yoktu zaten:icon_tup:

SS 306'nın konuyla alakası ne bu arada? çok dert oldu rs'çilere, gören gördü o gece :icon_tup:

Hata uruçun, nos mevzusundada, ahmet abi napsın bi nos bastı diye dükkanı mı kapatsın adam? zamanında çok büyük adamların denemelerindede oldu, 16-17-18yaşlarındayken efsane olarak dinlerdik küçük olarak.

hatanın yüzde 90ı uruçta yüzde 10u ahmet abide bence. o da uruçu kırmamasından dolayı bu olayı gerçekleştirmesi.

rica ediyorum daha benle kaan abinin olayına yorum yapma alper abi konuda o değil zaten boşa konuşuyoruz :icon_tup:
ya senin 306 ına sokiyim ya adamın megane rs i var senin arabanımı dert edicek sen her olayda atlayıp ahmeti savunma kendi konuşur konuşması gereken yerde sütten çıkmış ak kaşık sanki uruç getirdi kıramadı ahmet kullandı kıramadı bastı aa ama ne alaka ahmetle dimi? bide akşam yüzüme bakarak kanka senin arabada bi problem yok dimi diye soruyor bana ya bi insan bu kadar aptal yerine konur arkadaşımız dedik ya ne arabanın içine baktık ne kaput açtık nede gel aynı pompadan yakıt alalım dedik bana akşam yakıt koyduğunuda söyledi aramızda kalsın dedi ben yine kafama göre adamlık yaptım tek kelime yazmadım yakıtla alakalı direk açtık konuyu videoları koydum ama kafamı s... yanlış yapmışız şaka yapıyorya uruç bey amk ne kadar muhabbetimiz varda şaka yapıyor hadi yaptın bide video yaptırıyor utanmadan inanmış kendini öyle mutlu ediyor oda yetmiyor sağda solda al kapak olsn cart curt yazıyor ulan yazdıkça darlanıyorum sizde küçülüyosunuz hala utanmıyosunuz be

Caesar
29-07-2012, 21:53
adam inanmış beylerr :(

http://www.itusozluk.com/image/nos_65503.jpg

imprez30r
29-07-2012, 21:55

Benim silindir kapağımda sıkıntı çıkmıştı 2. kez kapağı açtırdığımda sibobların işlenmediği ortaya çıktı halbuki ben kaana siboblar işlenmesi için para vermiştim.. Abi dediğim adamın bana bunu yapması çok yanlış oldu hiç bi yerde dile getirmemiştim .. böyle bi konu açıldığını görünce haksızlığa dayanamadım bende..
Techturkey.com Post 26

bu senin yazın değil mi? Ben para verdim ama yapmamış demek ne demek? Bana bunun açıklamasını yapsana.

Yaw ne hatasından bahsediosunuz. Bilmeden yapılan eyleme hata bilerek yapılan eyleme suç denir. Burada Ahmette Uruç kadar suçlu. Arabayı kullanan Ahmet nosa basan Ahmet. Deneme sonrası nos bastık demeyen bi de emeklerimizin karşılığını aldık diye övünen Ahmet ama nos ortaya çıktıktan sonra Ahmet bir anda suçsuz. Ahmet deneme sırasında nos a basmasaydı burada kimse gık demezdi. Esas suçlu burada Ahmet. Çünkü arabayı o kullanıyor ve nos bastığını söylemiyor. Arabada nos olması onu denemede kullanacağın anlamına gelmez. Switch i var kapatırsın devreye girmez bitti gitti. Ama ne hikmetse daha ilk denemede switch açık. Ahmeti kurtarmaya çalışmayın boşuna.

JDM VTİ
29-07-2012, 21:55
selçuk abi sen şu deneme konusunda %100 haklısın ağzını açıpta bir Allah'ın kulu laf edemez. ahmet abiyi de savunmuyorum kesinlikle biliyorum şuan öyle bi görüntü oluyor ama alakası yok. ben sadece uruça tepkimi belli ediyorum, sadece uruça kızıyorum fena şekilde.

sen ne desen haklısın :icon_tup:

Selcuk_RoL
29-07-2012, 21:57
Öncelikle araçlara maşallah ama REG 106 ya yapılan bu sekilde muameleyi yakıştırmadım etikte bulmadım ..nos a rağmen REG 106 yine koşturmuş maşallah Selçuk fakat Selçuk kardesim sana da sunu söyleyim yüz yüze bakıyoruz telefonla konuşuyoruz devamlı ama sen cok hirslisin bazen kaptırıyorsun kendini Alper e yazdığın yok gelsin sizin KARTOPU nuz geçsin falan hoş olmamış sonuçta geçilecekse hersey paraya bakar ikincisi ustaya ustamıza da laf yok ;) kartopunun yürüru de belli İzmir de de baya can yakmış aydan abimin ayağına saglık :) neyse Selçuk tekrardan maşallah REG e ;) bu arada haluk35 nickli kardesim kartopu benim aracım evet Sakarya'da araç ama bakim için aydan abime gönderdim arabayı sonuçta arabayı yapan o başka el değmesini istemem denemissiniz kartopu yla arabaya bakim yapıldı bu bilinsin kırılmadı cok şükür gözü olanın gözünü ...... Anlayan anlasın stroker falan demişsiniz :) komik gülüyorum ama kenarda motorum war direk stroker yapıcam susuz magirus motoru Ota boka sikacam :) merakınızı yenın diye yazıyorum selametle....
kanka eyv mevzu kartopu fln değil alakası yok yanlış anlama alper bilmiyordu nos mevzusunu onunla bi matematik yaptık örnek verdik hırs hepimizde var sanada olmayan olmiycak bişeyi desem sende darlanırsın hırslanırsın adamlar bende günlerdir makara yapıyor konuşuyor hadi diyoruz 1 hafta uğraştık diyolar nos bağlayıp geliyorlar varmı böyle bir adalet? bizde senle s.a pat diye çıktık denedik kimin kime kaşarlığı oldu bu şekilde ki seninle hiç tanışmıyorduk sabah oldu deneme mevzusu akşama kadar istesem bağlayamazmıydık bağlardık ama kendimizi kandırırdık:icon_tup:

aVDANLı
29-07-2012, 21:57
vay beee demek nos basılmış ... SELCUGUM kardeşimsin sinirlenme sende herkes neyin ne oldugunu görmüştür ...

UmutRıza
29-07-2012, 21:59
yuh sabah drifte giderken yakıtı duyup yuh demiştim şimdi nosu duydum ne diyeceğimi şaşırdım :S

şizofren
29-07-2012, 22:01
Sen öyle diyorsan öyle olsun kanka :) we are the best alayına rest (NG REG KARTOPU )

Göki,ZD
29-07-2012, 22:03
Bu halde ue kac yapar drag da ben bilmiyorumda 23sn?

mami_makinen
29-07-2012, 22:04
Sen öyle diyorsan öyle olsun kanka :) we are the best alayına rest (NG REG KARTOPU )

Emin seni bi kardes gibi severim selcukun dedigi gibi olayin seninle hic alakasi yok bazi insanlar ortaya araba sunuyo oda hep kartopu oluyo :) ee hizli olunca cok konusuluyosun :)

dragon07
29-07-2012, 22:05
yapacak birşey yok üzüldüm sadece..

arada kaynadın sende :D

melih
29-07-2012, 22:05
AHM nın yorumunu göremedik belki haklı bi sebepi vardır bide onu dinlemek lazım ...

