Orijinalini görmek için tıklayınız : Techturkey Sitesine Yapılan Terbiyesizlik ???
ip den ban yedim :D şimdi bir daha üye olamayacakmıyım ben ya :(
modemini ac kapa olursun :D
kemal_koker
05-11-2012, 15:38
beyler benim siyah ekran da sayfalar dolusu zaman aşımı yazısı çıktı nedir bu
KGüneyli
05-11-2012, 15:38
ulen ip den girdiler ya la :D kafalarını tıkıtklarım sonunda ip aklına geldi :D
böyle olmayacak ayıkdılar , gece 12 -1 gibi basalım burayı tekrar gececilerle :D
anthinka
05-11-2012, 15:39
Savaşın ilk yarısı bitti. Gece baskını için operasyon yapılsın!!111!!!1
Üye olamıyorum artık ..
Bir kızın masum duygularıyla sevdiği gibi sevmiştim seni TOROSLUM.
Sevgili Günlük,
Bugün teçtörkeyde RCT sikertmecilik oynadık, çok eğlenceliydi :D
İyi Geceler
KGüneyli
05-11-2012, 15:39
- ulan o değilde. mahallede kavga cıktı bi sesler görmeniz dymanız lazım dedim oha llan ne cabuk geldiler almaya hahahahahaha
AcİL toros sorgu (http://www.renaultclubtr.com/forum/sohbet-muhabbet/84398-acil-toros-sorgu.html#post1027887) :D
Mutlu son (Ban :D
virginRS ye yazık oldu, daha üye olur olmaz ban yedi.
berkay_aydin
05-11-2012, 15:40
cidden zaman aşımına uğradı nedir ?
kemal_koker
05-11-2012, 15:41
modemini ac kapa olursun :D
göbek volkan'a selam söyle :D o kadar bekleyemem :D burada yazılanları kaçırırım :D
konu kapatılmış:
http://e1211.hizliresim.com/13/5/fngwt.jpg
özrü dilediler raad olun :cool:
kemal_koker
05-11-2012, 15:42
Savaşın ilk yarısı bitti. Gece baskını için operasyon yapılsın!!111!!!1
saatleri ayarlayın beyler
00:27 de basalım :D
27. dkkada antep reklamı yaptım biraz :hahaha:
Burak E.
05-11-2012, 15:42
erkene alın birazda tam saldıralım yarın iş var :D
kemal_koker
05-11-2012, 15:43
23:27 uygun beyler ***** yer :p
KGüneyli
gece ledklavya naamıdeger. mete olarak ordayım. tekdiker
gezinirken ban yedim :D:D nickim ezeldentoroscu'ydu yazık oldu laaa gitti güzelim nick :( :D:D
o değilde, 7sinden sonra buraga baskın yapıp sonrada techten ban mı yesek yine ? :D
Burak E.
23:27 uygun beyler ***** yer :p
illa 27 olacak yani :D
S.Özeren
05-11-2012, 15:44
ne diye dalga geçiyorsunuz ki ? adamla bende konuşmuştum telefonda herşeyi anlatmıştı , burdan birisi sizin arabanıza eh , kaka dese yapmadığınızı bırakmazsınız
yapılan sorgularda araç sahibi tepki verebilir bunda dalga geçiceğiniz bişey yok , yorumlar kısmına bişey diyemem
yav kim yaparsa yapsın su mesajımı yazsınlar hemen kapatıyor arkadaslar agır geldi galiba :D
pm7 0,50 piston
nippon stage 4 cam shafts
b16 kelenbeg +fort foliş
b18a integra emme fort foliş
fidayda ankaralım marka hafif volan 3,7 lbs
otto speç egsozt
s300 ecu+ef186 hardcore yazılım :)
pompadan 97 oktan benzin +würthh marka oktan arttırıcı :D
varmı bascak arres :D
kemal_koker
o değilde, 7sinden sonra buraga baskın yapıp sonrada techten ban mı yesek yine ? :D
yok valla 9 gün ban yedim hayatım da koca bir boşluk oldu :(
illa 27 olacak yani :D
aynen öyle :rolleyes:
lan moderatorun oğlen 31'i keyfinin içine ettik:D
içimizdeki iki yüzlüleri nasıl yapalım ? :D
NakkaSss
Konu çok hit şuan araya reklam giriyim :D
Satılık OZ Supertourismo WRC Jant 600TL
Reklamlar bitti :D
kemal_koker
05-11-2012, 15:46
Rek-lam-lar TRT fm :D
site üyelerine 20 Tl beyler :D
VW ARMALI CD KAPLARINIZ BURADA - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 103923259 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-vw-armali-cd-kaplariniz-burada-103923259/detay/)
ne diye dalga geçiyorsunuz ki ? adamla bende konuşmuştum telefonda herşeyi anlatmıştı , burdan birisi sizin arabanıza eh , kaka dese yapmadığınızı bırakmazsınız
yapılan sorgularda araç sahibi tepki verebilir bunda dalga geçiceğiniz bişey yok , yorumlar kısmına bişey diyemem
ben gökhan abiyi tanırım ileri geri konuşmaz ne biliyorsa onu söyler kazalıysa kazalı patlaksa patlak adamların yorumlarını göremedigin için bu şekilde konusabiliyorsun bence yok gerizekalı şerefsiz zaten seviyesiz adamlar gerekn yapıldı.
kalkmı biriside yok 12 13 yasında arabalar filan falan.Lan kamil 12 13 yasında olsada herkezin malı kendine güzel sanane ;)
yok valla 9 gün ban yedim hayatım da koca bir boşluk oldu :(
aynen öyle :rolleyes:
ahahaha tamam :D 1gün bile ban geçmek bilmemişti :D
itiraf ediyorum 31 31 olarak okudum :D
bitanede ford forumu bulunda sende ford-k diye üye ol hacı :D
bu bayat espri için teşekküre ihtiyaç yok :D
Basta tek el banlamaya calisti
keyfi kacip iki ele gecince hizlandi
kemal_koker
05-11-2012, 15:47
ford k mı :D kahkaha attım amk :D
ekürümmmm :D
***** yerde yeni konu açmayın, adamların mevcut hit konularına dadanın :D
burkaykalyon
05-11-2012, 15:49
hainleri ortaya çıkaralım!!! :D:D:D
kemal_koker
hainleri ortaya çıkaralım!!! :D:D:D
kuzeeeeeeeeeeenn Rebelh nerde
Yiğit G.
hahhhaha :) :)
kemal_koker
05-11-2012, 15:50
***** yerde 23:27 baskın var duyan duymayan herkes tanıyan tanımayan herkese söylesin
burkaykalyon
kuzeeennnnnn!!!bilmiyrum panpa :( en son edirnede görüldü....kahvesi hala sıcak fazla uzağa kaçmış olamaz...
berkay_aydin
yav kim yaparsa yapsın su mesajımı yazsınlar hemen kapatıyor arkadaslar agır geldi galiba :D
pm7 0,50 piston
nippon stage 4 cam shafts
b16 kelenbeg +fort foliş
b18a integra emme fort foliş
fidayda ankaralım marka hafif volan 3,7 lbs
otto speç egsozt
s300 ecu+ef186 hardcore yazılım :)
pompadan 97 oktan benzin +würthh marka oktan arttırıcı :D
varmı bascak arres :D
Volan güldürdü :D :D
S.Özeren
ben gökhan abiyi tanırım ileri geri konuşmaz ne biliyorsa onu söyler kazalıysa kazalı patlaksa patlak adamların yorumlarını göremedigin için bu şekilde konusabiliyorsun bence yok gerizekalı şerefsiz zaten seviyesiz adamlar gerekn yapıldı.
kalkmı biriside yok 12 13 yasında arabalar filan falan.Lan kamil 12 13 yasında olsada herkezin malı kendine güzel sanane ;)
adamı arayıp konuştun mu hiç ? ben konuştum telefonda zaten kazalı , boyalı diyor bişey gizlenmiyor burda çok *** atıldı zamanında adam haklı sonuna kadar
kemal_koker
05-11-2012, 15:51
fireman oflu hakkaten sedat pekermiş aq :D
Son Kayıt Olan Şanslı RCT Üyesi; fransözsich, Artık Bizden Birisin.
