PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayram buluşması VB saxo, EH vtec, KD vtec, TM vtec TE 106 denemeler

VTEC®
27-10-2012, 17:07
Dün akşamki denemelerden birkaç video. Arabamda setup değişikliği yaptım. Çok şükürler olsunki faydalarını gördüm. Dün akşam bazı yaptığım hazırlıklarla yapmam ve yapmamam gerekenleride öğrenmiş oldum sonuç olarak aracım gayet başarılı gidiyor.

Aracımda emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Yorum yapacak arkadaşların dikkatine, Deneyen araçların hepsi birbiri ile çok samimidir. Kesinlikle geçme geçilme dertlerimiz yok. Hepsiyle yine sabahlara kadar gazlar sohbetimi ederim ;) Hepsinin raçlarına maaşallah, Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin.

VB saxo; PT52, Ecufast Yazılım, AHM Performance Timing, Filtre, egzos, Stock internal, Stock şanzuman. Ben tektim ancak kendim 130 kg yim. Aracımın ön ve arka koltukları yok toplam 35 kg. Farım söküktü ama köpek gibi pişmanım 200+ üstinde fazla havadan duvar oldu arabam. Dönüşte farı takıp gazladım gerçekten farı sökmemin bi aptallık olduğunu öğrendim.

EH vtec; B16b piston, Filtre, SS egzos, header, 2 kişiler yaklaşık 140 kg yolcu ağırlığı var.

KD vtev; Filtre komple egzos var, 2 kişiler yaklaşık 140 kg yolcu ağırlıkları var.

TM vtec; piston, egzantrik, filtre, egzos, oem beyin var, 2 kişiler o arkadaşlarda yine tahminimce 150 kg civarındalar.

TE 106; Arkadaş sadece filtre ve egzos olduğunu söylesede söylediği anda kimseye mantıklı gelmedi tabi. ama dediği gibi yazayım aracını. 2 kişilerdi ilk denemede, sonra arkadaş tek kişi oldu 2. ve 3. denemede.

VB saxo & EH vtec

?v=V0BGYdVx5sE&feature=g-upl

?v=i6T3a7tdu6Y&feature=g-upl

VB saxo & TM vtec & KD vtec

?v=oWl_EbzleT8&feature=g-upl

VB saxo & TE 106 bu videoda 106 2 kişi

?v=VVNY5TwmBYo&feature=g-upl

VB saxo & TE 106 bundan sonraki videolarda tek kişi. bu videoda otobüsü görünce yan yana tek şeride gireriz diye yaklaştım arkadaşa ama o risk almadı gaz kesip sağa attım bende.

?v=as3SNu0BALA&feature=g-upl

VB saxo & TE 106 bu videoda yine önüme araba geliyordu yine yan yana tek şeride gireriz diye yaklaştım arkadaşa ama arkadaş yine risk almadı kendi gaz kesti 4 sonunda bıraktık

?v=9rK-1zLxOOw&feature=g-upl

izleyemeyenler için linkler;

VBvts&EHvtec - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=V0BGYdVx5sE&feature=g-upl)

VBvts&EHvtec2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=i6T3a7tdu6Y&feature=g-upl)

VB&TM&KD - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=oWl_EbzleT8&feature=g-upl)

VB vts &TE106 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=VVNY5TwmBYo&feature=g-upl)

VB vts &TE106b - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=as3SNu0BALA&feature=g-upl)

VB vts &TE106a - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=9rK-1zLxOOw&feature=g-upl)

Selcuk_RoL
27-10-2012, 17:14
Te 106 da egz yoksa tebrikler 10 numara gitmis yada vb saxoda bi sorun var?

joker
27-10-2012, 17:15
Keske haberimiz olaydi masallah araclara

VTEC®
27-10-2012, 17:19
Te 106 da egz yoksa tebrikler 10 numara gitmis yada vb saxoda bi sorun var?

Aracımda kesinlikle sorun yok. yazılımından montajına kadar herkes yardımcı oldu, problemsiz süreçlerden geçerek aracım bu hale geldi, Üstelik diğer deneme yaptığım araçlarla pt52 öncesi denemelerimde kafa burun gidiyordum, şimdi ise denediğim araçlarda çeşitli setup değişikliklerine artılarına rağmen fark ortada. aracımda kesinlikle sorun yok.

Sen bizden daha çok 106, saxo bilen kişisin :icon_tup: görünen köyü ben göstermek istemedim.

JDM VTİ
maşallah araçlara.
te 106 filtre-egzos hangi mantıkla demiş anlamadım, arkadaş kusura bakmasında böyle kolpa olmaz. vb saxoyla böyle gidicen filtre egzos dicen :D araba güzel gidiyor ama üstünde ki parçaları doğru söylerse daha iyi olur doğru olmakta her zaman fayda var.

bu arada ahm performance'ye ne zaman geldin abi sen :)

dc_crx
VB maşallah dün akşam çok çok iyiydi

VTEC®
27-10-2012, 17:21
maşallah araçlara.
te 106 filtre-egzos hangi mantıkla demiş anlamadım, arkadaş kusura bakmasında böyle kolpa olmaz. vb saxoyla böyle gidicen filtre egzos dicen :D

bu arada ahm performance'ye ne zaman geldin abi sen :)

Valla ben gelmedim o beni Ecufast'te buldu, Allah razı olsun valla o günkü ilgi alakasını yardımını unutmam. tekrar tekrar teşekkürler kendisine :)
özellikle arayacam kendisinide teşekkür için zaten.

Tabi Ecufast, alper, özgünüm ve erdemede ayrıca teşekkür ederim :)

athem
27-10-2012, 17:23
Bütün araçlara masallah bızde ordaydık dün gece TE günün kahramanıydı :)

Selcuk_RoL
27-10-2012, 17:24
Aracımda kesinlikle sorun yok. yazılımından montajına kadar herkes yardımcı oldu, problemsiz süreçlerden geçerek aracım bu hale geldi, Üstelik diğer deneme yaptığım araçlarla pt52 öncesi denemelerimde kafa burun gidiyordum, şimdi ise denediğim araçlarda çeşitli setup değişikliklerine artılarına rağmen fark ortada. aracımda kesinlikle sorun yok.

Sen bizden daha çok 106, saxo bilen kişisin :icon_tup: görünen köyü ben göstermek istemedim.

Estafurullah Bende gordugumu soyledim sen yanyana anlayamadinmi en azindan rolenti sesini fln sence o aractadami egz var? Bence egz olmadanda o speclerdeki vti ileri gecer 106 yada vts ler

VTEC®
27-10-2012, 17:27
Estafurullah Bende gordugumu soyledim sen yanyana anlayamadinmi en azindan rolenti sesini fln sence o aractadami egz var? Bence egz olmadanda o speclerdeki vti ileri gecer 106 yada vts ler

Bence o araçtada egzantrik var. yan yana sesi pek duyamadım kendi gürültümden durduğumuz yerdede uzak kaldık, çalıştır bakalım demeyede utandım açıkçası, arkadaş öyle dedi inanmak zorunda kaldım, senin dediğin gibi olabilir filtre egzosla iyi gidebilirde ki sen EK 106 ile egzossuz geçiyordun bi çok vtec i, ama 52 li arabayla yan yana gitmesi sencede saçma olmadımı? chip bile olmadığını söyledi arkadaşta hatta.

TUGCA
27-10-2012, 17:28
Bu konu baya karisir :)

VTEC®
27-10-2012, 17:30
Bu konu baya karisir :)

yok kanka karışmaz, gerilecek polemik yapacak bişiy yok. 106 setup ını söylemesede Allah kaza bela göstermesin iyi gidiyor, kendiside yakışıklı araba. Allah tekerine taş değdirmesin.
:icon_tup:

ggtoker
27-10-2012, 17:30
araçlara maşallah.... 106 extra olmadan bence o kdar yuruyemez....

dc_crx
27-10-2012, 17:31

Bence o araçtada egzantrik var. yan yana sesi pek duyamadım kendi gürültümden durduğumuz yerdede uzak kaldık, çalıştır bakalım demeyede utandım açıkçası, arkadaş öyle dedi inanmak zorunda kaldım, senin dediğin gibi olabilir filtre egzosla iyi gidebilirde ki sen EK 106 ile egzossuz geçiyordun bi çok vtec i, ama 52 li arabayla yan yana gitmesi sencede saçma olmadımı? chip bile olmadığını söyledi arkadaşta hatta.

tamamen bilmediğimden soruyorum VB orj şanzumana sahip pt52 var peki TE 106'da ben bir ara 13*59 var die duymuştum sizce bu aradaki farkı kapatmya yeterli olabilir mi? şanzuman farkı

athem
Ne egzantrıgı kardesım arabada cıp vardı sadece o sökuldu.madem ıcınde ole dusunceler vardı orda 20 dk.bekledık acıp baksaydın.belkı senın araban cok eksıde olamaz mı ?

JDM VTİ
abi timing,port polish,ince conta, kısa, kg farkı böyle bi sonuca yol açabilir egzantrik olmadan. ki bence bunlar fix var o araçta :)

bizim percussionali abinin zp saxo'da yakın zaman da eh'le denedi o videoyu da izleyebilir misal egzantrik olmadan çok güzel gidiyor o da.

TUGCA
27-10-2012, 17:32
Neyse artik tum araclara masallah. En azindan sikintisiz bir gece oldu. VB saxo gecenin lideri :)

Selcuk_RoL
27-10-2012, 17:33

Bende o zaman ince conta 14/60 filtre ve sadece ss son susturucu vardi 51 rippo ve 53 lu arabalarla denemistim gecmistim ve igne dahi sokmeden klima aktif halde iken:) bazen enteresan sonuclar cikiyor ben hatta bi ara egz taktim ek ye rippo tarzi ve 1 2 boy geri dusmustum:) buda cok ilgincti bence

VTEC®
27-10-2012, 17:34
Ne egzantrıgı kardesım arabada cıp vardı sadece o sökuldu.madem ıcınde ole dusunceler vardı orda 20 dk.bekledık acıp baksaydın.belkı senın araban cok eksıde olamaz mı ?

