Orijinalini görmek için tıklayınız : 2015 Typer
Tayfun.O
17-05-2015, 23:58
Hala da atıyorum memur spec gibi ne ya Kırmızı olucaktı Kırmızı, zaten hb/5 kapı millet nereden bilsin type R ne olduğunu. Bunu kesin hb sıradan civic zannederler
Ülkemizde otomobilden Anlayan %10-15 kesim harici type R olduğunu anlamayacak bir spor araba olduğunu anlamayacak
HondatugraL
18-05-2015, 00:00
Hala da atıyorum memur spec gibi ne ya Kırmızı olucaktı Kırmızı, zaten hb/5 kapı millet nereden bilsin type R ne olduğunu. Bunu kesin hb sıradan civic zannederler
Ülkemizde otomobilden Anlayan %10-15 kesim harici type R olduğunu anlamayacak bir spor araba olduğunu anlamayacak
Birine arabayı anlatmak için boyaya gerek yok bence ne olduğunu bilenler alsın ki araba elalemın altında piç olmasın.
Tayfun.O
18-05-2015, 00:07
Birine arabayı anlatmak için boyaya gerek yok bence ne olduğunu bilenler alsın ki araba elalemın altında piç olmasın.
Orası öyle ama 2 si yan yana dursa biri beyaz olsa biri kırmızı hangisi dikkat çeker. Kırmızı herkes sever ama kimse almaz :D
HondatugraL
18-05-2015, 00:16
Orası öyle ama 2 si yan yana dursa biri beyaz olsa biri kırmızı hangisi dikkat çeker. Kırmızı herkes sever ama kimse almaz :D
E yan yana dursa bende kırmızısını alırım ama illa birilerine göstericem diye renk seçmem yani pembe r34 gtr versınler gezeyım varsın gülsünler umursarsam adam değilim :D
Tayfun.O
18-05-2015, 00:58
E yan yana dursa bende kırmızısını alırım ama illa birilerine göstericem diye renk seçmem yani pembe r34 gtr versınler gezeyım varsın gülsünler umursarsam adam değilim :D
Kast ettiğim o değil bana astarlı halde type R versin veya sadece motorunu versin Ef e swaplar gezerim :D
Olay şu Auto show da herkes arabadan anlıyan olmicak. Bakıcaklar Hıı bu Hb Civic mühim değil geç. Niye beyaz olduğu için dikkat çekmicek
Benim istediğim o Fuar da tüm gözler bu arabanın üstünde olsun.
İlk çıkarken kırmızı çıktı. Şu Hırsız-Polis Videosunda Kırmızıydı Fuarda da Kırmızı olması lazım dı.
HondatugraL
18-05-2015, 01:31
Kast ettiğim o değil bana astarlı halde type R versin veya sadece motorunu versin Ef e swaplar gezerim :D
Olay şu Auto show da herkes arabadan anlıyan olmicak. Bakıcaklar Hıı bu Hb Civic mühim değil geç. Niye beyaz olduğu için dikkat çekmicek
Benim istediğim o Fuar da tüm gözler bu arabanın üstünde olsun.
İlk çıkarken kırmızı çıktı. Şu Hırsız-Polis Videosunda Kırmızıydı Fuarda da Kırmızı olması lazım dı.
He ozaman tamam ben yanlış anlamışım o doğru fuara böyle renkle girmesi saçma
cabrioleter
18-05-2015, 14:26
Rengine *** atanlar vardı buyrun Honda Tr Gebze
http://i.hizliresim.com/YBqXP2.jpg
rengi *** gibi zaten millet ondan *** atıyor. buzdolabı beyazının savunacak yeri mi var? eğer mazisi olmasa honda'da lansman rengini kesinlikle böyle boktan bir beyazla yapmazdı.
http://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/gallery/next-honda-civic-type-r-coming-to-the-us-in-2016_1.jpg
http://images.thecarconnection.com/lrg/honda-civic-type-r-concept--2014-geneva-motor-show-live-photos_100459200_l.jpg
bir şu renklere bak bir de buzdolabı beyazına..
Renk olayina sadece gülüyorum. Ole heybetli bi araba gorupte,sirf beyaz diye duz civic sanacak insan birakin sansin :)
ufuksaracci
18-05-2015, 14:56
Çok mu zordu bu otomobili şu kanat ve geniş arkayla çıkarmak ? İlk hali mükemmel görünüyordu ama ikinci hali benim açımdan hayal kırıklığı.
Fiyattan ote teslimat bilgisi veremiyorlar. En onelmisi o. 140-150 ama daha ne iskonto ne talep hic birsey yok belli olan...
Teslimat en erken temmuz ortası. Sanırım perşembe fuarda olursun o gün konuşulur fakat her şey haziran ortası gibi belli olucakmış. Fiyat olarak, İngiltere'de Golf-R la aynı fiyatta. Tabi gene jdm ve Euro spec olarak ayrıca Euro spec'te gt opsiyon var. Buraya ne gelir belli değil.
Ya dostlar, yanlış anlamayın da... Bu fiyat/ teslimat/ vb. vb. belirsizliği çok salak saçma bir durum. Ne yani, sanki özel üretim zirkonyum şasi Bentley mi alıyorsun ?? Hondacı değilim ama aylardır da dikkatimi çekiyor. Millet yazıyor çiziyor hevesle ama doğru düzgün hiçbir malumat yok... Honda firması olaya bi esrarengiz hava mı katmaya çalışıyor; anlamadım...
Sorun her şey belli olmamasına rağmen belliymiş gibi bilgi dolaşması. Kısaca fiyat / teslimat vs. belli değil haziran ortası gibi belli olucak ama ısrarla bir çok ses çıkıyor. Honda esrarengiz hava yaratmak için bir şey yapmıyor. Bir senedir 2015 yaz ortasında çıkacağını söylüyor ;)
concept haliyle bunun arasında cok fark var bence cok kotu. kıçı özellikle hayel kırıklığı. renk olayına ve normal civic sanma olayına gelince. vw yıllardan beri difizör yapıp gti diye kakıtıyor yapmayın şimdi. normal polo ile gti arasında ne farkvar.
i-vtec07
18-05-2015, 18:32
concept haliyle bunun arasında cok fark var bence cok kotu. kıçı özellikle hayel kırıklığı. renk olayına ve normal civic sanma olayına gelince. vw yıllardan beri difizör yapıp gti diye kakıtıyor yapmayın şimdi. normal polo ile gti arasında ne farkvar.
vw kapısı tok kapanıyo lütfen ama . klımasız 2011 golf 6 satıldı bu memlekette ..
type r gelirsek concepti çıkarmamakla büyük yanlış yaptılar . bu kötü mü hayır değil çatır çatır da yürüyecek bu makina varsın piste dönemesin ..
dib not: polo gtı ım var
Biz hondayı beyaz seviyoruz :)
google'da görsellere honda civic type r history yazın bi bakalım.
Belediye beyazina dikkat edinde elek etmesin yolda sizi
Abi ne boş mesaj atılmış renge takılmış
Sen de gidip o rengi alma hatta typer alma mümkünse
Allahım bu typer neymiş ki insanlar nelerini tartışır oldu.
Yaw son yıllarda bmw vag vs vs beyaz araba satıyorlar deli gibi. Hondanın yıllardır R serilerindeki özel beyaz rengi battı şimdide millete :D ulan ne hondaymış be. 2-3 post sonra biriside çıkar hani rekor ne oldu der yine :D
aphelion
18-05-2015, 19:58
Gönüllerin rekortmeni o sıkıntı yok zaten 5 10 seneye biz anca bineriz o zamana hızlanırlar baya :)
Gönüllerin rekortmeni o sıkıntı yok zaten 5 10 seneye biz anca bineriz o zamana hızlanırlar baya :)
5 10 senemi VAG grubumu bu enjektörü halen üretilmeyen yazılımı 2 yıl sonra çıkan marka sanmayın.
aphelion
18-05-2015, 20:21
5 10 senemi VAG grubumu bu enjektörü halen üretilmeyen yazılımı 2 yıl sonra çıkan marka sanmayın.
Sen beni çok yanlış anladın fiyatından dolayı 5 10 seneye anca binebilirim diye söylemiştim :) Onun için güzel renkler seçin ilerde sıkıntı yaşamayalım alacak arkadaşlara duyurulur :)
Sen beni çok yanlış anladın fiyatından dolayı 5 10 seneye anca binebilirim diye söylemiştim :) Onun için güzel renkler seçin ilerde sıkıntı yaşamayalım alacak arkadaşlara duyurulur :)
Yok o konuda hem fikiriz cümle sonuna istinaden yazdım. Araç yola çıksın 2016 yazında çok farklı yerlerde olurlar.
Tamamda rekor ne oldu :))
Hayır o arka stoplar niye değişti.
Honda dediğin vtec açar. Hayat 5500dd de başlardı bu ne
NakkaSss
18-05-2015, 21:25
Şimdi neyin devrinde basılacak bu araçla? :D
o değilde 2 sene sonra 300k tl olur mu :)
şaka bi yana hiç kendime ait hondam olmadı, fiyat piyasası olayınıda çok eleştiriyorum fakat hondayı çok beğeniyorum. Jet motoru üreten bir firmadan bahsediyoruz ayrıca. Bk atmalar komik oluyor. Sen beğenmiyorsun diye o araç kötü olmuyor sonuçta.
Dip not 4 tane fransızım oldu suandada 6R kullanıyorum. Umarım bigün param yeterde typer alırım.
vw kapısı tok kapanıyo lütfen ama . klımasız 2011 golf 6 satıldı bu memlekette ..
type r gelirsek concepti çıkarmamakla büyük yanlış yaptılar . bu kötü mü hayır değil çatır çatır da yürüyecek bu makina varsın piste dönemesin ..
dib not: polo gtı ım var
objektif bakman güzel. polo gti a kotu demiyorum ama durum bu maalesef. şahsen yeni type r ben beğenmedim bu halini.
objektif bakman güzel. polo gti a kotu demiyorum ama durum bu maalesef. şahsen yeni type r ben beğenmedim bu halini.
Tamamen zevk meselesi . 2013 civic HB dizel sahibiyim . Hemde beyaz . Gözüm iyice arabama aşina olduğu için yeni Type - R beyaz bana oldukça yakışıklı geliyor . Evet kırmızı olsa çok daha dikkat çeker ama renk takıntılı birisi olmadığım için yeni type - R bence çok güzel .
merttepe
18-05-2015, 23:15
JDM white diye deli olunuyordu 3-5 sene önce, şimdi beyaz beğenilmez olmuş :)
klımasız 2011 golf 6 satıldı bu memlekette ..
Yani ? Kafalara silah mı dayadı ? Alacasun bu arabayı yoksa kız ölür.. ?
Farklı bir ülke (soğuk) için üretilmiş araçlar yanlış sipariş sonucu Türkiye'ye geldi. Klima sistemi olmadığından 5-6.000 tl ucuzdu haliyle çatır çatır satıldı. Sorun ne anlamadım birkaç kere daha denk geldim bu yoruma ? Bu sefer üşenmedim.
HondatugraL
19-05-2015, 01:13
Farklı bir ülke (soğuk) için üretilmiş araçlar yanlış sipariş sonucu Türkiye'ye geldi. Klima sistemi olmadığından 5-6.000 tl ucuzdu haliyle çatır çatır satıldı. Sorun ne anlamadım birkaç kere daha denk geldim bu yoruma ? Bu sefer üşenmedim.
doğuşun pazarlama stratejisine hayranım zaten bozuk dsg lerı ıteledı mıllete bıde ıyı nıyet garantısı ayaklarına yattı sankı ınsalcıl fırma gibisinden bazılarını değişti bazılarına bide fazladan garantı sattı bile bile alan var klimasız vw nın satılması neymiş.
