PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 5.35 motoru alınırmı

evolutions
18-08-2012, 20:02
arkadaslar selam bazı sormak istediğim şeyler war tecrübeli arkadasların yardımını bekliyorum almak istediğim bir motor war 5.35 bmw motoru turbo kitli motor kapak çatlamış o halde sökülmüş gördüm motoru turbo vs üzerinde takılı dolu bir motor kızıl yataklar söyleneni yazıyorum amerikadan özel naskar piston v.s sormak istediğim motor yattıkca ne gibi masraf cıkarır ayrıca kapak çatlattıgı için piston vs zarar görebilirmi kapağı çatlak halde 5000 bin tl isteniyor sizce alınırmı sanzuman yok motor adatepede bir abimizin dükkanında kösede öylece duruyor

ZaZy
18-08-2012, 20:12
patlak motora 5000 lira ultra çok fiyat. Eray Yümsel ile konuşursan daha sağlıklı motoru iyi paralara alırsın. 5000liraya patlak motor almak akıl karı değildir. Sıfır motor yapıp kıranlar war sen patlak motorla işe başlamak istiyorsun bence girme o işe...

evolutions
18-08-2012, 20:16
sadece kapağı çatlak dolu halde araç üzeirnde 500 hpye yakın dynosu war

mehmetRS
18-08-2012, 20:18
ZaZy +1923. Kesinlikle Eray Yümsel'e mesaj atın ulaşın bir şekilde.

Zorbey
18-08-2012, 20:31
parça fiyatlarını araştırıp düzgün bir rakam çıkarabilirsiniz,hacimli motor,yüksek sıkıştırma görmüş,ummadık arızalar çıkarıp marş basmadan satmanıza yol açabilir ;)

Seven7
18-08-2012, 20:34
Büyük risk.

OMTech
18-08-2012, 20:57
Bahsettiğiniz motor hangi aracın motoru 535i turbo ? Ben ezbere alın demem. ama almayında demem. Üzerindeki ekstralarla 20 milyara mal olacak bir motorsa hasarını tespit eder motora bakar alır takarsınız güzel bir e21 şasesine olur biter. Eğer ki boş bir motor alıp takacağım deseniz yine swap işlemi size 5-6 milyara gelecek. Hazır setup her zaman risktir ama güvendiğiniz bildiğiniz cihaz ise işinizi kolaylaştırır. Hedefiniz büyükse şunu söyleyeyim 5 milyara 500 hplik bir BMW motoru size 15 milyarı geçecektir. Bütçeniz 4-5 milyarsa zaten bu planı çöpe atın alın güzel bi m20 yada m50 b20/25 neyse. stock stock keyfinize bakın.

mmustu
18-08-2012, 21:37
Nascar pistonu ne la

emre_
18-08-2012, 21:48
Motor kode neymis acaba pistonu merak ettim kapak neden catlatmis ? Basit bisey degil fazla basinc basilmistir muhtemelen oda alt tarafada zarar vermistir diye dusunuyorum he 5000 zaten deli para bence bulasma derim sanzuman yok tesisat yok alip neler harciyacaginin farkindaysan bi tane 325 al o paraya bin mis gibi

Caesar
18-08-2012, 22:03
Motor kodu nedir?

tdipower
18-08-2012, 22:33
Nascar pistonu ne la

işte nascar pistonu :D

https://encrypted-tbn2.google.com/images?q=tbn:ANd9GcRgDeb69_YfPipUJXXL8DTdxJaTGJv5J kOUJ17O7TNTPNJkdSN6-g

motor için bence eray yümsel e danışın :)

DOHC
18-08-2012, 22:54
535 derken 3.5 litre'ye turbo eklenmiş yoksa yeni modellerdeki 3 litre turbo motor mu?
5 milyar az geldi bana. Başka sıkıntılarda olabilir gibime geldi.

