Orijinalini görmek için tıklayınız : 97 oktan Reg 106 &noslu Ue 106
Selcuk_RoL
29-07-2012, 01:38
ahm yi tebrik ederim bnm aracimdan cekilmis goruntuler kesme bicme yok massallah dersine calismis ahmet tebrikler reg entresan bi sekilde ustlerde durdu resmen demekki bi videbant takip bakmak lazimmis imkan varken kullanmassan kullandirirlar:) neyse reg bittiginde ahm ile bir rovans daha yapariz herkeze iyi aksamlar
Su iyi niyetli yazilarim icin kendimden utaniyorum yaziklar olsun be
Reg ue - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=pAxaA9Piquc)
UE 106 60 shot NOS basmistir
araçlar eşit söküklükte
specler eşit sadece ufak farklılıklar var
UE de 54 lük düz boru orj eksoz manifoldu ve 13,59 kullanıyor
REG de 51 lik düze boru ss headrs 13,61 kulanılıyor
UmutRıza
29-07-2012, 01:39
videoda sıkıntı var
Selcuk_RoL
29-07-2012, 01:40
Aktif olur birazdan sikinti yok ama eve gecince bakarim bir daha
Tuncer M.
29-07-2012, 01:42
Reg ue - YouTube (http://www.youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&v=pAxaA9Piquc&nomobile=1)
UE 4.vitesde ışınlanıyor..:) her 2 aracada maşallah...
maşallah iki aracada iki 106 da sağlam yürümüş
Masallah cok guzel 2 aractaa UE bır suprız yapacak demıstım cok sessızdı :) bundan sonra bol bol reg-ue ızleyecegız guzell :)
Reg ıle Ue nin sanzıman oranları aynımı ?
mami_makinen
29-07-2012, 01:53
Masallah araclara guzel denemeler oldu UE ust devirlerde cok iyiydi .. İki aracida yapan ustalari tebrik ediyorum ...
mami_makinen
29-07-2012, 01:54
Reg ıle Ue nin sanzıman oranları aynımı ?
Reg. 13.61
Ue. 13.59
Reg. 13.61
Ue. 13.59
Teşekkur ederım abı
gerçeten 2 araçta mukemmel hızlanıyor
ust devırdekı fark sanzıman oranından kaynaklana bılır
2 aracıda tebrık ederım Yapan ustaların emeklerıne saglık :)
Ahm guneslide belliydi sikisindan :)) masAllah bu 2 arac olmasa video izleyemicez:D
UmutRıza
29-07-2012, 01:59
maaşallah araçlara
Turboğuz54
29-07-2012, 02:00
Maşallah böyle çekişmeli olunca cok zevkli oluyor
BthnKrkt
29-07-2012, 02:05
Iki aracada masallah.. Ue beklenen formuna kavusmus. Ahmet, selcuk ve uruc abi hepinize ayri ayri masallah.
reg 106 camerayı arkaya çevirmiş geçiceğinden eminmiş ama kısmet olmamış her iki aracada maşallah
Maşallah 2 aracada. Çok çekişmeli denemeler olmuş.
Maşallah iki aracada ahm performance eline sağlık ue çok sakıncalı :)
Patisever
29-07-2012, 02:14
cuss o nasıl bir 3-4-5 arasıdır nos basar gibi o zaman bu ue m5 ile fena yürür :)
uruc kardeş tebrikler o gece akhisar öncesi alicanla denediğinizde belliyd iböyle ciğerli oldugu her iki aracada maşallah ama ben böyle yola asılma görmedim manda gibi yükleniyor:) 4-5 arası
percussionali
29-07-2012, 02:17
duzgun videolari ben yuklicam yarina hazir olur ee konulu diye sozu verdik selcuk kanka bide sana konu yapalim bi:D
Selcuk_RoL
29-07-2012, 02:17
cuss o nasıl bir 3-4-5 arasıdır nos basar gibi o zaman bu ue m5 ile fena yürür :)
valla bende anlamadım m5 ile yürür yürümez onun konuşulması anlamsızda, üstlerde ciddi bir ivlenme tersliği var şanzıman farkı olmaz diyorum ben bu kadar ama? sonuç olarak reg bana göre bahanesiz hızlıydı yine bu akşam, üstlerde ne oldu anlamadım sanki duruyorum:D
borayuksel
29-07-2012, 02:18
araclar cok iyi cok guzel, maasallah 2sinede..
bu arada o sellektor yapan arac sizden degilse sayet sovebilirmiyim :D
Selcuk_RoL
29-07-2012, 02:18
duzgun videolari ben yuklicam yarina hazir olur ee konulu diye sozu verdik selcuk kanka bide sana konu yapalim bi:D
bunlar düzgün değilmi alicim yamukmu?:) sıkıntı yok yap kafana göre :icon_tup:
Patisever
29-07-2012, 02:19
valla bende anlamadım m5 ile yürür yürümez onun konuşulması anlamsızda, üstlerde ciddi bir ivlenme tersliği var şanzıman farkı olmaz diyorum ben bu kadar ama? sonuç olarak reg bana göre bahanesiz hızlıydı yine bu akşam, üstlerde ne oldu anlamadım sanki duruyorum:D
kardeşim m5 lafım işin espiriside o nasıl 3 den sonra 5 gelmedir sendemi yavaslama war ue mi roketliyor
kralım diyen ep3de bile görmedim böylesi patlamayı
percussionali
29-07-2012, 02:20
bunlar düzgün değilmi alicim yamukmu?:) sıkıntı yok yap kafana göre :icon_tup:
yok kanka dusardan cekim ue den cekimler var e bide konu ekledikmi dadindan yemez videnun:D
Selcuk_RoL
kardeşim m5 lafım işin espiriside o nasıl 3 den sonra 5 gelmedir sendemi yavaslama war ue mi roketliyor
valla bende anlam veremedim bence reg de bi yavaşlama yok gayet iyiydi bana göre
alpergti
İkisinede maşallah...Ahmet'i ayrıca tebrik ediyorum 1 hafta ders çalıştı adam :D...ue güzel olmuş :icon_tup:...Selçuk'ta bu vesileyle kurcalamaya baslar artık arabayı...
Tuncer M.
29-07-2012, 02:23
araclar cok iyi cok guzel, maasallah 2sinede..
bu arada o sellektor yapan arac sizden degilse sayet sovebilirmiyim :D
Neden sövme hakkını buldun kendinde? Solda senin önünde 50-60lı hızlara 2 şeritte araç düşse sen ne yapacaksın?
Patisever
29-07-2012, 02:24
valla bende anlam veremedim bence reg de bi yavaşlama yok gayet iyiydi bana göre
dediğin gibi sen arabanı tanırsın hani yavaslasa bilirsin huyunu suyunu ama ilk videoda sanırım 3 ve sonrası sanki turbo 106 gti biraz beklemişde sonradan basmıs edasıyla yüklenerek geliyor dağılmadan mermi gibi
Selcuk_RoL
29-07-2012, 02:24
İkisinede maşallah...Ahmet'i ayrıca tebrik ediyorum 1 hafta ders çalıştı adam :D...ue güzel olmuş :icon_tup:...Selçuk'ta bu vesileyle kurcalamaya baslar artık arabayı...
aynen kanka adam 5 gecedir yollarda uğraşıyo emeğinin karşılığını aldı bizde yan geldik yattık:D elimizin altında dyno videbant ayar chip hepsi var biz kere ellemedik gerçi baskı kırmaktan bunlara vakit kalmıyoki:D:D kır yapılsın çıktığı gün deneme sonra yine kır çıksın çıktığı gün deneme :) neyse rövanşa bende bi 1 hafta mesaii yapıcam artık:icon_tup:
borayuksel
29-07-2012, 02:25
Neden sövme hakkını buldun kendinde? Solda senin önünde 50-60lı hızlara 2 şeritte araç düşse sen ne yapacaksın?
onumde boyle yapili istekli roll kosturan adam varsa sellektor yapmam izlerim abicim :)
Tuncer M.
29-07-2012, 02:27
onumde boyle yapili istekli roll kosturan adam varsa sellektor yapmam izlerim abicim :)
İsterse bayram gösterisi olsun kimsenin 2 şeriti bir keyfi için yavaşlatma hakkı yok. Sadece sellektörle sabırlı bile davranmış mercedesin sahibi. :icon_tup:
peugeotefe
29-07-2012, 02:28
UE ye ve Reg e Maşallah diyorum
Ahmet usta emeğinin karşılığını aldı.
Selçuk abi ben sana ue hızlandı demiştim :) geçmiş olsun abi bu arada
Selcuk_RoL
29-07-2012, 02:29
UE ye ve Reg e Maşallah diyorum
Ahmet usta emeğinin karşılığını aldı.
Selçuk abi ben sana ue hızlandı demiştim :) geçmiş olsun abi bu arada
efecim dedinde senin dediğinin üstüne ahmet abin 5 gece daha koydu be:D sağolasın alıştık artık kırmaya:icon_tup:
aynen kanka adam 5 gecedir yollarda uğraşıyo emeğinin karşılığını aldı bizde yan geldik yattık:D elimizin altında dyno videbant ayar chip hepsi var biz kere ellemedik gerçi baskı kırmaktan bunlara vakit kalmıyoki:D:D kır yapılsın çıktığı gün deneme sonra yine kır çıksın çıktığı gün deneme :) neyse rövanşa bende bi 1 hafta mesaii yapıcam artık:icon_tup:
Yarin iftardan sonra hazirol.. Marmaris,deniz,,tekne,,kafamiz dagilsin;)
Maşallah UE ve REG 106ya. geçmiş olsun selçuk abi bu arada sanada.
