Orijinalini görmek için tıklayınız : 18 Kasim Pazar/Izmit Korfez - 1/8 Mil Drag Yarisi ( PistGunleri Yaris Serisi )
hava şu an çok kötü izmitte
kubilayk
08-11-2012, 16:38
Bugünlerde yağsın bitsin,haftasonuna kalmasın
Cumartesı yagmur var ama pazara Allah kerım...
berkay_aydin
08-11-2012, 17:29
Pazar yağmur gözükmüyor ama Cumartesi bütün gün yağışlı, yerler kurumayacağına göre zor :(
Bence aceleye gerek yok abi kimse 1 sene sonra aaa yaris ertelenmisti demez ama 10 senede gecse ya bi draga gittik rezil olduk donumuza kadar islandil birde kalkis izlemedik der eher bir hafta sonrasi icin hava daha iyiyse bence beklenmeli sen zaten gerekeni yaparsin abi, Kolay gelsin..
Bence aceleye gerek yok abi kimse 1 sene sonra aaa yaris ertelenmisti demez ama 10 senede gecse ya bi draga gittik rezil olduk donumuza kadar islandil birde kalkis izlemedik der eher bir hafta sonrasi icin hava daha iyiyse bence beklenmeli sen zaten gerekeni yaparsin abi, Kolay gelsin..
Azini yiyim ya iste aynen bole dusunuyorum ....
adamın hammaddesisin pampa :)
chiefkadir
08-11-2012, 21:34
Yağmur varsa ertelensin (18kasım veya 25 kasım) havanın kuru olduğu bir hafta sonu denk gelir illaki :)
B.Aktepe
09-11-2012, 07:52
mehmet kaçabilirsin ama saklanamazsın :D
mehmet kaçabilirsin ama saklanamazsın :D
Korkunun ecele faydasi yokmus :) bunu kim icin dedim abi biliyorsun ahahah :)
sapanca hafiften güneşli şuan.
Doğmamış çocuga don biçmek gibi birşey bu bence Buğra abinin organizasyonun yapılıp yapılmayacagını yarın söylemesi daha dogru olur
Kocaeli için h.sonu iki günede yağmur veriyor.
Kocaeli Weekend Weather - AccuWeather Forecast for Kocaeli Turkey (http://www.accuweather.com/en/tr/kocaeli/318719/weekend-weather/318719)
Tabi tek bir sitenin tahminine güvenip iptal edilmez ama accuweather tahminde bankolardan biridir.
volume81
09-11-2012, 10:31
https://www.google.com.tr/#hl=tr&gs_nf=3&tok=uZ3ArI5lJ84XFvefH-lpxg&cp=11&gs_id=16&xhr=t&q=kocaeli+hava+durumu&pf=p&output=search&sclient=psy-ab&oq=kocaeli+hav&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=60c23ae7a10fbf85&bpcl=38093640&biw=1152&bih=739
abi google'da pazar günü düzgün gösteriyor :)
tabi accuweather bir tık daha kaliteli :)
https://www.google.com.tr/#hl=tr&gs_nf=3&tok=uZ3ArI5lJ84XFvefH-lpxg&cp=11&gs_id=16&xhr=t&q=kocaeli+hava+durumu&pf=p&output=search&sclient=psy-ab&oq=kocaeli+hav&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=60c23ae7a10fbf85&bpcl=38093640&biw=1152&bih=739
abi google'da pazar günü güneşli gösteriyor :)
C.tesi gününe yağış gösteriyor gugılda. Zaten c.tesi yağması demek pazar günü pistin ıslak olması demek :)
Burak E.
09-11-2012, 10:40
C.tesi gününe yağış gösteriyor gugılda. Zaten c.tesi yağması demek pazar günü pistin ıslak olması demek :)
ıslak demek gidilmemek demek avrasya maratonuna katılmak demek :D
Arkadaslar bu haftada yagmur izin vermiyor bir hafta daha ertelemek zorundayiz . Onumuzdeki hafta sonu yani 18 Kasim / Pazar gunune ertelenmistir yarisimiz .
LUtfen facebook ve diger mecralardan cevrenizi bilgilendiriniz . Onumuzdeki hafta sonu yani 18 kasim Pazar yeni tarihimizdir .
Ek.Civic_Spoon
09-11-2012, 10:45
konu başlığındaki tarihide değiştirirseniz daha iyi oluır
en azından bu hafta vizelere çalısırız :) belki okul biter :)
inan_hndn
09-11-2012, 12:03
en azından bu hafta vizelere çalısırız :) belki okul biter :)
Ne guzel pazar günü sınavımız yoktu :) ama hayırlısı olsun kazasız belasız olması varken baskasına dusunulmez
Arkadaslar bu haftada yagmur izin vermiyor bir hafta daha ertelemek zorundayiz . Onumuzdeki hafta sonu yani 18 Kasim / Pazar gunune ertelenmistir yarisimiz .
LUtfen facebook ve diger mecralardan cevrenizi bilgilendiriniz . Onumuzdeki hafta sonu yani 18 kasim Pazar yeni tarihimizdir .
bu pazarda yagmaz boşuna ertelenmiş olur demedı demeyin bu olay yaza kalır geçen hafta bu iş biticekti heves olayı kırılmış durumda benım ve çevremdekıler açsından .. :confused:
Böylesi daha ıı oldu bencede hayırlısı olsun sunun surasında haftaya en kaldı.:)
DERAN_TUYNER
09-11-2012, 12:52
Old school yapalım mı paşam :):):)
BreatHTaKinG
09-11-2012, 13:32
En iyisi böyle olacaktır. 3. haftada olsa kimse ıslanmak istemez. Hele o körfezin rüzgarıyla ıslanmanızı hiç önermiyorum :)
ayen körfezin soğuğu ve rüzgarı yetiyor zaten birde yağmur olursa vay milletin haline.
Bizde arabayı hazırladık garajda yatırıyoruz 2 haftadır. Dahada beklesin
hava kötü arkadaslar gelirse fena gelecek izmite..o yüzde en güzelini yapmış buğra abi,gidelim güzel güzel yarış izleyelim..sadece beklemek kaldı..
tolgapitbull
09-11-2012, 15:18
ertelenmesi iyi oldu ama inş haftaya güzel olur hava
Görkem.Y
09-11-2012, 16:40
Ertelenmesi daha iyi oldu bu hava kosullarinda izleyicisinden gorevlisine kimse madur olmasin..
emrehan1453
09-11-2012, 17:31
ertelenmese iyiydi
ertelenmese iyiydi
yagmurda ıslanmakmı ıstıosun?
