Orijinalini görmek için tıklayınız : Beykoz'da araba
Burak K.
11-10-2012, 18:43
Abime araba bakmaya devam ediyoruz ısrarla. :D Bi tane cuore bulduk Beykozda,ben antepte olduğum için ve okulum olduğu için gidemiyorum,abim gitse de pek bişey ifade etmiyor zaten. :D Bizim için Beykozda bu arabaya bakacak,motoruna kaporta durumuna vs baktıracak müsait birisi var mı ? Bütün masrafları ben karşılayacağım,İstanbul'a gelince de yemek ısmarlarım (ya da antepte misafir edeyim. :D ),eğer müsait olan birisi varsa büyük sevaba girecek valla. :)
Bir de bu cuoreler hakkında bilgisi olan var mı ?
Aha araba da bu.
Daihatsu Cuore CLX 2006 Model 11.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 101753016 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-daihatsu-cuore-bakmadan-gecmeyin-101753016/detay/?favorite=1)
Burak K.
11-10-2012, 18:54
İstanbul da ki kuzenlerim yok mu yakın olan ? :D
burkaykalyon
11-10-2012, 19:12
aga haftasonu baksak uyar mı sana?işyerim çengelköyde evim eyüpte ama haftasonu karşıda olma ihtimalim var.yarın bir arayıp konuşsam?yarın iş çıkışı da bakmaya çalışırım onu da sölim...
kuzeniz ne de olsa :D:D
kanka illa böyle abuk sabuk araba alcanız :D Bulalım tertemiz taş gibi bi tipo :D
Burak K.
11-10-2012, 19:14
aga haftasonu baksak uyar mı sana?işyerim çengelköyde evim eyüpte ama haftasonu karşıda olma ihtimalim var.yarın bir arayıp konuşsam?yarın iş çıkışı da bakmaya çalışırım onu da sölim...
kuzeniz ne de olsa :D:D
Valla olur bana uyar hafta sonu. :D Ne zaman müsait olursan ya sırf araba için geçme karşıya da işin varsa geçtiğinde bi bakabilirsen sevinirim. :) Ya da Beykozda tanıdık usta varsa direk oraya yönlendiredebiliriz adamı.
kanka illa böyle abuk sabuk araba alcanız :D Bulalım tertemiz taş gibi bi tipo :D
Kanka abime bu. :D Bana tipo bulalım bi tane ya. :D
By_HaNNibaLL
11-10-2012, 19:16
Beykoz da eray başgan var olum :D
Burak K.
11-10-2012, 19:19
Beykoz da eray başgan var olum :D
Eray başganla muhabbetim yok ki benim canım kardeşim :D
By_HaNNibaLL
11-10-2012, 19:20
Beykoz ondan sorulur bi şarkida beykoz gecicekse gelip ondan izin isterler o derece yani ayik ol :D ama araba bakmaz bmw olmadiktan sonra
burkaykalyon
11-10-2012, 19:25
Valla olur bana uyar hafta sonu. :D Ne zaman müsait olursan ya sırf araba için geçme karşıya da işin varsa geçtiğinde bi bakabilirsen sevinirim. :) Ya da Beykozda tanıdık usta varsa direk oraya yönlendiredebiliriz adamı.
hacı usta işi sıkıntı olabilir ben sadece bakıp kendi yorumumu söyleyebilirim ama annemde daihatsu yrv var mesela.yrv'nin yavrusudur bu.ama bildiğim tek bişi varsa o da şu:
anneme araba bakarken bakmıştık buna...boyum 1.70'ti sığarken zorlandım :D ve araba komple sac'dan yapılma.Allah korusun en ufak bi kazada ne ön taraf kalır ne de arka taraf...tüy gibi :D çamurluk die bi olay zaten yok :D
Burak K.
11-10-2012, 19:49
hacı usta işi sıkıntı olabilir ben sadece bakıp kendi yorumumu söyleyebilirim ama annemde daihatsu yrv var mesela.yrv'nin yavrusudur bu.ama bildiğim tek bişi varsa o da şu:
anneme araba bakarken bakmıştık buna...boyum 1.70'ti sığarken zorlandım :D ve araba komple sac'dan yapılma.Allah korusun en ufak bi kazada ne ön taraf kalır ne de arka taraf...tüy gibi :D çamurluk die bi olay zaten yok :D
Motorla kaporta boyadan anlarmısın ki. :D Ya abim sığar ona,kendisinin zaten 70 km/h'ı geçtiği yok. :D
la arabanın tasarımı tırın arkasına kafadan girmiş ep3
Kanka abime bu. :D Bana tipo bulalım bi tane ya. :D
Benim arabayı veriyim sana kanka :) Allah nasip ederse yılbaşından sonra 190 alcam :rolleyes:
Burak K.
11-10-2012, 19:53
la arabanın tasarımı tırın arkasına kafadan girmiş ep3
Bu yönden bakmamıştım hiç. :D
burkaykalyon
11-10-2012, 19:53
Motorla kaporta boyadan anlarmısın ki. :D Ya abim sığar ona,kendisinin zaten 70 km/h'ı geçtiği yok. :D
az buçuk anlarım...bakacaz artık :D yarın haber veririm ben sana.bir ararım olmazsa akşam giderim...
Burak K.
11-10-2012, 19:54
Benim arabayı veriyim sana kanka :) Allah nasip ederse yılbaşından sonra 190 alcam :rolleyes:
Fiyat ne kanka :D ? 5 lira yollıyayım hemen hesabına yolla arabayla satışı. :D
Burak K.
11-10-2012, 19:55
az buçuk anlarım...bakacaz artık :D yarın haber veririm ben sana.bir ararım olmazsa akşam giderim...
Tamamdır. :D Dediğim gibi sırf araba için gitme oraya,eğer işin varsa araya sıkıştırabilirsen hoş olur. :D sağolasın şimdiden :)
Fiyat ne kanka :D ? 5 lira yollıyayım hemen hesabına yolla arabayla satışı. :D
hahah komik çocuk seni :Bravoo: :hehe:
Burak K.
11-10-2012, 20:01
hahah komik çocuk seni :Bravoo: :hehe:
5 olmaz 6 olur kanka :D olur yani :D
hala espri peşindesin :D en kötü önceki sahibine aldığım fiyata veririm. Adam hali hazırda bekliyo :D
Burak K.
11-10-2012, 20:09
hala espri peşindesin :D en kötü önceki sahibine aldığım fiyata veririm. Adam hali hazırda bekliyo :D
O fiyat hangi fiyat :D