Orijinalini görmek için tıklayınız : türkiyede ilk elektrikli spor araba yola çıktı !
yeni gordum sitede paylaşım dedim.
ozellikleri vs güzele benziyor,, ama çok pahalı..
keşke fiyatı daha cüzi olsaydı..
tşk
Rıdvan.
Türkiyenin ilk elektrikli spor otomobili (http://www.referanshaberler.com/kursat-tuzmen-ilk-elektrikli-spor-otomobille-yollarda--62587h.htm)
131mirafiori
27-09-2012, 11:16
45 bin avro kaç TL yapar bunu biliyorlarmı ? Çinlilerin var 23 bin TL ye sıfır cabrio arabası :D :D
phoenixs
27-09-2012, 11:20
:) fiyat cidden çok uçuk
fatih_selvi
27-09-2012, 11:29
Fiyatllar cidden çok yüksek.Ama araçlarda çok şık Replica'da olsa Porshce 356 :)
ykavcioglu
27-09-2012, 11:30
msd bobin stoklayalım zam gelmeden:D
akbaba78
27-09-2012, 12:20
nie euroyla satiliyor Turk arabasiysa:icon_wack
darkmoon
27-09-2012, 12:24
dış kap zaten olduğu gibi porche replica kit.. belkide antalyada şu replica araçlar yapan bir yer vardı oraya yaptırmışlardır dışını..
madem yerli niye euro üstünden satış hadi onu geçdim piyasadaki profesyönel firmaların renault gibi toyota gibi elektrikli fiyatlarını bilmiyorlarmı acaba.. sonra yerli araba yapdık kimse almadı oluyor.. 45 bin euroda az para değil..
orhan_guney
27-09-2012, 12:27
45 bin euro hey maşallah yerli arac TL yerine euro ya satılır Kocaman alkış.
Nightfish
27-09-2012, 12:27
Madem yerli araç, neden euro cinsinden satılıyor diye soranlara şu şekilde bi cevap vereyim. Benim çalıştığım firma da bu tarz bir politika izliyor, tamamen yerli üretim yapıyoruz ancak fiyatlar Euro üzerinden.
Yurt dışına da satış yaptığımız için farklı para birimleri arasında değişimlerde çok kur farkı ve çok fazla müşteri sıkıntısıyla karşılaşıyoruz biz. Fiyat birliğini sağlamak açısından bizde böyle bi politika var.
Aracın hybrid olmayanını yolda gördüm, çok şık cidden. Yurtdışından da almak isteyen olabilir diye böyle bişi yapmış olabilirler.
Yiğit Ş.
27-09-2012, 12:28
BSG in açılımını öğretsinler arkadaşlara.
Madem yerli araç, neden euro cinsinden satılıyor diye soranlara şu şekilde bi cevap vereyim. Benim çalıştığım firma da bu tarz bir politika izliyor, tamamen yerli üretim yapıyoruz ancak fiyatlar Euro üzerinden.
Yurt dışına da satış yaptığımız için farklı para birimleri arasında değişimlerde çok kur farkı ve çok fazla müşteri sıkıntısıyla karşılaşıyoruz biz. Fiyat birliğini sağlamak açısından bizde böyle bi politika var.
Aracın hybrid olmayanını yolda gördüm, çok şık cidden. Yurtdışından da almak isteyen olabilir diye böyle bişi yapmış olabilirler.
yerli değil hocam
“Ülkemizin en büyük sorunu akaryakıt ücretlerinin pahalılığıdır. Bu otomobille bunun önüne geçmeye çalıştık. Otomobilin motorunu Almanya 'dan aldık. Pille ilgili bütün gereçleri Amerika 'dan ithal ettik. 6 saatli şarj sonunda otomobil 200 kilometre gidebiliyor. Butik bir araba. Boyasını, desenini kendiniz seçebiliyorsunuz. Gerekli eklemeler yapıldığında hızı daha artabiliyor. Bir mimara nasıl ev yaptırıyorsanız, bize de otomobil yaptırıyorsunuz.”
darkmoon
27-09-2012, 12:31
zaten o replica kitlerin merkezide ingilteredir..
Nightfish
27-09-2012, 12:32
Yerli denildiği için öyle bi açıklama yapmıştım ben, araç hakkında pek bilgim yok. Bu parçalar göz önüne alınca kur dalgalanmasından sıkıntı yaşamamak için euro yapmışlar yine fiyatı. Para birimi değil, miktarın fazlalığı daha büyük bi sıkıntı sanki :)
Nightfish
27-09-2012, 12:33
Bi de elektrikli Fluence 65.000 iken bu aracın fiyatı normal bence.
darkmoon
27-09-2012, 12:35
orda euro üstünde durulmasının sebebi kinayedir hani yerli deniyorya yerli = euro orda ince bir espri var..
orda euro üstünde durulmasının sebebi kinayedir hani yerli deniyorya yerli = euro orda ince bir espri var..
ben orda arkadasşı düzeltmek için yazmadım yanlış anlaşılmasın :)
yerli diye lanse etmişler motorunu bataryasını ithal etmişler replika kitin üzerine oturtmuşlar. aracın sadece işçiliği yerli sanırım :D
kelalper
27-09-2012, 12:58
Bi de elektrikli Fluence 65.000 iken bu aracın fiyatı normal bence.
Fluence 65000 tl ancak bilmem kaç sene garantisi var. Türkiyenin her yerinde servisi ve parçası var. Bunun sadece antalyada servisi var. Eee aldın istanbula getirdin. Sonra servis zamanı geldi bekle ki gelsinler yapsınlar. Arıza yaptı parçası yok. Fiyat desen uçuk. Hadi 100 km de 2 lira yakıoda kaç senede çıkaracak o kmyi. Günde düzgün kullanırsan maksimum 200 km gidio. Biraz performanslı kullaniim dedin 100 km de biter o piller.
darkmoon
27-09-2012, 12:58
ben orda arkadasşı düzeltmek için yazmadım yanlış anlaşılmasın :)
yerli diye lanse etmişler motorunu bataryasını ithal etmişler replika kitin üzerine oturtmuşlar. aracın sadece işçiliği yerli sanırım :D
AYnı şeyi söylüyoruz zaten bende onu diyorum :D
HondatugraL
27-09-2012, 13:03
geçen discovery science de geleceğin araçları dıye bölüm vardı. Ordakı arabaları gorunce hayattan soğudum artık elektrıklıye melektrıklıye tav olmam :D
Nightfish
27-09-2012, 13:08
Fluence 65000 tl ancak bilmem kaç sene garantisi var. Türkiyenin her yerinde servisi ve parçası var. Bunun sadece antalyada servisi var. Eee aldın istanbula getirdin. Sonra servis zamanı geldi bekle ki gelsinler yapsınlar. Arıza yaptı parçası yok. Fiyat desen uçuk. Hadi 100 km de 2 lira yakıoda kaç senede çıkaracak o kmyi. Günde düzgün kullanırsan maksimum 200 km gidio. Biraz performanslı kullaniim dedin 100 km de biter o piller.
Tamam öyle de Fluence'in km sınırı var, akü kirası var bi de ekstra olarak. Bu adamlar da büyük şehirlerde bi usta bulmuşlardır kendilerine mutlaka.