Orijinalini görmek için tıklayınız : SwissVax Türkiye 'Take Care of Your Dreams'
Buğra A.
26-09-2012, 22:58
http://imageshack.us/a/img543/4882/swissvax1png.jpg
http://imageshack.us/a/img15/3245/swissvax2png.jpg
http://imageshack.us/a/img440/4774/swissvax3png.jpg
SwissVax Türkiye on Vimeo (http://www.vimeo.com/50246240)
İyi seyirler.
ALPER-VNS
26-09-2012, 23:06
çok iyi olmuş
ulu_cupra
26-09-2012, 23:11
Super olmus...
kemal_koker
26-09-2012, 23:13
adamlar king usta
Bir an icin yurt disi sandim keske Türkiye de olsa derken video sonunda gordum. Adamlar aşmış..
High end bir yer :D goruntuler cekimler ellerine saglik Bugra :D
Buğra A.
27-09-2012, 00:13
çok iyi olmuş
Super olmus...
adamlar king usta
Bir an icin yurt disi sandim keske Türkiye de olsa derken video sonunda gordum. Adamlar aşmış..
High end bir yer :D goruntuler cekimler ellerine saglik Bugra :D
Ekip adına teşekkür ederim.
Osman Bahadır
27-09-2012, 00:16
Mekanda özel bir uygulama veya özel bir teçhizat, kısaca bir özellik göremedim. Ama öyle güzel bir kurguyla, öyle güzel bir çekim yapılmış ki sanırsın uzay mekiğini atmosfer dışına çıkmaya hazırlıyorlar :) Zaten yorumlardan da filmin etkileyiciliği belli oluyor. Bu da filmin amacına uygun, başarılı olduğunu gösterir. Tebrik ederim. Güzel olmuş.
Bugra elinize emeginize saglık zevkle izledim.
Ufak bir elestirim olacak. Merakla beklediğim bir markaydı. Telefonla sadece uygulama fiyatlarını öğrenmek istedim ve tavır hoş degildi.
Bunun yanında klasik bir uygulama yaklaşık 1400-1500 TL gibi bir rakama çıkıyor. Bu rakama iyi ve bilindik bir uygulama merkezi 4 araç yapabiliyor. Bu bedeli hak edecek en çarpıcı uygulamayı sordum. JAntların sökülüp temizlendiğiydi. Sadece bu mu dedim.. Swisswax kalitesi ve özeni şeklinde yanıt aldım. Bu cevabı bir nebze kabul edebilirim ancak JAnt temizliği gerçekten bu kadar özel bir şey olmamalı. Aradaki farkla 2 takım jant yeniden boyatılır , uygulamadan çok daha iyi sonuç elde edilir !
Sonuc itibariyle 700-800 TL gibi bir limit dahilinde gözüm kapalı rezv. yaptırmayı planlıyordum. Daha fazlasını gözden cıkaran kitleyi hedefledikleri açık, az ve öz iş mantalitesi de ok ama tüketici kitleye daha yakın olmalarını dilerdim.
Konuyu baltalamiyim, yalnızca nacizane yorumumdur. Tekrar video için çok teşekkürler.
Selcuk_RoL
27-09-2012, 00:22
yine bir buğra klasiği eline sağlık
eline sağlık buğra güzel bir çalışma olmuş.
@grkm
topkapıda eken kaporta var bu firmadan cok daha iyi işler cıkartıyor,tavsiye ederim.
VteC_MaNiaC
27-09-2012, 09:46
Ufak bir elestirim olacak. Merakla beklediğim bir markaydı. Telefonla sadece uygulama fiyatlarını öğrenmek istedim ve tavır hoş degildi.