Peki :) :) :)

VTEC®
27-10-2012, 17:36
abi timing,port polish,ince conta, kısa, kg farkı böyle bi sonuca yol açabilir egzantrik olmadan. ki bence bunlar fix var o araçta :)

bizim percussionali abinin zp saxo'da yakın zaman da eh'le denedi o videoyu da izleyebilir misal egzantrik olmadan çok güzel gidiyor o da.

biliyorum alinin arabasını da ali yazıyo ne var ne yok biliyoruz maaşallah onunda aracı çok güzel gidiyor.

athem
27-10-2012, 17:39
Peki :) :) :)

siz hızlısınız sampıyon :)

VTEC®
27-10-2012, 17:41
Bende o zaman ince conta 14/60 filtre ve sadece ss son susturucu vardi 51 rippo ve 53 lu arabalarla denemistim gecmistim ve igne dahi sokmeden klima aktif halde iken:) bazen enteresan sonuclar cikiyor ben hatta bi ara egz taktim ek ye rippo tarzi ve 1 2 boy geri dusmustum:) buda cok ilgincti bence

Mekaniktir en nihayetinde, herşey kağıt üstündeki gibi olmayabilir ama sen bile EK ile yaptığın denemelerde yazdığın birçok ekstradan bahsediyorsun yani birşeyler olmadan olmaz bende onu demek istiyorum selçuk :)

VTEC®
27-10-2012, 17:43
siz hızlısınız sampıyon :)

Şampiyon falan hoş şeyler değil. Ben uslubumu bozmadım, komple konuyu oku, yazdıklarım ortada aracınız iyi gidiyor, maaşallah, bazı şeyler paylaşılsa sadece güzel olacak, onun dışında yarın öbür gün yüz yüze bakacağız, konuşacak 2 kelamımız olsun. sağdan soldan dedikodu gelir koca adamlarız 2 tenekeden abuk subuk işler çıkarmayalım. :)

Selcuk_RoL
27-10-2012, 17:44
Mekaniktir en nihayetinde, herşey kağıt üstündeki gibi olmayabilir ama sen bile EK ile yaptığın denemelerde yazdığın birçok ekstradan bahsediyorsun yani birşeyler olmadan olmaz bende onu demek istiyorum selçuk :)

Neyse ilerleyen gunlerde belli olur hersey sonuc olarak gizli sakli is bu alemde sor cikar kokusu varsa bsy

VTEC®
27-10-2012, 17:45
Neyse ilerleyen gunlerde belli olur hersey sonuc olarak gizli sakli is bu alemde sor cikar kokusu varsa bsy

Eyvallah sağol :)

sword
27-10-2012, 17:47
maşallah araclara EH vtec speclerıne gore gayet ıyı gıdıyor EH ıle VB denemesıne bakarak... 106 nın VB ıle yurumesı fıltre egsozla ımkansız BENCE .....

athem
27-10-2012, 17:47
Şampiyon falan hoş şeyler değil. Ben uslubumu bozmadım, komple konuyu oku, yazdıklarım ortada aracınız iyi gidiyor, maaşallah, bazı şeyler paylaşılsa sadece güzel olacak, onun dışında yarın öbür gün yüz yüze bakacağız, konuşacak 2 kelamımız olsun. sağdan soldan dedikodu gelir koca adamlarız 2 tenekeden abuk subuk işler çıkarmayalım. :)

sız 106 da egzantrık var kısa var o var bu var dersenız benm bole dusuncelerım normal degılmı sence benm acımdan dusunsene.mesela ben dıyorum kı senın arabada turbo var dıorum sen olmadıgından emınsın dımı ne dusunursun gulersın sadece :)

VTEC®
27-10-2012, 17:50
sız 106 da egzantrık var kısa var o var bu var dersenız benm bole dusuncelerım normal degılmı sence benm acımdan dusunsene.mesela ben dıyorum kı senın arabada turbo var dıorum sen olmadıgından emınsın dımı ne dusunursun gulersın sadece :)

Bence bu konuyu kapatalım ama ben yine güleyim:D
Allah size kaza bela vermesin inşallah. :)

Tuncay
27-10-2012, 17:54
Arkadaslar herkese tesekkurler cok guzel bir geceydi
Benim arac ta o aksam bayaa gerideydi
Herkese gecildim :)
Filtre gecenki yagmurda islandigi icin yukari aldim ve bayagi sicak hava cektik resmmen devir donemedim:( 2 boy kafar geriledim :(
** vb saxo masallah bayagi farketmisti

VTEC®
27-10-2012, 18:00
Filtre gecenki yagmurda islandigi icin yukari aldim ve bayagi sicak hava cektik resmmen devir donemedim:( 2 boy kafar geriledim :(

Teşekkür ederim abi. :)
Vtecte filtre candır eğer yukarı alıpta hava aldırmadıysan biraz fark eder. ama short ram sever vtec o ayrı tabi :)

MTNVTI
27-10-2012, 18:10
VB saxoya MASALLAH cok saglam yuruyor. Guzel geceydi gelen arkadaslara tesekkurler.

SeRKaN
27-10-2012, 18:11
Butun araclara masallah deneyen herkesede tesekkur ederim.Kazasiz sikintisiz atlattik.(her ne kadar saxo ustume cikmaya calissada)

Arabamda egz oldugunu dusunenler denemeden sonra en az 3 4 dakika araba rolantide calisti herkes benim arabanin basindaydi illaki birileri dikkat etmistir calismasina arabamda egz falan yok.onun haricinde extra birseyde yok.saxoda bir problem olabilir bakin baktirin kendin dedin arabam 200 duvar oluyor diye.

mami_makinen
27-10-2012, 18:14
Butun araclara masallah deneyen herkesede tesekkur ederim.Kazasiz sikintisiz atlattik.(her ne kadar saxo ustume cikmaya calissada)

Arabamda egz oldugunu dusunenler denemeden sonra en az 3 4 dakika araba rolantide calisti herkes benim arabanin basindaydi illaki birileri dikkat etmistir calismasina arabamda egz falan yok.onun haricinde extra birseyde yok.saxoda bir problem olabilir bakin baktirin kendin dedin arabam 200 duvar oluyor diye.

Senin aracın bakımlarını alim ustamı yapıyo ?

SeRKaN
27-10-2012, 18:21
Senin aracın bakımlarını alim ustamı yapıyo ?

evet halim usta yapiyor

mami_makinen
Bu te 106 indigo mavimi

elpadre

sat o arabayııı tuncay abıı bak adamlar hızlnmıs sende hızlanma zamanı geldı ve gecıyorrr :D

mami_makinen
27-10-2012, 18:23
evet halim usta yapiyor

Selamımı söyle anlar o ;)

Tuncay
27-10-2012, 18:27
sat o arabayııı tuncay abıı bak adamlar hızlnmıs sende hızlanma zamanı geldı ve gecıyorrr :D

Kis geldi melii
Yaza devam ederiz kaldigimiz yerden:):)

kadir jdm civic
27-10-2012, 18:29
çok guzel bir akşamdı kulagımın pası silindi resmen özlemışım gazlamayı abilerimi kardeşlerimizde gördüm mutlu oldum uzun zaman olmuştu.

VB saxoya maşallah görkemım yaptıgın herseyın karşılıgını almışsın en az 4 boy ilerlemiş aracın.

EH vtec te bariz gerileme olmuş gerekeni tuncay abi yapar bir dahaki denemede daha iyi olur ben tiyoları verdımde yaparsa çok guzel gidicek aracı.

KD TM ve PR vtec te ayrı güzel gidiyor

TM ye acıl ayar yapılması lazım zorlayın aracı piston egz varmış normalde ucup gitmesi gerekiyorken stock vtecten biraz daha iyi gidiyor umit abim el atsın işe ayar lazım acilinden.

TE 106 da yunusta dedi stock makına ama ne var ne yok bilemeyiz ancak su yorumu getircem.

biz denemelerimiz kendı içimizde yapıyoruz herkes arabasını az cok tanıyor ve nekadar gidecegını biliyor başka arabalarda geldi stock dendi yüklüdendi vteclerimizi 5 boy gecen şimdi ye kadar bir 106 olmadı kendı aramızdaki denemede GUN ve VB saxo geliştirdi aracını nekadar fark ettiginide gördük sayet senın aracında gercekten birsey yoksa maşallahı var kondisyonu süper ozaman allah kaza bela vermesın ama varsada sen bilmıyorsan bile ayıp olur araştırılır illa çıkar biryerden...

Okan D.
27-10-2012, 18:29
te ındıgo mavı ama ızmıttekı te burdakı cc jantlı 037 olan deıl

TUGCA
27-10-2012, 18:31
çok guzel bir akşamdı kulagımın pası silindi resmen özlemışım gazlamayı abilerimi kardeşlerimizde gördüm mutlu oldum uzun zaman olmuştu.

VB saxoya maşallah görkemım yaptıgın herseyın karşılıgını almışsın en az 4 boy ilerlemiş aracın.

EH vtec te bariz gerileme olmuş gerekeni tuncay abi yapar bir dahaki denemede daha iyi olur ben tiyoları verdımde yaparsa çok guzel gidicek aracı.

TM ye acıl ayar yapılması lazım zorlayın aracı piston egz varmış normalde ucup gitmesi gerekiyorken stock vtecten biraz daha iyi gidiyor umit abim el atsın işe ayar lazım acilinden.

TE 106 da yunusta dedi stock makına ama ne var ne yok bilemeyiz ancak su yorumu getircem.

biz denemelerimiz kendı içimizde yapıyoruz herkes arabasını az cok tanıyor ve nekadar gidecegını biliyor başka arabalarda geldi stock dendi yüklüdendi vteclerimi 5 boy gecen şimdi ye kadar bir 106 olmadı kendı aramızdaki denemede GUN ve VB saxo geliştirdi aracını nekadar fark ettiginide gördük sayet senın aracında gercekten birsey yoksa maşallahı var kondisyonu süper ozaman allah kaza bela vermesın ama varsada sen bilmıyorsan bile ayıp olur araştırılır illa çıkar biryerden...

:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup:

mami_makinen
27-10-2012, 18:33
te ındıgo mavı ama ızmıttekı te burdakı cc jantlı 037 olan deıl

İlk sahibinden sarıyerden alındı :)

Tuncay
27-10-2012, 18:48
http://i1269.photobucket.com/albums/jj598/nisantaslim/8186E9B3-ADB6-42E0-AF7A-2479492C1D36-1543-0000016819CB79AB.mp4

Bayram sekeri:)

ufuck
27-10-2012, 18:55
Te 106 da bisiler yoksa bn vts ci deilim arkadas :) masAllah araclara

kadir jdm civic
27-10-2012, 18:55
http://i1269.photobucket.com/albums/jj598/nisantaslim/8186E9B3-ADB6-42E0-AF7A-2479492C1D36-1543-0000016819CB79AB.mp4

Bayram sekeri:)

vay abim bis te geçti ya EH i artık

brs_odbs
27-10-2012, 18:57
maşallah deneyen araçlara TE 106 güzel yürümüş valla filtre egsozla tebrikler ..

kaan megi
27-10-2012, 18:57
accordu geçerken videonuz yokmu yavvv=)))

Tuncay
27-10-2012, 18:59
vay abim bis te geçti ya EH i artık

Birgun o gecer birgun sen
Aramizdada hep boyle oldu zaten
Yarin oburgun yine deneriz bu sefer biz geceriz
Biz kendi aramizda boyle bir sikinti yok herkeste biliyor
Ama filtre egzoz coooook 106 gordum nasil yurudugunu cok iyi biliyorum kimse kimseyi kandirmasin

ykavcioglu
27-10-2012, 19:14
maşallah araçlara TE 106 yıllardır formunu koruyor, Tuncay abi eski performansını bekliyoruz, gerekirse göbek iptaline git obey:D

SeRKaN
27-10-2012, 19:19
maşallah araçlara TE 106 yıllardır formunu koruyor, Tuncay abi eski performansını bekliyoruz, gerekirse göbek iptaline git obey:D

eywallah haci inan eglenmek stres atmak icin geldik attikda ama gene problem.

ykavcioglu
27-10-2012, 19:22
eywallah haci inan eglenmek stres atmak icin geldik attikda ama gene problem.

boşver kanka, geçme geçilme derdimiz hiçbir zaman olmadı:icon_tup:
kazasız belasız atlatılması yeterliydi, herkese iyi bayramlar...