2sn sonra ban yemıs bu üye, bide son 24 saat içinde üye olan nıcklerın yarısı ban yemıs :D
Burak E.
05-11-2012, 15:52
seni aldırmasın evden :D oflu bu ne olur ne olmaz heleki fireman bide :D
16 sayfa olmuş bu aralar formdan düştüm yine geç kaldım :(
B37Ux13KZA8
ProdriveSTI
beyinsizler,üyelik alımınıda durdurmuyolar.
burkaykalyon
ulan ben tech'te öle imza yapsam efsane olurum amk!!!!
banlayan OÇ dir kim ya :D
Burak E.
05-11-2012, 15:53
ulan ben tech'te öle imza yapsam efsane olurum amk!!!!
sen zaten efsanesin dünkü resim itibariyle :D
Şu Techciler adam mısınız, techçiler sesiniz çıkmıyor, techçiler bilmem ne diyen yavşaklar..
Alayınızın yaşı kadar bu camianın içinde olan insan var bu sitede. Sıçtığınız *** daha nizamiyeye ulaşmadı, yaşınızın çocuğu olun... Kuyruk acınız var ki size laf atmayan, sizin sitenizin adını zikretmeyen bir siteye saldırıyorsunuz... Sizin gibi köpek sürüsünü bu siteden siktir ederek çok doğru bir iş yaptığımızı bir kez daha kanıtladınız..
kemal_koker
05-11-2012, 15:54
yeni ping verin bu iptal oldu
SekoLive
05-11-2012, 15:55
beyler.
son fiyat gürsel abi şuan adamlarla irtibattaymıs
bi son fiyat alıyım demiş siteniz için şuan sıkıntı var zaten acılmıyo
dip fiyat verirseniz alıcam demiş :D
Gürsel abi saygılar :D
konuyu frenchkiss okuyo yeni üye yoksa renotimdenmi acaba
burkaykalyon
05-11-2012, 15:57
konuyu frenchkiss okuyo yeni üye yoksa renotimdenmi acaba
o ifşa ettiğimiz arkadaştan başka kesin hem oraya hemde buraya üye olan arkadaşlar vardır abi...eminim buna...
Day Walker
05-11-2012, 15:58
Ulan hafta sonu şimdi draglarda ne kadar RS varsa çizer dururlar :D
RS olan draga gelmesin :D
kemal_koker
05-11-2012, 15:59
ben ping istiyorum :( atacam çok hoşuma gitti :D
adamı arayıp konuştun mu hiç ? ben konuştum telefonda zaten kazalı , boyalı diyor bişey gizlenmiyor burda çok *** atıldı zamanında adam haklı sonuna kadar
Hayır konusmadım gerekte yok zaten ona vaktimde yok benim.
Sonuç olarak beni arabalar bağlamıyor siteye genel olarak söylenen sözler var can sıkan bunlar .Dediğim gibi 4 tane densiz kendini bilmez konusunca can sıkılıyor sadece.
Ben arabaya hiç önem vermem vermedimde ha yüklerim gazlarım hırs yaparım ama sonucta teneke parçası kırgınlık yaratmaya değmez fakat kalkıpta bugüne kadar ne site içinde nede site dışında kalkıp ileri geri konuşmadım.
RottingChrist
05-11-2012, 16:00
F5 gangnam yapmaya başladı.
geldim hacı konuyu dışardan takip ediyorum bence hassas bir durum :)
S.Özeren
05-11-2012, 16:02
Hayır konusmadım gerekte yok zaten ona vaktimde yok benim.
Sonuç olarak beni arabalar bağlamıyor siteye genel olarak söylenen sözler var can sıkan bunlar .Dediğim gibi 4 tane densiz kendini bilmez konusunca can sıkılıyor sadece.
Ben arabaya hiç önem vermem vermedimde ha yüklerim gazlarım hırs yaparım ama sonucta teneke parçası kırgınlık yaratmaya değmez fakat kalkıpta bugüne kadar ne site içinde nede site dışında kalkıp ileri geri konuşmadım.
bilemem vaktini ben konuyu açan arkadaşı haklı gerisini haksız buluyorum zaten.
imprezaWRC
05-11-2012, 16:02
Ulan tamda heyecanlı yerine geldik, akşamda maunvalide gelecekmiş, beyler bir mola verin de saat 22:00 gibi falan devam edersiniz, sonra eziyet oluyor 32 sayfa oku oku bitmiyor ya da Cem siliyor konuyu yetişemiyorum :D :D :D :D
lan 122 kişi okuyor konuyu...apış arası koktu resmen...
bilemem vaktini ben konuyu açan arkadaşı haklı gerisini haksız buluyorum zaten.
sonuç olarak ordakilerin ileri geri konusmasını bende haksız buluyorum kalıp teneke parcası için bana laf söyleyemezler.!
Ulan tamda heyecanlı yerine geldik, akşamda maunvalide gelecekmiş, beyler bir mola verin de saat 22:00 gibi falan devam edersiniz, sonra eziyet oluyor 32 sayfa oku oku bitmiyor ya da Cem siliyor konuyu yetişemiyorum :D :D :D :D
abi o çok kötü bi duygu yaa :D
berkay_aydin
05-11-2012, 16:04
Techturkey Sitesinin Yaptığı Terbiyesizlik - Sayfa 5 (http://www.renaultclubtr.com/forum/sohbet-muhabbet/84269-techturkey-sitesinin-yaptigi-terbiyesizlik-5.html)
_driver_
05-11-2012, 16:04
ahahahhah koparttı :hehe:
angaralı bu işi sen çözersin
en büyük terbiyesiz sensin aramızda
edit: msj kutunuda boşalt konu içlerinden sövemiyorum
Fi®eMaNOFLU
Fi®eMaNOFLU nickli üye şu anda çevrimiçi.
ADMİN Fi®eMaNOFLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Teşekkür Et
121
75 Konusuna 85 Teşekkür Almış
Fi®eMaNOFLU - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Cevap: Techturkey Sitesinin Yaptığı Terbiyesizlik
Toplarını tüfeklerini alıp gelsinler hortum elimde bekliyorum:)
http://img375.imageshack.us/img375/286/imzay.jpg
Bize He® Ye® T®aBZoN
Sanalda SEDAT PEKER, Realde Pamuk ŞEKER...
İlginç bir karakter
yucelebeci
05-11-2012, 16:07
bunlarda şanzelize cafe potansiyeli gördüm
..................................................
bunlarda şanzelize cafe potansiyeli gördüm
oflu olan vip üyesiymiş şanzelizenin
Techturkey, Techturkey'e laf atan yavşakların götünü mü sikti ki;
Bu yavşaklar kendilerine laf söylenmediği takdirde Techturkey'e laf ediyor..
Muhtemelen kalın gelmiştir sikimiz o yüzden *** acıları vardır..
Son Kayıt Olan Şanslı RCT Üyesi; fransözsich, Artık Bizden Birisin.
2sn sonra ban yemıs bu üye, bide son 24 saat içinde üye olan nıcklerın yarısı ban yemıs :D
2 sn. mi sürdü,nerden anladilar ben oldugumu ?
bordeux yazdim ondan mi? yoksa otomoblime alpine yazdim ondan mi? :D
mesaj bile yazamadim ya la..
http://3.bp.blogspot.com/-U7A_6ukT4WQ/TxiA052qxSI/AAAAAAAAX8c/EAYZk7E-Uxk/s1600/20077520698989598381720.jpg
malifortlutoros banlandım kaç kere üye alımını da kapatmıslar :D.
SOMEONESPECIAL
05-11-2012, 16:09
İğrençççççççççççççççç
kemal_koker
05-11-2012, 16:09
çirkeflik böyle bişey olsa gerek :D
ramazanla volkanrs bura üye mi :D suriye sınırına koyacam ilk gelen topla dağılsınlar
hepiniz F5 sapıklarısınız ya :D 1 saatte 17 sayfa nedir aga ? :D gelip renocular demiyomu ne kadar dedikoducusunuz..
Bu arada biz nasıl insanlarmışız la. :D
Konu sahibi bi yerde haklı bence ama diğerleri saçma sapan yazılar filan.
