Orijinalini görmek için tıklayınız : '63 Bug Marilyn ( Tolga KAYNAK )
tolgakaynak
12-08-2012, 22:21
'66 Chocolate fotoğraf cekiminden sonra '63 Bug Marilyn ile ilk video cekimimi yaptım...
Görüş ve eleştirilere açığım hatalar ilk cekimim olmasıyla normaldir:) Tşk..
IRspxxklp04
Firat.M3
12-08-2012, 22:23
çekim kalitesi iyi de kurgu pek olmamış. herşeyi çok detaylı göstermek sıkıcı olabiliyor. emeğinize sağlık.
Selcuk_RoL
12-08-2012, 22:24
Link verebilirmisin
tolgakaynak
12-08-2012, 22:26
tabi
'63 Bug Marilyn - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=IRspxxklp04&feature=player_embedded)
Low-Rider
12-08-2012, 22:28
İlk video için güzel ama gereksiz detaylar var,kağıyı açıyor çıkıyor ayakkabısını giyişine kadar gördük.
Arkadaşın otoparkta tam ızdırapmış:D
AhmetYılmaz
12-08-2012, 22:28
Bence şarkı hiç uymamış. Araç neşeli duruyor çünkü. :) elinize sağlık.
tolgakaynak
12-08-2012, 22:38
İlk video için güzel ama gereksiz detaylar var,kağıyı açıyor çıkıyor ayakkabısını giyişine kadar gördük.
Arkadaşın otoparkta tam ızdırapmış:D
çok göze batmıyor diye düşünmüştüm ama demekki göze batıyormuş:S
ensoztrk
12-08-2012, 22:41
Bazı kısımlar kesilip hızlı bi şekilde geçilseydi daha iyi olurdu bence ama çekimler çok iyi elinize sağlık :)
İlk video için bence gayte başarılı. Detay vs konusunda arkadaşlarla hemfikirim.
Bu sektöre benimde el atıp kendi arabam içinde bir takım videolar çekmem gerektiğinide anlamış oldum :)
tolgakaynak
12-08-2012, 22:49
Aslında bu videonun devamı olucağı için biraz kurguyu ona göre düşünmüştüm ama detaylar tabi göze batabiliyor sıkıcı olabiliyor:) en azından bunu anlamış oldum :) devamındaki videoda ona çok dikkat ederim
erhanarici18
12-08-2012, 22:50
:hahaha::hahaha::hahaha:
elinde tahtaları görünce koptum gülmekten
CasabLanca
12-08-2012, 22:53
ilk videoya göre güzel renkler felan çok kaliteli
dikkatimi çeken birşey oldu her araba videosunda neden bir play station oluyor :D:D
tolgakaynak
12-08-2012, 22:56
ilk videoya göre güzel renkler felan çok kaliteli
dikkatimi çeken birşey oldu her araba videosunda neden bir play station oluyor :D:D
bu videoyu düşünürken ben ps de honda civic typer alıyordum o sırada yarış marış derken:D bi anda video cekimi gerçekleşti:D
kanka bı an garajdan hıc cıkamıycak sandım labırent gıbı ordan oraya ordan oraya :D
ama guzel olmus, devamını beklıyorum, eline saglık :)
tolgakaynak
12-08-2012, 23:22
kanka bı an garajdan hıc cıkamıycak sandım labırent gıbı ordan oraya ordan oraya :D
ama guzel olmus, devamını beklıyorum, eline saglık :)
garaj binanın arkasında :)
2. bambaşka olucak inş devamı çok yakında
germanbug
12-08-2012, 23:41
Arkadaslar yorumlariniz icin tesekkur ederiz.ama aslinda kurgumuz bu yondeydi.ben arac sahibi olarak boyle istedim.cunku bu voswos,voswos camiasinda bilinen ve sevilen bir arac.ve ben bunu 9 aydir gozden uzak bi sekilde topluyorum ama bikac ufak tefek eksigim oldugu icin detay cekim istemedim.bu videoyu sadece cekecegimiz fotograflar ve video oncesi atistirmalik bir cerez kivaminda cektik:)ama tekrar soyluyorum elestrileriniz dikkate alacagiz ve emiminki karsiniza daha iddiali cikacaz.saygilar...
Maşallah araç güzelmiş, cml şu mat lacivertti sanırım. O araçsa çok değişmiş, elinize sağlık. (Aracın konusu varsa görmedim o yüzden buraya yazıyorum.)
Video fena değil, bana şu videoyu anımsattı : Tailored Trailer on Vimeo (http://vimeo.com/27245963) :)
Dip not olarak garajın kapısındaki yere bi avuç beton dökseniz yav, tahtayla falan uğraşacağınıza :)
tuner faruk
13-08-2012, 00:35
İlk video için bene gayet güzel olmuş ara kısımlar biraz daha kısa olabilir :)
Hey gidi CML 76 tekrar adam olmuş şekilde görmek gerçekten insanı mutlu ediyo :)
larrysafak
13-08-2012, 00:41
Arkadaslar yorumlariniz icin tesekkur ederiz.ama aslinda kurgumuz bu yondeydi.ben arac sahibi olarak boyle istedim.cunku bu voswos,voswos camiasinda bilinen ve sevilen bir arac.ve ben bunu 9 aydir gozden uzak bi sekilde topluyorum ama bikac ufak tefek eksigim oldugu icin detay cekim istemedim.bu videoyu sadece cekecegimiz fotograflar ve video oncesi atistirmalik bir cerez kivaminda cektik:)ama tekrar soyluyorum elestrileriniz dikkate alacagiz ve emiminki karsiniza daha iddiali cikacaz.saygilar...