AHM Performance Ahmet usta yaptı yine yapacağını, 1 hafta uğraştı bizim arabalara üvey evlat muamelesi yapıp önümüzdeki hafta dedi:D, iyi ki de almamış bizi bu hafta:) maşallah:icon_tup:
bu arada c2 manifold 2-3boy ileri atmaz diyordum ama şuayb(schumi) abinin dediği çıktı,yaramış UE'ye
34tb9544
29-07-2012, 02:34
Massallah iki aracada selcugada ahmetede araçlar hızlı olunca videolar cok güzel oluyo 41 kere masllah Selçuk bı şey sorcam hic bı şey yapmasan ellemesen sadece 13,59 varsa onu takip bir daha denesen acaba sadece fark bu mü ? Tabi elinde 13.59 varsa yine masllah bu sefer BASKI kırmadın sanirim :) Ue ve Ahmet'i tebrik ederim
Selcuk_RoL
29-07-2012, 02:43
Massallah iki aracada selcugada ahmetede araçlar hızlı olunca videolar cok güzel oluyo 41 kere masllah Selçuk bı şey sorcam hic bı şey yapmasan ellemesen sadece 13,59 varsa onu takip bir daha denesen acaba sadece fark bu mü ? Tabi elinde 13.59 varsa yine masllah bu sefer BASKI kırmadın sanirim :) Ue ve Ahmet'i tebrik ederim
kanka var 13.59 um dükkanda ama bu şanzımanla olucak iş değil sanki
Maşallah UE ve REG 106ya. geçmiş olsun selçuk abi bu arada sanada.
AHM Performance Ahmet usta yaptı yine yapacağını, 1 hafta uğraştı bizim arabalara üvey evlat muamelesi yapıp önümüzdeki hafta dedi:D, iyi ki de almamış bizi bu hafta:) maşallah:icon_tup:
bu arada c2 manifold 2-3boy ileri atmaz diyordum ama şuayb(schumi) abinin dediği çıktı,yaramış UE'ye
kardeşim ben yine söylüyorum o kadar ileri atamaz hatta 2 gece önce ue ye yolda ayar timing fln beraberdik ahmetle oda söyledi c2 nin o kadar iş yapmadığını sorabilirsin
Yarin iftardan sonra hazirol.. Marmaris,deniz,,tekne,,kafamiz dagilsin;)
aynen abi yarın akşam atarız fotoları deniz üstünden:D
Sence ue nin 4 den 5 e atigindaki o aniden gelip geçmesi c2 emesindenmi? Tamam ilalki eme ise yariyor ama bence regi 4 den sonra durur gibi geçmesi kadar yararmi bilmiyorum.hani reg dede ayni eme olmasa tamam diyam da! Ahmet e tekrar masallah emeğinin karşiligini almis
ahm yi tebrik ederim bnm aracimdan cekilmis goruntuler kesme bicme yok massallah dersine calismis ahmet tebrikler reg entresan bi sekilde ustlerde durdu resmen demekki bi videbant takip bakmak lazimmis imkan varken kullanmassan kullandirirlar:) neyse reg bittiginde ahm ile bir rovans daha yapariz herkeze iyi aksamlar
Reg ue - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=pAxaA9Piquc)
araçlar eşit söküklükte
specler eşit sadece ufak farklılıklar var
UE de 54 lük düz boru orj eksoz manifoldu ve 13,59 kullanıyor
REG de 51 lik düze boru ss headrs 13,61 kulanılıyor
kardeşim ayagına saglık dostca deneme oldu sonuç olarak gene kırdın ama canın sag olsun senle sabaha kadar denerim sıkıntı yok gelenlerin ayagına saglık :icon_tup: bir haftalık emegin karşılıgını verdı ue maşallah araçlara
uRuç_106
29-07-2012, 02:51
güzel denemeler oldu :d maşallah reg e de., ama sen biraz abarttın selçuk kankam,yada ue yi küçümsedin diyelim..rakibi hiç bizaman küçümsememek lazım...burdan ahmet abiye teşekkür ediyorum.5 gün boyunca gece gündüz çalıştı ve yaptı..ee artık bunada AHM farkı diyelim:D
Patisever
29-07-2012, 02:51
bir konuya daha değineceğim adam ASLAN gibi ue iyi dedi
Sence ue nin 4 den 5 e atigindaki o aniden gelip geçmesi c2 emesindenmi? Tamam ilalki eme ise yariyor ama bence regi 4 den sonra durur gibi geçmesi kadar yararmi bilmiyorum.hani reg dede ayni eme olmasa tamam diyam da! Ahmet e tekrar masallah emeğinin karşiligini almis
hayır bencede emmeden değil, şanzuman ve ahmet ustanın bir hafta boyunca emeklerinden.
bende selçuk abinin düşünceleriyle aynı düşünceye sahibim c2 emmesi konusunda daha öncede söyledim karşılaştırma konusunda. 2-3boy vermez bencede ama orda bu işlerden anlayan,gerçekten bilgi sahibi bi abimizde 2-3boy verir demişti ona istinaden yazdım. belkide güzel ayarla veriyordur hakkatten. yani c2 tam bi muamma oldu benim için ne kadar ileri atar konusunda.
AHM nın ellerıne saglık UE gerekeni yaptı iki aracada maşallah REG e gecmıs olsun umarım kısa zamanda hallolur , en hızlı 106 UE 106 :)
hayır bencede emmeden değil, şanzuman ve ahmet ustanın bir hafta boyunca emeklerinden.
bende selçuk abinin düşünceleriyle aynı düşünceye sahibim c2 emmesi konusunda daha öncede söyledim karşılaştırma konusunda. 2-3boy vermez bencede ama orda bu işlerden anlayan,gerçekten bilgi sahibi bi abimizde 2-3boy verir demişti ona istinaden yazdım. belkide güzel ayarla veriyordur hakkatten. yani c2 tam bi muamma oldu benim için ne kadar ileri atar konusunda.
Bence de kesinlikle işe yariyor c2 eme .ama seninde dediğin gibi ne kadar ileri atabilir,iki araçda ayni eme varken biri birini ustlerde durur gibi gecmesi kadar yaramadigi kesin
Her iki araca da Maşallah.
Ama UE'nin 4'te o turbo edasıyla gelişi çok güzel be.:)
İki araca da kazasız belasız, sahiplerinin, ustalarının emeklerine sağlık.
mami_makinen
29-07-2012, 03:03
AHM nın ellerıne saglık UE gerekeni yaptı iki aracada maşallah REG e gecmıs olsun umarım kısa zamanda hallolur , en hızlı 106 UE 106 :)
En hiZli 106 ng ..kendine gel
Pardon abi :D Onu saymadıgım için katmadım araya :)
Selcuk_RoL
29-07-2012, 03:07
güzel denemeler oldu :d maşallah reg e de., ama sen biraz abarttın selçuk kankam,yada ue yi küçümsedin diyelim..rakibi hiç bizaman küçümsememek lazım...burdan ahmet abiye teşekkür ediyorum.5 gün boyunca gece gündüz çalıştı ve yaptı..ee artık bunada AHM farkı diyelim:D
uruç bak boş boş konuşma kimsenin kimseyi küçümsediği yok maşşallah dedik tebrik ettik bnm muhatabım ahmet sen şimdi böyle ortalığı bulandırıcak şekilde konuşursan olmaz! bizim iddamız veya gülüp geçmem neydi ahmet getir regi 2 boy getir regi 2 boy diye makara yapıyordu bende geçemessin diyordum bana şunu bunu takıp bir hafta araba ue ilemi uğraşıcam dedi? hayır direk o şekildeki halinden bahs ediyordu bende kızdım konu açtım ahmetle 50 kere konuştuk telde yanlış anladık birbirizi sıkıntı yok oda makara yaptığını bnm ciddiye aldığımı söyledi ve öyle bir şey olamayacağını şuan bu halde ue nin regi geçemeyeceğini söyledi ama uğraştı yaptı geçti ben yapıpta geçemez demedim o mami abinin kapıda konuşurken iş zaten ordan çıktı buralara geldi hiç bir araba geçilmez değildir geçilmek dünyanın sonuda değildir bn bunun farkındayım sende bana teşekkür ediceğine boş anlamsız bir şey yazıyorsun bak bnm o kadar gazım olmasaydı ahmete bu kadar uğraşıp didinmezdi arabanda bu şekle gelmezdi yalanmı?
mami_makinen
29-07-2012, 03:15
Pardon abi :D Onu saymadıgım için katmadım araya :)
Tamam bi daha olmasin :)
2 aracada maşallah ne güzel !
Böyle bi iddalı roll konusu böyle karşılıklı tebriklerle bitmesi çok sevindirici araya kaynayan lar olmazsa tatsızlık çıkmaz inşallah
HardCore
29-07-2012, 03:25
Abi mümkünse araçları boşaltırken şu koltuk kafalıklarını sökmeyin ya allah korusun, maşallah iki aracada.
Selcuk_RoL
29-07-2012, 03:25
2 aracada maşallah ne güzel !
Böyle bi iddalı roll konusu böyle karşılıklı tebriklerle bitmesi çok sevindirici araya kaynayan lar olmazsa tatsızlık çıkmaz inşallah
ahmet herzaman arkadaşımdır yine gecenin sonunda REG i beraber çektik dükkana ama 2 ye alınca birbirimizi tanımayız:D
Maşallah araçların ikisinede zevkle izledim...AHM usta uğraşmış emeklerin karşılığını almış.