Tayfun.O
19-05-2015, 01:51
Belediye beyazina dikkat edinde elek etmesin yolda sizi
Abi ne boş mesaj atılmış renge takılmış
Sen de gidip o rengi alma hatta typer alma mümkünse
Allahım bu typer neymiş ki insanlar nelerini tartışır oldu.
Sorun şu ki o yıl 2011 klima bile standart değil . O soğuk ülke lafını geç klimanın ısıtma ayarı da var hani :)
Tayfun.O
19-05-2015, 01:52
Yiğit abi pardon seni alıntı yapmamıştım
doğuşun pazarlama stratejisine hayranım zaten bozuk dsg lerı ıteledı mıllete bıde ıyı nıyet garantısı ayaklarına yattı sankı ınsalcıl fırma gibisinden bazılarını değişti bazılarına bide fazladan garantı sattı bile bile alan var klimasız vw nın satılması neymiş.
Yani bunlara rağmen 2013 ve 2014 binek araç satışında az bir farkla ikinci sırada. ( 2015'te lider şuan ) Bu sıralamaya ticari katılırsa 2013'ten beri lider.
Ya firma gerçekten müşterinin arkasında duruyor ya da VW sattırıyor. Başka açıklama benim aklıma gelmiyor sizin fikriniz var mı ?
Bu yukarıda bahsi geçen firmalardan birinin lakabı "tok satıcı", diğerinin ise tüm modelleri içinde "aynı işte şuna benzemiş..." deniliyor.
Garanti dahilindeyken sorun yaşayanlar gibi, iyi niyet ve sigorta garantisinin de bitmesine rağmen bedelsiz ya da cüzi miktarlarla DSG onarımları oldu. Bunun satılan araç sayısına oranla bir memnuniyet yüzdesi olmalı, aksi takdirde bana herhangi bir forumda yazılan şikayetlere göre marka değerlendirmek objektif gelmiyor(Heleki bahsi geçen markanın satış rakamları yüksek ise). Sonuçta buraya girip te memnuniyetini yazan kaç kişi var ? Eminim ki milletçe %90' ımız sorun yaşadığında forumlara giriyordur.
Mesela geçenler de bir konu vardı, servis bakımlı ve garanti dahilinde olmasına rağmen motoru hasarlanmış Mazda RX-8 vardı. "Motor değişimi için Japonya'dan olumsuz cevap geldi" deniyordu.. Ne kadar duyuldu bu durum ? Zaten kaç tane RX-8 var ki sorunlar ortaya çıksın insanlar girsin forumlara yazsın ?
Bilmiyorum ne kadar kendimi ifade edebildim. Edemediysem zaten hondacı abiler bildirir.
Sorun şu ki o yıl 2011 klima bile standart değil . O soğuk ülke lafını geç klimanın ısıtma ayarı da var hani :)
Çok enteresan 2011'de biz de ***** firmadan (VW yazmaya korkuyorum şu sıralar) araç aldık klimalıydı şanslıymışız haberimiz yokmuş. Soğuk ülkede ısıtma ayarı olması zaten başlı başına saçmalık ??? Isınıp ne yapacaksın değil mi ???
Bir yerde anlaşamıyoruz bence ?
Tayfun.O
19-05-2015, 03:25
Çok enteresan 2011'de biz de ***** firmadan (VW yazmaya korkuyorum şu sıralar) araç aldık klimalıydı şanslıymışız haberimiz yokmuş. Soğuk ülkede ısıtma ayarı olması zaten başlı başına saçmalık ??? Isınıp ne yapacaksın değil mi ???
Bir yerde anlaşamıyoruz bence ?
Sen nerede yaşıyorsun sen soğuk ülke üretimi olduğu için klima yok demedin mi ?
Bende diyorum ki onu geçiceksin bu bahane değildir bom boş arabayı millete kaktırmakta bir bahane değildir. Milleti kazıklayan firmayı da savunman ilginç. Bu ayıp Vw nin değil doğuşundur.
i-vtec07
19-05-2015, 07:05
yanlış sipariş mi ?? usta bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma ... o araçlar üretim yetişmeyince bilerek getiril di anladın mı ? google a klımasız golf 6 yaz daha çok yorumlara denk gelirsin ...
üretim yetişmedi diye bir şey söz konusu deil araçların vw ile ilgisi bile yok. 42 adet ithal geldi araçlar hıglıne olarak.
i-vtec07
19-05-2015, 09:36
üretim yetişmedi diye bir şey söz konusu deil araçların vw ile ilgisi bile yok. 42 adet ithal geldi araçlar hıglıne olarak.
abi o araçlar bildiğimiz vw bayisinde satıldı doğuş çıkışlı hepsi .. ithal derken tüm vw araçları ithal zaten . türkiyede üretileni yok . crafter transporter falan üretiliyosa bilgim yok onlar hakkında .
Typer konusunda klimasiz golflerin tartisildigi tek forum bizizdir , boyle de cok yonlu bi forumuz iste
yanlış sipariş mi ?? usta bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma ... o araçlar üretim yetişmeyince bilerek getiril di anladın mı ? google a klımasız golf 6 yaz daha çok yorumlara denk gelirsin ...
Yani şu forumda uğraşmadan laf anlatmak mümkün değil. Sen nasıl bilgi sahibiysen fikrin neyse öyle devam et. Burası yeri değil hadi eyvallah
http://i1120.photobucket.com/albums/l491/Nucleus78/ekran%20alnts.jpg
rengi *** gibi zaten millet ondan *** atıyor. buzdolabı beyazının savunacak yeri mi var? eğer mazisi olmasa honda'da lansman rengini kesinlikle böyle boktan bir beyazla yapmazdı.
http://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/gallery/next-honda-civic-type-r-coming-to-the-us-in-2016_1.jpg
http://images.thecarconnection.com/lrg/honda-civic-type-r-concept--2014-geneva-motor-show-live-photos_100459200_l.jpg
bir şu renklere bak bir de buzdolabı beyazına..
kardeş benım arabamda buzdolabı beyazı
98 model ama bakan donup bır daha bakıyor :)
sen az ötede oyna :)
onursumer
19-05-2015, 12:57
mavi satista renk secenekerinde olmali cok iyi duruyor ya
consept araçtaki bütünlük gerçek halinde yok maalesef. Sanki standart bir civic e tampon ekleri ve spoiler takılmış gibi duruyor.
ceyhun737
19-05-2015, 13:40
consept araçtaki bütünlük gerçek halinde yok maalesef. Sanki standart bir civic e tampon ekleri ve spoiler takılmış gibi duruyor.
Aynen öyle bir concepte bak bir de gerçeğine
@Nucleus
SS'dan premium'a, premium'dan en alt tabakaya kadar 13 markayla babam da dünyanın en çok araç satan firması olur. Toyota, 4 marka ile götürüyor işi.
@Nucleus
SS'dan premium'a, premium'dan en alt tabakaya kadar 13 markayla babam da dünyanın en çok araç satan firması olur. Toyota, 4 marka ile götürüyor işi.
Al işte bir tane daha.. Dünya'dan bahsetmiyoruz Türkiye den bahsediyoruz. Bu link gerek cevap olur umarım..
..::: Otomotiv Distrib (http://www.odd.org.tr/web_2837_1/wf_docudownload.aspx?primary_id=1052&type=36&target=categorial1&detail=single&sp_table=&sp_primary=&sp_table_extra=&openfrom=sortial&downloadfirst=yes)
Yani bunlara rağmen 2013 ve 2014 binek araç satışında az bir farkla ikinci sırada. ( 2015'te lider şuan ) Bu sıralamaya ticari katılırsa 2013'ten beri lider.
Ben burada Türkiye'de diye belirttiği göremiyorum.
cabrioleter
19-05-2015, 15:11
kardeş benım arabamda buzdolabı beyazı
98 model ama bakan donup bır daha bakıyor :)
sen az ötede oyna :)
yav he he:p
el şeyini görmeyen kendininkini piyade tüfeği sanırmış seninkisi de o hesap..
i-vtec07
19-05-2015, 15:31
Yani şu forumda uğraşmadan laf anlatmak mümkün değil. Sen nasıl bilgi sahibiysen fikrin neyse öyle devam et. Burası yeri değil hadi eyvallah
http://i1120.photobucket.com/albums/l491/Nucleus78/ekran%20alnts.jpg
tamam abi sen büyüksün doğruları sen biliyosun biz bi b.k bilmiyoruz mk . dediğin gibi yanlışlık la klımasız üretilmiş o araçlar . siparişleri geçen yetkilinin kuzeni yazmış ... doğru dedin ama harbi yeri burası değil .
mert_can 41
19-05-2015, 16:15
Soğuk ülke diye klima yok demek yüz yılın yalanı 2009 da corolla aldık rusyaya gidecek özer seri olan araçtı türkiyedekilerden farkı normal confort larda manuel kılima varken bizim arabada dijital kılima far yıkama koltuk ısıtma gibi fazlaca özelikleri vardı :D
O halde yeni cuprayı ülkeye hiç sokmasınlar.
Ben burada Türkiye'de diye belirttiği göremiyorum.
Alıntı yaptığım kişinin yazdığına da bir baksan da öyle burda şeklini yapsan ? Konuyu bilmeden atlamasan ?
chatlaxs
19-05-2015, 16:52
stoplarda concept gibi çıksaydı keşke :cool:
Alıntı yaptığım kişinin yazdığına da bir baksan da öyle burda şeklini yapsan ? Konuyu bilmeden atlamasan ?
http://i57.tinypic.com/302we9c.jpg
Mutlu Değerli
19-05-2015, 18:52
Renk olayına çok fazla takılmışsınız
Yeşil, VTida nasıl duruyor bi de VTEC2de nasıl duruyor gibi düşünün... Type-R'da da ana renklerden biri beyazdır. Hangi Type-R modeli çıkarsa çıksın tema rengi beyazdır. İTR'de de böyleydi, CTR'de de, NSX'de de
Soğuk ülke diye klima yok demek yüz yılın yalanı 2009 da corolla aldık rusyaya gidecek özer seri olan araçtı türkiyedekilerden farkı normal confort larda manuel kılima varken bizim arabada dijital kılima far yıkama koltuk ısıtma gibi fazlaca özelikleri vardı :D
Ne yalanı ya Doğuşun özel ürettirdiği ACS (aç camı serinle) opsiyonu vardı o gelen araçlarda :D
Каталоги (http://m.volkswagen.ru/ru/models/Catalogs.opt.html) Vw rusya sitesi klima standart
Hjem (http://m.volkswagen.no/content/no/mobile/no.opt.html) Vw norveç sitesi klima standart
Volkswagen Internet - Mallisto - Golf (http://www.volkswagen.fi/VV-Auto/vw5.nsf/html/mallisto_golf?open) vw finlandiya klima standart
2015 VW Golf 7 | Volkswagen Canada (http://contents.vw.ca/models/golf/golf-2015/m/en) vw kanada klima standart
OrcunInce
19-05-2015, 21:36
Ne yalanı ya Doğuşun özel ürettirdiği ACS (aç camı serinle) opsiyonu vardı o gelen araçlarda :D
Каталоги (http://m.volkswagen.ru/ru/models/Catalogs.opt.html) Vw rusya sitesi klima standart
Hjem (http://m.volkswagen.no/content/no/mobile/no.opt.html) Vw norveç sitesi klima standart
Volkswagen Internet - Mallisto - Golf (http://www.volkswagen.fi/VV-Auto/vw5.nsf/html/mallisto_golf?open) vw finlandiya klima standart
2015 VW Golf 7 | Volkswagen Canada (http://contents.vw.ca/models/golf/golf-2015/m/en) vw kanada klima standart
İskandinav ülkelerine klimasız araçlar opsiyon olarak üretilmekteydi. O dönemde de ötv indiriminden dolayı doğuş'ta araba kalmamıştı.
Müşteri kaçırmaktansa bu araçlar getirtildi ve satıldı. Piyasa ederinin 7.000tl altına verildi hepsi. Alanların çoğu arabalardan ekmek yedi.