Bunun yanında klasik bir uygulama yaklaşık 1400-1500 TL gibi bir rakama çıkıyor. Bu rakama iyi ve bilindik bir uygulama merkezi 4 araç yapabiliyor. Bu bedeli hak edecek en çarpıcı uygulamayı sordum. JAntların sökülüp temizlendiğiydi. Sadece bu mu dedim.. Swisswax kalitesi ve özeni şeklinde yanıt aldım. Bu cevabı bir nebze kabul edebilirim ancak JAnt temizliği gerçekten bu kadar özel bir şey olmamalı. Aradaki farkla 2 takım jant yeniden boyatılır , uygulamadan çok daha iyi sonuç elde edilir !
Sonuc itibariyle 700-800 TL gibi bir limit dahilinde gözüm kapalı rezv. yaptırmayı planlıyordum. Daha fazlasını gözden cıkaran kitleyi hedefledikleri açık, az ve öz iş mantalitesi de ok ama tüketici kitleye daha yakın olmalarını dilerdim.
Konuyu baltalamiyim, yalnızca nacizane yorumumdur. Tekrar video için çok teşekkürler.
yanlız sanırım kullandıkları ürünlerde bir üst seviye diye biliyorum... özellikle iç aksam, deri ve metal parlatma ürünleri çok iyiymiş diye okudum bir iki yerde
Mekanda özel bir uygulama veya özel bir teçhizat, kısaca bir özellik göremedim. Ama öyle güzel bir kurguyla, öyle güzel bir çekim yapılmış ki sanırsın uzay mekiğini atmosfer dışına çıkmaya hazırlıyorlar :) Zaten yorumlardan da filmin etkileyiciliği belli oluyor. Bu da filmin amacına uygun, başarılı olduğunu gösterir. Tebrik ederim. Güzel olmuş.
Tam olarak bunu yazacaktım bende :)
salih_560
27-09-2012, 10:03
video cok başarılı bence elinize sağlık ...
Video çok güzel olmuş eline sağlık.
B.Battal
27-09-2012, 10:33
Video güzel olmuş elinize sağlık.
video güsel olmuş ellerinize sağlık
ama bende bişi sorcam bu detailing işinden anlayan arkadaşlara, şimdi bu kadar özenli yapılan bir işte, o boyanın üstünden ilk yıkama sonrasında kurulama öncesi fazla suyu almak için ucu silikon mudur plastik midir bilemediğim o alet ile önce camlara sonra boyanın üstünde gezdirdiği zaman boya çizilmiyor mu?
video çok güzel olmuş, aldıkları paraya göre yaptıkları işin kalitesini ve detaylarını çok merak ettim.
AHMET1907
27-09-2012, 10:45
Low-Rider
27-09-2012, 10:47
ama bende bişi sorcam bu detailing işinden anlayan arkadaşlara, şimdi bu kadar özenli yapılan bir işte, o boyanın üstünden ilk yıkama sonrasında kurulama öncesi fazla suyu almak için ucu silikon mudur plastik midir bilemediğim o alet ile önce camlara sonra boyanın üstünde gezdirdiği zaman boya çizilmiyor mu?
Benden önce yazmışsın abi, böyle bir firma o silikon/plastik alet yerine havayla durulamalı arabayı
Video çok güzel Buğra,eline sağlık.