Bu hafta macım pazar gunuydu ertelenmesı cok ıyı oldu :)
kelalper
09-11-2012, 21:18
hava yağmayacak diyen arkadaşlar acaba ne kadar anlıyorlar meteoroloji işinden merak ediyorum. Siyatikleri falan mı varda hissedip söylüyorlar merak ediyorum. Yaklaşık 4 senedir model uçak ile uğraşmaya başladığımdan beri bu işle ilgilenirim. Basınç değişimlerinden rüzgar sağnak verilerine kadar takip ederim. Gün içerisinde aletlerle ölçüm yapıp tahmini yağacağı saati söyleyebiliyorum. Buğra saolsun bana güvenerek iptal etti. Haftabaşında başkaları Pazar yağmur derken yağışın esamesi okunmuyordu basınç olaraka ama Cuma belli olur dedim. Dün bile çok minimaldi pazar tahmini. Şu anda pazar yağış yağacak. Çok şiddetli görünmüyor ama yarışmaya da uygun olmayacak. Yeri ıslatır dedim. Önümüzdeki haftayı değil şu an için 3 gün ilerisini tahmin etmek bile çok zor. Yukarıda basınç değişiklikleri çok yüksek ve bulut geçişleri çok yüksek. Hava günlük güneşlikken bile yukarıda 2-3 farklı sıcaklıktaki akımlar altlı üstlü yer değiştiriyorlar. Aynen şu an NY da olduğu gibi. Kasırga öncesi hava 15 dereceyken bir anda dolu bulutlarla çarpışan soğuk hava akımı kar yağdırdı.
berkay_aydin
09-11-2012, 21:36
Abi biz modelci olarak windguru sitesinden takip ediyoruz, seyirciler için yağmur olmasa bile pazar günü ıslak pistte kimse kalkmak istemez...
açar 2 bomonti daha içeriz abi bi sonraki pazarı bekleriz :) üzüldüm desem yalan en azından kendi açımdan :) bu pazar drift yaparız bi sonrakine hep beraber drag a gideriz .. kaçırmamış olucağıma sevindim :)
Havalar bile drag düşmanı yahu :D
açar 2 bomonti daha içeriz abi bi sonraki pazarı bekleriz :) üzüldüm desem yalan en azından kendi açımdan :) bu pazar drift yaparız bi sonrakine hep beraber drag a gideriz .. kaçırmamış olucağıma sevindim :)
ıcın temızmıs :) pazar yanındayız ALLAH kısmet ederse ;)
HLLVTECII
10-11-2012, 07:29
devlet metorlojı ıslerındekı muhendısler ılkokul terk galıba bı hava tahmını tutturamıyorlar... ılkokul mezunu dedem daha ıyı tutturuyo yaw..
HLLVTECII
10-11-2012, 07:38
hava yağmayacak diyen arkadaşlar acaba ne kadar anlıyorlar meteoroloji işinden merak ediyorum. Siyatikleri falan mı varda hissedip söylüyorlar merak ediyorum. Yaklaşık 4 senedir model uçak ile uğraşmaya başladığımdan beri bu işle ilgilenirim. Basınç değişimlerinden rüzgar sağnak verilerine kadar takip ederim. Gün içerisinde aletlerle ölçüm yapıp tahmini yağacağı saati söyleyebiliyorum. Buğra saolsun bana güvenerek iptal etti. Haftabaşında başkaları Pazar yağmur derken yağışın esamesi okunmuyordu basınç olaraka ama Cuma belli olur dedim. Dün bile çok minimaldi pazar tahmini. Şu anda pazar yağış yağacak. Çok şiddetli görünmüyor ama yarışmaya da uygun olmayacak. Yeri ıslatır dedim. Önümüzdeki haftayı değil şu an için 3 gün ilerisini tahmin etmek bile çok zor. Yukarıda basınç değişiklikleri çok yüksek ve bulut geçişleri çok yüksek. Hava günlük güneşlikken bile yukarıda 2-3 farklı sıcaklıktaki akımlar altlı üstlü yer değiştiriyorlar. Aynen şu an NY da olduğu gibi. Kasırga öncesi hava 15 dereceyken bir anda dolu bulutlarla çarpışan soğuk hava akımı kar yağdırdı.
HAVA DURUMU - MODELLER - WETTER3.DE (http://hava-tahmin.tr.gg/MODELLER-_-WETTER3-.-DE.htm)
tavsıye ederım ısınıze yarayacaktır.....
geçen haftada sen tahmin ettin galiba çok iyi tutturuyorsun bu pazar tutmayacak benım düşüncem he garantiye alınırmı evet alınır ama sonuçta kış aylarına giriyoruz her an bi tarz çiseleme ile karşılaşırız yapacak bişey yok
kelalper
10-11-2012, 08:04
geçen haftada sen tahmin ettin galiba çok iyi tutturuyorsun bu pazar tutmayacak benım düşüncem he garantiye alınırmı evet alınır ama sonuçta kış aylarına giriyoruz her an bi tarz çiseleme ile karşılaşırız yapacak bişey yok
Geçen hafta ben iptal ettirmedim geçen haftaiçi havadurumuna bakabilecek kadar vaktim yoktu.Benden habersiz iptal edirdi. İstanbul kar durumu ile alakalı konu altındaki yorumlarımı okursan anlarsın. Bu hafta içinde pazar sabah 6 dan sonra yağış çok azalıyor bölgede çok az yağacak ama drag yapılmaz.
Dragları senin keyfine göre yapmıyoruz Orçun efendi. . Islakta kinse drag yapmak istemez.
Gecen hafta tam vaktiydi ama kismet...
Haftaya artik.
2. Onerim Alper icin; sabit baslik acilarak gunluk hava tahmini yapsin yada hava degisimlerinden once yorumlasin,***** onumuz kis ;)
Bence tutar bu is ;)
ChtArdARSL
10-11-2012, 08:40
Geçen hafta ben iptal ettirmedim geçen haftaiçi havadurumuna bakabilecek kadar vaktim yoktu.Benden habersiz iptal edirdi. İstanbul kar durumu ile alakalı konu altındaki yorumlarımı okursan anlarsın. Bu hafta içinde pazar sabah 6 dan sonra yağış çok azalıyor bölgede çok az yağacak ama drag yapılmaz.
