Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : TTNET Sorunsalu nasıl çözüm bulabilirim?

phoenixs
12-09-2012, 01:14
İyi geceler öncelikle durumu özetliyorum size

Aynı bina içerisinde 2 alt kata taşındık modem fiberoptik modem ben başvuru yaptım internet geldi modem i taşıdım kurdum kullanıyorduk SORUNSUZ :)

Bir sabah bi adam geldi ben telekomdan geliyom yeğenim numaranız değişmiş fiber optik modemler numaraya kayıtlı onu değiştirecem dedi :) modem i değiştirdi ben şimdi gidiyorum dedi :) 15 dk ya gelir dedi 10 gündür internet yok :) Ve giderken yeni telefon numaramızı da söylemedi :)

Hemen 444 0 375 :) i aradım yalnız müşteri bilmem neyi ile konuşmak için hizmet numarası yada telefon numarası istiyor eskisini giriyorum :) adam gelmeden öncekini kabul etmiyor :) yenisini de adam söylemedi :) sonra TC den bulduk hizmet numarası yenisini :) yeni telefon numarasını bulamıyoruz :) telekom a gidiyoruz sorunlarınızı telefon üzerinden çözün diyor :D bilmiyoz ki telefon numaramızı .çd ne yapayım bilemedim :)

_Emre_
12-09-2012, 01:25
Telekom'a gittiğinizde hizmet numaranızın hangi telefon numarasıyla ilişkilendirilmiş olduğunu söylemeleri lazım :beuj: veya madem hizmet numaranızı öğrendiniz tekrar ttnet'i arayıp müşteri temsilcisinden de öğrenebilirsiniz.

Osman Bahadır
12-09-2012, 01:25
Türk Telekom il müdürlükleri, bölge müdürlükleri yardımcı olurlar. Gidip görüşmeniz lazım. Hatta imkan varsa bağlı bulunduğunuz bölgenin tt müdürlüğü ile görüşün.

MehmetCanA.
12-09-2012, 01:26
bu gelen adamdan emin miyiz abi :D başka bi amaç olmasın

phoenixs
12-09-2012, 01:42
Telekom'a gittiğinizde hizmet numaranızın hangi telefon numarasıyla ilişkilendirilmiş olduğunu söylemeleri lazım :beuj: veya madem hizmet numaranızı öğrendiniz tekrar ttnet'i arayıp müşteri temsilcisinden de öğrenebilirsiniz.

Yeni hizmet numarasına ait bı Ttnet aboneliği yok diyor :) telefon U kapatmakdan baska seçenek kalmıyor ki

mechanic
12-09-2012, 07:42
ttnet PİŞMANLIKTIR.
sorununu bölge müdürlüğünde olay çıkararak daha hızlı çözersin.
b,r de face te varsa sayfaları orayı dene...

halilcan9455
12-09-2012, 09:35
ttnet PİŞMANLIKTIR.
sorununu bölge müdürlüğünde olay çıkararak daha hızlı çözersin.
b,r de face te varsa sayfaları orayı dene...

+1 milyon diyorum.
1 ayda 18 kere arıza kaydı bıraktım.
bölge müdürlüğüne gittiğimde numara yada hizmet nosunu istiyorlardı söyleyince siz o sorunlu müşterimisiniz diyorlardı artık adamlar.
olay çıkartıp Müdür yardımcısına kadar çıkınca benim için mahalle alt yapısı komple yenilendi :D