Mükemmel bir çalışma olmuş. Ellerinize sağlık
cembozbey
27-09-2012, 10:58
bende buna takıldım ***** bu sektördeyiz ama kurulama için o tip aletler sonaxda yasak mesela
bu arada video super olmus:icon_tup:
buğra yıkım video yapmışsınız yine ellerinize sağlık keyifle izledim kardeşim süper:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
H22Power
27-09-2012, 12:51
Swisswax ın en güzel videolarından biri olmuş keşke wax uygulamasını elle yaparken çekim yapsaydın gülüm yurt dışında birkaç uygulama videosunda gördüm çok fantastik duruyor swisswax un ürünlerinin fiyatları çok yüksek arkadaşlar çıkan fiyatı diğer uygulama merkezleri ile mukayese etmeyin derim uygulamaya gelince umarım adına yakışır bir hizmet veriyorlardır çünkü swisswax bir yana diğer markalar bir yana ;)
Yazarken bunu unuttum vallahi. Büyük soru isareti :soru:
NakkaSss
27-09-2012, 13:34
Benimde ilgimi o çekti. Oldu olacak aracın sileceğini çıkarıp atsaydı araç üstündeki suyu :) Bu tarz profesyonel bi işe o kare hiç yakışmamış. Adamlardan ziyade yönetmen yada kurgu yapan arkadaş uyarmalıydı bence hiç güzel bir detay olmamış :) Ama video kalitesi ve çekim teknikleri olarak 10 üzerinden 10 gerçekten bu işin hakkını veriyorsun :) Swissmax markasına gelince ise müşteri portfoyu yüksek kesimler olan bir firma. Pek bize hitap eden yanı yok. Kalitesine ise birşey diyemiyorum ama aldıkları paraya değer mi tartışılır.
Kullandıkları sıyıraç özel silikon maddeden ve aracı çizmiyor. Autoglym de de mevcut benzer sıyraçtan. Ama sonuçta hava ile durulamak var iken sıyıraca gerek yok.
belli kaliteli bir yer keza ürünlerde öyle.
üst sınıf müşteri hedefledikleri de aşikar fiyatlardan.
bize göre değil.
video çok güzel.
Blackbird
27-09-2012, 14:58
Eline sağlık tüm ekibin çok güzel video olmuş.
Swissvax ürünlari kalitelidir kimse itiraz edemez ancak fiyatları gereksiz pahalı aynı kalitede hatta bazı ürünlerde daha kaliteli olupta 10 da 1 fiyatına temin edilebiliyor.
Detailing te kaliteli ürün önemlidir ancak asıl önemli olan uygulamayı yapandır.
Biz bu işte son noktayız diyorsan alırsın 2 tane sıcak hava üfleyen kurutucu onunla kurularsın aracı ben o silikonu trilyonluk araçları geçtim 3 krş luk aracıma sürdürmem :) silikon ne kadar yumuşak olursa olsun ucuna bir tane kum tanesi yapışsa çatır çatır çizer.
Özetle; yerim Sivasvaxın Hign End ini :) Konu Hign End se kralını yapacak adamlar var ama yaptıracak kimse yok. :):):)
Eline sağlık tüm ekibin çok güzel video olmuş.
Swissvax ürünlari kalitelidir kimse itiraz edemez ancak fiyatları gereksiz pahalı aynı kalitede hatta bazı ürünlerde daha kaliteli olupta 10 da 1 fiyatına temin edilebiliyor.
Detailing te kaliteli ürün önemlidir ancak asıl önemli olan uygulamayı yapandır.
Biz bu işte son noktayız diyorsan alırsın 2 tane sıcak hava üfleyen kurutucu onunla kurularsın aracı ben o silikonu trilyonluk araçları geçtim 3 krş luk aracıma sürdürmem :) silikon ne kadar yumuşak olursa olsun ucuna bir tane kum tanesi yapışsa çatır çatır çizer.
Özetle; yerim Sivasvaxın Hign End ini :) Konu Hign End se kralını yapacak adamlar var ama yaptıracak kimse yok. :):):)
bire bir katılıyorum :icon_tup:
Video kurgu vs. her zamanki gibi başarılı buğra ellerine sağlık :)
volume81
27-09-2012, 15:27
video'ya bişey demek yanlış olur çekim kurgu vs tam anlamıyla kusursuz
swissVax ise fiyat yönünden kalitesinin de üzerinde şeyimin başı kadar vax'a deli gibi para istiyorlar ki bu yüzden bayii'leride müşteriye yansıtmak durumunda kalıyor az'ı fazlası kimseyi ilgilendirmez herkes'in ticaretidir kimse karışamaz adam isterse 10.000 TL ister veren verir vermeyen vermez bu kadar basit
ha ben olsam verirmiyim ? vermem şahsen zaten swissVax öyle bakım yaptırayım caddeye çıkayım deli gibi parlasın anooooyyy gibi bişey değil vardır 30 bin km'de full orjinal Testarossa'n gider verirsin parayı yaptırır gelir salonun ortasına koyarsın arabayı bakıp bakıp içersin :)
cadde'de parlayacak arabayı meguiars yapıyor :)
Video 10 10 10 numara olmuş heralde uygulama yapılan bir otomobil aşamalarıyla daha iyi gösterilemezdi.Gel gelelim Swissvax a.