şizofren
29-07-2012, 22:07
Emin seni bi kardes gibi severim selcukun dedigi gibi olayin seninle hic alakasi yok bazi insanlar ortaya araba sunuyo oda hep kartopu oluyo :) ee hizli olunca cok konusuluyosun :)

Güzelin dedikodusu çok olurmuş abi seviyorum sizi :icon_tup:

Alper_
29-07-2012, 22:12
Bu halde ue kac yapar drag da ben bilmiyorumda 23sn?

nosun memesi sıkıntı çıkarır :)

mami_makinen
29-07-2012, 22:12
Güzelin dedikodusu çok olurmuş abi seviyorum sizi :icon_tup:

Eyvallah kalp kalbe karsidir :icon_tup:

ufuck
29-07-2012, 22:15
Cok kotu bi olay bu, adamin dibisin selcuk ;)

dc_crx
29-07-2012, 22:16
UE oy vermiştim ama REG 106 gidişini canlı hiç görmediğim için ama Maşallah gerçekten Nos basılmış bir arabayı bile bu kadar zorluyorsa ciddi giderli bir araba Maşallah selçuk gerçekten AHM performance böyle birşey yapması çok ayıp ve utanç verici bir hareket gerçekten Affedilir bir yanları yok.. dün akşam sen doğru olanı yaptım erkekçe direk videoyu paylaştın bilmeden HELAL OLSUN ;)

şizofren
29-07-2012, 22:18
Eyvallah kalp kalbe karsidir :icon_tup:

Abi nasipse bayramdan sonra aydan Abi'm gelmek istiyor Adapazarı'na seni de bekliyorum inşallah telefonlaşırız Selçuk da gelicek tabi:)

HaLuK-35
29-07-2012, 22:22

kardesim ben biliyorum arabanın sahibinin sen oldugunu,kimin yaptıgını buraya neden geldiğini falan,zaten kırılma catlama vs öle bişey de demedim hatta sen almadan önce de biliyorum bu arabayı cuma aydan abiye de soyledim sana da söyleyim maasallah cok guzel aracın var her zaman keyifle binin insallah..şimdi bu konuyla hiç alakası olmadıgı halde reklam amaclı senin arabanı bu konuya soktular ben uzatmak istemedim konu bizim konumuz değil cunku boşa konusmus oluruz ama madem sende yazdın bende fikrimi söyleyim evet cumle alem de okusun gerekiyosa bizde ayrı konu acalım cunku gecen gun yaptıgım gibi paldır kuldur denemeye gelip hadi abi cıkalım diye demem bi daha bende sonu ordaki muhabbet gibi bitmiyo cunku bu nette..Biizim arabamızı da suat abi yapıyo burda asla kimseye dokundurmuyoruz ,arabayı deniyoruz ustundeki parcalara göre gayet hızlı sonucta suat abiden daha iyi bilen yok bu ulkede 106 ları ;) burda kartopunda da ac nin aynı parcalar oldugu söyleniyo 52 egzantrik 13/61 kısa yazılım piston ,ee kartopunun koltukları klimasına kadar takılı bizim arabamız full sokuk parcalar aynı denemeye baslıyoruz 2 de yan yana 3 te yan yana 4 e takıyoruz aydan abi kartopuyla direk hiç kasılmadan nerdeyse tek eli camda olcak rahatlıktan geciyo 5 te aca aca gidiyo? nereye gidiyo kardes? bu durum fizik kurallarına aykırı mı değil mi bana bilenler bunun cevabını versinler ,bizde bi daha cıkıp araba denemeyelim sadece oturup video izleyelim..ayrıca stroker dedim swap demedim sen yanlış anladın heralde yani arabanın alt tarafının 1.6 oldugunu sanmıyorum bu kadar kamcılanamaz yoksa ustlerde yada baska bi nos faciası da bzde oldu :) ama bi daha denemek nasip olur insallah ,aydan abi de sıkıntı olmaz hazır olursak sesleniriz gelir o da bizi kırmaz nasıl olsa kartopu rahatca geciyo aynı speclerdeki aracları..kazasız belasız tekrardan..

şizofren
29-07-2012, 22:38
Kardes o zaman söyle yapalım senin istediğin yerde motoru açtıralım hani alttan alttan laf sokuyorsun yaa eğer bu arabada dediğimizden hariç nos vs vb çıksın sana 2 litre shell 97 oktan benzin gönderirim helâlinden ;) reklama ihtiyacımız yok cok şükür bilmem anlatabildimmi ?

Eyup Duygun
29-07-2012, 22:38
Bende oyumu Reg 106 ya vermıstım Suat ustayı onceden bılırız duyarız kac senedır yaptıgı araclrı draglarda izleriz..

Bu iş ortaya cıkmasa nasıl vıcdan rahat olacakda reklam yapılacakdı cok merak edıyorum..

Birde Selcuk yukarıda postların bırınde yazdı.Deneme gecesi aracında sıkıntımı var diye sorulmus o postu okudum yazmıcakdım yazmak ıstedım sadece komik :):)

cenk_35
29-07-2012, 22:39
Harbi helal olsun adammissiniz uruc brawo valla ayip be bu dukkan 10 senedir bu isi yapiyo hicbirzaman ne nos ne yakit kullanmadik rakibe karsi adam olduk gectik tebrik ettik gecildik tebrik ettik ama adam gibi senin gibi kasarlikla degil adamlikla daha 10 firin ekmek yemeniz lazim bizi gecmeniz icin adam gibi kasarlik olmadan

http://i1133.photobucket.com/albums/m590/jobyan/ced0af05.jpg

Biz bunlari pazardan almadik alnimizin akiyla deli kanli gibi

Helal kanka.Draglarda tanıştık.Geçilsen bile tebrik ediyorsun.Sennle sonuna kadar denencek bir insansın!!
CRM suat ustayı bilen biliyor zaten :) GEZ GÖZ ARPACIK ;)

HaLuK-35
29-07-2012, 22:42
Kardes o zaman söyle yapalım senin istediğin yerde motoru açtıralım hani alttan alttan laf sokuyorsun yaa eğer bu arabada dediğimizden hariç nos vs vb çıksın sana 2 litre shell 97 oktan benzin gönderirim helâlinden ;) reklama ihtiyacımız yok cok şükür bilmem anlatabildimmi ?

ben laf falan sokmuyorum acıkca dusuncelerimi yazıyorum buraya ki o gece asırı kalabalık bi ortam vardı tekil olarak benim dusuncelerim değil zaten bunlar şimdi ne sen ne de ben işimizi gucumuzu bırakıp kartopunun motorunu acıcak dibine kadar inip bakıcak değiliz ben bahane de bulmuyorum o gecede soyledim bariz gecildik evet diye tebrikte ettim anlatabildim mi? sadece bu kadar işi bilen insanın içinde soruyorum sende dahil aynı parcalar takılı 2 arac 2 sini de yapan insanlar belirli işi bilen kişiler ,biri full takılı klimasına kadar hatta diğeri de full sökuk takılı olan obur aracla 2 vites yan yana nasıl gidiyo da 4 te direk ışınlanıyo? bunu acıklasın biri bana iyi geceler dicem gitcem bi daha da ne denerim ne yazarım kotu bişey demiyorum kardesim soruyorum sadece :)

GSkill
29-07-2012, 22:44
BU Alemde Biri 106 Yapar Oda Suat Usta, Gerisi Köy Sandığı. By eTiKeT

rv_saxo
29-07-2012, 22:47
o gece AC ile KARTOPU denerken bende ordaydım. Senelerdir 106/saxo nun üstünde oturan biri olarak 3 gündür gözüme uyku girmiyor, 2 aracıda yapan insanları yakın tanırım hemen hemen hergün irtibatta olduğumuz insanlar. hani bi laf vardır. Bunca yıllık yoğurtçuyum böyle kase görmedim... diye. hala kafamda o geceki deneme var. bunların üstünede bugünki bu videoyu görünce ister istemez insanın aklına geliyor. aydan abi okursan beni sakın yanlış anlama, dünde telefonda konuştuk, teknik bi açıklama yaparsan sevinirim abi.

ceco
29-07-2012, 22:52
:hahaha:

selçugumm masallah sana aracına ve garajına...

nos konusuna gelince ALEMİN UYANIKLIĞINA GEREK YOK...