Selçuk benim anlamadığım bu REG niye her seferinde baskı kırıyor UE de JB de REG kadar güçlü araçlar onlarda olmuyorda neden REG sürekli kırıyor baskıyı sanırım bu 10 oldu geçmiş olsun tekrar inşallah bu son olur tekrar kırılmaz..
mhmtsrtp
29-07-2012, 03:54
2 ye alınca birbirimizi tanımayız:D
bu çok iyiydi işte tüm geceyi özetlemiş
her iki aracada maşallah kazasız belasız ve kavgasız devam edersiniz inş.
-HAKTAN-
29-07-2012, 05:18
Her iki aracada maasallah ikisindede cok emek var ikisinide tebrik ediyorum.Gecenin sonu reg yine yapacagini yapti ama reg bu sagi solu belli olmuyo :icon_tup:
Maşallah iki aracada.
Tatlı çekişmeler ve 106 ların git gide daha hızlandığını görmek güzel :)
Arkadaşlığınıza ve araçlarınıza Allah zeval vermesin :)
janer106
29-07-2012, 06:57
her iki aracada masallah ikisinde de emek cok UE gercekten bir anda iyi hızlandı sprint atar gibi geldi sanzumandan mıydı acaba tam bilmiyorum. Gecmiş olsun selcuk bu arada
Her iki araca da masallah, oyumu UE'den yana kullanmistim, bindim gordum Mukemmel gidiyordu. REG'i de videolardan gormustum sadece o yuzden yorum yapmamistim. Ahmet usta yine yapmis yapacagini her iki tarafi da tebrik ederim.
her iki aracada maşallah yanlız arkadan sellektör atan aracı tam secemedim ama araçların gtündeydi hatta farı ile hemen arkadaydı gazdan hemen cektikleri anda yapıştı vala maşallah o aracada:)
:) bence şanzuman farkından ama ayna mauridi farkndan değil :)))))...
Araçlara maşALLAH Kazasız belasız ... REG & UE Hızlı araçlar araç sahipleride bu işe emek harcayan insanlar UE Gecelerce ayar yapılıp dahada hızlandırılmış ama selçuk bunun altında kalıcak biri olmadı için inş yakında daha güzel çekişmeli videolar izleriz .. Tekrar maşALLAH Seslerde çok iyi :)
janer106
29-07-2012, 08:51
her iki aracada maşallah yanlız arkadan sellektör atan aracı tam secemedim ama araçların gtündeydi hatta farı ile hemen arkadaydı gazdan hemen cektikleri anda yapıştı vala maşallah o aracada:)
videoyu izleyemedim ancak arkalarında cupra mustafa abi vardı
janer106
29-07-2012, 08:53
abi aksam için saol :) gercekten masallah NG yabana atılcak gibi değil
HaLuK-35
29-07-2012, 09:57
Maasallah araclara,suat abi kısa zamanda gerekeni yapacaktır..
Selcuk arac neden kırmaya devam ediyo? vites mi kaçırıyosun,yoksa kendisi mi dağıtıyo?
Bayrampaşalı
29-07-2012, 10:09
iki aracada masallah ahm dedıgını yaptı helal olsun :)
maşallah araçlara selçuk geçmiş olsun bu arada ** bişey sorucam şanzumanlık iş değil bence bu reg sağlıklı devir dönebiliyormu ?
chiefkadir
29-07-2012, 10:46
Reg ilk gaza çok iyi oturmuş gayet iyi ivmelenirken UE 3.viteste birden şahlanmış ,böyle bir gelip geçme demek çok daha güçlü olması demek , öyle 3-5hp nin işi değil alakasız gelmiş ,Ahmet usta ne yaptıysa helal olsun çok iyi olmuş çok şaşırdım ikisinede Maşallah:icon_tup:
alpergti
29-07-2012, 10:54
Maasallah araclara,suat abi kısa zamanda gerekeni yapacaktır..
Selcuk arac neden kırmaya devam ediyo? vites mi kaçırıyosun,yoksa kendisi mi dağıtıyo?
Sen bırak aliyi Veliyi kartopunu bi geçin efsaneyle :D
Reg ilk gaza çok iyi oturmuş gayet iyi ivmelenirken UE 3.viteste birden şahlanmış ,böyle bir gelip geçme demek çok daha güçlü olması demek , öyle 3-5hp nin işi değil alakasız gelmiş ,Ahmet usta ne yaptıysa helal olsun çok iyi olmuş çok şaşırdım ikisinede Maşallah:icon_tup:
aynen bir arabanın diğerini öyle geçebilmesi için min 20 hp olması lazım varmı öyle bir durum :soru:
HaLuK-35
29-07-2012, 10:56
olm bizimkisi 1.6 efsanesi :D ,illa stroker muhabbetine mi girelim bizde :D
mami_makinen
29-07-2012, 11:03
Onun efsaneligi bendeykendi :)
alpergti
29-07-2012, 11:08
olm bizimkisi 1.6 efsanesi :D ,illa stroker muhabbetine mi girelim bizde :D
Ne strokeri la olum halkı yanlış bilgilendirme...Halis mulis 1.6 araba neyse bölme adamların konusunu ben sana bilare anlatcam neden hızlı olduğunu :D
Aydan filiz
29-07-2012, 11:08
iki arcada maşallah denemeler ve çekimler güzel olmuş ahmetim eline saglık güzel olmuş makına sekçugum senide tebrik ederim.
mami_makinen
29-07-2012, 11:16
iki arcada maşallah denemeler ve çekimler güzel olmuş ahmetim eline saglık güzel olmuş makına sekçugum senide tebrik ederim.
Yarisi yerde olan kardes napiyosun yine izmiri senlendirmissin :)
HaLuK-35
29-07-2012, 11:17
Onun efsaneligi bendeykendi :)
Abi ac haala gereginden fazla gidiyo maasallah sen haziran draglarına gelseydin izlerdin gerci haberi gelmiştri sana farketmez :) burda video yapcak arac yok maalesef yoksa videolar dusmeyince arac yavaslamıyo :) neyse alper en hit konu burası ama zamanlama yanlış kardesim reg & ue konusuna gölge dusmez biz baska yerlerde konusuruz bizim aracları :D kazasız belasız tekrardan :)
mami_makinen
29-07-2012, 11:21
Abi ac haala gereginden fazla gidiyo maasallah sen haziran draglarına gelseydin izlerdin gerci haberi gelmiştri sana farketmez :) burda video yapcak arac yok maalesef yoksa videolar dusmeyince arac yavaslamıyo :) neyse alper en hit konu burası ama zamanlama yanlış kardesim reg & ue konusuna gölge dusmez biz baska yerlerde konusuruz bizim aracları :D kazasız belasız tekrardan :)
Orda video yapcak araba yok diyosun dun aksam ac ile kartopunun videosunu izledim yoksa yanlismi gordum
alpergti
29-07-2012, 11:23
Bende var cumadan bol bol. Video koyarım Pc basına geçince canlandırırız efsaneyi tekrardan haluğum üzme sen kendini :icon_tup:
onursoytam
29-07-2012, 11:25
Maşallah araçlara
bazı yabancı forumlarda C2 emmesi al - tak 9 hp diye okumuştum
HaLuK-35
29-07-2012, 11:26
Orda video yapcak araba yok diyosun dun aksam ac ile kartopunun videosunu izledim yoksa yanlismi gordum
Valla kartopu 2 haftadır burda normalde sakaryanın arabası + sadece tek arac ölçü olcaksa diğer aracın hızlı olup olmadıgına eyw .. ue & reg arasında olan durum benimle kartopunun arasında oldu altlarda öne cık 3 te devam et 4 te araba arkadan roket gibi gelsin gecsin 5 te acmaya devam etsin madem aynı speclerde bu 2 arac bu normal bi durum mu sence? o zaman suat abiye soralım neden böyle oldugunu sadece 2 ile 3 te mi yuruyo bizim arabalar 4.vitesten sonrasını yapamıyoz o zaman :) abi boşver sen dogru konu burası değil istiyosa acsın arkadaslar ayrı bi konu ordan yazar çizeriz biz arabamızı biliyoruz gerisi farketmiyo..tebrikte ettik yine de ederiz ama noldugu tam olarak bilinsin burdan daha fazla detaya girip amacını saptırmayalım bu konunun..
Aydan filiz
29-07-2012, 11:27
iyibe mamicim ne olsun izmirin tozunu alıyom ahmet dersine çalışmış maşallah
alpergti
29-07-2012, 11:27
Maşallah araçlara
bazı yabancı forumlarda C2 emmesi al - tak 9 hp diye okumuştum
Biz Başka emmemi aldık acaba taktım yavaşladı bı tarafımı parçaladım 4-5 beygir zor aldım :D
alpergti
29-07-2012, 11:31
Valla kartopu 2 haftadır burda normalde sakaryanın arabası + sadece tek arac ölçü olcaksa diğer aracın hızlı olup olmadıgına eyw .. ue & reg arasında olan durum benimle kartopunun arasında oldu altlarda öne cık 3 te devam et 4 te araba arkadan roket gibi gelsin gecsin 5 te acmaya devam etsin madem aynı speclerde bu 2 arac bu normal bi durum mu sence? o zaman suat abiye soralım neden böyle oldugunu sadece 2 ile 3 te mi yuruyo bizim arabalar 4.vitesten sonrasını yapamıyoz o zaman :) abi boşver sen dogru konu burası değil istiyosa acsın arkadaslar ayrı bi konu ordan yazar çizeriz biz arabamızı biliyoruz gerisi farketmiyo..tebrikte ettik yine de ederiz ama noldugu tam olarak bilinsin burdan daha fazla detaya girip amacını saptırmayalım bu konunun..
4 te 5 te neden yurumedigi Suat abinle senin aranda konuşacağın konu beni ilgilendirmiyor...sen ne ara kartopunun önüne atladın canlı seyrettim videoda var göremedim öyle bişey...