Techturkey, Techturkey'e laf atan yavşakların götünü mü sikti ki;
Bu yavşaklar kendilerine laf söylenmediği takdirde Techturkey'e laf ediyor..
Muhtemelen kalın gelmiştir sikimiz o yüzden *** acıları vardır..
neden acı acı sövüyorsun evren...gerek yok bence...şimdi 500 tane misafirde bize gelicek...bizi yanlış tanımasınlar...hepimiz okumuş, kaliteli ,elit yavşak bebeleriz...:D
İğrençççççççççççççççç
böyle nemli ve kekremsi...öyyyykkk...
ulan okan dallamasının yazdığına bakın hele, it herif buradan 433543546 kere banlandı üstüne 4534534 tane üğelik alıp geri döndü yüzsüz yüzsüz şunun yazdığına bakın amk!!!!!
ulan ne işin var madem burada şerefsiz, oraya yazacağına girip buraya yazsana üğeliğinde var nasılsa!!!!
Barzo renaultcular ulan 1 adet küfürüm yok düzgün birşey yazdım
Barzo moderatorler tarafından banlandık
lW4fTxRcAC4
ulan okan dallamasının yazdığına bakın hele, it herif buradan 433543546 kere banlandı üstüne 4534534 tane üğelik alıp geri döndü yüzsüz yüzsüz şunun yazdığına bakın amk!!!!!
ulan ne işin var madem burada şerefsiz, oraya yazacağına girip buraya yazsana üğeliğinde var nasılsa!!!!
caps yok mu ?
Hangi üyelikle giricek yiğit :D sende aaaa unutmustur idleri :D
insanları bindikleri araçlara, üye oldukları forumlara göre sınıflamak da yeni çıktı. bu konunun kapatılması gerektiğini düşünüyorum zira seviye rct'ye kadar düştü.
caps yok mu ?
bu aralar bende birikti istiyomusun ?
Bu cliors okan yavsagi her banlandiginda yeniden uye olmuyor mu buraya?
sonra cikip boyle seyler yaziyor
caps yok mu ?
CliOkaN
CliOkaN nickli üye şu anda çevrimiçi.
RCT Kurucusu CliOkaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Aaaa arkadaşlar techturkey yalaka tayfasına ayıp etmişsiniz onlar böyle bukadar laf yemeye alışkın değildirler kendilerini sürekli pofpofladıkları için sıkıntıya lafa gelemezler :)
Sorun bakalım hergün ağzının suları akarak izledikleri DBS Type-R ları nın hasar kaydını :) Ama nolcak araba yürüyomu yürüyo onlar fiyatına bile söz edemezler ama adam kalkar hakkı olan parayı siter arabasına ve sorununuda belirtir o aracı tanımadıkları için ağzına gelenleri sayarlar :) alın DBS typer ı yada REG 106 yı bak nasıl yalakanız oluyorlar 2 dakkada denemelere çağırıyorlar onların gözünde adam olmak için gidiceksiniz ataşehirde bikaçına benim gibi saplıcaksınız ha tanıdık değilsenizde mutlaka bi kılıf bulurlar benim SS gibi ya nos muhabeti yaparlar yada yalan attığımızı aracın speclerinin fazla olduğunu düşünürler nasılsa onlardan daha iyi yürüten yok ya arabaları :) ilah teamm techturkey :D
Şimdi sitelerinde açtıkları konuyu gördümde yok ping ming le uğraşıyorlar hey allahım akıl fikir versin :D
254 misafir koyun sürüsü :D
Ne oldu techturkey istenmediğiniz yere hala üyemi olmaya çalışıosunuz ??? Geldinizmi ayağımıza :) yüzsüzmüsünüz yoksa ?? E devam edin :D
47. post
Techturkey Sitesinin Yaptığı Terbiyesizlik - Sayfa 5 (http://www.renaultclubtr.com/forum/sohbet-muhabbet/84269-techturkey-sitesinin-yaptigi-terbiyesizlik-5.html)
okan piçinin yazdıklarını aynen kopy yapıyorum beyler!!!
'''''''''''Aaaa arkadaşlar techturkey yalaka tayfasına ayıp etmişsiniz onlar böyle bukadar laf yemeye alışkın değildirler kendilerini sürekli pofpofladıkları için sıkıntıya lafa gelemezler :)
Sorun bakalım hergün ağzının suları akarak izledikleri DBS Type-R ları nın hasar kaydını :) Ama nolcak araba yürüyomu yürüyo onlar fiyatına bile söz edemezler ama adam kalkar hakkı olan parayı siter arabasına ve sorununuda belirtir o aracı tanımadıkları için ağzına gelenleri sayarlar :) alın DBS typer ı yada REG 106 yı bak nasıl yalakanız oluyorlar 2 dakkada denemelere çağırıyorlar onların gözünde adam olmak için gidiceksiniz ataşehirde bikaçına benim gibi saplıcaksınız ha tanıdık değilsenizde mutlaka bi kılıf bulurlar benim SS gibi ya nos muhabeti yaparlar yada yalan attığımızı aracın speclerinin fazla olduğunu düşünürler nasılsa onlardan daha iyi yürüten yok ya arabaları :) ilah teamm techturkey :D
Şimdi sitelerinde açtıkları konuyu gördümde yok ping ming le uğraşıyorlar hey allahım akıl fikir versin :D
254 misafir koyun sürüsü :D
Ne oldu techturkey istenmediğiniz yere hala üyemi olmaya çalışıosunuz ??? Geldinizmi ayağımıza :) yüzsüzmüsünüz yoksa ?? E devam edin :D
amk gerizekalısı sen niye istenmediğin halde gelip buraya milyon tane üğelik aldın peki sikik!!!! ulan sanki reno kılap törki nin hastasıyız ölüyoz bitiyozda ondan üyelik almaya çalışıyoz ondan geldik ayağınıza amk....'''''''''''''
biri siksin la şunu :D:D:D
o değilde konunun altındakiler ne gaza gelmiş yardırmış resmen hepsi
site 5dk ucuyor beyler hahah :D
asında sitenin isminin hondaturkey olması gerekiyormuş yorumlara bakılırsa :):)
vay canına sayın seyirciler....
SOMEONESPECIAL
05-11-2012, 16:18
böyle nemli ve kekremsi...öyyyykkk...
Bi de mantar filan varsa........... Öne eğdiğinde alttan buram buram..
Midem kalktı AKM :hahaha:
B.Battal
05-11-2012, 16:18
hahahhha ezik herif ya
2 sn. mi sürdü,nerden anladilar ben oldugumu ?
bordeux yazdim ondan mi? yoksa otomoblime alpine yazdim ondan mi? :D
mesaj bile yazamadim ya la..
http://3.bp.blogspot.com/-U7A_6ukT4WQ/TxiA052qxSI/AAAAAAAAX8c/EAYZk7E-Uxk/s1600/20077520698989598381720.jpg
adamlar son 1 saattir gelen uye kayıtlarını incelemeden direk banlıyolar ordan anladım :D
bu arada bu konulardan habersız gerçek reno sevgısı olan bı insan warSa arada o da ban yemiştir, şuan olayı anlamaya çalışıyodur :D :D NİE BAN YEDIM SIMDI BEN YAA :soru: :icon_wack
kemal_koker
05-11-2012, 16:20
polo'ya biniyorum vtec açıyorum :D
okan al özlemişsnidir sen bu videoyu....
yeee yoooo!!!
kim-geti2-hardcore_2302220.
çok talihsiz mesajlar yazılar var..iade ediyorum hepsini !! çoğul kullanmalar vs ler..
yiğit çıkmıyo video?
edit açıldı..
la Seko alttan alttan okuyosun kesin senin üyeligin vardır orda :D
ne çok sedat peker varmıs la reno sitesinde bizi beklioılarmıs ahauhau :D
Okan denen adamın aklı olsa, tt'dekiler böyledir şöyledir diye 50 kişinin yaptığını tüm siteye mal etmezdi.. Ama işte akıl olsa..
Vizyonu, zekası, adamlığı altındaki 3 kuruşluk metal parçasının kaç saniyede 200'e çıktığından ibaret..