Biz gerizekalımıyız aracımıza 2 tüp nos alıp basmayı biz bilmiyormuyuz ???

karakter kişilik ve yapı meselesi ...

herkes kendıne yakısanı yaparmış, yapmışa zaten...

bence artık insanlar arac deneyecekleri insanlarıda seçmeli gelişi güzel araclarla denenmemeli...

aracım bıdahaki dafta çıkar allahın izniyle selçugum deneriz millet bı dosthane deneme görsün :)

alpergti
29-07-2012, 22:52
o gece AC ile KARTOPU denerken bende ordaydım. Senelerdir 106/saxo nun üstünde oturan biri olarak 3 gündür gözüme uyku girmiyor, 2 aracıda yapan insanları yakın tanırım hemen hemen hergün irtibatta olduğumuz insanlar. hani bi laf vardır. Bunca yıllık yoğurtçuyum böyle kase görmedim... diye. hala kafamda o geceki deneme var. bunların üstünede bugünki bu videoyu görünce ister istemez insanın aklına geliyor. aydan abi okursan beni sakın yanlış anlama, dünde telefonda konuştuk, teknik bi açıklama yaparsan sevinirim abi.

Ramazan şakası kardesim nos bastık :D

cenk_35
29-07-2012, 22:54

2. şaka kaldıralamaz herhalde alper :D

Göki,ZD
29-07-2012, 22:58
aracım bıdahaki dafta çıkar allahın izniyle selçugum deneriz millet bı dosthane deneme görsün :)

Merhaba

Nos basmak yanlış bişey mi ? modifiye değil mi NOS ?

Aracınız çıktıgında denemek isterim sizinle, ***** bolgeye gelirseniz eğer (metrobus hizmeti mevcuttur)

ahuahuahuauahuah :D:D hadi ben yattım görüşürükkk

alpergti
29-07-2012, 22:59
2. şaka kaldıralamaz herhalde alper :D

Şimdi biz nos bassak aydan abi dermiydi size bak burası kalabalık sizin araba sökük teke tek deneriz one çıkarsınız kalkar bilmeyen biri laf eder bilmez sizin arabanın sökük olduğunu nos basan adam bunları konusurmu az mantıklı olun be kardesim başka yerde arayın sorunu...

Eğer bı daha 106 alırsam std haline kol bacak çıkana kadar basicam nosu vuracam kirbaci...

Selcuk_RoL
29-07-2012, 22:59
:hahaha:

selçugumm masallah sana aracına ve garajına...

nos konusuna gelince ALEMİN UYANIKLIĞINA GEREK YOK...

Biz gerizekalımıyız aracımıza 2 tüp nos alıp basmayı biz bilmiyormuyuz ???

karakter kişilik ve yapı meselesi ...

herkes kendıne yakısanı yaparmış, yapmışa zaten...

bence artık insanlar arac deneyecekleri insanlarıda seçmeli gelişi güzel araclarla denenmemeli...

Kanka arabalar bizim ben zm ile gazlarim sen reg le hic fark etmez biliyosun

ceco
29-07-2012, 23:01
RLtWVCb53Ws#!

sizce ?

ceco
29-07-2012, 23:03
Kanka arabalar bizim ben zm ile gazlarim sen reg le hic fark etmez biliyosun

:icon_tup: hiç sorun deıl kanka bırbırımıze karsı ıcımız dısımız bır. kanka deyıp arkadan RAMAZAN SAKASI yapmayız yanı :)

yhu_306
RLtWVCb53Ws#!

sizce ?

nosumu baglarım bende gazlarım :)

cenk_35
Şimdi biz nos bassak aydan abi dermiydi size bak burası kalabalık sizin araba sökük teke tek deneriz one çıkarsınız kalkar bilmeyen biri laf eder bilmez sizin arabanın sökük olduğunu nos basan adam bunları konusurmu az mantıklı olun be kardesim başka yerde arayın sorunu...

bakılır, denenir görülür ;) yeterki bu görmüş olduğumuz denemedeki gibi olmasın :icon_tup:

ceco
29-07-2012, 23:08
Merhaba

Nos basmak yanlış bişey mi ? modifiye değil mi NOS ?

Aracınız çıktıgında denemek isterim sizinle, ***** bolgeye gelirseniz eğer (metrobus hizmeti mevcuttur)

ahuahuahuauahuah :D:D hadi ben yattım görüşürükkk

nos dinimizce CAİZDİR kardesım ama degerlı musluman kardeslerımızı haberdar ettıgımız surece...

gokı aracım cıksın bı sekılde karsıya oakdar getırcem musaıt olsanda olmasanda denesende denemesende aracım orda kalacak :)

nasıl bı aracmıs köprüyü gecemıyo a.q :D

yhu_306
29-07-2012, 23:09
nos dinimizce CAİZDİR kardesım ama degerlı musluman kardeslerımızı haberdar ettıgımız surece...

gokı aracım cıksın bı sekılde karsıya oakdar getırcem musaıt olsanda olmasanda denesende denemesende aracım orda kalacak :)

nasıl bı aracmıs köprüyü gecemıyo a.q :D

tek git sen :) bizden kimnse gelmez

rv_saxo
29-07-2012, 23:11

tmm dayım arnavut ciğeride bizde, bu hafta baskı sorununu halledip AC ile deneriz, eğer oda AC yi geçiyosa ac de problem war demektir.ama yok aynıysa o zaman nerde ne arıcağımıza bakarız ;)

alpergti
29-07-2012, 23:11
La olum hasta etmeyin adamı araba garajda arayım aydan abiyi inceleyin arabayı çıkalım basın tekrar daha ne diyeyim ben size...Cins cins konuşmayın...

by_hayali
29-07-2012, 23:12
maşallah iki aracada Ahm (Ue) iyi hazırlanmış geçmiş tebrikler ama böyle bir arkadan gelip geçme şekli görmedim ben bu kadar yakın speclerdeki arabalar arasında yakıtın haricinde başka ekstralarda var gibi şahsi düşüncem bu yönde tekrardan tebrikler iki aracada

aynen dediğim gibi çıkmış :) Selçuk kankacım başka türlü geçilemezdi zaten REG adamın dibisin kardeşim ;)

Selcuk_RoL
29-07-2012, 23:13
La olum hasta etmeyin adamı araba garajda arayım aydan abiyi inceleyin arabayı çıkalım basın tekrar daha ne diyeyim ben size...Cins cins konuşmayın...

Aynen bu 10 numara olmus daha diycek bsy yok :icon_tup: bnm gibi saf olmasinlar:) kaputuda acsinlar ayni pompadan yakitta alsinlar is cozulsun

rv_saxo
29-07-2012, 23:14
yaparız bi sinemalar şekerim

cenk_35
29-07-2012, 23:14
Aynen bu 10 numara olmus daha diycek bsy yok :icon_tup: bnm gibi saf olmasinlar:) kaputuda acsinlar ayni pompadan yakitta alsinlar is cozulsun

+1 :icon_tup:

Selcuk_RoL
29-07-2012, 23:15
aynen dediğim gibi çıkmış :) Selçuk kankacım başka türlü geçilemezdi zaten REG adamın dibisin kardeşim ;)

Kanka sagol biliyosun olmayan bsy i soyleyip bosa idda etmeyiz:)

alpergti
29-07-2012, 23:18
Hadi bı haber verin cesmedeyim çıkayım yola...aydan Abi'm kırmaz beni dener gece gündüz...