Markanın ürünleri gercekten kaliteli ona kimsenın lafı olacağını sanmıyorum.Ama senelerdir gördüğüm ürünün ne olduğundan cok ustanın usta olması muhimdir mal iyiyse ballı börek olur o iş.Jantların sökülmesi falan show dan öte birşey değil ben biara her ay söküp cilalıyordum.Yıkamada tazzikli suları yok.Duruladıktan sonra o silikonu gördüm dedim heralde sadece camlar için dememe kalmadı paldır küldür kaportaya girişti o anda benım gözümde zaten 1500 değil 100 liralık değeri kalmadı işin.Elemanlara swissvax thsirtu giydirmekle 4-5 kişi bir arabaya çullanarak olmuyor o iş.
Ben şahsen 1500tl hemen bugun veririm boyama zarar vermeden çiziğimi alıp quartz bir ürün uygulayacak adama.Ki bu yaz öle yer bulamadığım için pas gectim boyamdada fazla cizik yoktu.Yurtdışındaki o supersporları yıkayıp uygulama yapan karşılığında 1500-2000tl talep eden adamların videolarını koydurmayın bana buraya :)
Boost Up
27-09-2012, 16:25
Video on ustunden on olmus abicim. Ellerine saglik
serkanokan
27-09-2012, 16:36
Benzinliğe gideyim de arabayı yıkatayım:D
Videoyu hazırlayan Buğra arkadaşı tanımıyorum ama ellerine sağlık:icon_tup:
tolgakaynak
27-09-2012, 16:41
valla kötülemek gibi olmasın ama o sıyıraçtan bizim burdaki yıkamacıda kullanıyor. onu kullanma dediğimde 2 tane hava tabancası alıp onla suyunu alıyorlar. tamamen pratiklik sıyıraç ama böle bi markada çok gereksiz olmuş bana göre
Video başarılı tebrikler
S.Özeren
27-09-2012, 16:54
kullandıkları güzel bi malzeme çizmez aracı zaten tertemizdi araba yıkanırken :) çamur falan olsa bi nebze (bende kullanmıyorum gerçi :D )
SekoLive
27-09-2012, 16:58
Şahsi fikrim, takım elbise altına terlik gibi olmuş sıyırgaç böyle kalite bi markada .
silikon alet ne kadar çizmez densede bence çiziyor.
elinize sağlık güzel video olmuş.
Berk7767
27-09-2012, 17:00
Çok hoş olmuş video Bentley de güzeldi:D:D
S.Özeren
27-09-2012, 17:11
Şahsi fikrim, takım elbise altına terlik gibi olmuş sıyırgaç böyle kalite bi markada .
silikon alet ne kadar çizmez densede bence çiziyor.
ben kesinlikle çizmez demiyorum zaten araba tertemizdi bişey olmaz diyorum :D
senin üzerinde mesajıma açıklama yaptım sekocum :D
SekoLive
27-09-2012, 17:12
ben kesinlikle çizmez demiyorum zaten araba tertemizdi bişey olmaz diyorum :D
senin üzerinde mesajıma açıklama yaptım sekocum :D
sametim arabayı kurularken bile ciziyoz tertemiz arabayı :D Çizmesi anahtar takmış gibi olmaz ama eminim ben burdan geçtim izi bırakır o cihaz
benim msjı kullanarak acıklama yapmanı beğendim :D eyvallah
Bu arada belki falan değil çiziyor o lastikler boyayı.Hele hele siyah boyada...Aynı hadise benzincilerde işgüzar pompacıların hızını alamayıp arabanın sağını solunu cam cekcekleriyle sildiklerindede meydana geliyor.Kartla ödeme yapmaya giderken bütün pompacıları tek tek uyarıyorum.
