Orijinalini görmek için tıklayınız : dbs polo & k 106
2 haftadır deneyecek araba arıyordum sonunda deneyebildim..180 km den itibaren
açmaya başlıyor 200 den sonra iyice açmaya başlıyor..polo k pro typer kadar
gidiyor..speclerinde diğer pololardan hızlı olduğunu düşünüyorum..bir denemede
rüzgarına giriyorum..bunu bilerek yaptım rüzgarın ne kadar etkilediğini görmek
için..iki araca da maşallah ve gelen arkadaşlara teşekkürler :)
polo : ecu fast yazılım ( özgün & alper ne yaptınız ne yüklediniz :D )
: custom garage downpipe, ara borular
: kutu içi kn filtre
gti : custom stroker kit ( krank, kol, wössner piston )
: pt 52
: peugeot sport filtre kazanı
: chare yazılım
:51 düz boru remus hardline egzoz
:13/59 kısa
:hafifletilmiş volan
:walbro benzin pompası
Tm4IxtaQ56Q&feature
Fv6wvhGshO8&feature
rüzgar yaptığım video
TNsPA4l3haY&feature
bu da bonus :D
zqH21iIBtik&feature
linkler
dbs polo & k gti 1 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Tm4IxtaQ56Q&feature=plcp)
dbs polo & k gti 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Fv6wvhGshO8&feature=g-upl)
dbs polo & k gti rüzgar - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=TNsPA4l3haY&feature=g-upl)
kc typer geçiş - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=zqH21iIBtik&feature=g-upl)
mami_makinen
01-09-2012, 13:08
masallah araclara ..polo gercekten sıkı gıdıyo ..
KCANN_220
01-09-2012, 13:08
guzel denemelerdı herkezın ayagına saglık adamın canı sıkılıor gece 1'de kemerden kalkıp gelıor adamsın alper ustaa..:D
alper abi seninle araba denemek güzel muhabbetin güzel keşke biraz daha erken gelebilseydin çok güzel muhabbet olurdu neyse başka bir güne artık maşşallah araçlara
bu arada KC type_R kemalcan ile deneme yapmadık kimse götünden laf uydurmasın orda burda çok fena bozarım
maşallah zevklı denemeler olmus
Polo da cok ıyı yuruyor :)
Bu arada 106 nın afr super chare cuk oturtmus afr yı ellerıne saglık :)
KCANN_220
01-09-2012, 13:17
ben ole bısey duymadım mustafayla map ayarı yaptık araclar denerken bızde aracım 8500 donuor 25-30 avansta rodaj alıstırmarına devam edıorum konusan arkadaslar war ıse serdar kendı araclarını getırsın gorıyım boyunun olculerını soleyıler sen..:)
ayrıca poloya mas. gıdıormus walla canlı gordum sonunda..:)
iki aracada maşallah.
sağolasın :)
masallah araclara ..polo gercekten sıkı gıdıyo ..
benim arabanın gideri varda bu polo gerçekten sıkı gidiyor abi :)
guzel denemelerdı herkezın ayagına saglık adamın canı sıkılıor gece 1'de kemerden kalkıp gelıor adamsın alper ustaa..:D
napam kardeşim canım sıkılıyor sizinde ayağınıza sağlık :D
alper abi seninle araba denemek güzel muhabbetin güzel keşke biraz daha erken gelebilseydin çok güzel muhabbet olurdu neyse başka bir güne artık maşşallah araçlara
bu arada KC type_R kemalcan ile deneme yapmadık kimse götünden laf uydurmasın orda burda çok fena bozarım
eyvallah kardeşim..inşallah bir dahakine erken gelirim :)
EmrahERKAN
01-09-2012, 13:25
Maşallah Serdar Kardeşime de aLper abime de :) cok güzel arabalarınız. KemaLcan senin arabanada ayrı maşallah :)
maşallah zevklı denemeler olmus
Polo da cok ıyı yuruyor :)
Bu arada 106 nın afr super chare cuk oturtmus afr yı ellerıne saglık :)
teşekkürler mertcan ayarladı sağolsun :)
Maşallah Serdar Kardeşime de aLper abime de :) cok güzel arabalarınız. KemaLcan senin arabanada ayrı maşallah :)
sağolasın kardeşim :)
Masallah araclara.. Polo ciddi iyi gidiyor..
emirarslan34
01-09-2012, 14:01
maşallah araclara.
life is life
01-09-2012, 14:13
İki aracada masallah..guzel denemeler olmus..