Tuncay
27-10-2012, 19:30
boşver kanka, geçme geçilme derdimiz hiçbir zaman olmadı:icon_tup:
kazasız belasız atlatılması yeterliydi, herkese iyi bayramlar...

Yunusum gecme gecilme mevzuu degil bunu kimse problem etmiyo zaten olay bubdegil
İyo bayramlar;)

Skyhawk34
27-10-2012, 20:02
bi dahakine airmassimla aranizdayim hele bi tatil isim bitsede hayrlisiyla

VTEC®
27-10-2012, 20:44

eğer yazdıklarımı doğu okusaydın 200 deki duvarın sebebinin farın sökük olması olduğunu, farı taktıktan sona düzeldiğini anlayabilirdin.
Birçok çeşit egzantrik var gayet güzel güçler veren benim hoşuma 52 gitti ben onu taktım, egz illa çalışırken arabayı sektirmesi gerekmiyor ;) ve kesinlikle aracımda sorun yok. Ama sen ne diyorsan o filtre egzos ve chipsiz dedin öylede kaldı. ama forumda diğer yazan arkadaşlar gibi açıkçası halen bende inanamıyorum diyorum bende bu mevzuyu kapatıyorum.
neyse gelelim üstüne çıkma mevzusuna, çok agresif araç kullanmadığını fark ettim biraz heyecanlı bi arkadaşımızsın, videolar ortada herkes izliyor, izleyenler gerekli yorumu yapacaktır. Her mesajımda yazdığım gibi aracın çok güzeldi, beğendim Allah kaza bela göstermesin. konu olarak senin üstüne çıkmadım, eğer sen bizim GUN vts K 206 GTİ veya EH vtecle olan teke tek denemelerimizi görsen denemeyecektin benle herhalde normalde biz sürekli tek şeritte kmlerce gidiyoruz yeri geliyo yan yana yeri geliyo arka arkaya 2 sefer ki videodada görülüyor gaz kesmeden devam etmek için yanına yanaştım sen çekindin bu benim suçum değil. Senin çekingenliğin. 1 tanesinde gaz kesmedin ben sağa kaçtım 1 tanesinde sen gaz kestin bende önüne girdim eğer üstüne yatıyor olsaydım ilk videodaki denemedede senin yanında olurdumki o denemedede sen benim yanıma sağıma yanaştın hatta bende sola yanaşarak senin yanıma yaklaşmanı sağladım.

ohoooo bi dünya yaz mışım burda yaz yaz bitmez bu iş. Nasip olur denk geliriz bi gün yüzyüze sohbet ederiz, Anlaşamayacak değiliz ya ;) gereksiz polemik yapmayalım forumda denk geldiğimizde adam gibi konuşuruz. Tekrar maaşallah aracına.

TUGCA
27-10-2012, 20:52
tek şerit bizim işimiz :D polemiğe gerek yok, arkadaş speclerini söyledi. Bizde inanmak zorundayız :) VB saxoda hiçbir sorun yoktur. Tüm testleri yapıldı. (Dyno,gps,kompresyon vs. ) Sorun olduğunu düşünen araçlar, denemeye açıktır :)

SeRKaN
27-10-2012, 20:55
eğer yazdıklarımı doğu okusaydın 200 deki duvarın sebebinin farın sökük olması olduğunu, farı taktıktan sona düzeldiğini anlayabilirdin.
Birçok çeşit egzantrik var gayet güzel güçler veren benim hoşuma 52 gitti ben onu taktım, egz illa çalışırken arabayı sektirmesi gerekmiyor ;) ve kesinlikle aracımda sorun yok. Ama sen ne diyorsan o filtre egzos ve chipsiz dedin öylede kaldı. ama forumda diğer yazan arkadaşlar gibi açıkçası halen bende inanamıyorum diyorum bende bu mevzuyu kapatıyorum.
neyse gelelim üstüne çıkma mevzusuna, çok agresif araç kullanmadığını fark ettim biraz heyecanlı bi arkadaşımızsın, videolar ortada herkes izliyor, izleyenler gerekli yorumu yapacaktır. Her mesajımda yazdığım gibi aracın çok güzeldi, beğendim Allah kaza bela göstermesin. konu olarak senin üstüne çıkmadım, eğer sen bizim GUN vts K 206 GTİ veya EH vtecle olan teke tek denemelerimizi görsen denemeyecektin benle herhalde normalde biz sürekli tek şeritte kmlerce gidiyoruz yeri geliyo yan yana yeri geliyo arka arkaya 2 sefer ki videodada görülüyor gaz kesmeden devam etmek için yanına yanaştım sen çekindin bu benim suçum değil. Senin çekingenliğin. 1 tanesinde gaz kesmedin ben sağa kaçtım 1 tanesinde sen gaz kestin bende önüne girdim eğer üstüne yatıyor olsaydım ilk videodaki denemedede senin yanında olurdumki o denemedede sen benim yanıma sağıma yanaştın hatta bende sola yanaşarak senin yanıma yaklaşmanı sağladım.

ohoooo bi dünya yaz mışım burda yaz yaz bitmez bu iş. Nasip olur denk geliriz bi gün yüzyüze sohbet ederiz, Anlaşamayacak değiliz ya ;) gereksiz polemik yapmayalım forumda denk geldiğimizde adam gibi konuşuruz. Tekrar maaşallah aracına.

ben acikcasi riske girmek istemiyorum bence gerek yok eglenmeye geldim Allah korusun o hizlarda bi kaza durumunda ikimizin acisindanda pek iyi seyler olmaz.o yuzden de tek seritte gitmek istemedigim icin biraktim.geneldede sen hep zaten benim seridime yanstin neyse artik

egz konusuna gelince suphen varsa hala gercekten ozelden iletisime gecelim baktiralim,sende gormus olursun?.Bende uzatmak istemiyorum artik yukarida dedim stres atmak istedim attim lakin bugun farkli oldu.

Aracimi begendigin icin tesekkur ederim.Senin aracinada masallah.

ykavcioglu
27-10-2012, 20:57
Birgun sizde sol seritte bulaşık makinası sepetiyle karşılaşırsaniz fikrinizi degistirebilirsiniz tek serit konusunda:)
Büyük risk

ykavcioglu
27-10-2012, 20:58
207 rc ile deneyen oldumu

VTEC®
27-10-2012, 21:02
ben acikcasi riske girmek istemiyorum bence gerek yok eglenmeye geldim Allah korusun o hizlarda bi kaza durumunda ikimizin acisindanda pek iyi seyler olmaz.o yuzden de tek seritte gitmek istemedigim icin biraktim.geneldede sen hep zaten benim seridime yanstin neyse artik

egz konusuna gelince suphen varsa hala gercekten ozelden iletisime gecelim baktiralim,sende gormus olursun?.Bende uzatmak istemiyorum artik yukarida dedim stres atmak istedim attim lakin bugun farkli oldu.

Aracimi begendigin icin tesekkur ederim.Senin aracinada masallah.

Halen şüphe var herkesinde inanmadığı gibi ancak öle bakma bilmemne işine inan zaman ayıramam, kendi kendinle çelişmiyorsan, vicdanın rahatsa benim açımdan sorun yok. ;)

bizde zevkine çıkıp deniyoruz orda gördüğün birçok araç defelarca birbirleriyle denedi, hepimiz bişiyler koyduk araçlarımızın üzerine yaptık iyileştirdik denedik o yüzden birbirimize hırsımız yada genel olarak hırsımız yok. Şunu yaptım gel basalım der buluşur basarız :) durum bu.
eyvallah, zaten denk gelir görüşürüz sohbet ederiz

SeRKaN
27-10-2012, 21:04
Halen şüphe var herkesinde inanmadığı gibi ancak öle bakma bilmemne işine inan zaman ayıramam, kendi kendinle çelişmiyorsan, vicdanın rahatsa benim açımdan sorun yok. ;)

bizde zevkine çıkıp deniyoruz orda gördüğün birçok araç defelarca birbirleriyle denedi, hepimiz bişiyler koyduk araçlarımızın üzerine yaptık iyileştirdik denedik o yüzden birbirimize hırsımız yada genel olarak hırsımız yok. Şunu yaptım gel basalım der buluşur basarız :) durum bu.
eyvallah, zaten denk gelir görüşürüz sohbet ederiz

Icim rahat tesekkur ediyorum iyi aksamlar :)

VTEC®
27-10-2012, 21:09
Birgun sizde sol seritte bulaşık makinası sepetiyle karşılaşırsaniz fikrinizi degistirebilirsiniz tek serit konusunda:)
Büyük risk

Otobanda önümde sen olmada değil bulaşık makinesi sepeti, bulaşık makinesi olsa ben kurtarırım sen rahat ol :)

TUGCA
27-10-2012, 21:18
Otobanda önümde sen olmada değil bulaşık makinesi sepeti, bulaşık makinesi olsa ben kurtarırım sen rahat ol :)

:D:D:D:D:D:D:D:icon_tup::icon_tup:

MTNVTI
27-10-2012, 21:28

biz denemelerimiz kendı içimizde yapıyoruz herkes arabasını az cok tanıyor ve nekadar gidecegını biliyor başka arabalarda geldi stock dendi yüklüdendi vteclerimizi 5 boy gecen şimdi ye kadar bir 106 olmadı kendı aramızdaki denemede GUN ve VB saxo geliştirdi aracını nekadar fark ettiginide gördük sayet senın aracında gercekten birsey yoksa maşallahı var kondisyonu süper ozaman allah kaza bela vermesın ama varsada sen bilmıyorsan bile ayıp olur araştırılır illa çıkar biryerden...