Satılmasa elde kalsa fiyasko denebilir ama hepsini çatır çatır sattıklarına göre ortada bir fiyasko yok.
Koca firmalar hakkında birşey söylemeden önce bence iki kere düşünmek lazım.
VW ile alakam yok, reno'ya biniyorum.
HondatugraL
19-05-2015, 21:46
Ya firma gerçekten müşterinin arkasında duruyor ya da VW sattırıyor. Başka açıklama benim aklıma gelmiyor sizin fikriniz var mı ?
Bu yukarıda bahsi geçen firmalardan birinin lakabı "tok satıcı", diğerinin ise tüm modelleri içinde "aynı işte şuna benzemiş..." deniliyor.
Garanti dahilindeyken sorun yaşayanlar gibi, iyi niyet ve sigorta garantisinin de bitmesine rağmen bedelsiz ya da cüzi miktarlarla DSG onarımları oldu. Bunun satılan araç sayısına oranla bir memnuniyet yüzdesi olmalı, aksi takdirde bana herhangi bir forumda yazılan şikayetlere göre marka değerlendirmek objektif gelmiyor(Heleki bahsi geçen markanın satış rakamları yüksek ise). Sonuçta buraya girip te memnuniyetini yazan kaç kişi var ? Eminim ki milletçe %90' ımız sorun yaşadığında forumlara giriyordur.
Mesela geçenler de bir konu vardı, servis bakımlı ve garanti dahilinde olmasına rağmen motoru hasarlanmış Mazda RX-8 vardı. "Motor değişimi için Japonya'dan olumsuz cevap geldi" deniyordu.. Ne kadar duyuldu bu durum ? Zaten kaç tane RX-8 var ki sorunlar ortaya çıksın insanlar girsin forumlara yazsın ?
Bilmiyorum ne kadar kendimi ifade edebildim. Edemediysem zaten hondacı abiler bildirir.
İşte benimde anlatmaya çalıştığım bu ya zaten klimasızın satılmasına şaşırmadım ben bozukları iteledilerde klimasızı mı satamayacak. Ben bir şirketin bozuk araçları satıpta sonradan aaa bozukmu neyse garantı verelım ayaklarına yatmasını anlamış değilim. Çinde otomatık vw lerin satımı yasaklandı geçen yıllarda sorun düzeltilene kadar manuel araç satılıyordu şuanki durumu bilmiyorum. Doğuş otoda böyle bir firma işte yoksa vw sıyle alıp veremedıgım yok. Benım olayım klimasız vw nın satımına şaşırılmaması yönünde.
İskandinav ülkelerine klimasız araçlar opsiyon olarak üretilmekteydi. O dönemde de ötv indiriminden dolayı doğuş'ta araba kalmamıştı.
Müşteri kaçırmaktansa bu araçlar getirtildi ve satıldı. Piyasa ederinin 7.000tl altına verildi hepsi. Alanların çoğu arabalardan ekmek yedi.
Satılmasa elde kalsa fiyasko denebilir ama hepsini çatır çatır sattıklarına göre ortada bir fiyasko yok.
Koca firmalar hakkında birşey söylemeden önce bence iki kere düşünmek lazım.
VW ile alakam yok, reno'ya biniyorum.
İyi güzel diyorsunda attığım linklere bakarsan iskandinav ülkelerinde, rusyada, kanada gibi soğuk ülkelerde klimanın standart olduğunu görürsün. Hepsinin kataloğunu yolladım. Nasıl okuyacağım diye sorarsan donanımların olduğu sayfaya gel google çeviriyi kullan. En boş halinde bile klima standart olarak var. Sadece rusyada polo sedan klimasız alınabiliyor.
@orcunince ayrıca doğuşun ticari anlayısını doğru bulmasamda adamlar araba satmayı biliyorlar. Bu devirde klimasız araba satmak her babayiğidin harcı değil.
concept in arka kısmı aynı çıkmalıydı.. anlamsız bir sadeleştirme olmuş benim gözümde..
G.Ü.R.A.Y
20-05-2015, 11:44
concept in arka kısmı aynı çıkmalıydı.. anlamsız bir sadeleştirme olmuş benim gözümde..
tmm almıyorum jeffy :)
OrcunInce
20-05-2015, 16:42
İyi güzel diyorsunda attığım linklere bakarsan iskandinav ülkelerinde, rusyada, kanada gibi soğuk ülkelerde klimanın standart olduğunu görürsün. Hepsinin kataloğunu yolladım. Nasıl okuyacağım diye sorarsan donanımların olduğu sayfaya gel google çeviriyi kullan. En boş halinde bile klima standart olarak var. Sadece rusyada polo sedan klimasız alınabiliyor.
Anlamadığın mevzu o zamanlarda bu araçlar üretilip satılıyordu, sen bana şimdinin kataloğunu gösteriyorsun :)
Yarin masaya oturacagim,hic belli olmaz teslimat gunu garantisi alirsam...
Canselmo
20-05-2015, 21:59
Yarin masaya oturacagim,hic belli olmaz teslimat gunu garantisi alirsam...
Satarken 80 ne satarsan ilk benim haberim olsun :D simdiden hayirli olsun
Bu sefer aldigim seyleri ucuza vermiyecegim... :) Hep buyuk zararla satiyorum,benden alan arkadaslarim ustune koyup satiyor yani bende yanlis var...
Neyse alalimda satmasi dert olsun :)
ceyhun737
20-05-2015, 22:06
Bu sefer aldigim seyleri ucuza vermiyecegim... :) Hep buyuk zararla satiyorum,benden alan arkadaslarim ustune koyup satiyor yani bende yanlis var...
Neyse alalimda satmasi dert olsun :)
Murat abi yarın vip gününde gideceksin galiba , bende yarın gideyim diye düşünüyorum da kaçta başlıyor bilgin var mı
14'de acilis,**** kalinlar basar orayi,onlar bos bos gezsin 40 tane burokratla,isleri biter 4 gibi giderim sanirim...
ceyhun737
20-05-2015, 22:24
14'de acilis,**** kalinlar basar orayi,onlar bos bos gezsin 40 tane burokratla,isleri biter 4 gibi giderim sanirim...
Akşam Kapanış kaçta bilgin var mı abi baktım da sitesinden göremedim vip Günü'nde belki farklıdır, açıkçası yarın kaçırmak istemiyorum diğer günler gezilmez mankenleri çekenlerden:D
Daha gec olucagi kesin cunku bazi markalar aksam resepsiyon vericekler...
Low-Rider
20-05-2015, 22:48
miami taypırın yanına gidip
taypırı ısırırım, taypırı yalarım diye demeç verecekmiş
Olm bak arkandan şarkı yaparlar diyim sana See You Again diyip durur millet pis pejocu
Fuara gelmek isteyen bir arkadasim bana ulasabilir,3 gibi ordayim....
hani fuarcilar nerede guncel fotolar :D
facebook da bunlar denk geldi :) Tolga bey den çaldım :))
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/11052034_10153300560269110_1114064769293907693_n.j pg?oh=7037a71db3dee3fd4d4397e3e1d51c00&oe=55CF3A87
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10406606_10153300560399110_578441668229457585_n.jp g?oh=aa1be71527dedab951d79c8b53aa6b06&oe=5608C293&__gda__=1439046060_ce928a8b22d897fc6fd935f864ec622 2
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xat1/v/t1.0-9/11329859_10153300560164110_9085942780926291959_n.j pg?oh=9dc7ecfb5b444eae8cc9a73429cd6536&oe=5608BA65&__gda__=1439563175_565422ebc3f7fc3ab4294ad55da6415 e
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xat1/v/t1.0-9/11350593_10153300560319110_8242563523258570483_n.j pg?oh=53d3a5720f231aca4fa5e2bf161dc203&oe=55FC18AF&__gda__=1442986093_4850c9d20d6c43dcfd2623b23d38bb2 4
Caner B.
21-05-2015, 14:44
Su arka kanadi birisi arabasina yapsa sayfa sayfa dalga gecilir.Neyse cok les haricinde bisey demeyecegim.
Not: Bir mugen fn2 cok daha cekici duruyor tip olarak kendi fikrim.
HondatugraL
21-05-2015, 14:45
Kırmızı platforma beyaz güzel olmuş
Ön çamurluk hatları kötü duruyor kapıya gelen çıkıntı yamuk gibi fotodan galiba anlamadım. Arka kapı kolu olmayışı da çok boş göstermiş arkayı. Concept o kadar güzeldi ki bunu eleştirmek farz oldu :)
SerkanKurt
21-05-2015, 14:58
atmosferiğin tadı olmayacak maalesef. O deli gibi devir çeviren metal sesi duyamıycaz...
çok iyi olmuş çok yeniden hondacı yaptırır adamı.
Fuarda canlı olarak inceleyen arkadaşların yorumlarını alsak çok iyi olur. Malzeme kalitesi nasıl, koltuklar rahat mı, doğru sürüş pozisyonunu bulmak kolay mı, görüş açıları nasıl vs vs ?:) Aracı çok merak ediyorum ama gidemicem maalesef fuara...
Haftaici mutlaka gidicem inceleyim bakalim nasil :)
yandan olan fotoya bakınca araç önden kazalı gibi duruyor..
https://instagram.com/p/28pjG0P0OG/
yandan olan fotoya bakınca araç önden kazalı gibi duruyor..
Bide sana yandan bakmak lazim..
Makina mermi mermi yarın sabahtan ordayım.Bi kasa bukadarmı güzel dizayn edilir araba ben burdayım diyor.
http://i.hizliresim.com/5dQn8j.jpg
gokcell13
21-05-2015, 17:28
Arabaya *** atanlar yakından görünce ne diyecekler acaba.Hangi firma hothatch inde bu kadar ayrıntılı çamurluk difüzör kanat takmış da satışa sunmuş.Yolllara çıkmadan bu kadar stres oluyorsa insanlar diyecek bir şey yok.Izdırap is cominggg....
cabrioleter
21-05-2015, 17:55
https://instagram.com/p/28pjG0P0OG/
Yorum yapan aramızdan mı ya? Efsane olmuş güldürdü..
arkaya bi spacer takıldımı tamamdır o iş :)
Sence kim olabilir :) bir kaç post yukarılara bak :))
o arka çamurluğu ve o jantı bu arabaya layık gören muhendisin allah belasını versin :)
Aranızdan aranızdan sende yorum yap senide görelim gülelim cabrio
o arka çamurluğu ve o jantı bu arabaya layık gören muhendisin allah belasını versin :)
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/41/59/9b/41599b0bb4a1b7f35c06192b5acfeb7f.jpg
dragstar
21-05-2015, 19:17
nurburgring de 7.50.63 dönmüş diyorum başka bşy demiyorum
https://www.youtube.com/watch?v=1lXGmjt1FtQ
nurburgring de 7.50.63 dönmüş diyorum başka bşy demiyorum
https://www.youtube.com/watch?v=1lXGmjt1FtQ
Yok artık
https://www.youtube.com/watch?v=JH2ry5VYjdM
Ben bugün aracın dışını beğendim. Spacer ve jant rengi değişimi ile çok güzel olacak. Kanat ve stop konusuna gelince canlı gözle kesinlikle kötü durmuyor. Beni hayal kırıklığına uğratan iç kısımdaki malzemelerin kalitesizliği oldu. Sadece koltuklar güzel . Direksiyon M paket olmayan bmw lerdeki gibi aynı davul . kırmızı deri kısımları zamanla kararırmı rengi solarmı karar veremedim. Ayrıca daha ince olmalıydı hatları. Kapı bakalitleri fn2 dekilerle aynı kalitede yani dandik :) Çift bölgeli klima yok. Torpido soğutma yok ve küçük . Ekranı çok kaliteli gelmedi bana. Marş yapamadık doğal olarak. Fiyat ve teslim tarihi ile ilgili bilgi veremediler.