Dragları senin keyfine göre yapmıyoruz Orçun efendi. .
Abı Karıstıryorsun Nos basan Orcun degıldı o sırada 106 yoktu.. Ue bastı Orcununkı JB ıdı Editle ısteresen..
kelalper
10-11-2012, 09:49
Abı Karıstıryorsun Nos basan Orcun degıldı o sırada 106 yoktu.. Ue bastı Orcununkı JB ıdı Editle ısteresen..
editlendi. Neyse ne . Orçun efendi için yapmıyoruz organizasyonu.
kelalper
10-11-2012, 09:52
Gecen hafta tam vaktiydi ama kismet...
Haftaya artik.
2. Onerim Alper icin; sabit baslik acilarak gunluk hava tahmini yapsin yada hava degisimlerinden once yorumlasin,***** onumuz kis ;)
Bence tutar bu is ;)
abi uğraştırma yaa. Hergün hava tahmini yürütmek kafa sıyırtır adama. Haftasonları uçuş için bana yetiyor zaten. Cuma günü zaten bizim hezarfendeki abiler beni aramaya başlıyor yarın nasıl olur gidio muyuz diye. Bana bunu öğretenlerde kendileri. Ben sadece 1 tık ileri götürdüm basınç haritaları hava sağnak geçişlerini falan okuyorum.
kelalper
10-11-2012, 09:57
Abi biz modelci olarak windguru sitesinden takip ediyoruz, seyirciler için yağmur olmasa bile pazar günü ıslak pistte kimse kalkmak istemez...
windguru benzeri windfinder var. Ama orada basınç haritaları ve sağnaklar yok. Ben o nedenle poseidon ve ecmwf kullanıyorum.
Maxiboost
10-11-2012, 10:08
Poseidon kullaniyorum bende deniz icin, komsunun tahminletin dogruluk yuzdesi cok fazla :) bi kere bizim meteorolojiye guvenip ciktim denizin ortasinda hortum cikti :D ben oyle yaur yemedim hayatimda igne gibiydi her damla. Biyiklilar sayesinde adrenalinin dibine vurduk
Hakan Burak
10-11-2012, 10:59
Körfez'de şu an sel tehlikesi bile var. O yüzden yerinde bir karar olmuş Buğra abi.
Yağmurun durup durmayacağı da meçhul.
Hpeberaber sakin arkadaslar ...
Organizasyonu erteleyen benim ve ben havanin kotu olacagini dusunuyorum .
Aksini idda edenin oraya gelecek 2000 kisinin ve katilimci 40 aracin hepsinin masraflarini karsilamasi gerekir cunki yagarsa hicbisi olmaz yani drag olmaz yapilamaz ole geliip donulur bunun icin sagnak yamura gerek yok pist islak olsun yeter anlatabiliyormuyum ...
Bu konuda tartisma istemiyorum hava durumunuda merak etmiyorum 10 yerden kontrol ediyoruz inceliyor bilgisi olan dostlarimiza sorup ogreniyoruz buraya hava guzel olacak kotu olacak orta olacak olmayacak gibi yorumlar yazmayin meteortech sayfasina donmesini istemiyorum arkadaslar ...
onursumer
10-11-2012, 17:55
time trial olsa pist ıslak olmuş yağmur yağmış çok farketmezdi ama drag olunca bencede en doğrusu bu olmuş sonuçta pist nemli bile olsa kalkamıcak araçlar
KingoAtmo
10-11-2012, 19:55
Arkadaslar her hafta drag yaptiklari icin , ertelenince bosluga dusup sacmaliyorlar.
Sabriniza hayranim :-)
Eray Yümsel
11-11-2012, 12:33
Korfezi sel basmış genel alarm var sehri bosaltiyolar :D
hava cok güzel ama yerlerde ıslaklık var...
mannerboy
13-11-2012, 11:14
havalar iyi gidiyor yeter artık kulaklar çınlasın :)
Evet Bu hafta sonu hava guzel gorunuyor bizler icin guzel haber bu haftasonu korfezde eglenceye hazirlanin beyler :D
Eray Yümsel
13-11-2012, 11:27
UC STI da kalkış için hazır :D
CGRSNTRK
13-11-2012, 12:06
Buğra abi liste ne zaman açıklanacak acaba ?
Burak E.
13-11-2012, 12:25
hayırlısıyla orda olucaz benim kırmızı (fişne cürügü) aracımla izleyici olarak :D
LIGHT RS
13-11-2012, 17:01
listeyi bekliyoruz? heyecan arttırmak lazım....
brs_odbs
13-11-2012, 17:16
hangi araçlar katılcak artık belli olsun :)
Allah baba yüzümüze gülsün bu haftasonu ;)
Ulen bu hafta ben yok,eglence var :(
Turbo dragsiz kalicak...
Herkese iyi eglenler...
devolation
14-11-2012, 02:02
bugra listeyi bekliyoruz kim var kim yok meraklardayiz
kelalper
14-11-2012, 09:44
Bu hafta cuma akşam ve ctesi sabah çok çok minimal yağış görünüyor o bölgede. Hani derler ya ahmak ıslatan o tarzda. Ctesi öğleden sonra ve Pazar tamamen temiz şimdilik. Rusya üzerinde Balkanlarda ve Batı Asyada basınç ve sağnaklar şu anda stabil ancak çok yüksekler biraz karışık.Yukarısı karışık olduğu zaman ani basınç değişikliklerinde sonuç siddetli rüzgar ve yağış oluyor. Ancak bizi pazara kadar etkileyecek bir hava olayı görünmüyor. Ama yine en sağlıklısı Cuma belli olur.
olivera7
14-11-2012, 09:48
Bu hafta cuma akşam ve ctesi sabah çok çok minimal yağış görünüyor o bölgede. Hani derler ya ahmak ıslatan o tarzda. Ctesi öğleden sonra ve Pazar tamamen temiz şimdilik. Rusya üzerinde Balkanlarda ve Batı Asyada basınç ve sağnaklar şu anda stabil ancak çok yüksekler biraz karışık.Yukarısı karışık olduğu zaman ani basınç değişikliklerinde sonuç siddetli rüzgar ve yağış oluyor. Ancak bizi pazara kadar etkileyecek bir hava olayı görünmüyor. Ama yine en sağlıklısı Cuma belli olur.