Kadirim bizim küçük bacanağın ilk buluşması ve ilk rolling denemesi olduğu için pilotaj hataları oldu. Ümit ayar yapacak fakat arabada değil pilotta ayar yapacak :)

ykavcioglu
27-10-2012, 21:33
200'de tamponuma yapışıp gecme psikolojisine kapilmak daha iyi:icon_tup:

mami_makinen
27-10-2012, 21:37
Vb saxo standart şanzıman ve standart pistonla çok bile yürümüş bence pt52 takıpta piston ve kısa takmadıktan sonra pekde anlamı yok sonuçta bu iş takım işidir bence bi kısa tak öyle dene bence çok farklı olacak aracın

VTEC®
27-10-2012, 21:38
200'de tamponuma yapışıp gecme psikolojisine kapilmak daha iyi:icon_tup:

valla o kafa 200 le giderken arkadan gelen araba olduğunu bile bile sonuna kadar frene basmaktan iyi bir kafadır. :icon_tup:

ykavcioglu
27-10-2012, 21:40
Benim canım degerli, sizinkide degerliyse takip mesafesini korursunuz

TUGCA
27-10-2012, 21:41

rollinge geliosun trafik kurallarından mı bahsediosun kardeş ? :)

gidin karting yapın o zaman

VTEC®
27-10-2012, 21:41
Vb saxo standart şanzıman ve standart pistonla çok bile yürümüş bence pt52 takıpta piston ve kısa takmadıktan sonra pekde anlamı yok sonuçta bu iş takım işidir bence bi kısa tak öyle dene bence çok farklı olacak aracın

Teşekkürler abi. zaten ecufastte görmüştün aracımı timing sorunum vardı problemi çözmüştük. sende yardımcı olmuştun. Motorum çok şükür sorunsuz değerlerim gayet güzel çıktı ölçümlerde falan. o yüzden güveniyorum aacımın mekaniğine.
Kısa takmak istiyorum gerçektende çok farklı olacağınıda biliyorum ama yeni evlendim egz. bile benim içn süpriz bi işti. artık kısa işimi zamana yayacağız. nasip olursa takarım.

VTEC®
27-10-2012, 21:43

iyimisin yunus sen? dediğin laf laföı şimdi roll yaparken???

ykavcioglu
27-10-2012, 21:44
rollinge geliosun trafik kurallarından mı bahsediosun kardeş ? :)

gidin karting yapın o zaman

Yok yok ölümüne basiyoruz...

TUGCA
27-10-2012, 21:44
iyimisin yunus sen? dediğin laf laföı şimdi roll yaparken???

sen benle niye 220 le tek şeride giriosun olm, trafik kurallarına uyup kendi şeridinde gitsene :D

TUGCA
27-10-2012, 21:45
Yok yok ölümüne basiyoruz...

yok kimse ölümüne basmıyorda, 200 le tamponunda araç varken ve önün bomboşken frene basarsan, insanları ölüme sürüklersin.

ykavcioglu
27-10-2012, 21:47
yok kimse ölümüne basmıyorda, 200 le tamponunda araç varken ve önün bomboşken frene basarsan, insanları ölüme sürüklersin.

Viraj yemedi

kadir jdm civic
27-10-2012, 21:59
valla hacılar dun EH tuncay abideyken vala ben yerımde duramadım yanaş sunlara 3 lü yap 4 yap emniyetten bas dedim yok olmadı tıs tıs takıldık

ben görkem kardeşimizle bastıgımda aynaları degdircektik nerdeyse arada bi heyecan olucak yahu

en son dememde 106 vardı kafa kafaya gidince kimsede bırkmayınca 2 araba tek seride nasıl oturuyor biliyormusun beee çokta guzel oluyor öyle tamda 4 ortaları araba can gelirken oy oy valla hiç bırakamam bir ara Sİ ile 170 önumde araba vardı emniyetten geçtim gittim riskli haraketler ama zaten yaptıgım kople risk azıcık daha olabilir arada sürekli degil tabi....

aLLen
27-10-2012, 23:43
Herkeze hayırlı bayramlar:)
Arcları ben gozumle uzakatan ve yakından izledim butun aracların masaşşahı var KD vtec her zaman ki gibi kendi sınıfında cok iyi gitti filitre ve eksozla
TM vtec daha iyi gidecegine inanıyorum metin abinin dedigi gibi pilotaj eksigi fazla ve ilk rolling denemesiydi onun için de gayet basarılı gıttı benım sahsı gorusum.
Eh vtec tahmın ettım gıbıydı daha iyi olcana ınanıyorum,
VB saxo gecmıse gore cok iyiydi cok hızlanmıs,
Pr vtec tahmınınden gorsellık olarak daha guzel ve yururude gayet tatmınkardı,Gidip bakmadıgıma pişman oldum desem yalan olmaz :)
TE 106 filitre eksoza göre çok çok basarılı yurudu

K.Kaan
27-10-2012, 23:48
gecenin kahramanı sanırım bizdik kangoo r la top speed gelip arkadan deneyen araçların bizi geçişine şahit olup sonraki denemelerine kadar yakalayıp geçip yine geçişlerine tanık olduk resmen:) bi ara kaçıırmayalım goruntu dıye arabada zıplamaya baslamıstık:))))

gorsel anlamda cok guzel bı geceydı cıdden. sayı cok fazlaydı yıne de kazasız belasız bıtırılmesı sewındırıcı. dun Aj yi çıkartıp çıkartmama konusunda çok kararsızdık ama buluşma yerinde canavarları gorunce cıdden hata mı yaptım acaba cıkartmayarak dıye cok dusundum.:)

Tum araclara teker teker masallah.. Vb saxo ewrım gecırmıs resmen daha once bı denememız olmustu o halıyle sımdıkı halı arasında cooook cıddı bı fark war bence emeklerın karsılıgı alınmıs su durumda daha da guzel olacaktır emınımkı. vteclerın deenemelerını ızleme fırsatımız olmadı acıkcası vıdeoları beklıoruz artık ozellıkle KD de tenekeler nasıl bı sonuc verdı merak ediyorum. :)

TE 106 cıdden cok duzgun bı arac bellı goruntusunden. ancak daha once bende 106 ıle denemıs bırı olarak dusunuyorum kı o speclerde olması ımkansız o aracın. sahıbı kardesımız yalnıs anlamasın ona hitaben yazılmış bi art niyetli söz deıl bu belkı de onunda bılmedıgı bazı seyler wardır arabasında ama bırazcıkta mantık gırıyor dewreye..:icon_tup:

sezon tamamen kapanmadıysa kısa sure ıcersııdne ınsallah Aj hazır olacak tekrardan o zaman bu araclarla denemek cok keyfılı olacaktır heralde..:) Ozellıkle tuncay abı Eh ın yenı egsozuyla yanyana gelmeyı cok ısterım bılıosun bız napsak kopamıo arabalar bı turlu bırbırınden:)))

aLLen
27-10-2012, 23:51
valla hacılar dun EH tuncay abideyken vala ben yerımde duramadım yanaş sunlara 3 lü yap 4 yap emniyetten bas dedim yok olmadı tıs tıs takıldık

ben görkem kardeşimizle bastıgımda aynaları degdircektik nerdeyse arada bi heyecan olucak yahu

en son dememde 106 vardı kafa kafaya gidince kimsede bırkmayınca 2 araba tek seride nasıl oturuyor biliyormusun beee çokta guzel oluyor öyle tamda 4 ortaları araba can gelirken oy oy valla hiç bırakamam bir ara Sİ ile 170 önumde araba vardı emniyetten geçtim gittim riskli haraketler ama zaten yaptıgım kople risk azıcık daha olabilir arada sürekli degil tabi....
Kardes yaptıgımız zaten risk dahada fazla tehlıkeye sokmaya gerek yok en ufak hata arkadaslarımız ve trafıktekı dıger vatandaslar için kaza riskini artırıyor
Tek serit misali veya 200 arka tampona cok yaklasma gibi bunlar zevkine deneme yapan arkadaslarımız için buyuk tehlike ve bence gereksız haraketler

Tuncay
28-10-2012, 00:06
Filtre tekrardan assa inecek
Egzozda capi biraz buyucek kaan kardesim 51 lik kasiyo arabayi:)
Sezonu kapattim su an yaza kismetse kaldigimiz yerden devams:)

K.Kaan
28-10-2012, 00:08
Filtre tekrardan assa inecek
Egzozda capi biraz buyucek kaan kardesim 51 lik kasiyo arabayi:)
Sezonu kapattim su an yaza kismetse kaldigimiz yerden devams:)

olsun abı Eh i sessiz gormeyelı cok olmus:) ewet yaa yaza herkes cok hızlanmıs olucak sanırım:):icon_tup:

VTEC®
28-10-2012, 00:13

Ağzına sağlık ne diyeyim. Zaten olay risk öyle yada böyle kadir senle dediğin gibi kaç kere gittik açıkçası bu riski üstlenemeyen gelmesine gelecek olay. Eyvallah eğlencesine çıkıyoruzda sizin yaptığınız tam gelirken dışarı çıkmak gibi bişiy :D:D:D

Viraj yemedi

Valla ben hala senin gibi bi kasabın sürdüğü arabayla denemem yüzünede söyledim her zamanda söylerim pozitif bir şeyini görmedende fikrim değişmeyecek.
Yemediğini düşüneceğin bilmem kaç tane yere denk geliyorsun denerken, o zaman sende sürmeyeceksin yada gereğini yapacaksın ;)

VTEC®
28-10-2012, 00:16
Kardes yaptıgımız zaten risk dahada fazla tehlıkeye sokmaya gerek yok en ufak hata arkadaslarımız ve trafıktekı dıger vatandaslar için kaza riskini artırıyor
Tek serit misali veya 200 arka tampona cok yaklasma gibi bunlar zevkine deneme yapan arkadaslarımız için buyuk tehlike ve bence gereksız haraketler

risk bize risk olsun, sen yunus falan denemeyin o zaman bizle ;) günahımız gazlayanların boynuna. tabiki iyi bişiy diye savunmuyorum ama sosyal mesaja gerek yok ben bu şekilde araba sürüyorum, çevremde bu şekilde süren ve senkronu tutturduklarımızda var. olduğu kadar olmadığı kader. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Tuncay
28-10-2012, 00:27
http://i1269.photobucket.com/albums/jj598/nisantaslim/6F7002D3-4EAF-4A43-85E6-E38929FC243B-205-0000000D6549D035.mp4
Motora dikkat:)

VTEC®
28-10-2012, 00:31
http://i1269.photobucket.com/albums/jj598/nisantaslim/6F7002D3-4EAF-4A43-85E6-E38929FC243B-205-0000000D6549D035.mp4
Motora dikkat:)

bu açı daha güzelmiş abi, bana sellektör falan yapmadı o denemeden önce gözledimde hani kestimmi önünü falan diye ama bize baktı biz gazlayınca oda gitti yanımızdan 2 teker başka :)

JDM VTİ
28-10-2012, 00:45
kısa takınca en az 2boy var saxonun.

VTEC®
28-10-2012, 00:50
kısa takınca en az 2boy var saxonun.

