PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Polisin aymazligi

kelalper
02-09-2012, 02:49
Arkadaslar biraz once acikcasi artik oha dedim. Hanimla eve gelirken kozyatagi yan yolda e-5 yaninda hanim yerde yatan bir adam var dedi. Ben gormedim. Acaba dedim geri geldim gercekten de biri yerde hareketsiz yatiyor. Acaba sara krizi mi dedim ustu basida duzgundu. İndim arabadan yardim icin hareket etmiyor gozler yari acik tepkide vermiyor. Goz bebekleri buyumus. Hemen polisi aradim tarif ettim yeri. Zaten merkezi bir yer metro duraginin dibi. Hemen gelio arkadaslar dedi. Basinda bekliyorum adamin. Adam dedigimde 20 li yaslarda bir genc. Tepki vermiyor hic biseye. Sonra elleri ayaklari oynamaya basladi ayildi. İyi degilim dedi. Oturdu. Polisi aradim geliyor dedim. İyi dedi. Bu arada arabalar gecerken bakiyor ama duran yok. İnsanlarda tepkisiz insanligini kaybetmis. Cocuk konusmaya calisio ama agzi yamuluo elleri surekli garip hareket ediyor. Daha da ayildi. Abi bi derdim var su numarayi arar misin dedi. Aradim genc bi kiz dedim boyle boyle bir genc var iyi degil. Adi ne dedi kiz adini sordum arda dedi. Kiz gelemem dedi bu sefer cocuk telefonu istedi verdim biseyler konustular. Cocuk benim telefonla gidio. Telefonu ver dedim senin miydi dedi verdi. Sonra bi daha abi su numarayi arar misin dedi gene ayni numara. Yine aradim falan filan. O kismi onemli degil. Polisi aradiktan ve yerde adam yatiyor tepki vermiyor goz bebekleri buyumus dedikten 14 dakika sonra arabama geri girdim ve bir ekip arabasi bile gelmedi. Bu ne bicim istir yaw bana biri aciklasin polis teskilati bu kadar mi aymaz oldu. Neyse ki cocuk belli kiza sinirlenmis haplanmis. Ama durum ciddi de olabilirdi.

63owen63
02-09-2012, 03:09
Abi teşkilat için yorum yapmayaım ağır alkollüyüm, şuan o arkadaş yanımda olsaydı, fena eşlik ederdik birbirimize :=) Bu kafayla bu kavlyeye nasıl hakim olabildim onuda bilmiyorum,facebookta ex'lerle derin muhabbetlerden aazıyorum bu postu
s

Burak K.
02-09-2012, 03:16
Abi teşkilat için yorum yapmayaım ağır alkollüyüm, şuan o arkadaş yanımda olsaydı, fena eşlik ederdik birbirimize :=) Bu kafayla bu kavlyeye nasıl hakim olabildim onuda bilmiyorum,

Merhaba abi nasılsın ?

Polis için bende yorum yapmıyaym. :) Her zaman ki gibi şaşırmadım pek.

63owen63
02-09-2012, 03:17
İyiyim kardeişm, fazlasıyla : =))))) sen nasılsın ? Antepli oldun çıktın ha :)(

onursumer
02-09-2012, 03:29
Gecen gun benimde hirsizlik yapan 3 tane gurcuyu yakaladigimizda isim dustu telefonu kapadim damladilar

Atakoy ozellikle siviller cok iyiler acaip sasirdim ogun keske hepsi boyle olsa

Murat Özcan
02-09-2012, 03:47
polis için en güzel yorumları ben yapardım ama hangi küfürü etsem bilemedim şimdi !

Burak K.
02-09-2012, 04:21
İyiyim kardeişm, fazlasıyla : =))))) sen nasılsın ? Antepli oldun çıktın ha :)(

İyi abi bende. Antep candır yaa :))

devilboy
02-09-2012, 07:20
yaa oda bişeymi 155 i arıyorum bizim işimizi bizemi öğreteceksin diyor suratıma kapatıyor şikayet için tekrar arıyorum dinleyen yok kusura bakmasın kimse ama polise kaldıysa iş allaha kalmış demektir keyifleri yetecekte gelecekler ....

mechanic
02-09-2012, 10:11
karakole düşene kadar polise, adliyeye düşene kadar hakim savcı adalete, hastaneye düşene kadar doktora laf etmeyiz ;)

Frid
02-09-2012, 10:28
süpermen olmalarını beklemek garip değil mi onlarda bizlerin kullandığı yolları kullanıyor, teknik sorun yaşanmış olabilir başka bir vaka olmuş olabilir vs vs

bir kız için kendini rezil rüsva eden adamada ne denir ki Allah yardımcısı olsun

kelalper
02-09-2012, 10:35
Supermen dünyanın öteki ucundan gelmişti. Karakol olduğumuz yere tam bir alt sokakta. Yürüyerek 14 dakika sürmez.