Aydan filiz
29-07-2012, 11:32
alper ugraşmalen halukla adam yarıştan sonra tebrik etti daha napsın çocuk
mami_makinen
29-07-2012, 11:34
Konu ile alakali yazmadim ac icin 1.6 efsanesi yazdigin icin yazdim o arabanin efsaneligi 3 sene once idi ve ayni parcalarla gazliyosunuz eger gercekten efsane olmasini istiyosan arabaya extra parca al bence yoksa artik herkes 52 egzantrigi bakkaldan aliyo ..
onursoytam
29-07-2012, 11:37
Biz Başka emmemi aldık acaba taktım yavaşladı bı tarafımı parçaladım 4-5 beygir zor aldım :D
belkide beyin işin içine girince tam anlamıyla hissettriyorda olabilir
imkanlar doğrultusunda sıkı araba koşturuyorsunuz :icon_tup:
HaLuK-35
29-07-2012, 11:38
4 te 5 te neden yurumedigi Suat abinle senin aranda konuşacağın konu beni ilgilendirmiyor...sen ne ara kartopunun önüne atladın canlı seyrettim videoda var göremedim öyle bişey...
bende sana cevap vermemiştim zaten biz aramızda konusuruz gerekenleri boşver sen..aydan abiye sor bakalım ac yi hangi viteste gectiğini soylesin sana..+ olarak ac nin sahibi de ben dei,ğilim biliyosun benim aracım baska bi arac ben sadece sevdiğim bi arkadasımın yanındayım o yuzden bu sekilde polemiklere girmemin de pek bi anlamı yok ben kendisine iletirim kendisi anlatır kardesim derdini o yuzden fazla yazıp çizmeyelim alper boşver..
alpergti
29-07-2012, 11:40
belkide beyin işin içine girince tam anlamıyla hissettriyorda olabilir
imkanlar doğrultusunda sıkı araba koşturuyorsunuz :icon_tup:
Her okuduğunuza inanmayın bizim arabalarımız cogundan hızlı...senelerdir okuyorum yurtdışı forumlarını 52 takmaya korkan adamlar var ben burda std diye biniyorum artık...
Bende var cumadan bol bol. Video koyarım Pc basına geçince canlandırırız efsaneyi tekrardan haluğum üzme sen kendini :icon_tup:
gizli tunıng adamı sabah sabah ne la ramazanda bu kadar atar :D:D:D:D
2 aracada masallah reg ses fenaaa
mami_makinen
29-07-2012, 11:42
Her okuduğunuza inanmayın bizim arabalarımız cogundan hızlı...senelerdir okuyorum yurtdışı forumlarını 52 takmaya korkan adamlar var ben burda std diye biniyorum artık...
Vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaziya bak beee :)
reg denerken biraz fazla devir dönmüş sanırım 13/61le bunu yaptığın anda güç bandının dışına çıkabiliyosun aslında drag için çok başarılı ama rolde rezil ve vezir edebilme özelliği var 300 500 rpm bile boy farkı yaratıyo
ue 106 ne egzantirik kullanıyo bilmiyorum ama resmen şanzuman egz ikilisi dans etmiş uyum mükemmel
ikinizin aracı da harika arkadaşlar maşallah
52 ler gti larda std olsun bencede :)))))
onursoytam
29-07-2012, 11:55
ben zaten okuduklarım a inanarak iş yapmıyorum.. aydan abiye telefon açıyorum o gerekeni teymin ediyor :icon_tup:.. gerisini kendi becerime bırakıyorum
alpergti
29-07-2012, 12:02
Vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaziya bak beee :)
Bı 55 li arabaya binemedik var bı abimizde ama:D
mami_makinen
29-07-2012, 12:05
Bı 55 li arabaya binemedik var bı abimizde ama:D
Araba senin istedigin zaman emrinde ..
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-07-2012, 12:11
araçlara maşallah selçuk geçmiş olsun inşallah fazla sıkıntı olmadan regi halledersin:icon_tup:
AHM PERFORMANS :icon_tup::icon_tup:
UE 106 :icon_tup::icon_tup:
ahm yaptı yapacagını şindi hızlı olan araç belli oldu:icon_tup::icon_tup:
osman 1.8t
29-07-2012, 12:21
ahm oğraşlarının hakkını almış resmen ışınlanmış maşallah diyelim bakalım ikinci yarıyıda merak ediyorum.
Aydan filiz
29-07-2012, 12:24
slm onurum sogol eksantrik var göndereyim hemen az çizik var san tak iş yapar :D
S,a ben ismail crm nin ustasiyim 9senedir araba yapiyorum suat abinin yaninda cok hizli araba gorduk ac olsun not olsun zamaninin kosturan arabalariydi ama burda yanlis bir olay var bi 106 bi 106 yi arkadan boyle yakalayip gecemez oyle bir dunya yok cocuk degiliz adam kandirmaya gerek yok ayiptir herkezin emegine saygi kardesim bu arada ya yakit var yada bi hafif tisliyo oyle bsy varsa cok agir kufur edicem bak az delikanki olun kimseyi kandirrmaya gerek yok
Bak cok agir kufur edicem harbiden bi araba icin kisiliginizi bozmayin adam gibi ne varsa soyleyin harbi cok agir konusucam
Burda kimse cocuk degilki kardesim anca sizin saksakcilariniz size massallah depoya benzinden baska bsy koyanin anasina sulalesine sovucem bak
alpergti
29-07-2012, 12:44
O sıkıştırmaya bırak nosu ağzinla üflesen otobandan toplarsin kol pistonu....yakıt dersen istediği yakıtı döksün o beyinle 1 boy hızlanmaz...geriden gelme mevzusuna bişey diyemem biri geç basar geriye düşer zaten arka camurluktan gelip gecmis...
uRuç_106
29-07-2012, 12:45
S,a ben ismail crm nin ustasiyim 9senedir araba yapiyorum suat abinin yaninda cok hizli araba gorduk ac olsun not olsun zamaninin kosturan arabalariydi ama burda yanlis bir olay var bi 106 bi 106 yi arkadan boyle yakalayip gecemez oyle bir dunya yok cocuk degiliz adam kandirmaya gerek yok ayiptir herkezin emegine saygi kardesim bu arada ya yakit var yada bi hafif tisliyo oyle bsy varsa cok agir kufur edicem bak az delikanki olun kimseyi kandirrmaya gerek yok
ue de yakıt yok demedık ki... Sorsan söylerdik.Yarış bu selçukta yakın koyucağımızı biliyodu.
Selcuk_RoL
29-07-2012, 12:46
İsmail uzatma kardesim alt tarafi araba denedik gerek yok gunlerdir diyorum sana kufur olaylari fln hos degil ariyorum acmiyosun banadami trip? Ahmet coluk cocuk sahibi evlibarkli adam kufurbizden kimseye yakismaz ahmet bana gerekeni soyledi yakit koymus zaten bizi yakitli gecmis sikinti yok bide yakitsiz dener tebrrik ederiz simdi ettigimiz gibi ahmet arkadasimdir aramda problem olmaz
Selcuk_RoL
29-07-2012, 12:52
ue de yakıt yok demedık ki... Sorsan söylerdik.Yarış bu selçukta yakın koyucağımızı biliyodu.
Benim haberim yoktu uruc sacmalama amk nerden bilicem ben ahmet bana aksam soyledi delikanli adam saklisi gizlisi yok ben bsy demiyorum adam oyle yada boyle gecti ama sende bunun farkina var ue regi gecemezdi yakitsiz neyse sikinti yok ismail bu isin icinde olunca sikinti oluyo onun icin uzatmayin
uRuç_106
29-07-2012, 12:52
İsmail uzatma kardesim alt tarafi araba denedik gerek yok gunlerdir diyorum sana kufur olaylari fln hos degil ariyorum acmiyosun banadami trip? Ahmet coluk cocuk sahibi evlibarkli adam kufurbizden kimseye yakismaz ahmet bana gerekeni soyledi yakit koymus zaten bizi yakitli gecmis sikinti yok bide yakitsiz dener tebrrik ederiz simdi ettigimiz gibi ahmet arkadasimdir aramda problem olmaz
eywallah selçuk gerekeni söylemiş.. İstanbulda hep yüz yüze bakan insanlarız..oturup hep beraber muhabbet eden,birbirimizin eksiklerini gideren kişileriz.
Selcuk_RoL
29-07-2012, 13:09
eywallah selçuk gerekeni söylemiş.. İstanbulda hep yüz yüze bakan insanlarız..oturup hep beraber muhabbet eden,birbirimizin eksiklerini gideren kişileriz.
Ben gerekeni soyledimde uruc sen soyluyomusun gerekeni bir gece once mami abi 3 boy geciyordu ue yi beyin takip cikardik timing yaptik yolda ue ye 2 ye 2 denedik sonuc hep ayniydi e ben mami abi ile en son 2 ye 2 denedim 200 hala yanyanayiz bunun mantigi ne?. İkincisi sana bsy sorucam bi araba obur arabayi arkadan gekip gecmesi icin en az arasinda 15 bg olmasi lazim simdi senin araban 2 de 3 150 bg 4 te bg 200 bg mi:)
cvk_sport
29-07-2012, 13:13
maşallah araçlara ue ye ayrıca maşallah değişik gitmiş :)
uRuç_106
29-07-2012, 13:17
Ben gerekeni soyledimde uruc sen soyluyomusun gerekeni bir gece once mami abi 3 boy geciyordu ue yi beyin takip cikardik timing yaptik yolda ue ye 2 ye 2 denedik sonuc hep ayniydi e ben mami abi ile en son 2 ye 2 denedim 200 hala yanyanayiz bunun mantigi ne?. İkincisi sana bsy sorucam bi araba obur arabayi arkadan gekip gecmesi icin en az arasinda 15 bg olmasi lazim simdi senin araban 2 de 3 150 bg 4 te bg 200 bg mi:)
valla selçuk ben o kadar mekanikten anlamam..anlasam kendim yaparım zaten.ben parasını verir yaptırırım.