Aynen herkes aynı şeyi söylüyor :D 20 günlük evliyim yoldan çıkarmayın beni :D kısa bilmemne :)

ibratice
28-10-2012, 01:00
deniyen bütün araçlara maşşallah

aLperTunga
28-10-2012, 01:09
görkem araclarınıza maşallah kazasız belasız bitirmişsiniz en güzeli bu aslında.

beni sana sorum olacak sen bu setuptan kaç boy aldınortalama?.setup öncesi ve sonrası denemelerini yaptınmı sabit bir arabayla?

brs_odbs
28-10-2012, 01:21
saxo nun specleri bir garip geldi bana pt52 var piston yok kısa yok bunları takmadan o arabadan hiç bir verim alamassın bence biran önce takmalısın ki aracın hakkıyla yürüsün ;)

aLperTunga
28-10-2012, 01:26
saxo nun specleri bir garip geldi bana pt52 var piston yok kısa yok bunları takmadan o arabadan hiç bir verim alamassın bence biran önce takmalısın ki aracın hakkıyla yürüsün ;)

bu laf cok iddaalı oldu bence :icon_wack

ufuck
28-10-2012, 01:28
Neden pt 52 takma gereksinimi duydunki ? Bi orjinal sen ben wardik sense artik yuklusun :D bi orjinalmben kaldim :( firtke egzoz bike olmayan :(

brs_odbs
28-10-2012, 01:34
bu laf cok iddaalı oldu bence :icon_wack

sen bu şekilde o arabanın yürüceğine mi inanıyosun yoksa kısa dan pistondan verim alınmaz mı diyosun öle bi yorum atmışsın ki ..

aLperTunga
28-10-2012, 01:57
sen bu şekilde o arabanın yürüceğine mi inanıyosun yoksa kısa dan pistondan verim alınmaz mı diyosun öle bi yorum atmışsın ki ..

egz. koyduktan sonra aracın ne kadar hızlandığını yarın görkem yazar.Ben az cok tahmın edıyorum VB nin ne kadar hızlandığını egz sonrası.ama sen direk hiç bir verim alamazsın diyince cok garibime gitti.Pistonun 106ya boy vermediğini bu işi deneyerek yapan herkes biliyor ;) kısa şanzımana gelince alt devirde denediği zaman yani kısanın devrinde denediğinde diğer araç kısasız aynı speclerde ise o zaman 2 boy farkediyor.ama ortak devirde denendiğinde top speed de hiç bir fark olmuyor.bu yazdıklarımı biz defalarca deneyerek tecrübe ettik.tabiki farklı şekilde deneme sonuçları alan varsa onlarında fikrine saygı duyulur.Ayrıca VB de yapılmış bir emek var seninde bu söyleminden VB yürümüyor diyorsun.Bence VB gitmesi gerektiği gibi gidiyor.

brs_odbs
28-10-2012, 01:59
egz. koyduktan sonra aracın ne kadar hızlandığını yarın görkem yazar.Ben az cok tahmın edıyorum VB nin ne kadar hızlandığını egz sonrası.ama sen direk hiç bir verim alamazsın diyince cok garibime gitti.Pistonun 106ya boy vermediğini cümle alem bu işi deneyerek yapan herkes biliyor ;) kısa şanzımana gelince alt devirde denediği zaman yani kısanın devrinde denediğinde diğer araç kısasız aynı speclerde ise o zaman 2 boy farkediyor.ama ortak devirde denendiğinde top speed de hiç bir fark olmuyor.bu yazdıklarımı biz defalarca deneyerek tecrübe ettik.tabiki farklı şekilde deneme sonuçları alan varsa onlarında fikrine saygı duyulur.

ben araca egz. koyduktan sonra daha iyi verim alırsın veya alamassın diye bir cümle kullanmadım tabi ki egz. takarsan araca katkı sağlar ama eğer egz. takıyosan piston kısa takarsan daha iyi olur dedim sadece :icon_tup:

aLperTunga
28-10-2012, 02:05
ben araca egz. koyduktan sonra daha iyi verim alırsın veya alamassın diye bir cümle kullanmadım tabi ki egz. takarsan araca katkı sağlar ama eğer egz. takıyosan piston kısa takarsan daha iyi olur dedim sadece :icon_tup:

Bunu biraz önce sen yazdın dimi?

brs_odbs
28-10-2012, 02:11
ben orda diyorum ki madem egz. taktın kısada pistonda koyarsan arabanın kaderi değişir daha iyi olur demek istiyorum arabaya egz. takarsan tabi daha iyi olucak hızlancak ama ben egz. madem koydun kısayla piston koy olay bitsin demek istiyorum sen hala başka bişelerdesin tamam biz işi bilmiyoruz sen biliyosun burda millet kısa koy 2 boy al diyolar hiç birimiz işi bilmeyen adamlarız sen daha iyi biliyorsun iyi akşamlar ;)

emirarslan34
28-10-2012, 07:57
tüm araclara maşallah diyelim.

VTEC®
28-10-2012, 09:47
görkem araclarınıza maşallah kazasız belasız bitirmişsiniz en güzeli bu aslında.

beni sana sorum olacak sen bu setuptan kaç boy aldınortalama?.setup öncesi ve sonrası denemelerini yaptınmı sabit bir arabayla?

Teşekkür ederim alper. Öncesi sonrası olarak zaten benimde merak ettiğim bir olaydı ne kazandım diye . bu nedenle sürekli denediğim araçlarla egz sonrasıda denedim görünen 5 boy civarı kazanmışım. tabi bunda egz. haricindede yazılımında değişikliğinin fark ettiğini düşünüyorum.

ilgin ve alakan için teşekkür ederim. Speclerde gariplik yok bence, sadece eksik var. Kısa şanzumanı yakın zaman içerisinde taktıracağım öyle görünüyor. ama piston benim için uzak ihtimal, aracımın kapağını açmak istemiyorum. benim bi iddam yok, aracımı kendi zevkim için hazırlayıp yapıyorum, böyle akşamlarda eşimiz dostumuşla arkadaşlarımızla gaz açıyorum. o nedenle piston düşünmüyorum açıkçası. Bu hali bile bana yetiyor :) Ama nasipse kısa takacağım.

Neden pt 52 takma gereksinimi duydunki ? Bi orjinal sen ben wardik sense artik yuklusun :D bi orjinalmben kaldim :( firtke egzoz bike olmayan :(

Valla hiç sorma kanıma girdiler :D oda şöyle oldu eskiden beri pt52 nin sıralaması hoşuma giderdi fanatik bi hondacı olsamda dediler al tak içinde kalmasın ordan buralara geldik, canım sıkıldıkça rölanti dinlemiyorum değil :)

ben orda diyorum ki madem egz. taktın kısada pistonda koyarsan arabanın kaderi değişir daha iyi olur demek istiyorum arabaya egz. takarsan tabi daha iyi olucak hızlancak ama ben egz. madem koydun kısayla piston koy olay bitsin demek istiyorum sen hala başka bişelerdesin tamam biz işi bilmiyoruz sen biliyosun burda millet kısa koy 2 boy al diyolar hiç birimiz işi bilmeyen adamlarız sen daha iyi biliyorsun iyi akşamlar ;)

Gerginliğe gerek yok yorumlarınızı okudum aşağı yukarı aynı sohbeti etmişsiniz.
Alper senin ilk yazdığına söylemiş 'hiç verim alamazsın' kısmına orda ilk okuduğumda bende farklı anladım, sonradan 2. mesajında demek istediğini anladım kısa piston koyup son noktaya ulaş demişsin. bende ya nasip yapacağız artık birşeyler diyorum :)

VTEC®
28-10-2012, 10:03
207 rc ile deneyen oldumu

Ben denerim diye düşündüm, denk gelemedim yolda. neyse belkide iyi olmuştur, içinde sen varsındır otobanda önümüze buzdolabı falan çıkardı :D

ykavcioglu
28-10-2012, 10:08
Bundan sonra ben cikmayacam karşına merak etme.

VTEC®
28-10-2012, 10:13
Bundan sonra ben cikmayacam karşına merak etme.

yok çık çık karşımada sohbet muhabbet tamamda araba sürme ;) kişisel derdim yok araba sürme yeter :D

ykavcioglu
28-10-2012, 10:20
O gece herkes üzülmustu, tamam öyle olsun:)

kerimvtec
28-10-2012, 10:22
Maşallah araçlara.. Görkem abi sana kocaman maşallah VB ürkütücü olmuş :)

VTEC®
28-10-2012, 10:26
O gece herkes üzülmustu, tamam öyle olsun:)

o gece hangi gece ? kim neye üzülmüştü? süremediğin VB vtecten falanmı bahsediyorsun?

VTEC®
28-10-2012, 10:26
Maşallah araçlara.. Görkem abi sana kocaman maşallah VB ürkütücü olmuş :)

Teşekkürler kerimim :) Seni bekliyorum kardeşim yan yana zevkli bi şekilde basalım :) özlettin kendini :)

ykavcioglu
28-10-2012, 11:27
o gece hangi gece ? kim neye üzülmüştü? süremediğin VB vtecten falanmı bahsediyorsun?

Yok. Vb vtecten bahsetmiyorum, oylemi anlaşıldı?
Şoförlüğümden bahsetmistim çok pis kullandım o gün yakıştıramadım kendime:D

VTEC®
28-10-2012, 11:30
Yok. Vb vtecten bahsetmiyorum, oylemi anlaşıldı?
Şoförlüğümden bahsetmistim çok pis kullandım o gün yakıştıramadım kendime:D

ok kardeşim. ben VB vtec sandım. o sahibi arkadaşada söyle güzel arabayı piyasadan esirgemesin çıkarsın yollara, onada maaşallah. :)

ykavcioglu
28-10-2012, 11:42
Cartlama sorunu var bitsin cikar tabii

orcunnn
28-10-2012, 12:34
M2U00364.MPG - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/m2u00364mpg_741267.htm)
Specler 280 eksantrik conta polish yok 14.60 60mm boru
Vb saxo ben suan guzel gidiyor ama eksantrik cok verim almiyor ....

orcunnn
28-10-2012, 12:46
Ya arada selcuk var alpere Laf yetistiriyon ne kadar cabukta
Prof oldunuz 10 tane belki fazla 106 saxo yaptik
Hepsinide tek tek denedik selcuk abinde iyi tanir
Bilen bilmeyen yaziyor getir 2 tane 106 10 cesit egsoz yapalim top speed
Deneme yarim boy oynasin ben bu forma yazmam
Piston sadace ust kapak guclenirkende motorun altini guclendirmek icin kullanirsin

aLLen
28-10-2012, 12:50
ok kardeşim. ben VB vtec sandım. o sahibi arkadaşada söyle güzel arabayı piyasadan esirgemesin çıkarsın yollara, onada maaşallah. :)

cok saol arabamı kımseden esirgemıyorum eksıklerım var o yuzden cıkamdaık gelıp ızledık yunusun soforlugunede ben hayran kaldım ben kadar kasap olmasada genede cook ıyı benım gozumde ;) ama senın araqban cook degısımıs masallah Allah kaza bela vermesin

orcunnn
28-10-2012, 12:50
Te 106 da eksantrik var denmis bu arada yanima gelin ben acarim kapaklari oyle bi durum yok te 106 ezelinden beri cok iyi formunda bi arac eksantrik koyarsan o zaman yazariz zaten o zaman sonuc daha ilgi cekici olur ;)

brs_odbs
28-10-2012, 12:51
Piston sadace ust kapak guclenirkende motorun altini guclendirmek icin kullanirsin

ya siz ne anlatmak istiyorsunuz ??????? ben diyorum ki egz. takmışsın kısayla piston tak daha iyi verim alırsın diyorum siz bana başka şeyler anlatıyorsunuz benım anlatmak istediğimi araç sahibi anladı zaten