Havayı koklayan adamdan her sabah msj gelenler okumuştur belki ama yağışlı gün pazar diyor ama bana pek inandırıcı gelmedi baktığım her sitede pazar açık görünüyor inşallahta öyle olacaktır
kısmet olursa crx ile gelicem özellikle tanısmak istediklerim var :D
bilal abi
xor abi
mustu abi
stlegal abi
kelalper abi büyük ihitmalle gördügüm zaman tanırım zaten boyutlarla alakalı :D
sonra esnaf eray abi vs vs gidiyor :d
benim crxi gören gelsin valla tanısalım :D
listeleri yayınlasak eklemeleride talep oldukça eklesek güzel olur.
sen tahmin yapma :D kesin yağmur olur valla demedı demeyın
saka yapıyorum abi kızma :hahaha:
BreatHTaKinG
14-11-2012, 13:38
listeyi görsekte biraz heycanlansak fena olmaz aslında :)
ya bu aksam yada yarın liste kesin gelir :) ayrıca insallah hava bozmaz rüzgar var cünkü...yağmur yağabilir hafiften
Bu pazar inşallah Havalar iyi giderde Körfez havası alırız.:)
YavuzNaz
15-11-2012, 12:31
Sabırsızlıkla bekliyoruz :D
ya bu aksam yada yarın liste kesin gelir :) ayrıca insallah hava bozmaz rüzgar var cünkü...yağmur yağabilir hafiften
aynen, + normal hava durumu sitelerınde pazar günü için sagnak yağış gösteriyor :( inş. bozmaz hava ya, bakalım hayırlısı :)
Listeler yarın açıklanacak beyler hava durumuna görede iptal olup olmayacagı yarın kesinlik kazanır 1 gün daha sabır
Listeler yarın açıklanacak beyler hava durumuna görede iptal olup olmayacagı yarın kesinlik kazanır 1 gün daha sabır
aslan abı sen tekmı gıdıceksın kendı arabanlamı gıdıceksın ?
aslan abı sen tekmı gıdıceksın kendı arabanlamı gıdıceksın ?
:( malesef Engin bu hafta olursa gelemiyecegim misafir geliyor hafta sonu
kelalper
15-11-2012, 19:32
Havayı koklayan adamdan her sabah msj gelenler okumuştur belki ama yağışlı gün pazar diyor ama bana pek inandırıcı gelmedi baktığım her sitede pazar açık görünüyor inşallahta öyle olacaktır
Evet doğru pazar yağış var ancak istanbulda yağış körfez temiz. İstanbul Anadolu yakası da temiz.Yarın öğlene doğru şekillenir ancak ne olacağı. Ama rüzgar sağnakları şu an için tutarlı. Pazar günkü yağışta Karadenizde oluşan basınç dalgalanmasından dolayı. Trakyaya doğru şiddeli yağacak. İstanbul ahmak ıslatan modunda. Ama şu an için. Yarın tam oturur. Ben bişey yokmuş gibi uçağımı topluyorum ctesi uçuşa gidecekmiş gibi. O kadar söyliim.
kelalper
15-11-2012, 19:33
sen tahmin yapma :D kesin yağmur olur valla demedı demeyın
saka yapıyorum abi kızma :hahaha:
Sen pazar gel seni uçurtmaya bağlayıp yollayacam yukarı yukarıdan izle yarışları. Arada yıldırım falan çarptırırız.:D
Mangal yapıcaksak gelicem yoksa hiç yorma beni oralara kadar NOKTA
Olm ogun hanigi ara mangal yapalim manyadin sanki bilmiyosun :D
Ama baska bir gun emreyide al gel mangalin dibi sana helal olsun nokta.com
driftboy
15-11-2012, 23:04
Olm ogun hanigi ara mangal yapalim manyadin sanki bilmiyosun :D
Ama baska bir gun emreyide al gel mangalin dibi sana helal olsun nokta.com
sen bu aralar çok mangal sözü veriyosun sıkıntı olmasın abi :D
hem drag hem mangal mı :D kulağa hoş geliyor :D
driftboy
15-11-2012, 23:15
öyle bi dünya yok :D köfteci abimiz yine bizle olur mangal orda yanar :D
Aradin sarsdaydi moruk gidiyomuyuz
göki abi cem abi gelin yavv...
R_Kaptan
16-11-2012, 00:35
saat 01:33 itibari ile hava cok bulutlu insaallah pazarda böyle olurda güzel bir gün geçiririz..
brs_odbs
16-11-2012, 00:38
inş bu hafta artık olur yarışlar sabırsızlıkla bekliyorum
Moruk sen yagmur yuzunden bayaa bayaa senden hizli birini gecmemismiydin drag'lardan birinde.
Klit takildi mi?
biri mangal mı dedi. beyler açılın birazz
kelalper
16-11-2012, 10:23
Beyler valla bilmiyorum mangal mı yaparsınız güneş kremi sürer yatar mısınız yoksa kolsuz atletle gangnam mı yaparsınız ama pazar günlük güneşlik olacak Bulutlar çok yüksekte görünüyor. Anadolu yakasında yağmur damlamayacak gibi görünüyor şu anki durum itibari ile.
Cok şükür Allah'a :) Alper benim sungerleride getir bir zahmet :)
mk1in motoru toplandı hacı ezecem hepinizi :D
Birde liste açıklandımı tamamdır :)
yarışlara giren araçların hepsinin kilosu ölçülecekmi ?
kilo ne alaka şimdiye kadar kimin kilosu ölçüldü ki :)
kilo ne alaka şimdiye kadar kimin kilosu ölçüldü ki :)
bizim 1.6 aracımız aşırı hafif diye üst kategoriye atılacakmışta o yüzden sordum
gram fiber yok arabada full saç niye böyle oldu anlamadım belkide swap kategorisi ayrı olacak :)
kim dedi bunu size buğra falan mı
kim dedi bunu size buğra falan mı
evet buğra falan :)
biz tartmadık daha aracı hafif diye damgalanmış :D
araç crx mi
yok lancia (unonun tek kapısı)
bakalım bizimm ufaklık neler yapacak
sebebini yazar buğra tam anlayamadım çünkü ama orada kantar vs yok :D
kubilayk
16-11-2012, 11:07
Sonunda olacak galiba :)
Anadolu Yakası'ndan toplu hâlde gitme gibi bir durum söz konusu olacak mı?