Masallah arac cok guzel dun rastladım yanlıs hatırlamıyorsam gece yolda kırmızı del solle slm verdim hatta cok begendim tekrar masallah :icon_tup:
Cekim gayet iyi eline saglik devami gelicekse bu goruntuler cokda kotu dill bence arabanin on saclardarenk birazgarip olmusgozume batti birazcik masallah aracdada emek oldugu cok belli cokda guzel olmus
E.Bozoglu
13-08-2012, 00:51
Ellerinize saglık aracda cekimde cok güzel.
Çekim kalitesi güzel arkadaşlarında dediği gibi bazı sahneler fazla uzamış. Müzikte otoparkta ızdırap çeken adamı anlatır gibi olmuş :D Devamını bekliyoruz :)
Fazla detay harici çok hoş olmuş. Mesela mesajdan sonra kapı çıkışı alınaiblirdi direk. İlke göre çok başarılı ama emeğinize sağlık Vosvosa ayrıca Maşallah. Tshirtteki detay gözden kaçmadı :)
Maşallah tolga güzel çekim fakat detay konusunda hemfikiriz sanırım :)
öykü abi vos konusunda aşırı iyi gerçekten,siyah kaferde güzeldi :)
tolgakaynak
13-08-2012, 12:31
Fazla detay harici çok hoş olmuş. Mesela mesajdan sonra kapı çıkışı alınaiblirdi direk. İlke göre çok başarılı ama emeğinize sağlık Vosvosa ayrıca Maşallah. Tshirtteki detay gözden kaçmadı :)
tshirt farketmene çok sevindim:) tşkler
Eline sağlık, Maşallah :)
orhan_guney
13-08-2012, 13:03
Aga evin anaktarlarını almaya ve kapıyı kitlemeyi unutdun şaka tabi :) Maşallah ben beğendim.
tolgakaynak
13-08-2012, 14:57
Tşkler arkadaşlar..
Hocam yanlış anlamayın ama tamam araba basık anladık da kolu bu kadar dışarı çıkarıp bunu belli etmek biraz abartıya kaçmış bence omuza kadar dışarıda. :)
Müzik bence farklı olmalıydı, çok dramatik olmuş o araba için :) Araba da güzel olmuş maşallah.
germanbug
15-08-2012, 06:31
Hocam yanlış anlamayın ama tamam araba basık anladık da kolu bu kadar dışarı çıkarıp bunu belli etmek biraz abartıya kaçmış bence omuza kadar dışarıda. :)
Video icin deildi o ben hep oyle kullaniyorum aliskanlik yani:)yolda rastlarsaniz bigun gorursunuz oyle:)yorumlar icinde herkese tekrar tesekkur ederim
eline sağlık güzel olmuş fakat sonunda vosvos patlıcak mi diye bekledim müzik o havayı verdi.
prodigy bu tarz videolarda bence cuk oturuyor.
bu arada hergün garaja bu şekil girip çıkıyorsa sahibine allah sabır versin.
MatraX_07
18-08-2012, 14:01
panpaaa sen yaparsında olmazmı supersın :)
Aracı çokaz yükseltmekte fayda var diye düşünüyorum 1cm bile kâr olacaktır
emirhan sph
18-08-2012, 21:27
Cekmi kalitesi renkler netlik gecisler cok guzel. Cok daha basarili cekebilrmissiniz. Garajin acilisi oykunun disari bakmasi farlarin yanmasi cok guzel olmus ama onun disindki sahneler cok zorlama ve kurgu olarak gercekten cok kotu olmus. Uzuldum yani ole diim:(
Oyku masallah kanka heygidi cml tekrar cana gelmis masallah emegine saglik :) kazasiz belasiz. Insallah daha guzl bi kurgu ve muzikle cekim yaparsiniz cunk videoda iscilik super :)
Turk-Look
18-08-2012, 22:45
Öncelikle fikrinize emeğinize sağlık arkadaşlar.
İlk deneme olarak hoş fakat olumlu yönde seyretmeniz için gözüme ilişenleri yazıyorum:
Konsept pek olmamış,öncelikle ne çekeceğinize karar vermeniz lazım , film çeker gibi planlar almışsınız ama yapmak istediğiniz aslında farklı,müzik çok dinamik insanı yukarı taşıyor fakat izlenen temayla tezat kalıyor,görüntüler çok uzun gösterilmemeli ve daha zengin planlar alınmalı,kurgu eksik,müzik seçimi yanlış,senkron yok,colour correctin gerekirmiş ...:)
Teaser,trailer,film,reklam,tanıtım filmi,klip vb.... hepsi farklı prod'lardır.
Bazı post prod. kuralları ve teknikleri vardır.
germanbug
24-08-2012, 22:15
Emirhan sagol kanka seninde kadrajindan gormek isterim;)
Gelelim fatih sana:)kanka bana bi sozun var bittigi zaman video cekecez dedin chocolateyi cekerken:)hatta konustuk ogun ama yogunsun ve musait olmani beklioruz Marilyn ve ben;)ikimizde kurgunun,emeginin,yapacagin isin ve senin emrindeyiz;)
Turk-Look
25-08-2012, 18:45
Ekipmanı ayarladın da çekmedik mi Öykü ? =)
müzik çok agresif kaçmış. daha neşeli hareketli bi parça videoya bakış açısını %80 değiştirebilir diye düşünüyorum. çekim kalitesi güzel.
Berent.t
27-08-2012, 21:34
Müzik konusu +1
Araç gerçekten çok hoşuma gitti maşallah, keyifli günlerde kullanmanız dileğiyle..