Orijinalini görmek için tıklayınız : beats by dr dre kulaklık
solo hd modelinden alıcam trde uygun fiyata nerde bulurum bilen eden varmıdır?
heryerde aynıdır gibime geliyor ufak oynamalar ariç tabi
nemonomani
15-09-2012, 18:12
bizim burda bire birleri var hem hesaplı hemde çakma olmasına rağmen çok kaliteli
doncarlo
15-09-2012, 18:12
http://www.techturkey.com/forum/off-topic-satiliklar/125855-satilik-beats-by-drdre-pro-sok-fiyat.html
satan arkadaşı tanımıyorum ama 500 lira çok uygun diğer türlü mediamrkt gibi yerlere bakabilirsiniz fiyatları belli tabi.
imkanınız varsa yurtdışı daha iyi orda 200 dolar +tax pişman oldum almadığıma :)
d&r la teknosada 650 tl media marktda satiliyormus orayada bakicam
TurboJDM
15-09-2012, 19:06
normal bilgisayarcılardan falan alma derim ortada çok çakma beats by gezer oldu.
taksim D&R da fiyatlar uygun gibi geldi bana. ama heryerde 20 30 lira oynar.
hacı dükkanda bunların çakmaları var kalitesine göre değişiyo ama cidden çok çok iyi replikaları var en kalitelisi 90 lira :D
onursumer
15-09-2012, 19:22
dikkat etmek lazım çok ciddi replikaları mevcut bana hediye geldi studio modeli replika olduğunu biliyorum ama suphelenmedim değil acaba orjinalmi diye
orjinali ile yan yana koysan bile nerdeyse ayırt edemiyorsun seri numarası imzası vs herşeyiyle eksiksiz yapmışlar
ve ciddi başarılı çalıyor oyle boyle değil yani :)
sanctuary35
15-09-2012, 20:52
ben 650liralık bi ses duyamadım bu kulaklıklarda yahu çok para
aslında bose un var fakat onlar dahada pahalı beastlerden ama onlar süper bence
PiscocuK
15-09-2012, 21:06
imkanınız varsa yurtdışı daha iyi orda 200 dolar +tax pişman oldum almadığıma :)
çıkışta ödediğiiniz tax geri alabiliyorsunuz.ben geçen hafta isveçten htc one x aldım havaalanından çıkışta ödediğim vergiyi geri aldım ;)
ya bi arkadaş öyle yapmak için biriktiyordu ama ABD de olmadı nedensse pek uğraşmadık açıkçası :)
TurboJDM
15-09-2012, 23:30
dikkat etmek lazım çok ciddi replikaları mevcut bana hediye geldi studio modeli replika olduğunu biliyorum ama suphelenmedim değil acaba orjinalmi diye
orjinali ile yan yana koysan bile nerdeyse ayırt edemiyorsun seri numarası imzası vs herşeyiyle eksiksiz yapmışlar
ve ciddi başarılı çalıyor oyle boyle değil yani :)
çakmasını alabilirsiniz diyorsun :D
Low-Rider
15-09-2012, 23:37
Nedir bunun esprisi bu kulaklıkalrın?İnanılmaz pahalı belki de fiyat normal kalitesi özelliğine göre.
Hiç anlamam kulaklık vs
haklısın daha az paraya daha çok veren markada var fakat marka ve kalite algısı fiyatı yükseğe çekşyor
onursumer
15-09-2012, 23:52
çakmasını alabilirsiniz diyorsun :D
orjinali alıcam diye çakmayı yedirirler anlayamazsınız diye yazmıştım :)
ama açıkcası birçok forumdada karşılaştırmalarvar
hiç parasının hakkı değil
hatta forumdonanimhaberde bi karşılaştırma tavsiye konusu vardı
o paralara çok daha iyi kulaklıklar mevcut gereksiz buluyorum ben
TurboJDM
15-09-2012, 23:53
orjinali alıcam diye çakmayı yedirirler anlayamazsınız diye yazmıştım :)
ama açıkcası birçok forumdada karşılaştırmalarvar
hiç parasının hakkı değil
hatta forumdonanimhaberde bi karşılaştırma tavsiye konusu vardı
o paralara çok daha iyi kulaklıklar mevcut gereksiz buluyorum ben
Kalite algısı diye birşey yok aslında. pioneer kullaklığımda oldu sonyde onlar biraz ince ayrıntı gerektirmeyen parçalar için. ama dr. dre kulaklığı dünyadaki bütün müzikleri ayrıntılı dinleyebilmek için tasarlanmış bi kulaklık fiyat alkısı isminden değil kullanılan malzemeden yurtdışında bile yüksel fiyatlara satılıyor. aslında anlatmakla değil bi kere orjinal beats by studio ile müzik dinlemenizi tavsiye ederim :) kaliteli bi marka olmasa bazı djler konserlerinde dj üzerine üretilmiş kulaklık kulanırken özel hayatında dr. dre kulaklığı kulanmazdı :)
yükset dedğiniz fiyat amerikada 200 dolar burda 1 milyar
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/309269_4051677244852_1948133257_n.jpg
ben hp laptop araştırırken hp ile beatsin ortak model ürettiğini gördüm ve ve müzik tutkunu olduğum için almamı sağladı :) 1 ay oldu hemen hemen ilk başlarda anlamadım özelliklerini ama geçen gün bi eski sony kulaklığımla müzik dinleyim dedim başımı ağrıttı..
kulağa falan tam otuyuruyor bass efektleri güzel ama nedense sanki tizler sönük kalıyor biraz..
şekli falan 10 numara bence fiyatının yüksek olması afilli bişey olmasından kaynaklanıyor..
acaba ben mi ayarlayamadım diyorum eq ayarlarından ama emin değilim..
sormak istediğiniz bişe olursa cevaplayabilirim:)
onursumer
16-09-2012, 00:06
Kalite algısı diye birşey yok aslında. pioneer kullaklığımda oldu sonyde onlar biraz ince ayrıntı gerektirmeyen parçalar için. ama dr. dre kulaklığı dünyadaki bütün müzikleri ayrıntılı dinleyebilmek için tasarlanmış bi kulaklık fiyat alkısı isminden değil kullanılan malzemeden yurtdışında bile yüksel fiyatlara satılıyor. aslında anlatmakla değil bi kere orjinal beats by studio ile müzik dinlemenizi tavsiye ederim :) kaliteli bi marka olmasa bazı djler konserlerinde dj üzerine üretilmiş kulaklık kulanırken özel hayatında dr. dre kulaklığı kulanmazdı :)
orjinali ile dinledim kalitesini biliyorum ben ünlüler kısmını reklam olarak düşünüyorum daha çok :)
ayrıca diyorum ya elimdeki replika olduğu soylendi bana şuphelerim var orjinal olabilir diye anlamayan birine 50 dolarlık şeyi 600 tl ye çok rahat satabilirler :D
sizinkiler monster olması lazım değil mi solo HD değil