Yanlışım yoksa ve karıştırmıyorsam ACT'den beri heryerden siktir edilen bi tipti bu.. Buradan da epey bi siktir edilmesine rağmen hoşuna gittiğinden olsa gerek geri gelmişti bi kaç kez.. En sonunda bula bula orayı bulmuş..
tutcan 50 tane travesti giydirsen RCT tişörtleri salcan sokaklara
eyy misafirlerrrrrrrrrr :D
SOMEONESPECIAL
05-11-2012, 16:23
okan al özlemişsnidir sen bu videoyu....
yeee yoooo!!!
kim-geti2-hardcore_2302220.
O niye öle dimdik oturuyo araba kullanırken :soru:
Adam sıkıntısından bahsetmiş saygı göstermek lazım dalga geçmek yerine
SekoLive
05-11-2012, 16:24
la Seko alttan alttan okuyosun kesin senin üyeligin vardır orda :D
yok kanka ben reno sevmem zaten bilirsin az cok :)
Yiğit G.
05-11-2012, 16:24
Okan denen adamın aklı olsa, tt'dekiler böyledir şöyledir diye 50 kişinin yaptığını tüm siteye mal etmezdi.. Ama işte akıl olsa..
Vizyonu, zekası, adamlığı altındaki 3 kuruşluk metal parçasının kaç saniyede 200'e çıktığından ibaret..
Yanlışım yoksa ve karıştırmıyorsam ACT'den beri heryerden siktir edilen bi tipti bu.. Buradan da epey bi siktir edilmesine rağmen hoşuna gittiğinden olsa gerek geri gelmişti bi kaç kez.. En sonunda bula bula orayı bulmuş..
bu okan o okanmı hehhe :D
SOMEONESPECIAL
05-11-2012, 16:26
http://b1211.hizliresim.com/13/5/fnjg3.png (http://bit.ly/c25MCx)
Yakışıklı çocuk abisi öle deme
misafirler tikkatimi çekti ya la :hahaha:
eyyy ruh burdaysan klavyeden delikanlılık yap :D
siteye moderatör olmayanı almıyorlar heralde,
4 moderatöre 1 moderatör düşüyor.
Şanzelize cafe *** yemiş.
CinAli_06
05-11-2012, 16:27
vay arkadaş çok karakter yoksunu siteymişiz ya la biz =)
bence biryer bulamadigindan orayi kurmus :D
avatarin üstünde kurucu yaziyor :hahaha:
O niye öle dimdik oturuyo araba kullanırken :soru:
çok soktum ben buna abi zamanında, hatta bikeresinde ortalama 1 ay kadar oturamadı, sürekli basur simidiyle araba kullanıyordu, benzine zamda gelince baktıki 20 liralık benzinle bir hafta araba kullanamıcaz bari toplu ulaşım kullanayım dedi, ondada 1 ay boş dolmuşta ayakta gezdi...
bu videodakiler daha yeni yeni iyileştiği halleri....
bence biryer bulamadigindan orayi kurmus :D
avatarin üstünde kurucu yaziyor :hahaha:
hahah yazık ona.. bi de o sik ucu kadar beyniyle ayağıma geldiniz yazmış.. ağzı süt kokan bebe...
hahah yazık ona.. bi de o sik ucu kadar beyniyle ayağıma geldiniz yazmış.. ağzı süt kokan bebe...
evren abi son nick i rs team olacaktı banlasana şu amk pigmesini....
mechanic
05-11-2012, 16:30
çok ayıp etmişler ama.. farkındalardır inşallah.
overblack
zuahahah şanzelize ya :)
o da fransız dimi..
rct'cilerin buluşma noktası şanzelize cafe :)
kemal_koker
http://b1211.hizliresim.com/13/5/fnjg3.png (http://bit.ly/c25MCx)
http://www.capstroll.com/wp-content/uploads/486720_522532524442671_336470264_n.jpg
o benimde dikkatimi çekti herkez kırmızı mavi :hahaha:
SOMEONESPECIAL
05-11-2012, 16:31
AMK biri benim hakkımda böyle şeyler yazsa sinirimden bunalıma girerim
kendimi asarım, atarım, yakarım...
Hiç mi onur gurur haysiyet yok bunda
AMK biri benim hakkımda böyle şeyler yazsa sinirimden bunalıma girerim
kendimi asarım, atarım, yakarım...
Hiç mi onur gurur haysiyet yok bunda
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
imprezaWRC
05-11-2012, 16:32
abi o çok kötü bi duygu yaa :D
Hangisi :beuj:
Maunvalidenin emrivaki ile eve gelmesi mi; konulara yetişememek mi :beuj: :D:D
Keşke maunvalide adobe flash tabanlı olsaydı :D , görmek ve sesini duymak için önce Flash yüklemek gerekirdi, bende istemiyorum yükleme yapma seçeneğini seçerdim kurtulurdum :D:D:D
*370 O dediklerin insanlarda olur abi :D
site cok hızlı beyler :D
Renault Kulübü | Renault Türkiye | RCT | Renault Forum |Renault Destek | Renault Megane| (http://renaultclubtr.com/forum/)
FİREMANOFLU misafir arkadaş o yazdıklarını burayada üye olup yazsana
Hepinizi şanzalize cafede bekliyorum. Yerinin nerde olduğunu da bilmem ama siz oralardaysanız adresini verin ben sizi bulurum gençler :)
Adam burdan okuyup kendi sitesinden atar yapıyor ilginç :))
SOMEONESPECIAL
05-11-2012, 16:34
Hangisi :beuj:
Maunvalidenin emrivaki ile eve gelmesi mi; konulara yetişememek mi :beuj: :D:D
Keşke maunvalide adobe flash tabanlı olsaydı :D , görmek ve sesini duymak için önce Flash yüklemek gerekirdi, bende istemiyorum yükleme yapma seçeneğini seçerdim kurtulurdum :D:D:D
Maunfamily için öle bi seçenek istiyorum bende :icon_tup:
ghibli06
05-11-2012, 16:35
meraktan bir gireyim dedim, şu imzayı gördüm zaten kaale alınmaması gerektiğini anladım:
'Sanalda SEDAT PEKER, Realde Pamuk ŞEKER...'
kemal_koker
05-11-2012, 16:36
misafir sayısı her geçen saniye artıyor :) buradan alıntı yapacak artık üye adları orada çıkacak :D
Okan ss gorusuruz mutlaka biyerde yuz yuze beybi:)
Heeee sen buraya cevap yazamiyosun dimi fake uyeliklerini banlamistim senin:D
okan ın video çok iyimiş ya yeni gördüm iyi güldüm hahah :D
Turboğuz54
05-11-2012, 16:37
Ben ELİMDE HORTUMLA bekliyorum yazısını görünce tansiyonum düştü zaten siteden nası cıktığımı bilmiyorum elim ayağım boşaldııı
RottingChrist
05-11-2012, 16:38
ben bişiy anlamadım bu siteden. istem dışı açılan virüslü porno siteleri gibi. avatarlarina penis büyütücü haplardan koyan var mı acaba.
site cok hızlı beyler :D
Renault Kulübü | Renault Türkiye | RCT | Renault Forum |Renault Destek | Renault Megane| (http://renaultclubtr.com/forum/)
sedat peker üye olmak istiyormuş :D
SOMEONESPECIAL
05-11-2012, 16:39
Fi®eMaNOFLU:
Sitenize üye olursam kabul etmiyceksiniz şahsıma söylenenlere cevap veriyorum ve farkındaysan sende burdan beni takip ediyosun ordan cevap veriyosun:) Adresim çok basit Fatih İtfaiyesindeyim buyur gel çay içelim yüz yüze görüşelim.
http://a1211.hizliresim.com/13/5/fnjy4.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Adamın üyeliğini kabul edinde konuşsun.
berkay_aydin
05-11-2012, 16:40
Güzelim memleketimden soğudum önüne geleni mod yapmışlar, gerçi of ayrı bir dünya ama olsun ....
beyler bu renocu arkadaşları face sayfası yokmu? var yazıyor ama giremedim bi türlü
azcıkta ordan zorlasak deliği :D:D:D
Ef Driver
05-11-2012, 16:40
döner bıçaklarıylaa dalalımmmm :D
,
Orjinal Lacoste RCT Tişörtleri Satışta
Tişörtlerimiz Lacoste Kumaştan Üretilmiştir.