Patisever
29-07-2012, 23:18
şimdi sunu yazayım belki samimiyetten ötürü şaka yapmışlar diyelim adamlarda cocuk değil bazı arkadaslar küfür edeceğim yazmıslar önce bi duracaklar küfürde ne demek insan abileri yasındakılere saygı gösterecek yalnıs yapılmıs doğrudur şaka denmiş ama olmadı selcuk kardeşimiz geçeceğim diye o akşam arabayı hazırladı geldi bastı arabayı kırdı sibopları yemiş 16 sınıda oldumu şimdi ağalar şimdi burada yapılması gereken o adamın eksigi giderilmesidir ve özür dilensin derim cunku agır oldu biraz

Selcuk_RoL
29-07-2012, 23:19
Hadi bı haber verin cesmedeyim çıkayım yola...aydan Abi'm kırmaz beni dener gece gündüz...

İstanbuldan ciktim simdi marmarise gidiyorum 50 km oldu kanka izmirden gecicem benide bekleyin izleyelim:):)

orhan_guney
29-07-2012, 23:21
uyumu doğru araca verdim.Allah Şükür dün gecede onurcan ve ceyhune anlatdım sohbet ederken Reg Yolunu alır diye Maşallah tekrardan.

Selcuk_RoL
29-07-2012, 23:23
şimdi sunu yazayım belki samimiyetten ötürü şaka yapmışlar diyelim adamlarda cocuk değil bazı arkadaslar küfür edeceğim yazmıslar önce bi duracaklar burası cocuk parkı değil küfürde ne demek insan abileri yasındakılere saygı gösterecek yalnıs yapılmıs doğrudur şaka denmiş ama olmadı selcuk kardeşimiz geçeceğim diye o akşam arabayı hazırladı geldi bastı arabayı kırdı sibopları yemiş 16 sınıda oldumu şimdi ağalar şimdi burada yapılması gereken o adamın eksigi giderilmesidir ve özür dilensin derim cunku agır oldu biraz

Saka fln hikaye be abi ne sakasi adami aptal yerine koyuyolar birde saka yapan adam konulu video yaptirip keyf alirmi oy verenler bu size kapak olsun dermi selcuk sen ue yi hafife aldin bak boyle oldu dermi hepsi bi yana ahmet bana demezmi gece yuzume baka baka kanka arabada bi sikintimi var reg e bsy mi oldu diye hay allahim ya ulan neyse... :)

alpergti
29-07-2012, 23:23
İstanbuldan ciktim simdi marmarise gidiyorum 50 km oldu kanka izmirden gecicem benide bekleyin izleyelim:):)

Olur kanka arkadaslar bı haber etsin...

melih
29-07-2012, 23:24
Saka fln hikaye be abi ne sakasi adami aptal yerine koyuyolar birde saka yapan adam konulu video yaptirip keyf alirmi oy verenler bu size kapak olsun dermi selcuk sen ue yi hafife aldin bak boyle oldu dermi hepsi bi yana ahmet bana demezmi gece yuzume baka baka kanka arabada bi sikintimi var reg e bsy mi oldu diye hay allahim ya ulan neyse... :)

kanka nos olayı nasıl cıktı :soru:

Mikrop_Ali
29-07-2012, 23:25
bileydim boyle olacagini dovusdurmezdim

Selcuk_RoL
29-07-2012, 23:26
kanka nos olayı nasıl cıktı :soru:

Yalancinin mumu yatsiya kadar o hesap:)

Patisever
29-07-2012, 23:29

kardeşim öyle yazdım onlarda piyasa adamı çünkü şaka demişler öyle olsun dedim yorum yaparken ama senin adına üzüldüm yazık oldu arabana umarım gerekeni yaparlar

ceco
29-07-2012, 23:30
kardeşim öyle yazdım onlarda piyasa adamı çünkü şaka demişler öyle olsun dedim yorum yaparken ama senin adına üzüldüm yazık oldu arabana umarım gerekeni yaparlar

yazıklık bı durum yok guzel kardesım, bu durum selcugu yüceltirrrr. diğerlerını dibe sokar....

5500
29-07-2012, 23:32
imza fena olmuş yanlız :)

Patisever
29-07-2012, 23:32
yazıklık bı durum yok guzel kardesım, bu durum selcugu yüceltirrrr. diğerlerını dibe sokar....

kardeş doğru diyorsunda adam 16 sibobu eğmiş arabayı kırmıs orda hani kendimi onun yerine koydum he makınadır yapılır ama sahibi olunca insanın evladı gibi oluyor ona bakınca üzülmedimi üzüldü onu düşünerek yazdım

mami_makinen
29-07-2012, 23:34
Konu kartopu ac konusuna donmus .
Bence kartopu kesinlikle 1.6 eger 1.8 olsa bastigi anda gecer tecrubeyle sabit
180 gibi gelip gecmesinin sebebi ise kartopunda ss egzos sistemi ve 14.60 sanzimandan dolayi 13.59 sanzimanli bi 106 14.60 li 106 kafadan cikar ve 4 sonuna kadar onde olabilir ama 5 attiginda 14.60 araba ensesine gelir ve gecer .
Sanziman konusunda baya bi evrim gecirdim o yuzden paylasmak istedim

Selcuk_RoL
29-07-2012, 23:35

Kanka aynen oyle allahin izniyle suat abim 2 gune cikarir eyup abim gerekeni yapar ismail ilker kardeslerimde hizlandirir mami abimle baslariz antremanlara ins...

ceco
29-07-2012, 23:38
abi doğru diyorsunda adam 16 sibobu eğmiş arabayı kırmıs orda hani kendimi onun yerine koydum he makınadır yapılır ama sahibi olunca insanın evladı gibi oluyor ona bakınca üzülmedimi üzüldü onu düşünerek yazdım

hee ben gecıldıgı ıcın o sekılde bısey yazdıgını dusundum. evet basına gelen olay üzücü tabi. ama selcugu selcuk yapan bu işlerle ugrasıdır kardesım.

egılen yamulan 16 sıbop , kırılan bı motor olsun...

Selcuk_RoL
29-07-2012, 23:42
hee ben gecıldıgı ıcın o sekılde bısey yazdıgını dusundum. evet basına gelen olay üzücü tabi. ama selcugu selcuk yapan bu işlerle ugrasıdır kardesım.

egılen yamulan 16 sıbop , kırılan bı motor olsun...

Zaten baski kirmada rekor bende kanka sonra sen gelirsin:)

mami_makinen
29-07-2012, 23:43
kardeş doğru diyorsunda adam 16 sibobu eğmiş arabayı kırmıs orda hani kendimi onun yerine koydum he makınadır yapılır ama sahibi olunca insanın evladı gibi oluyor ona bakınca üzülmedimi üzüldü onu düşünerek yazdım

Bugun kapak sokuldu
Soylenen tek kelime sikin saolsun oldu
Selcuk gazlar suat yapar ...

ceco
29-07-2012, 23:45

ben bıraz ara verip para bırıktırdım simdi kaşıntım tekrar basladı kanka :)

Bugun kapak sokuldu
Soylenen tek kelime sikin saolsun oldu
Selcuk gazlar suat yapar ...