Maşallah UE 106 ve AHM PERFORMANS :icon_tup:
Selcuk_RoL
29-07-2012, 13:19
O sıkıştırmaya bırak nosu ağzinla üflesen otobandan toplarsin kol pistonu....yakıt dersen istediği yakıtı döksün o beyinle 1 boy hızlanmaz...geriden gelme mevzusuna bişey diyemem biri geç basar geriye düşer zaten arka camurluktan gelip gecmis...
Ya hayirdir alper allah askina adamlar kabul etmis yakiti sen neyin savasini veriyosun anlayamadim bi problemmi var bizle alakali sizide gordum draglarda yakiti koymadan cikardigin sureyi kendi adima sunu soyliyim yaptigim arabalarin bir tanesine benzin haricide bsy koyduysam yalancinin ta.....
Selcuk_RoL
29-07-2012, 13:21
valla selçuk ben o kadar mekanikten anlamam..anlasam kendim yaparım zaten.ben parasını verir yaptırırım.
Ya zaten senin hicbiseyden anladigin yok uruc sikinti yok arabayi bile ahmet kullaniyo problem degil ama ben az cok anliyorum takildigim abilerim bu iste eski:icon_tup:
Heee simdi yakitla regi geciyosun onunlada mutlumu oluyosun senin yaptigin bosa masturbasyon:)
Demekki dopingsiz ue standrt regi gecemez is kasarliga kalmis olsa selcuk mami abiden ne var ne yok alirdi emmesini gommesini beynini ama iste ahh selcuk abi sende boyle bi adamsin
Ben ismail
Ya hayirdir alper allah askina adamlar kabul etmis yakiti sen neyin savasini veriyosun anlayamadim bi problemmi var bizle alakali sizide gordum draglarda yakiti koymadan cikardigin sureyi kendi adima sunu soyliyim yaptigim arabalarin bir tanesine benzin haricide bsy koyduysam yalancinin ta.....
Arkadaş yakiti da kendisi göndermiş olabilir;) açiga çikmasin diye uğraş veriyor
geçmiş olsun diğer araca inş daha iyi olur
alpergti
29-07-2012, 13:38
Kanka kabul etmiş ben bişey demiyorum adam koymuş bende koydum denedim oradan biliyorum....varsa öle yazılıma müdahale etmeden 3 boy hızlandırcak delikanlı 100-200 litre aldım litresi 10-20-30 tl den koyalım Dursun kenarda...
Böyle bi akşam geçildi diye reg geçildimi oldu anladım adam çoğu arabayı ipe dizdi oto boka sıktı m5 vs
Maşallah kardesim 10 numara reg
Cliosportve
29-07-2012, 13:45
yanlış yorum yanlış .....
Selcuk_RoL
29-07-2012, 13:46
Kanka kabul etmiş ben bişey demiyorum adam koymuş bende koydum denedim oradan biliyorum....varsa öle yazılıma müdahale etmeden 3 boy hızlandırcak delikanlı 100-200 litre aldım litresi 10-20-30 tl den koyalım Dursun kenarda...
Abi ben anlamam regi suat abi yarin cikarir sokaga varsa delikanli depodan benzini cektirelim ayni pompadan beraber. Yakit alalim basalim en hizlisiyla
UmutRıza
29-07-2012, 13:49
Neyi tartışıyorsunuz diğer araç sahibi yakıtı itiraf etmiş yakıtla geçtiğini söylüyor geçilen araçta normal yakıt var konu başlığındaki speclere yazın yakıt farkını yorum yapanlarda neyin ne olduğunu bilsin ve tartışmada bitsin :)
EDİT* yazılmış zaten millet halen neyin maaşallahında anlamadım :)
Helal olsun Ahmet e gene çok iyi iş başarmış..Ahmet bilir işini tebrikler.
alpergti
29-07-2012, 13:56
Abi ben anlamam regi suat abi yarin cikarir sokaga varsa delikanli depodan benzini cektirelim ayni pompadan beraber. Yakit alalim basalim en hizlisiyla
Kankacim benim konuştuğum nokta başka ahmete söylersin dener veya denemez beni ilgilendirmez...yakıt 3 boy hızlandırıyor diyorsun o konu hakkında konuşabiliriz...adama bı emme gönderdim diyeyse bu kelimeler sen bişey iste mami istesin göndermeyenin ta.....daha bişey yazmıyorum
Selcuk_RoL
29-07-2012, 13:59
Ben yakitsiz her zaman denerim ue ile sikinti yok herkez massalahini desin bende dedim ama ue yakit koymadan regi gecemez oyle bi arkadan gelip gecme sekli yok herkez arabaci neyin ne oldugu belli
Öle yada böle araçlarda ne oldugu belırtılmıs bısey saklanmamıs Reg i de kımse tartısmıyo zaten ne oldugu bellı olan bı arac zaten ıkı aracada yapılan emeklere saygı duymayı ogrensek keske ıkısıde mermı gıbı önde olan UE oldu bu kadar yani bırakalım artık o oleydı bu boleydı denenmıs bıtmıs ıkı araca masallah guzel rekabetı farklı yonlere cekmeyelım
Selcuk_RoL
29-07-2012, 14:03
Kankacim benim konuştuğum nokta başka ahmete söylersin dener veya denemez beni ilgilendirmez...yakıt 3 boy hızlandırıyor diyorsun o konu hakkında konuşabiliriz...adama bı emme gönderdim diyeyse bu kelimeler sen bişey iste mami istesin göndermeyenin ta.....daha bişey yazmıyorum
Ya alper sence bana bi parca lazim olsa burda hersey varken ta ordan burayami istiycez sende arabacisin normal geldi yani sana bu deneme oylemi o zaman sizin cok giden kartopunu bi 10 luk yapicak ue :) anasini satiyim debriyaj cayir cayir kacirirken arabam bu kadar hizli degilken yine savasiyoduk senle denerken simdi bu arkadan gelip gecme sekli sana ne kadar inandirici geliyor?
SEÇKİN172
29-07-2012, 14:08
iki aracada tekrar maşşallah regde çok güzel gidiyor ue de çok güzel gidiyor ama yakıt konusuna gelince yakıtta kullanılmış olabalir metenolde basılmış olablir herneyse şuanlık durum böyle maşşallah araçlara
by_hayali
29-07-2012, 14:14
maşallah iki aracada Ahm (Ue) iyi hazırlanmış geçmiş tebrikler ama böyle bir arkadan gelip geçme şekli görmedim ben bu kadar yakın speclerdeki arabalar arasında yakıtın haricinde başka ekstralarda var gibi şahsi düşüncem bu yönde tekrardan tebrikler iki aracada
alpergti
29-07-2012, 14:16
Ya alper sence bana bi parca lazim olsa burda hersey varken ta ordan burayami istiycez sende arabacisin normal geldi yani sana bu deneme oylemi o zaman sizin cok giden kartopunu bi 10 luk yapicak ue :) anasini satiyim debriyaj cayir cayir kacirirken arabam bu kadar hizli degilken yine savasiyoduk senle denerken simdi bu arkadan gelip gecme sekli sana ne kadar inandirici geliyor?
Kardesim adamı 10 boy geçtin ondan sonramı gelip gecti seni ha öyleyse eyv katılırım sana...senin anlamadığın mevzu ne kanka biliyon mu pt 52 piston kisali araba nasıl gidiyorsa senin arabanda öyle gidiyor uçmuyor kaçmıyor ue de öle kartopuda öyle hepsi öyle hepsi birbirini en fazla 1-2 boy gecer Doğanin kanunu oldu artık bu ;)
İki aracada gerçekten Maşallah video görselliği yaşatıyorlar gerçekten.
B.cihangir
29-07-2012, 14:37
iki aracada maşallah :icon_tup:
Selcuk_RoL
29-07-2012, 14:39
İsin ozetini soyliyim ue ye massallah oyle boyle diyo herkez adalet bumu simdi abi hadi bakalim aksam bnm arabam biter bitmesede ben mami abi ile yanyana gidiyorum gelsin ue denesin bir daha bakalim ng ile yada bk type r la denedim arabam ayni o sekil ben 170 e kadar fln tutundum ue denesin bakalim bu sartlarda bk yi fln gecmesi yada 5 sonuna kadar yaninda olmasi lazim e hadi bakalim gorelim yakitsiz ue yi veya ne varsa dun gecese yuruyen araba bu gecede ayni yurusun
İsin ozetini soyliyim ue ye massallah oyle boyle diyo herkez adalet bumu simdi abi hadi bakalim aksam bnm arabam biter bitmesede ben mami abi ile yanyana gidiyorum gelsin ue denesin bir daha bakalim ng ile yada bk type r la denedim arabam ayni o sekil ben 170 e kadar fln tutundum ue denesin bakalim bu sartlarda bk yi fln gecmesi yada 5 sonuna kadar yaninda olmasi lazim e hadi bakalim gorelim yakitsiz ue yi veya ne varsa dun gecese yuruyen araba bu gecede ayni yurusun
Yanlis anlamayin her iki araca da masallah ikisi de mukemmel yuruyor fakat yakitin bu kadar etkili olamayacagini bilmeniz lazim, yakitla alakali bir durum olsa diger viteslerde geriye dusmezdi bukadar..
Cliosportve
29-07-2012, 15:26
..........................................
Yanlış yorum
maşalllahhhhhh ..........
Konu basligini simdi farkettim, degistirilmis.