Arkadaşlar zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama Typer ile Len cuprayı bugun canlı kıyaslama imkanı buldum. Yani görüntü olarak leon 1.6 kasasına 2.0 tfsi motoru koyup getirmişler fuara . O derece yani :)) koltuk tampon u alanlar yapsın demişler. :))
alper_pug
21-05-2015, 20:05
Fotoğraflardan pek beğenmiyordum fakat canlı görünce işler çok değişti. Herşeyiyle bayıldım valla inmek istemedim içinden. Koltuklar , direksiyon 10 numara. :)
Buyrun fotoğraflar ,
http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/05/21/IMG_4570.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/05/21/IMG_4588.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/05/21/IMG_4592.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/05/21/IMG_4595.jpg
alper_pug
21-05-2015, 20:06
Az büyük olmuş sanırım fotoğraflar :D
Mutlu Değerli
21-05-2015, 20:06
benim PC fotoları açarkene intihar etti
HondatugraL
21-05-2015, 20:16
benim PC fotoları açarkene intihar etti
Pc den açma ozaman :D
Keşke orda olsak da gidebilseydik, yakından görebilseydik. NSX de varmı fuarda
alper_pug
21-05-2015, 20:25
Evet nsx de var , onunda fotoğraflarını koyarsam banlanırım heralde :D
fiyat konusunda artık yüksek sesle 140-150 arası konuşuluyor sanırım
HondatugraL
21-05-2015, 20:34
Evet nsx de var , onunda fotoğraflarını koyarsam banlanırım heralde :D
hizliresim.com dan 1000 piksel ölçülendirip at merak ediyoruz :D
Mutlu Değerli
21-05-2015, 20:43
Kalk lan İstanbula gidek amk
HondatugraL
21-05-2015, 20:44
Kalk lan İstanbula gidek amk
Benzin senden yeme içme benden :D
Mutlu Değerli
21-05-2015, 20:45
Tmm makarna yicez yolda, anlaşıldıı
HondatugraL
21-05-2015, 20:47
Tmm makarna yicez yolda, anlaşıldıı
evde makarnex yapıp getırcem ucuza gidek :D
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/41/59/9b/41599b0bb4a1b7f35c06192b5acfeb7f.jpg
neden işte neden bu firmaların yönetimlerinde bizden farklı düşünen kişiler böyle jantlarla piyasaya sürmüyolar bu arabaları anlamak mümkün degil ve neden o konseptteki arka çamurlugu koymazlar , 3 santim geniş koysan elinmi kırılacak bütçenmi çökecek be adam
Onlarıda siz alıcaksınız. Parçacılar taş mı yesin :D
145-155 arasi olucak. 18 adet gelicek ve birinin on siparisini onayladim. Hayirli olsun bakalim...
Buarada ici cidden kalitesiz,yani bu sinifa yakismiyor,biraz daha ustune koysam GolfR aliyorsun ve iscilik ortada,cok az emek yada kaliteyle olurdu... Bana dedikleri cok onemli "1" sey var ise,Agustosda pistteyiz....
Canselmo
21-05-2015, 22:40
145-155 arasi olucak. 18 adet gelicek ve birinin on siparisini onayladim. Hayirli olsun bakalim...
Buarada ici cidden kalitesiz,yani bu sinifa yakismiyor,biraz daha ustune koysam GolfR aliyorsun ve iscilik ortada,cok az emek yada kaliteyle olurdu... Bana dedikleri cok onemli "1" sey var ise,Agustosda pistteyiz.... Hayırlı olsun şimdiden
18 tane gelecekse fiyatı güzel ülkemde ikinci ele düştüğü an 400 milyarı bulur.biran önce ies is falan almam lazım fiyatları 45 50 yi görecek anlasılan bari biz kar edelim
Tayfun.O
21-05-2015, 22:48
Buarada ici cidden kalitesiz,yani bu sinifa yakismiyor,biraz daha ustune koysam GolfR aliyorsun ve iscilik ortada,cok az emek yada kaliteyle olurdu... Bana dedikleri cok onemli "1" sey var ise,Agustosda pistteyiz....
Hadi hayırlısı abi.
18 çok az talep olursa artırırlar sanırım
Güzel Günler'de Kullanın ne renk düşünüyorsunuz fotoğraflarda gördük Murat abi sadece sizce nasıl ne renk düşünüyorsunuz
rakam ıcın 140 cıvarı olucak demıstım yok cok az daha yukseklere gelıcek denmıstı :) dogru cıkmıs :D
18 ilk partiden geliceklerin sayisi.
Sadece tek paket gelicek,GT pack diye bir sey yapicaklar. Yani hic bir halt secilemeyecek...
Sadece renk oda secilmis renklerden secmemiz gerekicek...
Bakalim paket belli olsun,icinde benim istedigim 1-2 sey olmazsa cidden kizacagim...
cabrioleter
21-05-2015, 22:59
Aranızdan aranızdan sende yorum yap senide görelim gülelim cabrio
Sana bu yorum bi ömür yeter bence :)
Sadece tek paket gelicek,GT pack diye bir sey yapicaklar. Yani hic bir halt secilemeyecek...
Bakalim paket belli olsun,icinde benim istedigim 1-2 sey olmazsa cidden kizacagim...
aracın fren tertibatı hakkında bilginiz var mı? disk çapları türü vs? nissin mi üretiyor acaba typer a da?
aracın fren tertibatı hakkında bilginiz var mı? disk çapları türü vs? nissin mi üretiyor acaba typer a da?
Brembo brakes with 13.8-inch front rotors and four-piston calipers
Ayabaaa ateş ediyoo beee
Ama 140 150 deli paralar yani :)
150 cok ama yaw bı kıa ceed felan 80bın lıra olmus dolu folf alıyosun 80 lı rakamlar var polo var 70 lere... hacımsel vergıden bıle parası normal
Brembo brakes with 13.8-inch front rotors and four-piston calipers
vaay bu sefer frenlerden de yüzümüz gülecek :)
Mutlu Değerli
21-05-2015, 23:14
HONDA Türkiye yine farkını koyarak maviyi getirtmez bence. Ep3 vs Fn2de oldugu gibi... Kırmızı ve Beyaz satılırsa tüm araçlar şaşırmayın
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10847812_10153265951088350_6918304911859261561_n.j pg?oh=62f4cfbda9c4c1e49d588af2ea588a8b&oe=560B8F98
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/11329875_10153265951008350_7155068876737051815_n.j pg?oh=ce3b17b4a727569a3cbb733cdaeef2dd&oe=55CD7B65
Sana bu yorum bi ömür yeter bence :)
Üstü açık kardeş sen 10 yaşında okul çağına daha yeni yeni ayak uydururken biz o adamla muhabbet edip geziyorduk bünyeni daha fazla zorlama artık.
ibratice
21-05-2015, 23:21
araç çok güzel 2 ayrı modda kullanıyorsun normal modda kadran beyaz R tuşuna basınca kırmızı oluyor birde ordaki NSX consept motor yürür aksam yok iterek sokuldu altı komple kontapilak
Almanci Tane-R
21-05-2015, 23:23
Ben 4-5 ay beklemiştim ilk çıktığında hondaya güven olmaz teslimat konusunda :)
Ben 4-5 ay beklemiştim ilk çıktığında hondaya güven olmaz teslimat konusunda :)
Vay be kuzen kırmızı brandayı açtığın günü hatırladım :D
Mutlu Değerli
21-05-2015, 23:28
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xta1/v/t1.0-9/20424_872177576186760_8543841419371437469_n.jpg?oh =b97aa33bd3cfaba63cd7d4be44b4b287&oe=55C00451&__gda__=1443022994_d3bf54c4c93422edf8b010a46338b8d 1
chatlaxs
21-05-2015, 23:33
Şu NSX in adını SNX vs başka bişey koysalardı keşke eskiyle arasında hiç bi bağ yok :nokta:
cabrioleter
21-05-2015, 23:33
Üstü açık kardeş sen 10 yaşında okul çağına daha yeni yeni ayak uydururken biz o adamla muhabbet edip geziyorduk bünyeni daha fazla zorlama artık.
eee yani? yorum istememiş miydin? ondan daha iyisini ben söyleyeceğimi düşünmüyorum. o yorum gayet yeterli.. ne yapayım sana ayak uydurup besmele falan mı çekeyim?
Almanci Tane-R
21-05-2015, 23:34
Vay be kuzen kırmızı brandayı açtığın günü hatırladım :D
Evet kuzi ne günlerdi teslimat günü pasta bile hazırlamışlardı o gün bir tek mankenler eksikti :D
eee yani? yorum istememiş miydin? ondan daha iyisini ben söyleyeceğimi düşünmüyorum. o yorum gayet yeterli.. ne yapayım sana ayak uydurup besmele falan mı çekeyim?
Tamam tamam sakince konudan ayrılabilirsin, ayak uydur diyen yok ama sen algİda secici olmuşsun :)
Honda da herkes yalanci
Konustuk 20 adet on siparis aldik dedi crv ye 150 ye yakin var dedi daha bismillah bugun acildi ne ara aldiniz o kadar siparisi :)
Sen diyorsun ki ilk parti 18 adet gelecek adamlar 20 on siparis aldik diyor
Ben inanmiyorum 145 150 155 degisir diyorlar 2.000cc otv yuksek olcak yurt disi fiyatlarina bakinca bunada aklim almiyor acikcasi ben ilk alanlarda olmak istiyorum yalniz kesin birsey soyleyemiyorlar ben de uyuz oldum abi
Temmuz da avrupayla ayni zman da satisa sunulcak TR de insallah bu sure rotarlamaz
Ben araci cok begendim tek dezavantaji uzun ve iriler icin kotu oturma pozisyonu yukseltmislsr koltugu olmamis mecbur koltugu assa indirme kiti alacaz
Blok numarasi cektim insatgrama attim K20C1 olmus blok bildigimiz k20 :)
B18 ruhunu yasatmislar C1 yapmislar cok hosuma gitti
Sanzuman alt merkezi ep3 fn2 dekinin aynisi vites halat mekanizma cok benziyor muhtemelen sanzuman da uzun oranindan dolayi 4.39 lu ep3 olabilir tabi dislileri saglamlastirilmis yada farkli oranlar kullanmislardir bilmiyorum ama ep3 ve fn2 deki 5 yani bosluk bunda da var kucuk bir mod istiyor shifter box
Kapak tamamen farkli cift ivtec hem emme hem egzost
Turbo degisir manifold kapakla 1 ama onu da hallederiz zor birsey degil manifold yapmak kolay
Isletim sistemi nasil acaba mudehale edebilcekmiyiz oem ecuya en cok merak ettigim husus bu sayetki yapabilirsek hic kapak acmadan 500 600 hp ler mumkun diye dusunuyorum
Beyaz ve kirmizi cok satar siyahta bence hos olabilir ama oteki renkleri de canli gormek lazim
Bence honda bu typer ile sinif atlamis cok donanim var harika bir dis gorunusu var pislerle 1 sene sorun yasariz sonradan modifiye edilmis yaris arabasi gibi duruyor mubarek :)
Abi yapacaklar değil de zaten diğer ülkelerde opsiyon listesinde olanları standart sunacaklar yazdıklarından anladığım kadarıyla.
Features: GT Pack
In Europe, the Civic Type R will be offered with an optional ‘GT Pack’ which adds the following safety systems:
Forward Collision Warning;
Lane Departure Warning;
Traffic Sign Recognition;
High-Beam Support;
Blind Sport Information; and,
Cross Traffic Monitor.
As part of the optional ‘GT Pack’, the Civic Type R will be available with Honda’s ‘Advanced Driver Assist Systems’.
Interior features for the GT Pack include a 320 watt sound system with eight speakers, dual-zone climate control air conditioning, an integrated Garmin satellite navigation system, front and rear parking sensors, automatic headlights, rain-sensing wipers and power folding door mirrors.
Visual cues for the GT Pack include red highlights for the front and rear splitters.
Ayrıca tüm renk seçenekleri şunlardan ibaret, kaçı gelir kaçı gelmez bilemiyorum.