Maşallah Fare yapacağını yapmış zaten.
Jön Türk
01-09-2012, 14:50
Yarasa saat kaçta geldin sen :D
araçlara maşallah polo sessiz ve derinden gecip gidiyor..
K ya maşallah.................................
maşallah araclara...polo bu speclere ragmen çok çok iyi yürüyo , sadece bu deneme için sölemiorum diğer denemelerindede beni çok şaşırttı bundada maşallah süphanallah ..
extra olarak ;
meth
cooler
cai vs vs olsa poloyu düşünemiorum gerçekten çok begendim özgün ve ekibinin ellerine saglık..
alikosar
01-09-2012, 15:26
K gti ye maşallah ama dbs Polo gti hakikaten güzel gidiyo Serdar'ım hafta nasip olursa ayarlarım bitecek deneyelim maşallah her iki aracada
ozgur-07
01-09-2012, 16:07
Iki araçta muhteşem tebrikler...polo nun yürüru sağlam zaten 106 direnmiş ama biraz, güzel denemeler için tsk
kelalper
01-09-2012, 16:18
herkese helal olsun. gecerken degil gecilirken de video koymak tunel yaptigini soylemek ayri bir erdemlik. kornalarda cuk olmus. tekrardan helal olsun iki arabayada
herkese helal olsun. gecerken degil gecilirken de video koymak tunel yaptigini soylemek ayri bir erdemlik. kornalarda cuk olmus. tekrardan helal olsun iki arabayada
teşekkür ederim :) geçmek geçilmek ortada abi..
K nın daha iyi gitmesini beklerdim :D 4 de DBS ucak gibi ayrılmış o nasıl bir 4 dür ya adaletini seviyim :D adamımsın SERDAR
valla polo gti kulanıcısıyım videoda 106nın gidişi daha çok ilgimi çekti yalan yok maşallah araçlara poloda iyi gitmiş gerçi
ÇALIŞKAN07
01-09-2012, 19:01
Maşallah YIKIK DÖKÜK polomuza mermi mermiii
güneşbalkan
01-09-2012, 19:28
maşallah araçlara.alper abi antalyada roll videolarına yeni bir tad getirdin.kamera açısı 10 numara olmuş :icon_tup:
KESINLIKLE KATILIYORUM :icon_tup: :icon_tup: :icon_tup:
Ertug_T.
01-09-2012, 20:38
maşallah iki aracada 106 üst hızlara kadar iyi tutunmuş ama sonrası ***** =)
Selcuk_RoL
01-09-2012, 23:11
Massallah iki aracada polo baya harektli kanka ama senineksikler hallolunca daha keyifli olur
Massallah iki aracada polo baya harektli kanka ama senineksikler hallolunca daha keyifli olur
aynen kanka ilk olarak kapağın güzelce işlenmesi gerekiyor :)
Rabbit33
02-09-2012, 00:36
106 ya hasta oldum super bir alet olmuş çok can yakar, kullanması da eminim çok çok zevklidir başarılar.Polonun da çok ciddi yürürü varmış tebrikler. cooler,cai yok sanırım .
dincer07
02-09-2012, 02:07
Maşallah araçlara...
+1000
Alper beyi tanimiyorum ama hakikaten helal olsun size keske herkes bukadar acik ve durust olabilse..
İki aracada kocaman masallah emeginize saglik..
MASAALAH araclara antalya yıne estırmıs valla :)
edit : Serdar abii bu sefer bende video yok ha :D
maşallah araçlara polo gerçekten çok hızlı.
dbs diyince type r sandım gti diyince eksoz sesi olcak ya isterse uçsun fısır fısır o neymiş :)
alperim maşallah 2 aracada . polo gti lar tehlikeli :)
ers10weys91
02-09-2012, 10:47
Maşallah 2 aracada güzel deneme olmuş.
ankaradan selamlar alperim
brs_odbs
02-09-2012, 12:56
maşallah ' K ' 106 ya
+1000
Alper beyi tanimiyorum ama hakikaten helal olsun size keske herkes bukadar acik ve durust olabilse..