evolutions
19-08-2012, 00:49
arkadaslar kısaca acıklayayım öncelikle sunu belirteyim efendi gibi bir danısma yaptım konu açtım bazı arkadasların ismini zikretmiyorum dalga geçer gibi pazarcı ağzıyla zerzavat satar gibi laflar yapılmasın kalbinizi kırarım konuya gelince arac e34 5.35 motoruna turbo uygulanmıs naskar pistonda özel naskar araçalrındakı hafif alaşımlı malzemeden yapılmıs kapat çatlak muhtemelen yüklenme yapılmış olay bundan ibaret

evolutions
19-08-2012, 00:57
535 derken 3.5 litre'ye turbo eklenmiş yoksa yeni modellerdeki 3 litre turbo motor mu?
5 milyar az geldi bana. Başka sıkıntılarda olabilir gibime geldi.

aracın üzerindekı halinide biliyorum kendi kasasına takılıydı xs power kıtlı halde dediğim gibi yattıkca sorun olurmu birde kapat dı kılıtlı dıf v.s neye maal olur dersiniz

Eray Yümsel
19-08-2012, 02:24
aracın üzerindekı halinide biliyorum kendi kasasına takılıydı xs power kıtlı halde dediğim gibi yattıkca sorun olurmu birde kapat dı kılıtlı dıf v.s neye maal olur dersiniz

Hangi araç bu motor kimde illa taniyoruzdur bide madem bukadar bütçen var daha yeni model bişeyler Alman daha iyi senin icin

redbaron
19-08-2012, 03:12
amerikadan özel nascar pistonu varsa kesin al bence :D

DOHC
19-08-2012, 09:50

Mantıken yattıkça birşey olmaz gibime geliyor. İçinde sıvılzr varsa özelliğini kaybeder, siz ilk iş değiştirirsiniz. Sıvı yoksa oksidasyon falan olmaz gibime geliyor.

Caesar
19-08-2012, 09:54
arkadaslar kısaca acıklayayım öncelikle sunu belirteyim efendi gibi bir danısma yaptım konu açtım bazı arkadasların ismini zikretmiyorum dalga geçer gibi pazarcı ağzıyla zerzavat satar gibi laflar yapılmasın kalbinizi kırarım konuya gelince arac 5.35 motoru turbo uygulanmıs naskar pistonda özel naskar araçalrındakı hafif alaşımlı malzemeden yapılmıs kapat çatlak muhtemelen yüklenme yapılmış olay bundan ibaret

Hocam bak şimdi hiç birşeyden anlamadığın belli oluyor sonra yorumlara kızıyorsun. Şimdi;

1. 5.35 motoru diye birşey yoktur. Bir motor kodu vardır. M50, M55, N54, vs gibi. Öncelikle motor kodunu söylemen lazım.
2. Nascar pistonu diyede birşey yoktur marka ve model vardır. Hiç kimse nascar pistonu diye bişey satmaz.

Öncelikle motor kodunu bul ki yardımcı olsunlar sana.

Mert-e36
19-08-2012, 09:59
Bana sorarsan M30 la uğraşmana hiç gerek yok bu saatten sonra. Anladığım kadarıyla üzerindeki turbo kiti seni cezbetmiş ama inan ki uğraştığına değmeyecek, sağlamdır ama özetlemek gerekirse eski nesil bir motor 2,5 lt M50 blok motor alıp ne istiyosan yaparsın üzerinde ister atmosferik ister turbo.

evolutions
19-08-2012, 11:28
Hocam bak şimdi hiç birşeyden anlamadığın belli oluyor sonra yorumlara kızıyorsun. Şimdi;

1. 5.35 motoru diye birşey yoktur. Bir motor kodu vardır. M50, M55, N54, vs gibi. Öncelikle motor kodunu söylemen lazım.
2. Nascar pistonu diyede birşey yoktur marka ve model vardır. Hiç kimse nascar pistonu diye bişey satmaz.