:icon_tup:

mami_makinen
29-07-2012, 23:47

Selcuk baski kirma mevzusuna biz fazla dayanamadik :)
Ceco anladi :) seninki saglammmis :)

Selcuk_RoL
29-07-2012, 23:49
http://i1133.photobucket.com/albums/m590/jobyan/89144f10.jpg

Nos heryerde karsimda ya:):)

alpergti
29-07-2012, 23:51
Nerdesiniz gencler aydoda Çeşmede haber bekliyor varmı deneme ?Çoluğu cocuğu bırakıp gelcek...

mami_makinen
29-07-2012, 23:58
Nerdesiniz gencler aydoda Çeşmede haber bekliyor varmı deneme ?Çoluğu cocuğu bırakıp gelcek...

Sahura ozel mi :) sabahlar olmasin :)

ceco
29-07-2012, 23:58
Selcuk baski kirma mevzusuna biz fazla dayanamadik :)
Ceco anladi :) seninki saglammmis :)

:hahaha::hahaha::hahaha:

aynenn abii harbi saglam cıktı beee :D ben bi alperınkını bılıyodum bıde selcugunkı cıktı :D

mami_makinen
30-07-2012, 00:05
:hahaha::hahaha::hahaha:

aynenn abii harbi saglam cıktı beee :D ben bi alperınkını bılıyodum bıde selcugunkı cıktı :D

Hahhahhaha. Aramizda kanka :)

Selcuk_RoL
30-07-2012, 00:08
Hahhahhaha. Aramizda kanka :)

Biri banada anlatsin ya:)

ceco
30-07-2012, 00:11
Biri banada anlatsin ya:)

muammer abı sen ben bı araya geldıgımızde anlatca söz kanka uzun mesele. taa AK zmanlarına dayanır bu konu :D ehehhe

APO
30-07-2012, 00:11
neler olmuş beya...sabah yorumumda yazacaktım UE nos basmış gibi uzamış diye...durum bu şekildeyse mağdur konumda olan REG fena prim ve prestij yapar herkezin gözünde...:)

Selcuk_RoL
30-07-2012, 00:19
neler olmuş beya...sabah yorumumda yazacaktım UE nos basmış gibi uzamış diye...durum bu şekildeyse mağdur konumda olan REG fena prim ve prestij yapar herkezin gözünde...:)

Abi sence prestij ve reklama ihtiyacimiz varmiydi adam gibi cikip denesek yeterdi ama bunlar gecemeyeceklerini anlayinca isin kasarligina basvurdular

ceco
30-07-2012, 00:20
Abi sence prestij ve reklama ihtiyacimiz varmiydi adam gibi cikip denesek yeterdi ama bunlar gecemeyeceklerini anlayinca isin kasarligina basvurdular

para olsada bı ıkı tupte bız alsak kanka :(

fakirizbiz.com

cCc selçuk reis cCc

Selcuk_RoL
30-07-2012, 00:22
para olsada bı ıkı tupte bız alsak kanka :(

fakirizbiz.com

cCc selçuk reis cCc

Biz fasfakiriz kanka:):) mami abi buna cok guluyor

Selcuk_RoL
30-07-2012, 00:23
Peugeoefe kardesim bnm UE hizlanmis dimi sen bana demistin ben anlamamistim ama simdi anladim bak:)

mami_makinen
30-07-2012, 00:23

Selcuk ben tersodan gelme delikanliyim :)

ceco
30-07-2012, 00:24

muamer abı garıban babası a.q :D

haybeye NG ye 20 30 bin TL para harcamıs keşke 2 tüp nos alsaymış :)

mami_makinen
30-07-2012, 00:27
muamer abı garıban babası a.q :D

haybeye NG ye 20 30 bin TL para harcamıs keşke 2 tüp nos alsaymış :)

Ya benimki bosa masturbasyon bide ortalik bos kalmasin yoksa biranda king ler hizlilar cikiyo bak simdi ng ye bi tanesi cikabiliyormu her ortama lazim Nigde Gazozu :)
Yoksa arabanin maliyeti harbiden zr evoya yaklasti :)

peugeotefe
30-07-2012, 00:28
‎''geç amk" diyen gençle "geçicem" diyen 2 arkadaş arasında çıkan kavgada, millet"hay amk" diyerek müdahale etmeyince, tech in tepkisi "vay amk" oldu

peugeotefe
30-07-2012, 00:30
Peugeoefe kardesim bnm UE hizlanmis dimi sen bana demistin ben anlamamistim ama simdi anladim bak:)

Bende şimdi anladım:icon_tup:
Keşke uruç abi nos basılcağını bugun değilde denemeden önce söyleseydi tamam nosu bastın geçtin neden söylüyosun.Söylüceksen nos bastığını denemeden önce neden söylemiyosun da bugun söylüyosun nasıl bir psikolojidir bu....:soru:

ceco
30-07-2012, 00:31
Ya benimki bosa masturbasyon bide ortalik bos kalmasin yoksa biranda king ler hizlilar cikiyo bak simdi ng ye bi tanesi cikabiliyormu her ortama lazim Nigde Gazozu :)
Yoksa arabanin maliyeti harbiden zr evoya yaklasti :)

:) yapıyosun bıtane cekılıyosun en tepeye beklıyosun abı bu huyuna hastayım senın ;)

ceco
30-07-2012, 00:32
‎''geç amk" diyen gençle "geçicem" diyen 2 arkadaş arasında çıkan kavgada, millet"hay amk" diyerek müdahale etmeyince, tech in tepkisi "vay amk" oldu

Keşke uruç abi nos basılcağını bugun değilde denemeden önce söyleseydi tamam nosu bastın geçtin neden söylüyosun.Söylüceksen nos bastığını denemeden önce neden söylemiyosun da bugun söylüyosun nasıl bir psikolojidir bu....:soru:

ne içtin len efe ramazan ramazan :D

OmeR-FE

O nasıl bi açıklamadır yav :D
İyi güldüm.

OnurK
:) yapıyosun bıtane cekılıyosun en tepeye beklıyosun abı bu huyuna hastayım senın ;)

Mami abi forever ya :) KİNG :icon_tup: :heyoo:

ceco
30-07-2012, 00:33

WHA3KlPG090

Selcuk_RoL
30-07-2012, 00:36

Bende beni gecmeye calisipta gecemeyen ve sonunda nos bagliyan kardeslerime vay anani gidi siirt koy hiZmetleri tatvan belediye arka bahce spor diyorum

Ve bunu goren tech ailesi bu takimi direk kume dusurur yandan konusan cok bilmislerde reg in 51 lik ara borusuyla idare eder

mami_makinen
30-07-2012, 00:38
Bende beni gecmeye calisipta gecemeyen ve sonunda nos bagliyan kardeslerime vay anani gidi siirt koy hiZmetleri tatvan belediye arka bahce spor diyorum

Ve bunu goren tech ailesi bu takimi direk kume dusurur yandan konusan cok bilmislerde reg in 51 lik ara borusuyla idare eder

Çekyattan dustum :) niye cunku ben fakirim evde koltuk takimi yok
Koltuk olduda benmi dusmedim :)

Selcuk_RoL
30-07-2012, 00:39
Çekyattan dustum :) niye cunku ben fakirim evde koltuk takimi yok
Koltuk olduda benmi dusmedim :)

Ya su 10 misafiri merak ediyorum abi?:)

peugeotefe
30-07-2012, 00:39
yandan konusan cok bilmislerde reg in 51 lik ara borusuyla idare eder

Banamıdır bu lafın ?

mami_makinen
30-07-2012, 00:40

Beni biliyosun amacim kendimi tatmin etmek . Ama herkesede elimden gelen yardimi bilgiyide paylasiyorum yeterki 106 lar hizlansin

mami_makinen
30-07-2012, 00:41
Mami abi forever ya :) KİNG :icon_tup: :heyoo:

Eyvallah kardesim sende bi kardes olarak bi kingsin ..