İki aracada kocaman masallah emeginize saglik..
geçmekte var geçilmekte..teşekkür ederim :)
alperim maşallah 2 aracada . polo gti lar tehlikeli :)
sağolasın kanka evet pololar tehlikeli dbs extra tehlikeli :)
Maşallah 2 aracada güzel deneme olmuş.
ankaradan selamlar alperim
teşekkürler ersanım bendende herkese selam :)
maşallah ' K ' 106 ya
teşekkürler :)
Masallah 2 araca alper siki yurumusunzz
ers10weys91
02-09-2012, 22:23
Alper 2 ye 2 mı bastınız
Alper 2 ye 2 mı bastınız
teke tek bastık
Yalcin54
02-09-2012, 22:37
Maşallah araçlara.
ers10weys91
02-09-2012, 22:40
teke tek bastık
Kamera çekimi ni nasıl yaptın
Kamera çekimi ni nasıl yaptın
cama yapışan vantuz dan kullandım..makinanın bağlandığı yere tornacıda aparat yaptırdım uzattırdım :)
serdar_07
02-09-2012, 22:48
iki araca maşşallah....alper abi senin gibisini görmedim yani helal olsun valla bu işin eğlence olduğunu geçsekde geçilsekte arkadaş olduğumuzu tekrar gösterdin bize....K GTI'a ayrıca maşşallah.. :)
iki araca maşşallah....alper abi senin gibisini görmedim yani helal olsun valla bu işin eğlence olduğunu geçsekde geçilsekte arkadaş olduğumuzu tekrar gösterdin bize....K GTI'a ayrıca maşşallah.. :)
sağolasın kardeşim..geçerken iyi geçilmekte var..saygısızlık olmasın yeter :)
kagan-07
03-09-2012, 08:00
gtilarımıza kocaman maşallah...
gtilarımıza kocaman maşallah...
kanki arabaya degişiklik yapmam lazım mesela filitreyi far'dan cıkarıcam beygir artsın diye:D
gtı'ların maşallahı var ayağınıza sağlık serdar azcık daha gıdıklayı ver şu dbs yi alper abi takaslayakmı gtı ları:D:D
kagan-07
03-09-2012, 15:41
kanki arabaya degişiklik yapmam lazım mesela filitreyi far'dan cıkarıcam beygir artsın diye:D
kanka çok tehlikelisin wala...sen zaten vida somun taksan beygir alıyon :D:D:D
kagan-07
03-09-2012, 15:43
gtı'ların maşallahı var ayağınıza sağlık serdar azcık daha gıdıklayı ver şu dbs yi alper abi takaslayakmı gtı ları:D:D
Alper abinin yürümeyen yıkık citiaylarla işi olmaz:D:D
DE'yi sattırmam özcn kymaz...
bi dizel alamda DE'nin parasınıda hazırlacam :D:D
seninkini de yükleyelim bi egzozla olmaz :D
Alper abinin yürümeyen yıkık citiaylarla işi olmaz:D:D
DE'yi sattırmam özcn kymaz...
bi dizel alamda DE'nin parasınıda hazırlacam :D:D
kanka de yi kaptırma kimselere :D
aracalara maşallah .... Alperim K mız dehşet gidio typerlarla bi deneme bekliyorum .........
aracalara maşallah .... Alperim K mız dehşet gidio typerlarla bi deneme bekliyorum .........
sağolasın sercan..deneriz :)
classic0606
03-09-2012, 21:21
maşallah yürütülen tum araclara ama poloya bak nasıl gıdıo çok iyi yaa:D
alper abi maşşallah herzaman kı gıbısın :)
ÇALIŞKAN07
04-09-2012, 00:14
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
kanki filitre lazım biliyorsun birde arka rüzgarlığı sökeyim aynalar filan gitmiyor ya belki hızlanır :heyoo: inanmışşşş
onursoytam
04-09-2012, 08:16
maşallah araçlara
bomba gibiler...