Bir de piste gidiş için tarif alsam?:)
kubilayk
16-11-2012, 12:01
Ankara otoyolunda körfez tabelasından çıkılıyor,gişelerden çıkınca sola dönüp ilerlediğinizde ışıklarda KÖRFEZ YARIŞ PİSTİ tabelasını görürsünüz (sağ tarafa denize doğru)
131mirafiori
16-11-2012, 12:10
bizim 1.6 aracımız aşırı hafif diye üst kategoriye atılacakmışta o yüzden sordum
gram fiber yok arabada full saç niye böyle oldu anlamadım belkide swap kategorisi ayrı olacak :)
Okan aga camları pleksi lancia nın :D :D
Arkadaslar acik;lik getirelim su hafifletme konusuna ;
Araclarinizda fiber kaput ve bagaj serbesttir . Ancak cirtla yada bantla tutturulmus malzemelerle yarisa giremezsiniz . Kesinlikle kaput ve bagaj metal mandalli olmak zorundadir .
Bakinioz kaput ve bagaj mandali nedir ?
http://images.bizde.com/60/tn408/kaput-mandali-sportif-gumus-mb28154_607673_r2.jpg
Ayrica aracinizin sag koltugu takili torpidosu yerinde camlari normal cam olmalidir .
Ha diyelim araciniz sokuk camlari plexi o durumda ust sinifa cikarsiniz otomatik olarak .
Ayrica her yarista oldugu gibi kemer ve kask mecburidir olmazsa olmazdir .
Bunun disinda sormak istediginiz birsey var ise onuda sorabilirsiniz .
Araciniz yaris araci kivaminda ise (gucsel olarak degil sokukluk acisindan vb. ) Bu durumda Rollcage homologe koltuk ve 5 nokta emniyet kemeri gereklidir kendi guvenliginiz icin .
Bunlar disinda kafaniza takilan tum sorular icin direk bana ulasabilirsiniz .
0554 400 8009
saat kaçta başlıyacak?
izleyiciler icin giris kapisi saat 9:00 da acilacaktir.
Katilimcilarin orda olmasi gereken saat araligi kendilerine gonderilen emaillerde de yazdigi gibi
07:00 - 08:00 arasidir daha sonrasinda giris kapanacak ve katiliminiz mumkun olmayacaktir .
tolgapitbull
16-11-2012, 14:58
Sonunda ya inş listede de yayınlanır da bakarız kimler var :)
devolation
16-11-2012, 18:13
yahu arkadas ne devlet sirriymis su liste girmezdenmi geliniyor bukadar insan soruyor enazindan nedeen listenin yayinlanmamaisnin bir sebebi olmali ve aciklama yapilmali diye dusunuyorm
yahu arkadas ne devlet sirriymis su liste girmezdenmi geliniyor bukadar insan soruyor enazindan nedeen listenin yayinlanmamaisnin bir sebebi olmali ve aciklama yapilmali diye dusunuyorm
evet listenin yayinlanmamasinin sebebi suan organizasyon icin bu saate kadar once istanbul sonra izmit sonra gene istanbul simdide ofiste pazar gunu icin calismamizdir.
duzenloi listeyi yarin burda yayinlayacagiz zaten ben anlamiyorum nedir bu telas plaka, arac sahibi yada araclarda ne oldugunu yazmiyoruzki listede 40 civari otomobil var 106 dan infinitiye s2000 den camaroya , type-R dan brodway e kadar .
Surprız olucak herhalde :)
tolgapitbull
16-11-2012, 20:00
evet listenin yayinlanmamasinin sebebi suan organizasyon icin bu saate kadar once istanbul sonra izmit sonra gene istanbul simdide ofiste pazar gunu icin calismamizdir.
duzenloi listeyi yarin burda yayinlayacagiz zaten ben anlamiyorum nedir bu telas plaka, arac sahibi yada araclarda ne oldugunu yazmiyoruzki listede 40 civari otomobil var 106 dan infinitiye s2000 den camaroya , type-R dan brodway e kadar .
İlk sayfada da zaten 4 tana daha araba söylemişsin abi
1 Camaro
1 Eleanor GT500
1 Cooper S
1 Type R
BüLenT GöReN
16-11-2012, 20:12
bu yarış kaçmaz kaçmasınada durumlar oymuyo uyaydı iyidi :(
berkay_aydin
16-11-2012, 20:13
Katılım az olacak galiba ? izleyici olarak..
MR.TurboALİ
16-11-2012, 20:16
keyifli birgün olacak..:icon_tup:
biz izleyici olarak katılacagız Sakarya CaddeArena ekibi konvoy şeklinde gelebilirz.izleyicide olur katılımcıda :D
ne alaka ? Cok kısı olucak dıye tahmın edıyorum
berkay_aydin
16-11-2012, 20:21
ne alaka ? Cok kısı olucak dıye tahmın edıyorum
ilk hafta'ya oranla söyledim, gelemeyeceğim yazanlar var..
park etmeye yer bile bulamayabilirz...sona kalan dona kalır :D
tolgapitbull
16-11-2012, 20:41
Bence çok güzel bir buluşma olucak inş ordayız
ilk hafta'ya oranla söyledim, gelemeyeceğim yazanlar var..
yine kalabalık olur ancak, benim gibi vize madurları izleyici olarak gelemeyebilir :)
Listeyi öğrenince ne olucak ?