Championship White, Crystal Black (pearlescent), Polished Metal (metallic), Brilliant Sporty Blue (metallic) and Milano Red paint finishes
Ben acıkca soyledım,Turkıye pazarlama muduru ıle gorustum. Bana soyledıklerı bunlardı ancak GT pack global bırseymıs!Haha! Ulan bana paket yaptık dedı essolusu...
2 sartım var sadece,bırı tarıh. ***** GT3 de cok bekledım ve hıc sevmem soz verılen bır seyın pesınden kosmak...
Bırde mekanık dıferansıyel kılıtı...
Fıyat neden boyle;Bence talebe gore fıyat koyucaklar,baktılar kı ılgı var,yapıstır gıtsın....
Yahu elınde bır guc var,ilgi cekıyormu? Sende dersıne adam gıbı calıs,herseyı ogren,altyapını hazırla,fuar gıbı cok onemlı mecrada sorular gelınce apısıp kalma!
Neyse;Leon cuprayı frensız-amortısorsuz getırıyorlar,o ıs yattı.
Throphy hala hayal,adamların bılgısı yok. Barı su typeR adam gıbı gelsın...
Banada teslimat hakkında söylenenler eylül gibi başlıycaz dediler...Talep fazla olursa getirtebiliriz dediler,Yanlız tipik honda tr yaklaşımları fazlasıyla mevcut,konudan bir haber yahu fantikleri olan bir araç satıyorsun millet bunca zaman beklemiş sanki linea pazarlıyor o kadar önemsememiş halleri var ki sırf arabanın hatırına sabır diyorsun,Yalnız araba cidden 1 adım önde bütün rakiplerinden...
Sayfalarca atıp tutan arkadaşlar malı birde canlıda görün...:)
araba güzel , toplam 50 adet gelecek dendi banada teslimatlar eylül gbi başlar dediler. ilk partisini falan bilmiyorum açıkcası sormak gelmedi aklıma.
umarım bir pist organizasyonu yaparlar. ben sipariş geçmedim görmem lazım kullanmam lazım net ilk olmak gibi bir derdim yok.
ama önü açık aracın, burada bu tip motorlarla yatıp kalkmış arkadaşlar war onların yorumlarını dikkatli dinlemek lazım. arka tarafına uyuz olmaya dewam ediyorum, we honda çalışanlarının ilgisizliğinden de nefret ediyorum.siz civic satın allahım ya
herkese farklı şeylermi söylemişler standta :)
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10847812_10153265951088350_6918304911859261561_n.j pg?oh=62f4cfbda9c4c1e49d588af2ea588a8b&oe=560B8F98
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/11329875_10153265951008350_7155068876737051815_n.j pg?oh=ce3b17b4a727569a3cbb733cdaeef2dd&oe=55CD7B65
Ne yalan soyliyim ben yeni typeR' i hic begenmedim. Ama NSX nedense gozume cok guzel gozuktu.
STP sen su NSX' i al da ben senden 1 sene sonra 100 liraya alirim :D:D
type-r ile ilgili sunum yaptıklarında donanımda gt pack yoktu. Fiyatı 145-155 aralığı dediler. Renk konusunda siyah-kırmızı-mavi-beyaz dediler. satış-pazarlamanın üstündeki bir yönetici adet için; dış pazarlardan sonra bize adet verirler dedi. Haziran ortası belli olucakmış.
Ön siparişi illaki alıcılar vermiyor bayilerde veriyor. Crv için biçok bayi tonla ön sipariş vermiştir. Type-r için kapora veren (veya sözüde yeterli olan) kesin alıcak baya kişi var. Bayilere birer tane vericekler ve bayiye ilk başvurmuş olan ya da bayi ile ilişkisi iyi olanlar alıcaklar. Yani ilk gelenleri alıcaklar çoktan belli.
Type-r ciddi agresif olmuş. Yağmur ve far sensörü yok. Torpido bildiğin 1317'deki civicle aynı. Çançinçon teyp var 2 usb ve hdmi giriş çok iyi olmuş. Ön koltuklardaki ihtişamdan sonra arka koltuklar olmamış. Uzun 5. vites yolu düzeltseler iyi olurmuş. Benim boyum 1.80 tam oldu üstündeki boylar zorlanabilir. Bagaj beklediğimden büyük hatta tüp için boşluk bile var :) Umarım üstündekine benzer semi slick ile gelir. Hep kırmızı derken beyazı canlı görünce fikrim değişti.
Low-Rider
22-05-2015, 09:21
Honda Türkiye kafayı çalıştırsın, getirsin 2 seene satmasın arabaları
2 sene sonra kazasız boyasız 0 km diye zaten 1.5 katına satar
Ben hala concept halinin şimdi olmasa da bi kaç yıla çıkacağına inanıyorum. Şimdilik bu halde çıkardılar, ancak o halinin de çok beğeni topladığının farkındalar.
İlerleyen günlerde ya makyajla, ya ayrı mugen kitle o görüntüye sahip olacak bu kasa.
Kapitalizm böyledir, önce kare tekerlek, sonra üçgen tekerlek, en son yuvarlak tekeri piyasaya sokarsın ki, hepsinden para kazanasın :)
Makina kesinlikle bu. 100.000 Pound Ingiltere satis fiyatiymis yani yaklasik 400 bin TL. Turkiye' de bu heralde 600 bin TL leri gorur.
https://youtu.be/qCRsff_elGY
Bu arada hernekadar motor ortada dursa da iki tane daha motoru varmis on iki tekerlere bagli. Amac da torku esit dagitmakmis.
STP hemen krediye gir su arabayi al. Fazla hirpalamadan dikkatli kullan ben senden 1 sene sonra 100 liraya alirim. 1000 lirasi pesin ayda 350 TL x 73.928 ayda oderim :D:D
Makyajla birlikte, koltuk alçaltma ve yükseltme gibi özelliklere de kavuşur...
Makina kesinlikle bu. 100.000 Pound Ingiltere satis fiyatiymis yani yaklasik 400 bin TL. Turkiye' de bu heralde 600 bin TL leri gorur.
https://youtu.be/qCRsff_elGY
Bu arada hernekadar motor ortada dursa da iki tane daha motoru varmis on iki tekerlere bagli. Amac da torku esit dagitmakmis.
STP hemen krediye gir su arabayi al. Fazla hirpalamadan dikkatli kullan ben senden 1 sene sonra 100 liraya alirim. 1000 lirasi pesin ayda 350 TL x 73.928 ayda oderim :D:D
Abi sen hayirdir ahahaha,ben ucuza arabami veriyorum anlamadimki :)
Mutlu Değerli
22-05-2015, 13:32
Low-Rider gardını al, Miami amca geliyo :D
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtf1/v/t1.0-9/11255323_1064665266894488_5299606717073059125_n.jp g?oh=80660c24e59765bfd0d102ec06606a96&oe=55F84265&__gda__=1439246797_0641d41af203c304554c1f89140a8c6 8
Low-Rider
22-05-2015, 13:38
Hayaller Type-R, gerçekler RCZ-R
Miami çekimi
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/11212770_1064675293560152_8940801731717860878_n.jp g?oh=f8a9923efdc1aef1ca00e2131174c7f1&oe=56034C42
Ben hala concept halinin şimdi olmasa da bi kaç yıla çıkacağına inanıyorum. Şimdilik bu halde çıkardılar, ancak o halinin de çok beğeni topladığının farkındalar.
İlerleyen günlerde ya makyajla, ya ayrı mugen kitle o görüntüye sahip olacak bu kasa.
Kapitalizm böyledir, önce kare tekerlek, sonra üçgen tekerlek, en son yuvarlak tekeri piyasaya sokarsın ki, hepsinden para kazanasın :)
Kesinlikle aynı düşüncedeyim.Concept gibi Dünya'da Yankı uyandıran bir tasarımın askıda kalacağına inanmıyorum açıkçası.
Concept tasarımının Typer olarak çıkması zaten yersizdi body zaten buram buram mugen :)
Olaki çıkmazsa da tuning firmaları rahat durmayacaktır ve concept arka stopların bir şekilde piyasaya çıkacagını düşünüyorum.Bu dünya concept çıkmadan ön tamponunu sedan civic lere takanı gördü :)
her markada oldugu gıbı buda makyaj görecek hatta kronık sorunlarıda cıkacaktır.ilk çıkanları almak bana mantıklı gelmıyor :)
Isteyen varsa Honda Marmara plaza layla görüşüp halledebilirim type-R için
İlk almak isteyenler , Honda'nın fiyatları yükselteceğini düşünerek almayı düşünüyor sanırım.
Dün gittik inceledik, güzel bir otomobil olmuş ama açıkçası beni çok etkilemedi. Concepti de gelseydi keşke NSX gibi o zaman farklı olabilirdi.
Motor güzel, body concept kadar olmasa da idare eder ama 150bin liralık arabada kaput amortisörü neden olmaz hayret ettim. Bir de o lastik jantın içerde duruşu rezalet, kim alırsa gitsin ilk spacer taksın :)
Ledler ve mercekler daha kaliteli olabilirmiş, keşke bixenon ve daha kaliteli led kullansalardı.
MustafaCam
22-05-2015, 18:25
Ben bugün gittim , her ne kadar resimlerde begenmesemde canlıda araç daha başka duruyor . Görsel olarak beni dıştan etkiledi ama iç dizayn için aynı şeyleri söyleyemem. Ayrıca denildiği gibi spacer olayına bende katılıyorum. Banada ağustos ayında satışa sunulcak dendi ve fiyat aralığı olarak 155-165 denildi . Her geçen gün fiyat aralığı artıyor heralde
Rockford
22-05-2015, 21:26
bugun gidip inceleme imkanım oldu genel eleştirilere katılmamak elde degil spacer jant kaput amortisörü vs.
Ben 5.vites olayını garipsedim vitesi en sağa itince degil de biraz daha soldayken 5e giriyor. 5den sağa baya yol var orada eski kasa typerlarda da şanzıman bu şekildemiydi? o nedenle 4den 5e baya değişik geldi geçiş.
karşısında rcz-r vardı başlangıc fiyatı 95binlira diyor önünde 1.6 270hp arac için aşırı ucuzdu sanırım hatalı yazmışlar rcz fiyatıdır muhtemelen.
Low-Rider
22-05-2015, 21:29
taypıra hallenirsin ama karnını citroen doyurur
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpt1/v/t1.0-9/s720x720/11147237_10153122857013241_4159814554550367184_n.j pg?oh=4c5edf7585810cad030ef579949541e3&oe=56066A68&__gda__=1443178634_ad79dd00aabb4cf70ebfc5bdc24db13 a
Low-Rider
22-05-2015, 22:14
rcz-r 140-145k TL gibi birşey dediler galiba
95k TL rcz'nin başlangıç fiyatı
Serhat Y.
22-05-2015, 22:15
koltuk yükseklik ayarı, torpido içi klima ve yağmur sensörü olmaması ilginç. fn2 de mevcut olan özelliklerden geri gidilmiş. Tayfunun araç içi fotoyu gördükten sonra hak verdim ki uzun boylu iri arkadaşlar için çokda ideal değil gibi ilk etapta, sparco tarzı sabit ayaklarla oturma pozisyonu aşağı çekilir ama.
fotolardan da net belliki özellikle arka tekerler çamurlukların çok içinde kalmış, ama iz genişliği konusunda sanırım belli bir üst limit var ve üreticiler bunu aşamıyorlar, spacer veya yüksek ofsetli jantla görseli pozitif anlamda fazlasıyla değişir, kafamda canlanıyor coilli hali dehşet olacaktır.
Ana ünitenin ekranı belliki çok vasat, bi eğreti duruyor gibi geldi bana iç mekana daha uyumlu olabilirmiş.
Henüz aracı görmedim ama fotolardan anladığım kadarıyla benim için durum bu, önümüzdeki h.içi ziyaret ederim.