mert0640
27-09-2012, 20:26
tr de böyle butik iş yapan bi yer görmek güzel..video şahane...
çekcek olayında cizmiyo diye bi dünya yok olamazda.kaliteli bi kurulama bezine oranla verecegi tahribat daha fazladır...
o değilde bana niye böyle temiz arabalar gelmiyo arkadaş :P
O çek çekle arabayı kuruladıktan sonra BP'deki Rüstem abiden farkı yok benim için.
Buğra sen bu işi biliyorsun :)
Maşallah...
JumboAli
27-09-2012, 21:04
Çok Fazla olmus.!
Buğra A.
27-09-2012, 23:27
Kusuruma bakmayın öncelikle bu kadar geç cevap verdiğim için, ancak eve giriş yapabildim. Bu kadar yoğun bir kitleyle buluşturacağımı düşünmemiştim =)
Valla senelerdir bu işi yapıyorum. İlk defa bu kadar güzel bir yorum aldım. Kendimle gurur duydum =) Teşekkür ederim sana.
Teşekkür ederim =) Firma ile ilgili yorumum şu olurdu; bence gerçekten bu işi biliyorlar. Fiyatlar tartışılır ama uygulamalar tartışılmaz, bu konuda bana güvenin. Siyah renk bir boyanın, 8 farklı tonajdan oluşturulmuş olduğunu gözlerimle gördüm. Hiç değilse Ferrari'nin, renklere ne kadar özen gösterdiğini artık biliyorum. Bentley ise tartışılmaz, biliyorum :) Bir kez daha arayıp, bilgi almanı öneriyorum. Bu sefer daha sıcak bir karşılama olacaktır düşüncesindeyim. Yorumların için teşekkürler. Eminim ki SwissVax Türkiye yetkilileri, bu yazdıklarını okumuşlardır :)
yine bir buğra klasiği eline sağlık
eline sağlık buğra güzel bir çalışma olmuş.
video cok başarılı bence elinize sağlık ...
Video çok güzel olmuş eline sağlık.
Teşekkür ederim.
yanlız sanırım kullandıkları ürünlerde bir üst seviye diye biliyorum... özellikle iç aksam, deri ve metal parlatma ürünleri çok iyiymiş diye okudum bir iki yerde
farklı şeyler var. göz atmaktan zarar çıkmaz :)
Buğra A.
27-09-2012, 23:31
Mükemmel bir çalışma olmuş. Ellerinize sağlık
Teşekkür ederim.
buğra yıkım video yapmışsınız yine ellerinize sağlık keyifle izledim kardeşim süper:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Teşekkür ederim. Zevkle izletebildiysek ne mutlu bizlere :)
Video çok güzel Buğra,eline sağlık.
Teşekkür ederim Özgür :)
video çok güzel olmuş, aldıkları paraya göre yaptıkları işin kalitesini ve detaylarını çok merak ettim.
Teşekkür ederim. Gerçekten merak etmeye değer işler başarıyorlar :)
Swisswax ın en güzel videolarından biri olmuş keşke wax uygulamasını elle yaparken çekim yapsaydın gülüm yurt dışında birkaç uygulama videosunda gördüm çok fantastik duruyor swisswax un ürünlerinin fiyatları çok yüksek arkadaşlar çıkan fiyatı diğer uygulama merkezleri ile mukayese etmeyin derim uygulamaya gelince umarım adına yakışır bir hizmet veriyorlardır çünkü swisswax bir yana diğer markalar bir yana ;)
Uygulanması gereken prosedür ne ise, o uygulandı. Teşekkür ederim.