Selcuk_RoL
28-10-2012, 12:54

Hayirdir ya konu sahibinin lafi yok herkez avukatliga soyunmus ben arada fln yokum orcun baris kendini mudafa eder zaten kimse cok bilmislik yapmasin bilmeden 3 5 106 binmekle olmuyo bu isler forum ortami herkez fikrini yazmakta ozgur baris bsy demis alperde ona ikisininde bi avukata ihtiyaci oldugunu sanmiyorum

orcunnn
28-10-2012, 12:55
ya siz ne anlatmak istiyorsunuz ??????? ben diyorum ki egz. takmışsın kısayla piston tak daha iyi verim alırsın diyorum siz bana başka şeyler anlatıyorsunuz benım anlatmak istediğimi araç sahibi anladı zaten

Adam diyorki yeni evlendim senin soylediklerin yazmak kadar kolay degil ;) neyse kardesim tabiki bunlar takim oLarak uygulaninca tabiki daha iyi olur

orhan_guney
28-10-2012, 12:56
dün gece butun araclar güzeldi. Maşallah.

brs_odbs
28-10-2012, 12:59
Adam diyorki yeni evlendim senin soylediklerin yazmak kadar kolay degil ;) neyse kardesim tabiki bunlar takim oLarak uygulaninca tabiki daha iyi olur

hele şükür anlatabildim kendimi ........ bende sabahtan beri aynı şeyi sölüyorum hepsini yaparsan daha iyi olur diyorum bende adama hemen tak demiyorum takım işi dediğin gibi

orcunnn
28-10-2012, 12:59
Hayirdir ya konu sahibinin lafi yok herkez avukatliga soyunmus ben arada fln yokum orcun baris kendini mudafa eder zaten kimse cok bilmislik yapmasin bilmeden 3 5 106 binmekle olmuyo bu isler forum ortami herkez fikrini yazmakta ozgur baris bsy demis alperde ona ikisininde bi avukata ihtiyaci oldugunu sanmiyorum

Bilip bilmeden kimse boy satmasin kardesim o zaman kisa tak 2 boy egsoz tak hizLansin oyle bi dunya adam inanip yada heves taksa olmassa ne olcak daha tecrubeli ve bu isle ugrasan tecrubesi olanlar fikir versin ;)

Selcuk_RoL
28-10-2012, 13:05
Bilip bilmeden kimse boy satmasin kardesim o zaman kisa tak 2 boy egsoz tak hizLansin oyle bi dunya adam inanip yada heves taksa olmassa ne olcak daha tecrubeli ve bu isle ugrasan tecrubesi olanlar fikir versin ;)

Ya orcun senin dedigin sana ne kadar mantikli geliyor? Yani kimse yorum yapmasinmi fikir vermesinmi adam dogru bildigini yazar inandigini yazar isteyende yapar istemeyende yapmaz zaten burdan birinin yazdigina tanimadan bilmeden inanipta bsy yapan varsa ben gulerim valla:)

VTEC®
28-10-2012, 13:06
Ohoooo orçun gerilmeye gerek yok ben zaten alperle diğer arkadaşında aynı şeyi söylemek istedini anladım. ilk başta benden yanlış anlamıştım sanırım adı barış arkadaşın ama onunda tavsiyelerini, 106 saxoyu iyi bilenlerinde tavsiyelerini sürekli dinliyorum. Onlara göre plan yaparak ilerlettim arabamı zaten. Ki birçek insanından gerçekten yardımları oldu. 1 senedir saxo araç kullanıyorum bi gün çok kızıyor bir gün çok eğleniyorum bu arabayı sürerken. o nedenle gereksiz yere gerilmeye gerek yok. Akşam çok güzeldi eğlendik güzel vakit geçirdik. sıkıntı yapacak bir durum yok benim açımdan. :)

Selcuk_RoL
28-10-2012, 13:09
Ohoooo orçun gerilmeye gerek yok ben zaten alperle diğer arkadaşında aynı şeyi söylemek istedini anladım. ilk başta benden yanlış anlamıştım sanırım adı barış arkadaşın ama onunda tavsiyelerini, 106 saxoyu iyi bilenlerinde tavsiyelerini sürekli dinliyorum. Onlara göre plan yaparak ilerlettim arabamı zaten. Ki birçek insanından gerçekten yardımları oldu. 1 senedir saxo araç kullanıyorum bi gün çok kızıyor bir gün çok eğleniyorum bu arabayı sürerken. o nedenle gereksiz yere gerilmeye gerek yok. Akşam çok güzeldi eğlendik güzel vakit geçirdik. sıkıntı yapacak bir durum yok benim açımdan. :)

TUGCA
28-10-2012, 13:14
MR.SAXOBEAT

dinleyin gerilmeyin :D

xfKzudYUafk

brs_odbs
28-10-2012, 13:14

ben zaten dediğim gibi araban kötü olmuş demedim önce ki halini de bilmiyorum ama yapmışken onlarıda yaparsan daha çok iyi olur dedim okadar kendimce konuyu uzatmaya gerek yok herkez usta herkez prof. olmuş allaha şükür bizde bu işi abilerimizden görüp öğreniyoruz kimse anasından doğma 106 cı değil ;)

VTEC®
28-10-2012, 13:15
ben zaten dediğim gibi araban kötü olmuş demedim önce ki halini de bilmiyorum ama yapmışken onlarıda yaparsan daha çok iyi olur dedim okadar kendimce konuyu uzatmaya gerek yok herkez usta herkez prof. olmuş allaha şükür bizde bu işi abilerimizden görüp öğreniyoruz kimse anasından doğma 106 cı değil ;)

eyvallah ben senin demek istediğini zaten anladımda, herkes senin ilk mesajını okuyunca yanlış düşünüp cevaba asılıyor, 'egz. pistonsuz iş yapmaza' çekiyor işi ;)

elpadre
28-10-2012, 13:18
Kis geldi melii
Yaza devam ederiz kaldigimiz yerden:):)

dogru soyluyorusn abıı kaldıgımız yerden devam ederız yıne :)

VTEC®
28-10-2012, 13:20
M2U00364.MPG - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/m2u00364mpg_741267.htm)
Specler 280 eksantrik conta polish yok 14.60 60mm boru
Vb saxo ben suan guzel gidiyor ama eksantrik cok verim almiyor ....

orçun burda deneyen araba vaf vtec sanırımda diğer araç ne speclerini yazdığın??

brs_odbs
28-10-2012, 13:23
eyvallah ben senin demek istediğini zaten anladımda, herkes senin ilk mesajını okuyunca yanlış düşünüp cevaba asılıyor, 'egz. pistonsuz iş yapmaza' çekiyor işi ;)

orcunnn
28-10-2012, 13:54
orçun burda deneyen araba vaf vtec sanırımda diğer araç ne speclerini yazdığın??

Benim saxo vts di

VTEC®
28-10-2012, 13:59
Benim saxo vts di

ok teşekkürler :)

berkred
28-10-2012, 15:11
maşallah araçlara

VTEC®
28-10-2012, 19:33
maşallah araçlara

Teşekkürler :)

JDM VTİ
28-10-2012, 23:23

şimdi bu adam 13- 59 koysa 2 boy almıycak mı diyorsun sen?

kusura bakmada bu camiada ben bi tek 106cı tanıyorum o da mami makinen, istersen 100tane 106gti bin. bilgi ayrı bişey :icon_tup:

bu arada vbb saxoda daha kapak işli değil ince conta da yok sanırsam baya bi giderli daha o araç abi benden söylemesi işi bilmiyoruz ama söyliyim totalde 4-5 boyun daha var pistonsuz :)

VTEC®
29-10-2012, 00:28

kusura bakmada bu camiada ben bi tek 106cı tanıyorum o da mami makinen, istersen 100tane 106gti bin. bilgi ayrı bişey :icon_tup:

bu arada vbb saxoda daha kapak işli değil ince conta da yok sanırsam baya bi giderli daha o araç abi benden söylemesi işi bilmiyoruz ama söyliyim totalde 4-5 boyun daha var pistonsuz :)

Teşekkür ederim ama öncelikle VB saxo :D:D nasıl bi app plakaysa herkes VBB sanıyor :D

Aynen oem conta ve stock kapak, stock emme var aracımda polish falan yok.:icon_tup:

TUGCA
30-10-2012, 11:07
Teşekkür ederim ama öncelikle VB saxo :D:D nasıl bi app plakaysa herkes VBB sanıyor :D

Aynen oem conta ve stock kapak, stock emme var aracımda polish falan yok.:icon_tup:

lan değiştir şu plakanın şeklini :D

kadir jdm civic
30-10-2012, 11:13
görkemim birsey diyecektim unuttum

far söktüm pişman olum dedin ya

bizim araçlarımızda far söküldügümüzde arkadan menteşeden kaput kaldirma var bizde

fardan giren havanın camın önunden rahat tahliye olması için sende kaput kaldırma olmadıgı için 200 km duvar oldu araban

BoraRS
30-10-2012, 11:17
Ben size tuyoyu vereyim. 106 alirsaniz plakasini REG yapin direk 4 boy kazanin :D Boy kazanamasaniz bile popularitesi garanti :D

VTEC®
30-10-2012, 11:18
lan değiştir şu plakanın şeklini :D

Ben seviyorum plakamı hacı :)

görkemim birsey diyecektim unuttum

far söktüm pişman olum dedin ya

bizim araçlarımızda far söküldügümüzde arkadan menteşeden kaput kaldirma var bizde

fardan giren havanın camın önunden rahat tahliye olması için sende kaput kaldırma olmadıgı için 200 km duvar oldu araban

Yok kanka daha sökmem farı falan, aşağıdan boru var zaten filtrenin ağzına kadar geliyor far takılı denediğimde 4-5. vites farkını bile hissettim o yüzden daha sökmem farı falan :)

VTEC®
30-10-2012, 11:19
Ben size tuyoyu vereyim. 106 alirsaniz plakasini REG yapin direk 4 boy kazanin :D Boy kazanamasaniz bile popularitesi garanti :D

abi taklit etmek değil niyetimiz örnek almak :) kelime olarak benzesede çok farklı mevzular. :)
REG'i ayrı seviyoruz :)

kadir jdm civic
30-10-2012, 11:36
sen benım dedigimi yap ozaman farkı gör arkadan kaputu kaldır aküyü ordan sök arkaya al direk boruyla ısı yatılımıyla farın arkasına koy sonra gör farkı sen :):):)

VTEC®
30-10-2012, 11:37
sen benım dedigimi yap ozaman farkı gör arkadan kaputu kaldır aküyü ordan sök arkaya al direk boruyla ısı yatılımıyla farın arkasına koy sonra gör farkı sen :):):)

Bakalım sezon bitti zaten iyice, duruma göre hareket yaparız artık :)

kadir jdm civic
30-10-2012, 11:54
Bakalım sezon bitti zaten iyice, duruma göre hareket yaparız artık :)

asıl sezon yenı başlıyor be havada yagmur kar olmasın soguk hava arabanın cigerine girsin bak nasıl oluyor. sogukta sıcacık bir kahve ve cay oh mis sonra tam gaz devam...

