hsyn_çvk
17-10-2012, 12:37
arkadaşlar şuanda günlük olarak 06 model peugeot 307 1.6 hdi (110 hp) xt premium bir araç kullanıyorum aracıma dimsport firması tarafından yazılım yapıldı ve tahmini gücü 140+ hp tork ise 320+nm;
şimdi bu aracı verip yerine 05-06 model otm vites ve cam tavanlı bir mini cooper almak istiyorum fakat miniler konusunda çok bilgi sahibi değilim,ilgili olanlar yada bilenler cevaplarsa sevinirim;
-05-06 otm vites mini cooper'ların kronik sorunu varmıdır?
-***** benzin fiyatları aldı başını gitti aracı alırsam prins marka lpg takıcam,lpg'de mini bana sorun çıkarırmı?
-lpg'de mini ile km'de ne kadar yakarım?
-06 yılına kadar olan miniler 1.6 115 hp 06 dan sonra olanlar ise 120 hp bu araçların motorları arasında ne fark var? yada şanzumanlarında da farklılık varmı?
-yedek parçası pahalımıdır?
yukarıda özelliklerini belirttiğim aracımı baz alırsak performans olarak beni hayal kırıklığına uğratırmı?
şimdiden mini yolundaki yardımlarınız için teşekkürler ;)
şimdi bu aracı verip yerine 05-06 model otm vites ve cam tavanlı bir mini cooper almak istiyorum fakat miniler konusunda çok bilgi sahibi değilim,ilgili olanlar yada bilenler cevaplarsa sevinirim;
-05-06 otm vites mini cooper'ların kronik sorunu varmıdır?
-***** benzin fiyatları aldı başını gitti aracı alırsam prins marka lpg takıcam,lpg'de mini bana sorun çıkarırmı?
-lpg'de mini ile km'de ne kadar yakarım?
-06 yılına kadar olan miniler 1.6 115 hp 06 dan sonra olanlar ise 120 hp bu araçların motorları arasında ne fark var? yada şanzumanlarında da farklılık varmı?
-yedek parçası pahalımıdır?
yukarıda özelliklerini belirttiğim aracımı baz alırsak performans olarak beni hayal kırıklığına uğratırmı?
şimdiden mini yolundaki yardımlarınız için teşekkürler ;)