Orijinalini görmek için tıklayınız : Accent Era İçin Blow Off Yardım!
Aracıma blow off düşünüyorum.Düşünmekten cok istiyorum acıkcası :D. Verdiği sesin hastasıyım diyebilirim Aracım 1.5CRDi + yada - leri nedir? :soru: Ve aynı zamanda bana maliyeti ne kadar olur?
berkay_aydin
16-08-2012, 20:05
benim bildiğim pek artısı eksisi yok sesinin dışında, ürün ucuz montajı pahalıdır ..
modası geçmiş işler onun yerine downpipe düz boru eksoz yazılım vs yapın daha güzel sesler çıkar :)
tdipower
16-08-2012, 21:38
boşver sen yazılım egzoz yap kaderi değişir o arabanın
Anıl DALGA
27-08-2012, 00:53
150 Tlye Blow off u temin edersiniz montajı 250 TL gibi bir ücret tutar. arkadaşların dediği gibi downpipe + düz boru + yazılım ile desteklerseniz + blow off la güzel bir sonuç çıkar ortaya hem ses hem performans :)
berkay_aydin
27-08-2012, 01:02
150 Tlye Blow off u temin edersiniz montajı 250 TL gibi bir ücret tutar. arkadaşların dediği gibi downpipe + düz boru + yazılım ile desteklerseniz + blow off la güzel bir sonuç çıkar ortaya hem ses hem performans :)
Boşa giden havanın nesinden performans alacak ki kanka :D :D
TurboJDM
27-08-2012, 01:38
200+ hp üzeri bi güç yoksa sesten başka birşeye yaramaz blow-off performans alan varda biz mi bilmiyoruz?.bende bağlatacaktım 1.5 dci aracıma ama dizelde blowtan yağ atıyor gibisinden birşeyler duydum o yüzden vazgeçmiştim böyle birşey varmı? önceki 2.0T vectramda bağlıydı turbo benzinlide sorun yoktu. bu konuda bilgi alabilirmiyim birde. bu araç ilk dizel aracımda :)
berkay_aydin
27-08-2012, 01:54
200+ hp üzeri bi güç yoksa sesten başka birşeye yaramaz blow-off performans alan varda biz mi bilmiyoruz?.bende bağlatacaktım 1.5 dci aracıma ama dizelde blowtan yağ atıyor gibisinden birşeyler duydum o yüzden vazgeçmiştim böyle birşey varmı? önceki 2.0T vectramda bağlıydı turbo benzinlide sorun yoktu. bu konuda bilgi alabilirmiyim birde. bu araç ilk dizel aracımda :)
benim aracım 205 hp, blow off yok ne gibi faydası veya zararı olabilir merak ettim ??
berkay_aydin
27-08-2012, 02:02
Blow off Gaz kelebeği kapandığında geri dönen basıncın pallere zararını engellemek için konulan bir parçadır ..
Dizel'de gaz kelebeği yok ?
Bu konuda tam bir fikrim yok ancak turbo'nun milde boşluk artmasıyla yağ gelme durumu olabiliyor , blow'da atıyor blow atmasa motora gidecek değişen birşey bence yok...
o zaman yazılım ve eksozla işi bitirip noktalamak benım işim yardım ve destekleriniz için teşekkür ederim.:)
driftman
08-10-2012, 20:18
Blow off un sesine bende hastayım ama , maalesef sesten başka esprisi yok, egsoz ve yazılım mantıklı görünüyor !
twinkerem
30-10-2012, 14:03
ses için arabanın motorundan olursan dizellere bov mantıklı değil
o donem gerıde kaldı lüzumsuz .
edit : o parayı getırın bı kuzu cevırelım daha ıyı :D