Alper_
30-07-2012, 00:42
Ya su 10 misafiri merak ediyorum abi?:)

bu kadar olur tam düşündüm sayfayı yeniledim sen misafir demişsin..benimde dikkatimi çekti sayı epeydir aynı :)

Selcuk_RoL
30-07-2012, 00:47
yandan konusan cok bilmislerde reg in 51 lik ara borusuyla idare eder

Banamıdır bu lafın ?

Kim ustune alinirsa efe ben yazdim butun cok bilmislere ozellikle sana yazicak olsam telefon numaran hala rehberde arar soylerdim:icon_tup:

peugeotefe
30-07-2012, 00:50
Kim ustune alinirsa efe ben yazdim butun cok bilmislere ozellikle sana yazicak olsam telefon numaran hala rehberde arar soylerdim:icon_tup:

Bana tavır alıcağın aklımın ucundan bile geçmezdi ben sadece ue nın hızlandığını söyledım sana ve benım arabamla en son denedıgımızde kafa kafaya gıdıyorduk onun üzerine ahmet abı kapağı açıp kapattıktan sonra 3 boy benı geçti ben buna istinaden oraya o yazıyı yazdım sende kalkıp tavır alıyorsan eyvallah derim:icon_tup:

Selcuk_RoL
30-07-2012, 00:53
Bana tavır alıcağın aklımın ucundan bile geçmezdi ben sadece ue nın hızlandığını söyledım sana ve benım arabamla en son denedıgımızde kafa kafaya gıdıyorduk onun üzerine ahmet abı kapağı açıp kapattıktan sonra 3 boy benı geçti ben buna istinaden oraya o yazıyı yazdım sende kalkıp tavır alıyorsan eyvallah derim:icon_tup:
Cep telefonu!!?

BAR22
30-07-2012, 00:54

Ue yede maşAllah

aga vti sayılmaz ama b16 swap geliyo bitane sarı içinden geçicek reg'in az kaldı...
araba bittikten sonra denicez reg beni 2-3 boy geçerse basıcam NOS'u şimdiden söylüyorum...

Selcuk_RoL
30-07-2012, 00:56
aga vti sayılmaz ama b16 swap geliyo bitane sarı içinden geçicek reg'in az kaldı...
araba bittikten sonra denicez reg beni 2-3 boy geçerse basıcam NOS'u şimdiden söylüyorum...

Kanka bant senden nos benden anasini satiyim:):)

mami_makinen
30-07-2012, 00:57

Nosa gerek yok sen ceki halati ayarla olmassa ben seni ng ile cekerim :)

peugeotefe
30-07-2012, 00:57
Cep telefonu!!?

parmaklarım ağrıdı abi zor oluyor cepten

Selcuk_RoL
30-07-2012, 01:03
parmaklarım ağrıdı abi zor oluyor cepten

Ben diycegimi dedim kardesim tamamdir bnm icin

osman 1.8t
30-07-2012, 01:14
selçuk bizde haklıya haklı haksıza haksızsın var bu dostumda olsa böyle aracının gidişini görmediğim için ahmet eski arkadaşım olduğu için oyu ona verdim ama şimdi görüyorumki yanlış yapmışım hakkınla geçmişsin tebrik ediyorum kardeşim uruç ta ahmette iyi arkadaşlar ama hırslarının kurbanı olmuşlar yakışmadı bence derslerini almışlardır kal sağlıcakla

@Lp2
30-07-2012, 01:18
maşallah selçuk reg formunda yanında duranı regLİ yapıyor :d

BAR22
30-07-2012, 01:19
Kanka bant senden nos benden anasini satiyim:):)

benim bant sayesinde NOS Performance'ın noslu 106sını bile geçiyodun az kalsın kanka...

Nosa gerek yok sen ceki halati ayarla olmassa ben seni ng ile cekerim :)

çekicen tabi abi nede olsa babamın kankasısın ben varken selçuktan yana olucak değilsin ya :D

Selcuk_RoL
30-07-2012, 01:40
selçuk bizde haklıya haklı haksıza haksızsın var bu dostumda olsa böyle aracının gidişini görmediğim için ahmet eski arkadaşım olduğu için oyu ona verdim ama şimdi görüyorumki yanlış yapmışım hakkınla geçmişsin tebrik ediyorum kardeşim uruç ta ahmette iyi arkadaşlar ama hırslarının kurbanı olmuşlar yakışmadı bence derslerini almışlardır kal sağlıcakla
Eyv osman kardesim goruyosun iste hersey ortada

maşallah selçuk reg formunda yanında duranı regLİ yapıyor :d
Yada nos baglatiyor kanka:)
[QUOTE=BAR22;6077691]benim bant sayesinde NOS Performance'ın noslu 106sını bile geçiyodun az kalsın kanka...

Hahaha valla kanka ne bantmis be:)

cix boy
30-07-2012, 01:43
ya şimdi anlamadığım nokta benim madem nos bastın denemeden biter çekersin arkadaşı kenara dersinki kardeş böle böle şaka olsun diye nosa bastık muhabbet olsun diye ve çekilen videoyuda koymazsın. dersin ki kardeş şakamızı yaptık gel şimdi ciddi anlamada deneyelim nos falan yok diye o zaman gerçeği görürdük.ben anlamaıyorum ya geçilsen ne olcak ki nasıl bir hırstır bu ya ne oldu bi nos bastın herkeze alay konusu oldun değermiydi bence değmezdi ben ne selçuk abiyi tanırım nede diğer aracın sahibini.ama bence o nosu bağlan ustaya suç bulunmamalı sonuçda adam ekmek parası kazanıyor. anlamadığım diğer nokta neden aracın sahibi değilde usta arabayı sürüyor???? kısaca REG'e HELAL olsun 106 arabası sevmem ama allah kalbimi biliyor bu REG beni 106 ya olan bakış açımı tamamen değiştirdi. REG e maşallah allah utandırmasın :):)

Selcuk_RoL
30-07-2012, 01:49
ya şimdi anlamadığım nokta benim madem nos bastın denemeden biter çekersin arkadaşı kenara dersinki kardeş böle böle şaka olsun diye nosa bastık muhabbet olsun diye ve çekilen videoyuda koymazsın. dersin ki kardeş şakamızı yaptık gel şimdi ciddi anlamada deneyelim nos falan yok diye o zaman gerçeği görürdük.ben anlamaıyorum ya geçilsen ne olcak ki nasıl bir hırstır bu ya ne oldu bi nos bastın herkeze alay konusu oldun değermiydi bence değmezdi ben ne selçuk abiyi tanırım nede diğer aracın sahibini.ama bence o nosu bağlan ustaya suç bulunmamalı sonuçda adam ekmek parası kazanıyor. anlamadığım diğer nokta neden aracın sahibi değilde usta arabayı sürüyor???? kısaca REG'e HELAL olsun 106 arabası sevmem ama allah kalbimi biliyor bu REG beni 106 ya olan bakış açımı tamamen değiştirdi. REG e maşallah allah utandırmasın :):)