Olmamis...
UE adaletini yapmış helal olsun, 1 boyu saymıcam demişti görünüşe göre 1 boyuda geçmiş zaten.
UE adaletini yapmış helal olsun, 1 boyu saymıcam demişti görünüşe göre 1 boyuda geçmiş zaten.
sanırım konuşmaları ççok ciddiye almışsınız:)
adamlar onu gırgırına söylediler sen tutmuş ne diyosun :D
araçlara maşh sonuç olarak yinede arkadaşsınız gerisini boşverin
benimde bildiğim kadarıyla specler birbirine yakın ve yakıt aynı yerden alıp cıkarız diye bişe hatırlıyorum ama :soru:
Selcuk_RoL
29-07-2012, 15:54
Yazillar olsun be nos basip gecmek delikanlilik dimi ayip lan o kadar emek var bi kadarmi dustunuz yuhhh be yuhhh
Ue 106 nos basmistir yalancininda anasina avradina kufur edelim bakalim ne oluyo ulan yaziklar olsun ya
Tuncer M.
29-07-2012, 15:55
Aha nos mu basılmış?
Reklamın ıyısı kötusu olmaz crm'nin üzerinden iyi reklam yapılmış helal olsun. SUAT ve EYÜP abinin ellerine sağlık reg her zaman hızlı .
Nos nerden cıktı ki abi eminmisin böyle birşey olduguna ?
nosluysa gitsin evolarla denesin :D
sanırım konuşmaları ççok ciddiye almışsınız:)
adamlar onu gırgırına söylediler sen tutmuş ne diyosun :D
araçlara maşh sonuç olarak yinede arkadaşsınız gerisini boşverin
benimde bildiğim kadarıyla specler birbirine yakın ve yakıt aynı yerden alıp cıkarız diye bişe hatırlıyorum ama :soru:
ben nerden bileyim adamların şaka yaptığını :D forumda roll konuları kv pusu edasında bir ciddiyete sahip :D
Bulut Y.
29-07-2012, 15:57
helal olsun UE 106 YAKISAN OLMUSS
Bayrampaşalı
29-07-2012, 15:58
Yazillar olsun be nos basip gecmek delikanlilik dimi ayip lan o kadar emek var bi kadarmi dustunuz yuhhh be yuhhh
Ue 106 nos basmistir yalancininda anasina avradina kufur edelim bakalim ne oluyo ulan yaziklar olsun ya
selcuk emınmısın bundan nos basıldıgına agır laflar etmıssınde dayanamadım yazmadan duramadım
Selcuk_RoL
29-07-2012, 16:02
Birazdan uruc yada ahmet yazar konustuk itiraf ettiler reg baska turlu gecilmezdi zaten nos bastilar ue ye 2 2 daha 4 amk
Bayrampaşalı
29-07-2012, 16:04
Birazdan uruc yada ahmet yazar konustuk itiraf ettiler reg baska turlu gecilmezdi zaten nos bastilar ue ye 2 2 daha 4 amk
ben aradım telden söledım zaten dayanamadım yanı öle bısey varsa şayet cok şey kaybederler
Cliosportve
29-07-2012, 16:05
Birde onlardan görelim neler yazıcaklar
Merak içinde kaldık
Onların yorumlarını yapmalarını beklemek şart
uRuç_106
29-07-2012, 16:06
selçuğa benden ramazan şakası olsun :) evet ue 106 nos basılmıştır.ama araba nos la çok güzel gidiyor:D
selçuğa benden ramazan şakası olsun :) evet ue 106 nos basılmıştır.ama araba nos la çok güzel gidiyor:D
dikat et sana bi şaka yapmayım ben ....
Trance-R
29-07-2012, 16:09
ue 4 te ne yapmış yahu :)
vites oranlarından galiba , maşallah her 2 sine de ,
ya böle muhabbetler dönmesi cidden can sıkıcı bi konuda bakıyorum küfür edrim ler havada uçusuyo bu konuda küfür muhabbeti !
Adam yazmasa nos olduğunu sölenmicekti ama ?
kaç shot ?
fark edermi...
Biz nereye geldik aluminyum
Selcuk_RoL
29-07-2012, 16:16
Harbi helal olsun adammissiniz uruc brawo valla ayip be bu dukkan 10 senedir bu isi yapiyo hicbirzaman ne nos ne yakit kullanmadik rakibe karsi adam olduk gectik tebrik ettik gecildik tebrik ettik ama adam gibi senin gibi kasarlikla degil adamlikla daha 10 firin ekmek yemeniz lazim bizi gecmeniz icin adam gibi kasarlik olmadan
http://i1133.photobucket.com/albums/m590/jobyan/ced0af05.jpg
Biz bunlari pazardan almadik alnimizin akiyla deli kanli gibi
Alicanrs
29-07-2012, 16:20
o kadar şey söylendi emek vs vs ue gerçekten hızlanmış vs tebrik edelim dedikte sonunu bekledim konunun selçuk şimdi ne dese haklıdır REG king hala o zaman :)
fark edermi...
fark eder, erkeksen gözümün önünde 11.5 sıkıştırmalı 106 ya 100shot nos basta bende arabamı satıp elektrikli bisiklet alayım ;) öğrenmek istediğim kaç shot olduğu, yapılan tabikide etik değil.
konu nerelere gelmiş selçuk adamsın ....
fark eder, erkeksen gözümün önünde 11.5 sıkıştırmalı 106 ya 100shot nos basta bende arabamı satıp elektrikli bisiklet alayım ;)
adam basmış nosu kırmamiş ,napalım şimdi..belki 50 shot basmiştir ..ozaman nos bastı sayılmıyormu..
selçuk arabanın maşşallahı var, gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır. bizim arabalarımız ustasından üfürüklü dayım, biz bu kadar hızlı oldukça böyle noslular bilmemneliler bize daha çok gelir :D
selçuk yinede halal aga nos basmışlar ama yinede fazla geçemiş ue
adam basmış nosu kırmamiş ,napalım şimdi..belki 50 shot basmiştir ..ozaman nos bastı sayılmıyormu..
ben nos basmadı yada nosla geçmedimi dedim ? sadece merak ettiğimden kaç shot basıldığını sordum.
Ya o yazanlar vardı yancılar ahm yapmış yine yapacağını falan diye onlar ne diycek bakalım
HaLuK-35
29-07-2012, 16:28
sabahtan beri atıp tutanlar cok bilen proflar şimdi ne yazcaz diye dusunuyolardır heralde :) tarafını iyi secicen bu zamanda yoksa böyle acaip bi durumda kalırsın..Bu piyasanın galibi yıllardır crm suat abi zaten siz en iyi 2.olmaya calışın bari,maasallah selcuk ,yırtınmaya devam kardesim..baslıgı bi daha değiştir noslu ue diye :D
dragon07
29-07-2012, 16:28
valla 2 tarafıda tanımayız ama gönlümüz ue den yana idi .böyle bi olay ahm performanceyi çok geriye götürür eger gerçekse hiç etik degil ....bu arada 50shot basılabilir.
ben nos basmadı yada nosla geçmedimi dedim ? sadece merak ettiğimden kaç shot basıldığını sordum.
duyumlarımıza göre 50 dediler
Alicanrs
29-07-2012, 16:29
birşey toplamamış yerden:D gayet sağlıklı gitmiş :D
Ya o yazanlar vardı yancılar ahm yapmış yine yapacağını falan diye onlar ne diycek bakalım
Bende merak ediyorum cidden:) garip celiski
insan kendini rezilde eder vezirde :D
sabahtan beri atıp tutanlar cok bilen proflar şimdi ne yazcaz diye dusunuyolardır heralde :) tarafını iyi secicen bu zamanda yoksa böyle acaip bi durumda kalırsın..Bu piyasanın galibi yıllardır crm suat abi zaten siz en iyi 2.olmaya calışın bari,maasallah selcuk ,yırtınmaya devam kardesim..
yazdığının aynısını döşünüyordum..konu açıldığında geniş geniş yazanlar neler düşünüyor şimdi diye aklımdan geçirdim.
Selcuk_RoL
29-07-2012, 16:31
selçuk arabanın maşşallahı var, gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır. bizim arabalarımız ustasından üfürüklü dayım, biz bu kadar hızlı oldukça böyle noslular bilmemneliler bize daha çok gelir :D
Kanka sanirim 60 shot
Bende merak ediyorum cidden:) garip celiski
Kanka Adamların niyeti araba deneyenleri tebrik etmek yada izlemek deil direk ortalığı garaj kavgası yada ortalığı sikiştirmek
Juggernaut
29-07-2012, 16:32
Dostça denemeler böyle oluyor demek
Cliosportve
29-07-2012, 16:33
Evet arkadaşlarımız gönlümüz onların geçmesinden yanaydı
Ben UE ye teknik bakımdan neler yapılmış neler edilmiş bilemezdim
İlk izlerken istediğim sonucun çıkmasından ötürü tebrik ettik
Yancı olarak değil arkadaşları olduğumdan dolayı
İnsanın doğası gereği arkadaşının sevdiği kişilerin başarısını övmek normaldir sanırım :)
Nos basıldığını öğrenince bende açıkcası bozuldum
Keşke en başından söylenseydi
En azından neye göre konuşcağımızı bilirdik
BerkayKamaci
29-07-2012, 16:34
videoyu gece Can'la izlerken tepkisi direk "NOOOOOOOS" oldu zaten :)
iki aracada maaşallah ama reg'e ayrıca kocaman bi maaşallah
Kanka Adamların niyeti araba deneyenleri tebrik etmek yada izlemek deil direk ortalığı garaj kavgası yada ortalığı sikiştirmek
Panpa bu isler cidden uzucu yuz yuze bakiyor herkes ne gerek var boyle. Entrikalara aka kara demeye gerek yok yazik valla, boluda uzagim rahatiz bu taafta valla:) boyle gerginlikle gerilimle yasanmaz
Evet arkadaşlarımız gönlümüz onların geçmesinden yanaydı
Ben UE ye teknik bakımdan neler yapılmış neler edilmiş bilemezdim
İlk izlerken istediğim sonucun çıkmasından ötürü tebrik ettik
Yancı olarak değil arkadaşları olduğumdan dolayı
İnsanın doğası gereği arkadaşının sevdiği kişilerin başarısını övmek normaldir sanırım :)
Nos basıldığını öğrenince bende açıkcası bozuldum
Keşke en başından söylenseydi
En azından neye göre konuşcağımızı bilirdik
AHM perormance yeter ki kafaya takmasın birşeyi
AHM performance a çok çok teşekkürler bu kadar özgüvenli yaklaşılan bir konuda özgüvenleri yıkıp arabayı yaparken ayarlarken her döktüğü ter damlasına bence helal olsun
Gene yaptın yapacağını seviliyorsun
Bu övmemi ?