Buğra A.
27-09-2012, 23:37
Benimde ilgimi o çekti. Oldu olacak aracın sileceğini çıkarıp atsaydı araç üstündeki suyu :) Bu tarz profesyonel bi işe o kare hiç yakışmamış. Adamlardan ziyade yönetmen yada kurgu yapan arkadaş uyarmalıydı bence hiç güzel bir detay olmamış :) Ama video kalitesi ve çekim teknikleri olarak 10 üzerinden 10 gerçekten bu işin hakkını veriyorsun :) Swissmax markasına gelince ise müşteri portfoyu yüksek kesimler olan bir firma. Pek bize hitap eden yanı yok. Kalitesine ise birşey diyemiyorum ama aldıkları paraya değer mi tartışılır.
Kullanılan malzeme, var olan prosedürde de kullanılan malzeme. Aslında ürünün içeriğini öncelikle araştırmak gerek konusunda ısrarcıyım =) Belki çizmeyecek bir materyal kullanılmış olabilir düşüncesindeyim.
Sonuçta yönetmen, ne çekilmesi gerekiyorsa onu çeker. Hata yapılsaydı, kurgucu arkadaş onu oraya koyamazdı :)
video çok güzel.
Eline sağlık tüm ekibin çok güzel video olmuş
Teşekkür ederim.
Video kurgu vs. her zamanki gibi başarılı buğra ellerine sağlık :)
Teşekkür ederim Emre =)
video'ya bişey demek yanlış olur çekim kurgu vs tam anlamıyla kusursuz
Beğenerek izlemene sevindim =) Teşekkür ederim.
Buğra A.
27-09-2012, 23:39
Video 10 10 10 numara olmuş heralde uygulama yapılan bir otomobil aşamalarıyla daha iyi gösterilemezdi.
Teşekkür ederim Baran =)
Video on ustunden on olmus abicim. Ellerine saglik
Teşekkür ederim kardeşim.
Benzinliğe gideyim de arabayı yıkatayım:D
Videoyu hazırlayan Buğra arkadaşı tanımıyorum ama ellerine sağlık:icon_tup:
Teşekkür ederim. Tanışırız bir gün kısmetse =)
Video başarılı tebrikler
Çok hoş olmuş video Bentley de güzeldi:D:D
Teşekkür ederim.
Buğra A.
27-09-2012, 23:41
tr de böyle butik iş yapan bi yer görmek güzel..video şahane...
Buğra sen bu işi biliyorsun :)
Maşallah...
Teşekkür ederim.
Çok Fazla olmus.!
Teşekkür ederim kardeşim =)
İnan olsun çıtanı yükseltmişsin buğra hani bazen videolarında hani nasıl diyim şey oluyodu lan dıgerının aynısı yada ne bılıyımyaa gene aynı efect veya xxx yyy bunda bıldıgın farklı yaa iştee eline sağlık : )
Turk-Look
27-09-2012, 23:53
bişey demiyorum :)
backstage
swissvax.çekimi kamera arkası - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=pj1rEtAbeHQ&feature=plcp)
http://d1209.hizliresim.com/11/w/dg4mw.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Buğra A.
28-09-2012, 09:38
İnan olsun çıtanı yükseltmişsin buğra hani bazen videolarında hani nasıl diyim şey oluyodu lan dıgerının aynısı yada ne bılıyımyaa gene aynı efect veya xxx yyy bunda bıldıgın farklı yaa iştee eline sağlık : )
Teşekkür ederim kardeşim. Aynı fikirdeyim seninle ama işte ekip lazım büyük ve güzel işler için. Allah'ıma çok şükür onuda yarattım sonunda. Her şey yavaş yavaş, biliyorsun. Neredeydim, nereye geldim çok şükür Allah'ıma.
bişey demiyorum :)
backstage
swissvax.çekimi kamera arkası - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=pj1rEtAbeHQ&feature=plcp)
http://d1209.hizliresim.com/11/w/dg4mw.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Fotoğraf mimarı Fatih Ege'yi unutmak ne mümkün =) Emeklerine, ellerine sağlık abi.
