Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil
BarışArdalı
27-08-2012, 18:52
Leukeran 2 mg lık; kanser hastalığına yakalanan anneannem için ilaç bulamıyoruz.2,00 TL fiyatı var fakat nereye baktıysak bulamadık.yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.
İlac ve eczacilik genel mudurlugune danisin
Geçmiş olsun arkadasım bir arkadasım olucaktı arıyorum hemen
Kendisiyle konustum depolarında yokmus fakat getirtebilirim dedi yarın haber edicek bana pmden cep numaranı atarsan yarın ararım tekrar geçmiş olsun.
driftboy
27-08-2012, 18:54
Arkadasın enistesi ilaç mümessiliydi soruyorum hemen ona geçmiş olsun..
Gecmis olsun knka ins.kisa surede bulunur
BarışArdalı
27-08-2012, 19:06
İlac ve eczacilik genel mudurlugune danisin
acil olduğu için hemen getirtemiyorlar.teşekkür ederim ilginize
Tanidik bulabilirsen hemen temin edebiliyorlar. Allah acil sifalar versin.
BarışArdalı
27-08-2012, 19:10
Tanidik bulabilirsen hemen temin edebiliyorlar. Allah acil sifalar versin.
keşke .aminn t.ederim
BarışArdalı
27-08-2012, 19:12
Arkadasın enistesi ilaç mümessiliydi soruyorum hemen ona geçmiş olsun..
teşekkür edeirm.
Gecmis olsun knka ins.kisa surede bulunur
sağol Engin.
Bu gazeteye çıkan ilaç mıdır acaba, karaborsaya düştü 100 lira isteniyor falan deniliyordu..
Allah yardımcınız olsun, tanıdık bir eczacıya sorarım, varsa geri dönüş yaparım..
Benzer bir olay benimde basima geldi. İlac yeni bakanlik onayi yok. Ama kesinlikle kullanmam lazim. Bakanliktan onay geldi. Ordan genel mudurluge. Evraklar raporlar yazismalar vs. Tanidik olmasina ragmen 2 ay surdu. Boyle burokrasinin....
otomania
27-08-2012, 21:12
abi geçmiş olsun ya yardımcı olabilceğim bişi varsa ara mutlaka
Burak E.
27-08-2012, 21:27
geçmiş olsun abi bende cevreye haber saldım dönücekler bana inş buluruz hemen getiririm sana ellerinde varsa hemen 5-6 tane göndericekler bana abi
bi arkadaşın babasına lazım olmuştu,diyarbakırdan ve çankırıdan bulmuştuk Allah yardımcınız olsun.Şehir dışı işinizi görürse Ankaradanda yardımcı olmaya çalışayım
BarışArdalı
27-08-2012, 22:17
sağolun arkadaşlar.karaborsa olmuş galba ben de öyle duymuştum
mehmetRS
27-08-2012, 22:31
şu an ulaşamam ama yarın calıstıgım hastanenin karşısındaki eczacı abiye soracağım, samimiyetimiz var ve yapabileceği birşeyler varsa mutlaka yardımcı olacaktır.
BarışArdalı
27-08-2012, 22:39
şu an ulaşamam ama yarın calıstıgım hastanenin karşısındaki eczacı abiye soracağım, samimiyetimiz var ve yapabileceği birşeyler varsa mutlaka yardımcı olacaktır.
teşekkür ederim çok sağol
Sordum. Yarın eczaneye bakıcak haber vericek...
ali_utku
27-08-2012, 22:44
Gecmis olsun Abi saga sola haber salıyorum hemen
BarışArdalı
27-08-2012, 22:46
Sordum. Yarın eczaneye bakıcak haber vericek...
teşekkür ederim
Gecmis olsun Abi saga sola haber salıyorum hemen
sağol ali geçer inş..
çok geçmiş olsun umarım hemen bulunur..
tayreep_john
28-08-2012, 02:16
bursada bikaç tanıdık eczane ve bu işlerle ilgilenen kuzenim var ... aklımda yarın geri dönüş yapıcam inşallah bi yardımımız dokunur geçmiş olsun :(
anılayvaz
28-08-2012, 07:42
ofiste çalıştığım bir arkadaşım eski bir eczacı bu konuda çevresi geniş araştıralım bir dönüş yaparız..
borayuksel
28-08-2012, 12:30
Baris ile az once gorustum, ilaci yarin 1 aksilik olmaz ise temin edip Baris'a ulastiracagim. 1 aksilik olursa arayisa devam edebiliriz. Güncel olsun dostlar.
çalıştığım depoya sordum. ellerinde yokmuş.
Allah acil şifalar versin
BarışArdalı
28-08-2012, 15:42
Baris ile az once gorustum, ilaci yarin 1 aksilik olmaz ise temin edip Baris'a ulastiracagim. 1 aksilik olursa arayisa devam edebiliriz. Güncel olsun dostlar.
Eyvallah kardesim cok sagol.
mehmetRS
28-08-2012, 15:43
Az önce bizim eczacı abiden haber geldi, bu tarz ilaçları bulup getiren bir bağlantısı varmış fakat ulaşamamış, yazdığım havada kalmasın diye bilgilendirme amaclı yazdım, ulasırsada tekrar dönerim zaten size, tekrar gecmiş olsun