Panpa bu isler cidden uzucu yuz yuze bakiyor herkes ne gerek var boyle. Entrikalara aka kara demeye gerek yok yazik valla, boluda uzagim rahatiz bu taafta valla:) boyle gerginlikle gerilimle yasanmaz
Gelme panpiş buralara arada bi tatil yetiyo sana deplasmandaa:D
Ben dedim AHM yapmış hala yaptıgını soluorum bıtek UE yok o garajda bıtek UE 106 veya sadece 106 yapılmıyo yada ilk defa hızlı araba yapmaya calısmıyo bilmeyen gerıye donup arastırır bıraz yapılan seye kımse dogru ıyı yaptı vs demıyo ayrıca araç sahibi takalım basalım dedıyse gerısı onu baglamaz orası yada burdan sorası urucu ılgılendırır fıkrım falanda degısmedı hala aynı seylerı soluorum gercekten tanıyanlarda farklı bısey solemıcektır bunlarda benım dusuncem kımın ne dedıgını cokta onemlı degıl UE 106 nos bastı dıye AHM nın yaptıgı ısı bagdastıranlar dusunsun oda onların problemı ;)
Gelme panpiş buralara arada bi tatil yetiyo sana deplasmandaa:D
Aynen deplasman iyi panpis:D boyle garipliklere gelemem:)
Cliosportve
29-07-2012, 16:39
Bu övmemi ?
Yani kırıcı aşşagı düşürücü bir kelime kullanmamışım
Olayın verdiği sevinçle yazılmış cümleler
Açıkcası bende bozuldum İboo
Yapcak birşey yok
İnsan hata yapabilir
Hata yaptık kabul ediyorum
Fakat bu iş biraz sidik yarışına dönmüştü
Garaj kavgasından ben anlamam
1 boy tutunabilse denilmişti
Adamlar olayı kısa yoldan (NOS) ile çözmüşler
Onlarda kısacası geçtik mi geçtik gibisine getirdiler olayı demekki
Onlarda kendi aralarındaki mesele
Ben izleyici olarak arkadaşlarımın yaptığı bu şekildeki hareketleri üzücü buluyorum
Umarım anlatabilmişimdir durumu
Zaten konuda iki araba konusu
Fazlada abartmaya gerek yok
Olan oldu
Selcuk_RoL
29-07-2012, 16:40
Ben dedim AHM yapmış hala yaptıgını soluorum bıtek UE yok o garajda bıtek UE 106 veya sadece 106 yapılmıyo yada ilk defa hızlı araba yapmaya calısmıyo bilmeyen gerıye donup arastırır bıraz araç sahibi takalım basalım dedıyse gerısı onu baglamaz orası yada burdan sorası urucu ılgılendırır fıkrım falanda degısmedı hala aynı seylerı soluorum gercekten tanıyanlarda farklı bısey solemıcektır bunlarda benım dusuncem kımın ne dedıgını cokta onemlı degıl UE 106 nos bastı dıye AHM nın yaptıgı ısı bagdastıranlar dusunsun oda onların problemı ;)
Araban hizliysa gel deneyelim o zaman bos konusma laf kalabaligi yapma Kasarliga gerek yok
emirarslan34
29-07-2012, 16:40
rege kocaman maşallah
Bu övmemi ?
Aşırı sevgi kankam;)direk rklam övme falan filan ...
raptor_98
29-07-2012, 16:41
walla tanımam etmem kimseyi ama hırs işi bu,böle şaka olmaz bence yada söyleme geç kalındı kanaatindeyim...reg e maşallah diyelim,konulu videonun adı da grup indirimi olarak değişir artık :))
Kimseyi sahsen tanimam, fakat ortada buyuk bir ayip var.
alpergti
29-07-2012, 16:42
birşey toplamamış yerden:D gayet sağlıklı gitmiş :D
Bı yasıma daha girdim kol bacak toplayan birini tanıyorum o yüzden o kadar iddialı yazdım Ahmet bütün tezleri çürüttu :D
Geçmekte var gecilmekte adam gibi geçersin veya geçilirsin...Ahmet'e yakışmadı bu hareket:icon13:
Aşırı sevgi kankam;)direk rklam övme yalama yutma
Adamsın ramazanbey :D
Ben dedim AHM yapmış hala yaptıgını soluorum bıtek UE yok o garajda bıtek UE 106 veya sadece 106 yapılmıyo yada ilk defa hızlı araba yapmaya calısmıyo bilmeyen gerıye donup arastırır bıraz yapılan seye kımse dogru ıyı yaptı vs demıyo ayrıca araç sahibi takalım basalım dedıyse gerısı onu baglamaz orası yada burdan sorası urucu ılgılendırır fıkrım falanda degısmedı hala aynı seylerı soluorum gercekten tanıyanlarda farklı bısey solemıcektır bunlarda benım dusuncem kımın ne dedıgını cokta onemlı degıl UE 106 nos bastı dıye AHM nın yaptıgı ısı bagdastıranlar dusunsun oda onların problemı ;)
o zmn sahibi niye kullanmadı araçı ahm yi ilgilendirmez diyosunda araç sahibine hiç tebrikler denilmedi hep ahm ye denildi
bunlara hiç gerek yoktu kötü bi yaklaşım oldu nos muabetti hani bunun şakası falanda olmaz böyle şeyler insaların gözünde eksi duruma düşürür....
Araban hizliysa gel deneyelim o zaman bos konusma laf kalabaligi yapma Kasarliga gerek yok
Deneriz zamanı gelınce problem yok uslubunu bozma kımse burda yapılan dogru dıye bısey demıyo ben kendı dusuncemı soledım ;)
Cliosportve
29-07-2012, 16:43
Yani kırıcı aşşagı düşürücü bir kelime kullanmamışım
Olayın verdiği sevinçle yazılmış cümleler
Açıkcası bende bozuldum İboo
Yapcak birşey yok
İnsan hata yapabilir
Hata yaptık kabul ediyorum
Fakat bu iş biraz sidik yarışına dönmüştü
Garaj kavgasından ben anlamam
1 boy tutunabilse denilmişti
Adamlar olayı kısa yoldan (NOS) ile çözmüşler
Onlarda kısacası geçtik mi geçtik gibisine getirdiler olayı demekki
Onlarda kendi aralarındaki mesele
Ben izleyici olarak arkadaşlarımın yaptığı bu şekildeki hareketleri üzücü buluyorum
Umarım anlatabilmişimdir durumu
Zaten konuda iki araba konusu
Fazlada abartmaya gerek yok
Olan oldu
Aşırı sevgi kankam;)direk rklam övme ....
Olayı açıkca yorumladığıma inanıyorum
Laf sokmaya uzatmaya kırıcı olaya gerek yok
Anlayaşın için teşekkürler
duyumlarımıza göre 50 dediler
teşekkür ederim
Selcuk_RoL
29-07-2012, 16:44
Deneriz zamanı gelınce problem yok uslubunu bozma kımse burda yapılan dogru dıye bısey demıyo ben kendı dusuncemı soledım ;)
Benim uslubum bu isine geliyosa bu saatten sonra farkli
Bı yasıma daha girdim kol bacak toplayan birini tanıyorum o yüzden o kadar iddialı yazdım Ahmet bütün tezleri çürüttu :D
Geçmekte var gecilmekte adam gibi geçersin veya geçilirsin...Ahmet'e yakışmadı bu hareket:icon13:
hadi ataist bunuda açıkla :D
selektör yapan gri clio ya öldüm yaa :D neye uğradını şaşırdı :)
HaLuK-35
29-07-2012, 16:46
son şakası güldürmedi,sevenlerini utandırdı hesabı :D
Nos basmasalar demekki selçuk araya transatlantik sokucak adam Dedi zaten 1 boy gecersem saymam diye :D
oyle bı dunya yok bu denemeler araclardan,araç sahıplerınden cok garajlarında yarısı.
aynı spec arabalar. ustalıgın on plana cıkacagı denemeler.
ustelık ue yı kullananda garajın ustası yada sahıbı sanırım.
boyl bır durumda ben olsam ve arac sahıbı nos takalım gecelım sunları dese "al arabanı nerde taktırıyosan taktır benı gırmem bu ıse" derım o arabayıda kullanmam.kullanıyosamda o nos dugmesıne basmam.
ue nın garajını tebrık ederım ama nos la bıle debrıyajı kırmamıslar :)
Ulan abuk sabuk konusup mileti hePten zivanadan cikarmayin..
