PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DC crx - Aj vti - AZ gti - FZ gti - ZN gti - RMP gti

Sayfa : 1 [2]

MTNVTI
18-09-2012, 13:23
ya bırak allahını seversen 5 ay oldu hala video göndericeksin :)

başkan daha 2 gün önce aldım bilgisayarı :) 5 ay muhabbeti fena olmuş, az salla ziyaaaa:D

orhan_guney
18-09-2012, 13:24
5 ay ötv ve kdv si başkan :D
başkan daha 2 gün önce aldım bilgisayarı :) 5 ay muhabbeti fena olmuş, az salla ziyaaaa:D

MTNVTI
18-09-2012, 13:28
5 ay ötv ve kdv si başkan :D

KD vsi bu akşam sende başkan merak etme :)

dc_crx
18-09-2012, 15:11
Uzatmaya gerek yok bencede arkadaş klavye krallığı yapıorr kadro belli araçlar belli varsa bir sıkıntısı 7 ay sonra gelir çıkarır arabasını dener.. yerimiz belli yurdumuz belli Turgay'ın beyaz rex'le denemenide biliyoruz far sökük GR'nin önde olduğunuda biliyoruzda kafa kafaya dendi.. Eyw kardeşş sen kralsın.. 3 boy geçersin 20 boy olur 1boy biz geçsek yaa erken basmış olursun yada kafa kafaya dersin.. Adam gibi yorumunu yapıp bakkal hesabına girmesen (o bunu geçmiş ben bunu şöyle geçtim demek ki ben bunu geçerim..) Kumlukta yanıma oynatacak bebe lazım..

kadir jdm civic
18-09-2012, 15:33
Uzatmaya gerek yok bencede arkadaş klavye krallığı yapıorr kadro belli araçlar belli varsa bir sıkıntısı 7 ay sonra gelir çıkarır arabasını dener.. yerimiz belli yurdumuz belli Turgay'ın beyaz rex'le denemenide biliyoruz far sökük GR'nin önde olduğunuda biliyoruzda kafa kafaya dendi.. Eyw kardeşş sen kralsın.. 3 boy geçersin 20 boy olur 1boy biz geçsek yaa erken basmış olursun yada kafa kafaya dersin.. Adam gibi yorumunu yapıp bakkal hesabına girmesen (o bunu geçmiş ben bunu şöyle geçtim demek ki ben bunu geçerim..) Kumlukta yanıma oynatacak bebe lazım..

sert olmuş kardeşim şimdi arkadaş askerde fıtık olur adam askerden firar ettirirsin valla ama ne yazık ki UG 206 yok galiba son hatırlıyorsam sattıgı arkadaşlar perde cıkarmıştı aracı yazık olmuş tabi

dc_crx
18-09-2012, 15:37
sert olmuş kardeşim şimdi arkadaş askerde fıtık olur adam askerden firar ettirirsin valla ama ne yazık ki UG 206 yok galiba son hatırlıyorsam sattıgı arkadaşlar perde cıkarmıştı aracı yazık olmuş tabi

Sert birşeylere ihtiyacı olduğunu sezdiğim için yazdım zaten :D

CRUEL
18-09-2012, 20:54
Sert birşeylere ihtiyacı olduğunu sezdiğim için yazdım zaten :D

Seni sert seylerin ustune oturturum lan bebe abi abi diyodun adammi oldun yavsakligin luzumu ypk kapansn dedikce inadinami yaziyosunuz herkes neyin ne oldugunu biliyo en saglikli duzgn 206 ug idi. Senin teneke parcanada 20boy atti.. Bu kadar bana simdi olsa gecerm vs deme artk cok gec.. Terbiyemide bozma askerdeym die bole arts arts yaziosan izine gelicem seni nerde ne zaman bulucagimi iyi biliyorm aklini alirim ztn 3gram beynin var onuda kaybedersn

melih
18-09-2012, 21:00
Seni sert seylerin ustune oturturum lan bebe abi abi diyodun adammi oldun yavsakligin luzumu ypk kapansn dedikce inadinami yaziyosunuz herkes neyin ne oldugunu biliyo en saglikli duzgn 206 ug idi. Senin teneke parcanada 20boy atti.. Bu kadar bana simdi olsa gecerm vs deme artk cok gec.. Terbiyemide bozma askerdeym die bole arts arts yaziosan izine gelicem seni nerde ne zaman bulucagimi iyi biliyorm aklini alirim ztn 3gram beynin var onuda kaybedersn

bilader biraz sakın olmaya denesen ???