Saka fln hep senaryo be kardesim plan program her sey kurulu duzen bizdeki aptallik arkadas sandik dustuk iste neyse mevzu cozuldude allahtan icim rahatladi sagolasin reg mermi gibi ben videolari koyarkende soyledim arabamda. Bi sikinti yok ahm yapmis ustlerde resmen durdum dedim ama hep hava gaziylaymis:) sagolasin iyi dileklerin icin daha iyileri herkezin olsun

cix boy
30-07-2012, 01:51
Saka fln hep senaryo be kardesim plan program her sey kurulu duzen bizdeki aptallik arkadas sandik dustuk iste neyse mevzu cozuldude allahtan icim rahatladi sagolasin reg mermi gibi ben videolari koyarkende soyledim arabamda. Bi sikinti yok ahm yapmis ustlerde resmen durdum dedim ama hep hava gaziylaymis:) sagolasin iyi dileklerin icin daha iyileri herkezin olsun

abi valla bir 106 alırsam yüklemeye direk crm ye gelecem =)

Patisever
30-07-2012, 01:51
reg herkezin bakıs acısını değiştirdi :)

ibratice
30-07-2012, 01:52

öncelikle tebrik ederim inşallah arabada çok sıkıntı yoktur inşallah eskisinden daha iyi olur ben 106 anlamam ama yanlış anlamassan sürekli baskı kırması orda basit bir arızadan kaynaklana bilir daha önce benimde başıma gelmişti .

Selcuk_RoL
30-07-2012, 01:53
abi valla bir 106 alırsam yüklemeye direk crm ye gelecem =)

İns kardesim gel herkeze kapimiz acik 106 almassanda gel fark etmez:icon_tup:

Selcuk_RoL
30-07-2012, 01:55
öncelikle tebrik ederim inşallah arabada çok sıkıntı yoktur inşallah eskisinden daha iyi olur ben 106 anlamam ama yanlış anlamassan sürekli baskı kırması orda basit bir arızadan kaynaklana bilir daha önce benimde başıma gelmişti .

Sagol ibrahim abi sibop egmisiz :( hallolur birkac gune ins... Baski olayinida cozduk abi ins daha yasamiycaz o sorunu bakalim

cix boy
30-07-2012, 01:55
İns kardesim gel herkeze kapimiz acik 106 almassanda gel fark etmez:icon_tup:

1 ay içinde falan özgün abinin yanına gelecez nasipse karşılaşırsak tanışır muhabbet ederiz belki ufakdan bir denemede yaparız REG len

Selcuk_RoL
30-07-2012, 01:57
1 ay içinde falan özgün abinin yanına gelecez nasipse karşılaşırsak tanışır muhabbet ederiz belki ufakdan bir denemede yaparız REG len

Buyur gel kardesim OZ' baskan cozer ne varsa buralardayiz herzaman orasida ikinci dukanimiz sayiliriz:icon_tup:

ibratice
30-07-2012, 01:58
allahtan sadece eğmiş ben sübabı pistondan çıkarmıştım şanslıymışsın gene

cix boy
30-07-2012, 02:00
Buyur gel kardesim OZ' baskan cozer ne varsa buralardayiz herzaman orasida ikinci dukanimiz sayiliriz:icon_tup:

bakalım abi hayırlısı ya beyin+yazılım işimiz var inşallah herşey bitince çok güzel olacak aracımız ya :icon_tup:

Selcuk_RoL
30-07-2012, 02:00
allahtan sadece eğmiş ben sübabı pistondan çıkarmıştım şanslıymışsın gene

Abi 106 makinasinin gozunu seviyim ya valla:)

UC_STİ
30-07-2012, 02:08
Hem reg e hemde ue maşallah demekki suki reg e nos bağlasa benim uc ile yürür selçuk kardeşim başarılarının devamını diliyorum :D

Selcuk_RoL
30-07-2012, 02:12
Hem reg e hemde ue maşallah demekki suki reg e nos bağlasa benim uc ile yürür selçuk kardeşim başarılarının devamını diliyorum :D

Ya ismail abi harbi abimsin ya sen beni guldurdun ya simdi allahta seni guldursun:):)

melih
30-07-2012, 02:13
nos öldürmez böyle rezil eder.....

Selcuk_RoL
30-07-2012, 02:13
bakalım abi hayırlısı ya beyin+yazılım işimiz var inşallah herşey bitince çok güzel olacak aracımız ya :icon_tup:

Allah gonlune gore versin ins istedigin gibi olur kardesim

doush
30-07-2012, 02:16
Konuyu en başından beri tek seferde okuyorum, hiç 106 konularına girmem hatta 10. sayfada falan araç sahiplerinin kim olduğunu kimin kimden yana falan olduğunu anladım yemin ederim brezilya pembe dizisi.. REG' e maşallah valla videonun sadece tek denemesini izledim sesi falan çok güzel, arkadan gelince direk belli oluyordu birşeyler olduğu, hani torklu turbolu aerodinami mükemmel olan farklı bir araç değil ki sonradan gelsin geçsin..

SEÇKİN172
30-07-2012, 02:35
bende bi megan bide dizel linea var şimdi düşünüyorum nos fln bassam reg ile yürümü die ama herhalde geçerim :)

yasinipek79
30-07-2012, 02:39

Ben senide diger arkadasida tanimam.hangi garaja gittigini bilmem.sadece oyumu kullanmistim.yok helalmis degilmis bilmem benimde bildigim Suat abidir.zaten bilseydim Ki reg Crm de hazirlaniyor oyum tabikide regten yana olurdu.yapilan buyuk bir yanlis ve ayip.tabii fanatiklik cercevesinde oy kullananlari bilmem.o yuzden o dedigin noslu cumleyi hic ustume alinmiyorum.Nos biyerde patladi ama oy verenlerde degil baska yerde...

darkred
30-07-2012, 02:42
AHM ustayıda tanımam selçuğuda CRM suat ustayıda...

Selçuğun "AHM 5gündür arabayla uğraşıyor ayar yapıyor" diye yazdığını okuduktan sonra AHM emeklerin karşılığını almış yazmıştım...

Ama yapılan ayıp olmuş AHM nin verdiği emekte selçuğunki suat ustanınki ne...

Arabalar bile eşit söküklükte deneme denk olsun diye biri pompa benziniyle yürüyor diğeri yakıt + NOS yeri geldiğinde 1 civatanın bile kg hesabı yapılıyor bumudur denklik...

Hadi oldu denemeden sonra neden söylenmedi bak biz geçtik ama NOS bastık diye adam adamlığını yapmış geçildiği videoları kendi elleriyle eklemiş konu açmış tebrik etmiş konuya girip emeklerimizin karşılığını aldık yazmak daha büyük ayıp olmuş...

MAŞALLAH REG 106 ya... NOS lu 106ya pompa benziniyle tutunan 106yı CRM yapardı ancak...

Selcuk_RoL
30-07-2012, 02:42
bende bi megan bide dizel linea var şimdi düşünüyorum nos fln bassam reg ile yürümü die ama herhalde geçerim :)

Ustlerde kesin gecersin kardesim:D

Selcuk_RoL
30-07-2012, 02:45
Ben senide diger arkadasida tanimam.hangi garaja gittigini bilmem.sadece oyumu kullanmistim.yok helalmis degilmis bilmem benimde bildigim Suat abidir.zaten bilseydim Ki reg Crm de hazirlaniyor oyum tabikide regten yana olurdu.yapilan buyuk bir yanlis ve ayip.tabii fanatiklik cercevesinde oy kullananlari bilmem.o yuzden o dedigin noslu cumleyi hic ustume alinmiyorum.Nos biyerde patladi ama oy verenlerde degil baska yerde...
İstisnalar kaideyi bozmas sen ustune alinma

AHM ustayıda tanımam selçuğuda CRM suat ustayıda...