Ben söyliyyim 2 s2k 4 typer 2 lambo 1 f355 cliors ler 106 vtec ler ameikanlar vs vs
Her organizasyonda aynı muhabbet
Lan bu pist niye pahalı izmir de ucuz
Agızdan kolay cıkıyomus anladım sizi şimdi lan bugra liste nedn yayınlanmadı
devolation
16-11-2012, 21:12
bugune kadar bircok org. katildim ve bu liste olayi kayit olduktan sonra ilgili net sitesinde yayinlanir ve her katilimci eklendiginde adminler tarafinfan guncellnirdi ozellikle herkesin merak ettigi bir konunun surekli gecistirilmis olmasina takildim araclarin specleri zaten onemli degil bu ortamin havasini koklayan insanlar arac sahibi ve aracin marka modelini yan yana gorduklerinde gerrkli tahmini yaparlar.. is temponuzun yogun olmasi ve buna zaman ayiramamaniz defaten sorulan sorulara bir celsede yeterli olacaktir kolay bir is olmadigini biliyoruz elbet ve buyuzden saygi duyuyoruz
Ben hicbirsey yazmiyorum isime bakiyorum arkadaslar suan depoda fotosellerle ve start lambalariyla ugrasiyorum sabahtan beri susmayan telefonlardan dolayi 2 telefon sarji bitirdim kizgin sirke kupe zarar bugra susar .
Bırak hocam yaa erayla viskileri goturuyonuz :p
Honda Civic Turbo
Citroen Saxo Vts
Honda Civic Type-R
Bmw 3.25.i
Chevrolet Camaro
Mustang SVT Cobra
Subaru Wrx STI
Honda Civic VTI
Fiat Lancia Y10
Opel Calibra
Peugeout 106 Gti
Peugeout 106 Gti
Citroen Saxo Vts
Ford Fiesta ST
Bravo Turbo Dizel
Bmw 3.25.i
Peugeout 106 Gti
Seat ibiza Turbo dizel
Opel Corsa Turbo dizel
Seat ibiza Turbo dizel
Honda S2000
Opel Kadett Gsi
Peugeout 207 Rc
Audi A7 Dizel
Peugeout 106 Gti
Honda Civic Type-R
Pontiac Trans **
Opel Astra
Ford Focus Turbo Dizel
Pontiac Formula
Peugeout 106 Gti
Renault 9 Brodway
Volkswagen Polo Turbo Dizel
Renault Clio Rs
Infinity G35
Honda Civic Type-R
Subaru Wrx STI
Proton Compact
Opel Corsa Turbo
Opel Astra Gsi
Peugeout 106 Gti Turbo+ Nos
Volkswagen 1302s
Citroen Saxo Vts
Seat ibiza gt turbo dizel + nos
Opel Astra
Honda Crx
Astra Gsi
Honda Civic Type-R Turbo
Chevrolet Camaro
Ford Mustang Eleanor Gt500
Mini Cooper S
Buyrunuz listemiz Supriz araclarimizda supriz kalsin orda goruruz artik ;)
Low-Rider
16-11-2012, 23:13
oo liste gelmişte neden alfabetik sıraya göre değil!!!
çok güzel bir gün olacak hadi bakalım
Listene kurban yavrum :D
Sanki ilk kez drag yarısı izleyecek ergenler gibi heyecanlıyım :p
Umarım bu kadar meraka deymistir listeyi görenler icin ,bakalım merak edildiği kadar izlemeyede geleçeklermi ???
güzel bir pazar günü bizi bekliyor.
KADİR KIRIŞ
16-11-2012, 23:36
herkese başarılar zevkli görünüyo özellikle 2.0 grubu ...
poşetçay
16-11-2012, 23:43
tüm sınıflar güzel oluşturulmuş salam araclar var gbi
halilkarakas
17-11-2012, 00:40
crx ile kim giriyor acaba merak ettim
berkay_aydin
17-11-2012, 00:43
dizeller heyecanlı olacak :)
nedense ben o proton compactı çok merak ettım :D
benım arabamdan olması bı haylı sevındırdı benı draglarda :)
crx ile kim giriyor acaba merak ettim
alemın dedıkodusu olabılır :D
halilkarakas
17-11-2012, 01:28
alemın dedıkodusu olabılır :D
yürüyen crx in girmesi lazım bence :D
yürüyen crx in girmesi lazım bence :D
benım kolum yandı o yuzden ben gıremıyurm :(
liste şampiyonlar ligi gibi.106'ları görmeyeli çok uzun zaman olmuştu :D
supra girmedi mi yav ? gerçi girmesin zaten ben suprayı arkada yeniden incelemek istiyorum :D
Guzel bir gun olacak..Simdiden herkese basarilar ayrica kazasiz belasiz bir pazar diliyorum simdiden.
uluckaban
17-11-2012, 05:47
ertelendi ertelendi çattt vize haftası böyle şansın ben ta..
tolgapitbull
17-11-2012, 07:47
liste gerçekten çok iyi :) sürpriz araçlar da supra vardır heralde :)
b.ustaoglu
17-11-2012, 09:14
Honda Civic Turbo
Citroen Saxo Vts
Honda Civic Type-R
Bmw 3.25.i
Chevrolet Camaro
Mustang SVT Cobra
Subaru Wrx STI
Honda Civic VTI
Fiat Lancia Y10
Opel Calibra
Peugeout 106 Gti
Peugeout 106 Gti
Citroen Saxo Vts
Ford Fiesta ST
Bravo Turbo Dizel
Bmw 3.25.i
Peugeout 106 Gti
Seat ibiza Turbo dizel
Opel Corsa Turbo dizel
Seat ibiza Turbo dizel
Honda S2000
Opel Kadett Gsi
Peugeout 207 Rc
Audi A7 Dizel
Peugeout 106 Gti
Honda Civic Type-R
Pontiac Trans **
Opel Astra
Ford Focus Turbo Dizel
Pontiac Formula
Peugeout 106 Gti
Renault 9 Brodway
Volkswagen Polo Turbo Dizel
Renault Clio Rs
Infinity G35
Honda Civic Type-R
Subaru Wrx STI
Proton Compact
Opel Corsa Turbo
Opel Astra Gsi
Peugeout 106 Gti Turbo+ Nos
Volkswagen 1302s
Citroen Saxo Vts
Seat ibiza gt turbo dizel + nos
Opel Astra
Honda Crx
Astra Gsi
Honda Civic Type-R Turbo
Chevrolet Camaro
Ford Mustang Eleanor Gt500
Mini Cooper S
Buyrunuz listemiz Supriz araclarimizda supriz kalsin orda goruruz artik ;)
alıntılı yapalımda liste arka sayfalarda kalmasın :D
arabalar çok iyi.. süprizleride merak ediyoruz :D
nitrO_Oxide
17-11-2012, 09:15
Liste iyiymiş :D
Başarılar yarışan araçlara
çadırcılar çadırlarını getirsin, kiminki daha büyük bakalım :D
Paso dızel var dumandan bogulcaz :)
erhanarici18
17-11-2012, 11:18
:confused:ertelenmedi dimi
tolgapitbull
17-11-2012, 12:18
:confused:ertelenmedi dimi
Hayır bu pazar kesin yapılıyor artık :)
Buğra abi tedarikli mi geleyim :)) kısmetse sabah 6 gibi ordayız...