kagan-07
04-09-2012, 08:25
kanki filitre lazım biliyorsun birde arka rüzgarlığı sökeyim aynalar filan gitmiyor ya belki hızlanır :heyoo: inanmışşşş
senin iş olur kankiii :D:D
CeM öZeR
04-09-2012, 10:44
Maşallah araçlara güzel deneme olmuş. Dbs polo güzel gidiyor. Serdarım yürek yiyen bir type R vardı ne oldu yürek boğazına felan mı durmuş göremedik. :) Allah kaza bela vermesin..
Maşallah araçlara güzel deneme olmuş. Dbs polo güzel gidiyor. Serdarım yürek yiyen bir type R vardı ne oldu yürek boğazına felan mı durmuş göremedik. :) Allah kaza bela vermesin..
kanki klavye başında atar kopar çok oluyor hele o gün yürek'de yediyse senin dediğin gibi :Dyola cıkıp yürüyen benim önümde giden araba göremiyorum daha tayyar severim ama gideni usta mesela BK DBS YGZ VAP belki başkada vardır?? videolarda görüdüğüm kadarıyla konuşuyorum bu plakalara kimse atar yapamaz diye düşünüyorum maşşallah emeginin karşılıgını almış adamlar yoksa birsürü var tayyar VAR orda burda gecildikten sonra konuşmaya gerek yok ...
alper abi 2ye aldım bekliyorum:D:D
Bulut Y.
04-09-2012, 12:24
Serdar kac gibi ara acilmaya basliyor ?
4 e atinca k gti mi kalio dbs mi kopuyo ?:beuj:
alper abi 2ye aldım bekliyorum:D:D
tamam kanka bende aldım :D
onursoytam
04-09-2012, 12:48
hacı abi ile denedinizmi hiç :)
Serdar kac gibi ara acilmaya basliyor ?
4 e atinca k gti mi kalio dbs mi kopuyo ?:beuj:
k gt gidiyor beee usta 4 kopuyorum ben kopuş o kopuş gidiyorum alper abi cumartesi akşamına toplanalımda sen yine bir geliver hem muhabbet olsun hem
dener dururuz hv type_R VAP LB cagırırız kemalcanında ayarlar biter ciltiverir hepimizi sende sensörü al tak artık buluttttttttt
hacı abi ile denedinizmi hiç :)
yok kanka daha deneyemedik :)
k gt gidiyor beee usta 4 kopuyorum ben kopuş o kopuş gidiyorum alper abi cumartesi akşamına toplanalımda sen yine bir geliver hem muhabbet olsun hem
dener dururuz hv type_R VAP LB cagırırız kemalcanında ayarlar biter ciltiverir hepimizi sende sensörü al tak artık buluttttttttt
gelirim tabiki muhabbet güzel oluyor :icon_tup:
İki araca da maşallah,kazasız belasız.
106 gti'da çok emek var,çok da güzel gidiyor.tebrikler:icon_tup:
alper abi maşşallah herzaman kı gıbısın :)
sağolasın kardeşim :)
İki araca da maşallah,kazasız belasız.
106 gti'da çok emek var,çok da güzel gidiyor.tebrikler:icon_tup:
teşekkürler :)
Bulut Y.
06-09-2012, 12:02
ben sensörü alırım almasınada siz takılın ben iyiyim bole :)
dısardan izlemesi daha güzel oluyormuş
kagan-07
08-09-2012, 14:07
Alper abi bişey sormak istiyorum merak ettim K 106ya bi vems beyin falan taksak nasıl olur?
onursoytam
08-09-2012, 14:13
Alper abi bişey sormak istiyorum merak ettim K 106ya bi vems beyin falan taksak nasıl olur?
dadından yenmez :)
çok güzel olur daha iyi yürür :)
İki güzel insan iki sağlam araç :) İkisine de kocaman maşallah
İki güzel insan iki sağlam araç :) İkisine de kocaman maşallah
sağolasın kardeşim sende öylesin :)