Selçuğun "AHM 5gündür arabayla uğraşıyor ayar yapıyor" diye yazdığını okuduktan sonra AHM emeklerin karşılığını almış yazmıştım...

Ama yapılan ayıp olmuş AHM nin verdiği emekte selçuğunki suat ustanınki ne...

Arabalar bile eşit söküklükte deneme denk olsun diye biri pompa benziniyle yürüyor diğeri yakıt + NOS yeri geldiğinde 1 civatanın bile kg hesabı yapılıyor bumudur denklik...

Hadi oldu denemeden sonra neden söylenmedi bak biz geçtik ama NOS bastık diye adam adamlığını yapmış geçildiği videoları kendi elleriyle eklemiş konu açmış tebrik etmiş konuya girip emeklerimizin karşılığını aldık yazmak daha büyük ayıp olmuş...

MAŞALLAH REG 106 ya... NOS lu 106ya pompa benziniyle tutunan 106yı CRM yapardı ancak...

eyv:icon_tup:

y.güner
30-07-2012, 02:46
her 2 aracada ustalarımızada tebrikler

34tb9544
30-07-2012, 02:48
Fos Selçuk ben ilk yazdığımda arada bı sanziman farkı bu olamaz demiştim turbo bile doldurunca boyle gelmiyo

ibratice
30-07-2012, 02:49
her 2 aracada ustalarımızada tebrikler

ben tebrik edilecek bir araç ve bir garaj görüyorum .

Selcuk_RoL
30-07-2012, 02:50
Fos Selçuk ben ilk yazdığımda arada bı sanziman farkı bu olamaz demiştim turbo bile doldurunca boyle gelmiyo

Eskilerdensin kanka:icon_tup:

Selcuk_RoL
30-07-2012, 02:56
http://i1133.photobucket.com/albums/m590/jobyan/87fbf15e.jpg

Marmaris yolu online va_vti ramazan abimle gidiyoruz

Gidisimize yollar durusumuza kullar hasta REG imize noslu 106 salca:D

y.güner
30-07-2012, 02:57

2 araçta arkadaşımız dostumuz bugün bri geçer yarın diğeri o yüzden gerçekten emek harcanan araçlar her 2 tarafada tebrikler

Selcuk_RoL
30-07-2012, 03:03
2 araçta arkadaşımız dostumuz bugün bri geçer yarın diğeri o yüzden gerçekten emek harcanan araçlar her 2 tarafada tebrikler

Bnm dostum sandigim insanlar bunlar araba denemeye cikiyoruz ama gizli gizli nos bastilar onun ocin ortada emek fln yok karsi tarafin

y.güner
30-07-2012, 03:05
o zaamann reg 106 yı n kadar övsek tebrik etsek azdır tekrar maşallh allah şanzımanına zeval vermesin :)

UC_STİ
30-07-2012, 03:14
Yine KİNG REG 106 ayıptır böyle şeyler oruç abi mekanikten anlamıyorsun ama paran ile hem arabanı yaptırıyorsun hemde böyle rezil oluyorsun kocaman hahahaha :D Selçuk abi ADAMSIN abimsin seni sevmeyen eydis olsun :D :D CRM performansa saygılarımla

( KENAN ŞEN )

BAR22
30-07-2012, 03:18

:icon_tup::icon_tup: ve İbrahim Kısa konuya son noktayı koyar...Helal abimeee...

Selcuk_RoL
30-07-2012, 03:20
Yine KİNG REG 106 ayıptır böyle şeyler oruç abi mekanikten anlamıyorsun ama paran ile hem arabanı yaptırıyorsun hemde böyle rezil oluyorsun kocaman hahahaha :D Selçuk abi ADAMSIN abimsin seni sevmeyen eydis olsun :D :D CRM performansa saygılarımla

( KENAN ŞEN )

Vay bnm kardesime bak be ( babalar ne evlatlar yetistiriyo )ne desem bos yemin ederim allah razi olsun kardesim iyi dileklerin icin her zaman kardesimsin biliyosun:icon_tup: senin gibi bir drag sampiyonunun UC sti gibi bir makinenin pilotundan bunlari duymak beni daha cok sevindirdi:heyoo: seni sevmeyeninde nosu bitsin tupu patlasin:)

Selcuk_RoL
30-07-2012, 03:21
:icon_tup::icon_tup: ve İbrahim Kısa konuya son noktayı koyar...Helal abimeee...

Kanka resmen nokta degil iki nokta ustuste olmus:D

Tuncer M.
30-07-2012, 03:26

Neden diğeri aracı yaparken ter dökmüyor mu?
Yapılan yanlış olsa da, akıtılan ter var bu araçlar yapılırken, bunu hiçe sayamazsınız. Reg'e de, ue'ye de maşallah.

BAR22
30-07-2012, 03:29
Yapılan yanlış olsa da, akıtılan ter var bu araçlar yapılırken, bunu hiçe sayamazsınız. Reg'e de, ue'ye de maşallah.

bunu biz değil kendileri hiçe saydı...
bu zamana kadar ter dökülerek yapıldı Maşallah dedik ama bu sefer işin içine haram beygir girdi insanlar aptal yerine kondu ter dökülerek yapılan araba sahibi subap eğdi o yüzden insanlara yapılanları hiçe sayma hakkı doğdu...

Selcuk_RoL
30-07-2012, 03:30

Evet tabigki ter dokuluyor yapilirken ama sonucta bizim emegimizi bu sekilde hice saydigi icin bizde dogal olarak burda massallahi hak etmedigini dusunuyoruz boyle kasarlik yapmadan gecseydi yada gecilseydi yine masaallah derdik

BAR22
30-07-2012, 03:32
Evet tabigki ter dokuluyor yapilirken ama sonucta bizim emegimizi bu sekilde hice saydigi icin bizde dogal olarak burda massallahi hak etmedigini dusunuyoruz boyle kasarlik yapmadan gecseydi yada gecilseydi yine masaallah derdik

kaşarlık yapıldığını bilmediğin içinde geçilmene rağmen Maşallah dedin hatta geçildiğin videoyu kendin koydun zaten...

Selcuk_RoL
30-07-2012, 03:33
kaşarlık yapıldığını bilmediğin içinde geçilmene rağmen Maşallah dedin hatta geçildiğin videoyu kendin koydun zaten...

Harbi ne geri zekaliyim dimi kanka:D ulan ya....

Tuncer M.
30-07-2012, 03:36
Yapılanın yanlış olduğu konusunda mütabıkız. Her neyse, 2 araca da maşallah diyelim, konu yeterince uzamış, tatsızlıklar olmuş vs.

Selcuk_RoL
30-07-2012, 03:37
Yapılanın yanlış olduğu konusunda mütabıkız. Her neyse, 2 araca da maşallah diyelim, konu yeterince uzamış, tatsızlıklar olmuş vs.
Tamam guzel kardesim sen kime istiyosan ona massallah de:icon_tup:

Tuncer M.
30-07-2012, 03:41
Tamam guzel kardesim sen kime istiyosan ona massallah de:icon_tup:

Sizi de diğer aracın sahibini de tanımıyorum, yani laf çarpmanıza gerek yoktu. İyi sabahlar. :icon_tup:

UmutRıza
30-07-2012, 06:54
iyi bu sabah kalktığımda yeni bişey görmemişim ue 106 dıda f-16 motor swaplanmış diye görmeyi bekliyordum günaydın :)

-HAKTAN-
30-07-2012, 06:59
Bora emmi günaydin :))

hikmetcubukcu01
30-07-2012, 07:36
Bebelere Baloonnnn :D

---------------------------------------------------------