geçmişi bırakın artık eskisi hiç bişe kalmıyo ileriye bakım bak askersin geldikten sonra yapacaklarını düşün boşwer artık geride kalanları askerden gelirsin yaparsın yine bi araç çıkarsın rollere şuan yaptığınız birbirinizi kırmaktan başka bişe değill

deneyen araçlara maşh bu arada keyifini aldıysanız ne mutlu sizlere

CRUEL
18-09-2012, 21:17
bilader biraz sakın olmaya denesen ???

geçmişi bırakın artık eskisi hiç bişe kalmıyo ileriye bakım bak askersin geldikten sonra yapacaklarını düşün boşwer artık geride kalanları askerden gelirsin yaparsın yine bi araç çıkarsın rollere şuan yaptığınız birbirinizi kırmaktan başka bişe değill

deneyen araçlara maşh bu arada keyifini aldıysanız ne mutlu sizlere

Eyw da kardesm kacdefa tmm kapansn diyorm hala artis artis sert biseye ihtiyac var ne demek la dunki bebeyle urasiyoruz

fixady_29
19-09-2012, 14:30
dc_crx ile ZN NİN rolinginde de sıkıntı var. Öylesine basılmış bir video.

ibratice
19-09-2012, 15:52
ne yapıp edip konunun içine sıçmışsınız gene .

mannerboy
19-09-2012, 16:03
Gökhan ayıp crx nedir yaa 205 e geri dön :)

gokhan_205
19-09-2012, 16:09
Gökhan ayıp crx nedir yaa 205 e geri dön :)

Kanka crx cok hızlı :)

vtecburac
19-09-2012, 17:15
en hızlı 306 gtı GRS loading....:D

Asimos
19-09-2012, 17:30
ne yapıp edip konunun içine sıçmışsınız gene .

Abi sen bi gitgel de rodajı bitir senle bi deneyelim :D

umu_vtec
19-09-2012, 17:30
en hızlı 306 gtı GRS loading....:D

Aynen kanka haftaya senle su baski maski isini halledicuz kaybolma biyere :D

vtecburac
19-09-2012, 17:31
Aynen kanka haftaya senle su baski maski isini halledicuz kaybolma biyere :D

aynen kanka senin sahalara çıkman lazım bi tanıtman lazım kendini, eski adamlarda eser kalmadı:)

umu_vtec
19-09-2012, 17:36
aynen kanka senin sahalara çıkman lazım bi tanıtman lazım kendini, eski adamlarda eser kalmadı:)

Aynen kanka herkes atarli baksana sahalara donmenin vakti gelmis artik :) sende al bitane gti sora yine sabahlara kadar sekerpinar eskisi gibi :D

mannerboy
19-09-2012, 17:37
Kanka crx cok hızlı :)

Bana fark yapmaz :d

vtecburac
19-09-2012, 17:41
Aynen kanka herkes atarli baksana sahalara donmenin vakti gelmis artik :) sende al bitane gti sora yine sabahlara kadar sekerpinar eskisi gibi :D

kanka ya typer yada s2k bu saatten sonra paklar beni:):) copilot sen olursun:)

elpadre
19-09-2012, 17:42
ne oluyor nan burda herkez atarlanmıs gıderler havada ucusuyor bıraz kendınıze gelın hepımız yuz yuze bakan adamlarırız neyın yarısını yapıyorsunuz o gecmıs bu gecmıs gecmıs gecmıste kalmıstır bız gelecege bakalım kazanıcak olan varsa dostluk kazansın .....

umu_vtec
19-09-2012, 17:44
kanka ya typer yada s2k bu saatten sonra paklar beni:):) copilot sen olursun:)

Kanka ikimiz ayni arabada olursak o arabanin gecilme sansi yok icerden iteleriz ynede geceriz ahahaha :D

vtecburac
19-09-2012, 17:51
Kanka ikimiz ayni arabada olursak o arabanin gecilme sansi yok icerden iteleriz ynede geceriz ahahaha :D

hahahahaha:Daynen

reckor
20-09-2012, 13:54
Masallah cok guzel

ykavcioglu
20-09-2012, 13:57
ne oluyor nan burda herkez atarlanmıs gıderler havada ucusuyor bıraz kendınıze gelın hepımız yuz yuze bakan adamlarırız neyın yarısını yapıyorsunuz o gecmıs bu gecmıs gecmıs gecmıste kalmıstır bız gelecege bakalım kazanıcak olan varsa dostluk kazansın .....

Tuncay abi kazansın ki........
gidelimmm:)