VTEC®
30-10-2012, 12:03
asıl sezon yenı başlıyor be havada yagmur kar olmasın soguk hava arabanın cigerine girsin bak nasıl oluyor. sogukta sıcacık bir kahve ve cay oh mis sonra tam gaz devam...

Beni gazlama kadirrrrr :D:D

kadir jdm civic
30-10-2012, 12:08
Beni gazlama kadirrrrr :D:D

ah be gcen tuncay abinin yanında oturuken en duramadım valla o araba bende olsa o alt yapıyla neler yaparım be ...

yapıcam allahın izniyel bir makına dahada bu sefer sana yaklaşamyacaz amk yerınde nasıl olmuş makına çok güzel gidiyor maşallahı var.

merak ettigim yay şapka olmadan sıkıntı olmuyor mu ve devir dönuyormusun????

kanashibari
30-10-2012, 12:15
Maaşallah arkadaşlar emeğinize sağlık. Kazasız belasız sürüşler dileğim.

VTEC®
30-10-2012, 12:30
ah be gcen tuncay abinin yanında oturuken en duramadım valla o araba bende olsa o alt yapıyla neler yaparım be ...

yapıcam allahın izniyel bir makına dahada bu sefer sana yaklaşamyacaz amk yerınde nasıl olmuş makına çok güzel gidiyor maşallahı var.

merak ettigim yay şapka olmadan sıkıntı olmuyor mu ve devir dönuyormusun????

chip limit 8000 dd kadranda 8100 falan görüyorum kesiciye giriyor zaten araç. bu devire kadar yay şapka ihtiyacı olmadığını söylediler, olsa tabiki daha sağlıklı olur ancak sorun yok şimdilik.

tuncay abide kovalıyor birşeylerki, olmaz değil gayet sağlıklı makinası var EH vtecin, oda yapacak zamanla yürür yani gayet sıkıntısız Allah'ın izniyle.

VTEC®
30-10-2012, 12:31
Maaşallah arkadaşlar emeğinize sağlık. Kazasız belasız sürüşler dileğim.

Çok teşekkür ederim :)

Selcuk_RoL
30-10-2012, 12:41
Hahaha alem adamsin abi gorusemiyoruz ya

abi taklit etmek değil niyetimiz örnek almak :) kelime olarak benzesede çok farklı mevzular. :)
REG'i ayrı seviyoruz :)
Eyv kardesim daha iyileri senin olsun ins

VTEC®
30-10-2012, 12:45
Hahaha alem adamsin abi gorusemiyoruz ya

Eyv kardesim daha iyileri senin olsun ins

Allah razı olsun :)

orcunnn
30-10-2012, 13:03

Kusura bakmada bu camiada ben bi tek 106cı tanıyorum o da mami makinen, istersen 100tane 106gti bin. Bilgi ayrı bişey :icon_tup:

Bu arada vbb saxoda daha kapak işli değil ince conta da yok sanırsam baya bi giderli daha o araç abi benden söylemesi işi bilmiyoruz ama söyliyim totalde 4-5 boyun daha var pistonsuz :)

2 de 70 bassınlar bakalım ne fark ediyor görelim saçmalama o arabanın ilacını muhammer abi zaten biliyor direk telden konuştuk mami ufak bi el atmasıyla sanzımana falan gerek yok direk 5 boy daha hızlı sanzıman takarsa ki 13 59 o zaman devir ister piston yay sapka olmadan dönmemez dönersede keserin sapı döner 14.60 7.8 limit le ve mami abinin degişmesi gerekn bi parça var sonra temiz 5 boy fazlası kaçınılmaz

VTEC®
30-10-2012, 13:27
2 de 70 bassınlar bakalım ne fark ediyor görelim saçmalama o arabanın ilacını muhammer abi zaten biliyor direk telden konuştuk mami ufak bi el atmasıyla sanzımana falan gerek yok direk 5 boy daha hızlı sanzıman takarsa ki 13 59 o zaman devir ister piston yay sapka olmadan dönmemez dönersede keserin sapı döner 14.60 7.8 limit le ve mami abinin degişmesi gerekn bi parça var sonra temiz 5 boy fazlası kaçınılmaz

Bahsettiğiniz benim aracımmı burada bende bir kopukluk olduda :soru::soru:

valla merak etmedimde değil orçun biraz açıklarmısın?

TUGCA
30-10-2012, 13:38
ufak bi el atmayla 5 boy derken. Ne kadar ufak bir el atma. Ve 5 boy mecazi anlamda mı ? :) Ben bilemedim.

twinkerem
30-10-2012, 13:43
araçlar güzel yürümüş hepsinede maşallah

orcunnn
30-10-2012, 13:54
Bahsettiğiniz benim aracımmı burada bende bir kopukluk olduda :soru::soru:

valla merak etmedimde değil orçun biraz açıklarmısın?

muhammer abi ile konuş yada benıde arayabilirsin 0533 293 17 66 orcun
5324248775 muhammer abi ;)

cRc Ramo
30-10-2012, 16:30
maşallah araçlara vb saxo ya allah muhabbetinizi bozmasın inşallah :icon_tup:

VTEC®
30-10-2012, 17:17
maşallah araçlara vb saxo ya allah muhabbetinizi bozmasın inşallah :icon_tup:

Teşekkür ederim :)

orhan_guney
30-10-2012, 17:19
vb saxso ile sezon kapanmadan bırde ben denemek isterım ekzantırık beyın takıcam bu hafta Allah nasip ederse .

VTEC®
30-10-2012, 17:35
vb saxso ile sezon kapanmadan bırde ben denemek isterım ekzantırık beyın takıcam bu hafta Allah nasip ederse .

Orhan deneriz problem değil :) bende merak ettim durumu valla :)

Tuncay
30-10-2012, 17:53

Hayirlisi olsun orhancim izlemeye geliriz bizde

orhan_guney
30-10-2012, 20:02
Maksat gecmek gecilmek degil.gecilirsem daha cok azimlenirim ben sabirli adamim beklerim calisir beklerim .aha gecersemde alirim miller birami yerim ayicikli jelibonumu baskanim :)

Tuncay
30-10-2012, 20:06
Maksat gecmek gecilmek degil.gecilirsem daha cok azimlenirim ben sabirli adamim beklerim calisir beklerim .aha gecersemde alirim miller birami yerim ayicikli jelibonumu baskanim :)

Miller ile ayicikli jelibon ben alcam sana:)

MTNVTI
30-10-2012, 21:32
gecenin kahramanı sanırım bizdik kangoo r la top speed gelip arkadan deneyen araçların bizi geçişine şahit olup sonraki denemelerine kadar yakalayıp geçip yine geçişlerine tanık olduk resmen:) bi ara kaçıırmayalım goruntu dıye arabada zıplamaya baslamıstık:))))

gorsel anlamda cok guzel bı geceydı cıdden. sayı cok fazlaydı yıne de kazasız belasız bıtırılmesı sewındırıcı. dun Aj yi çıkartıp çıkartmama konusunda çok kararsızdık ama buluşma yerinde canavarları gorunce cıdden hata mı yaptım acaba cıkartmayarak dıye cok dusundum.:)

Tum araclara teker teker masallah.. Vb saxo ewrım gecırmıs resmen daha once bı denememız olmustu o halıyle sımdıkı halı arasında cooook cıddı bı fark war bence emeklerın karsılıgı alınmıs su durumda daha da guzel olacaktır emınımkı. vteclerın deenemelerını ızleme fırsatımız olmadı acıkcası vıdeoları beklıoruz artık ozellıkle KD de tenekeler nasıl bı sonuc verdı merak ediyorum. :)

TE 106 cıdden cok duzgun bı arac bellı goruntusunden. ancak daha once bende 106 ıle denemıs bırı olarak dusunuyorum kı o speclerde olması ımkansız o aracın. sahıbı kardesımız yalnıs anlamasın ona hitaben yazılmış bi art niyetli söz deıl bu belkı de onunda bılmedıgı bazı seyler wardır arabasında ama bırazcıkta mantık gırıyor dewreye..:icon_tup:

sezon tamamen kapanmadıysa kısa sure ıcersııdne ınsallah Aj hazır olacak tekrardan o zaman bu araclarla denemek cok keyfılı olacaktır heralde..:) Ozellıkle tuncay abı Eh ın yenı egsozuyla yanyana gelmeyı cok ısterım bılıosun bız napsak kopamıo arabalar bı turlu bırbırınden:)))

KD çoştu kaan'ım:) 230 km hıza çabuk çıktı devir daha iyi çevirdi...hatta yol tutuşu daha iyi oldu tenekeler ile:D sende keşke olsaydın işe yarayıp yaramadığını daha iyi anlardık:p

VTEC®
31-10-2012, 08:14

miller ve ayıcıklı jelibon denemedim valla merak ettim bende :) bu akşam bi deneme yapayım :D

gerilim mode :ON

Sana saplayacağım orhan bey!!!

Gerilim mode : OFF

Geri vites mode: ON

ben yazmadım kuzenim yazmış :D:D:D

Geri vites mode: OFF

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Valla şaka bi yana orhan, Egz. beyin takacam dedin, bide rodajdaydın sanırım, sende kısa da var. eğer setupta problemin olmazsa, ayarındada problem olmazsa gerçekten iyi giden bi vtec daha geliyor demektir. Senin adına sevindim. Hayırlısı olsun inşallah :)

KD çoştu kaan'ım:) 230 km hıza çabuk çıktı devir daha iyi çevirdi...hatta yol tutuşu daha iyi oldu tenekeler ile:D sende keşke olsaydın işe yarayıp yaramadığını daha iyi anlardık:p

Başkan sende o akşam 14 ler vardı, bende gördüm, işte anla kısa farkını :) kısa taktınmı vtec çok değişir canlanır :)

dc_crx
31-10-2012, 08:16
RJH vtecte Kısa yok abi o nerden çıktı

VTEC®
31-10-2012, 08:20
RJH vtecte Kısa yok abi o nerden çıktı

kısa yokmu? :soru:
yav kısa var biliyorum ben. ya nerden kaldıki aklımda öyle ???

yoksada yoktur. problem olarak söylemedim, setup güzel olacak manasında söyledim zaten :)

dc_crx
31-10-2012, 08:27
aynen setupu yaparsa sağlam olacak ama ben baktım abi kısa yok araçtaa aynı anda vites atıyor aj ile

orhan_guney
31-10-2012, 08:28
benım aracımda kısa yok her ne kadar uskudar tarafları var desede wallahide billahide yok :)
bir aksiliğim cıkmaz ise seve seve denerim.hiç 106 gti veya saxo vts ile denemedim .heleki bukadar hızlısıyla :D