Öncelikle motor kodunu bul ki yardımcı olsunlar sana.

anlamıyorum doğru ama sen bendende betermişsin be arkadasım bu durumu anlamadıgım için paylaştım oda ayrı konu farklı olayım diye bişeyler yazmıssın forumda sen gibi böyle bazı kişiler war görüyoru mama problem değil 5.35 yok öylemi yani diyorsunki type r yazmada ep3 yada k20 yaz hani farklı olacaksın ya bu bir ikincisi değerli arkadasım naskar piston marka var piston war anlamında yazarken durumu ıyı olan bir şahsın amerikadan kendisi için özel naskar araçlarında kullandıgı piston malzemesinden yaptırdıgı pistonlarda nbahsediyorum söylenen pistonlar yani budur denmişti onada cewap arandı aslında bu anda ya acıklamayı okumuyorsun yada sırf yazayım diye yazmıssın ne yapalım simdi gel motorun yanına sokuk zaten

EmrE-35
19-08-2012, 11:35
Şu adama ne diye yardım ediyorsunuz tavırlara konuşmaya bak...

evolutions
19-08-2012, 11:37
Hangi araç bu motor kimde illa taniyoruzdur bide madem bukadar bütçen var daha yeni model bişeyler Alman daha iyi senin icin

kerem diye bir arkadasta vodafonede müdürlük yapan şahıs su an arabasında 750 motor m5 swap sanzuman war gri e34 5.35 bilirsiniz anadolu yakasında hatta porcheyle denemişti olay olmustu porcheyi geçince nasıl geçer gibisinden olaydan kastım ilgisi artmıstı

evolutions
19-08-2012, 11:38

yalnıs bir laf kelimemi gördün arkadasım kopyala göreyim bende

evolutions
19-08-2012, 11:44
Bana sorarsan M30 la uğraşmana hiç gerek yok bu saatten sonra. Anladığım kadarıyla üzerindeki turbo kiti seni cezbetmiş ama inan ki uğraştığına değmeyecek, sağlamdır ama özetlemek gerekirse eski nesil bir motor 2,5 lt M50 blok motor alıp ne istiyosan yaparsın üzerinde ister atmosferik ister turbo.

aslında turbo cezbetti dediğin gibi ama içide dolu sıradan oem değil verilerinde 400 küsür hpleri görmesi değerlendirilirmi diye öyle bir düşünceye soktu beni dediğinde mantıklı geliyor

EEE
19-08-2012, 11:46

Bende yardimci olacaktim vazgectim polemigi seviyor arkadas.
Bildigimiz Forged in adini nascar yapti ilginc dahada bilen arkadaslara bilmislik yapiyor

evolutions
19-08-2012, 11:49
Bende yardimci olacaktim vazgectim polemigi seviyor arkadas.
Bildigimiz Forged in adini nascar yapti ilginc dahada bilen arkadaslara bilmislik yapiyor
adamı ipe götürürsünüz neyse yazmayacağım fazla konu yine *** oldu forget değill arkadasım özel yapım pistonlar diyorum laa bilene saygımız sonsuz bile nsenin yazdıgını yazmıyor arkadasım çaktın;) way arkadas ya sabır

EEE
19-08-2012, 11:54
adamı ipe götürürsünüz neyse yazmayacağım fazla konu yine *** oldu forget değill arkadasım özel yapım pistonlar diyorum laa bilene saygımız sonsuz bile nsenin yazdıgını yazmıyor arkadasım çaktın;) way arkadas ya sabır

slmarkadasım biliyorum demedim durumu paylaştım değerlendirdim zıplayıp durmayın ağzımı bozmiyim diyorum germeyin adamı zorla kamill bana bişey yazılmış cewap vermiyimmi polemikmi oluyor o arkadasada yazdım aracı gösterdim

Ozelden yazma burdan yazda kimin kamil oldugunu gorsun arkadaslar

evolutions
19-08-2012, 11:57
arkadaslar bu ilginç yazanlara diyorum konuya tam vakıf olamadıgım için gördüğüm değerlendirdiğim ve sizlere sundugum bir konuya cewap istedim nedenide bazı bilmediğim hususlar bilen kişiler tecrübeli arkadaslar konuya değinirlerde değerlendirebilirim diye tasarladım kafamda ilk polemik babındaki arkadas cewap veremeden sanırım cewap yazma gereği duymadım gibi algıladı eleştiri babında bişeyler yazdı sahsına cewap verdim şimdi kalkıpda ortalıga zıplayıp adamı germeyin uslubumu bozdurmayın adama zorla yav neymi şarkadas bu böyle ALLAHU EKBER YA