Şimdi eve girdim çok eğlenceli verimli bir gündü fuar muhteşem olmuş her insan hitap eden otomobiller mevcut.
Mazda 6 140 tl çok beğendim donanım delisi 2000 cc 201 hp 14 sıkıştırma atmosferik ama motor teknolojisi farklı. Motorun kesiti mevcut pistonlara hayran kaldım.
Skoda Sper B gürsel git incele dedi ikiyi inceledim ezber bozdurdu mükemmel olmuş ayrıca dizel vrs sanırım oda çok güzeldi.
Focus Station wagon kendine aşık etti
Kia Proceed gt line donanım delisi direksiyon ısıtmadan şerit takip asistanına kadar herşey mevcut üstündeki motor 1000 cc 130 hp fındık kadar motor fiyat vs satış bilgisi alamadım.
Supersportlar bi ara birbirine girdiler Aston Martin son noktayı koydu o nasıl sestir. Herşeyi alfa 4c başattı çok güzel patırdıyor.
Abarth bipistomuydu neydi bugun satılmış 90K € makina efsane sahibi piste atarsa zevkle seyrederiz.
Aklıma geldikçe yazarım.
Type R ile ilgili yorum yapmıyorum benim kaba yerlerim büyüktür başkasının küçüktür karışmam ama kesinlikle konfor vs. dailydrive beklemeyin parası olan alır pistte koşturur makina olmuş ama metropollerde kullanılmaz yazık olur arabaya.
Oksana K. çok sempatik biraz onada bilgi verdik hatta instagramdan soruyor takıldımı :)
bazı resimler burda bakabilirsiniz.
https://instagram.com/tayfun___yilmaz
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10407789_1064874530206895_4072626203324896630_n.jp g?oh=a07eca78348dee23244cb7bc4f15b14a&oe=55F96E03&__gda__=1443466042_886193478cdeb672ca384e3890b8027 f
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpt1/t31.0-8/s720x720/11218581_1064886990205649_7815200583295540510_o.jp g
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/11262117_1064804943547187_7382620804066046158_n.jp g?oh=7f77c04135ca6c9210934e5ca57e5cf4&oe=55F9D073
Serkanın kolda bacağım kadar aq
http://i.hizliresim.com/PqOqvd.png
63owen63
22-05-2015, 23:46
Ahaha O şekil ne bana yaptıgın, bari thug life yapaydın :p
Alisa numaranı istiyor,whatsappdan yazdı yine :p
63owen63
22-05-2015, 23:48
type-r ın torpido içi bile kalite kokuyor okadar söyleyeyim.. Yalnız dikkitimi çeken bir şey, 5. vites'i 3'ün yerine çok yakın, yolu kısaltmışlar ama direk sağ ileri yapınca dişli denk gelmiyor, çok vites kaçıranlar olacaktır yine :)
dragon07
22-05-2015, 23:51
ep3 ve fn2 dede öyleydi zaten yeni olan birşey yok o yüzden gerçek gazcı arabası
Ahaha O şekil ne bana yaptıgın, bari thug life yapaydın :p
Alisa numaranı istiyor,whatsappdan yazdı yine :p
Kendimi kaybetmişim lexusların içinde sen bana abi alisa abi alisa diyip duruyorsun ben nasıl anlaşıcam hiç sabri abini düşünen yok :) , ben türçke bilmiyor
63owen63
22-05-2015, 23:57
ep3 ve fn2 dede öyleydi zaten yeni olan birşey yok o yüzden gerçek gazcı arabası
Onlar gibi degil tam, nasıl desem daha hardcore olmuş. Bu sefer çok daha kısa o ara, ep3'den de s2k ve fn2den de.
4'den 5'e atarken, arada maksimum 15 derecelik bi açıyla atılıyor 5'e belki daha küçük :)
Serkanın parmakları titriyordu çalıştır çalıştır dediğimizde.
http://i.imgur.com/Sel9m6b.jpg
Buyrun teknik ozellikler
Civic TypeR
2.0L i-VTEC TURBO
Engine
Gasoline Fuel Type Pb95
Capacity (cm3) 1996
Maximum power (hp / rev. / Min.) 310/6500
Maximum power (kW / rev. / Min.) 228/6500
Maximum torque (NM / rev. / Min.) 400/2500
Emission EURO 6
Transmission
6-speed manual transmission ▪
Performance
Acceleration 0 → 100 km / h (s) 5.7
Maximum speed (km / h) 270
Fuel Consumption
Urban cycle (L / 100km) 9.4
Extra-urban cycle (L / 100km) 6.1
Combined (l / 100km) 7.3
CO2 emissions (g / km) 170
Dimensions
Length (mm) 4390
Width without mirrors (mm) 1878
Width with mirrors (mm) 2065
Height (mm) 1466
Wheelbase (mm) 2594
Ground clearance (the driver) (mm) 118
Number of places 4
Capacities
Luggage capacity - seats spread (liters, VDA method) 475
Luggage capacity - seats folded, up to the window line (liters, VDA method) 1191
Luggage capacity - seats folded, the roof line (liters, VDA method) 1404
Fuel tank capacity (liters) 50
Weights
Curb weight (kg) 1382-1397
The maximum total weight (kg) 1700
Payload (kg) 303
The maximum mass of the trailer with brakes (kg) -
Maximum trailer weight without brakes (kg) -
Maximum load on the roof (kg) 75
Wheels and Tires
19 "alloy ▪
▪ Tires 235/35 R19
▪ Repair Kit
Security
The front driver's airbag and-SRS (dual deployment) ▪
The front passenger airbag SRS with switch ▪
Side airbags (Front) ▪
Civic TypeR
2.0L i-VTEC TURBO
Curtain airbags (Front & Rear) ▪
The front Brembo braking system (four-terminals) ▪
18 "front disc brakes (ventilated and drilled) ▪
16 "rear disc brakes ▪
ABS - Anti-lock brake system ▪
EBD - electronic circuit brake force distribution ▪
BA - system forces emergency brake assist ▪
VSA - System Vehicle Stability Control ▪
HSA - Hill Start Assist system elevated ▪
CTBA - The active deceleration in city traffic ▪
DWS - The tire pressure monitoring ▪
High-mounted third brake light ▪
Front seatbelts with pre-tensioners 2-degree ▪
Rear seat belts with pre-tensioners ▪
ISOFix child seat mounting ▪
Advanced driver assistance system ADAS
FCW - collision warning system ▪
CTM - System warning of an approaching vehicle when reversing ▪
TSR - Traffic Sign Recognition ▪
BSI - System monitoring blind spot mirrors ▪
LDW - warning system for driving off the lane ▪
HSS - A system of automatic main beam ▪
Security
Immobilizer ▪
Alarm system with remote control ▪
Central locking system with mode selection door opening ▪
▪ Keyless Access System
▪ Shelf rack
Interior
Sport bucket seats in red-black (Alcantara finish) ▪
Black headlining ▪
Aluminium pedals ▪
Leather steering wheel ▪
Aluminium gearshift lever ▪
Indicators and Service
Color multifunction display i-MID ▪
▪ R & D mode
SIL - Indicator optimum time to change gear ▪
EPS - Electronic Power Steering ▪
The Auto Stop ▪
Comfort and Facilities
Dual-zone automatic climate control ▪
Cruise control with speed limiter ▪
The front wipers with rain sensor ▪
Automatic dusk-sensing lights ▪
An automatically dimming rear-view mirror ▪
Parking sensors in body color (Front and Rear) ▪
▪ reversing camera
Power windows front and rear ▪
The automatic lowering and raising of windscreens ▪
The automatic lifting and lowering the rear windows ▪
Remote closing windows ▪
Electrically adjustable and heated exterior mirrors ▪
Electrically folding exterior mirrors ▪
Remote folding exterior mirrors ▪
The steering column adjustable in two planes ▪
Mounting brackets in the trunk ▪
The mirror in the sun visor driver and passenger ▪
Civic TypeR
2.0L i-VTEC TURBO
Backlit mirrors in the sun visors ▪
Outlet (front panel) ▪
Outlet (center console) ▪
Manual driver's seat height adjustment ▪
Storage compartment under the boot floor ▪
Interior Lighting
Highlighting clocks in white (red when you run mode R & D) ▪
Reading lights (front) ▪
▪ cargo area lighting
Interior lighting in the roof ▪
Delicate red light on the front door ▪
Audio System and Information Systems
Honda Connect multimedia system + (Garmin Satellite Navigation / CD) ▪
Receiver DAB + digital radio ▪
2xUSB / HDMI ▪
High-power audio system with 8 speakers ▪
Wireless Bluetooth® mobile operating system (HFT) ▪
Radio controls on the steering wheel ▪
Body
Lower grille covered by a grid ▪
▪ tinted rear windows
Rear spoiler in body color (central element in black) ▪
Makeweight front bumper, sills and rear diffuser in black ▪
Aerial shark fin-shaped ▪
Outdoor Lighting
▪ LED headlights
Front fog lights ▪
Daytime running lights LED ▪
▪ lights switch time
Data on fuel consumption, CO2 emissions and vehicle weight measurements were obtained carried out in accordance with the procedure of the European Commission. The actual fuel consumption and CO2 emissions may differ from the
the values given in this specification because of the style of driving, surface type, volume of traffic, weather conditions, general vehicle condition and level of equipment. Please note that the curb weight concerns
the basic version with standard equipment. Optional equipment may increase this value while reducing permissible load of the vehicle. Precise information please contact your local dealer
or distributor of Honda vehicles. The manufacturer reserves the right to change specifications and equipment including colors without prior notice at any time convenient for them. Amendments
can be both significant and less significant, the manufacturer will make every effort to ensure that the details contained in this specification are in line with reality. This publication does not constitute an offer
shopping. Sales of all products is done through the Distributor or Dealer based on standard conditions of sale and warranty, copies of which are available upon request to the Distributor
or Dealer.
▪ - standard
Daha once dedigim gibi bu araba fuar fuar gezen bi typer. O nedenle dikkat ceken eksiklikler seri uretim araclarinda giderilecek. Serit kontrol sisteminden tutunda anahtarsiz girise kadar bi ton ozellikler var. İste simdi 150 yi hakkettin :)
Benim anlamadigim kimi arkadas cok kalitesiz derken kimi kalite kokuyor diyor. Tabiki hissiyat biraz göreceli olsada ak la kara olmaz kalite hissi. Bisey ya kaliteli ya kalitesizdir yahu. Fuara gidemedik biri acikliga kavusturabilirmi :) cok detayli bi liste yapmislar ins. Hepsi olur. Gazlama arabasi diyede hic bisey koukoymadan getirmesinlet sene olmus 2015
Günaydın otomobilin kalitesi hakkında herkesin yorumunun farklı olması doğal ***** çok geniş bi yelpaze var adam 5 serisi e serisi iç bakalitini deri kaplamasını göre göre alışmıştır kalitesiz der. Gibi zengindir Murat enginin fotosuna yorum yapan gibi direk tel maşa lan bu araba demeye getirir.
Bu otomobil kesinlikle istanbul izmir ankara yollarına fazla neden fazla trafikte bu kadar balta kırmance varken yazık ederler. Sadece pist için alınır haftasonları binilir.
Bana baldır destekleri biraz dar geldi tekrar gittiğimde daha detaylı inceleyeceğim. Arabanın içinde insan kendini güvende hissediyor dikkat ettim 3 4 kişi oturdu araba çok az esnedi sert araba.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/p180x540/10387210_1064664906894524_7582158061701738271_n.jp g?oh=9572611f65d2c764e8f7a2ec748c7d90&oe=55FBC3B1&__gda__=1443083380_7323d413ba9ac11f561a6dd2df7f5ad 1
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/p180x540/11181822_1064664966894518_6230877965550098491_n.jp g?oh=8731e41400418f27de77d9014e1ae17e&oe=55CD0EE1
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/l/t1.0-9/p180x540/11329927_1064665026894512_3087644196933426631_n.jp g?oh=9b0470b1bdc6f6391d27f685a40bd068&oe=55C67AB6
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/p180x540/18989_1064665080227840_7783437980149257099_n.jpg?o h=c044a4d0f6129718a71d4631e19313cb&oe=55C71426&__gda__=1442965193_004ea9cb4435cea40a2def854fb5e6f 3
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/p180x540/11265254_1064665223561159_8037424423048037444_n.jp g?oh=eb194d46abfa3ca3bcc34cada26cf5e6&oe=55C6EEFC&__gda__=1443462852_a8198e59e3feb2bbc0802e6a1d0aef6 b
Rcz-r'in fiyatini duyunca bir silkindim sonra gercegi yazilmis...