Logolar Kesinlikle Boyama Değil Baskıdır.
Defalarca Yıkanıp giyelebilir.
1-2-3-4 Numara Bedenler Mevcuttur.
Ürünlerin Kaliteli Kontrolleri Yapılmıştır.
Fiyatı : 20 TL dir.
Edinmek İsteyenler ;
Herkez üye olsamı acaba asdhashdashdahsdhasd
önceki sayfaları okuyamadım ama varmı böle bi etkinlik :D
SOMEONESPECIAL
05-11-2012, 16:41
Ben ELİMDE HORTUMLA bekliyorum yazısını görünce tansiyonum düştü zaten siteden nası cıktığımı bilmiyorum elim ayağım boşaldııı
HORTUM SÜLEYMAN'a özenmiş arkadaş
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=hortum+süleyman
kemal_koker
05-11-2012, 16:41
önceki sayfaları okuyamadım ama varmı böle bi etkinlik :D
hareket saati herkes arabasıyla gelsin 23:27
kemal_koker
05-11-2012, 16:43
yeni hedef :D
https://www.facebook.com/pages/Renault-Club-T%C3%BCrkiye/378083541525?ref=ts&fref=ts
mechanic
şu an rct de deki durum:
165 Kayıtlı Ve 3456 Misafir Üye Bulunmaktadır.
onursumer
Okuyan Tech Turkey Yöneticisi Varsa Müdehale Etmesi Gerekiyor..
Sanal Saldırı 4 Ezik Lamerin Siteye Konu açmasıyla Yapılmaz ddos u kafasına yerler.....
şiii yoneticiler nerdesiniz mudahale edin :D
overblack
05-11-2012, 16:44
5 tane mod 1 admin atar yapıyor konuyada kimse giremiyor sanırım :)
arkadaşlar ***** sitedeki arkadaşlar saydıymış bu sitedekilere. ben sizden değilim tanımıyorum sizi :)
Sitenize üye olursam kabul etmiyceksiniz şahsıma söylenenlere cevap veriyorum ve farkındaysan sende burdan beni takip ediyosun ordan cevap veriyosun:) Adresim çok basit Fatih İtfaiyesindeyim buyur gel çay içelim yüz yüze görüşelim
Şu adamı kabul edinde neymiş derdi anlatsın arkadaş itfaiyedeymiş
Spor otomobil piyasası böyledir insan yanından bile geçemedikleri araçlar hakkında yorum yapmakta ustalar..
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::h ahaha::hahaha::hahaha:
sanki aston martin forumu spor gazetesi :D
adamlar aştı yaa :D boruyla hortumla bekliyorlar :D
cem nerde la secerelerini düküverirdi :D
yeni hedef :D
https://www.facebook.com/pages/Renault-Club-T%C3%BCrkiye/378083541525?ref=ts&fref=ts
aga burası doğru yer olmayabilir ama, ikitane çıktı reno kılap sayfası hangisi bilmek lazım....
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren (http://www.facebook.com/necla.demirbas/photos_stream#!/RenaultClubTr?fref=ts) böle bişey var ama nedir bilemedk :D töbe yarabbi adamların sayfası bile necla :D
Kutluhan
05-11-2012, 16:47
Fi®eMaNOFLU:
Sitenize üye olursam kabul etmiyceksiniz şahsıma söylenenlere cevap veriyorum ve farkındaysan sende burdan beni takip ediyosun ordan cevap veriyosun:) Adresim çok basit Fatih İtfaiyesindeyim buyur gel çay içelim yüz yüze görüşelim.
http://a1211.hizliresim.com/13/5/fnjy4.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Adamın üyeliğini kabul edinde konuşsun.
ıslatıp ıslatıp sopalıcan böyle tipleri gidip itfaiye hortumunu bi tarafına saplamak var aslında kaynanasını s........... :ofk:
Şimdi mesai bitti. Evde iş var ancak geç girerim. Konu nereye gider merak ediyorum :) Yüzümde bir gülümsemeyle :) Bu arada bahsi geçen siteye seneler önce üye olmuştum galiba :)
kemal_koker
aga burası doğru yer olmayabilir ama, ikitane çıktı reno kılap sayfası hangisi bilmek lazım....
ne yapacaz :(
GokhanRS
geldim burdayım kime ne terbiyesizlik yapmışım. üyeliklerini mi onaylamamışım? ben ne zaman admin oldumda haberm yok. tamam beni aradılarda ben araç hakkında kötü bişey yazmadım yazanların linkini verdim şeklinde açıkladım. sanırım techturkeyi benimmi sandılar
kemal_koker
05-11-2012, 16:48
geldim burdayım kime ne terbiyesizlik yapmışım. üyeliklerini mi onaylamamışım? ben ne zaman admin oldumda haberm yok. tamam beni aradılarda ben araç hakkında kötü bişey yazmadım yazanların linkini verdim şeklinde açıkladım. sanırım techturkeyi benimmi sandılar
itiraf et . onaylamamışsın gizli admin seni :D
o 2 mesajda şerefsiz yazan varya,oturturum onu renaultun armasına....
freelife
05-11-2012, 16:51
bunların hepsini o arkadaşa birebir anlattım gökhan...ama olayların taaa buralara geleceğini sanırım kimse düşünmemişti çünkü rct de olsa techte olsa burdaki insanlar gün geliyor yüzyüze bakıyor farklı ortamlarda..
şu Okan ataşehirde kimlere saplamış çok merak ettim :D :D :D
ahahahha hortumcu cocuga çok guldum yalnız...
Jam da Joker
05-11-2012, 16:52
Şu anda 387 üyemiz bu konuya göz atıyor. (14 kayıtlı üye ve 373 misafir.)
Neler oluyor?
Haklı olarak çocukta şaşırdı moderatör harici forumda online görünce..
yarin haberlerde iki site hortumla birbirine girdi diye haberler cikmasin :D
Ben yaziyorum, bitirene kadar konu kapali. Bekleyin.
Selamin aleykum
Oncelikle sitemizin uye alimlariyla ilgili olan konuyu acikliga kavusturalim. Gun icinde 300 den fazla uyelik talebi geliyor, bunlarin cogu spam, bot vs oldugundan, salakca mail adresleri, dogum tarihlerini doldurmamalar vb sebeplerden dolayi kabul edilmiyorlar. Hicbir uyenin tum bilgilerini eksiksiz girmeden siteye uye olmasini saglamiyoruz. Bunun yaninda okanss gibi arkadaslarin gunde 20 defa uyelik girisimi oldugu icin daha dikkatli davraniyoruz. Buna ragmen arada maalesef kaciriyoruz. Bu hassas tutumumuza ragmen , bu sekildeki uye reddedislerimize ragmen, yine de kisiliksiz/ isbirlikci / karaktersiz gibi sifatlara maruz kaliyoruz. Eger sen uyelik formunu duzgun doldurmus olsaydin , bu siteye uye de olurdun sikayetini de yazardin. Gokhan_rs olsun, baska biri olsun, benim siteme kimi uye olarak alip almayacagimi soyleyemez. Ben kimsenin emir kulu degilim, onaylanmiyorsa inan vardir bir sebebi. Bizim diger forumda karaktersiz oldugumuzu soyluyorlar ya hani, oyle oldugunu dusunen her kim varsa, bu foruma girmek zorunda degil. Ama benim forumuma obur tarafta sovup sonra dayanamayip bu siteye girenler de serefsizdir onu soyliyim. Araba konusuna gelince, araban gider, gitmez, kazalidir, kazasizdir bizi kesinlikle ilgilendirmez. Bizim forumumuzda herkes soyledigi laftan sorumludur. Neticede cok da hesap sormak istiyosan google a yazarsin gokhan rs diye adamin butun bilgileri isyerine kadar cikar. Benim o renault forumuna uyeligim yok, buraya yaziyorum ister okursun, ister cevap yazarsin, istersen burda sessiz kalip o forumda saydirmaya devam edersin. Ama hani diyorsun ya insanlar bilip bilmeden konusuyor arabam hakkinda diye, bir de buna sinirleniyorsun ya, bunu soyluyosan o zaman sende tanimadigin bilmedigin insanlar hakkinda orda burda atip tutmayacaksin. Bu konuyla ilgili cok da cuk oturan bi atasozumuz var bildin mi? Kendine yapilmasini istemedigin seyi baskasina yapip serefsizlik yapmicaksin.