evolutions
19-08-2012, 12:00
[QUOTE=EEE;6140976]Ozelden yazma burdan yazda kimin kamil oldugunu gorsun arkadaslar[/QUObu tip durumlarda özelden yazın diyorlar konu çip olmasın diye buraya tasınmasın diye ama onuda aldın buraya tasıdın neyse adminlerden rica edeceğim konuyu kaldırsınlar deli gerildim yazma gardaş daha tamam konunun bende yazmayacağım

EEE
19-08-2012, 12:00
arkadaslar bu ilginç yazanlara diyorum konuya tam vakıf olamadıgım için gördüğüm değerlendirdiğim ve sizlere sundugum bir konuya cewap istedim nedenide bazı bilmediğim hususlar bilen kişiler tecrübeli arkadaslar konuya değinirlerde değerlendirebilirim diye tasarladım kafamda ilk polemik babındaki arkadas cewap veremeden sanırım cewap yazma gereği duymadım gibi algıladı eleştiri babında bişeyler yazdı sahsına cewap verdim şimdi kalkıpda ortalıga zıplayıp adamı germeyin uslubumu bozdurmayın adama zorla yav neymi şarkadas bu böyle ALLAHU EKBER YA

Oncelikle efendi olursan herkes elinden geleni yapar zaten. Artislik yaparsan agzimi bozdurmayin cart curt yazarsan bu tepkiyi alirsin. Agzinida bozacaksan buyur klavye elinin altinda boz bakalim

evolutions
19-08-2012, 12:05
Oncelikle efendi olursan herkes elinden geleni yapar zaten. Artislik yaparsan agzimi bozdurmayin cart curt yazarsan bu tepkiyi alirsin. Agzinida bozacaksan buyur klavye elinin altinda boz bakalim

ya canım arkadasım tamam yazma klavyeden yazmak bana göre değil bak yazaken uslubumca bozdurma yazdım konuyu okumadan yazdın sanırım tamam siz haklısınız siz babasınız tamam ya way arkadas yaaa tamam konuda yok salladım tamam bişeyde bilmiyorum o kadar mesaj yazdım özelden pm attı msana gördünmü ağzımı bozdugumu tamam siz en iyisiniz iyi forumlar

Eray Yümsel
19-08-2012, 12:07
Evo kardes sakın ol atara gerek yok buraya konu açıyorsan herseye hazırlıklı olcaksin eğer kötü yorum istemiyorsan bilgiyi git Google dan al. Alcagin motorun civatasina kadar biliyorum ama su artist tavrın benide soğuttu kerem e selam söyle Allah kolaylık versin Sana ...

evolutions
19-08-2012, 12:08
ya herkonuda bir şekilde bakıyorum bir haller bir tavırlar yav insan bir durup nedne yazıyım kı der bunu adamal sorunummu war der önce bu forumda cok sayıda kişi üye war tamam beklemiyorum herkez aynı olsun diye bir düşümcemde yok ama her konuda her yazıda bir polemik yaşamak yeter artıkk ya wayy arkadas ya hep aynı hep aynı ınsanda bir yerden sonra darlanıyor ricada bulundum umarım konu kilitlenir

EEE
19-08-2012, 12:09
ya canım arkadasım tamam yazma klavyeden yazmak bana göre değil bak yazaken uslubumca bozdurma yazdım konuyu okumadan yazdın sanırım tamam siz haklısınız siz babasınız tamam ya way arkadas yaaa tamam konuda yok salladım tamam bişeyde bilmiyorum o kadar mesaj yazdım özelden pm attı msana gördünmü ağzımı bozdugumu tamam siz en iyisiniz iyi forumlar