Frid
02-09-2012, 10:56
o zaman durumu bir dilekçe ile iç işleri bakanlığına emniyet genel müdürlüğüne istanbul valiliğine vs yerlere gönderebilirsiniz. Bu konuyu buraya açmak biraz polise tü kaka demek oluyor

eyup58
02-09-2012, 10:59
Polis işine gelen yere uçuyor

kelalper
02-09-2012, 10:59
Onlar bilmiyor mu sanıyorsun neyin ne olduğunu. Şikayet etsen ne olacak.

Eray Yümsel
02-09-2012, 11:02
polis i olay yerine çok hızlı getirmenin belirli taktikleri var...

birtanesini söleyimde aklınızda olsun telefonu açtığınızda önce adresi falan verin sonunda da ufak bir bukle ekleyin sanırım yerde yatan polis memuru :hehe: 2dk ya 10 tane ekiparabası gelir deneyin görürsünüz :D

arfy
02-09-2012, 11:08
polis i olay yerine çok hızlı getirmenin belirli taktikleri var...

birtanesini söleyimde aklınızda olsun telefonu açtığınızda önce adresi falan verin sonunda da ufak bir bukle ekleyin sanırım yerde yatan polis memuru :hehe: 2dk ya 10 tane ekiparabası gelir deneyin görürsünüz :D

vayy çok mantıklı :D

EfeTopcu
02-09-2012, 11:15
Geçenlerde maddi hasarlı bi kaza yaptım, ben anayol üzerinde kavşağa tam girdiğim sıra talihi yoldan kontrolsüz çıkan bi fluence bana çarptı. Adamla birbirimize girmek üzereydik, geldin vurdun falan demeye başladı. Tutanak da tuturmadı bana. Her neyse polisi arayalım dedik madem öyle o gelsin tutsun, çizimi yapsın. Aradım polisi, dedim durum böyle böyle, tamam dedi gönderiyorum ekip. Kayseri'nin en işlek caddesi olmasına ve her dakika polisin devriye atmasına rağmen yaklaşık 1 saat boyunca ekip gelmedi, 3 sefer aradım anca öyle geldi. Abi 1 saat önce aradık neden bu kadar geçiktiniz deyince de atara gidere bağlıyolar. Elimizi kolumuzu bağlıyolar resmen.

Sh4rk
02-09-2012, 11:23
canım turkıyem bazen rotarlı :)

hakan_41
02-09-2012, 11:28
vitesi boşa takın, 2 gaz basın polisler hemen damlar ;) o da mı olmadı ? güzergahta atara geçin 2-3-4 sıkın, hemen gelir polisler :)

Baran^
02-09-2012, 11:32
Öncelikle yanımda hanım varken yerde yatanı bırakın benı arabana al ölüyorum diyenı almam eğer insan değilsin diyorsanız değilim kabul.Artık ortalık o kadar guvenilmez ve tehlikeli olduki eve akşam dönmemiz bile mucize İstanbulda.Kimse kusura bakmasın.Polis hakkındada yorum yapmıcam dunya alem biliyor ne olduklarını.

driftboy
02-09-2012, 11:38
kavşaktan azcık götü salarak dönsek 2 yunus 2 motorlu trafik takılır peşimize evin önünde sanki terörist gibi indirirler arabadan ama evimize hırsız girse 40 dakika adamı bağlayıp beklersin bi allahın kulu gelmez !!!

Baran^
02-09-2012, 11:46
coders polismisin? belde silah dolaşan olduktan sonra onlara gerek yok :)

|KaAn|
02-09-2012, 11:52
2sene önce ramazanda zburnu sahil yolunda ufakta olsa kaza yapmıştım şöför bayanda olunca pireyi deve yaptı polisi aradım. iftara yaklaşık 20dk. vardı. 2şeritli yolu tek şeride düşürünce yemediğim küfür kalmamıştı geçen insanların gözlerinden çok net okuyabiliyodum..
hoca ezanı okudu,küfürler devam ediyoduki iftardan yaklaşık 45 dk sonra polis "arkadaşlar" teşrif ettiler. o gün anladımki polislerimiz iyi besleniyo, yemek sonrası çay kahve tatlısız masadan kalkamıyolar.

Dodoo
02-09-2012, 12:03
Polis işine gelen yere uçuyor

Kesinlikle öyle :icon_tup:

gabxer
02-09-2012, 13:56
Ankarada savcılık arabası şeridinden çıkıp bana vurduğunda 10dk içinde gelmişlerdi.

Benzer şekilde normal bir araç Eskişehir yolunda vurduğunda(70 yaşındaki adam sola dönüş var zannedip en sağ şeritten sol şeride döndü).

1.5-2 saatte geldiler ve hiçbir hata olmamasına rağmen %50 suçlu buldular.Davranışlarından bahsetmiyorum bile.

akay
02-09-2012, 17:41
112 yi neden aramadınız ki? anlattığınız durumdan anlaşılan adamın sağlık problemi var. ya da siz sağlık problemi olduğu için durduğunuz diyelim..tamam polis aranmış gelmemiş eyvallah onların hatası da tıbbi yardım bekleyen biri için polis değil 112 aranır..