Su yazimdan sonra bi derdi , meselesi olan varsa benim telefonum 24 saat acik, ozgun gulec yazarsan hakkimda her bilgiyi bulursun sorun yok.
Hadi bakalim selametle.
SOMEONESPECIAL
05-11-2012, 17:15
Selamin aleykum
Oncelikle sitemizin uye alimlariyla ilgili olan konuyu acikliga kavusturalim. Gun icinde 300 den fazla uyelik talebi geliyor, bunlarin cogu spam, bot vs oldugundan, salakca mail adresleri, dogum tarihlerini doldurmamalar vb sebeplerden dolayi kabul edilmiyorlar. Hicbir uyenin tum bilgilerini eksiksiz girmeden siteye uye olmasini saglamiyoruz. Bunun yaninda okanss gibi arkadaslarin gunde 20 defa uyelik girisimi oldugu icin daha dikkatli davraniyoruz. Buna ragmen arada maalesef kaciriyoruz. Bu hassas tutumumuza ragmen , bu sekildeki uye reddedislerimize ragmen, yine de kisiliksiz/ isbirlikci / karaktersiz gibi sifatlara maruz kaliyoruz. Eger sen uyelik formunu duzgun doldurmus olsaydin , bu siteye uye de olurdun sikayetini de yazardin. Gokhan_rs olsun, baska biri olsun, benim siteme kimi uye olarak alip almayacagimi soyleyemez. Ben kimsenin emir kulu degilim, onaylanmiyorsa inan vardir bir sebebi. Bizim diger forumda karaktersiz oldugumuzu soyluyorlar ya hani, oyle oldugunu dusunen her kim varsa, bu foruma girmek zorunda degil. Ama benim forumuma obur tarafta sovup sonra dayanamayip bu siteye girenler de serefsizdir onu soyliyim. Araba konusuna gelince, araban gider, gitmez, kazalidir, kazasizdir bizi kesinlikle ilgilendirmez. Bizim forumumuzda herkes soyledigi laftan sorumludur. Neticede cok da hesap sormak istiyosan google a yazarsin gokhan rs diye adamin butun bilgileri isyerine kadar cikar. Benim o renault forumuna uyeligim yok, buraya yaziyorum ister okursun, ister cevap yazarsin, istersen burda sessiz kalip o forumda saydirmaya devam edersin. Ama hani diyorsun ya insanlar bilip bilmeden konusuyor arabam hakkinda diye, bir de buna sinirleniyorsun ya, bunu soyluyosan o zaman sende tanimadigin bilmedigin insanlar hakkinda orda burda atip tutmayacaksin. Bu konuyla ilgili cok da cuk oturan bi atasozumuz var bildin mi? Kendine yapilmasini istemedigin seyi baskasina yapip serefsizlik yapmicaksin.
Su yazimdan sonra bi derdi , meselesi olan varsa benim telefonum 24 saat acik, ozgun gulec yazarsan hakkimda her bilgiyi bulursun sorun yok.
Hadi bakalim selametle.
Özgün ne kadar düzgün yazmışsın...
Abi bende ona dikkat ettim :)
imprezaWRC
05-11-2012, 17:19
Abi, mayalar sanırım takvim olayını tutturacak :D:D:D
Çünkü, Özgün'ün okunabilir yazdığı mesajlar sayılıdır. :D
Saat 19:00 da renault club ile ortak olarak kitlenicek konu, o saate kadar yazacaklariniz varsa yazin. Yalniz kufur gordugum an banlarim haberiniz ola.
Abi, mayalar sanırım takvim olayını tutturacak :D:D:D
Çünkü, Özgün'ün okunabilir yazdığı mesajlar sayılıdır. :D
Pek hayra Alemet degıl İlk defa duzgunce okuyabıldım yazdıklarını :)
GokhanRS
05-11-2012, 17:21
doğruyu söylemek mi suç arkadaşım?
aracının 31000 TL bir kaydı var PERT
2nci defa diğer sahibide pert etmiş o da 44.500 TL. bana inanmayan arkadaşlar lütfen plakayı 5664 e mesaj atsınlar.
şimdi aracının toplamda 85 milyar liralık pert kaydı var. ben bunu açıkladım diye suçlumuyum?
HANİ HERŞEYİ SÖYLÜYORDUN VATANDAŞ?
arabanın 85 milyar yeni parayla (85.000 TL kaydı var)
arkadaşlar taktir sizin. 85.000 tl kaydı olmasına rağmen bunu söylemeyip boşver bakma o araca dediğim için suçluysam sövün bana?
ama araca bakmaya giden arkadaşlara o arabanın 85 milyar kaydı olduğunu söylemediysede bu aracın sahibine sövün?
adamlar!!! kimin ne zaman mod olduguna kadar takıp etmış sonra tutmuş *** atıyolar.. yav bu ne eziklikdir arkadaş :hahaha::hahaha::hahaha:
GokhanRS
05-11-2012, 17:24
85.000 TL toplamda 2 defa pert 2-3 kerede ufak kazalar olmak üzere 25milyarlık arabanın 85.000 TL pert kaydı olması suç değil?
Eğer bu arkadaş gidenlere bu arabanın 85.000 TL perti olduğunu söylediyse.
ve bende 85.000 TL pert kaydı olan arabanın sıkıntılı demiş olmam suçsa ve ben doğruları söyledim diye suçlanıcaksam
ki bu güne kadar bunları açıklamamıştım. giden geri döndü boşver demiştim.
alın şimdi söylüyorum. o arabanın 85.000 TL kaydı var. doğruyu sölemek şerefsizliktir. Ben sanırım bu yüzden şerefsizlikle suçlandım!
aa beyler lütfen küfür etmeyin adamlar print screen alıyor....
:D :D :D :D :D
SOMEONESPECIAL
05-11-2012, 17:25
Pek hayra Alemet degıl İlk defa duzgunce okuyabıldım yazdıklarını :)
Aynen... 2006'dan beri üyeyim. İlk defa bende okuyabilince şaşırdım :)
o 2 mesajda şerefsiz yazan varya,oturturum onu renaultun armasına....
Adam allahtan mercedesci değil :)
ya sorgulamada olduysa söylemen gayet normal,kaç tane sorgulama konusu var yazsak yazdı oluyor yazmasak yazmadı arkadaşını savunuyor vs..ne zor işler yav bişey bilmekte suç :D
_muhaRRem
05-11-2012, 17:26
Saat 19:00 da renault club ile ortak olarak kitlenicek konu, o saate kadar yazacaklariniz varsa yazin. Yalniz kufur gordugum an banlarim haberiniz ola.
doktor supra avatarından sıkıldm yenisini bekliyorum :)
SOMEONESPECIAL
05-11-2012, 17:26
85.000 TL toplamda 2 defa pert 2-3 kerede ufak kazalar olmak üzere 25milyarlık arabanın 85.000 TL pert kaydı olması suç değil?
Eğer bu arkadaş gidenlere bu arabanın 85.000 TL perti olduğunu söylediyse.
ve bende 85.000 TL pert kaydı olan arabanın sıkıntılı demiş olmam suçsa ve ben doğruları söyledim diye suçlanıcaksam
ki bu güne kadar bunları açıklamamıştım. giden geri döndü boşver demiştim.
alın şimdi söylüyorum. o arabanın 85.000 TL kaydı var. doğruyu sölemek şerefsizliktir. Ben sanırım bu yüzden şerefsizlikle suçlandım!
