PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yurtdışı alışveriş ve paypal acil yardım..

cabrioleter
18-10-2012, 21:58
arkadaşlar yurtdışından ürün aldım fiyatı falan sorun değil gümrük sınırları içinde ancak fedexle gönderim yapıyorlar ve önümüz bayram. oldu haftaya geldi bekler mi gümürkte? bildiğim kadarıyla özel kargoda çok yüksek bir fiyat alıyorlar..

ikincisi ebayde mp3 satan bir eleman var alacağım ama parayı direk paypal üzerinden yollarsam indirim yapıyor. diyelim ki ben parayı yatırdım o ürünü göndermedi/eksik veya hatalı gönderdi para transferi yaptığım için paypala ulaşıp ödememi geri alabilir miyim?

yardımlarınız için teşekkürler..

Dodoo
18-10-2012, 22:08
Paypal ile sıkıntı yaşama ihtimali çok düşük..

Radyo alıcılı mp3 gümrükten geçmiyor..

cabrioleter
18-10-2012, 22:20
Paypal ile sıkıntı yaşama ihtimali çok düşük..

Radyo alıcılı mp3 gümrükten geçmiyor..

yapme be.. sanırsam gemiyle toptan israilden gelecek ürün yine de bir sorun olur mu? aynı mp3 Türkiye de yok 2 tane eleman getirip satıyor onlarda anlaşmış yüksek fiyattan kuruş inmiyorlar..

Dodoo
18-10-2012, 22:26
Radyo alıcı verici özellikli ürünler trt bandrolünden geçiyor bildiğim kadarıyla, dolaysıyla radyo özellikli ürünler normal şartlarda geçmiyor.. Ama şansa geçip alan biri olmuştu :) Düşük bir ihtimal bence yani..

Kekuti*
21-12-2012, 15:36
konuyu hortlatıyorum :)

Paypal Account'a para aktarımı nasıl gerçekleştiriliyor ?

Kredi kartından mı çekiyor, yoksa ayrı bir account mudur bu Paypal ?

Beceremedim bir türlü, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.. :)

Dodoo
21-12-2012, 15:37
Paypal a kredi kartınızı tanıtıyorsunuz, işlem bu şekilde gerçekleşiyor..

Kredi kartından bağımsız da para gönderimi yapılabiliyor tabi..

Kekuti*
21-12-2012, 15:38
Paypal a kredi kartınızı tanıtıyorsunuz, işlem bu şekilde gerçekleşiyor..

yani kredi kartı limitimden çekmekte değil mi ? Yoksa hesaptan mı alıyor parayı ? o kısmı anlayamadım.

Limit var kartımda ancak Paypal account'a kredi kartımı tanıttıgımda, bakiye 0 gözüküyor ?

turbo&quattro
21-12-2012, 15:39
paypal hesabini ilk actiginda tanittgin kredi karti yada banka hesabindan aktarim yapiliyor.

Dodoo
21-12-2012, 15:40
yani kredi kartı limitimden çekmekte değil mi ? Yoksa hesaptan mı alıyor parayı ? o kısmı anlayamadım.

Limit var kartımda ancak Paypal account'a kredi kartımı tanıttıgımda, bakiye 0 gözüküyor ?

Kullandığınız miktar kadar, paypal a tanıttığınız kredi kartından çekim yapacak :icon_tup:

Kekuti*
21-12-2012, 15:42
Kullandığınız miktar kadar, paypal a tanıttığınız kredi kartından çekim yapacak :icon_tup:

teşekkür ederim :icon_tup:

utkunoa
21-12-2012, 15:43
paypal e sanal kredi akrtı tanımalrsanız limitiniz akdar çeker. tanımlamassanız normal kredi kartı bilgilerinizi girerseniz kart limitiniz kadar çeker