Orijinalini görmek için tıklayınız : Görsellik amaçlı
Görsellik ve güzellik katması açısından bu sekilde bir ürün kullansak nasıl olur var mı düşünceniz ?
MONZA DEVİR SAATİ 3'LÜ DİREK GÖSTERGE - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 99729284 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-monza-devir-saati-3-lu-direk-gosterge-99729284/detay)
Devir saatleri 3lü direk gösterge - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 70766526 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-devir-saatleri-3lu-direk-gosterge-70766526/detay)
onurunal
01-11-2012, 17:11
negative...
ProdriveSTI
01-11-2012, 17:13
Çok gereksiz,kusura bakma da tam apaçi işi.
Aldığım 106'da da vardı direk söktüm,hani kaliteli bişey olsa eyvallah ama bunlar gerçekten çok kötü duruyor.
bende pek hoşlanmıyorum bu tarz şeylerden..
bunların modası geçti dostum
gereksiz bencede :icon13:
Resmen dışlandım ya hahaha :)
mehmetRS
01-11-2012, 17:20
bunlara vereceğiniz parayla, aracınızın bir eksiği varsa gidermelisiniz:) GTC var sanırım bilgilerinize göre.. ne bileyim biraz daha katıp güzel bir detailing uygulama yaptırılabilir maksat görsellikse :)
onurunal
01-11-2012, 17:20
Resmen dışlandım ya hahaha :)
buna vereceğin parayla aracının kaportasını parlat detaylı temizliğe giriş falan bence çok daha mantıklı bişey yapmış olursun.. app yoksa ona da yönelebilirsin...
bir zamanlar taksilerin biçoğunda yan direkte oluyordu ... göstericek bişeyleri de yok .. elektrik verip çalşıyormuş gibi işte .. faal olsalar amenna... bence sakın girme
Anıl DALGA
01-11-2012, 17:35
tamamiyle boşa masraf illa gösterge olacaksa orta konsolda olmalı :)
Bunlar cok gerıde kaldı artık bosa para harcama ;)
Deldireceksin direği saçma sapan iş gerek yok.
gtc ye katliam olur :o :icon13:
görsel apaçilik katmak için birebir.....
tolgapitbull
01-11-2012, 17:46
paranıza yazık
bunlara vereceğiniz parayla, aracınızın bir eksiği varsa gidermelisiniz:) GTC var sanırım bilgilerinize göre.. ne bileyim biraz daha katıp güzel bir detailing uygulama yaptırılabilir maksat görsellikse :)
Smdi komple egzozla yaptırıcam ama opc tampon yada rieger ek kullanıcam hangisini yapıcam henüz karar veremedim hedefimde ilk olan bunlar :)
Tamam panpalar vurup durmayın allahını seven üstüme toprak atsın hata yaptım konuyu açtım :)
Burak-Akın
01-11-2012, 18:21
dolmuşcu,taksici,şahinci ( apaçi versiyonları ) işi
çok gereksiz bence para vermeye deymez
Valla bunlar uyarı...Bi' vurmaya başlarsa Tech çok değişik şeyler olur :)
tayreep_john
01-11-2012, 18:28
Çok gereksiz,kusura bakma da tam apaçi işi.
Aldığım 106'da da vardı direk söktüm,hani kaliteli bişey olsa eyvallah ama bunlar gerçekten çok kötü duruyor.
+1 katılıyorm murat ...
ne gösteriyor ki bu saatler..
ProdriveSTI
01-11-2012, 18:44
ne gösteriyor ki bu saatler..
yağ-volt-hararet vs. gösteriyor abi.
yağ-volt-hararet vs. gösteriyor abi.
e hepsi önündeki gösterge panelinde yok mu zaten.. niye kalabalık ediyorlar öyle sağa sola?
kaç beygir alıyormuşsun bunu takınca?
e hepsi önündeki gösterge panelinde yok mu zaten.. niye kalabalık ediyorlar öyle sağa sola?
+150 hp. diyorlar ama dyno verileri 110 arttırdığını gösteriyor :D:D:D
ProdriveSTI
01-11-2012, 18:51
apaçi style iç modifiye abi bu,dediğin gibi boş beleş şeyler.
Siz bunu takarsanız araca, 'Türkiye Katliamda Bir Numara' konumuza satılık linkiniz düşer. :)
Thexerox
01-11-2012, 20:39
Hala kaldımı bunlardan bence gereksiz.
modifiyede de malesef moda çok çabuk değişiyor bunun sebebide işin nukunu çıkartan apaçi arkadaşlarımız bunlar genelleme olarak algılanmasın şahinci doğancı arkadaşlarımız güzelim bbs lei pert ettiler güzelim jdm yapıştırmalarını italyan malı türk malı araçlara yapıştırarak pert ettiler güzelim hella stickerları pert ettiler kadran olsun gösterge olsun direksiyon olsun korkuyorum artık neye el atacaklar diye amerikan parkta elden gidiyor
Siz bunu takarsanız araca, 'Türkiye Katliamda Bir Numara' konumuza satılık linkiniz düşer. :)
Hahaha cok iiydi :)