Gokhan43
28-09-2012, 09:49
Harika olmuş video :)
extreme__
28-09-2012, 10:56
Maşallah çok güzel olmuş video :)
Ken_Block
28-09-2012, 11:35
Tebrik Ederim çok güzel bir çalışma olmuş Sayın; Buğra Akpınar:)
Buğra A.
28-09-2012, 14:13
Ben, salı ya da çarşamba günü kendi aracımı SwissVax'a emanet ediyorum. Uygulamayı da video haline getirip yayınlamayı planlıyorum. Paylaşırım mutlaka.
Harika olmuş video :)
süper bir çalışma
Maşallah çok güzel olmuş video :)
Tebrik Ederim çok güzel bir çalışma olmuş Sayın; Buğra Akpınar:)
Teşekkür ederim.
Buğra A.
28-09-2012, 14:57
Beni sosyal platformlardan takip etmek isteyenler için;
Vimeo 'Portfolyo' (http://www.vimeo.com/bugra)
Twitter (http://www.twitter.com/bugraakpinar)
Facebook 'Hayran Sayfası' (http://www.facebook.com/bgr.akpinar)
Facebook 'Abone Sayfası' (http://www.facebook.com/bgrakpnr)
Instagram : buura86
bende buna takıldım ***** bu sektördeyiz ama kurulama için o tip aletler sonaxda yasak mesela
manisadaki sonax ta aynısından kullanılıyor :D
Gökhan Bilgin
28-09-2012, 23:38
Buğra abi çok güzel olmuş yine eline sağlık
Buğra A.
29-09-2012, 09:57
Buğra abi çok güzel olmuş yine eline sağlık
Teşekkür ederim.
Buğra A.
29-09-2012, 11:03
Set ortamını merak edenler için; Mert Songül tarafından çekilmiş olan backstage fotoğraflarımız :
Facebook (http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151226066004744.525567.700824743&type=3)
Emre İlbi
29-09-2012, 15:10
Eline sağlık Üstad Buğra :)
Fatih abi seninde ellerine sağlık,
O kare nedir öyle, ayıp yahu :D
yusufbatırel
29-09-2012, 15:21
Burdada silikonla aracın suyunu cekiyolar gıcık oluyorum heryerde aynı
Buğra A.
30-09-2012, 14:58
Teşekkür ederim.
Turk-Look
04-10-2012, 21:44
Sağol Emre'cim..
dragon07
04-10-2012, 22:16
uzun zamandır bu kadar kaliteli bir video izlememiştim süper çekim yolun sonuna gelmişsin kardesim.
uygulamayı yapan arkadasta tam şov adamıymış hakkını vermiş oda.herkes gibi bnde silikonlu alete takıldım ama videonun geneline baktıgın zaman silikonlu aleti kaportaya vurdugu bölümü çıkar , geri kalan işçilik 10numara bnce hakkını yememek lazım ekibinde.
swissvax ürün yelpazesini göstermek amacıyla videoda o aleti kullanmıs olabilir tamm belki biz almayız ama alan olur ve bunuda videoda koymalarını doğal karşılamak lazım sonuçta uygulama yanında ürün satışıda var :) ama çizermi çizer isterse yün pamuk olsun bezler bile çiziyo ...
bn böyle bi uygulamaya helalinden 1000tl çalıştırırım.
bırı ağzımı kapatsın :D ON NUMARA 10 YILDIZ OLAYINI ASMISSINIZ ;)
Buğra A.