Zamani gelir deneriz falan.. Git kumda oyna'kürekde al yanina
alpergti
29-07-2012, 16:48
hadi ataist bunuda açıkla :D
İftardan sonra aciklicam nos bulmam lazım :D
Yapılanlar çirkince bence sonuçta bi sürü kişi izliyor insanların kafasından düşünceler oluşuyor
kapak olsun denilirken işin boyutu şaka yaptık denmesi frklı bir boyut getirdi.
unutmamak lazım bu kadar kolay yolla insan emeğinin harcanması hazmedilmicek bi durum. yüz yüze bakan kişilerin gizli şekilde işler çevirmemesi gerek insanların negtif yorumunu ve düşüncelerini alır.
Cliosportve
29-07-2012, 16:49
son şakası güldürmedi,seenlerini utandırdı hesabı :D
Aynen kanka
Ne yapalım açıklama yaptık artık
Üslup bozulmasını anlamıyorum bu konuda
İnsanlar için ithamda bulunurken en azından dogru dürüst bir yazı yazılırsa daha iyi olur
Aynı senin yaptıgın gibi :)
alpergti
29-07-2012, 16:52
Hadi nosu taktiniz neden soluyorsunuz buda araştırılmalı :D
Adamsın ramazanbey :D
Ya ibo ben en cok ahm ye kizdim , dukan sahibi adamsin miletin gazina gelip neden bu durumlara geliyorsun!Yancilari sassakcilari gectim yani
HaLuK-35
29-07-2012, 16:53
Aynen kanka
Ne yapalım açıklama yaptık artık
Üslup bozulmasını anlamıyorum bu konuda
İnsanlar için ithamda bulunurken en azından dogru dürüst bir yazı yazılırsa daha iyi olur
Aynı senin yaptıgın gibi :)
sen zaten ustune alınma kardesim senin niyetini biliyorum ben ,reg veya crm için bu konuyu karalama kampanyasına dönusturmeye calışanlar ,fırsat bilenler oldu onlar dusunsunler ;)
emreaydın
29-07-2012, 16:54
ue 106 nın plakasının sonu 5700 mı ?
HaLuK-35
29-07-2012, 16:54
hauahaua :D:D
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
360 DERECE BURDA DEVREYE GİRİYOR :D
Cliosportve
29-07-2012, 16:58
sen zaten ustune alınma kardesim senin niyetini biliyorum ben ,reg veya crm için bu konuyu karalama kampanyasına dönusturmeye calışanlar ,fırsat bilenler oldu onlar dusunsunler ;)
Neyse artık
Olan oldu
En güzeli gene Draglarmış
Süre belli herşey belli
Bu rolling işleri iyice zıvanadan çıkıyor
Bu saaten sonra bende köşeye çekilirim gibi
Her hafta gerilim gibi
Bir konu mutlaka patlıyor
İftardan sonra aciklicam nos bulmam lazım :D
alper ksk gel bende var
1 hafta nos baglamak icin mi garaja arac alinmamis yani:)
benimle olan denemede de nos basıldı o zaman..vay arkadas :)
dragon07
29-07-2012, 17:08
hemen ögrenmelisin bunu sen yine iyi tutundun bnce :D
Cliosportve
29-07-2012, 17:09
Bu kuşku yok mu bu kuşku :D
hemen ögrenmelisin bunu sen yine iyi tutundun bnce :D
helal dayı helal dayı, konuş... :D
chiefkadir
29-07-2012, 17:14
Reg ilk gaza çok iyi oturmuş gayet iyi ivmelenirken UE 3.viteste birden şahlanmış ,böyle bir gelip geçme demek çok daha güçlü olması demek , öyle 3-5hp nin işi değil alakasız gelmiş ,Ahmet usta ne yaptıysa helal olsun çok iyi olmuş çok şaşırdım ikisinede Maşallah:icon_tup:İlk seyrettiğimizde anladık garipliği ama uzaktan gazel okumamak için bişey yazmadık :) Hayırlısı inşallah :)
öyle bi gelip geçme şekli yoktu zaten yuh dedim ilk izlediğimde sonra supra ile motor vdeosunu ızledım lan dedım bıse var ama sustum ki ortaya cıkmıs :D
zaten ue'nin Reg'i geçemeyeceğini herkez biliyordu.REG bu piyasada kendını kanıtlamıs bir araç.Zamanında bende Arnavut ciğeriyle 2 kez geldim istanbula ikisindede ue gelmedi basmaya,hep bi bahane.Şimdi nolduda bu kadar atar,bi özgüven gelmiş.O da nostanmış :) :) bu alemde iki çeşit 106 vardır.teki 105,5 tekide 106.Yürümeyeni yürümezzz..Suat abi o kupaları gazeteden 29 kuponla almadı..Herkez yerini bilcek! Kral CRM
arada senin aracta gitti gume araştır bencede :):)
Ben de yorum yapmaktan kacindim cunku arkadan gelip de boyle bir gecme olmaz. Boyle saka da olmaz. Hrkes emek vermis arabasini denemek icin bir hafta bekliyor. Yapilan saka niyetli de olsa yakisik almamis. Selcuk kardesimin kizdigi kadar var. Deger miydi yani ortami bukadar karistirmaya iki tane teneke icin? Bu tur dostluklari zedeleyici tavirlardan kacinin.
Masallah REG e. Yine de kendisini nosa ragmen fazla ezdirmemis.
mhmtsrtp
29-07-2012, 17:27
:):):) ne güldüm arkadaş içerden sesleniyolar bişeymi oldu die :):)Ç)Ç
mami_makinen
29-07-2012, 17:30
polemık olmasın dıye bısey yazmak ıstemedım ama az cok bı 106 ın ne kadar yuruyecegını tahmın edıyorum..ben hep soyledım yıne soyluyorum REG 106 yı 52 lı bı 106 gecemez anca bıraz daha fazla tutunabılır kımse kendını kandırmasın ..NG 106 ILE SUREKLI ANTREMAN YAPTIRIYORUM VE HIC SINIFTA KALMADI O YUZDEN BU KADAR EMIN KONUSUYORUM ...
Emre İlbi
29-07-2012, 17:33
İlk seyrettiğimizde anladık garipliği ama uzaktan gazel okumamak için bişey yazmadık :) Hayırlısı inşallah :)
Abi gece bende izlediğimde, bu işte bir anormallik olduğunu yazmak istedimde,
taşlarlar diye vazgeçtim :D
işin garipliği sen ufaktan çıtlattın,
çıkıpta bir kişide Nos mu bastınız demedi hayret :D
chiefkadir
29-07-2012, 17:36
Abi gece bende izlediğimde, bu işte bir anormallik olduğunu yazmak istedimde,
taşlarlar diye vazgeçtim :D
işin garipliği sen ufaktan çıtlattın,
çıkıpta bir kişide Nos mu bastınız demedi hayret :DMamiyle sabah konuştuk, nos yok , yakıt koydular dedi o yüzden fazla topa girmedim ama geriden 25hp fazlasıyla geliyo gibi göründü:) Umarım insanlar birbirini kırmaz :icon_tup:
Emre İlbi
29-07-2012, 17:40
Mamiyle sabah konuştuk, nos yok , yakıt koydular dedi o yüzden fazla topa girmedim ama geriden 25hp fazlasıyla geliyo gibi göründü:) Umarım insanlar birbirini kırmaz :icon_tup:
Abi sonuç itibariyle alt tarafı 4 teker,
bana göre 4 teker için kalp kırmaya değmez :)
Foruma yansımayan kendi aranızda bi deneme olsa ve rakipte bu şakayı kaldırabilecek gülüp geçicek yapıdaysa basarsın nosu yaparsın şakayı.
Ama gel gelelim halka mal olmuş iki araca biniyorsunuz tabiri caizse , burda kiloyla insan takip ediyor, destekliyor, yorum yapıyor ,vakit ayırıyor..hiç kimse umurunuzda olmasa bile en azından kendi destekçilerinizi komik duruma düşürmemek için olmamalıydı gizli nos.
Selcuk_RoL
29-07-2012, 17:56
Bu yapilan pislik adami bu islerden sogutur yemin ederim ciglikten baska bsy degil ne hirsmis be bu reg harbi neymis bee ne kadar zorunuza gitmis be anlamiyorum gercekten anlamiyorum gecilmek dunyanin sonu degil arkadas ben nasil gece tebrik ettim kapattim olayi olmasi gereken budur herzaman ama isin rengi degisince kimsenin kimsenin emegine saygisizlik yapmaya hakki yok
Uruc bey reg e oy verenlere kapak olsun demissin o nos tupude sana ve oy verenlere kapak olsun o zaman
Bu yapilan pislik adami bu islerden sogutur yemin ederim ciglikten baska bsy degil ne hirsmis be bu reg harbi neymis bee ne kadar zorunuza gitmis be anlamiyorum gercekten anlamiyorum gecilmek dunyanin sonu degil arkadas ben nasil gece tebrik ettim kapattim olayi olmasi gereken budur herzaman ama isin rengi degisince kimsenin kimsenin emegine saygisizlik yapmaya hakki yok
Uruc bey reg e oy verenlere kapak olsun demissin o nos tupude sana ve oy verenlere kapak olsun o zaman
nosun okadarda etkisi olmamıs :)
hikmetcubukcu01
29-07-2012, 18:01
REG e maşşallah.Allahım nazarlardan saklasın.
CRM PERFORMANS farkıda bu işte. Büyük usta olmak kolay değil.
REG i bekleyen daha ne süprizler var acaba.
Benim gönlümde REG 106 atmosferikde Türkiye birincisidir.
Selçuk abi ne basıldığını sölemeseydi acaba Ramazan Şakası olduğunu açıklayacaklarmıydı.
gerçekten çok ayıp.minareyi çalan kılıfını hazırlar :D