BoraÇİFTÇİ
17-11-2012, 13:21
http://image.mustang50magazine.com/f/26320090/m5lp_0911_06+2009_fabulous_fords_forever+2001_buil litt_nos_system.jpg
Çok eğlenceli olcak Buğracım...
volume81
17-11-2012, 14:57
hay maşşallah buğra abi GT500 eleanor var listede daha süprizi ne olabilir ki :D
edit: GTR R34,NSX veya LFA felan mı gelicek :D
ertelendi ertelendi çattt vize haftası böyle şansın ben ta..
Aynen , başka zamana kaldı :)
MR.TurboALİ
17-11-2012, 15:39
hay maşşallah buğra abi GT500 eleanor var listede daha süprizi ne olabilir ki :D
edit: GTR R34,NSX veya LFA felan mı gelicek :D
hayır çok daha değişik süprizler var :D
BerkayKamaci
17-11-2012, 15:49
Hava bozdu bakirkoy taraflarinda insallah ertelenmez.. Kalabalik olarak gelicez bu taraflardan..
çadırcılar çadırlarını getirsin, kiminki daha büyük bakalım :D
indir cadırı recep hadı gıdelım :D
Hadi hayrlısı olsun bakalım ,umarım çok soguk olmaz yarın... ;)
kadiR_41
17-11-2012, 17:02
Yarın üyeler olarak toplanma noktası belirlesek tanışmış oluruz yararlı olur diye düşünüyorum
Yarın üyeler olarak toplanma noktası belirlesek tanışmış oluruz yararlı olur diye düşünüyorum
gelenlerın hepsı uye zaten :D
Hadi hayrlısı olsun bakalım ,umarım çok soguk olmaz yarın... ;)
gunesin altinda kavrulmaktan iyidir :D
kadiR_41
17-11-2012, 17:11
gelenlerın hepsı uye zaten :D
:) Facebook veya başka bir sosyal paylasım sitesine üye değilsin herhalde organizasyon birçok grup tarafından paylaşılıyor internette ,Tech'e üye olmayan bir sürü insan olucak diğer organizasyonlarda olduğu gibi.
katılan crx kimin acaba merak ettim ?
muhtemelen hepsi teche üyedir :)
tanışmak isteyen olursa karanfil olacak gömlegimde :D
muhtemelende crx ya melihin yada bursadan okanın ama k24 yetişmez herhalde gürsel agada olabilir son fiyat :D
Suan halen pistteyim. Hersey harika hava guzel ekipmanlar kuuldu hersey hazr sabah gelirken lutfen sessiz gelin bolge emniyeti ve halkina rahatsizlik vermeyin insanlar yataklarindan firlamasin pazar sabahi .
K.Buğra Yıldırım
Lutfen bu uyariyi facebook da dahil heryerde paylasiniz.
arifozcelik
17-11-2012, 18:00
muhtemelen hepsi teche üyedir :)
tanışmak isteyen olursa karanfil olacak gömlegimde :D
efendim bende deve dikeni takacam
şaka bir yana mesela benimle beraber bir aksilik olmaz ise tech üyesi olmayan 5 veya 6 kişi daha olacak sakarya/hendek gurubuda bukadarcık hatta arabamız bile yok kiralıyıp gelicez:o
yani herkez tech üyesi değil
birde facede bir paylaşım gördüm şimdi, süpriz araçların listesiymiş nekadar doğru nekadar yanlış gelince görecez gerçi herkezde bir supra beklentisi vardı
- Honda NSX
- lexus LFA
- Toyota Supra
- Skyline R33 ve R34
- Shelby GT350
bizde 20 kişi geliyoruz :)
herşey olabilirde r34 olamaz :D
tolgapitbull
17-11-2012, 18:05
şaka bir yana mesela benimle beraber bir aksilik olmaz ise tech üyesi olmayan 5 veya 6 kişi daha olacak sakarya/hendek gurubuda bukadarcık hatta arabamız bile yok kiralıyıp gelicez:o
birde facede bir paylaşım gördüm şimdi, süpriz araçların listesiymiş nekadar doğru nekadar yanlış gelince görecez gerçi herkezde bir supra beklentisi vardı
- Honda NSX
- lexus LFA
- Toyota Supra
- Skyline R33 ve R34
- Shelby GT350
Supra doğru heralde ice supra nın sahibi aramızdan birisi katılıcam demişti heralde :)
HastLiktan geberiyorum ama destek icin bugra geliyorum.hayirlisyla on numara olucak
tolgapitbull
17-11-2012, 18:41
HastLiktan geberiyorum ama destek icin bugra geliyorum.hayirlisyla on numara olucak
geçmiş olsun abi
geçmiş olsun abi
saolasın abim bugünlerde dostumuzu desteklemezek ne zaman :)
cem abi yarın geliyorum yanına gördüğüm yerde :D haluk abi geliyormu ?
hadi bakalım hayirlisi shekilsiz drag olurmu :)
BthnKrkt
17-11-2012, 19:52
Bizde yarin 5 kisi geliyoruz kalkislar kacta baslicak ?