22-02-2013, 13:07
uzun zamandır bu kadar kaliteli bir video izlememiştim süper çekim yolun sonuna gelmişsin kardesim.
uygulamayı yapan arkadasta tam şov adamıymış hakkını vermiş oda.herkes gibi bnde silikonlu alete takıldım ama videonun geneline baktıgın zaman silikonlu aleti kaportaya vurdugu bölümü çıkar , geri kalan işçilik 10numara bnce hakkını yememek lazım ekibinde.
swissvax ürün yelpazesini göstermek amacıyla videoda o aleti kullanmıs olabilir tamm belki biz almayız ama alan olur ve bunuda videoda koymalarını doğal karşılamak lazım sonuçta uygulama yanında ürün satışıda var :) ama çizermi çizer isterse yün pamuk olsun bezler bile çiziyo ...
bn böyle bi uygulamaya helalinden 1000tl çalıştırırım.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz. Bu kadar güzel yorumları duydukça, daha iyi videolara imza atmamak ne mümkün =)
Silikonlu ürünün çizdirmezlik garantisi mevcut. Bildiğimiz ürünlerden değil.
bırı ağzımı kapatsın :D ON NUMARA 10 YILDIZ OLAYINI ASMISSINIZ ;)
Teşekkür ederiz.
Buğra A.
22-02-2013, 13:07
İzleyemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler için;
doesfV3AZsQ
Firat.M3
23-02-2013, 04:26
çekim ve video muhteşem. söylenecek söz yok. Komple uygulama fiyatları hakkında da bir dip not eklerseniz bilgimiz olsun. Önümüzdeki ay İstanbul'da m3'üme benzer uygulamayı yaptıracağım.
Dipnot olarak da, bu tür firmaların zaten temiz olan aracı temizlemesine deli oluyorum.
Buğra A.
24-02-2013, 16:00
çekim ve video muhteşem. söylenecek söz yok. Komple uygulama fiyatları hakkında da bir dip not eklerseniz bilgimiz olsun. Önümüzdeki ay İstanbul'da m3'üme benzer uygulamayı yaptıracağım.
Dipnot olarak da, bu tür firmaların zaten temiz olan aracı temizlemesine deli oluyorum.
Teşekkür ederiz.
Fiyat detaylandırması hakkında ne desek yanlış olur. SwissVax Türkiye'yi ararsanız, konusunda uzman olan arkadaşlar bilgilendireceklerdir.
ilkercom
24-02-2013, 17:01
Öncelikle çalışma süper.
Ancak uygulama olarak hayalimde canlanan swisswax imajı sıfırlandı gitti. bi defa yapılan iş gerçekten çok sıradan. Kendi yaptığım uygulama dahi bundan detaylı. En basitinden koltukları elle siliyorlar. nerde bi tornador veya steam clen işlemi nerde bunlarınki.
slikonlu aleti bende bazen işin kolayına kaçmak için kullanıyorum. teknik olarak eğer iyi temizlediysen ve kapalı mekanda yapıyorsan kullanılabilir. ancak mahalle arası yıkamacı değilde butik iş yapan bir garaj iseniz kesinlikle kullanmamanız gereken bir alet.
en azından kendi yaptığım işin değerini anladım.
Not sadece kendi aracıma ve ailede ki 2 - 3 araca amatör ücretsiz yaparım. bu sektörde değilim yani.
ceratoniaorg
24-02-2013, 18:01
Son derece katılıyorum. Bende videodan sonra açıp fiyat listesine baktım ve dediğiniz fiyatlarla karşılaştım. hb ve sedan aracıda ayırmışlar fiyat açısından örnek olarak a3 ve a4 farklı fiyatlara sahip. Araç yıkama ücreti bile 40 lira ise zaten normal
Bunun haricinde video gerçekten etkileyici amacına uygun direk sitesini araştırıp fiyat listesine baktırdığına göre insanlara zaten amacına ulaşmış demektir.:)