Benim gruptan kimse begenmedigi gibi 1-2 arkadasim seni dislariz gibi esprilerde yapti. Bir ben begendim ve almak istemem garip karsilandi :)
Umarim koltuklar kulce gibi degildi,bucket seat diyor yani hafifde olmali.
Diff kiliti hakkinda bilgi edinen var mi?
Curb weight malesef yuksek,keske islak agirlik olsa(depo 3/4 ve 25 kilo bagajli). Gereksiz aksesuarlar konulmasa keske...
4 piston 310hp ye gore limitli kalmis,6 piston olmaliydi.18" olmasi guzel ama bakalim ne kadar yeticek. Yeni L cupranin frenleri 3.turda yandi....
Benim fotografa kimler tel masa dedi Miami,onlari lanetliyelim ;)
Rcz-r'in fiyatini duyunca bir silkindim sonra gercegi yazilmis...
Benim gruptan kimse begenmedigi gibi 1-2 arkadasim seni dislariz gibi esprilerde yapti. Bir ben begendim ve almak istemem garip karsilandi :)
Umarim koltuklar kulce gibi degildi,bucket seat diyor yani hafifde olmali.
Diff kiliti hakkinda bilgi edinen var mi?
Curb weight malesef yuksek,keske islak agirlik olsa(depo 3/4 ve 25 kilo bagajli). Gereksiz aksesuarlar konulmasa keske...
4 piston 310hp ye gore limitli kalmis,6 piston olmaliydi.18" olmasi guzel ama bakalim ne kadar yeticek. Yeni L cupranin frenleri 3.turda yandi....
Benim fotografa kimler tel masa dedi Miami,onlari lanetliyelim ;)
Abi ben instagramda gördüm arkadaşa bi ekip yönlendirdim tazur yapacaklar hahaha : bu arada sana faceten bi açıklama atımıştım diff ile ilgili. Bulursam paylaşırım.
Olmadı Quaife'yi beklenir boş bırakmazlar o arabayı.
https://shop.quaife.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/c/u/cut_away_diff_670_x_568__3.jpg
150 ye buna vermektense ep3 turbolamak daha keyifli olur
Hemde kalan paraylada olene kadar roll yaparsın :)
Sonradan yapilan diff kiliti malesef her zaman iyi sonuc vermiyor. ***** artik bir cok seyi elektronik olarak kontrol ediyor araclar diff kiliti aptallastiriyor mudaheleleri...
Neyse bakalim,bindik bir alamete gedeyoz kiyamete pardon selamete :)
Her markanın beceremediği birşey var Hondanın ki de fren sanırım. Typer ın bütün rakiplerinde brembolar ap racingler wilwoodlar fren kitleri havada uçuşurken özellikle kullanıla o arka diskler çok komik olmuş.
burakgunay
23-05-2015, 12:23
Her markanın beceremediği birşey var Hondanın ki de fren sanırım. Typer ın bütün rakiplerinde brembolar ap racingler wilwoodlar fren kitleri havada uçuşurken özellikle kullanıla o arka diskler çok komik olmuş.
Abi bu type r da da kullanıldı brembolar
Brembo ticari araçlara bile standart frenler üreten bir firma :) Yani üst seviye olanları da var standart araçlarda kullanılanları da var :)
Fotoğraf paylaşımları için teşekkürler gitmiş kadar olduk... Concept harikaydı ancak type-r ın bu halide oldukça çekici bence... Golf-r yerine bu tercih edilebilir bence... Fiyat/performans olarak bakılırsa olaya baya güçlü araç ve bu kadar kasayla oynanmış hothatch azdır bence... Ortada ki ekran da biraz basit duruyor onuda söylemeden geçemeyeceğim. Beni hala rahatsız eden şey şu ortada ki iddia... :D
O bu değil de fren set fiyatı (ön: disk+balata) min 2500 tl şimdiden diyeyim :D
HondatugraL
23-05-2015, 15:19
O bu değil de fren set fiyatı (ön: disk+balata) min 2500 tl şimdiden diyeyim :D
Bence güzel fiyat şişirilmiş gelmedi.
Honda çalışanlarına , dersini çalışan kişiler gidip 2-3 soru sorduktan sonra olay siz kapora verin biz gelecek araçlardan size ayıralıma dönüyor olay.Teslimat için ön görülen tarih Eylül deniyor , fiyat için 145 -155 arası söyleniyor.
5 dakika sonra baka bir satış temsilcisi , başka bir müşteriye , size ilk gelen aracı veririm ben , temmuzda teslim ederim diyor nasıl iş bu anlamadım.
Net teslim tarihi , net fiyat , renk seçeneği konusunda bilgi yok.
Honda türkiye bu sene için toplam 40 tane getirecekmişmiş , 4 tanesinin kaporası alınmışmış bile.Acele edin vs. diyorlar.Bilgiler çok tutarsız.
Honda çalışanlarına , dersini çalışan kişiler gidip 2-3 soru sorduktan sonra olay siz kapora verin biz gelecek araçlardan size ayıralıma dönüyor olay.Teslimat için ön görülen tarih Eylül deniyor , fiyat için 145 -155 arası söyleniyor.
5 dakika sonra baka bir satış temsilcisi , başka bir müşteriye , size ilk gelen aracı veririm ben , temmuzda teslim ederim diyor nasıl iş bu anlamadım.
Net teslim tarihi , net fiyat , renk seçeneği konusunda bilgi yok.
Honda türkiye bu sene için toplam 40 tane getirecekmişmiş , 4 tanesinin kaporası alınmışmış bile.Acele edin vs. diyorlar.Bilgiler çok tutarsız.
Satış temsilcilerine bakmayın çoğu anlık cevap veriyor Lowrider özgüre opel standında komedi gibi cümleler kullandılar. Type R için benim bildiğim iki kesin ödenmiş kapora var.
Bunu yeni gördüm la maraba ben gelin karnınız doysun demesem aç aç fuarı gezecektiniz. 63owen abla bu peynir tatlısımı demesi efsaneydi, makaronları gönem badiciye bişey demiyorum enerji lazım adama.
taypıra hallenirsin ama karnını citroen doyurur
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpt1/v/t1.0-9/s720x720/11147237_10153122857013241_4159814554550367184_n.j pg?oh=4c5edf7585810cad030ef579949541e3&oe=56066A68&__gda__=1443178634_ad79dd00aabb4cf70ebfc5bdc24db13 a
Low-Rider
23-05-2015, 22:09
Bunu yeni gördüm la maraba ben gelin karnınız doysun demesem aç aç fuarı gezecektiniz. 63owen abla bu peynir tatlısımı demesi efsaneydi, makaronları gönem badiciye bişey demiyorum enerji lazım adama.
type-r 'ın kaporta aksamındaki bozuklukları kanıtlarla döktürme buraya bana!!1!!
Serkanın parmakları titriyordu çalıştır çalıştır dediğimizde.
http://i.imgur.com/Sel9m6b.jpg
İşte bu mükemmel olmuş :D
Bu arada type-r'ın rakipleriyle olan karşılaştırmalarını merakla bekliyorum...
En yakin rakibinden ring de 6 saniye hizli
Arkadaslar siz arka jantin icerde oldugunu tartisiyorsunuz da adamlar bu aero dinami ile ring de sinifinda rekor kostu
Goruntunun ne onemi varki arac zaten yeteri kadar dikkat cekiyor
Frenlere gelince ilk defa bir typer da on frenler guclu arkanin hic bir onemi yok denge icin lazim onlerin de bu araca yeterli gelecegini dusunuyorum
Kilosu da bence cok degil artik hafif arac daha hizli olur geride kaldi daha iyi yol tutus viraj kabiliyeti icin araclar agirlastiriliyor kg dagilimi esitleniyor
5 nci vites gecisi ep3 te de fn2 dede oyledir zaten sanzuman hemen hemen ayni blok k20 kovan aynidir icindeki disliler sadece guclendirilmistir diye dusunuyorum
Benim de ilk olmak gibi bir fantezim yok ozellikle canli canli renkleri gormek istiyorum
Arkadaki difizör olayı güzel olmuş tampon kesmeye port yapmaya son :D
arkadasım sıparıs verdı temmuz da teslım edıcekler kırmızı ıstedı 55 bın euro ya aldı :)
dragon07
24-05-2015, 12:23
ahmet kim aldı bcnkk :)
310 hp ve önden çeker mi bu alet?
Arka diskler de ventileted olabilirmiş....
blackjack
24-05-2015, 15:21
Aracı inceledim arkadaşlar cahil tespitlerim şu şekilde..
-sürüş pozisyonuçok yüksek bir türlü gömülemedim araç içine nefret ettim bu özelliğinden..
-ortadaki ekranı çok kalitesiz duruyor..
-4 kişi rahat sığıyor ve arkadaşların dediği gibi araç yaylanmıyor inme binmelerde demekki pek bir sert..
-beyaz rengi gerçekten görürseniz beğenirsiniz demişlerdi ama ben yinede beğenmedim..
-arka lastikler harbi içeride çok garipsedim bence hoş değil görünüş olarak..
-sanırım üzerindeki slick lastikler şaşırdım acaba satıştada o lastiklerle mi gelir bilemiyorum..
-hakkını vermek lazım bu sınıftaki en agresif şekilli ve yakışıklı hothatch..(ama arkası hala garip )
-150 k lar bu araca bence verilir araç özel duruyor çünkü..Lakin o sürüş pozisyonun da o dizlerin direksiyona değmesi olayında bir insan pistte ne yapar bilemiyorum :) RCZ-R daha mantıklı çünkü gerçekten gömülüyorsunuz..
RCZ R zaten çok güzel bir araç kaput altıda gaye iyi ama ikinci eli unutacaksın son sahibi olursun.
Oturuş pozisyonu hakkında yorum yapılır ama fuardaki çoğu araç artık bu şekilde bakınız 208 gti Golf R
Tayfun ağbi merhaba, instagram profilinde yeşil M4 'ü fotolamışsın :)
Biraz bahseder misin? Çok yakın bir arkadaşım aldı. 5 haziranda teslim edecekler yorumunu merak ettim. Teşekkürler :)
blackjack
24-05-2015, 16:43
RCZ R zaten çok güzel bir araç kaput altıda gaye iyi ama ikinci eli unutacaksın son sahibi olursun.
Oturuş pozisyonu hakkında yorum yapılır ama fuardaki çoğu araç artık bu şekilde bakınız 208 gti Golf R
aynen 208 gti da da tatmin edici bir sürüş pozisyonu yok..lakin golf r ile rocco r tatmin edici bence..rcz r ise olması gereken gibi..tabi şöylede birşey var rcz doğuştan coupe bu yüzden normaldir sanırım..200 bin dolayına scirocco yada golf r alacağıma piyasası ölü rcz r (ki yürüyeni çok iyi ) alırdım..type r seçmememin nedeni gerçekten abi sandalyedesin sanki ya
Arkadaş birtane sağlıklı rakam alan yokmu yahu? Biri aldık 55k Euro demiş. Tayyar ve Euro alakasını çözemedim. Önce avrupa sonra bize gelmicek heralde. Yen olsa dolar olsa anlıcam
ali dıe bı arkadasıma aldık bro canlı cok yakısıklı
cunku tl fıyat vermıyorlar 55 bın euro cıvarı dedı kırmızı renk ıcın donus yapıcaklar toplamda 42 adet gelıcek ve kımse demesın kı bız aldık kaporaa verdık oyle bısı yokmus bızde aldık yazdım ama sıparıs ettık bız sıze donucez dedıler ama tabı kırmızıda olsa beyazda olsa alıcaz tl uzerınden fıyat vermedıler yanı oyuzden euro yazdım
Tamam kardeşim sana bişey demiyorum. Satıcı saçmalamış. 70k dolar dese ulusal para anlarım. Racinglerdeki gibi yeni dese kendi paraları. Euro ne aq. Bildiğin nabız yokluyor iğneler hiç hoş değil
İnsani sogutur bunlsr,bir arkadasim dun gorustu,onda 52€ ya hayirli olsun demisler.