VTEC®
31-10-2012, 08:29
aynen setupu yaparsa sağlam olacak ama ben baktım abi kısa yok araçtaa aynı anda vites atıyor aj ile

ok yaw dövmeyin :D ben öyle biliyordum sadece, yoksada egz sonrası takılmasında fayda var, aynen benim aracımada takmam gerektiği gibi :)

orhan_guney
31-10-2012, 08:32
kısa düşünuyorum 200 km den sonra duvar oluyorsun .ama egz oldugu ıcın kısanında zevkı ayrı olur orası ayrı tabi.
ok yaw dövmeyin :D ben öyle biliyordum sadece, yoksada egz sonrası takılmasında fayda var, aynen benim aracımada takmam gerektiği gibi :)

dc_crx
31-10-2012, 08:33
Kısa her zaman can.. :D :D
Egz. güzel birşeyy Allah herkese nasip etsin diyorum :D :D

orhan_guney
31-10-2012, 08:34
alıcam canını :) :D ilk sıradasın :D
Kısa her zaman can.. :D :D
Egz. güzel birşeyy Allah herkese nasip etsin diyorum :D :D

VTEC®
31-10-2012, 08:36
benım aracımda kısa yok her ne kadar uskudar tarafları var desede wallahide billahide yok :)
bir aksiliğim cıkmaz ise seve seve denerim.hiç 106 gti veya saxo vts ile denemedim .heleki bukadar hızlısıyla :D

Yok be orhan ne hızlısı. milet neler yapıyo yürüyor bu küçük kutular :D arabanin doğasında var gidiyo velet. Yoksa başka bi özelliği yok benim gözümde.:icon_tup:
biniyorum eve, biniyorum işe bilmemne. Bak bugün bunu yaptık, herkes neler yazdı söyledi, bunun busuda var busuda var yaparsan şu boy diğerini yaparsan bu boy yani yine yavaşmışız anlatılanlara görede ki yavaşımda bi REG'e bi NG'ye yani giden araçlara veya zamanında iyi gitmiş araçlara göre. (plakasını yazmadığım araçlar var ama yazmaylada bu topice sığmaz plakalar :D) Sağolsunlar biz bilmiyoruz, biraz bildik, biraz öğrendik, öğreniyoruz gerçektende yardımcı oluyorlar 106 saxo bilenler :icon_tup: tekrar teşekkürler yardım edenlere :)

VTEC®
31-10-2012, 08:38
kısa düşünuyorum 200 km den sonra duvar oluyorsun .ama egz oldugu ıcın kısanında zevkı ayrı olur orası ayrı tabi.

stock egz. stock devir bandında 225 kesiciye girersin, günlük kullanımda çok keyifli oluyor vtec.

dc_crx
31-10-2012, 08:38
bu dediğin 4.78 mi abi ?

VTEC®
31-10-2012, 08:39
bu dediğin 4.78 mi abi ?

aynen 4.785 kardeşim :)

orhan_guney
31-10-2012, 08:40
niye 4.785 özel sebebi nedir ?
aynen 4.785 kardeşim :)

dc_crx
31-10-2012, 08:42

2 seçeneğin var zatii yaa
4.40 yada 4.78 en kısası rollde her zaman daha iyi sonuçlar verir 200'e kadar tabi :D :D sonra görkem abi gibi 200ü geçmion diosunuzda benlik birşey yok araç 200e kadar :D :D

MTNVTI
31-10-2012, 08:43
Başkan sende o akşam 14 ler vardı, bende gördüm, işte anla kısa farkını :) kısa taktınmı vtec çok değişir canlanır :)[/QUOTE]

Görkem başkan kısa sevmim :D 200 km hız ve üzeri hızları görmek daha güzel oluyor...seneye conta ve beyin takarsam kısaya gerek yine duymuyacağım :) sizin gibi gençleri geçemem görkem ihtiyarları geçsem yeter bana :D

orhan_guney
31-10-2012, 08:44
lafın tuncayla banamı :) bizemi atar yapıyon :)
Başkan sende o akşam 14 ler vardı, bende gördüm, işte anla kısa farkını :) kısa taktınmı vtec çok değişir canlanır :)

Görkem başkan kısa sevmim :D 200 km hız ve üzeri hızları görmek daha güzel oluyor...seneye conta ve beyin takarsam kısaya gerek yine duymuyacağım :) sizin gibi gençleri geçemem görkem ihtiyarları geçsem yeter bana :D[/QUOTE]

VTEC®
31-10-2012, 08:45
Görkem başkan kısa sevmim :D 200 km hız ve üzeri hızları görmek daha güzel oluyor...seneye conta ve beyin takarsam kısaya gerek yine duymuyacağım :) sizin gibi gençleri geçemem görkem ihtiyarları geçsem yeter bana :D

:D:D:D
oda güzel abi :)

MTNVTI
31-10-2012, 08:45
lafın tuncayla banamı :) bizemi atar yapıyon :)

Görkem başkan kısa sevmim :D 200 km hız ve üzeri hızları görmek daha güzel oluyor...seneye conta ve beyin takarsam kısaya gerek yine duymuyacağım :) sizin gibi gençleri geçemem görkem ihtiyarları geçsem yeter bana :D[/QUOTE]

aynen başkanlık için :D

dc_crx
31-10-2012, 08:47
alıcam canını :) :D ilk sıradasın :D

yaza anca denerim senlee o zamanda geçersen artık :D :D
60-200 pazarlık yok şimdiden böyle :D :D

orhan_guney
31-10-2012, 08:48
sezon kapanmadan seçelim şu yeni başkanı :) tuncay başkanında yorumlarını alalım.hatta bu sefer şöyle bişey yapalım sabaha karşı deniyelim trafık yokken gece 3 den sonra yani çok zevklı olur yollarda müsait olur yada pazar sabahı 5 ile 6 arasıda olabılır.

aynen başkanlık için :D[/QUOTE]

VTEC®
31-10-2012, 08:50

4.40 var biraz daha uzundur, 4.785 , custom birşey yapılmadan bilinen en kısa oranlı şanzumandır.

genelde daha sık vteclerde kullanıldı, bizim grupta takılan takribi 13/61 orana denk gelmekte. en kısaya yakın yani 106 / saxo grubunda

dc_crx
31-10-2012, 08:50
sezon kapanmadan seçelim şu yeni başkanı :) tuncay başkanında yorumlarını alalım.hatta bu sefer şöyle bişey yapalım sabaha karşı deniyelim trafık yokken gece 3 den sonra yani çok zevklı olur yollarda müsait olur yada pazar sabahı 5 ile 6 arasıda olabılır.

Siz aranızda deneyin Başkan Benle sonra Görkem abiyle denesin :D

VTEC®
31-10-2012, 08:51

Bu fikri çok sevdim ben yanlız, c.tesiyi pazara bağlayan gece, 5-6 deneme 7-8 sabah kahvaltısı 9-10 spa masaj haahahahhahaha :D sonra mutlu son :)

orhan_guney
31-10-2012, 08:52
yanı sende aynısını dıyorsun 4.785 en ıyısı ?
4.40 var biraz daha uzundur, 4.785 , custom birşey yapılmadan bilinen en kısa oranlı şanzumandır.

genelde daha sık vteclerde kullanıldı, bizim grupta takılan takribi 13/61 orana denk gelmekte. en kısaya yakın yani 106 / saxo grubunda

orhan_guney
31-10-2012, 08:53
aynen evli olanların fıkrı daha cok gecerlı olması gerekır bekar adamlar herzaman evlı arkadaşlarına uyum saglamaları lazım :)

Bu fikri çok sevdim ben yanlız, c.tesiyi pazara bağlayan gece, 5-6 deneme 7-8 sabah kahvaltısı 9-10 spa masaj haahahahhahaha :D sonra mutlu son :)[/QUOTE]

MTNVTI
31-10-2012, 08:54

En güzeli o saatlerde denemek ama sen zaten yüklü gelecen orhanım bu sene seni direk başkan seçelim seneye kapışalım başkanlık için:p

VTEC®
31-10-2012, 08:54

olm deme öle la :) sende kızıştırma ortalığı bizim ufaklığın canı sıkılsa gitmio, bi günü bi gününü tutmuyorki :D:D

VTEC®
31-10-2012, 08:55
yanı sende aynısını dıyorsun 4.785 en ıyısı ?

egz takıcan beyin var devir bandını yukarı taşıyacaksın 4.785 senin ilacın olur :)

dc_crx
31-10-2012, 08:55

olm deme öle la :) sende kızıştırma ortalığı bizim ufaklığın canı sıkılsa gitmio, bi günü bi gününü tutmuyorki :D:D[/QUOTE]

o günü tutmadığı zaman senle bi deneyek abi.. :D :D dahada denemem ama :D :D

orhan_guney
31-10-2012, 08:56
benim araba biraz rahatsız kirli iken guzel gıdıyor temizlıyınce pasta cıla yıyınce gitmıyor değişik triplere giriyor. anlıyamadım bazen ben onu anlamıyorum bazende o benı anlamıyor yakın zamanda doktora gidiceğiz beraber ama :) aramızdaki iletişim kopuklugunu gidericeğiz :) ilişkimiz kaldığı yerden devam edecek...

olm deme öle la :) sende kızıştırma ortalığı bizim ufaklığın canı sıkılsa gitmio, bi günü bi gününü tutmuyorki :D:D[/QUOTE]

dc_crx
31-10-2012, 08:57
benim araba biraz rahatsız kirli iken guzel gıdıyor temizlıyınce pasta cıla yıyınce gitmıyor değişik triplere giriyor. anlıyamadım bazen ben onu anlamıyorum bazende o benı anlamıyor yakın zamanda doktora gidiceğiz beraber ama :) aramızdaki iletişim kopuklugunu gidericeğiz :) ilişkimiz kaldığı yerden devam edecek...

Demek ki senin arba hep temiz olduğundan gitmiyo.. :D :D

VTEC®
31-10-2012, 08:57
Bu fikri çok sevdim ben yanlız, c.tesiyi pazara bağlayan gece, 5-6 deneme 7-8 sabah kahvaltısı 9-10 spa masaj haahahahhahaha :D sonra mutlu son :)

aynen evli olanların fıkrı daha cok gecerlı olması gerekır bekar adamlar herzaman evlı arkadaşlarına uyum saglamaları lazım :)

Valla bende evlendim taze damatızda hala gözümüz dışarda :) gazlamaya bakıyoruz :)

VTEC®
31-10-2012, 08:59
o günü tutmadığı zaman senle bi deneyek abi.. :D :D dahada denemem ama :D :D

Hahahah oda güzelmiş :)

Redbull
31-10-2012, 09:36
VB Saxo çok iyi olmuş maşallah.
2013'de sahnelerde yeri çok olacak belli.

VTEC®
31-10-2012, 09:48
VB Saxo çok iyi olmuş maşallah.
2013'de sahnelerde yeri çok olacak belli.

Teşekkürler abi :)

JFVTI
31-10-2012, 10:20
Maşaallah bütün araç ve sahiplerine emeğinize sağlık

wekoo
31-10-2012, 10:40
maşallahh araçlara....güzel deneme olmuşşş...

VTEC®
31-10-2012, 11:24
maşallahh araçlara....güzel deneme olmuşşş...

Teşekkürler şevki :)