Yardimci oluruz bildigimiz kadariyla ama biraz sakin ol baskanim gergin olma. Sen erayla konus sana ayrica tel veririm bmw ile cok hasir nesir senin derdine cozum olur

evolutions
19-08-2012, 12:10
Evo kardes sakın ol atara gerek yok buraya konu açıyorsan herseye hazırlıklı olcaksin eğer kötü yorum istemiyorsan bilgiyi git Google dan al. Alcagin motorun civatasina kadar biliyorum ama su artist tavrın benide soğuttu kerem e selam söyle Allah kolaylık versin Sana ...

eray bey tabiki konuya bakarak atar gider yapmak hiç zaten düşünmedim aklıma dahi gelmedi he su war tabiki konuda eleştiriler olacaktır ama sanki birine özelden bir iğneleme yapmışım casına yazılması tuhaf be nzaten konuya tam vakıf olamadıgım için yazdım bu ortada aracı bildiğinize biliyorum googledende arastırdımda reelitede değerlendirilse değermi neye maal olur bunda kararsız kalmıstım motoru size sormustum daha önce hatırlarsanız birde gerileceğim bişey yok gerilenecek durum yok normalinde sadece sitem ettim neden dersen konuyla alakasız yerlere kayacağı için durumun neyse herkeze iyi bayramlar selametle
selamın iletirim a.s

Eray Yümsel
19-08-2012, 12:16
eray bey tabiki konuya bakarak atar gider yapmak hiç zaten düşünmedim aklıma dahi gelmedi he su war tabiki konuda eleştiriler olacaktır ama sanki birine özelden bir iğneleme yapmışım casına yazılması tuhaf be nzaten konuya tam vakıf olamadıgım için yazdım bu ortada

Tmm kimse senle maytap geçmemiş illaki tatlı takılmalar olacak kıldan nem kapma ısı bilen birine arabamda nascar pistonu var dersen tasak gecer emin ol kerem sana nası böle bişeyler söyledi onu. Anlayamadım :) herneyse detaylı destek istersen ara beni ne lazımsa çözeriz hallederiz 534 486 6373

evolutions
19-08-2012, 12:20
Tmm kimse senle maytap geçmemiş illaki tatlı takılmalar olacak kıldan nem kapma ısı bilen birine arabamda nascar pistonu var dersen tasak gecer emin ol kerem sana nası böle bişeyler söyledi onu. Anlayamadım :) herneyse detaylı destek istersen ara beni ne lazımsa çözeriz hallederiz 534 486 6373

:9 bişey diyimmi o kelimeyi ordakı motorcu dedi keremde warken oda ekledi sonradan kerme bdirek demedi bana kızıl yataklar v.s war dedi ben onuda yazdım oraya ( naskar piston vs söyleneni yazıyorum gibi ) motorun içini zaten görme durumum olmadı teşekkürler sizle baska bir konudada görüşeceğim şey wardı zaten sormustu mdaha önce iyi forumlar d.. konusuda gelince yapanın canı sağolsun üstüme alınmam kelime bana ait değil zaten sorarken oalbilirmi gibisinden onada cewap bulunurmu diye kendime sordum neyse hayırlı bayramlar herkeze atışmadan hiç bir sıkıntı olmaz sadece yalnız yazılan birşeyi düzeltilme kistense basım üstüne ama imaya gerke yo kdemek istemiştim lafın kısası selametle

naskar piston oalyını cok sağlam ustalarada sordum böyle bir durup düşündüler iyice dedim acabamı sormam lazım o bakımdan ibareyi ekledim walahi videoya çekeceğim sorarken eklerim buraya :)

Eray Yümsel
19-08-2012, 12:28
Nema problema :D ozaman herkeze hayırlı bayramlar :)

evolutions
19-08-2012, 12:29
diyeceğim laa g... ettiiniz beni laa :) ama çözeceğim videolu olayla kendimi sıyırayım konudan :) iyi bayramlar herkeze istemedende olsa huzursuzluk verildiyse affola herkeze iyi forumlar selametle

ersin açıcı
19-08-2012, 16:47
Sizin elinizde 5.35 turbo dynoda 500hp gelen motorunuz olsa kapak çatlatsa 5.000tlye satarmısınız acep?

ef186
19-08-2012, 16:55
Forumda yazdigin yazilara dikkat et evolutions atara gidere gelmez bu forum haberin ola....