Orijinalini görmek için tıklayınız : TB N/A spec :D
walla acayıp keyıflı oldu bu ya gunluk kullanıma uygun az yakıyo oohoo ben acayıp ozlemısım olayı :)
http://img514.imageshack.us/img514/8612/grnt065hc3.jpg
http://img341.imageshack.us/img341/9452/grnt067vb5.jpg
Aha Nossuz gideceğim Rakip. Nazar değmesin.
ahaha cok beklersın :D
bısıy ıfade edıyormu sana :D
http://www.boomplustoys.net/images/JDM%20Honda%20Parts%20Cars/JDM%20Honda%20Integra%20DC2%20Final%20Gear%20Set.j pg
Az kaldı az kaldı. Nisandan sonra İzmit Körfeze kadar roll . Olmadı sen 3.de ben 2 de basarım nihahahahaa .İzmir dönüşü.
ahaha cok beklersın :D
bısıy ıfade edıyormu sana :D
http://www.boomplustoys.net/images/JDM%20Honda%20Parts%20Cars/JDM%20Honda%20Integra%20DC2%20Final%20Gear%20Set.j pg
Evet dün bilgisi geldi Hayırlısı olsun çok güzel allah bizede nasip etsin. Ama biraz para koyayım kenara öyle.
Az kaldı az kaldı. Nisandan sonra İzmit Körfeze kadar roll . Olmadı sen 3.de ben 2 de basarım nihahahahaa .İzmir dönüşü. muhahah sen 3 ben 5 dıyorum :D adam anlamıyo ulan cıdden ıyı yuruyormus ex ya dıyo :D:hahaha:
Evet dün bilgisi geldi Hayırlısı olsun çok güzel allah bizede nasip etsin. Ama biraz para koyayım kenara öyle.
sagolasın olur zamanla aceleye gerek yok ;)
TB de amma evrim deiştirdi haa :D
evet :D sen arabanı seviyosun selçuk arabasına gerçekten tapan biri olarak görüyorum seni :D:D
oyle olmasa satmısken 5 ay sonra gerı almazdım zaten :)
değişik bir psikoloji :D
hayırlısı olsun
Kaç ay ayrı kalmıştın sen TB den. Ben tam 7 ay oldu kaza yapalı artık dk çıkmıyor aklımdan o hale geliyor insan.
ıdıyotlajımı demek ıstıyosun :D
Kaç ay ayrı kalmıştın sen TB den. Ben tam 7 ay oldu kaza yapalı artık dk çıkmıyor aklımdan o hale geliyor insan.
sattıgımda 5 ay . ust kapak cortladıgında 456 gun :D
ıdıyotlajımı demek ıstıyosun :D
aha ha biliyosun bu işi :D
amma oynadın bu arabayla he:D gule gule kullan
aha ha biliyosun bu işi :D
bak araban nerde bılıom cızerım :D
vti'a yapılabilecek ne varsa yaptın :) bi de supercharger'lı tb yi gorebilseydik :P :D:D
ehehe aklımda yok sanma :D her an hersey olabıleybıl :D
+4G63 :icon13: aynen...
bak araban nerde bılıom cızerım :D
çiz hatta boydan boya çiz :D farkmaz kompile boyayacam daha :)
+B16A2
Size Ian Oliver Ft. Shantel - Bucovina (Club Mix), ZAMAN GEÇİYOR
yusufbatırel
14-03-2008, 15:21
gursel olum arabasızlık yaramadı sana evı boyadın heryer cın ısı oldu turboyuda modladın::Dbı kıbrıt copunden bereket tanrısı kaldı yapmadıgın onuda yap tam olsun
ama dıkkat et tasırken surtunmeden alev almasın allah mahafaza:D:D:D
gursel olum arabasızlık yaramadı sana evı boyadın heryer cın ısı oldu turboyuda modladın::Dbı kıbrıt copunden bereket tanrısı kaldı yapmadıgın onuda yap tam olsun
ama dıkkat et tasırken surtunmeden alev almasın allah mahafaza:D:D:D
kor alev yüreğimize düşmüş, sevgiliden uzakta kalmışız,bitsin artık bu hasret, bitsin bu çile..... batsın bu dünya!
yusufbatırel
14-03-2008, 15:31
kor alev yüreğimize düşmüş, sevgiliden uzakta kalmışız,bitsin artık bu hasret, bitsin bu çile..... batsın bu dünya!
OLUM AYARINIZ YOKKI MILLET TAKIYOR EKSOZUNU FILTRESINI GEZIYOR YIKATIP YIKATIP DOLDURDUKCA DOLDURUYOSUN UZUN SURUYOR TABI:D
Arabayı yıkatsaydın bi radarın önünde ben yıkayacaktım gecen hafta :)
OLUM AYARINIZ YOKKI MILLET TAKIYOR EKSOZUNU FILTRESINI GEZIYOR YIKATIP YIKATIP DOLDURDUKCA DOLDURUYOSUN UZUN SURUYOR TABI:D
beni sarmıo ole egsoz filtre bov tak yuru, huzur istemiyorum ben :D:D:D:D:D
yusufbatırel
14-03-2008, 15:35
beni sarmıo ole egsoz filtre bov tak yuru, huzur istemiyorum ben :D:D:D:D:D
SONUDA GITSINDE YETER BEKLEDIGINE DEGSIN BARI
SONUDA GITSINDE YETER BEKLEDIGINE DEGSIN BARI
rahat ol heryere HERKESE gider:D
yusufbatırel
14-03-2008, 15:38
rahat ol heryere HERKESE gider:D
HADI BAKALIM
Maxiboost