Şerefsiz, köpek, it sürüsü gibi laflar eden adı geçen forumun üyeleri
eğer delikanlıysa bunu açıklasın ;)
cevabi mecbur buradan veriyorum cünkü okan denen dünkü bokun postu dolayli olarak beni de ilgilendiriyor.
bu agiz ishali olan dallama demis ki;
Sayın çok bilmiş techturkey yönetimi "pardon içlerinde birkaçı hariç" alın şu yalaka 300-500 üyelerinizi sokun bitarafınıza çok yüzsüz adamlar :)
ulan linke tikladik konuya baktik diye herkese ne hakla böyle bir yakistirmada bulunuyorsun?
simdiye kadar kimseye sanal ortamda küfür etmedim ama sabrimi zorlama!!
sen o 300-500 yalaka dedigin insanlarin kimler oldugunu biliyor musun?
kac yerde denk geldim videolarina milletin icinden gectim diye salliyordun,gencsin heveslisin diye sesimi cikarmadim.
lan senin o götü boklu clionu s...... bir tarafina..
3 kurusluk arabaya binip millete atar yapacagina 2 dk. adam ol.
dünkü *** yasina bakmiyor da bir de millete sövüyor..
senin sidikli arabanin parasini ben serviste bir kerede veriyorum sidikli..
tanimadigin bilmedigin insanlar hakkinda ileri geri konusma, can sikma.
bunu da kesin okursun..
küfürler için print screen alın deniyor ya, bunu hakikaten delil olarak kullanabiliyorlar mı mahkeme de mesela? zaten şikayet edersen server üzerinden silsende ne yazdıysan çıkmıyor mu? bilişim suçlarından bu tespit edilebiliyor diye biliyorum, yanılıyor muyum acaba?
VolkanA.
05-11-2012, 17:29
Bir saattir iki forumuda büyük zevkle takip ediyorum ama yazmayacaktım. Sayfa kopyasını al gerisi kolay demiş sanırım admin. Böyle birşeyi delil olarak kullanabileceklerinimi sanıyorlarda bıyık altından tehdit savuruyorlar çok gülünç. Bunların çobanları böyle sürüsü nasıl düzgün olsun.
doktor supra avatarından sıkıldm yenisini bekliyorum :)
O benim bigladyim en buyugu o :)
_muhaRRem
05-11-2012, 17:30
lcd ekran aldım 55 psi :D
GokhanRS
05-11-2012, 17:31
beyler bir foruma komple sövmeyin yanlış. bende üyeyim oraya(takılmıyorum o ayrı) ama ben kimseye sövmm aralarında bi kaç içgüzar var herşeyi karıştıran onlar.
araç sahibide gerçekleri bildiği halde alınmış bana saydırmış. onunda gazına gelmişler. bi kaç dengesiz için komple bütün üyelere sövmek yanlış.
onlardanda bu foruma komple söven oluyordur. ama herkesin kendi ayıbıdır.
ben ne insanlara ne foruma ne kimseye sövmedim.
burası techturkey gerçekler burda açıklanır. burdaki üyeler korkusuzca bildiklerini yazar.
eğer yanlış biliyorsak dedikodu yapmış olsaydık çıkar delikanlı gibi özürde dilerdik.
ama ben arabasının 85bin tl pert kaydı olduğunu bile gizliyordum. adama 6-7 farklı müşteri bile yolladım. ben adama resmen iyilik yaptım o hakkımızda şerefsizlikle suçladı.
yazık günah ayıp allahınızdan bulun diyorum bu tür adamlara.
imprezaWRC
05-11-2012, 17:32
Bigladyim = bileydim gibi çevirdim,
Yemin ediyorum 3. okuyuşumda big lady olduğunu çözdüm :D:D:D
:D:D:D:D
Abi senden 2 kişinin adres ya da telefonunu istiyorum biri kutluhan denen velet öteki mehmet aşçı. Bunları bul bana başka bişe istemiycem söz megane bile istemiycem daha :):)
Alıntı
Kutluhan ve Mehmet Aşçı... Fireman oflu reyiz fişlemiş sizi :D eyvah eyvah yapma bunu yapma :d
VolkanA.
05-11-2012, 17:33
küfürler için print screen alın deniyor ya, bunu hakikaten delil olarak kullanabiliyorlar mı mahkeme de mesela? zaten şikayet edersen server üzerinden silsende ne yazdıysan çıkmıyor mu? bilişim suçlarından bu tespit edilebiliyor diye biliyorum, yanılıyor muyum acaba?
Evet bilişim suçları tespit edebilir ancak print screen bir işe yaramaz göz boyama :)
Yiğit Ş.
05-11-2012, 17:33
85bin tl lik hasar var diyosun. pert kaydını saklayıp 6-7 kişi yolladım diyosun :D buda iyiymiş
şu okan çok komik ya hiç görmediysem 10 tane fake üyeliğini gördüm burda :)
Geyik yapmayin *****em hea
Selamin aleykum
Hadi bakalim selametle.
Havarrrr komşula havarrrr!!!ozgunun profılı hacklemişler...
darkmoon
05-11-2012, 17:38
ozgun su renault forumunun adminin üyeliğini açsanıza demokratik değilmişiz tek taraflı yazıyormuşuz bırakalım derdini dermanını anlatsın tarafsız demokratik olalım.
GokhanRS
05-11-2012, 17:38
85bin tl lik hasar var diyosun. pert kaydını saklayıp 6-7 kişi yolladım diyosun :D buda iyiymiş
saklamadım sadece rakamı söylemedim. pert kaydı var ama araba düzgün duruyor. gidin bakın alın 25milyar çok uygun. normaldir kaydı olması dedim.
sadece 85milyar gibi 2 defa pert olduğunu söylemedim. az yesinlerde 3.5 TL ye kıyıp mesaj atsın insanlar.
biz adama iyilik yaptık herif bizi suçladı.
doğruyu söylemek mi suç arkadaşım?
aracının 31000 TL bir kaydı var PERT
2nci defa diğer sahibide pert etmiş o da 44.500 TL. bana inanmayan arkadaşlar lütfen plakayı 5664 e mesaj atsınlar.
şimdi aracının toplamda 85 milyar liralık pert kaydı var. ben bunu açıkladım diye suçlumuyum?
Söylediklerinize göre hasar 75500 liraya denk geliyor.:icon_tup:
ozgun su renault forumunun adminin üyeliğini açsanıza demokratik değilmişiz tek taraflı yazıyormuşuz bırakalım derdini dermanını anlatsın tarafsız demokratik olalım.
Nicki neymis sor
kemal neden pembe oldu ? :D
kemal neden pembe oldu ? :d
+101201051524
Kemal koker niye pembe oldu :D
GokhanRS
05-11-2012, 17:42
Selamin aleykum
Hadi bakalim selametle.
he ya birde işbirlikçi olmuşuz kanka :D ben kimseye ne pm attım ne bişi söledim.
kaldı ki bunu yapsaydım mesaj atsaydım arasaydım bile tınlamazdın. aksine seni aradım yoğundun söyleyemedim. ben sana ulaşsaydım bir arkadaş cevap hakkı istiyor üyeliğini onaylatabilirmisin diye en fazla bu konuda ricada bulunacaktım ki sanada ulaşamadım.
biz adam için iyi yönde çaba gösterdik kendi 2 tane formu doldurmaya üşendiği için üyeliği onaylanmayınca bide işbirlikçi işgüzar yaptılar insanları.
ayıp ya. sanki benim yetkim varmış gibi sallamışlar.
nemonomani
05-11-2012, 17:42
gökhan abi gene dağatmış piyasayı ya aga rs de indin gene rs e bindin adamlara salça oluyon yakıştıraadım sana :D:D
kemal neden pembe oldu ? :D
Cok konusuyodu ondan oldu sende olmak istermisin?
darkmoon
05-11-2012, 17:43
Nicki neymis sor
siteye üye değilimki konuda yazmış :) herhalde kendi forumundaki nickle aynıdır.
GokhanRS
05-11-2012, 17:44
Söylediklerinize göre hasar 75500 liraya denk geliyor.:icon_tup:
3-4 tanede ufak kazaları var. 1.5 milyar 3 milyar v.s gibi.
nemonomani
05-11-2012, 17:46
şu okan çok komik ya hiç görmediysem 10 tane fake üyeliğini gördüm burda :)
bide üyelik vermiyorlar diye isyan ediyolar sadece okanda 20 tane üyelik var :D:D
HondatugraL
05-11-2012, 17:47
Nekadar iğrenç bir topluluğuz.. Kapatın sıteyı arkadaş rahatsız olmuş :D
Turkiyenin en iyi platformu olmak boyle bişey işte 1 kişiye kızıp butun forumu lekeler. Halbukı ben arabasının rengını bıle bılmıyorum suçum ney :D
VolkanA.
