Orijinalini görmek için tıklayınız : kicker amfi + kicker bass sorgusu ?
m. ali öz
29-08-2012, 16:38
arkadaşlar kicker 400.1 mono amfi yi nasıl bilirsiniz ?
30 cm kicker komp ile kullansam orjinal opel corsa mp3 çalarım ile nasıl bi sonuç alırım sağlıklı olurmu ?
şimdilik mitleri değiştirmeyi düşünmüyorum ileride olabilir.
5 senedir hatta 6.seneye gircem 400.1 amfi ile Cvr12 kullanıyorum en ufak bi sıkıntı sorun yaşamadım ne ısınma,ne kapanma,ne kesme gözün kapalı alabilirsin ama comp serisine biraz fazla gelebilir yinede danışmak lazım..
Ayrıca imkanın varsa ana üniteyi mutlaka ama mutlaka değiştir
samet_61
29-08-2012, 21:27
400.1 hafıf gelır ... comp ıcın es 154 besler ancak ...
400.1 hafıf gelır ... comp ıcın es 154 besler ancak ...
Hafifmi gelir ?? Cvr12'ye baglı bu amfi arabamda...Benimkini hiç calıstırmaması lazım ozaman..Yanlıs mıyım ?
abim pm attim ;) çatır çatır çalar ne az gelmesi siz neden bahsediyorsunuz ya?? cvr15 e bağlı bu anfi bilip bilmeden yorum atmayalım :D
m. ali öz
30-08-2012, 13:57
5 senedir hatta 6.seneye gircem 400.1 amfi ile Cvr12 kullanıyorum en ufak bi sıkıntı sorun yaşamadım ne ısınma,ne kapanma,ne kesme gözün kapalı alabilirsin ama comp serisine biraz fazla gelebilir yinede danışmak lazım..
Ayrıca imkanın varsa ana üniteyi mutlaka ama mutlaka değiştir
öncelikle teşekkürler bilgiler için. comp serisine fazla gelmesi bi dezavantaj yada sorun yaratır mı ?
abim pm attim ;) çatır çatır çalar ne az gelmesi siz neden bahsediyorsunuz ya?? cvr15 e bağlı bu anfi bilip bilmeden yorum atmayalım :D
teşekkürler kardeşim orjinal mp3 e bağlıcam umarım aklımdaki performansı alırım bi süre böyle idare etcez
alfonso4474
30-08-2012, 14:59
o anfi bas tam uyum olur rahatlikla kaldirir
öncelikle teşekkürler bilgiler için. comp serisine fazla gelmesi bi dezavantaj yada sorun yaratır mı ?
Fazla yüklendiginde yanma gibi bi sorun yaratır :D Köprüleme,baglama,ohm olaylarına tam hakim olamadıgım için fikir veremicem ama amfiden ayarlar kısıldıktan sonra sorunsuzca kullanılır..
Orjinal teyple işini elbet görürsün ama bigün ana üniteyi değiştirirsen farkı ozaman anlarsın :) :)
m. ali öz
30-08-2012, 15:46
o anfi bas tam uyum olur rahatlikla kaldirir
inşallah bakalım teşekkürler :)
Fazla yüklendiginde yanma gibi bi sorun yaratır :D Köprüleme,baglama,ohm olaylarına tam hakim olamadıgım için fikir veremicem ama amfiden ayarlar kısıldıktan sonra sorunsuzca kullanılır..
Orjinal teyple işini elbet görürsün ama bigün ana üniteyi değiştirirsen farkı ozaman anlarsın :) :)
elbette ana ünite yarı yarıya farkediyor resmen. zamanla değiştiririm onuda.
peki yanma sorununu önlemek için verebileceğiniz bi fikir yada önlem varmı bağlayacak elemana söylesem ?
Tholl-ga
30-08-2012, 16:00
Kicker'ın mono anfileri güçlerini 2 ohm'da vermektedirler.. Sendeki Sub şuanda tek bobin 4 ohm olduğu için Zx 400.1 4 ohm mono da 200 W civarı vermektedir. Subwooferın'ın RMS değeri 150 W Rms olduğuna göre ürünü güzelce çaldırabilmektedir..
m. ali öz
30-08-2012, 16:28
Kicker'ın mono anfileri güçlerini 2 ohm'da vermektedirler.. Sendeki Sub şuanda tek bobin 4 ohm olduğu için Zx 400.1 4 ohm mono da 200 W civarı vermektedir. Subwooferın'ın RMS değeri 150 W Rms olduğuna göre ürünü güzelce çaldırabilmektedir..
çok açıklayıcı bi bilgi oldu abi teşekkürler. 150w-200w dedin, basın yanma durumu söz konusu mu ?
çok açıklayıcı bi bilgi oldu abi teşekkürler. 150w-200w dedin, basın yanma durumu söz konusu mu ?
pmlendi ;)
m. ali öz
09-09-2012, 00:15
pmlendi ;)
teşekkürler kardeşim kicker 400.1 mono amfi ile birlikte 30 cm kicker comp serisi aldım bass kontrolüyle birlikte yarın bağlıyoruz bakalım tatmin etmezse ana üniteyi değiştirecez
Rahat çalıştırır. Zaten subwoofer 1000 RMS olsada 200 RMS veren bir amfi o subwofer'ı çalar