- Honda NSX
- lexus LFA
- Toyota Supra
- Skyline R33 ve R34
- Shelby GT350
Ben geliyorum ve shelby hariç hiçbiri yok :)
arabam yok artık. florya civarında e5 ten kim beni arabasına misafir eder :D
cem abi yarın geliyorum yanına gördüğüm yerde :D haluk abi geliyormu ?
kanka görüşmüyorum öküz öldü ortaklık bitti ;)
Avrupa yakasından 2 kişilik yeri olan var mı ?
yusufbatırel
17-11-2012, 21:32
alım seni ice nerde oturuyosun buyukcekmeceden cıkıcam sabah
CdemireL
17-11-2012, 21:40
:(( 2dir hevesleniyorum ama gidemiyorum yarın evi taşıycam diqer sefere inş. orada olacağım :)
pistte hava nasıl acaba ? üşütüp veya terleyip hasta olmayalım sonra :)
pistte hava nasıl acaba ? üşütüp veya terleyip hasta olmayalım sonra :)
18 deerece gözüküyor guneslı gibi biraz soguk olabilir ama eser gibime geliyor temkinli gelmekde fayda var
18 deerece gözüküyor guneslı gibi biraz soguk olabilir ama eser gibime geliyor temkinli gelmekde fayda var
sanırım biraz kalın giyinip gelicez :)
kalın giyinip gelin biraz soğuk hava ama güzel bi hava var kuru :)
alım seni ice nerde oturuyosun buyukcekmeceden cıkıcam sabah
Yusuf abi teşekkür ederim ben değil Ankara'dan gelmiş siteye Uye iki arkadas rica etti benden bende o yüzden yazdım.Eger yerin olupta onları alabilirsen yönlendireyim abi...
Guzel olucak guzel :) Ben gıremıyeceğim ama yınede oradayız eglencelı olucak :)
çapa ,şehremini,fındıkzade .....gelen varmı
yusufbatırel
17-11-2012, 22:02
Guzel olucak guzel :) Ben gıremıyeceğim ama yınede oradayız eglencelı olucak :)
olmayacakmısın orda senın ıcın gelıcem olum
Yaklaşık 1 saat önce (22:00'da) Sakarya'da çok hafif bir çise attı geçti.
erkin006
17-11-2012, 22:21
saat kaçta orda olalım izleyici olarak? kaç gibi başlayacak org.?
bilgi verirseniz ona göre çıkacağız yola...
istanbul maltepe kartal bostancı tarafından gelicek hatta bir yolcu alabilecek varmı. rahatsızlıgımdan dolayı otomobıl kullanamıyorum bir süredir..
saat kaçta orda olalım izleyici olarak? kaç gibi başlayacak org.?
bilgi verirseniz ona göre çıkacağız yola...
Saat 9'da başlıyor. İlk sayfada organizasyonla ilgili bilgileri okursanız daha da detaylı bilgi mevcuttur.
Soktumun gergi bilyasi yuzunden olmadi araba baska bisi uydurursam gelecem :)
mami_makinen
17-11-2012, 23:01
Gerdirmeden gel bırak rahat kalsın :)
ilk drag'ıma çıkıcam bakalım :D
mami_makinen
17-11-2012, 23:06
ilk drag'ıma çıkıcam bakalım :D
Hayırlısı olsun
Nos bagladınmı
İste rahat bisiler giyip sey bulup gelmeye calisacaz abi :)
mami_makinen
17-11-2012, 23:09
İste rahat bisiler giyip sey bulup gelmeye calisacaz abi :)
Bende aynısını düşünüyorum :) rahat bişeyler bulim giyimde rahat takılalım :)
overblack
17-11-2012, 23:12
edit.. ben pazar sandım bugünü :D (yarış yapıldımı?)
Hayırlısı olsun
Nos bagladınmı
nos yok abı standart devam slıck lerımı takıp cıkıcam
nos yok abı standart devam slıck lerımı takıp cıkıcam
Standart :) basarilar..
Mikrop_Ali
18-11-2012, 01:17
sabaha ordayiz al vtecle
bırazdan yola cıkıyrum :)
Hava serin ama yagmur yada herhangibir islaklik yok pistteyiz hazirlaniyoruz seyirci girisi 9 da axilacak arkadaslar cok erken gelmenize gerek yok haberiniz olsun
Ince gor :)
ensoztrk
18-11-2012, 06:02
an itibarı ile pistteyız:)
Ek.Civic_Spoon
18-11-2012, 06:27
yoldayz son 200 km
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/66012_4918657684849_66392366_n.jpg
ohoo pist süper fakat müdür katili olucam yine kitlediler bize işi pazar pazar .
yarısan tüm arkadaslara basarılar herşey istediginiz gibi olsun.
http://http://e1211.hizliresim.com/13/l/g13u7.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
MertDuman
18-11-2012, 07:33
Siyah supra dilovasinda goruldu bu hizla giderse 15 dakikaya pistte olr :)
bora-feat
18-11-2012, 07:34
Çıkıyorum yola istanbuldan 16 dakkaya ordayım
Painkiller
18-11-2012, 08:02
Birazdan yola çıkıyorum, güzel gün olacak.:)
ulasoztas1
18-11-2012, 08:22
saat kaça kadar sürücek? Bolu'ya geçerken uğramak istiyorum
avrupa yakası 8 araç yoldayız
UmutRıza
18-11-2012, 08:43
12 gibi 2 araç çıkıyoruz mimarobadan
poşetçay
18-11-2012, 09:18
bu sefer katılamasakta izlemeye gelioz
SULTANOGLU
18-11-2012, 09:34
Yola cikiyoruzzzzz :))
gökh@n_gr
18-11-2012, 10:17
Biz gelemedik malesef umarım güzel çekimler olur bizde izleriz en azından:)
106lar falan kalkıyor su an.
Jön Türk
18-11-2012, 10:49
Gidenler fotograf koymaya başladı sorunsuz biter inş.
Beyler sonuçları yavaş yavaş aktarın be yaw
Evlilik teklifi forumdan mi :)
fotoğrafları nereden takip ediyorsunuz?
evlilik teklifi mi oldu? :)
Aynen :) Allah mesud etsin :D
Dbs ve vs type r kalktı.
Hayır yanlış yazdın. Mehmet abinin s2000le white rs kalktı.
Fotoları videolar buraya atalım kakus foto gönder foto :D
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/138749-18-kasim-pist-gunleri-drag-org-fotograf-ve-video-paylasimi.html
Dbs guzel yuruyor white rste beklentinin uzerinde bana gore de dakin sakin izliyoruz draglaro
Porsche ile golf r32 yurudu, porsche aldi ama su anda dumanlar altinda :o
Porsche subaru ile denerken birakti, yaris disi.. umarim ciddi birsey degildir.. subaru tek kalkti sonra
Kirmizi kaplumbaga iyi kalkti :)
onursumer
18-11-2012, 15:56
İsten cikamadim cok moralim bozuk
Bende işte olupta gidemeyenlerdenim şayzeee!
Geçen hafta çok ümitlenmiştim... Bu hafta da vizeler sağolsun gidip izleyemedik.