Tutturabildigine... Talep arttikca fiyatta artiyor,ayip!
18 adet gelicek arac 42 ye mi cikti temmuzda,komiklestiler iyice....
Low-Rider
24-05-2015, 18:36
İnsani sogutur bunlsr,bir arkadasim dun gorustu,onda 52€ ya hayirli olsun demisler.
Alacaktın rcz-r'ı piste çıkar süre yapar çoktan satmıştın bile :D
hadı yaaa bakalım sonucu ne olacak bıze donus yapıcaklar olanı bıtenı yazarım zaten burda ama eger talebe gore fıyat yapıolarsa harbı ayıptır yanı
Birlikte hareket edip tüzel gibi bir fiyat alsak. Ben kesin alıcam. Murat Engin de sizde. Yani 5-6 kişi olarak daha etkili olmazmı
daha ıyı olur toplu olmak kı antalyadan 3 4 kısı var alıcak olan topluca mantıklı olur
ceyhun737
24-05-2015, 19:08
Gelecek tüm Araçları tech kapattı heralde:D
Ben mavi alırım. Yani gebze ile mi görüşülecek. Merkezde yerlerimi var bilmiyorum ama toplu iyi fiyat alırız. Teslimatta hızlanır
Bu geçmiş sayfalarda bahsi geçen lexus rc-f in aşağı yukarı fiyatı ne olacakmış?
Low-Rider
24-05-2015, 20:01
Bu geçmiş sayfalarda bahsi geçen lexus rc-f in aşağı yukarı fiyatı ne olacakmış?
217.000 euro
olivera7
24-05-2015, 20:02
5.0 atmosuna 207 bin euro dediler 2.0 turbosu gelicekmis onun fiyati belli degil dediler
bende bugun artının temsılcısıne kapora verdım
41 adet gelcekmıs 155 -160 arası net rakam eylul ayı teslım agustosta getırmeye calısırım dendi banada
lfa yı niye getirmişler buraya ? hala satışı varmıki o arabanın
Mehmetmert
24-05-2015, 21:07
1.6 dizel Sport Civic HB 84 binlira iken 155-160binliraya 2.0 haccimdeki bir araba bedava bence...
https://www.facebook.com/mesut.ilhan.5872/videos/vb.100000519879005/1064251746935478/?type=2&theater
bu video'ya göre typer alma kararını verdim 155 bin'miş alıp 200 bine satarmışız
HondatugraL
24-05-2015, 23:11
https://www.facebook.com/mesut.ilhan.5872/videos/vb.100000519879005/1064251746935478/?type=2&theater
bu video'ya göre typer alma kararını verdim 155 bin'miş alıp 200 bine satarmışız
Kanka yeni model olduğu için herşeyi yeniymiş aracın bence kaçırma :hahaha:
Almak sorun degıl kı,ben adamların tutum ve davranıslarına tav oldum...
Yazık,ellerındekı gucu ve varlıgı bılmeyen dangalaklar afedersınız...
Neyse,otomobıl sonucta,al kullan sat 6 ay sonra,konuyu buyutmenınde anlamı yok. Adamlar bu,he canım dıyıp gecmek gerek...
Day Walker
25-05-2015, 07:14
Almak sorun degıl kı,ben adamların tutum ve davranıslarına tav oldum...
Yazık,ellerındekı gucu ve varlıgı bılmeyen dangalaklar afedersınız...
Neyse,otomobıl sonucta,al kullan sat 6 ay sonra,konuyu buyutmenınde anlamı yok. Adamlar bu,he canım dıyıp gecmek gerek...
Abi Honda diğer Japon grubu firmalara oranlara biraz farklı bir şekilde ilerliyor. Hala burasının Türkiye olduğunu baştaki Japona anlatamadılar. Hala ordaki mantıkla hareket ediyorlar. Fiyat ve araç konusu tam net değil. Honda Türkiye başka bir Avrupa ülkesine bağlı olduğu için Euro üzerinden gelicek araçlar.
Benimde biraz tanıdığım var bende bi soriyim bakalım net olarak kaç araç gelicek.
Haber alırsam buraya yazarım.
adamların getirip satamama elinde kalma durumu yokken biz toplu alcaz indirim yapın demek pek işe yaramaz bence..
görünen oki talep arz dan fazla. buda yeterince açıklayıcı..
Birlikte hareket edip tüzel gibi bir fiyat alsak. Ben kesin alıcam. Murat Engin de sizde. Yani 5-6 kişi olarak daha etkili olmazmı
hayırdır neyi alıyorsun maketinimi :) Orda insanlara yok demek kimse istemez en güzeli oyalamaktır. Alan aldı zaten, temmuz ortası İzmir'de yolda bir tane saklanmış halde de bir tane olur.
Honda'nin ikinci el piyasa taktigi artik direk fabrika cikisi sifir araclara uygulanir olmus desenize :) Honda iste... :P
Kanka yeni model olduğu için herşeyi yeniymiş aracın bence kaçırma :hahaha:
Yeni yeni herşeyi yeni arabanın :D
Ep typer 1.nesil fn typer 2 bu üç :D ahahahaha
Adam kendini nasıl bir yerde görüyorsa artık insanlara sesleniş tarzına bak :D
Bunlar hep arabacı işte araba piyasası bunlardan sorulur :)
verildi mi bilmiyorum ama test aracı yolda :
https://www.youtube.com/watch?v=aNCu03207LM
https://www.youtube.com/watch?v=aNCu03207LM
O degilde bu vagcilar ne olcak cok.merak ediyorum
Tam aile aracı olmuş bence cidden mükemmel ...
4 kapı, 310 hp 400 nm torque ... Bagaj hacmi 470 litre kolduk yatınca 690 litre :D
daha ne olsunnn
alikarabalik
25-05-2015, 10:56
310 hp konusu kesin bilgimi,TR'ye 310 hp gelmeyebilir...Doğuş otonun yaptığı gibi 300hp lik golf r'ı iklim koşulu gereği vesaire... 280 hp sattıkları gibi type r dan da kesinti yapmasınlar...(gerçi şu an 280 ve 300hp iki ayrı golf r satışta fiyatı dışında farkını bilen yok...)..................Ha Honda türkiye,ha renault,ha opel,doğuş ayrı bi cins......Premium markalar dışında firmaların ve satış temsilcilerinin hangisi profesyonel ki(genel kanı olarak.. mutlak cengaverler vardır,üzerlerine alınmasınlar)...Sonuç adamlar bu aracı sanki bizim gençlik için yapmış,bu segment ve fiyat aralığındaki en agresif yaratık,mutlak sıkıntılar olacaktır ama Honda hayranı olmadığım halde saygı duydum...
HondatugraL
25-05-2015, 14:35
Yeni yeni herşeyi yeni arabanın :D
Ep typer 1.nesil fn typer 2 bu üç :D ahahahaha
Adam kendini nasıl bir yerde görüyorsa artık insanlara sesleniş tarzına bak :D
Bunlar hep arabacı işte araba piyasası bunlardan sorulur :)
bu ep fn ne oluyor kanka onu anlamadım. Bide 1-2 olayını çözemedim 3. typır olunca ne oluyor ki ?
bu ep fn ne oluyor kanka onu anlamadım. Bide 1-2 olayını çözemedim 3. typır olunca ne oluyor ki ?
Aklı sıra Typerin tarihini açıklıyor 2015 typeri 3. nesil olarak tanıttı :D
Artı Hondayi arayın deniz bey satışa bakiyo
Satış temsilcilerinin içinde en sağlamı en tutarlisi bu eleman İgsden ilker yönlendirdi derseniz yardımcı olur
Bi sonraki teslimat mart dediler
ufuksaracci
25-05-2015, 17:43
AMG45 gibi olmasın Type-r'ın fiyatı. AMG'ye 160k demişlerdi baktılar talep var bir anda 190k oldu . Şimdi liste fiyatı 263k
HondatugraL
25-05-2015, 18:25
Aklı sıra Typerin tarihini açıklıyor 2015 typeri 3. nesil olarak tanıttı :D
adam bilgili baya :P
güzel olmuş hem aile hem de pist aracı tam.
Koltukları mükemmel olmuş kalabalıktan direksiyona oturmadım ama yolcu tarafına yayıldım çok güzeldi. Ekran hondanın ekranı mı anlamadım üzerinde marka falan yoktu uyduruk duruyodu.
O kadar araba arasında en çok opelin konsept arabasının lastikleri ilgimi çekti valla dunlop marka mükemmel duruyodu.
Mutlu Değerli
25-05-2015, 20:58
Neye dayanarak bu kadar net söyleyebiliyorki 200e satılabilrmiş.. E30 M3 Cabriomu bu değerlensin oldugu yerde ?
Mutlu Değerli
25-05-2015, 20:59
Ek9 0. nesil oluyor o zaman, nesilsiz araba püüüü
cabrioleter
25-05-2015, 23:57
laf olsun diye konuşuyor işte. ek9 type-r ve civic si-r II'den habersiz konuşuyor. hele kasa kodlarını sayıp son kasayı sayamaması efsane =)
HondatugraL
26-05-2015, 00:02
laf olsun diye konuşuyor işte. ek9 type-r ve civic si-r II'den habersiz konuşuyor. hele kasa kodlarını sayıp son kasayı sayamaması efsane =)
feysten ekliyim bilgili bir abiye benziyor :D
mert_can 41
26-05-2015, 00:12
feysten ekliyim bilgili bir abiye benziyor :D
Adamla 4 ortak arkadaşım varmış forumdan falanda ortak arkadaşım var sanırım burdan :)
kelalper
26-05-2015, 08:47
araba çıktı piyasaya ama nurburgring rekoru çıkamadı. Hava koşulları nedeniyle heralde. :D
araba çıktı piyasaya ama nurburgring rekoru çıkamadı. Hava koşulları nedeniyle heralde. :D
Megandan hızlı diye kıskanma ooluuumm :D:D
vayy konu güncelliğini koruyo :D
HondatugraL
26-05-2015, 11:28
Adamla 4 ortak arkadaşım varmış forumdan falanda ortak arkadaşım var sanırım burdan :)
sende bilgili birine benziyon zaten demekki ordan bulaşmış :D
Gunes G.
26-05-2015, 12:11
Cok konustular soyle fena donecegiz nur'de boyle rekorlari kiracagiz vs diye, hani sonuc?
Yalandan bir videosunu yayimladilar rollcage'li yaris aracinin sonra yok efendim surucu guvenligi, yok efenim agirlik bilmemnesi vs bos bos konusup durdular.
Honda'nin itibari 5 paralik bu aralar nur'de...
Honda muhendisleri cikip rekoru kiramadik dese bile burada inanmayip sen ne anlarsin amuha goyim diyenler olacaktir eminim :D
atakanakdeniz
26-05-2015, 12:46
Honda muhendisleri cikip rekoru kiramadik dese bile burada inanmayip sen ne anlarsin amuha goyim diyenler olacaktir eminim :D
Metin 1.4 is le gecer hepsini
camsemih
26-05-2015, 12:48
bence bu aracın fiyatı 1 sene içinde fena artacak .