05-11-2012, 17:47
Yazar birazdan burdan okuyup ordan yazıyor nasıl olsa.
sen o smartını al o clio parası kadar olan bakımınıda yaptır kendi bi tarafına sok daha rahat alırsın ufak tefek ;)
Sen buraya gelip konuya üye olup cevap yazma çabasında olan insansan evet laflarımın hepsi sanada geliyor.. Yazdıklarım açık ve net herkes üstüne alınabilir sıkıntı yok..
o smart dedigin 3 tane clio alir.
yagini degistirdim 107 euroya,
mercedesin service c icin yag filtreler dahil 500 euro masrafi cikiyor.
clio dedigin ne ki lan?
araba ile adamlik oluyorsa yarin gideyim supra alayim, kac paralik alet!!
simdi seninle cocuk gibi sidik mi yaristiracagim?
kisaca kalibinin adami ol yeter.
kemal_koker
05-11-2012, 17:51
Özgün abiye söz verdim konuya yazmayacam artık pembe değilim :)
Teşekkürler :icon_tup:
ilk defa yazıyorum 2 forumada bakıyorum erkan başkan şimdi senin orda paylaştığın şey güzelmi şimdi ???
millet dinsin diye bakıyor yönticeler araya giriyor sen gerçekten arı kovanına sokuyorsun e bence hak ediyorsun
clio dedigin ne ki lan?
Abi takma sen boşver gitsin kim kimn ne oldugunu iyi biliyor millet 5 liraya araba alıp jant takınca havalanıyor :D
İki tarafın üyelerinin araba mevzusundan gelınen noktaya bakın yazılan kelımelere ben iki tarafında uyesıyım 5 seneye yakındırda reno formundakılerle abi kardeş gibiyim daha pazar gunu Düzcede yanımdalardı ve yanlış bi insan deiller burda baktıgım zaman yıne tech turkeyın bazı uyelerının makaraya sarmasıyla konu buyumus ve kimse altından kalkamıyacağı laflar etmesın 19 yasında 17 yaşında adamlar yapamıcakları şeyleri yazıyorlar
clio dedigin ne ki lan?
Supra pahali baskan :)))
Ne renault muş tüm türkiye yi salladı be ya :D
burdan öyle görünmüyor ama mesajlarınızı editleyip kendi üyelerinizi az çok susturabilirseniz konu kapanıcak burda yönetim arkadaşlara alttan alttan çoşkuyu veriyor sizde üyelerinize az çok çoşku verin kapansın saygılar.
Dıdıdıdıtdıdıdıt Saat 19:00 ve konu kapanır :D
overblack
05-11-2012, 18:01
kalekilit ranthor konu okuyor.burdan reno forumunu kitler bence :D
saat 7 de kıtlemek yerıne konular silinse daha mantıklı
HondatugraL
05-11-2012, 18:01
Ne renault muş tüm türkiye yi salladı be ya :D
kıytırıktan fransız ama koskoca Techturkeyın düştüğü duruma bak işte :D Sinekte ufak ama miğde bulandırıyormuş :D
nemonomani
05-11-2012, 18:03
İki tarafın üyelerinin araba mevzusundan gelınen noktaya bakın yazılan kelımelere ben iki tarafında uyesıyım 5 seneye yakındırda reno formundakılerle abi kardeş gibiyim daha pazar gunu Düzcede yanımdalardı ve yanlış bi insan deiller burda baktıgım zaman yıne tech turkeyın bazı uyelerının makaraya sarmasıyla konu buyumus ve kimse altından kalkamıyacağı laflar etmesın 19 yasında 17 yaşında adamlar yapamıcakları şeyleri yazıyorlar
tamamda üyelerin sıkıntısı zaten iki tarafta değil üyeler demiyeyim kendi adıma konuşayım mesela ben bu araba kötüydü bu bunu dedi şu bunu dediyle ilgilenmiyorum ben bu forumdan çok şey öğrendim ki hala öğreniyorum ortada bir sıkıntı varsa bu şahısların arasındaki sıkıntı az önce bi arkadaşında söylediği gibi rengini bile bilmediğim bi araba yüzünden benim bulunduğum sanal mekan niye TERBİYESİZ olsun ortada bir terbiyesizlik varsa ki bence var bu şahsın yaptığı terbiyesizliktir kusuruma bakmayın ama bence asıl terbiyesizlik içinde yüzbinleri barındıran bir platforma hakarette bulunmak
burdan öyle görünmüyor ama mesajlarınızı editleyip kendi üyelerinizi az çok susturabilirseniz konu kapanıcak burda yönetim arkadaşlara alttan alttan çoşkuyu veriyor sizde üyelerinize az çok çoşku verin kapansın saygılar.
Ne dion kardes ne kapamasi sizin forumun sahibi ile konustum kapatalim dedik yoksa acik solim cok ikimde ;)
S... t... Ipimle Kusagim olur burda dalgami gecerim print screeeen yaparsin ancak ;))
Saygi maygi yok kapamiyorum beni forum sahibi biri aradi konustuk ama bellliki yaraniz var kapamiyorum ben napiosaniz yapin kimseyi susturmuyorum :)
GokhanRS
05-11-2012, 18:04
http://img705.imageshack.us/img705/3876/bsrs.jpg
tşkler.
ilk mesaja eklerseniz bana saydıran arkadaşın ne olduğuda önce görülsün lütfen.
ulan adamlığı arabayla kıyaslayan sensin ben değil götü boklu sidikli clio diyende sensin istersen git bugatti al altına benim anlatmak istediklerimi zaten lafın gittiği yer anladı sen anlamasanda olur otur oraya smartında sahil turu yap hade bakam..
seni ben taaa modifiyemden biliyorum,
sadece konu acmaya gelirdin ve ona sapladim,buna sapladim der giderdin.
araban ile atar yaptigin icin konuyu aracina getirdim,
onun disinda bir muhabbetin yok zaten.
simdi ben mi aracimla konustum,sen mi konustun bir düsün.
ben ne özelde ne sanalda kimseye araci ile ilgili muamele yapmadim,yapmam da.
git eski konularina bak bir yorumumu bulamazsinda.
ama hala senin agzinda olan ve herkesin bildigi sözler hep klise,
orda ona burda buna sapladim.
saplamak maharetmis gibi konusuyorsun,eger öyleyse alirim bende saplarim anlaminda yazdim.
sonra cocuk gibi kavgalar, sen tek ben ikiydim yok debriyaj siyirdi yok camima sinek carpti diye kavgalar..
büyüyün artik..
Şimdi orda adam akıllı soru sorduk user silindi vs vs düzgün konuşmaya calıştık sildiler küfür etmedik vs
Bir olayı bütün techturkey e maal etmeleri yanlış
HondatugraL
05-11-2012, 18:05
http://img705.imageshack.us/img705/3876/bsrs.jpg
tşkler.
abooo burdakı paraya s2k alınır. :eek:
overblack
05-11-2012, 18:06
Ne dion kardes ne kapamasi sizin forumun sahibi ile konustum kapatalim dedik yoksa acik solim cok ikimde ;)
S... t... Ipimle Kusagim olur burda dalgami gecerim print screeeen yaparsin ancak ;))
Saygi maygi yok kapamiyorum beni forum sahibi biri aradi konustuk ama bellliki yaraniz var kapamiyorum ben napiosaniz yapin kimseyi susturmuyorum :)
kapa gitsin buranın sayesinde hayatlarında olmıcak reklam yapıyor işlerine geliyor onların..
Supra pahali baskan :)))
yok baskan bizde ucuz ;)
on numara reklam yaptınız bak sımdı renocular 3 uye daha gelır belkı :D
o degılde sıte nıye acılmıyo acaba tamda kayıt zamanı tuhh bak :D
nemonomani
05-11-2012, 18:07
Özgün abi adamın dibisin gökhan abi sende olayı bitiren resmi koymuşsun evren abi seninde ağzına sağlık :D
Selamin aleykum
Hadi bakalim selametle.
Okan gibi karakterlerden bisey olmaz merak etmeyin